Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Chelsea

Go down 
+23
Latya
Juve=scudetto
Caran
exchaby
AndreasMatri
balazs91
Krisz
daneeka
vektra
tcs19
CsT
zetterberg40
Cse
pietro10
.bb.
EsztéNégy
cortamelasombra
el_ceRebr0
juve 1974
baggiofan
ElMariachi
s4tch
DartagnanX
27 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
SzerzőÜzenet
DartagnanX
Admin

Juventus - Chelsea - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-16, 20:07

jackie_d írta:
el_ceRebr0 írta:
Kövezzetek meg, de szerintem behúzzik mindkét meccset.

ha nem úgy lesz megkövezünk Smile

szerintem X és 2 lesz

Érdekes, én nagyobb esélyt látok a Chelsea legyőzésére, mint a Donyeckére.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-16, 19:27

Vigyázz, mert szavadon fogunk. Cool
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-16, 16:27

el_ceRebr0 írta:

ha nem úgy lesz megkövezünk Smile

szerintem X és 2 lesz
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-16, 11:42

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-15, 10:50

Hát ez elégé utópisztikus,a cselszkit ki kell csinálni otthon,vagy vége.
Cse

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-13, 12:49

s4tch írta:
s4tch írta:
Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne.

Sehogy nem lehet hármas holtverseny, te idióta!

Természetesen lehet, csak nem túl valószínű.

Pl. mi csak X-elünk a Chelseavel. Mondjuk nem 2:2-vel, hanem 0:0-al, mert akkor még idegenben lőtt góllal jobbak vagyunk egymás elleniben. Smile
Tegyük fel a dánok egy Celtic féle csoda + mákkal 10% labdabirtoklással megverik otthon a Sakhtart. Akkor úgy nézne ki a csoport, hogy Chelsea 8, Juve-Sakhtar 7:7 pont. Ebben az esetben a Sakhtar addig játszhat X-re donyeckben, amíg 0:0 az állás. 1:1-nél nem tudom mi van, de tegyük fel játszunk egy szimpatikus 2:2-es döntetlent. Akkor idegenben több lőtt gólunk van egymás elleniben. Mindeközben a szimpatikus Nordslelle idegenben (muhahah) megveri a Dinamo Fulhamet is. Ebben az esetben lenne három 8 pontos csapat, és a dánok lennének 7 pontosak.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-13, 09:17

baggiofan írta:
Terryt most vitték le hordágyon, le is cserélték.

Minden bizonnyal kihagyja a meccset. Cahill-Luiz párosra számíthatunk belül. Mondjuk szerintem Ivanovics felől kell megfogni őket, ő elég bizonytalan volt az elmúlt hetekben.
pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-12, 14:55

.bb. írta:
az Ellenség elleni vereség után én úgy látom, hogy kevesebb félni valónk van, mintha esetleg Milánó csürhébb felével akár X-eltünk volna. kifejezetten úgy néz ki, hogy felpiszkálta a játékosokat a vereség.

Igen. Én is úgy láttam, hogy sikerült erőt meríteni a vereségből. Az egy dolog, hogy gyenge ellenfeleknek szórtuk a 10 gól. viszont akkor is 10 gól és teljesen más volta játékunk mint korábban.

Az is fontos, hogy ezek után ha bajnokin esetleg hátrányba kerülünk akkor nem kezd el majd görcsölni a csapat.

Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-12, 14:43

az Ellenség elleni vereség után én úgy látom, hogy kevesebb félni valónk van, mintha esetleg Milánó csürhébb felével akár X-eltünk volna. kifejezetten úgy néz ki, hogy felpiszkálta a játékosokat a vereség.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-12, 08:08

Érdekes,nekem a világos kékekkel vannak sötét árnyaim.A cselszkivel kapcsolatban: szerintem nyerni fogunk,legrosszabb esetben x.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-12, 01:37

Én nagyon tartok a Chelsea elleni meccstől, nem tudom, Conte hiánya mennyire fog vissza majd bennünket, nagyon kéne most ő a padra. Felszálló ágban vagyunk jelenleg, de valahogy nagyon rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban...
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-11, 20:31

Lehet,hogy lelkileg meggyengíti őket Question
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-11, 18:18

baggiofan írta:

aznemtúl jó hir, ha jól emlékszem a legutóbbi meccsen a Juvét elég jól erősitette...

baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-11, 17:44

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 16:21

s4tch írta:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/08/BL_4_kor_-_Mitol_is_mocskos_jo_a_Sahtyor/

Olvassátok heinrichet, amellett, hogy kurvajól ír, mindig lát valami olyat a meccsből, ami előhozza a "ja, tényleg, bazeg"-et az emberből.
Most olvastam tényleg jó. Exclamation Újra és újra fel fogunk támadni – Andrea Agnelli a Seria A-ból történő kivonulásakor. Imádom az ilyen nyilatkozatokat. Very Happy
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 15:31

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/08/BL_4_kor_-_Mitol_is_mocskos_jo_a_Sahtyor/

Olvassátok heinrichet, amellett, hogy kurvajól ír, mindig lát valami olyat a meccsből, ami előhozza a "ja, tényleg, bazeg"-et az emberből.
baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 14:32

juve 1974 írta:
Reális esélye az otthoni győzelemnek van,a donyecki meccs nagyon rázós lesz.(szerintem x)

11 verzo arcu pitbullal Meg lehet verni oket Doneckben is.
baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 14:29

s4tch írta:
s4tch írta:
Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne.

Very Happy
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 13:36

s4tch írta:
s4tch írta:

Mehet is gyorskommentbe!
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 13:17

s4tch írta:

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 13:16

Reális esélye az otthoni győzelemnek van,a donyecki meccs nagyon rázós lesz.(szerintem x)
baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 13:10

s4tch írta:
Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne. Ebből a szovjetek hatot-hatot gyűjtenének a dánok ellen, mi meg csak négyet, így nekik marad 4-4 pont a külön tabellán, nekünk meg hat. Így egy döntetlennel és egy győzelemmel mindenképp továbbmennénk. Ezek után a két meccsünkön elvert csapat esne ki: eddig egymás ellen ennek a 3 csapatnak összesítve nullás a gólkülönbsége, tehát akit elvernénk, annak a csoportkör végére a külön tabellán negatív lenne a gólkülönbsége, és a 2. pont értelmében kiesne. Így mi az egymás ellen szerzett több ponttal csoportelsők lennénk, a továbbvitt csapat második.

Tie-breaking criteria
If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings:
1. higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;
2. superior goal difference from the group matches played among the teams in question;
3. higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
4. higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question;
5. If, after applying criteria 1) to 4) to several teams, two teams still have an equal ranking, criteria 1) to 4) are reapplied exclusively to the matches between the two teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 6) to Cool apply;
6. superior goal difference from all group matches played;
7. higher number of goals scored from all group matches played;
8. higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons.

Én azt mondom, verjük meg a Cselszkit, abból baj nem lehet. Ebben az esetben a Sahtarral játszhatnánk egy izgalmas, olaszos, összekacsintós 4:4-et, a végén egy Buffon öngóllal egyenlíthetnének.

SZERK: elszámoltam, nem lehet három 10 pontos csapat. Akivel ikszelnénk, az nyerné a csoportot. Szóval inkább a Chelsea-t verhetjük otthon, mint a brazilokat Donyeckben.

sehogy nem lehet 3as holtverseny
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 13:08

Ja-ja, most javítottam épp az előző hozzászólásom.

A londoni szovjeteket könnyebb lenne kiejteni. A Sahtarnak és a Chelsea-nek is csak egy iksz kell ellenünk, az ukránok jobb helyzetben vannak.
ElMariachi

ElMariachi

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 13:04

s4tch írta:
Nem 10 pontjuk lenne, nem számoltad bele azt a döntetlent amit velünk játszanak. Ha a Shakthar vagy a Chelsea leikszel velünk, emellett nyerik a dán meccset, akkor már 11 pontjuk lesz.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 12:04

Hármas holtverseny esetén első helyen az egymás ellen szerzett pontok számítanának. Ha a következő meccseken mi egy ikszet és egy győzelmet érünk el, és a többiek pürére verik a dánokat, mindhárom csapatnak 10 pontja lenne. Ebből a szovjetek hatot-hatot gyűjtenének a dánok ellen, mi meg csak négyet, így nekik marad 4-4 pont a külön tabellán, nekünk meg hat. Így egy döntetlennel és egy győzelemmel mindenképp továbbmennénk. Ezek után a két meccsünkön elvert csapat esne ki: eddig egymás ellen ennek a 3 csapatnak összesítve nullás a gólkülönbsége, tehát akit elvernénk, annak a csoportkör végére a külön tabellán negatív lenne a gólkülönbsége, és a 2. pont értelmében kiesne. Így mi az egymás ellen szerzett több ponttal csoportelsők lennénk, a továbbvitt csapat második.

Tie-breaking criteria
If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings:
1. higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;
2. superior goal difference from the group matches played among the teams in question;
3. higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
4. higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question;
5. If, after applying criteria 1) to 4) to several teams, two teams still have an equal ranking, criteria 1) to 4) are reapplied exclusively to the matches between the two teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 6) to Cool apply;
6. superior goal difference from all group matches played;
7. higher number of goals scored from all group matches played;
8. higher number of coefficient points accumulated by the club in question, as well as its association, over the previous five seasons.

Én azt mondom, verjük meg a Cselszkit, abból baj nem lehet. Ebben az esetben a Sahtarral játszhatnánk egy izgalmas, olaszos, összekacsintós 4:4-et, a végén egy Buffon öngóllal egyenlíthetnének.

SZERK: elszámoltam, nem lehet három 10 pontos csapat. Akivel ikszelnénk, az nyerné a csoportot. Szóval inkább a Chelsea-t verhetjük otthon, mint a brazilokat Donyeckben.

A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-11-08, 13:05-kor.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 11:32

s4tch írta:
Ha kikapunk, irány az EL.

Ha nem nyerünk, és nem is kapunk ki, akkor döntetlen lesz. rabbit Ebben az esetben Donyeckben egy győzelemmel akkor is továbbmegyünk, ha feltételezzük, hogy a pandacsöki dánokat mindkét szovjet csapat leveri, mint a büdös szart.

Mert akkor a Donyecket előzzük meg?
Tulajdonképpen én már el is felejtettem, hogy akár őket is meg tudjuk előzni. De tény, hiszen ugyanannyi pontjuk van mint a londoniaknak...

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 11:27

Ha kikapunk, irány az EL.

Ha nem nyerünk, és nem is kapunk ki, akkor döntetlen lesz. rabbit Ebben az esetben Donyeckben egy győzelemmel akkor is továbbmegyünk, ha feltételezzük, hogy a pandacsöki dánokat mindkét szovjet csapat leveri, mint a büdös szart.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime2012-11-08, 11:02

Ha nem nyerünk, irány az EL.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Chelsea   Juventus - Chelsea - Page 6 I_icon_minitime

Juventus - Chelsea
Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Juventus - Chelsea, 2021.09.29. 21:00 M4 Sport
» Dinamo Zagabria vs Juventus Juventus 2016.09.27. 20:45 - Sport 2
» PSG - Juventus 2022.09.06 21:00
» Juventus - Ellenség
» Juventus - Nörsfjaelland

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: