Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+20CsT sneco7 juventute _Tyler .bb. DartagnanX simoon s4tch Krisz kilopo zetterberg40 bombahoppa virracocha rakkenroll baggiofan mbence tjunior exchaby _DREAM_ EsztéNégy 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 13:03 | |
| német források szerint draxler a wolfsburgé mi másfél hónapja (vagy esetleg évek óta) pöcsölünk, ezek meg elviszik 2 nap alatt. nem mintha olyan őrületesen nagy klasszis lenne, inkább az a kellemetlen, hogy az egyetlen reális célpontunkról van szó egy olyan posztra, ami allegri kedvenc taktikájához elengedhetetlen. hétfő estig magam részéről | |
| | | juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 11:02 | |
| - kilopo írta:
- juventute írta:
Azt nehezen viselem, hogy Pirlo a szezon alatt fék, már nem ez a szint, miatta esünk ki a Bl-ből, stb., de amikor elengedjük (pont ideje volt), akkor szemrehányjuk Marottának, hogy távozott egy klasszis. Ez így nem működik, ezt nem lehet komolyan venni.
Senki sem Pirlo elengedése miatt problémázik, hanem, hogy nem jött helyette senki, őt pótolni. Értem én, hogy marci lesz prilo, khedira meg marci, de így nincs marci helyettes középen (tavaly ugye pirlo helyett volt marci, marci helyett valaki). Meg igazából vidal miatt kurva kevés az ember a kp-n.
- juventute írta:
Vidalnál hibázott Marotta, hogy nem adta tavaly 70-ért, és megvárta, amíg 10 milliókat csökken az ára - egyáltalán nem játszott jó szezont, és egyértelműen kifelé megy, ahogy ezt már tavaly is sokan megjósolták.
Ezzel nem értek egyet. Az idény 2. felére nagyon feljött. + ő játszott tq-t, ami nem az ő posztja. Most is jó szarul tolja, ha kezdő tud lenni a germánoknál.
- juventute írta:
Vidalnak és Pirlónak is megvan a helyettese (Asamoah, Sturaro, illetve Marchisio, Khedira). De ezt így felesleges is számolni, hiszen Allegri a tq-val nyilván átalakítaná a középpályás játékot. Lehet, hogy még elhozza a francia gyereket a sérülések miatt, de szerintem értelmetlen dolog azt elvárni, hogy pár hetes sérülések miatt majd nekiállunk igazolgatni. Két fordulóról beszélünk a bajnokságban, amíg nincs regista. Azt pedig inkább Allegri nyakába varrnám, hogy Padoinnal próbálkozik.
Vidal - Kasa, Sturaro. Előbbi sérült volt ~6 hónapig és előtte kb 2 vagy 3 meccset játszott középen. Erre necces építeni. Utóbbi jól játszott tavaly, de közel sem egy Vidal és még fiatal is, benne van, hogy idén nem lesz jó formában. Pirlo - Marchisio ok, de így a középpályán máshol keletkezett egy lyuk, amit szintén a Kasa Sturaro kettőssel kéne megtölteni. Khedirának nem ez a posztja.
Látható, hogy igazából darabra sem olyan sok, de minőségben meg főleg. Továbbá lehet írni, hogy Vidal helyett Kasa+Sturaro, de ugye a pályára nem küldheted fel a másodikat 12. embernek, hogy akkor ez a 4 láb és 2 fej igazából 1 vidalnak felel meg. Vidal az idény második felére (de inkább utolsó negyedére) feljött - védekezésben. Azt a szintet, amikor a világ legjobb középpályása volt, nem közelítette meg. Most is 40 millás játékos, ami nem szar, sőt, a krémbe tartozik. De aki egy év alatt 20-25 milliót veszít az értékéből, az bizony leszálló ágban van, még akkor is, ha beférne még majdnem bárhova. Ilyenkor pedig általában lépni kell... Nem mondom, hogy nem férne még el még egy középpályás. Az pedig már szakmai döntés, hogy Sturarónak adják-e Vidal posztját - a srácot Te sem, én sem ismerem még igazán. Ezért vannak Paraticiék. Lehet belőle bukta is. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 10:41 | |
| nem az a baj önmagában, hogy pirlo és vidal elmentek, hanem az, hogy nincs minőségi utódjuk. kapásból ott van allan és kondogbia, mindkettő a piacon volt, mindkettő elérhető lett volna.
lecsupaszítva, posztonként: - kapus: hibátlan. egy jóbarátom kapusedző király gabi kapusiskolájában, szerinte a neto+buffon párosnál legfeljebb a barcelonáé jobb. - védelem: sandro és rugani tökéletes igazolások. - középpálya: ez szerintem egy kupleráj. tavaly volt 3 vitathatatlan klasszisunk, és pirlo a bajnokságot nagyjából jól lehozta. khedira sérülékenysége köztudott volt, hatalmas felelőtlenség, hogy gyakorlatilag csak őt hoztuk középre. (mai tuttosport szerint tovább csúszik a felépülése, a frosinone ellen sem lesz ott a pályán.) a legerősebb csapatrészből így lett a leggyengébb. vidalt egyébként tényleg tavaly kellett volna eladni, idén semmi értelme. még van benne pár jó év, és sturarónál nyilvánvalóan jobb játékos. asamoah nekem nagy kedvencem, bárcsak hamar felépülne. - csatársor: szerintem rendben van. tevez nyilván pótolhatatlan, esetleg cavani tud ekkora mezőnymunkát és ennyi gólt. ehhez képest mandzukic és dybala is megfelelő igazolások. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 10:36 | |
| - juventute írta:
Azt nehezen viselem, hogy Pirlo a szezon alatt fék, már nem ez a szint, miatta esünk ki a Bl-ből, stb., de amikor elengedjük (pont ideje volt), akkor szemrehányjuk Marottának, hogy távozott egy klasszis. Ez így nem működik, ezt nem lehet komolyan venni.
Senki sem Pirlo elengedése miatt problémázik, hanem, hogy nem jött helyette senki, őt pótolni. Értem én, hogy marci lesz prilo, khedira meg marci, de így nincs marci helyettes középen (tavaly ugye pirlo helyett volt marci, marci helyett valaki). Meg igazából vidal miatt kurva kevés az ember a kp-n. - juventute írta:
Vidalnál hibázott Marotta, hogy nem adta tavaly 70-ért, és megvárta, amíg 10 milliókat csökken az ára - egyáltalán nem játszott jó szezont, és egyértelműen kifelé megy, ahogy ezt már tavaly is sokan megjósolták.
Ezzel nem értek egyet. Az idény 2. felére nagyon feljött. + ő játszott tq-t, ami nem az ő posztja. Most is jó szarul tolja, ha kezdő tud lenni a germánoknál. - juventute írta:
Vidalnak és Pirlónak is megvan a helyettese (Asamoah, Sturaro, illetve Marchisio, Khedira). De ezt így felesleges is számolni, hiszen Allegri a tq-val nyilván átalakítaná a középpályás játékot. Lehet, hogy még elhozza a francia gyereket a sérülések miatt, de szerintem értelmetlen dolog azt elvárni, hogy pár hetes sérülések miatt majd nekiállunk igazolgatni. Két fordulóról beszélünk a bajnokságban, amíg nincs regista. Azt pedig inkább Allegri nyakába varrnám, hogy Padoinnal próbálkozik.
Vidal - Kasa, Sturaro. Előbbi sérült volt ~6 hónapig és előtte kb 2 vagy 3 meccset játszott középen. Erre necces építeni. Utóbbi jól játszott tavaly, de közel sem egy Vidal és még fiatal is, benne van, hogy idén nem lesz jó formában. Pirlo - Marchisio ok, de így a középpályán máshol keletkezett egy lyuk, amit szintén a Kasa Sturaro kettőssel kéne megtölteni. Khedirának nem ez a posztja. Látható, hogy igazából darabra sem olyan sok, de minőségben meg főleg. Továbbá lehet írni, hogy Vidal helyett Kasa+Sturaro, de ugye a pályára nem küldheted fel a másodikat 12. embernek, hogy akkor ez a 4 láb és 2 fej igazából 1 vidalnak felel meg. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 08:25 | |
| Nem tudom, mik voltak a tervek, de biztos nem az, hogy mindenáron együtt tartsák a keretet. Bevállaltak egy nagyobb mozgást, amit persze lehetett volna még halogatni. Kockázatos? Igen. Elkerülhetetlen? Igen.
Cuadrado úgy távozott a Serie A-ból, hogy minden nagycsapatnak csorgott utána a nyála. 1,5 millióért elhozni olyan lehetőség, amit egész egyszerűen felelőtlenség nem kihasználni. Miközben Lichtsteiner a kezdő a 3-5-2-ben, tehát bőven van helye is a kolumbiainak.
A tq kérdés valóban probléma lehet. Ha nem jön senki oda, az blama. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 02:08 | |
| heldt azt mondta, hogy nem is érkezett friss ajánlat a juventustól. nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy az egész sztori az olasz "guruk" fejében létezett. - juventute írta:
- Mit takar az hogy "kapkodunk"? Marotta már Vidal eladása után megmondta: hoz még egy balhátvédet és egy középpályást, de nem fog sietni, mert minőséget akar. Pontosan ez történik, a balhátvéd a keretben, a Schalke most túráztatja Draxler miatt, de a gyerek ezer éves célpont, nem kapkodásból találta ki. Közben még annyi történt, h Cuadradót elhozta, mert jó lehetőség adódott.
Az, hogy közben Iscóval vagy éppen Montolivóval etetik a népet, már az újságírók dolga. oké, akkor szerinted minden a terveknek megfelelően halad, ezért állunk így: - vidalnak és pirlónak nincs helyettese; távozott a négy klasszis középpályásból kettő, erre jön egy khedira, aki még darabra sem elég - allegri irányítóval játszana, de nincs irányítónk - draxler elvileg évek óta célpont, de az átigazolási szezon vége előtt 2 nappal a gyerek még sehol - ha jön is irányító, a 2 hónapos felkészülést teljes egészében kihagyja - van 3 sérült középpályásunk, padoin a registánk - nem játszunk szélsőkkel, de cuadrado jó lehetőség volt - lehet, hogy cuadrado miatt mégis szeretnénk szélsőkkel játszani, ez remek; elengedjük comant, cuadradón kívül az egyetlen szélsőt a keretből - allegri tavaly már egyszer átállt négyvédős játékra, most megint a 3-5-2-t vagyunk kénytelenek tolni marottától nem ezt szoktam meg, inkább azt, hogy egyben tartja a keretet, és már július elejére nagyjából összeáll a csapat gerince. majd decemberben fogjuk tudni megítélni igazán, milyen volt ez a mercato. a fiatalításnak örülök annak ellenére, hogy egy ekkora átszervezés mindig kockázatos, és ha felépül a marchisio, asamoah, khedira hármas, az máris komoly előrelépés lesz. remélem, a witsel, lemina párosnál többet fogunk tudni felmutatni a maradék 2 napban. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 01:06 | |
| A Wolfsburg miatt én sem aggódnék, szerintem Draxler itt fog kikötni, vagy marad a seggén. Nekem inkább olyan félelmem van, hogy ennyi (drága) igazolás közül valaki nem fog beválni.
Jelenleg egyébként úgy néz ki, két középpályás fog érkezni. Lemina neve továbbra is tartja magát: 1,5 millióért kölcsönbe jönne, majd 10,5-ért véglegesíthető lenne. Isla és De Ceglie (miután ugrott a Sampdoriaba való igazolása) is a Marseilleben köthet ki. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-30, 00:05 | |
| Mit takar az hogy "kapkodunk"? Marotta már Vidal eladása után megmondta: hoz még egy balhátvédet és egy középpályást, de nem fog sietni, mert minőséget akar. Pontosan ez történik, a balhátvéd a keretben, a Schalke most túráztatja Draxler miatt, de a gyerek ezer éves célpont, nem kapkodásból találta ki. Közben még annyi történt, h Cuadradót elhozta, mert jó lehetőség adódott.
Az, hogy közben Iscóval vagy éppen Montolivóval etetik a népet, már az újságírók dolga. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 23:39 | |
| - witsel még annyira sem trequartista, mint draxler, hanem egy khedira: megbízható középpályás különösebb skillek nélkül - a wolfsburg tele lével, kdb helyére draxlert (is) nézték ki - az olasz források vannak csak tele a draxler-juve sztorival. a németek (akik vidal és coman ügyében is megbízhatóbbnak tűntek) egy kurva szóval nem említik, hogy közel lenne a megegyezés. - heldt szerint nem is létezik a juve ajánlata.
lehet itt még bármi. ha viszont allegri nem kap irányítót (az egyetlen poszt, ahová állítólag már májusban kért embert), az kurvanagy blama lesz.
nekem még mindig az az érzésem, amit a blogra is leírtam: vidal eladása óta kapkodunk, improvizálunk. az a gond, hogy a középpálya borzasztó vékony. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 23:33 | |
| - zetterberg40 írta:
- Draxler esetében a Schalke válaszára várnak. Az ajánlat 26+6 millió.
...és erre a Schalke nyom egy "mégsem eladó" blöfföt, Marrotta meg egy "jó lesz nekünk Witsel" blöfföt. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 19:21 | |
| Comanról most épp azt írják, hogy első körben 2 évre kölcsönbe kerül a Bayernhez. Az első évért 5-öt, a másodikért 2 milliót fizetnek, 2017-ben pedig 21-ért veszik meg.
Draxler esetében a Schalke válaszára várnak. Az ajánlat 26+6 millió. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 16:40 | |
| - juventute írta:
- zetterberg40 írta:
Vicces lenne, ha Alex Sandro után Draxler ügyében is újabb fordulat állna be. Márpedig Pedullá és a gazzettás Laudisa nagyjából egyszerre írja, hogy a Schalke most már nyitott a bónuszos konstrukcióra is. Előbbi szerint 15+15 millió Marottáék új ajánlata, amivel már csak annyi a németek gondja, hogy 22-23 milliót szeretnének kapni garantáltan, 7-8-at pedig bónuszok formájában. Laudisa 20+10 milliós ajánlatról ír.
Alex Sandro esetében már csak az orvosi vizsgálatok és a hivatalos bejelentés van hátra. A két klub most véglegesíti egymás között a transzfer utolsó részleteit, leghamarabb holnap érkezik a játékos Olaszországba. Akkor már elhozhatnánk Cuadradót is kölcsönbe, Pedro úgyis megy a kékekhez.
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Pogba, Marchisio, Alex Sandro - Draxler - Morata, Mandzukic
Sírsz. Akkor meg is vagyunk. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 13:20 | |
| - zetterberg40 írta:
- Comant eladtuk a Bayernnek. Vagyis kölcsönbe megy 20 milliós opcióval.
Szerk: kölcsön + kötelező megvásárlás 20-25m-ért. Holnap már orvosira megy. Úgy tűnik, tényleg mindent megtesznek Draxlerért. bassza meg, szerintem ez hiba volt |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 10:46 | |
| - Krisz írta:
- Elfogyott az olaj pénz?
Ha jól emlékszem a tulaj (ex)felesége vitte a vagyon felét, így már nem annyira vicces eredmény nélkül önteni a lóvét egy futballcsapatba. A bianconerinél bezzeg nem követnek el ilyen amatőr hibákat! Más: ha kb. nullszaldósan meg tudjuk csinálni a Coman - Draxler cserét, az azért nekünk elég agy win... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 00:23 | |
| - s4tch írta:
- egy siqueira - sandro fordulat.
Na annak nagyon örülök hogy azt megúsztuk. Én amúgy Kurzawanal sokkal jobbnak tartom Szandit. Mellesleg jól szétkapták a Monacot, nem csoda hogy nem jutottak főtáblára. Olyan a játékospolitikájuk az utóbbi 2 évben, mint az Udinesenek. Elfogyott az olaj pénz? | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-29, 00:05 | |
| persze, minden abba az irányba mutat. azért titkon remélem, jöhet egy siqueira - sandro fordulat. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 23:57 | |
| - s4tch írta:
- jöhet götze vagy isco.
Fix, hogy ebből most már Draxler lesz. Di Marzio: Ci sono da limare alcuni di bonus, poi decideranno il metodo di pagamento. Stanotte o domani si chiude per Draxler. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 23:46 | |
| így van. coman egyelőre nem kezdő matéria, bármelyik forrásnak is legyen pontos az információja, ennyiért kötelező elengedni. jöhet götze vagy isco. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 23:39 | |
| - sneco7 írta:
- Ki érti ezt? Mert,ha a pénz miatt, akkor a kölcsönnek semmi értelme. Szerintem butaság így elherdálni. Bár az utóbbi évek játékospolitikáját nézve, nem meglepő,hogy akikben én fantáziát látok elengedjük...a botlábúak meg maradhatnak...
A calciomercato 3+25 millióról, Di Marzio 7/8+20 millióról ír. Egy év múlva ilyenkor kötelező megvenniük, szóval szerintem ez a pénzről szól. Komoly összeg ez egy 19 éves, egyelőre gyakorlatilag semmit sem bizonyított játékosért. | |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 23:29 | |
| - zetterberg40 írta:
- Comant eladtuk a Bayernnek. Vagyis kölcsönbe megy 20 milliós opcióval.
Ki érti ezt? Mert,ha a pénz miatt, akkor a kölcsönnek semmi értelme. Szerintem butaság így elherdálni. Bár az utóbbi évek játékospolitikáját nézve, nem meglepő,hogy akikben én fantáziát látok elengedjük...a botlábúak meg maradhatnak... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 23:15 | |
| Comant eladtuk a Bayernnek. Vagyis kölcsönbe megy 20 milliós opcióval.
Szerk: kölcsön + kötelező megvásárlás 20-25m-ért. Holnap már orvosira megy. Úgy tűnik, tényleg mindent megtesznek Draxlerért. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 22:06 | |
| Draxler ugyan épp kezdő a Wolfsburg elleni bajnokin, de a Gazzetta szerint Marottáék újra emeltek az ajánlaton: 25 + 7,5 millió, ami már kiadja a Schalke által kért 32,5 milliót. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-28, 17:54 | |
| - Krisz írta:
- Most épp azt írják, hogy ha De Bruynet eladják a Citybe (a BL csoportunkat remélem nem erősítik tovább), akkor a Wolfsburg kipengeti a 30 millát Draxlerért a Schalkenak.
Új fejlemény, hogy a tegnapi sorsoláson a Schalke vezetői már hajlandóságot mutattak Marottáék irányába a játékos eladását illetően. 27,5+5 millió a kívánságuk, a kobráék ajánlata pedig 24+5/6 millió. Egyre kisebb a távolság a felek között, és szerintem a Wolfsburggal szemben mindenképpen előnyben vagyunk. Egyrészt Neuer után egy újabb saját nevelést nem szívesen látnának a Bundesligán belül másik csapatnál, másrészt állítólag a játékos is ide jönne. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 23:39 | |
| Most épp azt írják, hogy ha De Bruynet eladják a Citybe (a BL csoportunkat remélem nem erősítik tovább), akkor a Wolfsburg kipengeti a 30 millát Draxlerért a Schalkenak. | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 13:33 | |
| Ez igaz, de mégis csak egy gazdasági szervezetről van szó. Ha a lenti 4 játékosért aprópénzt, tegyük fel 2-2-2-2 milliót utaltak volna, akkor az már 8. Az éves bevételek (~350) ~2.25%-a. Kicsinek tűnik, de a pénzügyi szemmel ez nem hanyagolható el (s4tch?). És ennyiért ugyanúgy oda mentek volna, ahova akarnak.
Amúgy lehet, hogy ez a "jótékonykodás" arra jó, hogy mivel pénzzel nem nagyon tudunk versenyezni a legnagyobbak ellen, ezért marad az, hogy bizonyos játékosok azért jönnének ide, mert itt egy jó közösség van, nyugodt élet, bizalom stb. Olyan dolgok, amik kevésbé pénzzel mérhetők, így néhány százalékig hajlandóak kevesebbet keresni ezekért a dolgokért.
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 12:56 | |
| Szerintem alapból szarul állunk hozzá ehhez az eladás dologhoz. Mi nem egy nevelőegyesület vagyunk, mint a Porto, nálunk eredménykényszer van. Az ilyen klubok nagyon ritkán szállnak ki jól játékosokból, mivel általában csak a selejteket passzolják le kisebb csapatokhoz. Ritkán adatik meg, hogy jó korban lévő, kezdőközeli játékos hagy el sztárklubbot sztárklubbért (lásd az említett Di Maria), inkább az a jellemző, hogy gigantikus összegekért vesznek akár fiatal tehetségeket (Isco, Neymar, Götze, Dybala), és a kiöregedő/haszontalan embereket kevés pénzért továbbadják (Khedira, van Persie). A hozzánk hasonló kluboknál nem a játékoseladásból van pénz, hanem a nemzetközi kupából, tv-s jogokból, mezekből, stb. - ettől függetlenül ki lehetett volna jobban szállni az ingyen távozókból, de nem az a pár millió euró fogja földhöz vágni Marottáékat. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 12:37 | |
| Azért Ogbonna nem teljesen falábú védő, aki még mindig nem túl idős és azért nem a Cagliariba nem fért be kezdőként. Túl volt árazva, amikor vettük, de ennél kevesebbért eladni egy PL (!) csapatnak szerintem bukta lett volna. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 12:30 | |
| - kilopo írta:
- s4tch írta:
azért volt pár, akiből jól szálltunk ki, pl. ogbonna, peluso, matri, immobile (nézd meg, hol tart most), giak, sissi, krasic
Valóban, ezek nem jutottak most eszembe. Mondjuk nem mindegyikre mondanám, hogy olyan nagyon jól szálltunk ki, inkább elfogadhatóan. De a Matri, Immobile és Giak valóban nagy fogások voltak. Ogbonnat 15ért vettük, 11ért adtuk. Egy olyan játékosról beszélünk aki már akkor eléggé túl volt árazva amikor megvettük függetlenül attól hogy nem vált be, plusz a hypejához képest nagy csalódás volt. Ő volt az, aki a határozatlansága és bakijai mellett (ezt ki lehet nőni ha kapja a bizalmat, lásd Bonucci) egyszerűen képtelen volt fejpárbajt nyerni középső védőként az ő fizikumával. Szerintem ez teljesen korrekt lomtalanítás volt és nagyon jól szálltunk ki belőle. Ami nekem rossznak számít az a Tiago, Felipe Melo vonal vagy amit majd Islaval fogunk kezdeni. | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 11:46 | |
| - s4tch írta:
- kilopo írta:
- Az egyedüli jó eladás, amire emlékszem az Vucinic eladása volt.
azért volt pár, akiből jól szálltunk ki, pl. ogbonna, peluso, matri, immobile (nézd meg, hol tart most), giak, sissi, krasic
Valóban, ezek nem jutottak most eszembe. Mondjuk nem mindegyikre mondanám, hogy olyan nagyon jól szálltunk ki, inkább elfogadhatóan. De a Matri, Immobile és Giak valóban nagy fogások voltak. | |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 11:39 | |
| - jackie_d írta:
- s4tch írta:
- pirlo - tevez - giovinco - llorente
és az nem lehetett a leigazolásukkor a deal része, hogy nem baszakodunk ha el akarnak menni? mintha elég olcsó lett volna mindegyikük, sz'al akár ki is alkudhatták anno Pirlonak lejárt a szerződése. Tevezért fizettünk 9 millió körül a city-nek, akiknek láthatóan nem kell a pénz + akkor talán nem is volt olyan jó a kapcsolata az ottaniakkal, mindenképpen lépni akart. Gio elég drága volt, a parma jól lehúzott. Llorentének lejárt a szerződése. Ha Tevezt úgy vettük volna, mint ahogy adtuk (figyelembe véve, hogy a kora ellenére most többet ér, mint akkor), akkor DC-t és még egy 16 éves, sosem látott srác leigazolásának lehetőségét kellett volna átadni a 9 milla helyett. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2015-08-27, 11:31 | |
| - kilopo írta:
- Az egyedüli jó eladás, amire emlékszem az Vucinic eladása volt.
azért volt pár, akiből jól szálltunk ki, pl. ogbonna, peluso, matri, immobile (nézd meg, hol tart most), giak, sissi, krasic - tjunior írta:
- Giovincot szerintem vegyük ki a sorból, pont azért amit írtál, januártól azzal tárgyalt akivel akart, így a klubnak annyi választása volt, hogy fizetni akarja-e még pár hónapig padmelegítésért neki. vagy sem Ezt a szituációt max akkor kerülhettük volna el ha hosszabbítunk vele, persze Giovincot meg az ügynökét sem ejtették a fejére, sosem hosszabbítottak volna, inkább várták a zsíros ajánlatokat.
hát, szerintem seba maradt volna élete végéig másfél millás fizetésért, csak elé kellett volna tenni egy szerződést, és aláírja. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|