Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Minden ami nem Juve meccs

Go down 
+35
LeRoi10
Tankcsapda
sneco7
bombahoppa
rcb3n21
juventute
rakkenroll
tjunior
neuropa
mbence
boric
.bb.
exchaby
kilopo
simoon
balazs91
_DREAM_
buktar
farturo
Krisz
Joseph Ducreux
leitnor
laac
Juve=scudetto
_Tyler
s4tch
juve 1974
EsztéNégy
tcs19
DartagnanX
pietro10
zetterberg40
virracocha
cortamelasombra
baggiofan
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
_DREAM_
Allegri jobbkeze

Minden ami nem Juve meccs - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-28, 08:37

zetterberg40 írta:

Nyáron majd Conte váltja.

Ebben én is biztos vagyok.
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 22:57

olvastam én is olyan fejtegetést, hogy a napoli kerete túl szűk a bajnoki címhez. az izé is hasonló: skriniar, miranda és icardi húzzák a csapatot, egyiknek sincs cseréje. szerintem még mindig a juve a legnagyobb esélyes, de azért jó lenne végre néhány rangadón is kicsapni a brét.
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 20:29

CsT írta:

Nem biztos, hogy Gattu kihúzza nyárig. Very Happy Very Happy  Mellesleg a milan jövő nyáron nem igazán költekezhet, sőt inkább eladni kell majd, mert a nagyreményű projektjüket már most sem nézi jó szemmel az Uefa, a kínaiak már befektetőket keresnek, akár nemzetközi kupakizárás is lehet a vége. Conte meg nem igazán szeret talponállóban ebédelni Very Happy Very Happy

A honvágy hazaviszi olaszhonba.

Moggi szerint az izé lesz idén a bajnok.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 15:30

Közben nemcsak Montellának nem kell holnaptól jönni hanem Bucchinak sem. Utódja Iachini, aki tipikusan ilyen tűzoltó edző, ha szezon közben kibasznak valami kis csapattól valami edzőt, akkor oda tuti Iachini, Del Neri vagy Mandorlini ül le. De a következő szezont már soha nem velük kezdik! Very Happy Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 13:36

zetterberg40 írta:

Nem biztos, hogy Gattu kihúzza nyárig. Very Happy Very Happy  Mellesleg a milan jövő nyáron nem igazán költekezhet, sőt inkább eladni kell majd, mert a nagyreményű projektjüket már most sem nézi jó szemmel az Uefa, a kínaiak már befektetőket keresnek, akár nemzetközi kupakizárás is lehet a vége. Conte meg nem igazán szeret talponállóban ebédelni Very Happy Very Happy
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 13:29

CsT írta:
Montellának lefőtt a kávé, Gattuso az új tréner! Igazi nagycsapat benyomását kelti a Milány! Smile

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 12:56

CsT írta:

A Milannál valakinek ez a vesszőparipája, hogy egy régi (edzőként lófaszt se bizonyító) játékosuk fogja őket újra a csúcsra vinni. Remélem Rino legalább annyira beválik mint a "nagy" Inzaghi vagy Seedorf. Very Happy
Gondolom a Conte sztorit üldözik csak 0 sikerrel! Smile

Amúgy azt nem kétlem hogy Gattuso fel tudja őket tüzelni mint Conte, de minden egyébben gyenge. Emellett nekik nem extra motivációra van szükségük hanem kohézióra, taktikára, ehhez meg leginkább idő kell - mondjuk az sem ártott volna ha ésszel verik a pénzt és Montellával együttműködve mozognak a mercaton (ahogy feltehetőleg Marottáék csinálták Contevel). Igazság szerint én vártam már egy méltó Milant ezt a lúzerséget inkább nézném Milánó gusztustalanabb felében, de azért így is vicces Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 12:40

Krisz írta:

Ez egy olyan lépés amit az íntertől várnék, pontosabban a Moratti féle örök lúzer íntertől. Hatalmas agyfasz. Én amúgy remélem hogy Montella kapja a válogatottat ha a Malac nem vállalja. Eddig minden csapatot jól összerakott csak épp mindig kihúzták alóla a szőnyeget, kb mint Allegri mielőtt idejött. Most pedig csak az irreális elvárásoknak nem tudott megfelelni, Gattuso szerintem ötször ekkorát fog égni...
A Milannál valakinek ez a vesszőparipája, hogy egy régi (edzőként lófaszt se bizonyító) játékosuk fogja őket újra a csúcsra vinni. Remélem Rino legalább annyira beválik mint a "nagy" Inzaghi vagy Seedorf. Very Happy
Gondolom a Conte sztorit üldözik csak 0 sikerrel! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 12:06

tjunior írta:

Fészbukon láttam valamelyik csoportban egy képet Gattuso edzői ténykedéséről, hány százalékát szerezték a meg a csapatai megszerezhető pontokból. 5ből 1nél volt 50% a többi 30-40 ha jól emlékszem...nem mondanám hogy csöbörből vödörbe mert inkább csöbörből a vödör mellé a sárba esett a Milan ezzel a választással.

Ez egy olyan lépés amit az íntertől várnék, pontosabban a Moratti féle örök lúzer íntertől. Hatalmas agyfasz. Én amúgy remélem hogy Montella kapja a válogatottat ha a Malac nem vállalja. Eddig minden csapatot jól összerakott csak épp mindig kihúzták alóla a szőnyeget, kb mint Allegri mielőtt idejött. Most pedig csak az irreális elvárásoknak nem tudott megfelelni, Gattuso szerintem ötször ekkorát fog égni...
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 11:49

CsT írta:
Montellának lefőtt a kávé, Gattuso az új tréner! Igazi nagycsapat benyomását kelti a Milány! Smile
Fészbukon láttam valamelyik csoportban egy képet Gattuso edzői ténykedéséről, hány százalékát szerezték a meg a csapatai megszerezhető pontokból. 5ből 1nél volt 50% a többi 30-40 ha jól emlékszem...nem mondanám hogy csöbörből vödörbe mert inkább csöbörből a vödör mellé a sárba esett a Milan ezzel a választással.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 11:45

Krisz írta:
...Baromi nehéz lesz a következő pár hét, főleg úgy ahogy most kinéz a csapat...

ez a legnagyobb baj, nem az állomány, nem a szerkezet, nem egyes játékosok formája.

csapatként nem működünk rendesen. pl az utóbbi 6 meccsből csak 3 volt a clean sheet - igaz, talán jó jel, hogy az utolsó kettőt megúsztuk kapott gól nélkül.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-27, 11:29

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-26, 17:42

Nem láttam a meccset de így a statisztika alapján olyan mintha a Nápolyi megtanult volna küszködve nyerni. Remélem továbbjutnak a BLben különben esélyünk sem lesz erre a bajnokságra 100 milliónyi szélsővel.
A Roma botlott, viszont az ínter csendben tartja a tempót.
Baromi nehéz lesz a következő pár hét, főleg úgy ahogy most kinéz a csapat...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-15, 09:33

s4tch írta:
puli megsérült, jött is haza idő előtt

Már hiányérzetem lett volna ha mindenki egészségesen tér vissza! Sad
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-15, 09:33

s4tch írta:
francnak áll a kapuba
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-15, 09:25

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-15, 08:26

Gyorsan körbenéztem a tegnapi meccseken:

Matyi 65 perc, Kebab 75 perc egymás ellen.
Beni 90 perc Ausztria ellen
Dybcsi 63 perc Nigéria ellen (Vajon lő majd gólt egyszer a válogatottban is? Very Happy)
Puli 90 perc (kapusként) Kína ellen Very Happy Very Happy 
Szandi és Koszta viszont végigpadozta az Angolok elleni meccset, japánok ellen csereként játszottak valamennyit.
Lichti 180 perc
Mandzu ugye a visszavágót végigtolta a görögök ellen.
Az olaszokat meg tudjuk (Cselló,Maci,Gigi 180 perc 3 nap alatt + Berni kb félóra)

Nem leszünk frissek hétvégén, még jó, hogy a Samp hazai pályán viszonylag könnyű ellenfélnek számít. Very Happy

A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-11-15, 09:32-kor.
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-05, 14:27

1:1 a vége.
Vitya azért körbeszopkodta őket.
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-11-05, 13:57

Baj van Interben.
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-29, 07:50

tegnap néztem kicsit a rinnya meccset,mekkora alibi focisok ezek(remélem elfogy a szufla,és szopikáznak sokat)!Kár,h a Bologna nem tudott egyenlíteni!!!

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-23, 17:47

OFFISÖL: Bonuccit két meccsre tiltotta el a szövetség fegyelmi bizottsága, így nem játszhat ellenünk. A Milan még fellebbezhet. Mandzukic egyébként a vártaknak megfelelően 1 meccset kapott.

Edit: Alberto Ferrarini, Bonucci (volt?) lelkidokija az olasz Radio24-ben azt találta mondani, hogy sok játékossal ellentétben Bonucci nem született bajnoknak, hanem ő bajnokká vált az évek alatt. Ennek tudható be a milánói összeomlása, de szerinte ezután képes lehet ujjászületni. Bonucci erre twitteren válaszolva elhatárolódott Ferrarini gondolataitól.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 22:54

zetterberg40 írta:
Így ellenünk sem játszhat, ha jól olvastam twitteren. Mondjuk a formáját tekintve nem tudom, hogy ez jó dolog e...

Cassata mit csinált a Sasol meccsen? 87. percben állt be, két perccel később egyből pirossal ment le a pályáról.

Bonu biztos direkt csinálta, be van szarva hogy mit kap majd.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 18:50

Krisz írta:

Leo rendre a Milány leghitványabb játékosa, rengeteg gólt kapnak róla, meccsek mennek el rajta, meg merném kockáztatni, hogy többször választotta meg a GDS il Peggiorenek mint bármely másik Milan játékost. Kb mint mikor mi leigazoltuk, bár most már attól is inkább Motta felé konvergál.
köszi  I love you
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 17:06

Így ellenünk sem játszhat, ha jól olvastam twitteren. Mondjuk a formáját tekintve nem tudom, hogy ez jó dolog e...

Cassata mit csinált a Sasol meccsen? 87. percben állt be, két perccel később egyből pirossal ment le a pályáról.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 16:40

jackie_d írta:

kicsit bővebben a későn érkezők kedvéért?

Leo rendre a Milány leghitványabb játékosa, rengeteg gólt kapnak róla, meccsek mennek el rajta, meg merném kockáztatni, hogy többször választotta meg a GDS il Peggiorenek mint bármely másik Milan játékost. Kb mint mikor mi leigazoltuk, bár most már attól is inkább Motta felé konvergál.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 16:34

s4tch írta:
bonucci milánói karrierje eddig több, mint tökéletes.
kicsit bővebben a későn érkezők kedvéért?
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 16:02

s4tch írta:
miközben kiröhögöm én is, tiszta szívből sajnálom szerencsétlent
szellemi leépülése egybeesik a gyereke betegségével
bár úgy nézett ki megkap minden segítséget, valami nagyon félrement
http://windholz.wix.com/windholz
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 15:58

_DREAM_ írta:
Hát, eddig nem Bonu az év igazolása. kíváncsi leszek hogy a majdani új edzővel mire megy vele a Milány.
jetlag szerelmi bánat szombati meló miatt aludtam egyet déltől, aztán a paprikás csirke mellett ideolvasva, azt hittem, hogy kikapott a korai meccsen a lánycsapat, de utánanézve látom ám, hogy még tartják a döntetlent, csak nehogy nyerjenek (kicsit csalódtam bennetek  Embarassed )

én nem vagyok egy nagy közgazdász (csak kicsi), de szerintem jó az, ha leverik idén Donnarumba árát a piacok, főleg, ha mi leszünk kereslet-kínálat meccete

de mi lesz akkor a jó öreg Csecsennel, az utódok utódjával?

tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 15:55

amikor az eredmények.comon láttam, hogy valakit kiállítottak a milányból már vigyorogtam   lol!
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 15:34

Hát, eddig nem Bonu az év igazolása. kíváncsi leszek hogy a majdani új edzővel mire megy vele a Milány.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime2017-10-22, 15:33

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 2 I_icon_minitime

Minden ami nem Juve meccs
Vissza az elejére 
2 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Minden ami nem Juve meccs
» Minden ami nem Juve meccs
» Juve - Verona 2013.09.22
» Izé - Juve 2013.09.14., 18:00 SportKlub
» Pescara - Juve 2012.11.10

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: