Comannal kapcsolatban egyetértek, bár túl keveset játszik ahhoz, hogy meg lehessen ítélni.
s4tch írta:
egyébként jó ez a keret. a mostani pirlo-mentes kezdőbe egy balbekk, egy trequartista, tevez mellé egy másik gyilkos csatár kéne, oszt' jónapot. chiellininél, bonuccinál jobb középső védőből kevés van a piacon, azt a posztot lesz legnehezebb fejleszteni.
Ahogy már írtam, én végtelenül tudnék örülni, ha csatárfronton a Zaza, Berardi kettőssel frissítenénk. A védelembe pedig hoznám Ruganit és fokozatosan elkezdeném beépíteni. Ha marad ez a trequartistás rendszer, akkor arra a posztra Firminót, balbunkóba pedig beérem Rodriguez helyett Willems-szel is. Máris jókorát fiatalodna a keret és szerintem elbírnánk
gondolom, marottáék is úgy számolnak, hogy pogba lehet a del piero utáni juve első igazi franchise playere.
egyébként jó ez a keret. a mostani pirlo-mentes kezdőbe egy balbekk, egy trequartista, tevez mellé egy másik gyilkos csatár kéne, oszt' jónapot. chiellininél, bonuccinál jobb középső védőből kevés van a piacon, azt a posztot lesz legnehezebb fejleszteni.
coman roppant tehetséges, gyors, ügyes, rúghat egy évben 15-20 gólt, de nem zseni. pogba - ahogy beni szokta mondani - egyedülálló, önmaga egy új poszt, nincs még egy ilyen játékos a piacon.
És milyen jó, hogy még nálunk van! Megtartani viszont csak úgy van esélyünk még 1-2 évre, ha a csapat is fejlődik. Az első lépés Szundi kiépítése, majd a védelem megerősitése nyáron, én ott látok gyengepontot. Coman is roppant fiatal még, játszatni kellene folyamatosan.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
coman roppant tehetséges, gyors, ügyes, rúghat egy évben 15-20 gólt, de nem zseni. pogba - ahogy beni szokta mondani - egyedülálló, önmaga egy új poszt, nincs még egy ilyen játékos a piacon.
Rohadék fórum timeoutolt (Allegri takarodjon!) és elnyelte amit írni akartam de a lényege ez volt.
pogba minimum ezt az idényt végig fogja játszani nálunk. addig kár azon parázni, mi lesz ősztől nélküle. egyébként egy fizetésemeléssel simán meg lehet tartani. én adnék neki 8 millát 2019-ig, ez bruttó 32 millió euró többletköltség a mostani állapothoz képest. ennyiért lófaszt kapunk a piacon, nem pogbát.
Én amugy azt sem értem, hogy akár 2015 nyarán miért paráznánk. Most hosszabbított szerződést 2019ig, ha úgy akarjuk akkor még 4 évig nem adjuk el. Ő maradni szeretne és fejlődni, miről beszélünk akkor? Egyedüli probléma lehet ha az ügynöke ugyanúgy telebeszeli a fejét és elszáll, mint Vidal, elkezd lezengeni és nem teljesít, mert ki akar lépni. Egybkent meg két év múlva ahogy irtad bőven alairhatunk vele egy 8 millas szerződést, amit mondjuk egy világsztár megkövetel. Nem hiszem hogy olyan sok ilyen kvalitású játékosunk lesz az elkövetkező években (ha lesz egyaltalan hozzá fogható).
A masik dolog, meg sokkal olcsóbb lenne egy csecsen bérgyilkost megfizetni, hogy kiiktassa Raiolat, igaz a konyvekbe nehez lenne bevezetni a költséget... Ilyenkor igazan jó volt, hogy az ügynök maffia vezére volt a sportigazgatonk.
Így van, fejlődni szeretne, ezt mindig el is mondja - egyébként nagyon csípem, ahogy nyilatkozgat, kibaszott tehetséges, de egyáltalán nincs elszállva magától-, és ha villantunk végre valamit a BEK-ben, amihez nem ártana némi szerencse végre, mert a keret megvan már egy jó eredmény eléréséhez - szerintem nem öreg, még 2-3 jó év van bennük-, akkor van esély a megtartására. Hozzá fogható, talán Coman lesz.
Krisz Takaroggyon!!!
Nézegettem az értékelést és a statisztikákat, Marcsi 64et passzolt, a védők, kp-k meg 50 körül. Ugy rémlik - bár ha fellapozzuk a statisztikákat lehet ram cafolnak - hogy Pirloval a tengelyben ez 110 körül szokott lenne optimális esetben. A labdabirtoklasi arany pedig ugyanaz mindket esetben. Ha kevesebb passzal produkalunk hasonlóan magas labdabirtoklast akkor az több futást, gyorsabb játékot jelent. Azt hiszem ezt statisztika nélkül is észlelte mindenki, a passzok szamanak aránya olyan 70%ot sugall.
Krisz Takaroggyon!!!
pogba minimum ezt az idényt végig fogja játszani nálunk. addig kár azon parázni, mi lesz ősztől nélküle. egyébként egy fizetésemeléssel simán meg lehet tartani. én adnék neki 8 millát 2019-ig, ez bruttó 32 millió euró többletköltség a mostani állapothoz képest. ennyiért lófaszt kapunk a piacon, nem pogbát.
Én amugy azt sem értem, hogy akár 2015 nyarán miért paráznánk. Most hosszabbított szerződést 2019ig, ha úgy akarjuk akkor még 4 évig nem adjuk el. Ő maradni szeretne és fejlődni, miről beszélünk akkor? Egyedüli probléma lehet ha az ügynöke ugyanúgy telebeszeli a fejét és elszáll, mint Vidal, elkezd lezengeni és nem teljesít, mert ki akar lépni. Egybkent meg két év múlva ahogy irtad bőven alairhatunk vele egy 8 millas szerződést, amit mondjuk egy világsztár megkövetel. Nem hiszem hogy olyan sok ilyen kvalitású játékosunk lesz az elkövetkező években (ha lesz egyaltalan hozzá fogható).
A masik dolog, meg sokkal olcsóbb lenne egy csecsen bérgyilkost megfizetni, hogy kiiktassa Raiolat, igaz a konyvekbe nehez lenne bevezetni a költséget... Ilyenkor igazan jó volt, hogy az ügynök maffia vezére volt a sportigazgatonk.
összevissza írják az olaszok a várható kezdőt. a sky szerint caceres és morata, a gazzetta szerint licht és nándi kezdenek. mindegy, ezeket verni kell. pirlo nincs, barza és marrone hosszú idő után ott vannak a keretben.
fun fact: - a bajnokság gólátlaga 2,62 gól/meccs - a juve-meccsek hasonló adata: 2,68 - a chievo-meccseké: 1,89!!!
a chievo rúgta a legkevesebb gólt a bajnokságban (14), idegenben csak az atalanta (5) szerzett kevesebbet náluk (7), viszont egész jó a védelmük: 22 gólt kaptak, ami a 6. legkevesebb a teljes mezőnyben. sőt, idegenben csak a juve (4), roma (nyolc), napoli (9) hármas kapott kevesebbet, mint ők (10).