Tényleg nem értem minek remegett a milan ennyire Caldaráért...bajnokságban 0 perces, az EL-ben egyedül a andorrai csapat ellen játszott, most is szopik a padon, mert Zapata játszik. Csóri gyerekkel jól kibaszott mindenki.
Olasz faszság ez is... Zapatánál Pinyő is jobb 50 évesen. Én amúgy nem bánom vegyük vissza nyáron.
Tényleg nem értem minek remegett a milan ennyire Caldaráért...bajnokságban 0 perces, az EL-ben egyedül a andorrai csapat ellen játszott, most is szopik a padon, mert Zapata játszik. Csóri gyerekkel jól kibaszott mindenki.
Cicaharc ez a javából, kérem szépen! Kár, hogy sértődés lett belőle...
én is sajnálom. elnézést mindenkitől, beleértve jackie-t is, hogy így alakult. krisznek igaza van, szerencsésebb lett volna privátban rendezni. ez van, már nem tudom visszalapátolni a szart a lóba. sorry még egyszer.
a teátrális kivonulót vagy 2 napig mindenki olvashatta, ezzel lezárva a cirkusz.
Regelj újra jackie_dzs néven Amúgy szerintem offline simán meg lehetne (vagy lehetett volna) beszélni ezt - kinek mi nem tetszik, mire figyeljen oda, pl én se éreztem hogy a "buzulást" valaki nem csípi itt, de ha megírja nekem f2f akkor nyilván nem csinálom és nincs harag. A publikus lebaszások sosem működnek.
Claudio, already from our first conversation over the phone, was very clear on his two priorities. “The first: a team who would ensure he didn’t cross paths with Juventus out of respect for their fans. “The second: fighting to win, which is very important for him. Let’s say we hope to run the risk of facing Juventus next season!
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
szó sincs ilyesmiről, cicus. azt mondtam, hogy a személyeskedést befejezed, vagy magadtól, vagy segítséggel. ha ennyit nem vagy képes feldolgozni, akkor tényleg nem tudom, mi a faszomat tehetnék érted.
Posts : 3477 Join date : 2012-11-05 Age : 33 Location : Doha, Qatar
Subject: Re: Korábbi játékosok 2018-08-31, 15:34
jackie_d wrote:
hát pedig abbamarad, még leszállítom consminor-nak a cuccot amit torinóból hoztam, oszt' törlöm magam, s4tch úgyis kibaszna a legközelebbi vita után
Regelj újra jackie_dzs néven Amúgy szerintem offline simán meg lehetne (vagy lehetett volna) beszélni ezt - kinek mi nem tetszik, mire figyeljen oda, pl én se éreztem hogy a "buzulást" valaki nem csípi itt, de ha megírja nekem f2f akkor nyilván nem csinálom és nincs harag. A publikus lebaszások sosem működnek.