Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
HomeCalendarFAQSearchUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Bevásárlóközpont

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next
AuthorMessage
CsT
Allegri maga


Posts : 2989
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 22:25

Összességben én is inkább Rugani mellett vagyok mint ellene, azért az első 2 évében a BBC-t (talán a világ legjobb védelmét) kellett volna szétbasznia ahhoz, hogy kezdő legyen. Ha nem lesz belőle stabil kezdő az sem baj, mert padra is kell valaki, aki inkább legyen ő mint egy 30 éves légiós ugyanannyi fizuért.
Az sem feltétlen baj, ha nem érez késztetést arra, hogy leverjen egy vesét vagy szétkönyököljön egy szemöldököt lásd Nesta is egész jól elvolt nélküle.
Rugani biztató volt, Caldara is az, de kurvára más egy Empoliban/Atalantában CB-t játszani mint egy Juvéban itt elbaszol 1-2 meccset van helyetted 2-3 ugyanolyan és lehet, hogy hónapig csak edzésen rúgsz labdába. egy kis csapatban ha fölbaszod a labdát a tribünre a csatár elől akkor hős vagy, a nagy csapatnál meg favágó. Smile
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 21:13

azt se felejtsük el, hogy chiellini, benatia és még a 36 éves barza is a kezdő közelében lenne a liga összes csapatában. nem szégyen mögöttük lenni a rangsorban.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
Petike007
Gyúró
Gyúró


Posts : 351
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 20:16

@Krisz wrote:

Na lássuk csak.

Ruganinak 20 évesen volt egy olyan hibátlan szezonja az Empolival, mint most Caldaranak az Atalantával. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy előzőleg kiválóan játszott.

Rugani 3 éve küzd a kezdőért sikertelenül? Ez alapból nem igaz, mert nem a kezdőbe igazoltuk, fél évig az volt a kérdés vele kapcsolatban, hogy a padon vagy a lelátón foglaljon-e helyet. Allegri amikor a mellőzéséről beszélt, nem azt mondta, hogy gyenge a srác, hanem hogy még nem jött el az ideje, de ő a Juve jövője. Ezt persze sokféleképpen lehet értelmezni, a magam részéről úgy gondolom, hogy legalább félig ebben benne van az olasz edzők fiataloktól való félelme is.

Köszi, a felfogásommal semmi gond nincs, értem én hogy mit mondasz, csak nem értek vele egyet. Szerintem fizikálisan nem túl gyenge a poszthoz (i.e. CB a Juveban), pl fejpárbajokban neki vannak a legjobb statjai, nyilván elfér rajta 10 kiló izom, de az már más kérdés. Az hogy a lusta rohadék nem volt még erre képes 23 évesen totál nonsense - izmot pakolni egy tipikusan ektomorf felépítéssel baromi nehéz, főleg úgy, hogy minden nap több 10 kilométereket kell lefutni. Mentálisan lehetnek gondok, tipikusan jófiú személyiség, egyszerűen nem lép úgy oda, nem veri le a veséjét a csatárnak by default mint Giorgio, DE tökmindegy melyik, mert játszania kell, csak akkor lehet belőle bármi is ha kap annyi bizalmat hogy akkor is játszik amikor hulladék (lásd Pogba, Dybala de mondhatom Bonuccit vagy Molinarot is) - játéklehetőség nélkül nem fog fejlődni. Tehetségtől függetlenül még senki nem lett klasszis a padon ülve. Na, ezt a lehetőséget még soha nem kapta meg. Szerinted azért mert gyenge, szerintem meg azért mert fiatal és olasz, és az olasz edzők főleg ezen a poszton nem szeretnek kockáztatni. Azon lehet vitatkozni, hogy belefér-e ez nekünk, mert Benatiaval vagy Barzaval kevesebb a rizikó, de ők nem a jövő játékosai. Igazából nekem úgy tűnik, hogy Allegri úgy kezeli őt, mint akinek van még bőven ideje erre.
Ahhoz hogy valaki megbukjon előbb meg kell kapnia a lehetőséget. Bonucci annak idején ennél sokkal gyengébb teljesítményt nyújtott, mégis végigtolt 1 szezont aztán istenné vált.
Ha Verrattit mi halásszuk ki az ifiből, de annyit játszik mint Rugani, akkor nem itt tartana. Ha a PSGben 2-3 gyenge meccs után (garantálom hogy volt neki) Matuidi meg Motta tolja végig a szezont, akkor most sehol nem lenne.
A potenciálja megvan, be kell vállalni hogy elmegy rajta pár meccs.
Te úgy akarsz saját nevelésű meg olasz játékosokat a nagyon gyenge ifinkből (Ruganihoz hasonló kalibert - nála ráadásul konkrét kézzel fogható teljesítményről beszélünk az Empolinál - távolról se láttam Keanen kívül), hogy ezt a dolgot közben nem vállalnád be...

Ha egy végigtolt szezon végén nem látszik rajta semmi, akkor el lehet adni a Lazionak vagy az Udinesenek, de itt még egyáltalán nem tartunk.

Igen volt, egy fantasztikus szezonja az Empoliban, de anno Legrotaglie is tolt egy hasonlót a Chievo-ban. Ettől még nem történik semmi.

Nem gondolnám, hogy Allegri jegelné a fiatalokat, inkább szisztematikusan építi őket fel. Viszont, amit mi nem látunk, hogy miként teljesítenek hét közben edzésen stb. Így maximum csak találgathatjuk, hogy ki játszik, és miért.

A fizikai hiányosságait, azzal védeni, hogy milyen testalkat, inkább cuki, mint tény. Ott van Dybala, vagy Pogesz. Egyik sem volt egy vasgyúró. Pogesz kifejezetten egy nyúlánk kis gizda mókus volt. Azért szépen rápattintottak egy pár kiló izmot. Torinóban valahogy mindig erősebb volt a húsleves. Smile

Rugani, "jófiú" mentalitása is szuper, hogy van, de 3 éve? 

Sem fejben, sem fizikálisan nem látom rajta a fejlődést, és ezt nem lehet vitatni. Ehhez képest nem játszott keveset. Az, hogy Beni meg a többiek megelőzik, nem Allegri sara. 

Nem arról van szó, hogy bakizgat, mert az benne van, hanem hogy konkrétan fizikálisan pusztítja szét, bármelyik csatár. Terrorizálják, pl a Calgary bengája képzeld el mit csinált volna Rugannyal. Az a mészárlás nem Rocco. 

Akkor is azon az lven vagyok, hogy vagy fejlődjön, vagy menjen ahová akar. Fejben és testben is. Mindene megvan ahhoz, hogy fejlődjön, akkor hajrá.
Back to top Go down
View user profile
EsztéNégy
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 973
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 18:49

Rugani sztorihoz vélemény: a foci nem FM, a valóságban konkrétan teszek rá, hogy ki mennyi idős, a legjobb embereknek kell játszani, mert ez biztosítja, hogy meccseket, aztán pedig trófeákat nyer egy csapat. Azon a véleményen vagyok, hogy Benatia feljavulása óta teljesen érthetően van jegelve a srác, de neki egyébként nem is feltétlenül kell jelenleg a kezdőért harcolnia. Már nincs messze az, hogy kimegy a Cselló-Barza-Benatia vonal, szerintem akkorra kell teljesen készen lennie, és ehhez bőven elég az a mennyiség, amit jelenleg játszik. Ha bajnokságot akarunk nyerni, idén nem lehet betenni stabil kezdőnek, ez van.

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 2721
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 15:30

@Tankcsapda wrote:

Igen, csak Dybala és Pogba, valamint Rugani között az a nagy különbség, hogy előbbi kettő előzőleg kiválóan játszott, Dybala ráadásul küzd is a kezdőért. Rugani ellenben harmadik éve próbálkozik a kezdőbe kerülni, pedig viszonylag tiszta volt előtte az út. De úgy látom, hiába írjuk többen, nem érted meg, hogy azért nem tud megfelelően teljesíteni, mert gyenge. Nem mentálisan (az is, de ezt a problémát Allegri tudja kezelni a játékosainál), hanem fizikálisan kevés. Neki az lenne a jó, ha visszaállnánk egy háromvédős rendszerre, de az meg a csapatot vetné vissza elég erősen. És lehet, hogy Allegrinek fiatal, de ennél könnyebb dolga nem lesz bekerülni a kezdőbe, annyi biztos. Igen, megkaphatja a lehetőséget, és a szezon elején meg is kapta a bajnokságban, csak nem jött össze neki. Fél éve még biztosan van bizonyítani, a többit pedig meglátjuk.

Kicsit más megközelítésből is nézzük a helyzetet. Isco kb. az egyetlen játékos, akinek sikerült hosszas mellőzés után kitörni, ráadásul ő Jamest meg Balet szorította ki a Real kezdőjéből. Ritka, hogy valaki 2-3 szezon után kerüljön be egy csapat kezdőjébe, ő megtette, de előtte nem kevés ajánlatra mondott nemet, többek között a miénkre is, holott tudta, másik csapatban vélhetően alapember lesz. Ha Ruganiért elkezdenek érdeklődni (már tulajdonképpen elkezdtek), és ő visszautasítja a csapatokat, mert itt akar maradni, akkor legyen, az annak a jele, hogy harcolni akar a kezdőért. De ha nyáron váltani akar, akkor őt tényleg nem érdemes megtartani, és ugyanazért, amiért Iscora megérte várni: Ruganiban nem lesz meg az a kitartás, amiért számoljunk vele a jövőre nézve.

És de, rohadt szomorú, hogy nincsenek saját neveléseink. Borzalmas, mennyire mellőzzük az utánpótlásunkat. A Barca korszakalkotó csapatot csinált a sajátjaiból, a Real Zidane révén beépítette a kezdőbe vagy a keretbe a fiataljait, a Bayernben is van 1-2 játékos mutatóban. De ha egy klasszisjelöltről van szó, akkor az üresedésre rápályázik függetlenül attól, hogy 23 éves, Rugani pedig eddig szépen megbukott. Nem mondom, hogy végleg, de ez csak rajta múlik, valamit nagyon is változtatnia kell, ha őt a Juventus kezdőjében akarjuk látni. A döntést a kezébe kell adni, ha menni akar, nincs értelme megtartani, mert nem elég elhivatott, ha meg maradni akar, akkor nincs miről beszélni, dolgozzon meg a kezdőért. Úgyhogy fogadja csak el a vezetőség a zsíros ajánlatokat, mert Rugani esetében kivételesen az eladáspolitikánk hasznos lehet ("a játékos kezében a döntés").

Na lássuk csak.

Ruganinak 20 évesen volt egy olyan hibátlan szezonja az Empolival, mint most Caldaranak az Atalantával. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy előzőleg kiválóan játszott.

Rugani 3 éve küzd a kezdőért sikertelenül? Ez alapból nem igaz, mert nem a kezdőbe igazoltuk, fél évig az volt a kérdés vele kapcsolatban, hogy a padon vagy a lelátón foglaljon-e helyet. Allegri amikor a mellőzéséről beszélt, nem azt mondta, hogy gyenge a srác, hanem hogy még nem jött el az ideje, de ő a Juve jövője. Ezt persze sokféleképpen lehet értelmezni, a magam részéről úgy gondolom, hogy legalább félig ebben benne van az olasz edzők fiataloktól való félelme is.

Köszi, a felfogásommal semmi gond nincs, értem én hogy mit mondasz, csak nem értek vele egyet. Szerintem fizikálisan nem túl gyenge a poszthoz (i.e. CB a Juveban), pl fejpárbajokban neki vannak a legjobb statjai, nyilván elfér rajta 10 kiló izom, de az már más kérdés. Az hogy a lusta rohadék nem volt még erre képes 23 évesen totál nonsense - izmot pakolni egy tipikusan ektomorf felépítéssel baromi nehéz, főleg úgy, hogy minden nap több 10 kilométereket kell lefutni. Mentálisan lehetnek gondok, tipikusan jófiú személyiség, egyszerűen nem lép úgy oda, nem veri le a veséjét a csatárnak by default mint Giorgio, DE tökmindegy melyik, mert játszania kell, csak akkor lehet belőle bármi is ha kap annyi bizalmat hogy akkor is játszik amikor hulladék (lásd Pogba, Dybala de mondhatom Bonuccit vagy Molinarot is) - játéklehetőség nélkül nem fog fejlődni. Tehetségtől függetlenül még senki nem lett klasszis a padon ülve. Na, ezt a lehetőséget még soha nem kapta meg. Szerinted azért mert gyenge, szerintem meg azért mert fiatal és olasz, és az olasz edzők főleg ezen a poszton nem szeretnek kockáztatni. Azon lehet vitatkozni, hogy belefér-e ez nekünk, mert Benatiaval vagy Barzaval kevesebb a rizikó, de ők nem a jövő játékosai. Igazából nekem úgy tűnik, hogy Allegri úgy kezeli őt, mint akinek van még bőven ideje erre.
Ahhoz hogy valaki megbukjon előbb meg kell kapnia a lehetőséget. Bonucci annak idején ennél sokkal gyengébb teljesítményt nyújtott, mégis végigtolt 1 szezont aztán istenné vált.
Ha Verrattit mi halásszuk ki az ifiből, de annyit játszik mint Rugani, akkor nem itt tartana. Ha a PSGben 2-3 gyenge meccs után (garantálom hogy volt neki) Matuidi meg Motta tolja végig a szezont, akkor most sehol nem lenne.
A potenciálja megvan, be kell vállalni hogy elmegy rajta pár meccs.
Te úgy akarsz saját nevelésű meg olasz játékosokat a nagyon gyenge ifinkből (Ruganihoz hasonló kalibert - nála ráadásul konkrét kézzel fogható teljesítményről beszélünk az Empolinál - távolról se láttam Keanen kívül), hogy ezt a dolgot közben nem vállalnád be...

Ha egy végigtolt szezon végén nem látszik rajta semmi, akkor el lehet adni a Lazionak vagy az Udinesenek, de itt még egyáltalán nem tartunk.
Back to top Go down
View user profile
Petike007
Gyúró
Gyúró


Posts : 351
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 14:43

@s4tch wrote:
nálam nem is kérdéses, hogy ruganinak maradni kell. ha "csak" 26 évesen játssza be magát a kezdőbe (amivel még mindig bőven időben lenne), akkor addig is van 3 éve.

engem sokkal jobban aggaszt a két szélső védő poszt. dani alves után még egy klasszist el fogunk veszíteni, és jövőre úgy néz ki, de sciglio, valamint spinazzola mellé/elé kereshetünk nívós megoldásokat. ami kurvára nem lesz egyszerű.

Szélső védőből nagyon kevés klasszis van.

A múlt évben megismert Sándor, ilyen volt. Az idén, Asamoah is kiszorítja.

Ebben ott látom a problémát, hogy van egy szerződése, amiben vállalja, hogy 100%-át adja a tudásának. Cserébe fizetést kap.

Ez független attól a körülménytől, hogy ki, vagy mi jelentkezett e be érte.

Az ilyen játékos nem profi. Mehet Isten hírével. Emellett természetesen nagyon sajnálom, mert csúcsformában az egyik legjobb a posztján a világon.
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 14:39

nálam nem is kérdéses, hogy ruganinak maradni kell. ha "csak" 26 évesen játssza be magát a kezdőbe (amivel még mindig bőven időben lenne), akkor addig is van 3 éve.

engem sokkal jobban aggaszt a két szélső védő poszt. dani alves után még egy klasszist el fogunk veszíteni, és jövőre úgy néz ki, de sciglio, valamint spinazzola mellé/elé kereshetünk nívós megoldásokat. ami kurvára nem lesz egyszerű.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri maga
avatar

Posts : 2772
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-15, 11:07

@LeRoi10 wrote:
Rummenigge szerint Goretzka jövője még nyitott kérdés. Szerinte a jövőhét kulcsfontosságú lesz az ügyben. Elmondása szerint rajtuk kívül a Real, a United és mi is környékezzük a srácot. Számomra elégg hihetetlen lenne, hogy egyszerre jön Can és Goretzka is. Talán ezért húzódik Can ügye?

Szarul hazudik az öreg. Nekem az a véleményem, hogy egy fiatal német játékos nem igazolhat máshova, csak a Bayern-be. Le van ez már zsírozva, csak a duma megy. 

Ruganival kapcsolatban Krisszel vagyok.
Back to top Go down
View user profile
LeRoi10
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze
avatar

Posts : 777
Join date : 2015-02-24

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-14, 17:54

Rummenigge szerint Goretzka jövője még nyitott kérdés. Szerinte a jövőhét kulcsfontosságú lesz az ügyben. Elmondása szerint rajtuk kívül a Real, a United és mi is környékezzük a srácot. Számomra elégg hihetetlen lenne, hogy egyszerre jön Can és Goretzka is. Talán ezért húzódik Can ügye?
Back to top Go down
View user profile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző


Posts : 524
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-14, 14:29

@Krisz wrote:


Ha a Bayern vagy a Barca megengedheti magának, hogy huzamosabb ideig 1-2 kölyök bohóckodjon néha a kezdőben, akkor mi is (ha a keltető bizniszben vagyunk, mint az Arsenal, akkor meg főleg). Allegrinek Rugani még mindig túl fiatal, aki ráér még, hogy alapember legyen. De add el nyugodtan, aztán egy topiccal arrébb meg panaszkodj, hogy nincs saját nevelésű/olasz játékos a csapatban. Így kallódnak el a tehetségek, Zidane nélkül Isco is megrohad a padon vagy arrébb áll - egy őstehetségből is ki kell hozni az állatot, ahhoz meg játszani kell, hibázni, tanulni a hibából és fejlődni. Na most Rugani esetében benne van a pakliban hogy mentálisan kevés lesz ehhez a szinthez, de ezt csak akkor lehet felmérni, ha megadod neki a lehetőséget. Dybala vergődését hónapok óta nézzük, Pogba az utolsó szezonyja felében egy kalap szar volt, mégis rendületlenül kezdtek minden meccsen, Rugani meg 2-3 szar meccs után leves? Szerintem ez így nagyon torz.

Igen, csak Dybala és Pogba, valamint Rugani között az a nagy különbség, hogy előbbi kettő előzőleg kiválóan játszott, Dybala ráadásul küzd is a kezdőért. Rugani ellenben harmadik éve próbálkozik a kezdőbe kerülni, pedig viszonylag tiszta volt előtte az út. De úgy látom, hiába írjuk többen, nem érted meg, hogy azért nem tud megfelelően teljesíteni, mert gyenge. Nem mentálisan (az is, de ezt a problémát Allegri tudja kezelni a játékosainál), hanem fizikálisan kevés. Neki az lenne a jó, ha visszaállnánk egy háromvédős rendszerre, de az meg a csapatot vetné vissza elég erősen. És lehet, hogy Allegrinek fiatal, de ennél könnyebb dolga nem lesz bekerülni a kezdőbe, annyi biztos. Igen, megkaphatja a lehetőséget, és a szezon elején meg is kapta a bajnokságban, csak nem jött össze neki. Fél éve még biztosan van bizonyítani, a többit pedig meglátjuk.

Kicsit más megközelítésből is nézzük a helyzetet. Isco kb. az egyetlen játékos, akinek sikerült hosszas mellőzés után kitörni, ráadásul ő Jamest meg Balet szorította ki a Real kezdőjéből. Ritka, hogy valaki 2-3 szezon után kerüljön be egy csapat kezdőjébe, ő megtette, de előtte nem kevés ajánlatra mondott nemet, többek között a miénkre is, holott tudta, másik csapatban vélhetően alapember lesz. Ha Ruganiért elkezdenek érdeklődni (már tulajdonképpen elkezdtek), és ő visszautasítja a csapatokat, mert itt akar maradni, akkor legyen, az annak a jele, hogy harcolni akar a kezdőért. De ha nyáron váltani akar, akkor őt tényleg nem érdemes megtartani, és ugyanazért, amiért Iscora megérte várni: Ruganiban nem lesz meg az a kitartás, amiért számoljunk vele a jövőre nézve.

És de, rohadt szomorú, hogy nincsenek saját neveléseink. Borzalmas, mennyire mellőzzük az utánpótlásunkat. A Barca korszakalkotó csapatot csinált a sajátjaiból, a Real Zidane révén beépítette a kezdőbe vagy a keretbe a fiataljait, a Bayernben is van 1-2 játékos mutatóban. De ha egy klasszisjelöltről van szó, akkor az üresedésre rápályázik függetlenül attól, hogy 23 éves, Rugani pedig eddig szépen megbukott. Nem mondom, hogy végleg, de ez csak rajta múlik, valamit nagyon is változtatnia kell, ha őt a Juventus kezdőjében akarjuk látni. A döntést a kezébe kell adni, ha menni akar, nincs értelme megtartani, mert nem elég elhivatott, ha meg maradni akar, akkor nincs miről beszélni, dolgozzon meg a kezdőért. Úgyhogy fogadja csak el a vezetőség a zsíros ajánlatokat, mert Rugani esetében kivételesen az eladáspolitikánk hasznos lehet ("a játékos kezében a döntés").
Back to top Go down
View user profile
rakkenroll
Segédedző
Segédedző
avatar

Posts : 574
Join date : 2013-02-18

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-14, 13:48

@Krisz wrote:


Ha a Bayern vagy a Barca megengedheti magának, hogy huzamosabb ideig 1-2 kölyök bohóckodjon néha a kezdőben, akkor mi is (ha a keltető bizniszben vagyunk, mint az Arsenal, akkor meg főleg). Allegrinek Rugani még mindig túl fiatal, aki ráér még, hogy alapember legyen. De add el nyugodtan, aztán egy topiccal arrébb meg panaszkodj, hogy nincs saját nevelésű/olasz játékos a csapatban. Így kallódnak el a tehetségek, Zidane nélkül Isco is megrohad a padon vagy arrébb áll - egy őstehetségből is ki kell hozni az állatot, ahhoz meg játszani kell, hibázni, tanulni a hibából és fejlődni. Na most Rugani esetében benne van a pakliban hogy mentálisan kevés lesz ehhez a szinthez, de ezt csak akkor lehet felmérni, ha megadod neki a lehetőséget. Dybala vergődését hónapok óta nézzük, Pogba az utolsó szezonyja felében egy kalap szar volt, mégis rendületlenül kezdtek minden meccsen, Rugani meg 2-3 szar meccs után leves? Szerintem ez így nagyon torz.
Ráadásul volt 2-3 kifejezetten jó meccse is már... én sem adnám el (még), hisz' ahogy ti is írtátok: fiatal, tehetséges, olasz!!!... Bonu szarabbul indított, mégis kikupálódott szép lassan.
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 2721
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-14, 12:23

@Tankcsapda wrote:
...

Ha a Bayern vagy a Barca megengedheti magának, hogy huzamosabb ideig 1-2 kölyök bohóckodjon néha a kezdőben, akkor mi is (ha a keltető bizniszben vagyunk, mint az Arsenal, akkor meg főleg). Allegrinek Rugani még mindig túl fiatal, aki ráér még, hogy alapember legyen. De add el nyugodtan, aztán egy topiccal arrébb meg panaszkodj, hogy nincs saját nevelésű/olasz játékos a csapatban. Így kallódnak el a tehetségek, Zidane nélkül Isco is megrohad a padon vagy arrébb áll - egy őstehetségből is ki kell hozni az állatot, ahhoz meg játszani kell, hibázni, tanulni a hibából és fejlődni. Na most Rugani esetében benne van a pakliban hogy mentálisan kevés lesz ehhez a szinthez, de ezt csak akkor lehet felmérni, ha megadod neki a lehetőséget. Dybala vergődését hónapok óta nézzük, Pogba az utolsó szezonyja felében egy kalap szar volt, mégis rendületlenül kezdtek minden meccsen, Rugani meg 2-3 szar meccs után leves? Szerintem ez így nagyon torz.
Back to top Go down
View user profile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző


Posts : 524
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-14, 11:38

@Krisz wrote:
Amíg Rugani nem kapja meg 23 évesen azt, hogy akkor is játszik ha pontokat vesztünk miatta addig nincs miről beszélnünk. Könyörgöm, hogy a francba fejlődjön, ha nem játszik?

Ja, hogy a szezon elején a nyár bajnokaival faszt méregetve ez nem fért bele? Rendben van, akkor kapjon több lehetőséget tavasszal, de a 33+ átlagéletkorú védelmünkből pont őt eladni úgy, hogy igazán lehetőséget sem kapott pontosan az a mentalitás ami miatt egy topiccal arrébb sírtok - nincs olasz utánpótlás.

Ez a statisztika meg nagyon elferdíti a valóságot. Rugani akkor játszott amikor még a szétesett csapatot kalapálta össze Allegri, és bár ehhez feltétlenül kellett Benatia (illetve lehet nem ment volna úgy Ruganival), ugyanannyira fontos volt, hogy Matuidinek helye legyen a Pjanic-Khedira mellett (egyébként amíg Maxinak nem tisztult le a formula, Benatia ugyanolyan fogalmatlan meccseket hozott le mint esetleg Rugani). Arról nem is beszélve, hogy jobbhátvédben Alves kurvanagy űrt hagyott, akinek nagyon összetett feladatköre volt és egy az egyben nem is lehetett pótolni, ráadásul egy felépítendő Desci és egy leépülő Lichti (+Sturaro hahaha) volt az anyag. Én 23 évesen egy Nesta-Cannavaro-Maldini alientől se várnám el, hogy ezt hiba nélkül azonnal megoldja miközben a posztján 28-30 éves korukra teljesednek ki a játékosok.

Rugani eladása nekem egy fordított Barza dealnek felel meg.

Tetszik, nem tetszik, egy fiatalabb játékosnak is záros határidőn belül olyan teljesítményt kell nyújtani, amire lehet alapozni. Szerinted véletlen, hogy Allegritől nem kapja meg a lehetőséget? Illetve kap ő bizonyos mennyiségű lehetőséget, csak éppen nem él vele kellőképpen. A körülmények most nagyon is neki kedvezhettek volna. Bonuccit eladtuk, Höwedes folyamatosan sérült, Barzagli évi 25 meccsre van beállítva, míg Benatia valóban nyújtott hitvány teljesítményeket ősszel, de így sem került be Chiello mellé. És lehet arra hivatkozni, hogy egy védő a harminchoz közel érik be, de mutatni kell olyat már az elején is, ami miatt a türelem elvárható. Nézzünk más élklubokat. Varane iszonyatosan jól kezdett fiatalon a Realban, mégis csak előző évben sikerült felépíteni, de azért kapott korábban lehetőséget, mert már az elején megmutatta, van benne tehetség. Kimmich egy szezon után összeszedte magát, Ancelotti kikupálta, azóta kirobbanthatatlan a Bayernből. Nálunk anno Pogba szinte azonnal jelezte tehetségét, Dybalanak fél szezon kellett, hogy belejöjjön, Moratanak szintén, úgy tűnik, Bernardeschinek is összeáll a játéka, De Sciglio is egyre összeszedettebb, de Rugani még mindig nem tud felnőni a feladathoz. A formációváltás óta keveset játszik, nem tud bizonyítani? Lehet, de ennyi erővel Sturaronak is járjon még idő, mert be kell érnie. Nem hiba nélkül kell játszania (jó lenne), hanem egy biztosnak tűnő pontnak kellene lennie. Ehhez képest fizikálisan nem veszi fel a versenyt a posztriválisaival, sem az erősebb támadókkal. A tavaszt még biztosan megkapja bizonyításnak, de ha nem fogja tudni megmutatni, hogy többre képes, mint amit eddig produkált, akkor szerintem kár lenne cserének megtartani, és Caldaraval tegyünk egy próbát.
Back to top Go down
View user profile
Petike007
Gyúró
Gyúró


Posts : 351
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 16:53

@s4tch wrote:
az a baj, hogy ezt nem lehet csak gazdasági vonalon lerendezni. rugani a bajnokságban saját nevelésnek számít, ha eladjuk, nem szabadít fel egy helyet sem. emellett tényleg fiatal még, caldara és közte csak pár hónap van, őt hívjuk az új nestának, pedig rugani előrébb tart a karrierjében. chiellini sem lesz itt örökké. én simán megtartanám ruganit.

egyébként érdekes, hogy az olaszoknál is beszédtéma lett ugyanez, és a vs-en is hasonló érvek jönnek-mennek, mint nálunk:
https://www.vecchiasignora.com/topic/323540-gds-difesa-a-due-facce-benatia-ruggisce-e-rugani-latita-due-anni-dopo-e-senza-bonucci-a-fargli-ombra-la-situazione-non-%C3%A8-poi-cos%C3%AC-migliorata/

Valóban, nézzük reálisan Rugany eddigi érdemeit.

Érkezett, mint megváltó, és a legnagyobb olasz védőtehetség. A Juve következő 10 évének az egyik alapja.

Ezzel szemben, mára ott tartunk, hogy az egyik legnagyobb csalódás az idényben. Nem feltétlen a nyújtott teljesítményével, hanem pusztán egy ok miatt.

Egy fizikálisan gyenge játékos, aki mellesleg a világ egyik legjobb csapatában játszik, elképesztő, hogy nem tudott magára több mint két év alatt használható izomtömeget felpattintani. Ezzel szemben Dybcsi és Pogesz is jelentősen erősödött. Hősünk nem.

Mára eljutottunk oda, hogy nem lehet berakni egy nagyobb meccsen, mert nem biztos pont, de a kisebb csapatok ellen sem, mert bármelyik kis és középcsapat erőcsatára széttöri.

Az, hogy Insignie is lassan fizikálisan elpusztítja, tehetség (?) ide, vagy oda, de teljesen nonszensz. Főleg egy középső védő esetén.

Attól, hogy olasz, nem fogom a lábát csókolgatni, ha saját nevelés, ha nem. Semmit nem fejlődött és semmit nem bizonyított.

Profi játékosként egy dolga van, horror fizetés mellett, hogy fejben és testben is toppon legyen. Minden feltétel adott hozzá. Két ok van, hogy miért nem tarthat ott, ahol kéne. Az egyik, hogy lusta, a másik, hogy egy gyökér. Nincs más lehetőség.

Egy dolgot bizonyított eddig, hogy nagy rá a mez amit visel. Még a nagyon Slim Fit is lifeg rajta.

Vagy növesszen tököket, vagy menjen vissza a balettba ugrálni. Mi a Juventus vagyunk, itt most kell eredményeket elérni, és ha pályára megy, igenis elvárható, hogy 2 kilós brével menjen ki, ne pedig mint egy félős kislány. Ha erre nem képes, irány a Roma, vagy a Silány, vagy Anglia (ahol a foci még fizikálisabb, úgyhogy kíváncsi lennék az úrfi produkciójára).
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 15:30

az a baj, hogy ezt nem lehet csak gazdasági vonalon lerendezni. rugani a bajnokságban saját nevelésnek számít, ha eladjuk, nem szabadít fel egy helyet sem. emellett tényleg fiatal még, caldara és közte csak pár hónap van, őt hívjuk az új nestának, pedig rugani előrébb tart a karrierjében. chiellini sem lesz itt örökké. én simán megtartanám ruganit.

egyébként érdekes, hogy az olaszoknál is beszédtéma lett ugyanez, és a vs-en is hasonló érvek jönnek-mennek, mint nálunk:
https://www.vecchiasignora.com/topic/323540-gds-difesa-a-due-facce-benatia-ruggisce-e-rugani-latita-due-anni-dopo-e-senza-bonucci-a-fargli-ombra-la-situazione-non-%C3%A8-poi-cos%C3%AC-migliorata/
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Allegri maga
avatar

Posts : 2989
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 14:25

Ha gazdasági szálon nézzük a dolgot, szó nélkül el kellene adni akár máe 25 milláért,  főleg ha ingyé (nagyon olcsón) meg tudnánk szerezni a Lazio belgáját.
Ha érzelmi szálon nézzük, akkor fiatal/olasz/szerény/juve kötődésű (mai világban akár saját nevelésűnek is mondhatnánk)/valszeg soha nem fog fizetésemelést sem kérni...stb. Az ilyen játékost megbecsülni kell nem eladni.
Valóban fiatal még, beérhet...de tényleg "szarik-hugyozik" ha felé megy a labda (Desijjó is ilyen volt a Milánban, aztán pár légyott Maxival és ezt le is küzdötte), anno bonuccsicska pont az ellentéte volt, nála pont túlzott magabiztosság miatt kaptunk róla igen sok gólt amikor hasonló idős volt.
Kérdés mit akar ő, ha elfogadja, hogy lehet egész életében csak 3-4. számú védő lesz itt akkor felőlem maradhat is.

Praet neve elég sok helyről köszön vissza, nekem színtelen-szagatalan a srác...
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 12:23

rugani nincs 24 éves. barza ennyi idősen a chievo kiegészítő embere volt. jókat írtok amúgy, lehet, hogy posztot faragok belőle, úgyhogy akinek nem tudom a számlaszámát, küldje át.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1006
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 09:25

Rugani, nehéz dolog. Én ahányszor láttam játszani, szinte mindig azt éreztem, az jár a fejében, úristen csak el ne rontsam. Hát így nem megy. "Csak" fejben van a sráccal probléma. Allegri remekül építi be az embereket a csapatba, szépen fokozatosan, de Ruganit 2 és fél szezon alatt sem tudta. Sőt egyre hátrébb kerül a rotációban, Barzamacit talán nincs előtte de csak azért mert a mester jobboldalt is játszatja az öreget. Vannak olyan játékosok akik nagy csapatba nem valók mert a tét agyonnyomja őket, Rugani jelenleg Legrottaglie 2.0.
Back to top Go down
View user profile
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1006
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 09:14

@Tankcsapda wrote:


Azért a Moggi-féle időkben az eladott játékosokat úgy pótoltuk, ahogyan azt illik. Zidane helyett Nedved, Inzaghi helyett Trezeguet már egy évvel korábban, Peruzzi helyett van der Sar átmenetileg, majd Buffon, Ferrara-Montero páros helyett Thuram-Cannavaro kettős, bár itt ugye Thuram már jóval korábban érkezett. De a lényeg, hogy Moggiék olyan játékosokat igazoltak a távozók helyére, akiknél jobbat nehezen lehetett volna. Jelenleg viszont Allegri zsenije mutatkozik meg leginkább, mivel sem Vidal, sem Pogba, sem Dani Alves, sem Bonucci helyére nem érkezett olyan helyettes, aki nem jelent alapvetően visszaesést.
Ettől függetlenül azért az általad vázoltakon túl: az olasz bajnokság továbbra sem elég vonzó. Nyilván a védekezőbb felfogás nem segít túl sokat a helyzeten, de ha lenne elég pénz, sem biztos, hogy egy Mbappé, egy Neymar, egy Gabriel Jesus vagy mondjuk egy Lukaku hozzánk igazolt volna.

Ami viszont nagyon pozitív: ha a valószínűsíthető középpályásokat sikerül leigazolni, akkor a legutóbbi nyárt követően megerősíthető, hogy nem gyengén fiatalításba kezdtünk. Berna, DS, Caldara, Benta is belefér ebbe a kategóriába, akiknek komolyabb szerepet szánhat a vezetőség a csapatnál, még ha hozzácsapjuk a Can-Praet duót, akkor láthatjuk, hogy hosszabb távra terveznek Marrottaék.
Jó lenne, ha Allegrivel, de előbb-utóbb ő is menni fog. Remélem, nem nyáron, és kitart 2020-ig, viszont az esetleges nyári távozása esetén Zidanet szerezné meg Agnelli, az alternatívák Simone Inzaghi (nagy kedvenc) és sajnos Mancini. Azon mondjuk nem csodálkoznék, ha ebben az esetben Pochettinot is bedobnák, amilyen körbeudvarlós nyilatkozatot tett nemrég.
A pótlás az megint egy más dolog. Ne feledjük, hogy Moggi idejében anyagilag TOP3 volt a csapat. Kis túlzással azt igazoltunk le akit akartunk.
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 2721
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 09:13

Amíg Rugani nem kapja meg 23 évesen azt, hogy akkor is játszik ha pontokat vesztünk miatta addig nincs miről beszélnünk. Könyörgöm, hogy a francba fejlődjön, ha nem játszik?

Ja, hogy a szezon elején a nyár bajnokaival faszt méregetve ez nem fért bele? Rendben van, akkor kapjon több lehetőséget tavasszal, de a 33+ átlagéletkorú védelmünkből pont őt eladni úgy, hogy igazán lehetőséget sem kapott pontosan az a mentalitás ami miatt egy topiccal arrébb sírtok - nincs olasz utánpótlás.

Ez a statisztika meg nagyon elferdíti a valóságot. Rugani akkor játszott amikor még a szétesett csapatot kalapálta össze Allegri, és bár ehhez feltétlenül kellett Benatia (illetve lehet nem ment volna úgy Ruganival), ugyanannyira fontos volt, hogy Matuidinek helye legyen a Pjanic-Khedira mellett (egyébként amíg Maxinak nem tisztult le a formula, Benatia ugyanolyan fogalmatlan meccseket hozott le mint esetleg Rugani). Arról nem is beszélve, hogy jobbhátvédben Alves kurvanagy űrt hagyott, akinek nagyon összetett feladatköre volt és egy az egyben nem is lehetett pótolni, ráadásul egy felépítendő Desci és egy leépülő Lichti (+Sturaro hahaha) volt az anyag. Én 23 évesen egy Nesta-Cannavaro-Maldini alientől se várnám el, hogy ezt hiba nélkül azonnal megoldja miközben a posztján 28-30 éves korukra teljesednek ki a játékosok.

Rugani eladása nekem egy fordított Barza dealnek felel meg.


Last edited by Krisz on 2018-01-13, 09:16; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
LeRoi10
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze
avatar

Posts : 777
Join date : 2015-02-24

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-13, 08:40

@s4tch wrote:
https://www.inthestands.net/single-post/2018/01/10/Is-Daniele-Rugani-done-with-the-black-and-white

szomorkás anyag.
Szomorkás anyag, de szerintem nem helytálló a nagy része. Chiellini helye a kezdőben nem kérdés, ezzel mindenki egyetért. 20 meccs telt el a bajnokságból, pontosan 10 meccset játszott végig Benatia és Rugani is. Lényegében megfelezték a játékidőt. Mi maradt meg bennünk Ruganiból? Gyenge, elnyomják, alamuszi, lábbal ügyetlen, dadog nála a labda (ami Chiellini mellett már nem fér bele). Semmi tökösség nem ragadt rá az elmúlt 2 évben, annak ellenére, hogy pontosan ugyanezekkel a gyengeségekkel rendelkezett. 
Persze-persze, Rugani a szezon elején játszott inkább, amikor még Bonuccit nem sikerült pótolni, bla-bla-bla.... De a védekezést nem az idő, hanem Benatia oldotta meg. Az idő Barzaglival pont ellenünk dolgozott.  A kulcs: Rugani a tavalyi játékrendszerben, a tavalyi csapattársakkal bukott meg. A 3 középpályásra Rugani bukása és az új igazolások miatt volt szükség. 
És végül egy fasza kis infografika, amin nem keveset dolgoztam, mindenki szűrje le azt belőle, amit szeretne.

Ezek alapján 40-50 millióért szerintem is korrekt deal lenne. Fasza lenne 4-5 év múlva a Caldara, Rugani, Romagna olasz mag, de ha Rugani tavasszal sem képes előbbre lépni, akkor el kell fogadni, hogy van olyan projekt, amivel nincs értelme többet foglalkozni. A padra kár megtartani. Ruganit és Barzapapát Caldarára és De Vrijre cserélve nem lenne rossz deal. Ráadásul úgy, hogy +50 millióval zárhatnánk ezt a cserét ebben a pénzügyi évben.

A TS szerint Alex Sandro lehetséges utódai: Gaya, Emerson Palmieri és Wendell. Szerintem az sem lenne tragédia ha Sanyit, Lichtit és Asamoaht Darmianra, Wendellre/Gayára és Spinazzolára cserélnénk. Ráadásul ezekből a bizniszekből is jócskán pluszosan jönnénk ki. Az idei Sanyihoz mérve talán inkább még erősödnénk is. Ha Van Dijk 80 millió, akkor szerintem legalább ennyit ki kell facsarnunk Sanyiból is. 

Másik hír, hogy Marotta közel áll Kwang-Son Han leigazolásához. A 19 éves észak-koreai srác maradna kölcsönben a Perugiánál, a Cagliari pedig Cerrit kapná kompenzációként. Han 19 éves, 1,78 méter magas csatár. 17 Serie B-s meccsen 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett idáig.
Back to top Go down
View user profile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző


Posts : 524
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 22:50

@s4tch wrote:
https://www.inthestands.net/single-post/2018/01/10/Is-Daniele-Rugani-done-with-the-black-and-white

szomorkás anyag.

Rugani nálam kissé elveszett. Itt volt a lehetősége, hogy egy kevésbé terhelhető Barzaglival a fedélzeten, egy sérült Höwedes hiányában a kb. október végéig bukdácsoló Benatiaval szemben kiharcolja a kezdőtagságot...illetve még itt van rá az esély, de ehhez szerintem kisebbfajta csoda kellene. Ha nem kerül be a csapatba, akkor egy zsíros ajánlat esetén lehet, jobb lenne az eladása. Nem örülnék neki, de ha mondjuk 40, esetleg 45 millió €-t kapnánk érte, akkor az egy nagyvonalú kompenzáció lenne egy olasz tehetség elvesztéséért. Nekem nagy csalódás, pedig én azt szerettem volna, ha előző szezonban kiszorítja Chiellot, és Bonuccival alkotnak egy erős párost, Chiellinivel viszont most nagyon is jó eséllyel megvalósulhatott volna. De legyen úgy, hogy tavasszal megugorja a lécet, és legalább versenyhelyzetet teremt a kezdőbe kerülésért.

Én megértem azt is, aki az ő játszatását annyira fontosnak tartja, hogy akár 2-3 necces meccset be is áldozhatnánk miatta, de inkább neki kellene pár kiló izmot magára raknia, mert az ő legfőbb gyengéje az, hogy gyenge, ezen pedig a meccsterhelés sem segít olyan sokat.
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 22:26

Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző


Posts : 524
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 21:23

@tjunior wrote:

Nehéz előre lépni az biztos. Stratégia lenne a húzóemberek eladása? Ennek azért van hagyománya nálunk, Moggi sem volt szívbajos. Nézzük az eladott alapemberek. Ami nálam egyértelműen a vezetőség hülyesége, Llorente totális agyfasz ingyen elengedése és Morata idióta "kölcsöne". Bonucci, Vidal, Tevez, Pogba, Pirlo kapcsán én nem látom mi más lehetősége lett volna Marrottáéknak. Most itt van Alex Sándor, idejött, kapott egy 5 éves szerződést de újat úgy tűnik egyáltalán nem vagy a klub által felkínált kondíciókkal, nem hajlandó aláírni. Nem hiszem, hogy nem ment el a vezetőség a fájdalomküszöbig, ezek szerint ez sem volt elég. Egy 27 éves braziltól (nyilván itt nem a brazil a lényeg, hanem, hogy semmi kötődése a klubhoz) aki 2,5 éve van itt, nem is lehet elvárni igazából, hogy ellenálljon a több pénz csábításának (ha meg ellenállna az ügynöke megoldja). Innentől kezdve ez kényszerhelyzet, lehet azt csinálni mint Lotito vagy lenyelni a békát és továbblépni. Én nem hiszem, hogy ez stratégia, inkább csak a realitás elfogadása. Amíg lesz 5-6 olyan csapat aki simán megduplázza a húzóembereink fizetését, nem lehet mást várni.

Azért a Moggi-féle időkben az eladott játékosokat úgy pótoltuk, ahogyan azt illik. Zidane helyett Nedved, Inzaghi helyett Trezeguet már egy évvel korábban, Peruzzi helyett van der Sar átmenetileg, majd Buffon, Ferrara-Montero páros helyett Thuram-Cannavaro kettős, bár itt ugye Thuram már jóval korábban érkezett. De a lényeg, hogy Moggiék olyan játékosokat igazoltak a távozók helyére, akiknél jobbat nehezen lehetett volna. Jelenleg viszont Allegri zsenije mutatkozik meg leginkább, mivel sem Vidal, sem Pogba, sem Dani Alves, sem Bonucci helyére nem érkezett olyan helyettes, aki nem jelent alapvetően visszaesést.
Ettől függetlenül azért az általad vázoltakon túl: az olasz bajnokság továbbra sem elég vonzó. Nyilván a védekezőbb felfogás nem segít túl sokat a helyzeten, de ha lenne elég pénz, sem biztos, hogy egy Mbappé, egy Neymar, egy Gabriel Jesus vagy mondjuk egy Lukaku hozzánk igazolt volna.

Ami viszont nagyon pozitív: ha a valószínűsíthető középpályásokat sikerül leigazolni, akkor a legutóbbi nyárt követően megerősíthető, hogy nem gyengén fiatalításba kezdtünk. Berna, DS, Caldara, Benta is belefér ebbe a kategóriába, akiknek komolyabb szerepet szánhat a vezetőség a csapatnál, még ha hozzácsapjuk a Can-Praet duót, akkor láthatjuk, hogy hosszabb távra terveznek Marrottaék.
Jó lenne, ha Allegrivel, de előbb-utóbb ő is menni fog. Remélem, nem nyáron, és kitart 2020-ig, viszont az esetleges nyári távozása esetén Zidanet szerezné meg Agnelli, az alternatívák Simone Inzaghi (nagy kedvenc) és sajnos Mancini. Azon mondjuk nem csodálkoznék, ha ebben az esetben Pochettinot is bedobnák, amilyen körbeudvarlós nyilatkozatot tett nemrég.
Back to top Go down
View user profile
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1006
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 19:51

@CsT wrote:
Csak így kurva nehéz előrelépni, hogy folyamatosan mennek el a húzóemberek (még ha az idei Szandi nem is tekinthető annak) valamint én Dybalával kapcsolatban is nagyon szkeptikus vagyok a maradását illetően.
Így jövőre Maxinak megint azzal megy el az ősz, hogy csapatot építsen...
Nehéz előre lépni az biztos. Stratégia lenne a húzóemberek eladása? Ennek azért van hagyománya nálunk, Moggi sem volt szívbajos. Nézzük az eladott alapemberek. Ami nálam egyértelműen a vezetőség hülyesége, Llorente totális agyfasz ingyen elengedése és Morata idióta "kölcsöne". Bonucci, Vidal, Tevez, Pogba, Pirlo kapcsán én nem látom mi más lehetősége lett volna Marrottáéknak. Most itt van Alex Sándor, idejött, kapott egy 5 éves szerződést de újat úgy tűnik egyáltalán nem vagy a klub által felkínált kondíciókkal, nem hajlandó aláírni. Nem hiszem, hogy nem ment el a vezetőség a fájdalomküszöbig, ezek szerint ez sem volt elég. Egy 27 éves braziltól (nyilván itt nem a brazil a lényeg, hanem, hogy semmi kötődése a klubhoz) aki 2,5 éve van itt, nem is lehet elvárni igazából, hogy ellenálljon a több pénz csábításának (ha meg ellenállna az ügynöke megoldja). Innentől kezdve ez kényszerhelyzet, lehet azt csinálni mint Lotito vagy lenyelni a békát és továbblépni. Én nem hiszem, hogy ez stratégia, inkább csak a realitás elfogadása. Amíg lesz 5-6 olyan csapat aki simán megduplázza a húzóembereink fizetését, nem lehet mást várni.
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 11:03

az a baj, hogy egyelőre a játékoseladás az egyetlen olyan bevételi forrás, ami lehetőséget biztosít arra, hogy legalább növekedés tekintetében tartsa a juventus a lépést az élmezőnnyel. a tévés díjakat nagyjából kimaxoltuk, a stadion mérete adott, a merch tekintetében az építkezés biztosan, de lassan halad, úgyhogy marad, hogy eladjuk a legjobbakat. a pogba-féle 75 millás plusvalenzát fogalmam sincs, hány év alatt lehetne merchből megkeresni ázsiai piacszerzéssel.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Allegri maga
avatar

Posts : 2989
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 08:52

Csak így kurva nehéz előrelépni, hogy folyamatosan mennek el a húzóemberek (még ha az idei Szandi nem is tekinthető annak) valamint én Dybalával kapcsolatban is nagyon szkeptikus vagyok a maradását illetően.
Így jövőre Maxinak megint azzal megy el az ősz, hogy csapatot építsen...
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 3679
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 00:45

nagyon úgy néz ki, ez a stratégiánk része, deal with it
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző


Posts : 524
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-12, 00:18

@tjunior wrote:

Lehet, de az hogy fél év alatt sem hozták tető alá Alex Sandro szerződéshosszabbítását és most már szó sincs nagyon róla, nekem beszédesebb. Ha ez nem változik akkor nyáron nem az a kérdés, hogy el kell adni, hanem hogy kinek és mennyiért.

A PSG-nél valószínűleg senki nem adna többet érte, és akár egy Kurzawat is be lehetne vonni az üzletbe, nem olyan sokkal gyengébb, mint Sandro.

Amúgy tényleg egyre nagyobb esély van a távozására. Így viszont hozzuk ki a legtöbbet az eladásából. Viszont gátat is kellene lassan szabni ennek az eligazolósdinak, ha a kulcsemberekről van szó. Ez megy 2015 óta, évente legalább két alapember távozott, nem a legjobb üzenet a körbeudvarolt klasszisjelölteknek.
Back to top Go down
View user profile
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1006
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-11, 22:51

@zetterberg40 wrote:
https://twitter.com/IndianRegista/status/950914734412435456

Hozzászoktunk, de a számok megint nagy távozót jövendölnek?
Lehet, de az hogy fél év alatt sem hozták tető alá Alex Sandro szerződéshosszabbítását és most már szó sincs nagyon róla, nekem beszédesebb. Ha ez nem változik akkor nyáron nem az a kérdés, hogy el kell adni, hanem hogy kinek és mennyiért.
Back to top Go down
View user profile
zetterberg40
Allegri maga
avatar

Posts : 2772
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-01-11, 21:13

https://twitter.com/IndianRegista/status/950914734412435456

Hozzászoktunk, de a számok megint nagy távozót jövendölnek?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   

Back to top Go down
 
Bevásárlóközpont
Back to top 
Page 3 of 33Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Jump to: