Subject: Re: 2015.06.06. - A DÖNTŐ 2015-06-06, 21:39
Lehet mondani hogy ez a Barca mindenki ütne ma,de a helyzet az hogy tele van szarva a gatya mindenkinél... amikor felkurták Pgbát aztan a buzi kis metroszexualis csirke letalpalta Lichtit (sarga persze sehol),na akkor lehetett némi tüzet érezni a csapatban,ez kellene..
Subject: Re: 2015.06.06. - A DÖNTŐ 2015-06-06, 19:50
A kurva életbe feleim! Az ember valahol mélyen belül, mindig várja a bl döntőt, de most a JUVENTUS játszik!!! Eddig a pontig bírtam alkohol nélkül, és mivel porbafingó vagyok még, életem első Bl döntője lesz, amit élőbe látok főszerepben a Juventusszal. Annyira lebecsüli mindenki a Juvét, hogy ennél édesebb nem is lehetne megnyerni.... Igyunk hát, és őrüljünk meg !
Nagy az én gondom, lányok. Mi van, ha a döntő előtt már annyira ittas leszek, hogy nem fogok emlékezni az ünneplésre? Ti ezt hogy oldjátok meg? Vegyem fel kazira és majd másnap? Ha valaki az "önmérséklet", illetve a "ne igyál" kifejezéseket használja, soha többet nem fogom megerőszakolni!
egoisták, piha... bezzeg az én önértékelési gondjaimra (lásd lentebb), a saját válságotokkal reagáltok! Kinek rosszabb? Hööö? Közben a média diszkrét bája leplezi az egyéni dizambiciókat? Az segítene talán, ha indítanátok egy depi/öngyi alágat ehhez a döntőhöz, hogy mindenki lelki szemetesládájaként funkcionáljon? Aztán ma éjjel telepatikusan átsugározhatnánk a madridi agyakba, győzzön csak a pszichoterror!
Nagy az én gondom, lányok. Mi van, ha a döntő előtt már annyira ittas leszek, hogy nem fogok emlékezni az ünneplésre? Ti ezt hogy oldjátok meg? Vegyem fel kazira és majd másnap? Ha valaki az "önmérséklet", illetve a "ne igyál" kifejezéseket használja, soha többet nem fogom megerőszakolni!
Subject: Re: 2015.06.06. - A DÖNTŐ 2015-06-05, 10:08
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
Subject: Re: 2015.06.06. - A DÖNTŐ 2015-06-04, 13:41
Nem is tudom, mi a nagyobb ciki, nem iszom a döntő alatt, és lehet nem is látom végig, mert vmikor este érkezik haza a kamunőm lánya mazsorettfesztiválról, oszt ha hívnak, mehetek érte, vagy hogy a 13 éves kamutrónörökös a tabletjén egyértelműen csajokat nézeget, lehet, hogy látens heteró?