Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Bevásárlóközpont

Go down 
+20
bombahoppa
Krisz
s4tch
LeRoi10
EsztéNégy
exchaby
Petike007
kilopo
rakkenroll
juventute
vektra
sneco7
_DREAM_
virracocha
laac
Malloy
boric
DartagnanX
simoon
_Tyler
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8102
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-10, 08:53

rakkenroll írta:
o mar trenerkent is tudja, mi kell egy ilyen fontos meccs megnyeresehez.

A Real kerete?
A döntőben már egy átlagos formában lévő Matuidivel versenyben lettünk volna...
Vissza az elejére Go down
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll


Posts : 675
Join date : 2013. Feb. 18.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-09, 21:10

Nem azt mondtam, hogy most kell elkuldeni Maxit, hanem hogy utana johet Zizou. Maxi jo edzo, de a tavalyi donto ugy benne maradt a skacokban, hogy peldaul Buffi mar a meccs elott mentegetozott, agyondicserve a Realt, elfelejtve, hogy nem olyan reg, mesterien kipicsaztuk gyakorlatilag ugyanezt a Realt... Fejben nagyon nem voltak rendben a skacok, talan Kebabot leszamitva. Na meg ezen a kurva dontofobian szerintem egy olyan edzo tudna tovabblenditeni az epp aktualis keretet, mint Zizou... o mar trenerkent is tudja, mi kell egy ilyen fontos meccs megnyeresehez.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10581
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-09, 15:36

Pochettinonak semmi seire A-s tapasztalata nincs, az általa kedvelt "fizikai fölény"-es foci nem biztos, hogy sikeres lenne itt, főleg a mi keretünkkel. Simeone klasszis edző, de szintén nincs ilyen tapasztalata, vele még a mostaninál is csúnyább focink lenne, szervezett, massziív de pl a Reál az ő csapatát is rendszeresen kinyírja a fontos meccseken meg hát indaista is. Deschamps mellett egyetlen érvem a volt Juvés múlt, de igazán tartom kiemelkedő edzőnek, komolyabb klubcsapatot még nem irányított. Kis Inzgahi meg még valóban "kicsi" ide persze szép dolog lehet ezzel a Lazio kerettel a Bl  helyet elérni, de ehhez igencsak kell az inda,lóma,milány katartikus szezonja is. Anno Del Neritől is szép volt BL-hely a Samppal...de hát a többit meg tudjuk.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8102
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-09, 09:31

Tankcsapda írta:
...

Summa sumarum, Allegri távozása egy totál alaptalan pletyka, de amúgy szerintem csak rosszabb alternatívával lehetne pótolni, akiket felsoroltál szerintem bőőőven gyengébbek nála.

A topicban felmerült igény a lecserélésére szerintem logikátlan, mert bőven túlteljesít a kerettel. Elő lehet venni Marottát, de a klub szemlélete és anyagi helyzete neki is határokat szab. Amúgy abból a pénzből amit mi költünk ő is túlteljesít - egyedül a Malac bizniszt lehet megkérdőjelezni ezen a téren.

Ezek tekintetében vagy bevonunk külföldi tőkét (orosz, kínai, arab - a milánóiaknak is húúúúdebejött), vagy elfogadjuk, hogy rövid távon nem lesz hasonló szintű keretünk a Reallal, de ha jól kijön a lépés akkor kiugró eredményeket is elérhetünk. Hosszabb távon pedig ott a már említett marketing terv aminek az eredménye csökkentheti a szakadékot köztünk és a mostani nagymenők között.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-08, 18:03

Krisz írta:


#1 miért kéne lecserélni Allegrit?
#2 miért lenne jobb Inzaghi? Ő olyannak tűnik mint Montella, elismerem a képességeit, de nem értem mivel adna pluszt Allegrivel szemben. Simeone tuskó fociját nem szívesen látnám nálunk. Pochettinot pont egy hónapja hugyozta le Allegri, ő semmit nem nyert még edzőként, miért nyújtana többet mint Allegri? Deschampst nem is értem, jó edző a B-ben is jó munkát végzett, nyert egy ligát, volt pár döntője, ezen felül semmi olyat nem látok ami Allegri felé emeli.

Két dolgot kell szerintem figyelembe venni. Van egy keret amit az edző alá nyomnak és arra kell kitalálni egy nyerő felállást/taktikát, és a meccselés.
Azzal meg kell barátkozni, hogy nem fogunk Top5ös költekezéseket nyomni és 10m+ fizetéseket dobálni. Olyan edző kell aki egy papíron gyengébb keretet tud úgy összerakni, hogy az jól muzsikáljon és jól nyúljon bele a meccsekbe. A felsoroltak közül ez egyedül talán Simeone, de akkor inkább legyen a bajnok a Napoli.

Jardim mondjuk érdekes lehet (mert ő pont a szarból épít várat minden évben a mienknél kisebb büdzséből), de a PSG pénzével ő se nagyon tud mit kezdeni. Szerintem inkább el kéne fogadni a realitást, azaz nem lesz egyhamar olyan keretünk mint a Realnak és ehhez igazítani az elvárásokat. A bajnokságban kiemelkedünk, a BLben meg vannak kiugró eredmények ha épp kijön a lépés. Ezt konkrétan Allegrinek köszönhetjük, mert gyakorlatilag minden évben kimaxolja a keretet eredmény és fizikum tekintetében is - ez utóbbival mondjuk lehetne valamit kezdeni.

Gazdaságilag jövünk fel (magunkhoz képest) szerintem a marketing terv nagyon ígéretes.
"Ha egy kategóriában nem lehetsz az első, akkor találj ki egy új kategóriá amiben első lehetsz"
A J lófasz termékcsalád, illetve pl az amcsi piacra betörés nagyon jó irány - gondolom ezért alakult meg a női csapatunk is, ez remek válasz az ottani piac összetételére.
A stabil gazdasági alapok elengedhetetlenek ahhoz hogy hosszabb távon sikeresek legyünk. Lehet még 10 évig a mostani játékospolitikát fogjuk folytatni, de meg lesz majd az eredménye.

Pont azzal kezdtem, hogy nem kellene elengedni. De ha mondjuk mégis menni akar, és új kihívásra vágyna, akkor a pótlására több lehetőség lenne, mint anno Conte leléptekor, hiába jobb edző Maxi, és ehhez azt hiszem, nem nagyon férhet kétség.
Nem is mondom, hogy bármelyikük jobb lenne, de nagyon jobb edzőt nem is lehetne hozni, csak néhány alternatívát bedobtam, akik esetében még akár reális is lehet a szerződtetés.

"Olyan edző kell aki egy papíron gyengébb keretet tud úgy összerakni, hogy az jól muzsikáljon és jól nyúljon bele a meccsekbe."


Mert Inzaghi Lazioja abszolút esélyes a BL-re a keretek alapján. Még ha csak akkor lenne is negyedik, ha megvernék az Udineset, akkor is esélyük van a 4. hely megszerzésére, holott az a keret legjobb esetben is csak 6. helyre van összerakva. Az, hogy egy olyan csapattal éri el, amelyből a legjobbakat elszedegetik, szerintem igenis figyelemre méltó teljesítmény. Montellat pedig pár hónapja még te tartottad volna megfelelőnek a Milanra, aztán most a Sevillaval sem tud mit kezdeni a bajnokságban, de való igaz, Montella szintje édeskevés.
Deschamps eddig kivétel nélkül eredményes munkát végzett. A Monacoval szépen indított, minket visszajuttatott az első osztályba, majd a Marseille élén bajnoki cím, 3 kupasiker 3 év alatt, a francia válogatottból pedig ismét tényezőt csinált. Én nem bánnám, ha ő jönne adott esetben.
Pochettino ellen az az érv, hogy kiesett ellenünk a Spurs? Azt a meccset a tapasztalat miatt nyertük meg. Felépített egy olyan élcsapatot, amely abszolút felveszi a versenyt a többiekkel (most kivéve City), pedig nem költenek akkora összegeket, mint a City-MU duó, hanem posztokra, nagyon taktikusan igazolnak. Hogy nem nyert semmit az Espanyollal és a Spursszel? Allegri egyetlen scudettoval érkezett, és rengetegen szidták Marrottaékat az érkezése miatt a képességei miatt.
Simeonet pedig lehet nem szeretni, de ha nekünk szállítaná az eredményeket, akkor nagyon nem bánkódnék. Jardim is jó lenne, a tavalyi szezonja a Monacoval igazán lenyűgöző volt.

A játékospolitikánk érdekes. Egyrészt gazdaságilag kiválóan jelölik meg azokat a preferált játékosokat, akik minőséget képviselhetnek. Szczesny, De Sciglio, Mandzukic, Benatia, Höwedes, Khedira, Matuidi például relatíve kevésért érkeztek. És érkeztek klasszisok/klasszisjelöltek is, mint Pjanic, Higuaín, Dybala, Costa, Bernardeschi, Sandro, akikkel a csapat előrébb juthat elvileg. Csak az a gond, hogy közben olyanokat engednek el, akik kulcsemberek, de ami fontosabb, vezéralkatok. Bonucci, Alves, Pirlo, Pogba, Vidal, Tévez, kezdünk kifogyni az ilyen játékosainkból. Dybala láthatóan nem tud megbirkózni a feladattal, Higuaín sosem volt vezér, Pjanic valahol az, de neki is kellene még egy szintet lépni, hogy biztosan vezérré váljon. Chiellini és Buffon ugyan azok, de Gigi mostanában túlzottan is játssza a jófiút, és Chiellini is Bonuccival kiegészülve inkább volt erős. A mostani játékospolitikánkkal ezt nem fogjuk a visszájára fordítani. Kell 1-2 olyan egyéniség, aki kicsit felkavarja az állóvizet, és képes pluszt hozzátenni a csapathoz. Ezért gondolom jó lehetőségnek Balotellit is. Meg persze fontos, hogy ne olyan klasszisaink legyenek, akik összecsinálják magukat a tét nagyságától, mint Dybala vagy Higuaín tette ezt a Real ellen már másodjára.

Az meg lehet, hogy a realitás azt mutatja, hogy nincs esélyünk felvenni a versenyt a leggazdagabb klubokkal szemben pályán kívül, de ha ezt a pályára is kiviszik, akkor nem is leszünk jobbak. Most a keddi meccs előtt mint akik összetojták volna magukat a Real ellen, úgy nyilatkoztak, ilyet nem szabad.
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég




Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-08, 16:32

Krisz írta:
"Ha egy kategóriában nem lehetsz az első, akkor találj ki egy új kategóriá amiben első lehetsz"
magyarul blue ocean stratégiával próbálkozunk, ami szerintem is jó irány lehet

egyre normálisabbakat írsz mostanában (pl. a halnál csak rosszabb edzőnk lehetne), meghackelték a nicked? geek
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8102
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-08, 12:53

Tankcsapda írta:
Cant szerintem hagyjuk most már. Addig halogatja a döntést, hogy kicsit már kezd sok lenni.

Allegrit szerintem is kár lenne elengedni, de pótlást tudnánk találni. Pochettino, Inzaghi, Simeone, Deschamps is jók lennének, és szerintem az egyiket biztosan meg tudnánk szerezni. Zidane inkább csak 2020-tól lenne elérhető opció. De nem is az edzőkérdés a legfontosabb, mert a keret megerősítése lenne az elsődleges. És ez biztosan nem lehetséges balhátvéd poszton, ha Sandro helyett Bernat érkezik, aki lényegesen gyengébb játékos.

#1 miért kéne lecserélni Allegrit?
#2 miért lenne jobb Inzaghi? Ő olyannak tűnik mint Montella, elismerem a képességeit, de nem értem mivel adna pluszt Allegrivel szemben. Simeone tuskó fociját nem szívesen látnám nálunk. Pochettinot pont egy hónapja hugyozta le Allegri, ő semmit nem nyert még edzőként, miért nyújtana többet mint Allegri? Deschampst nem is értem, jó edző a B-ben is jó munkát végzett, nyert egy ligát, volt pár döntője, ezen felül semmi olyat nem látok ami Allegri felé emeli.

Két dolgot kell szerintem figyelembe venni. Van egy keret amit az edző alá nyomnak és arra kell kitalálni egy nyerő felállást/taktikát, és a meccselés.
Azzal meg kell barátkozni, hogy nem fogunk Top5ös költekezéseket nyomni és 10m+ fizetéseket dobálni. Olyan edző kell aki egy papíron gyengébb keretet tud úgy összerakni, hogy az jól muzsikáljon és jól nyúljon bele a meccsekbe. A felsoroltak közül ez egyedül talán Simeone, de akkor inkább legyen a bajnok a Napoli.

Jardim mondjuk érdekes lehet (mert ő pont a szarból épít várat minden évben a mienknél kisebb büdzséből), de a PSG pénzével ő se nagyon tud mit kezdeni. Szerintem inkább el kéne fogadni a realitást, azaz nem lesz egyhamar olyan keretünk mint a Realnak és ehhez igazítani az elvárásokat. A bajnokságban kiemelkedünk, a BLben meg vannak kiugró eredmények ha épp kijön a lépés. Ezt konkrétan Allegrinek köszönhetjük, mert gyakorlatilag minden évben kimaxolja a keretet eredmény és fizikum tekintetében is - ez utóbbival mondjuk lehetne valamit kezdeni.

Gazdaságilag jövünk fel (magunkhoz képest) szerintem a marketing terv nagyon ígéretes.
"Ha egy kategóriában nem lehetsz az első, akkor találj ki egy új kategóriá amiben első lehetsz"
A J lófasz termékcsalád, illetve pl az amcsi piacra betörés nagyon jó irány - gondolom ezért alakult meg a női csapatunk is, ez remek válasz az ottani piac összetételére.
A stabil gazdasági alapok elengedhetetlenek ahhoz hogy hosszabb távon sikeresek legyünk. Lehet még 10 évig a mostani játékospolitikát fogjuk folytatni, de meg lesz majd az eredménye.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-08, 11:11

Cant szerintem hagyjuk most már. Addig halogatja a döntést, hogy kicsit már kezd sok lenni.

Allegrit szerintem is kár lenne elengedni, de pótlást tudnánk találni. Pochettino, Inzaghi, Simeone, Deschamps is jók lennének, és szerintem az egyiket biztosan meg tudnánk szerezni. Zidane inkább csak 2020-tól lenne elérhető opció. De nem is az edzőkérdés a legfontosabb, mert a keret megerősítése lenne az elsődleges. És ez biztosan nem lehetséges balhátvéd poszton, ha Sandro helyett Bernat érkezik, aki lényegesen gyengébb játékos.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10581
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-07, 15:43

zetterberg40 írta:
Maxiban amúgy én is leginkább azt kedveltem meg, amit tjunior ír. A sajtótájékoztatókat is mindig annyira jól kezeli: nem bírózik, a provokatív kérdésekre nevetve ad baromi helyénvaló, intelligens válaszokat.

Marotta közben azt mondja, már ő sem érti a Can körüli szappanoperát, 10 napon belül rövidre zárná a témát, azaz gondolom végső választ akar a játékostól.
Canról olyanokat is olvasni, hogy megsérült a válla és valszeg a vb-t is kihagyhatja.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-07, 15:18

Maxiban amúgy én is leginkább azt kedveltem meg, amit tjunior ír. A sajtótájékoztatókat is mindig annyira jól kezeli: nem bírózik, a provokatív kérdésekre nevetve ad baromi helyénvaló, intelligens válaszokat.

Marotta közben azt mondja, már ő sem érti a Can körüli szappanoperát, 10 napon belül rövidre zárná a témát, azaz gondolom végső választ akar a játékostól.
Vissza az elejére Go down
Guest
Vendég




Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-07, 13:56

tjunior írta:
Marotta kategorikusan kijelentette, hogy Allegri marad az edző a kövi szezonban, ez 100%.
Helyes. Nagyon sexy ez a higgadt intelligencia ami Maxból árad.
így van, ostobaság lenne változtatni, a hallal erőn felül teljesítünk már évek óta
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3295
Join date : 2012. Nov. 06.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-07, 10:57

Marotta kategorikusan kijelentette, hogy Allegri marad az edző a kövi szezonban, ez 100%.
Helyes. Nagyon sexy ez a higgadt intelligencia ami Maxból árad.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3569
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 19:57

Klopp.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3569
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 19:55

CsT írta:

Ami még jobban meglep, hogy "másik" (valószínűleg heteroszexuális) magyar Juvés oldal lehozta ezt a cikket a FB-n és az ott hozzászólók közül 10-ből 9-en elküldenék Maxit, mert :
- szar edző
- egy helyben toporgunk vele (jah, nagyrészt az elsőn Very Happy)
-nem tud igazolni (ez a kedvencem Very Happy)
- Ancelotti már nyert BL-t
- Mert még ettől a szar reáltól is kikapunk...stb Smile
Nem,  ez biztos nem igaz. Biztos elírtál valamit a böngészőben.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby


Posts : 750
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 37
Location : serbia

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 19:25

CsT írta:

A szép (de eredménytelen) focit meg meghagynám az afrikaiaknak.

most akkor egyfajta divatdrukkerek vagyunk? mert az a szomorú igazság, hogy nekem már a fotelból is fáradságos megnézni egy meccset. Juve-Milan ? Megnéztem reggel az eredményt livescoreon...
Egy szaros biznisz lett az egész futball, különösen az újgazdag klubok megjelenése óta moratti

_________________
Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10581
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 16:27

Nálam Maxi Numero uno, szerintem bőven többet hozott ebből a keretből mint ami benne volt, főleg úgy minden évben új csapatot kell építeni 2-3 elvágyódó buzi miatt. Általában házon belül tud megoldani olyan problémákat lásd (Alves RB--->RM, Mandzu CF--->LM, vagy a mostani védekezés rendberakás 4-2-3-1 ----> 4-3-3....etc) amihez Mou-nak vagy Pep-nek el kell költeni 150 millát. Smile

Két dolgot tudok a szemére vetni, a kibaszott sok sérülést meg Kebabot.

A szép (de eredménytelen) focit meg meghagynám az afrikaiaknak.
Vissza az elejére Go down
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő



Posts : 145
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 15:52

nem tudok a már elhangzottakon kívül elérhető és értelmes nevet mondani, de mondjuk megnézném pl. Pochettino-t a kispadon. de ha marad Allegri, akkor legalább az erőnléti stábot (vagy rendeljük Angliából a vitaminokat) cseréljük le, mert lehet, kicsit több futással (főleg sprintekkel) nézhetőbb lenne ez a játék is! 

én nem az eredmények miatt váltanék, hanem a játékhoz való hozzáállás miatt.
Vissza az elejére Go down
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon


Posts : 1282
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 15:45

rakkenroll írta:

Maxi után jöhet Zizou.
DD
Vissza az elejére Go down
http://windholz.wix.com/windholz
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll


Posts : 675
Join date : 2013. Feb. 18.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 15:37

s4tch írta:
szerintem ez a keret nem olyan erős európai szinten, hogy 4 év alatt 2 döntőt játsszon, és csak 2 egyenes kieséses párharcot veszítsen. allegrivel túlteljesíti a csapat azt, amire képességek alapján hivatott.

várom a javaslatokat az utódlásra, a legjobbakat előterjesztjük agnellinek. eddig van egy inzaghi. egyéb?
Maxi után jöhet Zizou.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch


Posts : 4924
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 46

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 14:20

szerintem ez a keret nem olyan erős európai szinten, hogy 4 év alatt 2 döntőt játsszon, és csak 2 egyenes kieséses párharcot veszítsen. allegrivel túlteljesíti a csapat azt, amire képességek alapján hivatott.

várom a javaslatokat az utódlásra, a legjobbakat előterjesztjük agnellinek. eddig van egy inzaghi. egyéb?
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő



Posts : 145
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 13:08

Azt gondolom, hogy én is elküldeném Allegrit, pedig jó edző, sokat köszönhetünk neki, de:

-túlzottan védekező játékot játszunk, mert elég csak 1-0-ra nyerni.
-mert a csapat erőnléte csapnivaló, ha egy meccsen 2*10 percet tudunk érdemben letámadni  
-túl statikus a játékunk, kevés a mozgás a labdakihozataloknál, ezért hátul szívatjuk magunkat
-labdaszerzés után szinte mindig, minden helyzetből az első 5-6 passz hátrafelé irányul
-nem bízik a fiatalokban és nehezen ad lehetőséget nekik, főleg a védelemben

Nyilván vannak jó képességei is, ezért is nyertünk vele olyan sok mindent, de szeretnék végre egy támadó vagy legalább egy focit játszó Juvét látni.
Vissza az elejére Go down
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon


Posts : 1282
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 12:41

CsT írta:

Ami még jobban meglep, hogy "másik" (valószínűleg heteroszexuális) magyar Juvés oldal lehozta ezt a cikket a FB-n és az ott hozzászólók közül 10-ből 9-en elküldenék Maxit, mert :
- szar edző
- egy helyben toporgunk vele (jah, nagyrészt az elsőn Very Happy)
-nem tud igazolni (ez a kedvencem Very Happy)
- Ancelotti már nyert BL-t
- Mert még ettől a szar reáltól is kikapunk...stb Smile
elmebaj
Vissza az elejére Go down
http://windholz.wix.com/windholz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10581
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 09:26

zetterberg40 írta:
Eléggé.

Ha előáll ilyen helyzet, és olasz kell legyen, akkor a kis Inzaghit kérném. Nemzetközi porondon is baromi jó focit nyomat a Lazioval. Benne látom a lehetőséget fiatal kora ellenére.

Na de ez már elméleti sík, maradjon Allegri.
Ami még jobban meglep, hogy "másik" (valószínűleg heteroszexuális) magyar Juvés oldal lehozta ezt a cikket a FB-n és az ott hozzászólók közül 10-ből 9-en elküldenék Maxit, mert :
- szar edző
- egy helyben toporgunk vele (jah, nagyrészt az elsőn Very Happy)
-nem tud igazolni (ez a kedvencem Very Happy)
- Ancelotti már nyert BL-t
- Mert még ettől a szar reáltól is kikapunk...stb Smile
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10581
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 09:19

Dibcsy helyzete tényleg nem könnyű, prima punta volt, majd seconda punta a 3-5-2-ben, aztán AM a 4-2-3-1-ben most meg valami szélsőtámadó/SS hibrid a 4-3-3-ban és mire az adott felállásban elkezdene klasszis módon játszani addigra jön egy új szisztéma, lásd mostanában a 4-4-2 Smile. Pogbánál is jól látható, hogy a "szpesölvan" taktikájában vegytiszta DM-ként fele annyira sem tűnik jónak mint például nálunk.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 09:17

Eléggé.

Ha előáll ilyen helyzet, és olasz kell legyen, akkor a kis Inzaghit kérném. Nemzetközi porondon is baromi jó focit nyomat a Lazioval. Benne látom a lehetőséget fiatal kora ellenére.

Na de ez már elméleti sík, maradjon Allegri.
Vissza az elejére Go down
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon


Posts : 1282
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-06, 09:10

zetterberg40 írta:
Amúgy csak ez a Real elleni bukta kellett, máris megírták, Allegri közölte a játékosokkal, hogy szezon végén távozik. Jön Ancelotti.

jocolor
bebaszna
Vissza az elejére Go down
http://windholz.wix.com/windholz
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8102
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-05, 23:37

LeRoi10 írta:
Jó lenne ha rám cáfolna a későbbiekben, de egyelőre messze van még a világklasszistól.

Az biztos hogy nem ő az új Messi (de utálom amúgy ezeket a hasonlatokat), de azért sok potenciál van benne. Neki se ártana egy kis állandóság, Palermoban prima punta volt, aztán nálunk seconda, majd most hátra lett vonva trequartistaba. Mi az ő posztja? Ha trequartista akkor játszon ott és nézzük meg hogy jövőre mit alkot, de ez hogy hol itt játszik hol ott biztosan hozzájárul a hullámzó teljesítményéhez. A másik dolog, hogy Allegrinél a taktika nincs egyénekre kihegyezve. A Malac is a töredékét lövi annak amit előtte termelt, mindenkire sok meló van osztva a mezőnyben. Ez szerintem a játék szempontjából nagyon jó, franchise player aspektusból nem igazán.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-05, 23:27

Amúgy csak ez a Real elleni bukta kellett, máris megírták, Allegri közölte a játékosokkal, hogy szezon végén távozik. Jön Ancelotti.

jocolor
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2284
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-05, 21:02

Kicsit körüljártam ma Dybalát. 
26 meccsen lépett pályára a BL-ben, összesen 1877 percet játszott (72min/meccs). 22 mérkőzésen volt kezdő, 4-szer csereként állt be. 6 gólt szerzett (1-et a csoportkörben, 5-öt a kieséses szakaszban), azaz 312 percenként talál az ellen kapujába. Hivatalosan nincs gólpassz a neve mellett. A listát végignézve, talán csak 1 igazán kiemelkedő BL meccse volt, mégpedig amikor kettőt lőtt a Barcának.

Az argentin válogatottban 12-szer lépett pályára. Összesen 0 gólt és 1 gólpasszt jegyzett 544 perc alatt (45 perc/meccs). Kezdőként először egy Uruguay elleni ki-ki meccsen lépett pályára a dél-amerikai selejtező csoportban, a 45. percben második sárgával kiállíttatta magát. Az egyetlen gólpassz egy Szingapúr elleni gálameccsen született. 

Az a helyzet, hogy a 90 bajnokin lőtt 48 gól és 21 assziszt sem egy földöntúli teljesítmény. Tudom-tudom, ezek csak számok, hátravonta őt Allegri, stb... , de Dybcsi idén tölti majd  a 25-öt. Vannak későn érő játékosok, de nagyon úgy néz ki, hogy ő egyszerűen csak mentálisan gyenge. Jó lenne ha rám cáfolna a későbbiekben, de egyelőre messze van még a világklasszistól.
Vissza az elejére Go down
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző



Posts : 1430
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-05, 19:23

A Gazzetta -45,7 millió euró volt a balansz az elmúlt nyáron. Ez az összeg nem tesz ki egy negyed Neymart, szóval kár arra számítani, hogy itt óriási megújulás lesz. Teszem hozzá ezért elég szar, hogy feladtuk például De Vrij-t, és elmegy a szemétdombra: ingyen lehetett volna klasszis matériánk. Mielőtt valaki felhozza Caldarát, Barzát nyugdíjazni kéne már, míg Höwedes végelegesítése helyett azért nagy upgrade lenne egy De Vrij. Nálam ugyanez a kategória Can is, ha ide akar jönni akkor meg kell fizetni és hajrá, ilyen szintű játékos 40 milla környékén kezd mozdítható lenni, mi meg annyit akarunk nettó költeni egy egész átigazolási szezonban. Nem akarok senkit elkeseríteni, de Balo ugyanez a kategória: hozzá hasonló korú, fizikumú és technikájú csatár egyrészt nem nagyon van a piacon, másrészt meg csillagászati összeget kérnének érte. Bárhol fog kikötni, óriásit húz majd vele az a csapat (vagy nem, de akkor sem buktak 60 millát, csak a fizuját). Azért egészségesebb lenne, ha a disznónak elöl lenne egy posztriválisa, mert a Hal szerint Mandzu nem az (meg hát neki idén nem volt értékelhető meccse, bakker).

Szóval kíváncsi vagyok, hogy oldjuk meg a dolgot, idén nyáron kéne egy rohadék nagy tranzisön most már tényleg, de én is félek, hogy maradunk a nyuggereknél. Ami nem baj, csak nagyon hamar elkezd majd szélesedni a szakadék a szűk elit, meg köztünk...

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4704
Join date : 2012. Nov. 05.

Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime2018-04-05, 13:12

Balotellit ellenfélként sem szívesen engedném a stadion közelébe, nemhogy a klub játékosaként, napi szinten. Ja, Cassano-féle bohóc. Totális csőd.

A Can-vonal nagyon elhalt, nem bízom már abban annyira.

Nekem fogalmam sincs, mi lesz nyáron. Tippre sok változtatás aligha, szerintem Dybcsi még egy évet marad, de Szandi tuti megy valahova az angolokhoz. A pénzügyi adatok még mindig azt mutatják, nagy költéshez és a balansz megtartásához még mindig előbb egy nagy név eladására van szükség a klubnál. Szandi 50 környékén talán elég lesz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Bevásárlóközpont - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 32 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Bevásárlóközpont
Vissza az elejére 
32 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: