Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1

Go down 
+11
Juve=scudetto
bombahoppa
Petike007
.bb.
zetterberg40
simoon
Krisz
Tankcsapda
_DREAM_
LeRoi10
CsT
15 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
s4tch
Admin
s4tch

Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-18, 12:02

jaja, cyprien támadóbb jószág, kevésbé védekezik jól, mint gonalons, vagy akár rincon. mindegy, pogba sem arról volt híres, hogy meccsenként 5* szerel, de ha megkapta a labdát, nehéz volt szerelni, tudott passzolni, és eljutott a kapuig. na, cyprien nekem hasonlónak tűnik, persze pogba zsenije és allűrjei nélkül.

bakayoko mekkora fogás lenne már. kár, hogy a monaco sem szorul rá a zsére.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-18, 09:32

s4tch írta:
nekem a francia bajnokságból vannak jelöltjeim: gonalons, a monacós bakayoko, illetve a nice-i cyprien is sokoldalú fiúcskák. igaz, gonalons nem néger, ez azért jelentős hátrány.

Gonalons esetében kitárgyaltátok, valszeg miért nem lehet reális opció. Cyprient csak a PSG ellen láttam, mondjuk akkor pont jó volt és egy hatalmas dugót ragasztott, de ő inkább támadóbb, nem? Vagy inkább all-round középpályás? Bakayokot viszont sokszor láttam már idén, fontos láncszeme annak a piszok jó Monaconak (elképesztő, hogy 20 meccsen már 60 lőtt gólnál járnak, miközben a 2. legtöbb gólt szerző PSG 39 gólnál tart).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-17, 12:33

s4tch írta:
zetterberg40 írta:
Naby Keita Lipcséből.

nekem a francia bajnokságból vannak jelöltjeim: gonalons, a monacós bakayoko, illetve a nice-i cyprien is sokoldalú fiúcskák. igaz, gonalons nem néger, ez azért jelentős hátrány.

CsT írta:
Egyszer megnéznék egy Gigi-Alves,Bonu,Barza,Sandro - Marci,Pjanic - Cuadrado,Dybala,Pjaca - Higu csapatot. Persze ezzel a gond, hogy ha valaki sérült vagy cserélni kell akkor megbukik a dolog...

ez szerintem is kuka, átszaladnának rajtunk. talán inkább egy marcsi-rincon dm kettőssel, dybala, pjanic, pjaca támadó hármassal működhetne.

az az igazság, hogy hétvégén is átszaladtak rajtunk pedig elvileg 3 DM-el álltunk fel. Gonalons amolyan local hero Lille-ben, nem hiszem, hogy mozdítható, néger kategóriában nálam Gueye (Everton) és Danilo (Porto) is képben lenne.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-17, 11:45

zetterberg40 írta:
Naby Keita Lipcséből.

CsT írta:
Egyszer megnéznék egy Gigi-Alves,Bonu,Barza,Sandro - Marci,Pjanic - Cuadrado,Dybala,Pjaca - Higu csapatot. Persze ezzel a gond, hogy ha valaki sérült vagy cserélni kell akkor megbukik a dolog...

ez szerintem is kuka, átszaladnának rajtunk. talán inkább egy marcsi-rincon dm kettőssel, dybala, pjanic, pjaca támadó hármassal működhetne.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-17, 10:15

Krisz írta:
CsT írta:
Mivel egyértelműen a belső középpálya a gyenge pontunk, talán egy olyan felállás lenne a legjobb ahol kevesebb játékost kell ezeken a posztokon alkalmazni: 4-4-2 (ami lehet 4-2-3-1 is). Kár, hogy Maxi él-hal a 3 kp-s rendszerért....

Rincónnal még kivárok, de egyenlőre nálam sem több mint egy latin Sturaro....ráadásul mivel nem kölcsönbe jött, ha nem válik be akkor rajtunk marad mint Hernyó...

Elég lighty ez így középen, vagy ha Marcsi lenne itt mezzala akkor meg a gond az hogy Pjanic nem valami jo registanak. Pjanic, Dybala és Higany egyszerre csak olyan felallasban fer be a kezdőbe ahol nincsenek szélsők (esetleg ha Dybala jatszik szélsőt, de akkor meg vagy Pjacat vagy Cuadradot kell kihagyni).

Nyilván lighty, de a kicsi azért komoly mezőnymunkára képes, Pjanics sem olyan gyenge védekezésben (sztem pl Kebab szintjét simán hozná), jó Marcinak meg kéne dögleni a pályán az biztos. Nyilván nem a Bayern ellen állnék így fel, de otthon egy kisebb csapat ellen azért megnézném.
Mondjuk még a Marci-Pjanic-Ringó triót sem láttuk együtt a pályán (illetve 4-3-1-2-ben igen az Atlanta ellen, de ott bezavart Hernyó)
Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy a paraguayit nem Allegri kérésére hoztuk, mindenesetre többet nem szeretnék olyan kp-t látni amiben Kebab és Stuani egyszerre van fenn. Very Happy

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-17, 08:39

CsT írta:
Mivel egyértelműen a belső középpálya a gyenge pontunk, talán egy olyan felállás lenne a legjobb ahol kevesebb játékost kell ezeken a posztokon alkalmazni: 4-4-2 (ami lehet 4-2-3-1 is). Kár, hogy Maxi él-hal a 3 kp-s rendszerért....

Rincónnal még kivárok, de egyenlőre nálam sem több mint egy latin Sturaro....ráadásul mivel nem kölcsönbe jött, ha nem válik be akkor rajtunk marad mint Hernyó...

Elég lighty ez így középen, vagy ha Marcsi lenne itt mezzala akkor meg a gond az hogy Pjanic nem valami jo registanak. Pjanic, Dybala és Higany egyszerre csak olyan felallasban fer be a kezdőbe ahol nincsenek szélsők (esetleg ha Dybala jatszik szélsőt, de akkor meg vagy Pjacat vagy Cuadradot kell kihagyni).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-17, 07:57

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 20:52

Krisz írta:
Verratti amúgy amellett hogy egy világklasszis regista hozza is ezt a védekező statot, bár nem tudom elképzelni hogy erre a célra akarnánk igazolni. Minden évben van egy ügyeletes rohamnéger ezekkel a statokkal, szezon végén át kell nyálazni a statokat és leigazolni.

Naby Keita Lipcséből.

A többi posztra ugyanitt reagálva:
- Rincón szerintem jobb, sokoldalúbb Stuaninál
- Az lehet, hogy itt sokan túlértékeljük Marcsit, de azért ő egy személyben nem kevés stabilitást ad a csapatnak, még ha ez a támadójátékhoz nem is ad hozzá. Három ember helyett ő sem melózhat. Erős túlzásnak érzem, hogy vele csereként számoljon bárki.
- Leszögezem, hogy Allegrit nem kergetném el, de igencsak zavar, hogy az utóbbi időben egy minőségben a miénknél is gyengébb, belső középpályás sorral rendelkező csapatok edzői oktatják. Montella nem először, Sousa. Szerintem ez nem fér bele ilyen gyakorisággal.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 17:17

Krisz írta:

Egyébként baromi nehéz minden kritériumnak megfelelni: legyen BL aspiráns erősségű keretünk, legyenek saját nevelésű játékosok, építsünk be fiatal olaszokat, legyen a keret magja olasz, normális keretek között tartsuk a klub pénzügyeit. Ezek közül sok olyan dolog van ami félig-meddig szurkolói idill és nem feltétlenül racionális szakmai követelmény. Holisztikusan nézve szerintem Marotta egy kincs.

Marrotta és Allegri is a lehető legjobb szakember, nem is kell náluk jobb. Ebben szerintem a legtöbbünk egyetért. Ettől függetlenül ők is hibázhatnak. A csalódás oka , hogy a nyári fiaskó után mindenki várta, hogy januárban érkezzen valaki a KEZDŐBE. Persze Rincon is beválhat és vele is lehet BL-t nyerni, de csalódás, hogy végül őt várjuk a megmentőnek.
Ezeknek a kritériumoknak annyira nehéz megfelelni, hogy nem is tudunk. Persze abban igazad van, az, hogy mindent megakarunk nyerni csupa olasz fiatallal csak egy álom de azért jó lenne abba az irányba mozdulni. Nem is feltétlenül szupersztárokkal, voltunk sikeresek és jók Tacchinardival, Torricellivel is.

1) Olasz mag? Az igazán ütős olasz mag utolsó tagját is már 6 éve igazoltuk Barzagli személyében. Talán az öregeken kívül Rugani az egyetlen akivel lehet számolni a kövi 7-10 évre is. (per pillanat)
2) Saját nevelésű játékos? Az elmúlt 10 évben egyet sem sikerült beépítenünk. (talán Marrone volt a legközelebb)
3) Olasz fiatalok, fiatalok? Leginkább az látszik, hogy felvásárolunk jó pár tehetséges fiatalt olyan üzleti struktúrával, hogy ha csak kölcsön is adogatjuk őket, akkor se legyen veszteséges az üzlet. Végül is nem olyan rossz struktúra ez.(Pl. Pogba, Morata, Rugani, Stuani leigazolásában sem volt nagy rizikó. Talán Dybcsi volt ez első akinél nagyot vállaltunk) Jó pár tehetség van most talonban (Berardi, Orsolini, Caldara, Mandragora, Cerri, Spinazzola, Vitale, Cassata, Lirola, Tello, Donis, Kastanos, Bentancur stb...). De jó lenne már párat Juventus mezben is látni.
4) Pénzügyeink rendben lesznek még nagy átigazolási kerettel is, amíg ilyen töketlenek az olasz csapatok a BL-ben. Ezen a területen amúgy is kibaszott okosan és tudatosan építkeztünk. Európa szinten is kiemelkedő amit csináltunk.
5) A BL anspiráns kerettől 2 középpályásnyira vagyunk. A gond csak az, hogy több kulcsjátékosunk is abban a korban van, hogy 1,5 éven belül kéne produkálni valamit. Buffon, Alves, Barzamaci, Chiellini, Marci sem lesz fiatalabb és az igazat megvallva Higuaint sem látom annyira profinak, hogy 33 évesen is csúcsformában legyen még.

Még egyszer leszögezem, nehogy félreértés legyen. Allegri és a menedzsment is kiváló munkát végez. Tavaly ennél szarabb helyzetből törtünk ki tavasszal. Nincs krízis, a jövőt is szép csendben építjük. Leginkább amiatt lehet csalódott az istenadta nép, hogy csak egy hajszál választ el minket attól, hogy kimondottan is BL esélyesek legyünk. Allegri lemeccselte már az edzői elit nagy részét, ő kompenzálhatja ezt a nüanszot. Stuani is játszott már kurva jól BL elődöntőben, ezt ne felejtsük.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 16:01

Petike007 írta:
Krisz írta:

Verratti amúgy amellett hogy egy világklasszis regista hozza is ezt a védekező statot, bár nem tudom elképzelni hogy erre a célra akarnánk igazolni. Minden évben van egy ügyeletes rohamnéger ezekkel a statokkal, szezon végén át kell nyálazni a statokat és leigazolni.

Szerintem a legnagyobb gond ott van a középpályánkon, hogy a világ focija megváltozott, és most mi egy kicsit megálltunk.

A középpályás játék felértékelődött, a korábban verőemberek és művészek, már nemigazán opciók. Egyre inkább komplex játékosokat lehet csak beilleszteni a mai labdarúgásba.

Nekünk volt egy ilyen középpályánk, Vidallal Pogbával, és MArcival. Ezeknek a kritériumoknak Khedira nem tud megfelelni. Sturaro sem. Pjanic nem az a komplex játékos, aki megadná a stabilitást. Kicseszett jó játékos Miralem, de nekünk nem rá lett volna idén szükségünk.

Ergo Matolcsy bizony ezt alaposan elkúrta. Ami szúrja a szemem, hogy felesleges töltelék emberekre dobunk ki összeségében vagyonokat. Ennyiből világklasszisokat is lehetne venni. Sőt ha még a fizukat is beleszámítjuk félelmetes, hogy mekkora bukó egyik másik játékos. Ezen az áron tényleg előrébb lennénk a Primavera srácokkal.

Azt érzem, hogy nemzetközi középcsapattá váltunk, ami kinevel játékosokat, hogy azokat eladja a nagyoknak. Nekem ez nem elég, én azt akarom, hogy nagyok legyünk, és Elkanék is.

Ezeket a komplex játékosokat sem a primaveraból szokták leszüretelni, hanem a nagycsapatnál nevelik ki őket (pl Bonucci). Azt azért érdemes megjegyezni, hogy nem minden komplex játékosnak van Vidal fizikuma és magas technikai képzettsége (meg esze) egyszerre. Ettől még lehet komplex feladatköre, illetve nem feltételnül van szükség 11 komplex játékosra a kezdőben. Én nem kételkedem Pjanic képességeiben és a helyében a csapatban, azt aláírom, hogy Allegri nem találta még meg a pontos helyét/feladatkörét. Khedira nyilván sosem fogja képezni egy MVP részét, nem is várom el tőle, idén nem is lesz MVP-nk - szerintem lehetett volna egy Marcsi-Pogba-Pjaniccsal, csak valaki a retek PL-be vágyott. Én Marottától sem várom el, hogy egy mercato alatt rántson össze egy MVP-t, de azt én is elvárom tőle, hogy ne hagyja csak úgy eligazolgatni a sztárjátékosainkat és végre tudjunk 100%-ban az előző keretRE építkezni.

Egyébként baromi nehéz minden kritériumnak megfelelni: legyen BL aspiráns erősségű keretünk, legyenek saját nevelésű játékosok, építsünk be fiatal olaszokat, legyen a keret magja olasz, normális keretek között tartsuk a klub pénzügyeit. Ezek közül sok olyan dolog van ami félig-meddig szurkolói idill és nem feltétlenül racionális szakmai követelmény. Holisztikusan nézve szerintem Marotta egy kincs.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 15:52

szerintem a nyáron 3 minőségi középpályás kell, szerintem Marchisio is teljesen súlytalan a visszatérése óta, Khedira észrevehetetlen, Sturaro egy börleszk, Rincon eleve csak egy csereember, Asamoah meg séta közben is képes megsérülni hónapokra - tőle mindenképp meg kell szabadulni. Hernanes nyilván mehet, amerre lát, Leminában meg tényleg nem bízik Allegri, pedig benne van elég dinamika, ellentétben Khedirával, és nem is olyan botlábú, mint Sturaro. Benito szerint Lemina segghülye, és sok rossz döntést hoz, de szerintem nem hülyébb pl. Sturarónál, szóval én több lehetőséget adnék neki az Afrika Kupa után
Marchisióval szemben szerintem a többség erősen elfogult, ő sem képes felpörgetni, összefogni a csapatot, és legalább kétszer-háromszor több kulcspassz kellene arról a posztról. esetleg mezzalaként jó lehet, de registának kevés. a biztonság kedvvért én már nem számolnék vele stabil kezdőként
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 15:41

Krisz írta:
tjunior írta:
a konklúzió ugyanaz amit eddig is tudtunk, nyáron egy meccsenkénti 3-4 tackle átlagot hozó héttüdejű kullancsot hozni kell kerül amibe kerül, ha Verratti az és 70-80 millió akkor annyi, nincs mese

Szerintem a legnagyobb gond ott van a középpályánkon, hogy a világ focija megváltozott, és most mi egy kicsit megálltunk.

A középpályás játék felértékelődött, a korábban verőemberek és művészek, már nemigazán opciók. Egyre inkább komplex játékosokat lehet csak beilleszteni a mai labdarúgásba.

Nekünk volt egy ilyen középpályánk, Vidallal Pogbával, és MArcival. Ezeknek a kritériumoknak Khedira nem tud megfelelni. Sturaro sem. Pjanic nem az a komplex játékos, aki megadná a stabilitást. Kicseszett jó játékos Miralem, de nekünk nem rá lett volna idén szükségünk.

Ergo Matolcsy bizony ezt alaposan elkúrta. Ami szúrja a szemem, hogy felesleges töltelék emberekre dobunk ki összeségében vagyonokat. Ennyiből világklasszisokat is lehetne venni. Sőt ha még a fizukat is beleszámítjuk félelmetes, hogy mekkora bukó egyik másik játékos. Ezen az áron tényleg előrébb lennénk a Primavera srácokkal.

Azt érzem, hogy nemzetközi középcsapattá váltunk, ami kinevel játékosokat, hogy azokat eladja a nagyoknak. Nekem ez nem elég, én azt akarom, hogy nagyok legyünk, és Elkanék is.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 15:20

tjunior írta:
a konklúzió ugyanaz amit eddig is tudtunk, nyáron egy meccsenkénti 3-4 tackle átlagot hozó héttüdejű kullancsot hozni kell kerül amibe kerül, ha Verratti az és 70-80 millió akkor annyi, nincs mese

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 15:16

Össze fogja ő rakni a csapatot. Volt most pár homály meccs, de novemberre már azért elég masszívak voltunk. Januárban nem fogunk Verrattit igazolni, a nyári mercato meg már lerágott csont, én nem venném elő Marottat. Viccelért én sem adtam volna többet 5-6 millánál, tekintve hogy nem 100%os megoldás lett volna box-to-boxnak, Marcsi helyén meg ott van Marcsi és Hernyó. Nem tudom, hogy N'Zonzi kivásárlása mennyire volt média faszság illetve mennyire volt komoly szándékunk, de így kb vége is a lehetőségeinknek - ja, megvettük Rincont.
Pjanic kisebb sérülése baromira kamunak tűnt, könnyebb volt azt mondani, mint hogy "sorry srácok, komplett elkúrtam ezt a meccset". Nálam ez a legnagyobb hiba amit vétett, Pjanic hiányában 100%ban Marcsin múlt a transition/támadásépítés akit lazán kikapcsoltak Bernardeschi és társai, szívesen megnézném, hogy középen mennyi és milyen támadásokat vezettünk (szerintem semmilyet). Én egy ilyen fullkreténbe elkúrt meccsen nem is nagyon foglalkoznék vele, hogy volt-e grinta meg taktikai eszköztár - egyszerűen többet nem szabad fullkretén taktikát választani és meccs közben totál homály változtatásokat hozni.

Visszatérve a csapat összerakásához én 3 lehetőséget látok: #1 Rincon nem csak egy Sturaro 2, őt belegyúrva a kezdőbe pedig meglehet a rég várt egyensúly és az izmosabb kp #2 Allegri Pjacat emlegette többször is, mint a tavasz nagy sztárja/meglepetése ez egy 451/433-ban manifesztálódhat - itt mondjuk nem tudom hogy jut lehetőséghez Pjanic vagy Dybala #3 Pjanic mezzala, Marcsi regista, Dybala trequartista Rincon/Khedira a rombusz 4. sarka, elől Higany-Mandzu, Mandzukic eddigihez hasonló gépállat mezőnymunkával és védekező feladatkörrel - ehhez hasonlóval viszont még nem is próbálkozott szóval kevés az esély rá. Mondjuk tavaly is úgy lett összerakva a kp, hogy szezon elején nem gondoltam hogy az működni fog, szóval franc se tudja mi lesz itt - én bízom Allegriben, tavaly sokkal kilátástalanabb volt a helyzet és a végén majdnem farokra húztuk a Bayernt.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 15:13

tjunior írta:

Oké, ez kell, de addig főzzön abból, ami van, nem olyan rossz ez a keret. Egy idény alatt csak ki tud találni valamit. Meglátjuk.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 14:57

rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 14:31

Konklúzió: vagy Maxi!

Nincs játék, nincs grinta, nincs csapat. Ha még májusban is ez lesz, akkor bizony takarodjon!
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 13:54

Petike007 írta:
Komoly motivációs gondot vélek felfedezni a csapatnál.

már itt elbasztuk:
http://www.football-italia.net/96937/bonucci-snipes-viola-rivalry
bonuccinak igaza volt, ez számukra a világkupa-döntő, nekünk meg csak egy meccs a sok közül. sajnos ez látszott végig.

pjanic tényleg jöhetett volna, de állítólag volt valami kisebb sérülése, ezért nem kockáztatott allegri. arra viszont kevés magyarázatot találok, hogy lehet, hogy a komplett keret formán kívül van január közepén (kivéve talán higanyt és ruganit), nincs egy állandó felállásunk, és ugyanúgy keressük a játékunkat, mint szeptemberben. ki lehet kapni szoros meccsen firenzében, sőt, ki lehet kapni szoros meccsen genovában is, de az a helyzet, hogy törékeny a védekezésünk, és hátrányban játszva nem tudunk váltani, ehhez sem a grinta, sem a taktikai eszköztár nincs meg - ezért simán kaptunk ki firenzében és genovában is. tegnap a lilák úgy presszingeltek, hogy öröm lett volna nézni, ha nem a grande juventusnak szorongatják a torkát. ott tartunk, mint conte 2. évében, amikor a labdát alig tudtuk kihozni egy vérmesebb ellenféllel szemben. tényleg remélem, hogy alapvetően motivációs problémáról van szó, mert ha nem, az kurvanagy baj, és akkor tényleg ennyire gyenge a középpályánk (konklúzió: marotta takarodjon).
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 13:45

A bajnokságot és talán a Coppát is megnyerjük idén, nem lesz gond. De azért a BL-ről elég merész lenne álmodozni. Elég irreális elvárás lenne.

Márpedig Marrotta elmondta, hogy ez a keret alkalmas a célok eléréséhez. Ugyanakkor elismerte, hogy ez a középpálya a közelében sincs a BL-döntős csapatéhoz. Felmerül a kérdés, hogy mik is a célok akkor a vezetőségben?

Nincs a középpályára 3 olyan emberünk ebben a pillanatban akit fel lehetne tenni nyugodt szívvel egy komolyabb csapat ellen, komolyabb téttel bíró meccsen. Marci fix, Khedira totál homály tud lenni, Pjanic pedig az akciók sűrűjében játszva teljesen erőtlen. Ott van még LEmina akiben Maxi láthatóan nem bízik, Sturaro akinek hiába pumpálja Maxi az önbizalmát egyszerűen nem tudja úgy megtolni a labdát úgy, hogy befussa. Hernanes jobb napján sem lehet komoly meccsen kezdő, ellenben a kisebb csapatok ellen tehermentesítheti Marcit. És ott van Asamoah aki idén balhátvédként produkált egyáltalán valami vállalhatót. Rincónt nem akarom ennyiből megítélni de én úgy láttam, hogy amint nyomás van rajta, megtámadják ő sem az a higgadt passer. Lehet vele lesz 2 Sturaronk és ennyi.

A Mister nem véletlenül nyilatkozta, hogy nem kell létszámot növelni, ő csak minőséget kér. Létszámot növelni Primavera játékosokkal is lehet. Márpedig a vezetőségi kommunikáció szerint a mercatot letudtuk. Egyedül Evra eladása esetén igazolunk.

Mindenesetre hétvégére balhátvéd nélkül fordulunk, láthatóan tavaszra komolyan úgy terveztük, hogy majd Lichtire építünk a jobb szélen (Alves elvileg fitt lesz 1-2 héten belül de eredetileg március közepére várták vissza).

Krízis azért nincs, és ezek a srácok ma a Juventus, így mindenkinek szurkolnunk kell és bízni bennük. Ebben a helyzetben Marrotta is legalább olyan sáros mint Allegri. Ezektől függetlenül egy jó rendszerrel, jó formaidőzítéssel ebből még bármi kisülhet.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 10:46

Petike007 írta:

Ez a csapat nem tudja elviselni, 3-4 kulcsember betlizését.

Melyik csapat tudja?
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 09:33

CsT írta:
Kíváncsi leszek Maxi nyilatkozatára. Szerintem nem csak a kezdőt, hanem a meccselést is elbaszta...

Kicsit higgadtabban végiggondolva a tegnap meccset:

Komoly motivációs gondot vélek felfedezni a csapatnál. Ha a csapat dekoncentrált az az edző felelőssége. Emellett taktikailag is többször megy el mellettünk a mezőny.

Ne értsetek félre, Allegrit jó edzőnek tartom, de nagyon kényelmesre van véve a figura, Max nem tud motiválni. Conte alatt elképzelhetetlen lett volna, hogy így beleszarjunk egy rangadóba. Max mak kappan hangon visítozik, hogy Calma, oszt jónapot.

Stuani, totál homály volt. Azt látom, hogy emberfogónak alkalmas, de amit többen írtatok korábban, hogy gyenge focista be kell lassan látni, hogy így van.

A tegnapi középpályánkról mindent elmond, hogy Khedira volt a legjobb benne.

Ez a csapat nem tudja elviselni, 3-4 kulcsember betlizését.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-16, 09:02

Kíváncsi leszek Maxi nyilatkozatára. Szerintem nem csak a kezdőt, hanem a meccselést is elbaszta...

szerk: Közben megvan a nyilatkozat. Elég sablonos: a Fijó élete meccsét játszotta, mi meg sokat hibáztunk. Pjanicnál pedig kijátszotta a sérült volt, nem kockáztattam kártyát...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 23:14

A legelejetol volt elbaszva ez a meccs (ez leginkabb Allegri sara), a többi már csak ennek a hozadéka. Egyik wimgbackunk se volt rossz (Cuadrado 5 tackle 1 kulcspassz, Sandor 4 tackle, 1 kulcspassz, 6 take-on), sajnos a hibak pont a donto helyzetekben jöttek. Dybala igazán beverhette volna a végén amikor már a nehezét megcsinálta. Ha Allegri fárasztani akart az elején (bár nekem olyan volt mintha nem tudná mit akar) akkor kezdhetett volna Mandzukiccsal. A csatárok közül egyik sem hozta azt a mezőnymunkát amit a sérülése előtt Dybala, utana meg Mandzu. Ez nem tudom mennyire volt tudatos (vagy Dybala gyenge meccsének tudható be), mindenesetre nagyon hiányzott hogy kiegészítse a gyengécske középpályát. Semmit nem nyertünk Pjanic kihagyásával viszont hiányzott a transitionhoz mivel Marcsit kikapcsolták. Én igazabol már a szunetben vartam a cserét és kellett is volna. Ezt az egész meccset Allegri elszámolta.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:56

Egyébként nem érdemeltünk egyetlen pontot sem ma, mert egy talált gólon kívül lófasz helyzetünk se volt. Sousa lemeccselte a halat, feltolta a wingbackjeit így Puli és Szandi gyakorlatilag végig védekezett...azt meg nehéz elképzelni, hogy Marci,Stuani,Kebab középpálya bárhogyan is helyzetbe tudja hozni a támadókat. Egyébként ha jól számoltam szandi és Stuani is kisárgázta magát a Lazio elleni meccsről...
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:55

Lassan az számít meglepőnek, hogy megvertük a Torinot és a Laziot idegenben. Nagy szükségünk lesz a négyvédős felállásra, három védővel gyengék vagyunk. Még játszunk a Napoli, a Roma és az Atalanta otthonában is, ezek alapján két vereség borítékolható, a harmadik meg talán elkerülhető.

Én továbbra is úgy gondolom, hogy lehet sanszunk a BL-ben, de ahhoz megint elő kellene venni a tavaly tavaszi bajnoki formát, mert jó lenne, ha egy esetleges negyeddöntő vagy elődöntő esetén tartalékosabb csapattal is ki tudnánk állni az előtte lévő meccsen.
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:50

baj van...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:49

Idén ez a specialitásunk idegenben komolyabb középpályával rendelkező csapat ellen jön a szopóroller. Maxi egy fasz, pont azt vette ki a csapatból ami az elmúlt meccseken jól működött, a 4-3-1-2-őt és Pjanicsot.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:48

ne legyen igazam, de egyre nagyobb a kaki
jöhet majd megint egy jó meccs, aztán pár kiszenvedett
idén aki mert ellenünk játszani az megcsinàlt minket szárazon

(Pjanic végig a padon??)
http://windholz.wix.com/windholz
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:43

zetterberg40 írta:
Dybcsi is vakon van, mióta visszajött a sérüléséből. Egyenlíthetett volna.

Dybcsi és Marci az életben nem volt ilyen rossz. Barza szintén. Ezt a meccset felejtsük el gyorsan. Pjaca tényleg ügyes.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2017-01-15, 22:38

Dybcsi is vakon van, mióta visszajött a sérüléséből. Egyenlíthetett volna.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1   Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1 I_icon_minitime

Fiorentina - Juventus, 2017.01.15. 20:45 Digi1
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Juventus - Fiorentina, 2017.09.20. 20:45
» [COPPA] Juventus - Napoli, 2017.02.28. 20:45 Digi1 (visszavágó: 04.05. 20:45 Digi1)
» Juventus - Fiorentina, 2016.08.20. 20:45 Digi1
» Fiorentina - Juventus 2018.02.09 20:45 Digi1
» Fiorentina - Juventus 2021.04.25 15:00 Digi1

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: