Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
HomeSearchRegisterLog in

Share
 

 Bevásárlóközpont

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next
AuthorMessage
CsT
Sarri maga


Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-10, 10:11

@Krisz wrote:

Ami nem tetszik, hogy már augusztus elején mosdatja magát, hogy "a szezon elején általánosságban szarul teljesít". Ez nápolyi mentalitás, nem idevaló
Én egész meccsen ezt éreztem, hogy a Napoli játszik. Szebben passzolgattunk, több lehetőségünk volt viszont kurvára az volt az érzésem, hogy az Atleti kontrollálja a meccset és meg is fogja nyerni.

Nyilván itt még ez nem baj, de éles meccseken az lesz.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-10, 09:59

@EsztéNégy wrote:
Beppe alaposan kibaszott velünk a Malac deallel, az eléggé tönkrevágja a könyveinket jelenleg, legalábbis amennyire s4tch táblázatából látni. Amúgy azt nem értem, a Real hogy tudja megvenni még Neymart is úgy, hogy elvertek 200 millát Hazardra, Jovicra, Mendyre meg Militaora, és fontos embert el se nagyon adtak?
Én azt se igazán értem, hogy az inda/milan hogy igazolhat ennyiért az utóbbi években, mert nekik hozzánk képest lófasz bevételük sincs, piacképes játékost pedig kurva régen adtak el.
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4112
Join date : 2012-11-05
Age : 33
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-10, 09:56

@Tankcsapda wrote:


Úgy szállok most ezzel vitába, hogy igazából nem annyira gondolok mást erről, mint te, főleg az utolsó gondolatmenetedről. Engem is rettenetesen elszomorít, mert ezzel kihalófélben van a spirito a keretből. Lehetne itt akármilyen motivátor, Buffonon, Chiellinin, Ruganin, Bernardeschin és esetleg Bonuccin kívül nem nagyon vannak olyanok, akik a Juve-mezet nemcsak a szerződése miatt veszi fel. Kicsit erős a megfogalmazás, de szerintem a többieknél nincs olyan szintű érzelmi töltet a klubhoz, hogy az ellenkezőjét meg lehessen állapítani. Bonuccit a dicstelen milánói kitérője ellenére sorolom ide, közel egy évtizedet húzott le összesen a klubnál, és biztosan meglesz az évtized is. És szomorú, hogy a gazdasági sikeresség oltárán ezt is feláldozzák a vezetőségnél. Csakhogy ez nem most, hanem inkább 2015 nyarán indult meg, amikor az ItalJuve programot kvázi befagyasztották. Ezért lett volna jó, ha Keant megtartjuk (persze a lejáró szerződése, Raiola és az, hogy valószínűleg nem is akart maradni, ellehetetlenítette a dolgot), igazolunk 1-2 olasz fiatalt, az évek során megpróbáltuk volna beépíteni Keant, Mandragorat, Orsolinit, Spinazzolat, Caldarat vagy Romagnat, de nem ez volt a prioritás, és még szerintem sokáig nem is lesz.

Én nem mondom, hogy aggodalomra semmi ok. De szerintem azokat, akik frissen érkeztek, ne írjuk le előre. Kapott lehetőséget a bizonyításra Danilonál gyengébb játékos is, aki megfelelt a kívánalmaknak, ez az egyik. A másik pedig az, hogy azért is lehet elsőre kockázatosabb Sarri kinevezése, mint anno Allegrié volt, mert Maxi gyorsan jelezte, nem akarja az addig felépített munkát kukába vágni, hanem arra építkezett, míg Sarri annyira, de annyira másabb edző, mint ő, hogy már a felkészülés elejétől lehet érezni, hogy itt valami teljesen eltérőbe kezdett a klub. Ez az igazoláspolitikán is látszik, ahol szintén érezhető a kockázatvállalás. Ronaldo leigazolásáig egy látszólag is tudatos építkezés folyt, ahol folyamatosan erősítették a keretet. Ennek volt a 2015 nyár előtti első, és az akkortól meginduló második szakasza, de a lényeg, hogy előre lehetett látni, hogy az FFP-t kb. nézni sem kell a szabályok betartásához. Most Ronaldoval vagy de Ligttel megléptük előre azt a kockázatot, aminél már kompenzálni kell a mérlegen, és most különösen nem sikerül olyanokkal megoldani, akikkel ezt tervezte a vezetőség. Dybala és Higuaín helyett Kean és Cancelo távoztak, és lehet, hogy Mandzukic is a két argentin makacsságának lesz az áldozata.

De az igazoláspolitika a vételi oldalról további aspektusból megközelítve is változott. Allegrinek - talán az utolsó szezonját leszámítva - szinte csak darabszámra igazoltak. Oké, a minőség is megvolt, de nem volt meg az a formáció, az a kirajzolódott arculata a keretnek, amihez igazodva hozták volna Marrottaék a játékosokat. Sarri viszont megkapja a 4-3-3-hoz a keretet. Ebből a szempontból tudatosabb ez a mercato, mint a korábbiak annak ellenére, hogy kifejezetten tudatos építkezésről beszélhettünk eddig, a mostanit viszont még nehéz eldönteni.

Ha a Milan a semmire elbaszhatott 300 millát (megkockáztatom, hogy mi az utóbbi 2 mercato alatt se költöttünk annyit) és 2 sikertelen év után meszelték csak el őket akkor kötve hiszem, hogy mi ne tudnánk összecigánykodni hogy 1 évben nem felelünk meg.

Sarri pont a mai meccs után nyilatkozta, hogy sok beleszólása nincs a mercatoban - ennek mentén gondolkodtam én is, azaz szólhat hogy milyen profilokra van szüksége, konkrétumba viszont nincs beleszólása. Másba kezdett a klub, ez alapvetés, ezért kellett Sarri Allegri helyett. Viszont ennek semmi köze Sarri személyéhez vagy igényeihez a mercaton. A Chelseanél elég nyilvánvaló hogy megmondhatta konkrétan, hogy kit akar (pl Jorginho, Malac) itt meg nagyon nem.

Ami nem tetszik, hogy már augusztus elején mosdatja magát, hogy "a szezon elején általánosságban szarul teljesít". Ez nápolyi mentalitás, nem idevaló

https://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2Fnews#article/footballitalia-141961&menu=news-all
Back to top Go down
EsztéNégy
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1391
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-10, 09:49

Beppe alaposan kibaszott velünk a Malac deallel, az eléggé tönkrevágja a könyveinket jelenleg, legalábbis amennyire s4tch táblázatából látni. Amúgy azt nem értem, a Real hogy tudja megvenni még Neymart is úgy, hogy elvertek 200 millát Hazardra, Jovicra, Mendyre meg Militaora, és fontos embert el se nagyon adtak?

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-10, 08:55

Én viszont a racionalista (mások szerint inkább pesszimista Very Happy) vonalat képviselem.

Szóval én abból, hogy Daniló utoljára 4 éve volt jó, nem arra következtetek, hogy hátha itt is jó lesz, hanem arra, hogy az ő szintje kb a porto és nem a real,cici meg mi. Vagy abból, hogy Pellegrinit egy edzőmeccsre sem tesszük be nem az jön le, hogy a legtehetségesebb olasz balbekket vettük meg,. hanem az, hogy a Lóma egy olyannal csökkentette Spina árát aki még nekik se kell.

Mivel én még régi szentimentális szurkoló vagyok, bennem komoly aggályokat vet fel, hogyha van végre 1 saját nevelésű fiatalunk, akiben van fantázia azt lazán eladjuk, de az inda sehová sem kellő taknyát szívesen látnánk...

Szóval én kurvára baljós árnyakat látok, de remélem nem a sötét oldal nyer.
Back to top Go down
Tankcsapda
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1100
Join date : 2015-09-01

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-10, 03:16

@Krisz wrote:


Ha csak a tényeket nézzük akkor egy másik szemszögből:

Spina: szimpi squad player volt, aki sokszor feledtette az elvileg világklasszis Szandit, akármikor egy új nagyobb feladatot bíztak rá, hozta magát (pl Atletico) és alapvetően bőven van még benne potenciál. Helyette kaptunk egy kis pénzt meg egy totális kérdőjel fiatalt, aki koránt sem biztos hogy fogja tudni hozni ezt a szintet. Paratici intuíciója illetve megítélése egész biztosan jobb mint a miénk alapvetően, de ezek a tények és ez egy kockázat.

Cancelo: "évente" vált klubot, viszont folyamatosan feljebb lépked: Benfica - Valencia - ínter? - Juve - Cici? és az értéke is folyamatosan nő. Nem profi a mentalitása, fegyelmezetlen vedekezesben? Ezen ugyanúgy lehet fejleszteni, mint ahogy izmot lehet pakolni Ruganira és zsírt olvasztani a Malacról. Persze nem lesz belőle CR és nem mindig fog menetrendszerűen visszazárni, mint Lichti, de eljuthat olyan szintre ami vállalható, a hatalmas pozitívumai mellett. Ahogy tavaly az ínter is véglegesítette volna ha van rá pénzük úgy egyéb szituban mi is inkább megneveltük volna ha nem kell minden áron a plusvalenza. Arra, hogy Danilo hozza a Portós formát semmi garancia nincs, sőt inkább az ellenkezőjét sugallja: se a Realban, se a Ciciben nem tudta hozni azt még megközelítőleg sem. 28 évesen miért pont nálunk robbanna be? Miért valószínűbb ez, mint az, hogy Sarri megneveli, kihozza Canceloból a maxot (ez amúgy az egyik nagy erőssége a bagósnak)?

Ken eladását nagyon nehezen lehet alátámasztani, talán az egyetlen érthető (hogy mennyire elfogadható az más kérdés) magyarázat, hogy kell a pénz, túl sok a csatárunk, a többiek meg nem piacképesek, Dybala meg nem akar menni. Nekem ez az egyik legszomorúbb aspektusa a kurvulásunknak, hogy egy olyan saját nevelésű fiatalt kellett eladnunk hogy CRt fedezzük, aki a BLben felszabadít egy A listás helyet és a lehetőség megvan rá, hogy a jövő meghatározó játékosa legyen. Ehelyett majd a lelátón jegeljük a Malacot, Khedirat, Perint, nézzük Mandzukic hanyatlását, Dybala szenvedését és Matuidi botladozását.

Hogy miért nem indokolt a calma?
Én alapvetően nagyon optimista vagyok és nagyra tartom Agnellit és Paraticit (Nedvednek szerintem a mascot szerepnél többet nem lenne szabad adni, de ez lényegtelen), de ami idén megy az jobban emlékeztet egy ínterre, mint arra a precíz gépezetre ami miatt az eredeti véleményem megformáltam. Káosz. Az Allegri-Sarri csere. Saját nevelésű komoly ígéret eladása. Mikor adtunk el olyan fontos játékost korábban aki alapból nem akart menni és nem nőtte ki a csapatot (Vidal, Pogba) csupán a pénz miatt? A hányadék mezeink is ide tartoznak egyébként amik teljesen szembe mennek a 120 éves tradícióval, még a kék egész tűrhető persze a jó nem ilyen (divat a camouflage -> basszuk rá mindenre), meg kár, hogy detto ugyanaz mint a 2 évvel ezelőtti Margit idegenbeli mez...
Akármennyire próbálom mondogatni magamnak, hogy "tudják mit csinálnak", "van egy masterplan, amibe nem látunk bele", sajnos az események nem az utóbbit támasztják alá, különösen mert a nagy részük a jelennek szól és még csak a közel jövőnek sem. Ez pedig hatalmas gond. Ha átváltozunk olyan klubbá, ahol a gazdasági teljesítmény felülír mindent akkor nagyon nehéz lesz juventinonak lenni, mert ez az Arsenal definíciója. Én nem akarok Arsenal szukolóvá válni ezért a calma is elmarad...

Úgy szállok most ezzel vitába, hogy igazából nem annyira gondolok mást erről, mint te, főleg az utolsó gondolatmenetedről. Engem is rettenetesen elszomorít, mert ezzel kihalófélben van a spirito a keretből. Lehetne itt akármilyen motivátor, Buffonon, Chiellinin, Ruganin, Bernardeschin és esetleg Bonuccin kívül nem nagyon vannak olyanok, akik a Juve-mezet nemcsak a szerződése miatt veszi fel. Kicsit erős a megfogalmazás, de szerintem a többieknél nincs olyan szintű érzelmi töltet a klubhoz, hogy az ellenkezőjét meg lehessen állapítani. Bonuccit a dicstelen milánói kitérője ellenére sorolom ide, közel egy évtizedet húzott le összesen a klubnál, és biztosan meglesz az évtized is. És szomorú, hogy a gazdasági sikeresség oltárán ezt is feláldozzák a vezetőségnél. Csakhogy ez nem most, hanem inkább 2015 nyarán indult meg, amikor az ItalJuve programot kvázi befagyasztották. Ezért lett volna jó, ha Keant megtartjuk (persze a lejáró szerződése, Raiola és az, hogy valószínűleg nem is akart maradni, ellehetetlenítette a dolgot), igazolunk 1-2 olasz fiatalt, az évek során megpróbáltuk volna beépíteni Keant, Mandragorat, Orsolinit, Spinazzolat, Caldarat vagy Romagnat, de nem ez volt a prioritás, és még szerintem sokáig nem is lesz.

Én nem mondom, hogy aggodalomra semmi ok. De szerintem azokat, akik frissen érkeztek, ne írjuk le előre. Kapott lehetőséget a bizonyításra Danilonál gyengébb játékos is, aki megfelelt a kívánalmaknak, ez az egyik. A másik pedig az, hogy azért is lehet elsőre kockázatosabb Sarri kinevezése, mint anno Allegrié volt, mert Maxi gyorsan jelezte, nem akarja az addig felépített munkát kukába vágni, hanem arra építkezett, míg Sarri annyira, de annyira másabb edző, mint ő, hogy már a felkészülés elejétől lehet érezni, hogy itt valami teljesen eltérőbe kezdett a klub. Ez az igazoláspolitikán is látszik, ahol szintén érezhető a kockázatvállalás. Ronaldo leigazolásáig egy látszólag is tudatos építkezés folyt, ahol folyamatosan erősítették a keretet. Ennek volt a 2015 nyár előtti első, és az akkortól meginduló második szakasza, de a lényeg, hogy előre lehetett látni, hogy az FFP-t kb. nézni sem kell a szabályok betartásához. Most Ronaldoval vagy de Ligttel megléptük előre azt a kockázatot, aminél már kompenzálni kell a mérlegen, és most különösen nem sikerül olyanokkal megoldani, akikkel ezt tervezte a vezetőség. Dybala és Higuaín helyett Kean és Cancelo távoztak, és lehet, hogy Mandzukic is a két argentin makacsságának lesz az áldozata.

De az igazoláspolitika a vételi oldalról további aspektusból megközelítve is változott. Allegrinek - talán az utolsó szezonját leszámítva - szinte csak darabszámra igazoltak. Oké, a minőség is megvolt, de nem volt meg az a formáció, az a kirajzolódott arculata a keretnek, amihez igazodva hozták volna Marrottaék a játékosokat. Sarri viszont megkapja a 4-3-3-hoz a keretet. Ebből a szempontból tudatosabb ez a mercato, mint a korábbiak annak ellenére, hogy kifejezetten tudatos építkezésről beszélhettünk eddig, a mostanit viszont még nehéz eldönteni.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 09:27

@LeRoi10 wrote:
Lukaku mezszáma hivatalosan is a 9-es. Magyarul Icardi hivatalosan is ki van baszva. Kíváncsian várom, hogy mennyiért vesszük végül meg.
A sky most arra ment rá, hogy nem akarjuk Dibuszt odaadni az indának, ezért eladjuk párizsba és a kapott pénzből vesszük meg icardit.

Lehetett olvasni, hogy a kis takony csakis ide akar jönni és ez sanszos is, mert azt ne mondja senki, hogy nincs csapat aki letenné érte azt a 40-45 misit. A Mu pl simán bevonhatta volna a Lókaka transzferbe.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 09:25

@Krisz wrote:

A pénz nem volt eleve opció, ki mást adtak volna, Kolarovot? Very Happy
Very Happy Más poszton szereplő játékost. Ha úgyis kölcsön akartuk adni Pellegrinit akkor mindegy, hogy balbekket vagy jobbszélsőt kapunk Spináért. Így értem! Smile


Last edited by CsT on 2019-08-09, 09:56; edited 1 time in total
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4112
Join date : 2012-11-05
Age : 33
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 08:50

@CsT wrote:

Nem úgy értettem, hogy Santont adták volna nekünk, hanem, hogy őt adták volna el valahová (mondjuk Leccébe mert kb odavaló) és Pellegrinit tarják meg Kolarov mögé. A Spina üzletbe pedig bevonnak más játékost vagy csak simán pénzt.
A pénz nem volt eleve opció, ki mást adtak volna, Kolarovot? Very Happy
Back to top Go down
LeRoi10
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze
LeRoi10

Posts : 1507
Join date : 2015-02-24
Age : 26

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 05:26

Lukaku mezszáma hivatalosan is a 9-es. Magyarul Icardi hivatalosan is ki van baszva. Kíváncsian várom, hogy mennyiért vesszük végül meg.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 04:41

@Krisz wrote:


Santont elfogadtuk volna? Ez ugyanaz a típusú deal, mint Canceloé (egy másik szinten termeszetesen). Eladtuk a plusvalenza miatt, és kaptunk egy játékost a posztjára, aki vagy bejön vagy nem. Nem arról szólt ez az igazolás, hogy akartunk egy fiatal olasz balhátvédet, hanem kellett a pénz (igen, elkurvultunk, ez tény) és kellett a pótlás. Ha belegondolsz ez az a típusú biznisz amivel maximalizálni tudod a plusvalenzat. Mi van ha a Roma kifizet 15-20 millát Spinara (ennyire taksálja a transfermarkt, szvsz jogosan)? Kell vennünk egy másik balhátvédet, viszont az összes létező klub megpróbál minket lerántani, mert nyilvánvaló a szándék, a budget és a szükség és igazából ezen a poszton olyan sok alternatíva sincs, főleg ha olyat akarunk, aki esetleg a jövőben a kezdőbe is beférne. Ehelyett a két fél egymás között lezsírozza és megvan a della meg a játékosok.
Marotta után (kölcsön+opció) szabadon Paratici lett a "játékoscsere plusvalenzaval" deal úttörője. A Sturaro-Romero dealt szerintem nem kell magyarázni, most majf elválik, hogy mennyire sikeres a Danilo+Pellegrini biznisz.
Nem úgy értettem, hogy Santont adták volna nekünk, hanem, hogy őt adták volna el valahová (mondjuk Leccébe mert kb odavaló) és Pellegrinit tarják meg Kolarov mögé. A Spina üzletbe pedig bevonnak más játékost vagy csak simán pénzt.
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4112
Join date : 2012-11-05
Age : 33
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 03:06

@Petike007 wrote:


Calma emberek Calma.

Miért van totál letargia hangulat? Történt jelentős vezéráldozat? NEm gondolnám.

KAncával kapcoslatban. Az utóbbi években minden évben csapatot váltott. Ez véletlen lenne? Nem gondolnám. Többször volt hír, hogy a magatartása korántsem profi. NEm véletlen Allegri is jegelte, és Sarri sem ragaszkodott hozzá. Ha Danipaci képes hozni azt, amit a ŰPorto-ban akkor no probleme.

Kénó: Lejárt volna a szerződése, és nem annyira biztos, hogy a pizzás nem vitte volna el valahová ingyen, persze cserébe hatalmas jutikát rángat le aláírási pénz gyanánt. Pénzt láttunk belőle, ha nagyon beválik és vissza akar jönni visszajön. Ha nem akkor nem.

SPina: Szimpi Squad player volt, aki elment, mert kellett a pénz. Jó áron jött helyette egy tehetséges fiatal. Vagy beválik vagy nem ennyike.

Elment egy csomó szecska és eddig pluszban van a Mercato.

CSerébe aki eddig jött:

Lájtika: Az egész világ őt akarta, ő meg minket.

Demiral: Cselló eltitkolt gyere és fiatal

Romero: K...va tehetséges hátvéd szintén

GordonRemzi: Amikor sérült jól főz, amúgy meg nagyon fasza kis mezzala. Ingyen.

Rabiot: fizikálisan erős technikás b2b játékos. Szintén ingyen.

Gigi öltözővezetőnek.

Tulajdonképpen mi a gond? 

Igen az újságok szerint akartuk a fél világot, meg el akartunk adni mindenkit, de mi az igazság ebből? Na azt már nagyon nem tudom. Egy tény. Ilyen erős csapatunk utoljára Capello keze alatt volt. Örüljünk. HA az eredmények mellé szép foci is lesz akkor pláne.

LEhet még jön valaki, lehet nem ha majd itt van reagálunk rá addig minek?

Kik mennek el? NEm tudom mivel nem vagyok tisztában a valós belső viszonyokkal. A többi csak spekuláció és találgatás. Eddig a klub vérprofin jött vissza a szarból. Adjuk már meg nekik a bizalmat, hogy értenek hozzá. Akár jobban is mint mi.

Ha csak a tényeket nézzük akkor egy másik szemszögből:

Spina: szimpi squad player volt, aki sokszor feledtette az elvileg világklasszis Szandit, akármikor egy új nagyobb feladatot bíztak rá, hozta magát (pl Atletico) és alapvetően bőven van még benne potenciál. Helyette kaptunk egy kis pénzt meg egy totális kérdőjel fiatalt, aki koránt sem biztos hogy fogja tudni hozni ezt a szintet. Paratici intuíciója illetve megítélése egész biztosan jobb mint a miénk alapvetően, de ezek a tények és ez egy kockázat.

Cancelo: "évente" vált klubot, viszont folyamatosan feljebb lépked: Benfica - Valencia - ínter? - Juve - Cici? és az értéke is folyamatosan nő. Nem profi a mentalitása, fegyelmezetlen vedekezesben? Ezen ugyanúgy lehet fejleszteni, mint ahogy izmot lehet pakolni Ruganira és zsírt olvasztani a Malacról. Persze nem lesz belőle CR és nem mindig fog menetrendszerűen visszazárni, mint Lichti, de eljuthat olyan szintre ami vállalható, a hatalmas pozitívumai mellett. Ahogy tavaly az ínter is véglegesítette volna ha van rá pénzük úgy egyéb szituban mi is inkább megneveltük volna ha nem kell minden áron a plusvalenza. Arra, hogy Danilo hozza a Portós formát semmi garancia nincs, sőt inkább az ellenkezőjét sugallja: se a Realban, se a Ciciben nem tudta hozni azt még megközelítőleg sem. 28 évesen miért pont nálunk robbanna be? Miért valószínűbb ez, mint az, hogy Sarri megneveli, kihozza Canceloból a maxot (ez amúgy az egyik nagy erőssége a bagósnak)?

Ken eladását nagyon nehezen lehet alátámasztani, talán az egyetlen érthető (hogy mennyire elfogadható az más kérdés) magyarázat, hogy kell a pénz, túl sok a csatárunk, a többiek meg nem piacképesek, Dybala meg nem akar menni. Nekem ez az egyik legszomorúbb aspektusa a kurvulásunknak, hogy egy olyan saját nevelésű fiatalt kellett eladnunk hogy CRt fedezzük, aki a BLben felszabadít egy A listás helyet és a lehetőség megvan rá, hogy a jövő meghatározó játékosa legyen. Ehelyett majd a lelátón jegeljük a Malacot, Khedirat, Perint, nézzük Mandzukic hanyatlását, Dybala szenvedését és Matuidi botladozását.

Hogy miért nem indokolt a calma?
Én alapvetően nagyon optimista vagyok és nagyra tartom Agnellit és Paraticit (Nedvednek szerintem a mascot szerepnél többet nem lenne szabad adni, de ez lényegtelen), de ami idén megy az jobban emlékeztet egy ínterre, mint arra a precíz gépezetre ami miatt az eredeti véleményem megformáltam. Káosz. Az Allegri-Sarri csere. Saját nevelésű komoly ígéret eladása. Mikor adtunk el olyan fontos játékost korábban aki alapból nem akart menni és nem nőtte ki a csapatot (Vidal, Pogba) csupán a pénz miatt? A hányadék mezeink is ide tartoznak egyébként amik teljesen szembe mennek a 120 éves tradícióval, még a kék egész tűrhető persze a jó nem ilyen (divat a camouflage -> basszuk rá mindenre), meg kár, hogy detto ugyanaz mint a 2 évvel ezelőtti Margit idegenbeli mez...
Akármennyire próbálom mondogatni magamnak, hogy "tudják mit csinálnak", "van egy masterplan, amibe nem látunk bele", sajnos az események nem az utóbbit támasztják alá, különösen mert a nagy részük a jelennek szól és még csak a közel jövőnek sem. Ez pedig hatalmas gond. Ha átváltozunk olyan klubbá, ahol a gazdasági teljesítmény felülír mindent akkor nagyon nehéz lesz juventinonak lenni, mert ez az Arsenal definíciója. Én nem akarok Arsenal szukolóvá válni ezért a calma is elmarad...
Back to top Go down
laac
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 355
Join date : 2012-11-05
Age : 41

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 02:31

alig 1 hónap még van a rettegésből,"DE",kíváncsi leszek mi lesz ha szezon végén nem lesznek meg a kívánt eredmények!!Kifog magától felállni,ki vállalja a felelősséget??

_________________
Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4112
Join date : 2012-11-05
Age : 33
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 02:20

@CsT wrote:

Szélső igazolásról szó sem volt a mercaro alatt. Max Chiesa, de őt csak úgy bedobálja néha a sajtó. Félek, hogy Manzsu/Dibcsi lesz ebből szélen majd néha. Meg attól hogy Sarri szarásig fogja játszatni a Ronaldo/Koszta/Berni hármast.

Szerintem Szandit sem könnyebb kijátszani mint Kolarovot, de a Lóma inkább Santont tartotta meg, ami azért beszédes.

Santont elfogadtuk volna? Ez ugyanaz a típusú deal, mint Canceloé (egy másik szinten termeszetesen). Eladtuk a plusvalenza miatt, és kaptunk egy játékost a posztjára, aki vagy bejön vagy nem. Nem arról szólt ez az igazolás, hogy akartunk egy fiatal olasz balhátvédet, hanem kellett a pénz (igen, elkurvultunk, ez tény) és kellett a pótlás. Ha belegondolsz ez az a típusú biznisz amivel maximalizálni tudod a plusvalenzat. Mi van ha a Roma kifizet 15-20 millát Spinara (ennyire taksálja a transfermarkt, szvsz jogosan)? Kell vennünk egy másik balhátvédet, viszont az összes létező klub megpróbál minket lerántani, mert nyilvánvaló a szándék, a budget és a szükség és igazából ezen a poszton olyan sok alternatíva sincs, főleg ha olyat akarunk, aki esetleg a jövőben a kezdőbe is beférne. Ehelyett a két fél egymás között lezsírozza és megvan a della meg a játékosok.
Marotta után (kölcsön+opció) szabadon Paratici lett a "játékoscsere plusvalenzaval" deal úttörője. A Sturaro-Romero dealt szerintem nem kell magyarázni, most majf elválik, hogy mennyire sikeres a Danilo+Pellegrini biznisz.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-09, 00:19

@Krisz wrote:


Kolarovval szemben azért nem egyszerű a kezdőbe verekedni magad, az hogy sokat nem játszott 18-20 évesen nem biztos hogy mérvadó. Talán pont most van abban a korban/szinten hogy villanthat valamit. Szandi mellett alap esetben ez nem annyira egyszerű, de ha Szandi hozza megint a lötyögést akkor meg lehet rá a lehetősége.

Nekem inkább a szélső poszt a necces. Ha CR nem center lesz akkor 1 szél adott, másikra ott van Bernát emellett van Koszta aki hullámzik vagy a kreténségek vagy a sérülések miatt, Cuadrado szélsőnek szerintem kikopott, Pjacanak új térdekre lenne szüksége, Dybala meg nem erre való. Ez nekem nagyon vékony. Másrészt CR ugyanaz a vonal mint Zlatan, egy komoly sérülés fogja egyszer lezárni a karrierjét ami bárhonnan becsúszhat.
Szélső igazolásról szó sem volt a mercaro alatt. Max Chiesa, de őt csak úgy bedobálja néha a sajtó. Félek, hogy Manzsu/Dibcsi lesz ebből szélen majd néha. Meg attól hogy Sarri szarásig fogja játszatni a Ronaldo/Koszta/Berni hármast.

Szerintem Szandit sem könnyebb kijátszani mint Kolarovot, de a Lóma inkább Santont tartotta meg, ami azért beszédes.
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4112
Join date : 2012-11-05
Age : 33
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 23:34

@CsT wrote:

Én ugyanezt írtam amikor megvettük. Életemben nem láttam játszani, de már akkor is az jött le az egész transzferből, hogy a Lóma akarta Spinát, mi meg a plusvalenzát, aztán ők belecsapták az üzletbe Pellét.

Pont ez a félelmem, mert ha valamiben jók a farkasok, az pont az ilyen fiatalok beépítése és ha valakiről ilyen könnyen lemondanak azzal tuti van valami baj, persze utánpótlás válogatott a srác tehát nem lehet annyira kutyaütő...

Kolarovval szemben azért nem egyszerű a kezdőbe verekedni magad, az hogy sokat nem játszott 18-20 évesen nem biztos hogy mérvadó. Talán pont most van abban a korban/szinten hogy villanthat valamit. Szandi mellett alap esetben ez nem annyira egyszerű, de ha Szandi hozza megint a lötyögést akkor meg lehet rá a lehetősége.

Nekem inkább a szélső poszt a necces. Ha CR nem center lesz akkor 1 szél adott, másikra ott van Bernát emellett van Koszta aki hullámzik vagy a kreténségek vagy a sérülések miatt, Cuadrado szélsőnek szerintem kikopott, Pjacanak új térdekre lenne szüksége, Dybala meg nem erre való. Ez nekem nagyon vékony. Másrészt CR ugyanaz a vonal mint Zlatan, egy komoly sérülés fogja egyszer lezárni a karrierjét ami bárhonnan becsúszhat.
Back to top Go down
Petike007
Segédedző
Segédedző


Posts : 796
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 23:32

@sneco7 wrote:
Korábban nagyon boldog voltam,hogy nekünk milyen értelmes vezetőink vannak,de a Ronaldo transzfer óta egyre erősebben érzem,hogy mindenki retardált a focihoz és a Kobra volt itt az ész, a többiek csak az üzlethez értenek,de itt a számok mögött játékosok vannak,akik nem mindig úgy viselkednek,mint egy hordó olaj. Nedvedről is azt hittem beleteszi a rutinját,de rajta is csak azt érzem,hogy azt se tudja merre van az előre. A tavalyi és idei mercato lehetett volna tökéletes is,sőt az idei jól indult,de a pénz miatt tönkreszabtuk. Tavaly sem voltam boldog Ronaldo érkezésétől,de most úgy érzem többet buktunk,mint nyertünk rajta. Persze még mindig minden szép és jó lenne ha tavaly előtt nem gurul el a gyógyszer Higuain leigazolása előtt. Hopp...akkor mégiscsak Marotta a hülye...Júniudban alig vártam,hogy beinduljon a bugi,de most kezdek letargiába esni,mert nem tudom mire számítsunk.

Calma emberek Calma.

Miért van totál letargia hangulat? Történt jelentős vezéráldozat? NEm gondolnám.

KAncával kapcoslatban. Az utóbbi években minden évben csapatot váltott. Ez véletlen lenne? Nem gondolnám. Többször volt hír, hogy a magatartása korántsem profi. NEm véletlen Allegri is jegelte, és Sarri sem ragaszkodott hozzá. Ha Danipaci képes hozni azt, amit a ŰPorto-ban akkor no probleme.

Kénó: Lejárt volna a szerződése, és nem annyira biztos, hogy a pizzás nem vitte volna el valahová ingyen, persze cserébe hatalmas jutikát rángat le aláírási pénz gyanánt. Pénzt láttunk belőle, ha nagyon beválik és vissza akar jönni visszajön. Ha nem akkor nem.

SPina: Szimpi Squad player volt, aki elment, mert kellett a pénz. Jó áron jött helyette egy tehetséges fiatal. Vagy beválik vagy nem ennyike.

Elment egy csomó szecska és eddig pluszban van a Mercato.

CSerébe aki eddig jött:

Lájtika: Az egész világ őt akarta, ő meg minket.

Demiral: Cselló eltitkolt gyere és fiatal

Romero: K...va tehetséges hátvéd szintén

GordonRemzi: Amikor sérült jól főz, amúgy meg nagyon fasza kis mezzala. Ingyen.

Rabiot: fizikálisan erős technikás b2b játékos. Szintén ingyen.

Gigi öltözővezetőnek.

Tulajdonképpen mi a gond? 

Igen az újságok szerint akartuk a fél világot, meg el akartunk adni mindenkit, de mi az igazság ebből? Na azt már nagyon nem tudom. Egy tény. Ilyen erős csapatunk utoljára Capello keze alatt volt. Örüljünk. HA az eredmények mellé szép foci is lesz akkor pláne.

LEhet még jön valaki, lehet nem ha majd itt van reagálunk rá addig minek?

Kik mennek el? NEm tudom mivel nem vagyok tisztában a valós belső viszonyokkal. A többi csak spekuláció és találgatás. Eddig a klub vérprofin jött vissza a szarból. Adjuk már meg nekik a bizalmat, hogy értenek hozzá. Akár jobban is mint mi.
Back to top Go down
Online
sneco7
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 345
Join date : 2014-05-01
Age : 32
Location : Tevel

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 23:22

Korábban nagyon boldog voltam,hogy nekünk milyen értelmes vezetőink vannak,de a Ronaldo transzfer óta egyre erősebben érzem,hogy mindenki retardált a focihoz és a Kobra volt itt az ész, a többiek csak az üzlethez értenek,de itt a számok mögött játékosok vannak,akik nem mindig úgy viselkednek,mint egy hordó olaj. Nedvedről is azt hittem beleteszi a rutinját,de rajta is csak azt érzem,hogy azt se tudja merre van az előre. A tavalyi és idei mercato lehetett volna tökéletes is,sőt az idei jól indult,de a pénz miatt tönkreszabtuk. Tavaly sem voltam boldog Ronaldo érkezésétől,de most úgy érzem többet buktunk,mint nyertünk rajta. Persze még mindig minden szép és jó lenne ha tavaly előtt nem gurul el a gyógyszer Higuain leigazolása előtt. Hopp...akkor mégiscsak Marotta a hülye...Júniudban alig vártam,hogy beinduljon a bugi,de most kezdek letargiába esni,mert nem tudom mire számítsunk.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 22:14

@tjunior wrote:

De mi van ha Pellegrini a minimális szintet sem üri meg ami kell az első csapathoz. Nem lehetetlen hogy egy primaverás srácot vettünk meg 22 millióért. 
Én ugyanezt írtam amikor megvettük. Életemben nem láttam játszani, de már akkor is az jött le az egész transzferből, hogy a Lóma akarta Spinát, mi meg a plusvalenzát, aztán ők belecsapták az üzletbe Pellét.

Pont ez a félelmem, mert ha valamiben jók a farkasok, az pont az ilyen fiatalok beépítése és ha valakiről ilyen könnyen lemondanak azzal tuti van valami baj, persze utánpótlás válogatott a srác tehát nem lehet annyira kutyaütő...
Back to top Go down
tjunior
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1561
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 20:58

@CsT wrote:
Viszont Pellegrini nevezhető lenne a bajnokságra, nem? Azért 4 szélső védő kurva kevés, főleg, hogy Puli sérülékeny (meg ő valószínűleg egy sorral feljebb is kaphat szerepet), DS szar meg sérülékeny is, Danilo is szar még új hús, ki tudja megy-e neki az olasz foci vagy egyáltalán van-e még kedve focizni, ez sajnos igaz a barátjára is a másik szélen.

Mivel Pelle azért nem horrorfizetésű meg lehetne tartani, persze így ott van a lehetőség, hogyha kevés lesz a sérült, akkor keveset játszik és lehet tönkre basszuk a karrierjét.

Az a baj amit a kp-n hoztunk, azt a szélső védelemből elvettük (a középső védelemnél a padot (meg a jövőt) erősítettük meg kurvára) és mivel a támadósor szerintem erősödni nem fog, max cserélődni így nagyrészt a keretünk erőssége ugyanaz lesz mint tavaly.

Persze ha Sarri jobban összerakja a csapatot mint a hal akkor nem lesz gond, ha nem, akkor lesz.
Valószínű ezzel a vezetőség is tisztában van. (vagy imádkozik a csodáért, h Szandi végigrobotolja a szezont a balszélen, pumukli nem sérül le, daniló megtáltosodik...) 
De mi van ha Pellegrini a minimális szintet sem üri meg ami kell az első csapathoz. Nem lehetetlen hogy egy primaverás srácot vettünk meg 22 millióért. 
Nekem ez az egész összevissza vásárolgatás a stratégia gondolkozás hiányát mutatja.
Carpe diem. Eladjuk kancát jön a plusvelza, juhééé. Cserébe kapunk egy csávót ugyanolyan amortizációval fizetéssel de aki valószínű sosem lesz piacképes. Ezt az egészet addig lehet csinálni amíg van piacképes játékos, ha elfogynak lesz egy öreg eladhatatlan keret és egy orbitális mínuszban lévő költségvetés.
Back to top Go down
tjunior
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1561
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 20:43

Mivel úgyse tudjuk eladni majd Mandzut átképezzük balhátvédnek.
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 20:40

Viszont Pellegrini nevezhető lenne a bajnokságra, nem? Azért 4 szélső védő kurva kevés, főleg, hogy Puli sérülékeny (meg ő valószínűleg egy sorral feljebb is kaphat szerepet), DS szar meg sérülékeny is, Danilo is szar még új hús, ki tudja megy-e neki az olasz foci vagy egyáltalán van-e még kedve focizni, ez sajnos igaz a barátjára is a másik szélen.

Mivel Pelle azért nem horrorfizetésű meg lehetne tartani, persze így ott van a lehetőség, hogyha kevés lesz a sérült, akkor keveset játszik és lehet tönkre basszuk a karrierjét.

Az a baj amit a kp-n hoztunk, azt a szélső védelemből elvettük (a középső védelemnél a padot (meg a jövőt) erősítettük meg kurvára) és mivel a támadósor szerintem erősödni nem fog, max cserélődni így nagyrészt a keretünk erőssége ugyanaz lesz mint tavaly.

Persze ha Sarri jobban összerakja a csapatot mint a hal akkor nem lesz gond, ha nem, akkor lesz.
Back to top Go down
s4tch
Admin
s4tch

Posts : 4924
Join date : 2012-11-05
Age : 42

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 20:02

@Petike007 wrote:
Akkor mi a tökömért hoztuk? Amúgy kik lesznek a szélső hátvédek?
azért hoztuk, mert a romának nem volt pénze spinára, húzódott a cancelo-ügy, nekünk meg kurvára kellett a tavalyi pénzügyi évre a plusvalenza. jövő nyáron ismét felkészülhetünk ugyanerre: ha a perifériára szorult játékosokat nem sikerül eladni, akkor a piacképes emberekkel fogjuk kiigazítani a költségvetést. ez van, ha cr évi 90 millióval nyomja a költségvetésed, és 5-600 millióból kell gazdálkodnod.

bal oldalon szandi és de sciglio, jobb oldalon danilo, ds és cuadrado. fasza, mi?
Back to top Go down
http://bianconeri.taccs.hu
Petike007
Segédedző
Segédedző


Posts : 796
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 19:57

@CsT wrote:

Pellegrinit nagy valószínűséggel kölcsönadjuk. Sad

Akkor mi a tökömért hoztuk? Amúgy kik lesznek a szélső hátvédek?
Back to top Go down
Online
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 19:54

Nálam naponta változik a sorrend, hogy a Dybi/Mario/Piggy hármasból melyiket adnám el. Mindegyik mellett van rengeteg pro és kontra érvem is. A lényeg, hogy kettő ne menjen el belőlük mert akkor tuti jön a kis retek.

Mondjuk az rossz hír, hogy az angol piac bezárt, mert fizetésügyileg oda lett volna a legnagyobb esély eladni a túlfizetetteket.

Pellegrinit nagy valószínűséggel kölcsönadjuk. Sad
Back to top Go down
sneco7
Vízhordó
Vízhordó


Posts : 345
Join date : 2014-05-01
Age : 32
Location : Tevel

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 12:34

@s4tch wrote:
https://twitter.com/Mau_Romeo/status/1151393620118900736

tök jó tweet arról, hogy pár hete hogyan állt a keret a bl- és serie a-listák tekintetében. ezek szerint a bajnokságban nevezhetjük a fiatalokat (pellegrini, de ligt, demiral, bentancur) az u22-es listára, de közülük egyik sem mehet a bl-ben a b-listára. a bajnokságban rugani saját nevelésűnek számít, a bl-ben nem.

így _most az a helyzet, hogy a bajnokságban egy szem fölösleges emberünk van (romeo szerint perin, de igazából lehetne bárki), a bl-listán meg hat.

Ebben az a poén,hogy az a 6 ember akit felsorolt kb. Nettó 20-25millió körüli fizut vesz fel. Pontosan nem néztem utána a számoknak,de nagyon nagyot nem tévedhetek. Ha még Mariot is idevesszük már 30 közelében járnánk. Keant megspórolhattuk volna...de hát ennyire piac képesek a felsoroltak,hogy rákényszerültünk az értékeink eladására. Remélem Danipaci az utolsó 28 év feletti igazolásunk. Mert 2-3 év és itt rohadnak rajtunk. Nemhogy vadásznánk a Ziyech,Lozano stb. fiatalabb,de rutinnal rendelkezőkre.
Back to top Go down
Krisz
Sarri maga


Posts : 4112
Join date : 2012-11-05
Age : 33
Location : Doha, Qatar

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 11:03

@Malloy wrote:
Azért a vezetőség helyében elmondanám khedirának, hogy ha nem takarodik el, akkor nem lesz nevezve egyik keretbe sem. Hátha...

Szerintem az alap és ezt ő is tudja.
Back to top Go down
Malloy
Gyúró
Gyúró


Posts : 504
Join date : 2017-02-01
Age : 34
Location : Szolnok

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 06:59

Azért a vezetőség helyében elmondanám khedirának, hogy ha nem takarodik el, akkor nem lesz nevezve egyik keretbe sem. Hátha...
Back to top Go down
EsztéNégy
Sarri jobbkeze
Sarri jobbkeze


Posts : 1391
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 06:30

@CsT wrote:
Hát a Mandzsu MU házasság sem jött létre. Igazából nem tudom, hogy ez jó hír-e..!?

Szerintem ez kifejezetten nem, imádom Mandzukicot de rajta és Khedirán érezni leginkább, hogy megöregedtek ehhez a szinthez. Matuidi lenne a harmadik távozóm, egész egyszerűen azért, mert nem tud futballozni. Nem is tudom, hoznék-e bárkit, a jobb oldalunk mondjuk elég szellős lesz, de hátha kitalál rá valamit Sári.

_________________
---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ----
Back to top Go down
CsT
Sarri maga
CsT

Posts : 5624
Join date : 2012-11-05

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 02:45

Hát a Mandzsu MU házasság sem jött létre. Igazából nem tudom, hogy ez jó hír-e..!?
Back to top Go down
s4tch
Admin
s4tch

Posts : 4924
Join date : 2012-11-05
Age : 42

Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime2019-08-08, 01:16

https://twitter.com/Mau_Romeo/status/1151393620118900736

tök jó tweet arról, hogy pár hete hogyan állt a keret a bl- és serie a-listák tekintetében. ezek szerint a bajnokságban nevezhetjük a fiatalokat (pellegrini, de ligt, demiral, bentancur) az u22-es listára, de közülük egyik sem mehet a bl-ben a b-listára. a bajnokságban rugani saját nevelésűnek számít, a bl-ben nem.

így _most az a helyzet, hogy a bajnokságban egy szem fölösleges emberünk van (romeo szerint perin, de igazából lehetne bárki), a bl-listán meg hat.
Back to top Go down
http://bianconeri.taccs.hu
Sponsored content
Bevásárlóközpont - Page 8 Empty
PostSubject: Re: Bevásárlóközpont   Bevásárlóközpont - Page 8 I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Bevásárlóközpont
Back to top 
Page 8 of 35Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Jump to: