Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Chelsea | |
|
+23Latya Juve=scudetto Caran exchaby AndreasMatri balazs91 Krisz daneeka vektra tcs19 CsT zetterberg40 Cse pietro10 .bb. EsztéNégy cortamelasombra el_ceRebr0 juve 1974 baggiofan ElMariachi s4tch DartagnanX 27 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 15:05 | |
| - s4tch írta:
- Nézzetek blogot, Darti elterelte a hajcsárai figyelmét egy kis időre, és összedobott nekünk egy lélekemelő beharangot.
fasza lett. cukrot neki. |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 14:08 | |
| Nézzetek blogot, Darti elterelte a hajcsárai figyelmét egy kis időre, és összedobott nekünk egy lélekemelő beharangot. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 13:20 | |
| Mirko a Face-en üzent,hogy vége a pihinek,jön a nagy meccs. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 12:35 | |
| - daneeka írta:
- Amúgy én néha azt látom problémásnak, hogy Conte állandóan variálja a kezdőcsapatot. Valószínűleg eddigi karrierje során nem volt ilyen erős kerete, ahol minden posztra lett volna 2 jó játékosa. Hosszú távon ez nem biztos, hogy nyerő stratégia, mert csak elvesztik az önbizalmukat a játékosok (lásd csatársor). Tavaly például 1-1 gyengébb teljesítmény után nem dobott ki senkit (nem is tudott volna). Többek között De Ceglie is ennek köszönhette a formába lendülését, de Pepét vagy Matrit is említhetném.
Szerintem pont hogy alig variálja. Ha egészséges a védelem és a középpálya akkor kb ugyanaz a kezdő mindig. Egyszer az a gond, hogy nem rotál eléggé, egyszer meg az, hogy sok a variálás. A csatársorban nincs jó megoldás, de azt meg nem lehet ölbe tett kézzel nézni hogy a csatáraink szánalmasan kínlódnak. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 12:34 | |
| Némileg talán meglepő, de a La Stampa kivételével a lapok Vucsit a kezdőbe írják.
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Vucinic | |
| | | el_ceRebr0
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 11:20 | |
| - s4tch írta:
- Azt nézem, hogy a Chelseanél egészen máshogy osztják be a játékosok erejét, mint nálunk. Van 4 emberük, aki mind a 12 bajnokin játszott (Cech, Torres, Mikel, Hazard); nekik 1000 játékperc felett jutott a bajnokságban. Nálunk egyedül Asamoah játszott minden bajnokin, viszont neki "csak" 909 játékperce van. Az olaszoknál már 13 forduló ment le, ezzel együtt nálunk csak Barza és Bonu vannak 1000 perc fölött. A londongrádiak 18 játékosa átlag 654 percet játszott, nálunk 24-en átlag 537-et. Viszont náluk csak heten vannak 800 perc fölött, nálunk kilencen. Ez nálam két dolgot jelent: náluk egységesebb a kezdőcsapat, nálunk viszont a pihentetést fontosabbnak látja a stáb.
Anno Mourinho a 2010-es szezont 21 olyan játékossal nyomta le, akik legalább 10 meccset játszottak. (Ebből Vieirát kipicsázta félidőben, Quaresmát meg nem játszatta.) A tavalyi Chelsea-ben 22-en játszottak minimum 10 meccset, ebből Anelka félidőben lelépett. A Chelsea tavaly 64 meccset játszott (brutális), és 13 játékosnak volt 40 fölötti meccse (szintén brutális). Nálunk meg idén máris 24-en játszottak. Nem tudom, ez hosszú távon mit jelent. Talán azt, hogy elég egy 20 fős kemény mag, akik ha megfelelő kondiban vannak, végig tudnak vinni egy szezont. Többek között ezért is lenne égető Pirlo, Barza mihamarabbi pótlása: Zanettin meg Giggsen kívül kevesen bírnak 30 fölött évi 40-50 meccset. Pl. a tavalyi Chelsea-ben a minimum 40 meccset játszottak közül Lampard, Malouda, Drogba voltak 30 fölött, közülük Drogba már nincs ott, Malouda idén egyetlen bajnokit sem játszott, és Lampard is csak 4x kezdett idén. A BL meg annyiban hasonlít az angol bajnokságra, hogy qrvasokat futnak nagy tempóban, ami a korral egyre kevésbé megy. Na ebből a statisztikából is egyértelműen látszik, hogy SZARRÁ FOGJUK GYALÁZNI ŐKET ESTE!!! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem létezik olyan statisztika, ami megdönthetné az imént vázolt szolíd véleményem. FORZAA JUVE!!!!!!!! | |
| | | daneeka
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 09:17 | |
| - s4tch írta:
- Azt nézem, hogy a Chelseanél egészen máshogy osztják be a játékosok erejét, mint nálunk. Van 4 emberük, aki mind a 12 bajnokin játszott (Cech, Torres, Mikel, Hazard); nekik 1000 játékperc felett jutott a bajnokságban. Nálunk egyedül Asamoah játszott minden bajnokin, viszont neki "csak" 909 játékperce van. Az olaszoknál már 13 forduló ment le, ezzel együtt nálunk csak Barza és Bonu vannak 1000 perc fölött. A londongrádiak 18 játékosa átlag 654 percet játszott, nálunk 24-en átlag 537-et. Viszont náluk csak heten vannak 800 perc fölött, nálunk kilencen. Ez nálam két dolgot jelent: náluk egységesebb a kezdőcsapat, nálunk viszont a pihentetést fontosabbnak látja a stáb.
Anno Mourinho a 2010-es szezont 21 olyan játékossal nyomta le, akik legalább 10 meccset játszottak. (Ebből Vieirát kipicsázta félidőben, Quaresmát meg nem játszatta.) A tavalyi Chelsea-ben 22-en játszottak minimum 10 meccset, ebből Anelka félidőben lelépett. A Chelsea tavaly 64 meccset játszott (brutális), és 13 játékosnak volt 40 fölötti meccse (szintén brutális). Nálunk meg idén máris 24-en játszottak. Nem tudom, ez hosszú távon mit jelent. Talán azt, hogy elég egy 20 fős kemény mag, akik ha megfelelő kondiban vannak, végig tudnak vinni egy szezont. Többek között ezért is lenne égető Pirlo, Barza mihamarabbi pótlása: Zanettin meg Giggsen kívül kevesen bírnak 30 fölött évi 40-50 meccset. Pl. a tavalyi Chelsea-ben a minimum 40 meccset játszottak közül Lampard, Malouda, Drogba voltak 30 fölött, közülük Drogba már nincs ott, Malouda idén egyetlen bajnokit sem játszott, és Lampard is csak 4x kezdett idén. A BL meg annyiban hasonlít az angol bajnokságra, hogy qrvasokat futnak nagy tempóban, ami a korral egyre kevésbé megy. Fasza kis statisztika! Amúgy én néha azt látom problémásnak, hogy Conte állandóan variálja a kezdőcsapatot. Valószínűleg eddigi karrierje során nem volt ilyen erős kerete, ahol minden posztra lett volna 2 jó játékosa. Hosszú távon ez nem biztos, hogy nyerő stratégia, mert csak elvesztik az önbizalmukat a játékosok (lásd csatársor). Tavaly például 1-1 gyengébb teljesítmény után nem dobott ki senkit (nem is tudott volna). Többek között De Ceglie is ennek köszönhette a formába lendülését, de Pepét vagy Matrit is említhetném. | |
| | | vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-20, 08:38 | |
| én is azt gondolom, hogy kezdhetne Q és Giovinco, mivel szerintem kicsit túl variáljuk ezt a csatárkérdést. elől fontos lenne, hogy a két támadó érezze egymást, de nálunk ez még véletlenül sem jöhet össze, annyit voltak variálva a fiúk. most végre hagyni kellene egy állandó támadó duót a pályán több meccsen keresztül. plusz még Giovinconak rá kéne jönnie, hogy nem minden helyzetből neki kell gólt szereznie, és ellődöznie a labdákat, hanem ő inkább a gólpasszokat adja Q-nak.
Ja, és Forrestet a kezdőbe!!!! | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 22:39 | |
| - baggiofan írta:
- Én nem fosok
A dán x után a továbbjutás ajándék lenne. Felszabadultan kell játszani, ha nem sikerül, hát nem sikerül. Nagyon szorítok a csapatért ( mint mindig ), mert ha összejönne, akkor Contéval tavasszal lehet tovább menetelni. Ha meg nem jön össze, akkor meg mindenkit megba*unk olaszhonban én májusban londonba akarok menni, arra kellene gyúrni a scudetto úgyis meglesz |
| | | baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 21:52 | |
| Én nem fosok A dán x után a továbbjutás ajándék lenne. Felszabadultan kell játszani, ha nem sikerül, hát nem sikerül. Nagyon szorítok a csapatért ( mint mindig ), mert ha összejönne, akkor Contéval tavasszal lehet tovább menetelni. Ha meg nem jön össze, akkor meg mindenkit megba*unk olaszhonban | |
| | | tcs19
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 21:17 | |
| @s4tch
Rögbiben nincs is touchdown...
No de faszfejkedést félretéve, kicsit én is FOSOK. Ha esetleg meglenne a 3 pont (vagy az x), az ukránok elleni meccsre tartogatom az igazi pánikomat, mivel őket tartom a csoport legjobb csapatának. A sorsolásnál meg még nagypofájúan legyintettem a második kalapjukra... Amúgy ahhoz a táborhoz tartozom, akik a BL-t fontosabbnak tartják a bajnokságnál. Nagyon fontos lenne anyagi és presztízs szempontokból is továbbjutni. Különben megint nagyobb esély lesz Bendtnerekre, mint Cavanikra. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 14:07 | |
| - DartagnanX írta:
- Egyébként ennek az idény mostani részében még nem szabadna nagy jelentőséget tulajdonítani. Március-áprilisra ez sokkal érdekesebb lesz.
Gondolok ezalatt arra, hogy bebaszna, ha az erőnléten múlna ez a meccs.
Én bevallom: FOSOK! Nem is arra gondoltam, hogy itt szerepe lesz az erőnlétnek, csak arra, hogy egy kicsit máshogy oldják meg a Chelsea-nél a pihentetést. Amúgy az erőnlétnek annyiban lehet szerepe, hogy Vidal már az idény ilyen viszonylag korai szakaszában is letudott egy hullámvölgyet, ami elsősorban erőnlétinek tűnt. Holnap annyiban lehet döntő szerepe, hogy ha nem bírjuk középpályán a futást, akkor egyszerűen kikapunk. Londonban ezzel nem volt gond, szerintem holnap sem lesz. Holnapra várom az idény legharapósabb Juventusát. Nekik fogunk menni, mintha rögbi lenne. Az is lehet, hogy Pirlo hóna alá veszi a labdát, és csinál egy touchdown-t a kapujukban. A fosás ezzel együtt alap még a Pescara ellen is. Ez meg a Chelsea. Nagyon gazdagok. - jackie_d írta:
- baszki neked nincs más dolgod?
Szívem, ha fogalmad lenne róla, mennyit keresünk a blogból, még viccből sem kérdeznél ilyen csacskaságot. Amúgy imádom a számokat, jó őket buzerálni. Már van egy chelsea.xlsx-em, beszarás szép. Ha nem lesz jó a meccs, a második félidő helyett azt fogom csinosítani. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 11:48 | |
| Nem vagy egyedül,én is félek.Kell egy kis Conte mágia. És mint kiderült az erőnlétükkel és gyorsaságukkal is lesznek problémáink.Lehet,hogy hülyeség de én meghagynám a Q Gio kettőst elöl. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 11:47 | |
| Sokféle vélemény olvastam a különböző hazai és külföldi fórumokon. Én azok közé tartozom akik szerint jelenleg a Bl-ből való továbbjutás a legfontosabb. Egyrészt anyagi okok miatt, másrészt jó lenne ha jövőre azért nem a harmadik kalapban lennénk ismét. Meg azért, hogy a károgóknak ne legyen igaza , miszerint közel 50 veretlen meccs a Serie A-ban, lófaszt sem ér Európában. A kezdőcsapatot illetően túl sok kérdés nincs: Idén eddig mindig 3-5-2 volt és nem hinném, pont ezen a meccsen térne vissza a 4-3-3-. Gigi+védelem alap, középpályán csak az a kérdés, hogy Isla vagy Forrest (előbbi a védekezésben , utóbbi pedig a támadásoknál nem túl acélos). Egyedül a csatárkérdés nehéz....mivel egyik támadónk sem tudott huzamosabb ideig jól teljesíteni. Zorrót ki is vehetjük, mert sajna egész szezonban sérült, beteg...stb valszeg most is max padra ülhet le pedig egy jó formában lévő Vucsira nagy szükség lenne. Kiindulva az első meccsből: A Chelsea nagyon zártan és nagyon kevés helyet hagyva az ellenfél támadóinak védekezik. Ráaadásul olyan védőik vannak, akik a magasságukhoz képest viszonylag gyorsak is. Gio-nak látványosan nem ment az első meccsen, egyszerűen bedarálták. Ezért én mindeképp jobbnak látnám ha egy "erőcsatár" kezdene annak ellénére, hogy Bendő és Matri mondjuk ki elég fos formában vannak. Q helye nekem most biztos lenne, mert ő a betömörülő védelem ellen nagy fegyver lehet a rúgótechnikája miatt, meg az első meccsen is jól ment neki. Szóval harcra fel győzni kell. Kurva nehéz lesz, főleg ha nem sikerül az elején gólt szereznünk, de ezt a meccset hozni kell!
A hozzászólást CsT összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-11-19, 11:50-kor. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 11:47 | |
| - s4tch írta:
Anno Mourinho a 2010-es szezont 21 olyan játékossal nyomta le, akik legalább 10 meccset játszottak. (Ebből Vieirát kipicsázta félidőben, Quaresmát meg nem játszatta.) A tavalyi Chelsea-ben 22-en játszottak minimum 10 meccset, ebből Anelka félidőben lelépett. A Chelsea tavaly 64 meccset játszott (brutális), és 13 játékosnak volt 40 fölötti meccse (szintén brutális). Nálunk meg idén máris 24-en játszottak. Nem tudom, ez hosszú távon mit jelent. Talán azt, hogy elég egy 20 fős kemény mag, akik ha megfelelő kondiban vannak, végig tudnak vinni egy szezont. Többek között ezért is lenne égető Pirlo, Barza mihamarabbi pótlása: Zanettin meg Giggsen kívül kevesen bírnak 30 fölött évi 40-50 meccset. Pl. a tavalyi Chelsea-ben a minimum 40 meccset játszottak közül Lampard, Malouda, Drogba voltak 30 fölött, közülük Drogba már nincs ott, Malouda idén egyetlen bajnokit sem játszott, és Lampard is csak 4x kezdett idén. A BL meg annyiban hasonlít az angol bajnokságra, hogy qrvasokat futnak nagy tempóban, ami a korral egyre kevésbé megy. baszki neked nincs más dolgod? |
| | | DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 11:43 | |
| - s4tch írta:
Anno Mourinho a 2010-es szezont 21 olyan játékossal nyomta le, akik legalább 10 meccset játszottak. (Ebből Vieirát kipicsázta félidőben, Quaresmát meg nem játszatta.) A tavalyi Chelsea-ben 22-en játszottak minimum 10 meccset, ebből Anelka félidőben lelépett. A Chelsea tavaly 64 meccset játszott (brutális), és 13 játékosnak volt 40 fölötti meccse (szintén brutális). Nálunk meg idén máris 24-en játszottak. Nem tudom, ez hosszú távon mit jelent. Talán azt, hogy elég egy 20 fős kemény mag, akik ha megfelelő kondiban vannak, végig tudnak vinni egy szezont. Többek között ezért is lenne égető Pirlo, Barza mihamarabbi pótlása: Zanettin meg Giggsen kívül kevesen bírnak 30 fölött évi 40-50 meccset. Pl. a tavalyi Chelsea-ben a minimum 40 meccset játszottak közül Lampard, Malouda, Drogba voltak 30 fölött, közülük Drogba már nincs ott, Malouda idén egyetlen bajnokit sem játszott, és Lampard is csak 4x kezdett idén. A BL meg annyiban hasonlít az angol bajnokságra, hogy qrvasokat futnak nagy tempóban, ami a korral egyre kevésbé megy. Egyébként ennek az idény mostani részében még nem szabadna nagy jelentőséget tulajdonítani. Március-áprilisra ez sokkal érdekesebb lesz. Gondolok ezalatt arra, hogy bebaszna, ha az erőnléten múlna ez a meccs. Én bevallom: FOSOK! _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 11:10 | |
| Azt nézem, hogy a Chelseanél egészen máshogy osztják be a játékosok erejét, mint nálunk. Van 4 emberük, aki mind a 12 bajnokin játszott (Cech, Torres, Mikel, Hazard); nekik 1000 játékperc felett jutott a bajnokságban. Nálunk egyedül Asamoah játszott minden bajnokin, viszont neki "csak" 909 játékperce van. Az olaszoknál már 13 forduló ment le, ezzel együtt nálunk csak Barza és Bonu vannak 1000 perc fölött. A londongrádiak 18 játékosa átlag 654 percet játszott, nálunk 24-en átlag 537-et. Viszont náluk csak heten vannak 800 perc fölött, nálunk kilencen. Ez nálam két dolgot jelent: náluk egységesebb a kezdőcsapat, nálunk viszont a pihentetést fontosabbnak látja a stáb.
Anno Mourinho a 2010-es szezont 21 olyan játékossal nyomta le, akik legalább 10 meccset játszottak. (Ebből Vieirát kipicsázta félidőben, Quaresmát meg nem játszatta.) A tavalyi Chelsea-ben 22-en játszottak minimum 10 meccset, ebből Anelka félidőben lelépett. A Chelsea tavaly 64 meccset játszott (brutális), és 13 játékosnak volt 40 fölötti meccse (szintén brutális). Nálunk meg idén máris 24-en játszottak. Nem tudom, ez hosszú távon mit jelent. Talán azt, hogy elég egy 20 fős kemény mag, akik ha megfelelő kondiban vannak, végig tudnak vinni egy szezont. Többek között ezért is lenne égető Pirlo, Barza mihamarabbi pótlása: Zanettin meg Giggsen kívül kevesen bírnak 30 fölött évi 40-50 meccset. Pl. a tavalyi Chelsea-ben a minimum 40 meccset játszottak közül Lampard, Malouda, Drogba voltak 30 fölött, közülük Drogba már nincs ott, Malouda idén egyetlen bajnokit sem játszott, és Lampard is csak 4x kezdett idén. A BL meg annyiban hasonlít az angol bajnokságra, hogy qrvasokat futnak nagy tempóban, ami a korral egyre kevésbé megy. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 10:26 | |
| - s4tch írta:
- Vucsinics tegnap nem is edzett, egyre kevésbé valószínű, hogy akár a padra leülhet. Kár lenne érte, nélküle a támadójátékunk komolyabb védelmek ellen sablonos. Azért ma megpróbálkozik az edzéssel, aztán eldöntik, nevezik-e egyáltalán a meccsre.
A minőségről: mindkét szovjet csapat évek óta együtt játszik, nagyjából állandó szerkezetet tolnak (bár a Chelsea-nél Di Matteo hozott egy új szemléletet), mindenki tudja, hol a helye, nincsenek lyukak a keretükben, tökéletesen egységes mindkét csapat. A Juve két éve a liga közepén kínlódott, Del Piero nélkül még szarabbak lettünk volna, és volt bő egy évünk összeérni. Conte alatt 4-2-4-ről 4-3-3-ra, majd 3-5-2-re váltottunk, talán ez tűnik legjobb kompromisszumnak a keretet ismerve, de ezt sem játsszuk tökéletesen. Olasz szinten megvagyunk, de egy (azaz 2) európai élcsapat mellett nézve tele a keret lyukakkal, a két szélen és a csatársorban sem olyan minőség játszik, mint a védelemben és a középpálya közepén. A Juve legnagyobb erénye a spirito: 3 meccsen álltunk fel hátrányból, kétszer idegenben, ilyet nem sokan csinálnak. Nem vagyok pesszimista, határozottan úgy érzem, jó hozzáállással fel tudjuk venni a versenyt a Chelsea-vel, de nem tragédia, ha nem jutunk tovább: a papírforma nincs velünk.
Amúgy a Chelsea-nek sem adhatja mindig a gép a mázlit. Oscart kéne valahogy levenni a pályáról, a többi játékosuk kiszámíthatóbb. Londonban is szétfutottuk őket, Pirlo rápihen a derbire, Vidal majdnem visszatért a tavaszi formájához, Bonucci jobb, mint valaha, Q lövőformája csaknem a régi, Gio sem tűnik annyira eltaposhatónak, mint szeptemberben; a szélsőinken a világ szeme. remélem igazad lesz, de én akkor is fosok legutoljára ugyanígy éreztem (nekünk is lehet mákunk, etc), aztán mégis megkaptuk a szopórollert |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 09:36 | |
| "Bonucci jobb, mint valaha".Ez így van, hála a magasságosnak. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-19, 09:24 | |
| Vucsinics tegnap nem is edzett, egyre kevésbé valószínű, hogy akár a padra leülhet. Kár lenne érte, nélküle a támadójátékunk komolyabb védelmek ellen sablonos. Azért ma megpróbálkozik az edzéssel, aztán eldöntik, nevezik-e egyáltalán a meccsre.
A minőségről: mindkét szovjet csapat évek óta együtt játszik, nagyjából állandó szerkezetet tolnak (bár a Chelsea-nél Di Matteo hozott egy új szemléletet), mindenki tudja, hol a helye, nincsenek lyukak a keretükben, tökéletesen egységes mindkét csapat. A Juve két éve a liga közepén kínlódott, Del Piero nélkül még szarabbak lettünk volna, és volt bő egy évünk összeérni. Conte alatt 4-2-4-ről 4-3-3-ra, majd 3-5-2-re váltottunk, talán ez tűnik legjobb kompromisszumnak a keretet ismerve, de ezt sem játsszuk tökéletesen. Olasz szinten megvagyunk, de egy (azaz 2) európai élcsapat mellett nézve tele a keret lyukakkal, a két szélen és a csatársorban sem olyan minőség játszik, mint a védelemben és a középpálya közepén. A Juve legnagyobb erénye a spirito: 3 meccsen álltunk fel hátrányból, kétszer idegenben, ilyet nem sokan csinálnak. Nem vagyok pesszimista, határozottan úgy érzem, jó hozzáállással fel tudjuk venni a versenyt a Chelsea-vel, de nem tragédia, ha nem jutunk tovább: a papírforma nincs velünk.
Amúgy a Chelsea-nek sem adhatja mindig a gép a mázlit. Oscart kéne valahogy levenni a pályáról, a többi játékosuk kiszámíthatóbb. Londonban is szétfutottuk őket, Pirlo rápihen a derbire, Vidal majdnem visszatért a tavaszi formájához, Bonucci jobb, mint valaha, Q lövőformája csaknem a régi, Gio sem tűnik annyira eltaposhatónak, mint szeptemberben; a szélsőinken a világ szeme. | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-18, 20:42 | |
| Valamiért jó érzésem van a meccsel kapcsolatba. A cselszki is kűzdős csapat, mi is azok vagyunk, mindenki a 3 pontért fut ki a pályára. Remélem ezért is legalább ha nem még jobb lesz mint a Londoni meccs (ami szerintem a szezon kb eddigi legizgalmasabb Juve meccse volt) És persze meg fogjuk őket baszni :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-18, 20:39 | |
| Kíváncsi leszek a csatár kezdőinkre.Most legalább a sport1-adja. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-18, 14:29 | |
| Én csak a meccs első és utolsó 20 percét láttam, de szvsz leszarták ezt a meccset, tartalékoltak. Ők is tisztában vannak vele, mennyire fontos a keddi meccs. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-18, 08:58 | |
| Geráék ellen sem brillíroztak a Kékek,szóval verhetőek.Remélem legalább Bonu betalál majd nekik. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-17, 17:43 | |
| Nekünk kell lőni az első gólt. Ahogy elnézem, felállt védelem ellen szinte semmit sem tudnak csinálni. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-17, 07:03 | |
| Hát,hogy minőségben felettük állunk az talán igaz a bányászokra,de ha nem lennék juventino lehet nem ezt mondanám. | |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 21:12 | |
| - baggiofan írta:
- meg kell vágni mind a kettőt, aztán nem kell számolgatni. a chelsea meg az ukránok sem verhetetlenek, mi meg képesek vagyunk rá.
ha sikerü felpörögni, akkor verjük mindkettőt, minőségben mindkettőnél jobbak vagyunk. inkább hasonló szinten vagyunk, de szerintem az is csak jobb esetben. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 20:54 | |
| meg kell vágni mind a kettőt, aztán nem kell számolgatni. a chelsea meg az ukránok sem verhetetlenek, mi meg képesek vagyunk rá. ha sikerü felpörögni, akkor verjük mindkettőt, minőségben mindkettőnél jobbak vagyunk. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 20:19 | |
| - .bb. írta:
- DartagnanX írta:
Érdekes, én nagyobb esélyt látok a Chelsea legyőzésére, mint a Donyeckére. én is, és nem csak a hazai pálya miatt. őszintén szólva én is a chelsea viszont baromi mákos csapat, szerintem egy nyerhetőnek vagy megnyertnek tűnő meccset fognak kiremizni így aztán az ukrán meccs végéig foshatunk majd, ahol egy kamutizivel, vagy öngóllal nyerünk ez így elég drámai |
| | | .bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 20:08 | |
| - DartagnanX írta:
- jackie_d írta:
ha nem úgy lesz megkövezünk
szerintem X és 2 lesz Érdekes, én nagyobb esélyt látok a Chelsea legyőzésére, mint a Donyeckére. én is, és nem csak a hazai pálya miatt. | |
| | | DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 20:07 | |
| - jackie_d írta:
- el_ceRebr0 írta:
- Kövezzetek meg, de szerintem behúzzik mindkét meccset.
ha nem úgy lesz megkövezünk
szerintem X és 2 lesz Érdekes, én nagyobb esélyt látok a Chelsea legyőzésére, mint a Donyeckére. _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea | |
| |
| | | | Juventus - Chelsea | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|