Kicsit visszatérve miért fontos az EL a BL-ben így néz ki a koeff szerinti pénzelosztás( ez a legnagyobb tétel számunkra) menete, koeffek alapján sorrendbe rakják és mindenki egyre kevesebbet kap(ez a 2020/21-es alapján lett szétosztva, azóta visszacsúsztunk a 8. helyre, kiesett az utolsó BL döntős szezon 33 koeff pontja): Idén 23 pontot kéne megvédeni, jelenleg 6-nál járunk(4 a csoportkörért, meg az egy győzelem +2):
És ugye ez a következő 5 évre bennragad, minden évben 4-5 hellyel hátrább a koeff rangsorban 25-30 millió €-t jelent (nyilván, ha nem érünk oda a BL helyekre akkor ez a probléma megoldódik ) Az EL-ben a 16 jelentene +1 pontot, utána pedig minden győzelem +2, döntetlen +1 és a további körök szintén +1, azaz minden körből össze lehet szedni +2-5 pontot, azzal el lehetne érni 15-20 pontot még egy elődöntővel is, az már megfelelne az elmúlt évek BL szerepléseinek.
CsT, _DREAM_, LeRoi10, bombahoppa and Malloy like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2022-11-03, 08:16
CsT írta:
A Disturbed féle verzió jobban passzol hozzánk szerintem. Jobban átadja a helyzet kilátástalanságát és gyötrelmét.
Még egy In the End-et hozzácsapnék.
CsT and bombahoppa like this post
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2022-11-03, 07:43
Szerintem nincs olyan csapat a mezőnyben, akit oda-vissza képesek lennénk megverni.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2022-11-03, 07:06
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2022-11-02, 23:11
s4tch írta:
szóval benfica
Igen, őket akartuk kiejteni, de megnyerték a csoportot.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
A Sevillaból pedig Rakitics, ha menne valaki a középpályánkról. Jó korban van, és nagyon korrekt szezont produkál.
ja és 2015ben lejár a szerződése, megy majd a cicaharc vagy féltucat csapat közt érte, de ha eladnánk a Polipot lenne pénzünk beszállni a buliba
s4tch Admin
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-04-11, 11:39
őt karmolnám én is, akkor is, ha nem távozik senki. meg mondjuk a valenciából piatti és feghouli sem reménytelenek, mindketten tudnak szélen is játszani. én nem bánnék jövőre egy vaskos 4-4-2-t.
készített az uefa egy el-statisztikákat összefogó kiadványt, ami ingyenes, és 7 szekcióból áll: rekordok, bírók, klubok, stb. innen letölthető: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1994864.html
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-04-11, 11:10
A Sevillaból pedig Rakitics, ha menne valaki a középpályánkról. Jó korban van, és nagyon korrekt szezont produkál.
s4tch Admin
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-04-10, 23:45
lehetséges ellenfelek: benfica, valencia, sevilla. (a valencia kurvanagyot játszott a basel ellen, a balbekkjük, bernat bármikor jöhetne hozzánk.)
ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél. talán a valenciát szeretném legjobban, a benficát legkevésbé.
s4tch Admin
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-03-21, 13:30
nem rossz csapat, de szerintem a fiorentina veszélyesebb volt.
örökmérleg francia csapatok ellen: 22 meccsen 12-5-5, 39:21-es gólkülönbség. utoljára a bordeaux-val találkoztunk, az szopi volt. a lyont eddig elkerültük.
itt az összes találkozó franciákkal: http://www.myjuve.it/nazioni-juventus/francia-partite-totale-FRA-Tot.aspx
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-03-21, 13:18
Lyont tippeltem, bejött, annyira nem követem a francia bajnokságot, de amit láttam a Lyonból, nem tudom mivel tudnának meglepni minket ha komolyan vesszük és nincs ordas nagy szerencséjük
mbence Vízhordó
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-03-21, 13:15
nem jártunk rosszul, szétszedjük őket.
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
beni meg írt egy faszát: http://bianconeri.taccs.hu/2014/02/04/mindenki-vesztett-a-q-sztorival/
beni hülye, tevez messze fontosabb/jobb mint nándi (ha egyáltalán ezt jelenti az "abszolút értékben vett sorrendje") a sok hibájával/körülményességével együtt is, ő mozgatja elől a csapatot, nándi meg inkább egy palánk akiről a többiek összeszedik a lepattanókat
q rúgótechnikája meg szerintem jobb mint pirlóé(!) legalábbis ha a közepesnél erősebb lövések is számítanak, mert olyat andrea nem tud, fábi meg zseniális benne
amikor megtudtam, hogy jön nándi, boldogabb voltam, mint mint amikor a férfi 100-asok leveszik a trikójukat célba érkezés után. minden csapatba kell egy colos állat elöl, az meg tovább növeli a néhol indokolatlanul túlzott szerelmemet imádatomat, hogy baromira jól fedez, fordul le, lekészít és a lábával is igen ügyes a fiúka. nálam top csatár, akit senkinek sem adnék el (emlékeztessetek erre, amikor elkapja a kokó meg a herka és ütnivaló kutya lesz a pályán), simán a listám elején van tévezzel karöltve és aki szerint nem, azzal nem létesíthetek több aktust
mindazonáltal szomorú vagyok, amikor ilyen kicsinyes és röhejes a klubvezetés
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
Guest Vendég
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 14:51
s4tch írta:
nem sok minden szivárog ki a klubházból, de ahogy írtam, szerintem demonstrált a klub. nem sportszakmai döntést hoztak, egyszerűen beintettek fábinak.
beninek írj a poszt alá az apacs védelmében. én sem értek vele mindenben egyet, persze ettől még szercsikézem. mondjuk azt nehéz lenne vitatni, hogy jelenleg nándi jobb formában van, mint tevez. a teljes szezon alapján persze vitatható, melyik a fontosabb játékos. nálam is talán tevez az első, mirko q előtt van, gio egyértelműen az utolsó.
sztrájkolok a gyorskommentekért nem szeretem azt a fórummotort, inkább ide írok
tényleg az lehet hogy ki akarják tenni, 'oszt ez a szemét meg nem megy így ráültetik a szopórollerre, ami nagy kár...
(zárójelben: valahol tetszik az a profizmus ahogy a sajót kezeljük, csak pont elveszni a calciót kísérő pletykaözön/nyilatkozatháború szépségét...)
tevez/llorente: ja, végre nándi tényleg elkezett gólokat lőni (mondjuk némileg mázlisakat, de sebaj) nyilván az a fontosabb, akinek a hiánya nagyobb problémát és szerintem nándi sokkal könnyebben pótolható a jelenlegi keretet figyelembe véve
s4tch Admin
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 14:11
nem sok minden szivárog ki a klubházból, de ahogy írtam, szerintem demonstrált a klub. nem sportszakmai döntést hoztak, egyszerűen beintettek fábinak.
beninek írj a poszt alá az apacs védelmében. én sem értek vele mindenben egyet, persze ettől még szercsikézem. mondjuk azt nehéz lenne vitatni, hogy jelenleg nándi jobb formában van, mint tevez. a teljes szezon alapján persze vitatható, melyik a fontosabb játékos. nálam is talán tevez az első, mirko q előtt van, gio egyértelműen az utolsó.
Guest Vendég
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 14:07
s4tch írta:
beni meg írt egy faszát: http://bianconeri.taccs.hu/2014/02/04/mindenki-vesztett-a-q-sztorival/
beni hülye, tevez messze fontosabb/jobb mint nándi (ha egyáltalán ezt jelenti az "abszolút értékben vett sorrendje") a sok hibájával/körülményességével együtt is, ő mozgatja elől a csapatot, nándi meg inkább egy palánk akiről a többiek összeszedik a lepattanókat
q rúgótechnikája meg szerintem jobb mint pirlóé(!) legalábbis ha a közepesnél erősebb lövések is számítanak, mert olyat andrea nem tud, fábi meg zseniális benne
Guest Vendég
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 13:50
oké, köszi így már tiszta, bár vidámabb nem lettem tőle, szar a rendszer
osvaldo amúgy miért igen ha már fabio nem? (vagy pl. pepe ahogy s4tch is mondja)
s4tch Admin
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 13:31
tylernek igaza van, ki lehet tenni giovincót, de senkit nem lehet betenni a helyére. magyarul q szempontjából nincs tétje annak, hogy gio a keretben van-e.
amúgy fura dolog ez az el-nevezés. végignézve a listán, kevés játékost cserélnék le q-ra. - kapus kell 3, akkor is, ha kevés az esélye, hogy rubinhóra élesben szükség legyen. - védők kellenek, ráadásul nincs közöttük kutyaütő - a középpályán vannak esélyesek, isla vagy padoin közül az egyiket talán ki lehetne tenni - pepe az egyetlen egyértelmű kakukktojás, szerintem egy percet nem fog játszani - a csatárok közül gio nem releváns, mirkón lehetne esetleg gondolkodni, illetve osvaldón szintén, főleg, hogy nincs túl jó állapotban.
a nevezési listával demonstrált a klub.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 13:16
jackie_d írta:
fábi val'szeg bevette a szokásos "nyugi, szeretünk, játszol még, rotálni kell és fogunk is, mindig mutasd hogy készen állsz, te is a családhoz tartozol stb." maszlagot, 'oszt azért azért van még minding itt én sokkal többet játszatnám mert szerintem jó focista, akár még más poszton is játszatnám néha, csak hogy beférjen a csapatba
jól értem, hogy a tehetségtelen törpét azért nem lehet kibaszni, mert saját nevelésű játékosnak számít és kell az előírt létszámhoz? ha igen, akkor aztakurva ha nem akkor is...
nem, nem jól érted: ha kihagyod Giovincót, akkor nem tehetsz senkit (illetve egy ifistát, aki elég ideje a klubnál van, igen) a helyére. lehet 0 saját nevelésű játékosod is, de akkor annyival kevesebbet nevezhetsz
Guest Vendég
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 13:03
fábi val'szeg bevette a szokásos "nyugi, szeretünk, játszol még, rotálni kell és fogunk is, mindig mutasd hogy készen állsz, te is a családhoz tartozol stb." maszlagot, 'oszt azért azért van még minding itt én sokkal többet játszatnám mert szerintem jó focista, akár még más poszton is játszatnám néha, csak hogy beférjen a csapatba
jól értem, hogy a tehetségtelen törpét azért nem lehet kibaszni, mert saját nevelésű játékosnak számít és kell az előírt létszámhoz? ha igen, akkor aztakurva ha nem akkor is...
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 12:23
Krisz írta:
.bb. írta:
annyira neki sem tetszett a kimaradás a hírek szerint
A a vecchiasignoran van egy érdekes cikk ezzel kapcsolatban kicsit a jövőbe tekintve. Ha már minden áron be kellett nyomni Drogot a keretbe akkor inkább a kicsit kellett volna kirakni, ő a legkevésbé használható csatarunk vagy Mirkot, akinek a motivaltsaga erősen kérdéses, elgondolkodtató: Quagliarella fuori, sale la tensione: «Per il club ha dato un ginocchio...»
ha Gio marad ki, a helyére nem lehet senkit sem tenni, mert saját nevelésű kellett volna a helyére - így is eggyel kevesebb saját nevelésű van a keretben, mint kellene. Vucsinics már elgondolkodtatóbb. alapból ugyan szerintem jobb játékos Q-nál, de motivációját, hozzáállását tekintve Quagliarellának inkább helye lett volna a keretben. sajnálom Q-t, de azért nagy tragédiát nem látok az ügyben
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: EL-sorsolás 2014-02-04, 08:16
.bb. írta:
annyira neki sem tetszett a kimaradás a hírek szerint
A a vecchiasignoran van egy érdekes cikk ezzel kapcsolatban kicsit a jövőbe tekintve. Ha már minden áron be kellett nyomni Drogot a keretbe akkor inkább a kicsit kellett volna kirakni, ő a legkevésbé használható csatarunk vagy Mirkot, akinek a motivaltsaga erősen kérdéses, elgondolkodtató: Quagliarella fuori, sale la tensione: «Per il club ha dato un ginocchio...»
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest