Ez tény, viszont látom magam előtt Contet ahogy üvölt mint a sakál, mikor felesleges és veszélyes helyzetet teremtő sarkazásokat/flikkflakkokat csinált Vidal (pont az van a youtube video minta képén) és Pogba.
az mennyire jó volt mikor pogba csinált valami huncutságot, erre aszongya somos: na most csilingelt a kis kassza párizsban a psgnél, megint feljebb ment az ára párszázezer euróval
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Nehéz érteni néhol mert félig olaszul, félig spanyolul beszél. A lényeg: Hanno demostrato che sono forte, vogliono vincere scudetto, pero c'é una squadra che la Juvento y noi non molliamo un cazzo! "Megmutatták, hogy erős csapatuk van, harcolnak a bajnoki címért, viszont egy olyan csapattal, mint a Juve, és hogy mi föladjuk, HÁT EGY FASZT!"
(durva fordításban, az olasz és a spanyol tudásom is megkopott egy kicsit, illetve egy részének talán nincs is értelme)
örülök, hogy leírtad, én is hasonlóan értettem. (lásd blog fb oldala)
nekem az jött át, hogy vidal dönt, hogy vállalja-e, vagy lepasszlja a tizit szerintem tevez el akarta kunyerálni, vidal meg beintett, de vita/sértődés nyilván nem lehet belőle
és azt vágjátok, hogy volt-e valami huncutkodás vidal és tevez között a tizinél? a spori jelzése után egyből ment vidalhoz ct10, majd mintha később is csúnyán néztek volna egymásra.
https://www.youtube.com/watch?v=FSZKCCtfmEo
ezen a videon látszik a legjobban. mondjátok, hogy túlreagálom. persze én is morcos lennék, ha csatár létemre egy vkp közelítene a góllövőn. ahah, vidal
Nem lehetetlen, de ha intelligens Tevez, akkor ebből nem lesz sértődés. Amíg Arturo nem hibázik, felesleges váltani. Az is tény, hogy általában nem jellemző, hogy a sértett végezze el a büntetőt, általában nagyobb ott a hibázási arány (elsősorban kézilabdában jellemző ez az íratlan szabály). Ne legyen már Tevez is Robben, legyen már több esze, csak nem olyan primadonna...
és azt vágjátok, hogy volt-e valami huncutkodás vidal és tevez között a tizinél? a spori jelzése után egyből ment vidalhoz ct10, majd mintha később is csúnyán néztek volna egymásra.
https://www.youtube.com/watch?v=FSZKCCtfmEo
ezen a videon látszik a legjobban. mondjátok, hogy túlreagálom. persze én is morcos lennék, ha csatár létemre egy vkp közelítene a góllövőn. ahah, vidal
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
Nehéz érteni néhol mert félig olaszul, félig spanyolul beszél. A lényeg: Hanno demostrato che sono forte, vogliono vincere scudetto, pero c'é una squadra che la Juvento y noi non molliamo un cazzo! "Megmutatták, hogy erős csapatuk van, harcolnak a bajnoki címért, viszont egy olyan csapattal, mint a Juve, és hogy mi föladjuk, HÁT EGY FASZT!"
(durva fordításban, az olasz és a spanyol tudásom is megkopott egy kicsit, illetve egy részének talán nincs is értelme)
A 2.félidőre nagyon visszavett a csapat, gondolom a Roma meccs miatt ( meg a Samp jól játszott), majdnem ráfáztunk. Amit azért nem értek, mármint a lazáskodást, mert valószínüleg a pályán lévők fele sem fog játszani kedden.
Ha a gyilkosok mentegetését humorérzéknek nevezik...
Egyesek annak. De szerintem ennél több szót nem érdemel, az meg végképp felesleges, hogy rakkenrollhoz hasonlóan mi is átmenjünk személyeskedésbe, úgyhogy zárjuk le.
Ugyan már, szerintem teljesen korrektül közvetít, nem akartalak megbántani, csak szerintem egy kicsit elfogult vagy, de ezzel nincs semmi gond. Azon mindenestre csodálkozom, hogy ennyire nem bírod a kritikát (vagy ellentmondást), miközben te rendesen osztod Merlint. Na mindegy, a fő, hogy nyert a csapat!
A hozzászólást rakkenroll összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-01-19, 11:46-kor.
Egy kicsit vicces már ez az üldözési mánia részedről, ha fele annyi humorérzéked lenne mint Somosnak, lazábban vennéd ezt az egészet.
Egyesek annak. De szerintem ennél több szót nem érdemel, az meg végképp felesleges, hogy rakkenrollhoz hasonlóan mi is átmenjünk személyeskedésbe, úgyhogy zárjuk le.
Igen, abban a monológban benne volt minden, ami az első félidőben benne maradt... Hiába, erre szokták azt mondani, hogy az ember egy ideig felvehet egy szerepet, de nem tud kifordulni a saját bőréből...
Ha valakinek kétsége van Ákos gyűlöletét illetően, érdemes itt elolvasni mindkét hozzászólását, amikor a firenzeiek a Heyselre emlékeztették a Juve-szurkolókat. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524579517617866&set=a.362831433792676.84195.294337027308784&type=1&relevant_count=1
Egy kicsit vicces már ez az üldözési mánia részedről, ha fele annyi humorérzéked lenne mint Somosnak, lazábban vennéd ezt az egészet.
Igen, abban a monológban benne volt minden, ami az első félidőben benne maradt... Hiába, erre szokták azt mondani, hogy az ember egy ideig felvehet egy szerepet, de nem tud kifordulni a saját bőréből...
Ha valakinek kétsége van Ákos gyűlöletét illetően, érdemes itt elolvasni mindkét hozzászólását, amikor a firenzeiek a Heyselre emlékeztették a Juve-szurkolókat. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524579517617866&set=a.362831433792676.84195.294337027308784&type=1&relevant_count=1
buffon meg egy hülye buzi hetero, amit nem kell azt megfogja, amit meg kell azt meg nem...
szerintem jól véd, egyik gólról sem tehetett, és fogott minimum 2 ziccert. mit rontott el?
a második gólnál középre ütötte a labdát, pedig volt elég ideje jól reagálni, akár foghatta is volna az ötösön belüli magas labdáknál a habozik, a meccs elején gólt kaphattunk volna egy ilyenből ezeken kívül okés