ööööö, azt hiszem azt haluztam a meccs közben hogy a 60. perctől/környékén a srácok kitartóan skandáltak valamit a lelátón egy jó darabig, tudja valaki miről szólt a dolog?
Nekem is feltűnt, már ha egyről beszélünk. Én valami dallamra gondolok, mert értelmes szöveg szerintem nem volt benne. Kurva jól hangzott még tv-n keresztül is. Eddig még sosem hallottam, de az EL meccs alatt is nyomták.
szerintem volt, az valami fiorentina-szidalmazo rigmus lehet, a juve vaffanculo utan indult be az europa liga meccsen is a 30. perc korul
jól mellényúltam de még igy is nehéz volt kibogoznom, hogy a pofámba tolták a szöveget "Ohhh Bianconeri alè... Bianconeri alè eh oh!"
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
ööööö, azt hiszem azt haluztam a meccs közben hogy a 60. perctől/környékén a srácok kitartóan skandáltak valamit a lelátón egy jó darabig, tudja valaki miről szólt a dolog?
Nekem is feltűnt, már ha egyről beszélünk. Én valami dallamra gondolok, mert értelmes szöveg szerintem nem volt benne. Kurva jól hangzott még tv-n keresztül is. Eddig még sosem hallottam, de az EL meccs alatt is nyomták.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Ahogy az idő haladt elöre, nekem egyre jobban tetszett ez a meccs, ebben mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy mivel nincs digim, sztrímezni meg nem szeretek, így egy jó kis kocsmában néztem végig, és ahogy fogyott a sör, úgy szépült a világ.
A Roma edzője, Rudi, lenyilatkozta hogy nekik bizony jó az X Nápolyban, hát ennyit a római bajnoki álmokról, ezek szerint ők már nem ránk figyelnek, hanem inkább hátra. Persze kikaptak. Mi is mintha úgy mentünk volna fel a pályára, hogy ha X, az se' baj, csakhát ez a Juventus!
ez lehet a menetrend a szezon maradék részére a bajnoki címet csak valami óriási összeomlás (kop-kop) veheti el tőlünk ha a maradék 11 meccsből 5-3-3al jövünk ki akkor is van 90 pontunk, a rómának még ekkor is 12 meccsből 11et nyernie kellene, egy 10-2-0 sem elég nekik ( ha nem kapunk ki 4 góllal tőlük), tekintve hogy otthon a Parma, Livorno, Bologna, Atalanta, Cagliari ötössel játszunk, és idegenben is van egy Sassuolo és egy Catania meccsünk, hát ez nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak
köszi, hogy összeraktad! elég feszített menetrend. a bajnoksághoz tartozik, hogy úgy néz ki, strootman kidőlt a romából. vidal mellett a holland a bajnokság legfontosabb középpályása, úgyhogy ezzel - amellett, hogy személy szerint mihamarabbi felépülést kívánok neki - nem jártunk rosszul. szerintem a parma, a napoli és a roma ellen van benne a pontvesztés, a többit nyerni kell. a roma szerintem nem fog kikapni, viszont a parma, fiorentina ellen nem nyernek, és valamelyik kisebb csapat ellen is benne van nekik a döntetlen idegenben, amikor szokás szerint körbelövik a kaput, és semmi nem megy be. ja, és a tavalyi évadhoz hasonlóan a végén kurvára le fogunk ereszteni, szerintem 4-5 pontos előny marad a végére.
az el-re kell mindent tartalékolni.
A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2014-03-10, 11:40-kor.
azzal, hogy így alakul a bajnokság, tényleg nincs kifogás az el-meccsekre. oda kell tenni a legerősebb csapatot, amiből most simán kitenném vidalt. amióta kijelentette a harcos, hogy ő a legjobb a világon, egy jó meccset sem játszott. a bajnokságot meg úgy kell behúzni, hogy rómában elég legyen kiállni a primaverával.
mai gds: https://dl.dropboxusercontent.com/u/37340188/blog/forum/fior.jpg
nem láttam a meccset, csak egy 6 perces összefoglalót, úgyhogy fogalmam sincs róla, mennyire reális az értékelés.
teljesen rendben van, én még nevelő célzattal egy fél pontot elvennék Arturotól és Marcsinak adnám
azzal, hogy így alakul a bajnokság, tényleg nincs kifogás az el-meccsekre. oda kell tenni a legerősebb csapatot, amiből most simán kitenném vidalt. amióta kijelentette a harcos, hogy ő a legjobb a világon, egy jó meccset sem játszott. a bajnokságot meg úgy kell behúzni, hogy rómában elég legyen kiállni a primaverával.
mai gds:
nem láttam a meccset, csak egy 6 perces összefoglalót, úgyhogy fogalmam sincs róla, mennyire reális az értékelés.
03.13. EL Fiorentina H 03.16. Genoa I 03.20. EL Fiorentina I 03.23. Catania I 03.26. Parma H 03.30. Napoli I 04.03. EL negyeddöntő 04.06. Livorno H 04.10. EL negyeddöntő 04.13. Udinese I 04.19. Bologna H 04.24. EL elődöntő 04.27. Sassuolo I 05.02. EL elődöntő 05.04. Atalanta H 05.11. As Roma I 05.14. EL döntő 05.18. Cagliari H ez lehet a menetrend a szezon maradék részére a bajnoki címet csak valami óriási összeomlás (kop-kop) veheti el tőlünk ha a maradék 11 meccsből 5-3-3al jövünk ki akkor is van 90 pontunk, a rómának még ekkor is 12 meccsből 11et nyernie kellene, egy 10-2-0 sem elég nekik ( ha nem kapunk ki 4 góllal tőlük), tekintve hogy otthon a Parma, Livorno, Bologna, Atalanta, Cagliari ötössel játszunk, és idegenben is van egy Sassuolo és egy Catania meccsünk, hát ez nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak
Amúgy csak szerintem ment volna mellé Kasa lövése, ha nem pattan meg a védőn? Ettől függetlenül örülök a győzelemnek, meg ugye a Roma is kikapott, szóval kvázi zsebben a bajnokság (egyedül a Roma-Napoli-Udinese idegenben lehet necces, de még akár a három zakó is belefér )
Nem láttam a meccset igy nem tudom eldönteni; ez most irónia?
Nem nagyon rángatták az istrángot a fiúk a gól után, ami a "pihenés" mellett arra is jó lehetett, hogy a csak egygólos sikerrel nem szereztünk extramotivációt a liláknak az EL-re, talán egy kicsit altattuk a velünk szembeni általános frusztráltságukat.
most értem haza, kwadcsi gólját 1321-szer néztem meg. eddig.
aztakurva, ilyen gól nincs, pláne a rosszabbik lábbal!
úgy látszik szerencsét hozott hogy nem láttam az utóbbi meccseket, mindet megnyertük... rossz hír: újra itthon, sportcsatornák beizzítva, sörök behűtve
azért az fájt volna ha pont ennek az őstulok Diakitének a (amúgy tényleg les) góljával egyenlítenek, ahányszor labdába ért mindig azt gondoltam, hogy a labda vezeti őt nem ő a labdát, hozzá képest Padoin is egy labdazsonglőr
Igazából tényleg magunkra húztuk őket de nem volt itt baj mert egyszerűen nem volt a liláknál olyan játékos akinek a lábában lett volna a gól. Amint kaptam egy kis területet, el lőtték a fenébe, nem volt kidolgozott támadás, felfutás, ilyesmi. Egy darab fejes volt ami felső kapufa, az meg egy jó Buffon kifutás mentette meg a csapatot, mert a 2. félidőben a Juve bizony úgy döntött, hogy már nem jön vissza a pályára focizni.
nem látom a meccset, csak a statokat. tényleg nem lőttünk kapura a második félidőben?
tényleg ma Asamoah mentette meg a seggünket, az utóbbi 2 meccsen meg Tevez, a középpálya közepének teljesítménye hetek óta a nullához konvergál, remélem Vidal is rájött az utóbbi pár meccsből, hogy nem ő a világ legjobbja...
Az sem túl jó, hogy Forrest sem egyenesen lőni nem tud, se jó ütemben összesni amikor megsimogatják a buksiját. De sebaj, elég fos ez a Fio, nem lesz itt probléma.