Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
HomeCalendarFAQSearchUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Bevásárlóközpont

Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Next
AuthorMessage
CsT
Allegri maga
avatar

Posts : 4056
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-11, 18:35

@_DREAM_ wrote:
Marchisio's father/agent: "There are no regrets about what has happened. Three years ago, Claudio could have left to earn more money. In 2017, he said no to Milan despite an offer to double his salary. That was because he wanted to end his career with Juve, the team he loves. Things change in football though and I understand the decision of the Juventus management to rejuvenate the team.” @juvefcdotcom

pale pale pale

Nekem egyre kevésbé szimpatikus ez az új irányvonal a klubnál. Anno szegény Sanyival kezdődött, aztán Buffon, Marcsi, most Marotta.. lehetne ezeket humánusabban is kezelni.
De hogyan? Sad Nekem is fáj a szívem miattuk, de be kell látni Alex utolsó szezonjában egy 20 perces játékos volt, persze a szabikat beverte így is, Giginél Csecs már jobb kapusnak tűnt tavaly, Marcsi meg valszeg játszott volna eddig kb 30 percet....én valahogy becsülöm Agnelliben, hogy ő felvállalja ezt és nem Maxit terheli vele...
Back to top Go down
View user profile
_DREAM_
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze
avatar

Posts : 903
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-11, 17:55

Marchisio's father/agent: "There are no regrets about what has happened. Three years ago, Claudio could have left to earn more money. In 2017, he said no to Milan despite an offer to double his salary. That was because he wanted to end his career with Juve, the team he loves. Things change in football though and I understand the decision of the Juventus management to rejuvenate the team.” @juvefcdotcom

pale pale pale

Nekem egyre kevésbé szimpatikus ez az új irányvonal a klubnál. Anno szegény Sanyival kezdődött, aztán Buffon, Marcsi, most Marotta.. lehetne ezeket humánusabban is kezelni.
Back to top Go down
View user profile
virracocha
Vízhordó
Vízhordó
avatar

Posts : 169
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-11, 14:21

Vidal nem érzi jól magát Barcelonában. Gyanítom, hamarosan hírbe hoznak minket is vele.
Szerintem az utóbbi évek játékospolitikáját, hogy meghatározó játékosokat adunk el, felváltja a visszahozzuk a meghatározó játékosainkat átigazoláspolitika.
Bonuccit sikerült újra Juve mezbe öltöztetni, Pogba már télen jön és valószínű Vidal is. Majd következik Tevez, reaktiváljuk Pirlot, és Del Piero még mindig jobban lövi a szabadokat, mint CR.
Back to top Go down
View user profile
Tankcsapda
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 783
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-10, 00:18

@Krisz wrote:


Én a bal herémet rátenném most a BL győzelemre, ha Allegri megnyeri elég gáz lenne ha úgy lenne lapátra téve. Egyébként meg kétlem hogy Zidane akkora ász lenne a random emberek beépítésében, mint Allegri, akinek talan ez a legnagyobb skillje. Ez pedig egy olyan tulajdonság ami kulcsfontosságú a kukázáshoz és akár olyan emberek csapatba illesztéséhez is, akit a marketing indíttatásból veszünk. Zidane alatt a keret egy dekát nem változott, max pár fiatal lett beépítve. A nagy tervek ellenére kötve hiszem hogy a játékospolitikánk hatalmasat változna, szóval Zidanenak is alkalmazkodnia kellene, amivel kapcsolatban semmit nem tett még le az asztalra.
Egyébként a Real hátszelével lehet Allegri is behúzott volna már pár BL győzelmet...

Lehet, hogy behúzott volna Maxi is, de attól még Zidane neve mellett van három siker. Én jobban örülnék annak, ha Allegri maradna még, csípem a stílusát, és nagyon széles taktikai repertoárral rendelkezik, szélesebbel, mint Zidane (jobbnak is tartom Maxit), de simán benne van a pakliban, hogy váltani akarnak a vezetők, és Allegri fejében is valószínűleg megfordult már a váltás lehetősége. Dicséretes a felajánlott nemes "összeg" a BL győzelemre, és ami azt illeti, én sem kockáztatnék kevesebbet, de ha nem jön össze, akkor Allegri jó eséllyel repül. A győzelmi esélyek elvileg magasak, de ugyanígy esélyes a Real, a Bayern, a Barca, a PSG, a City, de talán a Liverpool is, más kérdés, hogy szerintem mindnél jobbak vagyunk jelenleg összességében.

Való igaz, Zidane alatt alig-alig változott a keret, ami a Realra előtte egyáltalán nem volt jellemző. Szerinted Perez magától találta ki ezt? Zidanenak a keret kellőképpen erős volt, és - tekintsünk el a körülményektől most - hozta az eredményeket. Zidane beleülne a tutiba? Szerencsére igen. Nehezebb dolga lenne, mint a Realnál? Igen, mert itt nem egy magas szintre alkalmatlan edzőt kellene váltania. Megvan benne a képesség a magas szint elérésére/fenntartására? Igen. Hozzátenném, Allegrinél csak rosszabb verziók léteznek, beleértve Zizout is, de a váltás vagy jövő nyáron, vagy 2 év múlva esedékes lesz, és ő mindenképpen a legjobb opciók között van.

Nem változik a játékospolitikánk? Megközelítéstől függ. 2010-től 2015-ig volt egy szakasz, azalatt sikerült folyamatosan erősíteni a keretet alapvetően kevés pénzből. A következő három szezonban az eladott alapembereink pótlása és a keret bővítése volt fontos. Most viszont úgy erősítettünk, hogy ugyan elengedtük Higuaínt, de Ronaldo érkezésével egyáltalán nem számít vezéráldozatnak. Ha úgy vesszük, nem fog változni, mert legalább jövőre, esetleg két év múlva is még lesz zsebbenyúlós igazolás, és még nem zárult le a minőségi előrelépés szakasza. Szóval egyet is értek, meg nem is. Nem fog változni a közeljövőben az igazoláspolitikánk, mert most nyáron ez megtörtént. Ettől függetlenül Martial vagy Rabiot érkezni fog, erre fogadni mernék, aki nem, ahelyett lesz sztárigazolás. Zidanenak a csapat szükségleteihez kellene alkalmazkodnia, ami azért nem teljesíthetetlen.
Back to top Go down
View user profile
Téjlor89Posts : 9
Join date : 2018-09-24

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-09, 19:50

@Tankcsapda wrote:
Kicsit tartok tőle, hogy milyen irányba fogunk menni Marrotta távozásával. Kissé az az érzésem, hogy Agnellinek bizonyos szempontból megalomán ötletei vannak, ami akár kezdődhet azzal is, hogy jövőre Zidane lesz az edző. Egy évet pihen most, de az az edző, aki egymás után háromszor megnyeri a BL-t, oda megy a pihenő után is, ahova akar. Ha hozzánk akar jönni (erre azért elég nagy az esély), akkor a jelenlegi tendencia alapján Allegri kereshet magának új csapatot (ManU például). Ha teszem fel, ez a forgatókönyv megvalósulna, nagyon nem lennék tőle boldog, én nagyon bírom Maxit, szerintem jelenleg top 3 edző, más kérdés, hogy most már egy BL-serleget is virítania kellene hozzá.

A másik a játékospolitika, amiben megint csak Agnelli megalomániája mutatkozhat meg - kicsit talán erős megfogalmazás, de talán efelé mutat az általa lefestett jövőkép. Egyfelől sajnálom, hogy ha a nyilatkozatok beigazolódnak, akkor átmegyünk ebbe a farokvillantó, Perez-féle igazolási szisztémába. Pogba vagy SMS, ez még oké, van értelme. De ne csodálkozzunk, ha hasonlóan nagy nevek előjönnek majd. Ennek alapvetően örülhetnénk, sőt, jó is, hogy a legtöbb játékost megszerezhetjük, viszont az olaszosítást jó lenne ismét megkezdeni. Van néhány játékos, Chiesa, Pellegrini, Cutrone, Mandragora, Kean, és még páran, akikben van potenciál a jövőre nézve, jó lenne minél többet megszerezni közülük (aki nincs nálunk). Plusz ugye Bentancur is klasszissá válhat, a megfelelő bizalommal sokra viheti nálunk is.  Nem bánnám, ha nemcsak kész játékosokat igazolnánk (az is kell persze).


Én úgy gondolom, hogy Allegri és Agnelli évekre előre tervez. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy nyáron leültek és megegyeztek, hogy még egy év és megy Max, akármi is lesz (BL, vagy nem BL), mert ez volt a közös megegyezés. Simán lehet, hogy Max is vágyik új dolgokra. Ha pedig most sem jön össze a BL, akkor simán jó lenne egy új impulzus egy új tréner személyében.

Az is érdekes volt egyébként, hogy állítólag nyáron tárgyaltunk Zidane-nal. Akkor azt cikkezték, hogy sportigazgató lesz, aztán a klub cáfolta, hogy nem lesz az. Zidane pár hónapja lenyilatkozta, hogy hamarosan ismét edző lesz, most meg az ügynöke nyilatkozta, hogy a Manure nem érdekli, a Juve viszont annál inkább. Lehet, hogy valami előszerződést nyáron aláírtunk vele?

Nekem kicsit egybe vág az egész sztori, de lehet, hogy csak túlgondoltam Very Happy Mindenesetre nem esnék kétségbe, ha jövőre Zizou ülne a padon.

Agnelli magasra teszi a lécet, de szerintem vérpofi, józan gondolkodású, motivált és rendkívül intelligens és előrelátó üzletember. Én nem félek, amíg ő van a volán mögött.
Back to top Go down
View user profile
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 279
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-09, 19:37

@Krisz wrote:


Miért? Csak azért mert béna?  Laughing

nem, azért, mert lövöldözéssel ne ünnepeljünk. ha jól tudom, talán az NFL-ben van olyan szabály, ami tiltja a bűncselekményre, erőszakra vagy szexualitásra utaló ünneplést, az ilyet és a fociban is alkalmaznám. Benatiát a géppisztolyos gólöröméért azonnal kiállítanám, és hosszú időre eltiltanám. amúgy gáz, hogy a klubból nem szólnak neki, hogy ilyet nem kellene. persze lehet, hogy csak megöregetem, és túl szigorúen veszem az ilyesmit
Back to top Go down
View user profile
rakkenroll
Segédedző
Segédedző
avatar

Posts : 673
Join date : 2013-02-18

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-09, 17:33

@Tankcsapda wrote:
Kicsit tartok tőle, hogy milyen irányba fogunk menni Marrotta távozásával. Kissé az az érzésem, hogy Agnellinek bizonyos szempontból megalomán ötletei vannak, ami akár kezdődhet azzal is, hogy jövőre Zidane lesz az edző. Egy évet pihen most, de az az edző, aki egymás után háromszor megnyeri a BL-t, oda megy a pihenő után is, ahova akar. Ha hozzánk akar jönni (erre azért elég nagy az esély), akkor a jelenlegi tendencia alapján Allegri kereshet magának új csapatot (ManU például). Ha teszem fel, ez a forgatókönyv megvalósulna, nagyon nem lennék tőle boldog, én nagyon bírom Maxit, szerintem jelenleg top 3 edző, más kérdés, hogy most már egy BL-serleget is virítania kellene hozzá.

A másik a játékospolitika, amiben megint csak Agnelli megalomániája mutatkozhat meg - kicsit talán erős megfogalmazás, de talán efelé mutat az általa lefestett jövőkép. Egyfelől sajnálom, hogy ha a nyilatkozatok beigazolódnak, akkor átmegyünk ebbe a farokvillantó, Perez-féle igazolási szisztémába. Pogba vagy SMS, ez még oké, van értelme. De ne csodálkozzunk, ha hasonlóan nagy nevek előjönnek majd. Ennek alapvetően örülhetnénk, sőt, jó is, hogy a legtöbb játékost megszerezhetjük, viszont az olaszosítást jó lenne ismét megkezdeni. Van néhány játékos, Chiesa, Pellegrini, Cutrone, Mandragora, Kean, és még páran, akikben van potenciál a jövőre nézve, jó lenne minél többet megszerezni közülük (aki nincs nálunk). Plusz ugye Bentancur is klasszissá válhat, a megfelelő bizalommal sokra viheti nálunk is.  Nem bánnám, ha nemcsak kész játékosokat igazolnánk (az is kell persze).

Márpedig amennyiben Maxi nem nyeri meg a Béelt, akármennyire is csippantjuk, menni fog, a legesélyesebb jelölt pedig Zizou - akit én mellesleg tárt karokkal várok. Nagyon rácuppant erre a projektre Agnelli, kb mint a '80-as években az áhitott, régen várt BEK trófeára... akkor is mindent megtett a klub a siker érdekében - megszereztük Platinit, Bonieket, a legjobb digókat-, és végre össze is jött. Nehezen, mint tudjuk, de meglett. Az olaszosítást én is fontosnak tartom, kell a csapat identitásához, de ez úgy érzem Agnellinek is fontos, csak most kissé szürke a felhozatal talján tehetségekben.
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-09, 15:45

@Tankcsapda wrote:
Kicsit tartok tőle, hogy milyen irányba fogunk menni Marrotta távozásával. Kissé az az érzésem, hogy Agnellinek bizonyos szempontból megalomán ötletei vannak, ami akár kezdődhet azzal is, hogy jövőre Zidane lesz az edző. Egy évet pihen most, de az az edző, aki egymás után háromszor megnyeri a BL-t, oda megy a pihenő után is, ahova akar. Ha hozzánk akar jönni (erre azért elég nagy az esély), akkor a jelenlegi tendencia alapján Allegri kereshet magának új csapatot (ManU például). Ha teszem fel, ez a forgatókönyv megvalósulna, nagyon nem lennék tőle boldog, én nagyon bírom Maxit, szerintem jelenleg top 3 edző, más kérdés, hogy most már egy BL-serleget is virítania kellene hozzá.

A másik a játékospolitika, amiben megint csak Agnelli megalomániája mutatkozhat meg - kicsit talán erős megfogalmazás, de talán efelé mutat az általa lefestett jövőkép. Egyfelől sajnálom, hogy ha a nyilatkozatok beigazolódnak, akkor átmegyünk ebbe a farokvillantó, Perez-féle igazolási szisztémába. Pogba vagy SMS, ez még oké, van értelme. De ne csodálkozzunk, ha hasonlóan nagy nevek előjönnek majd. Ennek alapvetően örülhetnénk, sőt, jó is, hogy a legtöbb játékost megszerezhetjük, viszont az olaszosítást jó lenne ismét megkezdeni. Van néhány játékos, Chiesa, Pellegrini, Cutrone, Mandragora, Kean, és még páran, akikben van potenciál a jövőre nézve, jó lenne minél többet megszerezni közülük (aki nincs nálunk). Plusz ugye Bentancur is klasszissá válhat, a megfelelő bizalommal sokra viheti nálunk is.  Nem bánnám, ha nemcsak kész játékosokat igazolnánk (az is kell persze).

Én a bal herémet rátenném most a BL győzelemre, ha Allegri megnyeri elég gáz lenne ha úgy lenne lapátra téve. Egyébként meg kétlem hogy Zidane akkora ász lenne a random emberek beépítésében, mint Allegri, akinek talan ez a legnagyobb skillje. Ez pedig egy olyan tulajdonság ami kulcsfontosságú a kukázáshoz és akár olyan emberek csapatba illesztéséhez is, akit a marketing indíttatásból veszünk. Zidane alatt a keret egy dekát nem változott, max pár fiatal lett beépítve. A nagy tervek ellenére kötve hiszem hogy a játékospolitikánk hatalmasat változna, szóval Zidanenak is alkalmazkodnia kellene, amivel kapcsolatban semmit nem tett még le az asztalra.
Egyébként a Real hátszelével lehet Allegri is behúzott volna már pár BL győzelmet...
Back to top Go down
View user profile
Tankcsapda
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 783
Join date : 2015-09-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-09, 15:15

Kicsit tartok tőle, hogy milyen irányba fogunk menni Marrotta távozásával. Kissé az az érzésem, hogy Agnellinek bizonyos szempontból megalomán ötletei vannak, ami akár kezdődhet azzal is, hogy jövőre Zidane lesz az edző. Egy évet pihen most, de az az edző, aki egymás után háromszor megnyeri a BL-t, oda megy a pihenő után is, ahova akar. Ha hozzánk akar jönni (erre azért elég nagy az esély), akkor a jelenlegi tendencia alapján Allegri kereshet magának új csapatot (ManU például). Ha teszem fel, ez a forgatókönyv megvalósulna, nagyon nem lennék tőle boldog, én nagyon bírom Maxit, szerintem jelenleg top 3 edző, más kérdés, hogy most már egy BL-serleget is virítania kellene hozzá.

A másik a játékospolitika, amiben megint csak Agnelli megalomániája mutatkozhat meg - kicsit talán erős megfogalmazás, de talán efelé mutat az általa lefestett jövőkép. Egyfelől sajnálom, hogy ha a nyilatkozatok beigazolódnak, akkor átmegyünk ebbe a farokvillantó, Perez-féle igazolási szisztémába. Pogba vagy SMS, ez még oké, van értelme. De ne csodálkozzunk, ha hasonlóan nagy nevek előjönnek majd. Ennek alapvetően örülhetnénk, sőt, jó is, hogy a legtöbb játékost megszerezhetjük, viszont az olaszosítást jó lenne ismét megkezdeni. Van néhány játékos, Chiesa, Pellegrini, Cutrone, Mandragora, Kean, és még páran, akikben van potenciál a jövőre nézve, jó lenne minél többet megszerezni közülük (aki nincs nálunk). Plusz ugye Bentancur is klasszissá válhat, a megfelelő bizalommal sokra viheti nálunk is.  Nem bánnám, ha nemcsak kész játékosokat igazolnánk (az is kell persze).
Back to top Go down
View user profile
bombahoppa
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze
avatar

Posts : 1188
Join date : 2015-05-10
Age : 45

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 18:11

@Krisz wrote:


Miért? Csak azért mert béna?  Laughing

Én amúgy Roncinak mondanám meg hogy ezt az undorító terpeszfaszvillantást fejezze be a francba.
Amúgy én inkább egy olyan 25 éves frencsájz pléjert szeretnék mint Zlatan, hogy a csapat tesztoszteron szintje normál helyzetbe álljon.
Mi az a tesztoszteron? flower

_________________
a televizenyős düggönypakli
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 15:35

@_Tyler wrote:


amúgy én az ilyen gólörömöt betiltanám - akárcsak Benatia lövöldözős gólörömét

Miért? Csak azért mert béna?  Laughing

Én amúgy Roncinak mondanám meg hogy ezt az undorító terpeszfaszvillantást fejezze be a francba.
Amúgy én inkább egy olyan 25 éves frencsájz pléjert szeretnék mint Zlatan, hogy a csapat tesztoszteron szintje normál helyzetbe álljon.
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 15:30

@tjunior wrote:

Savic a múlt héten hosszabbított  jocolor. Most mi fáj nekik? Hogy fizetésemelést kért? Tegyék össze a kezüket, hogy a új szerződést írt alá a középcsapatukhoz.

Benne volt a pakliban. Így még ostobábbnak tűnnek, ha nem látják hogy mennyit nyernek majd később ezzel amikor valakit jól lehúz majd Lotito. A középszar csapatuk húzóemberei ócsárolása helyett inkább a vezetésbe kéne beleállniuk - a reális elvárások belövése úgyse megy.
Back to top Go down
View user profile
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 279
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 14:45

@tjunior wrote:

Igazából ez majd akkor fog eldőlni amikor nem klappol minden neki, mint most. az viszont dicsérendő, hogy intelligens gyereknek tűnik, tudja, hogy kell egy eredeti védjegy gólöröm ahhoz hogy brandet tudjon építeni.

amúgy én az ilyen gólörömöt betiltanám - akárcsak Benatia lövöldözős gólörömét
Back to top Go down
View user profile
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1312
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 14:38

@CsT wrote:
Lassan ezt a Piatek gyereket is felírhatjuk a listára, eddig másfél Genoa meccset láttam a szezonból, semmi extrát nem tud a srác csak befejezni, azt viszont nagyon.

Igazából ez majd akkor fog eldőlni amikor nem klappol minden neki, mint most. az viszont dicsérendő, hogy intelligens gyereknek tűnik, tudja, hogy kell egy eredeti védjegy gólöröm ahhoz hogy brandet tudjon építeni.
Back to top Go down
View user profile
CsT
Allegri maga
avatar

Posts : 4056
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 13:11

Lassan ezt a Piatek gyereket is felírhatjuk a listára, eddig másfél Genoa meccset láttam a szezonból, semmi extrát nem tud a srác csak befejezni, azt viszont nagyon.

Back to top Go down
View user profile
zetterberg40
Allegri maga
avatar

Posts : 3153
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 09:26

Agnelli múltkor arról beszélt, a cél az, hogy a következő Ronci szintű játékost már 25 éves korában tudja leigazolni a klub. Mbappe jöhetne, nagyon jó a srác.
Back to top Go down
View user profile
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1312
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 09:07

@Krisz wrote:
A Lazio ultra az egyik legostobább állatfaj

Azt hiszem be lehetne jelentkezni Szergejért.
Savic a múlt héten hosszabbított  jocolor. Most mi fáj nekik? Hogy fizetésemelést kért? Tegyék össze a kezüket, hogy a új szerződést írt alá a középcsapatukhoz.
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-08, 08:02

A Lazio ultra az egyik legostobább állatfaj

Azt hiszem be lehetne jelentkezni Szergejért.
Back to top Go down
View user profile
Malloy
Labdaszedő
Labdaszedő


Posts : 72
Join date : 2017-02-01

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-07, 20:10

Zizou ügynöke azt mondja, hogy ügyfelét egyáltalán nem érdekli az Angliában való munka ellenben a Juventus lenyűgözi, és a szíve amúgy is félig fekete-fehér....
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-04, 06:02

@s4tch wrote:


ez igaz a férfi eszkortokra. viszont ronaldót egy nő vádolja, azokról meg meglepne, ha lenne bármiféle tapasztalatod.

Nehéz erre mit írni  Laughing
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 4230
Join date : 2012-11-05
Age : 41

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-04, 01:02

https://youtu.be/gbmQB0oki8Y

ez az ügyvéd, baszki.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
s4tch
Admin
avatar

Posts : 4230
Join date : 2012-11-05
Age : 41

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 22:11

@Krisz wrote:
Minden escort tapasztalatom...

ez igaz a férfi eszkortokra. viszont ronaldót egy nő vádolja, azokról meg meglepne, ha lenne bármiféle tapasztalatod.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
bombahoppa
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze
avatar

Posts : 1188
Join date : 2015-05-10
Age : 45

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 19:47

Nekem van egy 25 éves, fehér, német származású escortom, de mivel Ford, csak a videóhoz tudok hozzászólni. 

Aki így táncol az vagy faszt, vagy pénzt akar.

Ami bonyolíthatja a sztorit, az a különböző cikkek alapján az, hogy az apartmanba többen mentek, így a tanúk véleménye is döntő lehet.

Apám ügyvédként mindig azt mondta, hogy annak van igaza, akinek több hamis tanúja van.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 16:31

@simoon wrote:

azért nem ilyen egyszerű, nyolc év nagy idő, csusszanhatott rá bármi cuccra vagy mittudomén mi/ki miatt fogyott el a zseton
nagy valószín hogy csak pénz kell neki, de azért általánosítani, ítélkezni is felesleges, szart se tudunk se a spinéről se az esetről

viszont most hogy sorra jönnek elő a balhék a kisasszony bepróbálkozik, vagy a stricije vagy francsetudja
de ítélkezni nem fogok, csak remélem nem kerül rá a csapatra még egy bélyeg (pláne ha ennyire undorító)
szóval én azt szeretném, hogy derüljön ki az igazság és az inkább legyen egy vadult éj ami után a nő/futtatója még le is rántotta hősünket, mint hogy kiderüljön volt erőszak de már fizetve a ceh

Minden escort tapasztalatom azt támasztja alá, hogy #1 a high-end escort nem véletlenül választotta ezt a bizniszt #2 nagyon jól élnek belőle. Ezért se tudom elhinni, hogy igaz a sztori. Most az, hogy elfogyott a pénz az az ő kínja, akármire ment el (főleg ha drogra), egy csepp empátiát nem tudok kigyötörni magamból amiatt, hogy a pénz hiányában elkezd jogi úton több pénzt kizsarolni.

Szerintem az totál esélytelen, hogy lepörgetik a pert és Roncit kihozzák ártatlannak, de ha mégis, akkor is rajta lesz a bélyeg, mint ahogy rajtunk is ott van, hiába az összes vád elejtése. Meg fognak állapodni minél hamarabb.
Back to top Go down
View user profile
simoon
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze
avatar

Posts : 886
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 15:05

@Krisz wrote:


Escort ügyben én garantálom neked, hogy nem volt neki olyan nagyon nehéz élete. Aki Ronaldoval hempergett 2009ben az nem egy olcsó lotyó volt, hanem high-end ribanc. Az ilyeneket meg lehet tisztességesen megdugják, de azon kívül arany életük van (aligha van nagy különbség Vegas és Dubai között). Még Thaiföldön is van egy rendszer, mit tartalmaz az ár (és minden elérhető csak megvan az ára), pedig ott tényleg visszaélnek a helyzettel. Pénzlehúzás az egész és egyedül a felerősödő feminizmus meg egyéb nagy nyilvánosságot kapó erőszak felvonulások/mozgalmak hullámát próbálja meglovagolni lotyó. Ez kb annyira gusztustalan mint az álmenekültek.

Ha tippelnem kell akkor Ronciék ügyvédei peren kívül megegyeznek majd - a csaj szerintem esélytelen pert nyerni, amúgy is a pénzre hajt, Roncinak biznisz szempontból meg nagyon destruktív ez az ügy és olcsóbb kifizetni a kurvát, mint az üzleti veszteség amit egy elhúzódó pereskedés okozna.
azért nem ilyen egyszerű, nyolc év nagy idő, csusszanhatott rá bármi cuccra vagy mittudomén mi/ki miatt fogyott el a zseton
nagy valószín hogy csak pénz kell neki, de azért általánosítani, ítélkezni is felesleges, szart se tudunk se a spinéről se az esetről

viszont most hogy sorra jönnek elő a balhék a kisasszony bepróbálkozik, vagy a stricije vagy francsetudja
de ítélkezni nem fogok, csak remélem nem kerül rá a csapatra még egy bélyeg (pláne ha ennyire undorító)
szóval én azt szeretném, hogy derüljön ki az igazság és az inkább legyen egy vadult éj ami után a nő/futtatója még le is rántotta hősünket, mint hogy kiderüljön volt erőszak de már fizetve a ceh
Back to top Go down
View user profile http://windholz.wix.com/windholz
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 13:19

@s4tch wrote:


nekem sem - de nem is mi hoztunk vele kapcsolatban több száz millió eurós döntést néhány hónapja.

amúgy nagyon necces az egész a nő oldaláról is. állítólag akkoriban eszkortként dolgozott a csaj, és a sun előásott egy videófelvételt (itt ni), amin együtt táncikálnak roncival azelőtt, mielőtt a hotelszobában kötöttek volna ki. azt mindenki ítélje meg maga szájíze szerint, hogy egy eszkort esetében mit jelent a beleegyezés. szerintem ha még elő is kerül dns bizonyíték, amit 2009-ben a csaj ánuszából vettek, akkor sem lesz egyszerű roncira bizonyítani bármit. azt se lenne rossz tudni, hogy most milyen anyagi körülmények között él a nő. nekem az az óvatos magánvéleményem, hogy escortként valószínűleg rohadt kemény élete volt az állítólagos áldozatnak, és simán lehet, hogy számos ügyfele visszaélt a helyzettel, ezzel együtt valószínű, hogy cr az egyetlen, akiről van esélye némi pénzt lerántani. sok szerencsét a nő ügyfeleinek pl. ahhoz, hogy bizonyítsák, a ptsd-t a szakmája során megismert ügyfelek közül pont egy okozta.

ja, és két ügy van: egy polgári per és egy büntetőügy. a polgári per nem érdekel, viszont ha a büntetőügyben elmeszelik ronaldót, akkor nem szabad egy percig sem fogni a kezét.

Escort ügyben én garantálom neked, hogy nem volt neki olyan nagyon nehéz élete. Aki Ronaldoval hempergett 2009ben az nem egy olcsó lotyó volt, hanem high-end ribanc. Az ilyeneket meg lehet tisztességesen megdugják, de azon kívül arany életük van (aligha van nagy különbség Vegas és Dubai között). Még Thaiföldön is van egy rendszer, mit tartalmaz az ár (és minden elérhető csak megvan az ára), pedig ott tényleg visszaélnek a helyzettel. Pénzlehúzás az egész és egyedül a felerősödő feminizmus meg egyéb nagy nyilvánosságot kapó erőszak felvonulások/mozgalmak hullámát próbálja meglovagolni lotyó. Ez kb annyira gusztustalan mint az álmenekültek.

Ha tippelnem kell akkor Ronciék ügyvédei peren kívül megegyeznek majd - a csaj szerintem esélytelen pert nyerni, amúgy is a pénzre hajt, Roncinak biznisz szempontból meg nagyon destruktív ez az ügy és olcsóbb kifizetni a kurvát, mint az üzleti veszteség amit egy elhúzódó pereskedés okozna.
Back to top Go down
View user profile
s4tch
Admin
avatar

Posts : 4230
Join date : 2012-11-05
Age : 41

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 12:34

@_Tyler wrote:
ha bűnösnek találják, azonnal ki kell baszni, ez nekem nem is kérdéses

nekem sem - de nem is mi hoztunk vele kapcsolatban több száz millió eurós döntést néhány hónapja.

amúgy nagyon necces az egész a nő oldaláról is. állítólag akkoriban eszkortként dolgozott a csaj, és a sun előásott egy videófelvételt (itt ni), amin együtt táncikálnak roncival azelőtt, mielőtt a hotelszobában kötöttek volna ki. azt mindenki ítélje meg maga szájíze szerint, hogy egy eszkort esetében mit jelent a beleegyezés. szerintem ha még elő is kerül dns bizonyíték, amit 2009-ben a csaj ánuszából vettek, akkor sem lesz egyszerű roncira bizonyítani bármit. azt se lenne rossz tudni, hogy most milyen anyagi körülmények között él a nő. nekem az az óvatos magánvéleményem, hogy escortként valószínűleg rohadt kemény élete volt az állítólagos áldozatnak, és simán lehet, hogy számos ügyfele visszaélt a helyzettel, ezzel együtt valószínű, hogy cr az egyetlen, akiről van esélye némi pénzt lerántani. sok szerencsét a nő ügyfeleinek pl. ahhoz, hogy bizonyítsák, a ptsd-t a szakmája során megismert ügyfelek közül pont egy okozta.

ja, és két ügy van: egy polgári per és egy büntetőügy. a polgári per nem érdekel, viszont ha a büntetőügyben elmeszelik ronaldót, akkor nem szabad egy percig sem fogni a kezét.
Back to top Go down
View user profile http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Allegri maga
avatar

Posts : 4056
Join date : 2012-11-05

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 11:26

@Krisz wrote:


Szerintem meg ugyanaz az eset mint Asamoah, de ebbe még egyszer felesleges belemenni (és nem is akarok). Én nagyon meglepődnék, ha egy C level executive nem beszélne angolul. Ami a rendrakást illeti, ahhoz több kell mint Marotta meg pénz. Az ínter nem azért reménytelen lúzer mert nincsenek jó játékosai vagy jó edzői, hanem azért mert ez a csapat esszenciája, identitása. Előzőleg háttérben Moratti volt, most meg a kínaiak, mindkettő a bohóc kategória. Agnelli család persze nem lehet minden klub mögött, de valami komolyabb háttér nélkül hiába van egy remek adminisztrátoruk.
Fene tudja, nem rémlik, hogy bármikor is hallottam volna angolul nyilatkozni.
Back to top Go down
View user profile
tjunior
Allegri jobbkeze
Allegri jobbkeze


Posts : 1312
Join date : 2012-11-06

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 10:30

Marotta azt mondta (már ha mondta és nem az újságírók találták ki), hogy a következő szezonban vállal csak munkát. 8 év alatt egyszer sem csinált segget a szájából, nem hiszem, hog most kezdené el. Viszont jövöre nem lehetetlen Mordor, bár szerintem őt bárhol szívesen látnák, lesz ajánlata bőven.
Back to top Go down
View user profile
Krisz
Allegri maga


Posts : 3263
Join date : 2012-11-05
Age : 32
Location : Doha, Qatar

PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   2018-10-03, 09:23

@zetterberg40 wrote:
Förtelmes lenne az izénél látni Kobreszt, én nagyon kedveltem. Másrészt nem önszántából lépett le, hanem kidobta Agnelli, ez szerintem nem az Asa féle szitu, aki kapott ajánlatot tőlünk is elvileg. Harmadrészt szerintem annyira sok választási lehetősége nincs Marottának mint gondolnánk. A FIGC pozit nem akarja, ezt elmondta, esetleg évek múlva. Angolul szvsz nem beszél, és nekem az a megérzésem, hogy ő nem akar külföldre menni. Marad kb a Roma, izé, afrika hármas a nagynak nevezettek közül. Utóbbi a bohóc filmessel komolytalan, a Romát se látom annyira opciónak Gandini távozása ellenére sem. Marad az izé, ahol azért a kínaiak apránként szedik rendbe azt a szemétdombot, ott nagyon is el tudom képzelni sajnos. Ahogy S4tchy írta, a Milan Gazidis miatt nem opció, ő decembertől kezdi a munkát.

Szerintem meg ugyanaz az eset mint Asamoah, de ebbe még egyszer felesleges belemenni (és nem is akarok). Én nagyon meglepődnék, ha egy C level executive nem beszélne angolul. Ami a rendrakást illeti, ahhoz több kell mint Marotta meg pénz. Az ínter nem azért reménytelen lúzer mert nincsenek jó játékosai vagy jó edzői, hanem azért mert ez a csapat esszenciája, identitása. Előzőleg háttérben Moratti volt, most meg a kínaiak, mindkettő a bohóc kategória. Agnelli család persze nem lehet minden klub mögött, de valami komolyabb háttér nélkül hiába van egy remek adminisztrátoruk.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   

Back to top Go down
 
Bevásárlóközpont
Back to top 
Page 1 of 26Go to page : 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Jump to: