| Juventus - Chelsea | |
|
+23Latya Juve=scudetto Caran exchaby AndreasMatri balazs91 Krisz daneeka vektra tcs19 CsT zetterberg40 Cse pietro10 .bb. EsztéNégy cortamelasombra el_ceRebr0 juve 1974 baggiofan ElMariachi s4tch DartagnanX 27 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 20:07 | |
| - jackie_d írta:
- el_ceRebr0 írta:
- Kövezzetek meg, de szerintem behúzzik mindkét meccset.
ha nem úgy lesz megkövezünk
szerintem X és 2 lesz Érdekes, én nagyobb esélyt látok a Chelsea legyőzésére, mint a Donyeckére. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 19:27 | |
| Vigyázz, mert szavadon fogunk. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 16:27 | |
| - el_ceRebr0 írta:
- Kövezzetek meg, de szerintem behúzzik mindkét meccset.
ha nem úgy lesz megkövezünk szerintem X és 2 lesz |
|
| |
el_ceRebr0
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-16, 11:42 | |
| Kövezzetek meg, de szerintem behúzzik mindkét meccset. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-15, 10:50 | |
| Hát ez elégé utópisztikus,a cselszkit ki kell csinálni otthon,vagy vége. | |
|
| |
Cse
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-13, 12:49 | |
| - s4tch írta:
- s4tch írta:
- Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne.
Sehogy nem lehet hármas holtverseny, te idióta! Természetesen lehet, csak nem túl valószínű. Pl. mi csak X-elünk a Chelseavel. Mondjuk nem 2:2-vel, hanem 0:0-al, mert akkor még idegenben lőtt góllal jobbak vagyunk egymás elleniben. Tegyük fel a dánok egy Celtic féle csoda + mákkal 10% labdabirtoklással megverik otthon a Sakhtart. Akkor úgy nézne ki a csoport, hogy Chelsea 8, Juve-Sakhtar 7:7 pont. Ebben az esetben a Sakhtar addig játszhat X-re donyeckben, amíg 0:0 az állás. 1:1-nél nem tudom mi van, de tegyük fel játszunk egy szimpatikus 2:2-es döntetlent. Akkor idegenben több lőtt gólunk van egymás elleniben. Mindeközben a szimpatikus Nordslelle idegenben (muhahah) megveri a Dinamo Fulhamet is. Ebben az esetben lenne három 8 pontos csapat, és a dánok lennének 7 pontosak. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-13, 09:17 | |
| - baggiofan írta:
- Terryt most vitték le hordágyon, le is cserélték.
Minden bizonnyal kihagyja a meccset. Cahill-Luiz párosra számíthatunk belül. Mondjuk szerintem Ivanovics felől kell megfogni őket, ő elég bizonytalan volt az elmúlt hetekben. | |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-12, 14:55 | |
| - .bb. írta:
- az Ellenség elleni vereség után én úgy látom, hogy kevesebb félni valónk van, mintha esetleg Milánó csürhébb felével akár X-eltünk volna. kifejezetten úgy néz ki, hogy felpiszkálta a játékosokat a vereség.
Igen. Én is úgy láttam, hogy sikerült erőt meríteni a vereségből. Az egy dolog, hogy gyenge ellenfeleknek szórtuk a 10 gól. viszont akkor is 10 gól és teljesen más volta játékunk mint korábban. Az is fontos, hogy ezek után ha bajnokin esetleg hátrányba kerülünk akkor nem kezd el majd görcsölni a csapat. _________________ FORZA JUVE VINCI DAI LOTTA E NON MOLLARE MAI
| |
|
| |
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-12, 14:43 | |
| az Ellenség elleni vereség után én úgy látom, hogy kevesebb félni valónk van, mintha esetleg Milánó csürhébb felével akár X-eltünk volna. kifejezetten úgy néz ki, hogy felpiszkálta a játékosokat a vereség. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-12, 08:08 | |
| Érdekes,nekem a világos kékekkel vannak sötét árnyaim.A cselszkivel kapcsolatban: szerintem nyerni fogunk,legrosszabb esetben x. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-12, 01:37 | |
| Én nagyon tartok a Chelsea elleni meccstől, nem tudom, Conte hiánya mennyire fog vissza majd bennünket, nagyon kéne most ő a padra. Felszálló ágban vagyunk jelenleg, de valahogy nagyon rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban... | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-11, 20:31 | |
| Lehet,hogy lelkileg meggyengíti őket | |
|
| |
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-11, 18:18 | |
| - baggiofan írta:
- Terryt most vitték le hordágyon, le is cserélték.
aznemtúl jó hir, ha jól emlékszem a legutóbbi meccsen a Juvét elég jól erősitette... _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
|
| |
baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-11, 17:44 | |
| Terryt most vitték le hordágyon, le is cserélték. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 16:21 | |
| - s4tch írta:
- http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/08/BL_4_kor_-_Mitol_is_mocskos_jo_a_Sahtyor/
Olvassátok heinrichet, amellett, hogy kurvajól ír, mindig lát valami olyat a meccsből, ami előhozza a "ja, tényleg, bazeg"-et az emberből. Most olvastam tényleg jó. Újra és újra fel fogunk támadni – Andrea Agnelli a Seria A-ból történő kivonulásakor. Imádom az ilyen nyilatkozatokat. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 15:31 | |
| http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/08/BL_4_kor_-_Mitol_is_mocskos_jo_a_Sahtyor/
Olvassátok heinrichet, amellett, hogy kurvajól ír, mindig lát valami olyat a meccsből, ami előhozza a "ja, tényleg, bazeg"-et az emberből. | |
|
| |
baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 14:32 | |
| - juve 1974 írta:
- Reális esélye az otthoni győzelemnek van,a donyecki meccs nagyon rázós lesz.(szerintem x)
11 verzo arcu pitbullal Meg lehet verni oket Doneckben is. | |
|
| |
baggiofan Labdaszedő
| |
| |
el_ceRebr0
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 13:36 | |
| - s4tch írta:
- s4tch írta:
- Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne.
Sehogy nem lehet hármas holtverseny, te idióta! Mehet is gyorskommentbe! | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 13:17 | |
| - s4tch írta:
Sehogy nem lehet hármas holtverseny, te idióta! | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 13:16 | |
| Reális esélye az otthoni győzelemnek van,a donyecki meccs nagyon rázós lesz.(szerintem x) | |
|
| |
baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 13:10 | |
| - s4tch írta:
- Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne. Ebből a szovjetek hatot-hatot gyűjtenének a dánok ellen, mi meg csak négyet, így nekik marad 4-4 pont a külön tabellán, nekünk meg hat. Így egy döntetlennel és egy győzelemmel mindenképp továbbmennénk. Ezek után a két meccsünkön elvert csapat esne ki: eddig egymás ellen ennek a 3 csapatnak összesítve nullás a gólkülönbsége, tehát akit elvernénk, annak a csoportkör végére a külön tabellán negatív lenne a gólkülönbsége, és a 2. pont értelmében kiesne. Így mi az egymás ellen szerzett több ponttal csoportelsők lennénk, a továbbvitt csapat második.
Tie-breaking criteria If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings: 1. higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; 2. superior goal difference from the group matches played among the teams in question; 3. higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question; 4. higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question; 5. If, after applying criteria 1) to 4) to several teams, two teams still have an equal ranking, criteria 1) to 4) are reapplied exclusively to the matches between the two teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 6) to apply; 6. superior goal difference from all group matches played; 7. higher number of goals scored from all group matches played; 8. higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons.
Én azt mondom, verjük meg a Cselszkit, abból baj nem lehet. Ebben az esetben a Sahtarral játszhatnánk egy izgalmas, olaszos, összekacsintós 4:4-et, a végén egy Buffon öngóllal egyenlíthetnének.
SZERK: elszámoltam, nem lehet három 10 pontos csapat. Akivel ikszelnénk, az nyerné a csoportot. Szóval inkább a Chelsea-t verhetjük otthon, mint a brazilokat Donyeckben. sehogy nem lehet 3as holtverseny | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 13:08 | |
| Ja-ja, most javítottam épp az előző hozzászólásom.
A londoni szovjeteket könnyebb lenne kiejteni. A Sahtarnak és a Chelsea-nek is csak egy iksz kell ellenünk, az ukránok jobb helyzetben vannak. | |
|
| |
ElMariachi
Posts : 6 Join date : 2012. Nov. 07. Age : 33 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 13:04 | |
| - s4tch írta:
Nem 10 pontjuk lenne, nem számoltad bele azt a döntetlent amit velünk játszanak. Ha a Shakthar vagy a Chelsea leikszel velünk, emellett nyerik a dán meccset, akkor már 11 pontjuk lesz. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 12:04 | |
| Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne. Ebből a szovjetek hatot-hatot gyűjtenének a dánok ellen, mi meg csak négyet, így nekik marad 4-4 pont a külön tabellán, nekünk meg hat. Így egy döntetlennel és egy győzelemmel mindenképp továbbmennénk. Ezek után a két meccsünkön elvert csapat esne ki: eddig egymás ellen ennek a 3 csapatnak összesítve nullás a gólkülönbsége, tehát akit elvernénk, annak a csoportkör végére a külön tabellán negatív lenne a gólkülönbsége, és a 2. pont értelmében kiesne. Így mi az egymás ellen szerzett több ponttal csoportelsők lennénk, a továbbvitt csapat második. Tie-breaking criteria If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings: 1. higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; 2. superior goal difference from the group matches played among the teams in question; 3. higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question; 4. higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question; 5. If, after applying criteria 1) to 4) to several teams, two teams still have an equal ranking, criteria 1) to 4) are reapplied exclusively to the matches between the two teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 6) to apply; 6. superior goal difference from all group matches played; 7. higher number of goals scored from all group matches played; 8. higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons. Én azt mondom, verjük meg a Cselszkit, abból baj nem lehet. Ebben az esetben a Sahtarral játszhatnánk egy izgalmas, olaszos, összekacsintós 4:4-et, a végén egy Buffon öngóllal egyenlíthetnének. SZERK: elszámoltam, nem lehet három 10 pontos csapat. Akivel ikszelnénk, az nyerné a csoportot. Szóval inkább a Chelsea-t verhetjük otthon, mint a brazilokat Donyeckben.
A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-11-08, 13:05-kor. | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 11:32 | |
| - s4tch írta:
- Ha kikapunk, irány az EL.
Ha nem nyerünk, és nem is kapunk ki, akkor döntetlen lesz. Ebben az esetben Donyeckben egy győzelemmel akkor is továbbmegyünk, ha feltételezzük, hogy a pandacsöki dánokat mindkét szovjet csapat leveri, mint a büdös szart. Mert akkor a Donyecket előzzük meg? Tulajdonképpen én már el is felejtettem, hogy akár őket is meg tudjuk előzni. De tény, hiszen ugyanannyi pontjuk van mint a londoniaknak... _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 11:27 | |
| Ha kikapunk, irány az EL. Ha nem nyerünk, és nem is kapunk ki, akkor döntetlen lesz. Ebben az esetben Donyeckben egy győzelemmel akkor is továbbmegyünk, ha feltételezzük, hogy a pandacsöki dánokat mindkét szovjet csapat leveri, mint a büdös szart. | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Juventus - Chelsea 2012-11-08, 11:02 | |
| Ha nem nyerünk, irány az EL.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Chelsea | |
| |