Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-02-02, 14:54
jackie_d írta:
s4tch írta:
strootman nekiszaladt a kapusnak, büntető.
ez vicc baszki, mit kellett volna a kapusnak csinálnia? félreállni, vagy mit??? ráadásul már strootman elrúgta a labdát a kontakt előtt, így az semmit nem befolyásolt...
A Gazetta is generosot írt, a bírónak meg adott egy 5öst. Szánalmasabb csapat mint a Zamparinivel súlytott fix kieső Palermo.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-02-02, 14:52
jackie_d írta:
s4tch írta:
ez vicc baszki, mit kellett volna a kapusnak csinálnia? félreállni, vagy mit??? ráadásul már strootman elrúgta a labdát a kontakt előtt, így az semmit nem befolyásolt...
aszongyák a kommentátorok is, "a bíró kicsit nagyvonalú, kicsit nagyvonalú"
_________________ a televizenyős düggönypakli
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-02-02, 09:36
s4tch írta:
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-02-02, 08:57
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-02-02, 06:55
zetterberg40 írta:
A Lóma meg a 97. percben tiziből szerzett góllal jutott a négy közé a kupában. Bezzeg a Cesenanak nem fújta be a spori.
A róma és a tizenegyes szó lassan szinonímák lesznek.....
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2017-02-01, 23:02
A Lóma meg a 97. percben tiziből szerzett góllal jutott a négy közé a kupában. Bezzeg a Cesenanak nem fújta be a spori.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-28, 21:40
Amit én kiemelnék higannyal kapcsolatban az a viselkedése, ami gyökeresen megváltozott. A marokkóiaknál a kicsit pontatlan passz után is óriási hisztit vágott, itt meg a totál homály átadást is megtapsolja. Pár fontos meccset eldöntött, de amikor a csapatnak szarul ment (lásd:Milan 2X, Ellenség, Sevilla,Lyon itthon) akkor ő sem jelentett különbséget. Szóval ő nálam az ÁRA miatt soha nem lehet jó igazolás és továbbra is fenntartom, hogy ennyi gólt egy fele ennyibe kerülő játékos is szerzett volna nálunk. Persze tavasszal még villanthat a Bl-ben, de én ebben nem nagyon hiszek, egyetlen olyan meccsünk se volt az ősszel amely arról árulkodna, hogy egy Reál-Barsza-Báyern esélyünk lenne, persze ha Allegri csak megtéveszteni akar akkor kurva jól csinálja. A középpályánk meg olyan vékony, amilyenre minden mezei fotelszurkoló számított, csak Marrotta nem(?), persze szarul jött ki a Matuidi meg a Witsel dolog, de azért bőven volt idő a pótlásra, a dabos néger távozása után és bár lassan megtaláljuk a posztját de nálam még Pjanic < Pogba. Arra is nagyon kíváncsi leszek tavasszal mennyi sérült lesz....ez kulcsfontosságú lesz a Bl-t illetően illetve én érdeklődéssel várom, hogy mi lesz Lichtheinstein sorsa.....Pápá vagy Bl keret!?
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-27, 17:00
A szezon felénél azt hiszem lehet egy kicsit értékelni. A mercato végén volt sok felvetés: - Higany: #1 mire megyünk vele a kiélezett szituációkban #2 mire lesz képes egy nem köré épített csapatban/mit tud hozzátenni a mezőnymunkához - a középpálya: #1 vékony/gyenge #2 hogy lesz egyensúly Matuidi/Witsel nélkül #3 Pjanic jó választás-e - a csapat egészsége: #1 sérülések #2 Marcsi rehabilitációja #3 Khedira sérülékenysége - új igazolások
Vezetjük a bajnokságot és megnyertük a csoportunk és talán azt is elmondhatjuk, hogy Allegri nagyjából összerakta a csapatot is. Masszívak vagyunk és néha jól is játszunk, viszont talán túl sok gólt kapunk rögzített helyzetből. Amire szerintem mindenképp választ kaptunk, hogy Higuain tud vállalni egy elvárható minimumot a mezőnymunkából és azt is bizonyította, hogy alá tudja magát rendelni a csapatnak. Eddig a döntő helyzetekben rendre a hátán vitte a csapatot, de persze továbbra is igaz, hogy nem a bajnokságra kellett 90 millás csatár, a végső verdikttel megvárom a BL döntőt. Az biztos, hogy ilyen klasszis befejezőnk Trez óta nem volt. Mandzukic az eddig jellemző faszvakarás-pofázás-türhőség mellé hozzácsapott egy olyan mezőnymunkát amivel komolyan nehéz kihagyni a kezdőből egy olyan keretben ahol ott van Dybala és Higany. Alex Sandro a tavalyival szemben szinte teljesen kiszorította Evrat és talán európai szinten is top néhányban van a posztján. Ruganinak jött nagyon jól Allegri hentesboltja és így decemberre kb Benatia elé került a rangsorban - aki egyébként remek igazolás. Barzanal jobb előrejátékban és megbízhatóbb mint Chiellini. Dybalaval remélem gyorsan aláiratjuk a szerződést. Ő nekem olyan "szegény ember Messije", ha kicsit előrébb játszana akkor lehetne 10-15 gólja, de az év elején ő melózott annyit mint most Mandzukic. Tekintve a testalkatát ez igen meglepő és elég nagy fegyvertény. A manapság szent grálnak tekinthető magas és konzisztens pressing alapköve lehet. Marcsi úgy tért vissza, mintha soha nem szakadt volna szét a térde és teljesítményben sem esett vissza, ami örvendetes. Itt Allegrit is érdemes megdícsérni, hogy mindezek ellenére óvatosan terheli. Pjanic egy érdekes kérdés, mert talán mindenki látványosabbat várt tőle, de ennek ellenére inkább jó mint rossz, a statokban pedig mindenképp hozza amit tőle vártunk. Én úgy gondolom, hogy az ő posztja továbbra sincs még meg és talán a csapat is akkor áll majd össze ha az ő posztját belövi Allegri - ehhez sanszos hogy extra izmot is kell majd igazolni. Lichti és Asamoah rengeteg bekapott gólhoz járult hozzá, Lichti teljesítménye nekem nagyon kontrasztosan esett vissza tavalyhoz képest. Sturaroról én a szezon közepén lemondtam, aztán most az utolsó két meccsen elég jól nyomta, remélem fent tudja tartani, és nem megint ebből él 2 évig mint a Hámeszes mentésnél. Hernyó tud hozni egy jó átlagos teljesítményt, amivel akár hasznos squad player lehet (ellenben pl Asamoahval). Leminat nehéz megítélnem, ügyes gyerek, de a klasszist valahogy nem látom benne, volt sérült is, de egy idő után el is kezdte hanyagolni Allegri, illetve az elejétől kezdve óvatosan rakott rá terhet. Nekem Cuadrado kicsit csalódás, kisebb az impaktja mint tavaly volt, ehhez persze az is hozzájárul, hogy Allegri többször seconda puntaként kínlódik vele - szerintem boxtoboxnak is jobb lenne mint annak. A meglepetés Khedira, aki eddig 42934 meccsen kezdett és játszott végig. Ez azért is meglepetés mert tavaly ilyenkor már vagy 5ször lesérült, illetve a kezdeti lendület után végigalibizte a szezont. A helyezkedését nyilván nem jegyzi a statisztika, ezzel biztosan pozitívan járul hozzá a csapat teljesítményéhez, de azt kétlem, hogy egy egyébként minden másban passzív játékost megengedhetünk-e magunknak az egyenes kiesésben (talán a Porto ellen igen). Az őszi agyfasz Pjaca, na nem a teljesítménye miatt, az a minimális játékidőben amit kapott nagyon bíztató volt, de amit az orvosi stáb leművelt vele az nonsense és amatőr. Kiváncsi vagyok mit várhatunk tőle tavasszal (Allegri szerint ő lesz a nagy fegyver/meglepetés). Alves nekem felemás volt, a rutinja kb olyan hasznos lehet mint Evranal, a kreativitását is ki lehet használni, viszont védekezésben túlságosan fegyelmezetlen a mi stílusunkhoz, ez pedig 46 évesen aligha fog megváltozni.
Szerintem a télen jön hús. Kíváncsian várom a tavaszt.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-13, 08:24
Érdekes kis írás sok-sok, néha telejesen indokolatlan stattal
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-13, 08:12
Agyatlan Niang, pedig nagyon X-es meccs volt...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-09, 15:59
zetterberg40 írta:
tjunior írta:
És ez így is van, megint a zészakiak. Ezt az egyértelmű tényt az is bizonyítja, hogy a mostani bajnokságnak a Juventusnak már megítéltek egy büntetőt, a Lómának meg csak nyolcat
Annyira el akarják lehetetleníteni őket, hogy a mai napon konkrétan törölték Strootman 2 meccses eltiltását.
Már mindegy, így is beletiportak a pici lelkükbe...
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-09, 15:20
tjunior írta:
És ez így is van, megint a zészakiak. Ezt az egyértelmű tényt az is bizonyítja, hogy a mostani bajnokságnak a Juventusnak már megítéltek egy büntetőt, a Lómának meg csak nyolcat
Annyira el akarják lehetetleníteni őket, hogy a mai napon konkrétan törölték Strootman 2 meccses eltiltását.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-07, 15:28
zetterberg40 írta:
A szimpatikus Strootman két meccses eltiltást kapott, így hacsak nem csökkentik a büntetést, nem játszhat ellenünk.
Természetesen a lómaiak már sírnak, miszerint őket megint el akarják nyomni, illetve biztos nem véletlen, hogy a Milan és a Juve elleni meccseken kell nélkülözniük egy kulcsjátékosukat.
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-07, 11:54
A szimpatikus Strootman két meccses eltiltást kapott, így hacsak nem csökkentik a büntetést, nem játszhat ellenünk.
Természetesen a lómaiak már sírnak, miszerint őket megint el akarják nyomni, illetve biztos nem véletlen, hogy a Milan és a Juve elleni meccseken kell nélkülözniük egy kulcsjátékosukat.
laac Labdaszedő
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-03, 15:45
zetterberg40 írta:
Conte dinamoját figyelitek? Mióta átálltak 343-ra, azóta masszívak, veretlenek, vezetik a bajnokságot és gólt is alig kapnak.
Ma a Cityt nyomták le. Volt mákjuk, szó se róla, mert a City csomó ziccert kihagyott, De Bruyne felső léc, ugyanakkor Cahill öngólja meg pech, ráadásul baromi hatékonyan játszottak. Gyakorlatilag három helyzetük volt, mindet beverték. Fejben erősnek tűnik ez a Chelsea.
sztem csak jól ugratták ki a társakat!+a kihagyott sziti helyzetek ha beverik nyernek,lúzer pénzesek!
_________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-12-03, 15:34
Conte dinamoját figyelitek? Mióta átálltak 343-ra, azóta masszívak, veretlenek, vezetik a bajnokságot és gólt is alig kapnak.
Ma a Cityt nyomták le. Volt mákjuk, szó se róla, mert a City csomó ziccert kihagyott, De Bruyne felső léc, ugyanakkor Cahill öngólja meg pech, ráadásul baromi hatékonyan játszottak. Gyakorlatilag három helyzetük volt, mindet beverték. Fejben erősnek tűnik ez a Chelsea.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-26, 21:22
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-05, 21:46
Úgy tűnik Conte csapata megkezdte a menetelést az Ír bajnokságban....
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-02, 17:20
nso, pletykalap, tudom, de ettől a mondattól könnyek szöktek a szemembe, olyan gyönyörű:
"Amióta Mourinho távozott az Intertől, Rafa Benítez, Leonardo, Gian Piero Gasperini, Claudio Ranieri, Andrea Stramaccioni, Walter Mazzarri, Roberto Mancini és Frank de Boer ült a kispadon, a Southampton elleni El-meccsre megbízottként Stefano Vecchi készíti fel a milánóiakat, végleges megoldás (erre majd visszatérünk) még nincs az utódlásra."
Tűzijáték, fanfár, ováció
_________________ a televizenyős düggönypakli
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-01, 21:20
LeRoi10 írta:
_DREAM_ írta:
Nem olyan rossz az a keret szerintem, sőt.
Szezon előtt én az Intert vártam a 2. helyre. A keret teljesen rendben van de ekkora hátrányból, Piolival szerintem nem néz ki több nekik az 5. helynél. A Juve-Roma-Napoli trió egyértelmű és talán a Milan-LAzio-Fior hármas egyike is előttük végez. Egy jó edzővel, jó felkészüléssel ennek a Sinternek illett volna idén dobogósnak lennie.
Nagyon erős keretük van, szerintem is a 2-3. hely valamelyikére odaérhetnek, de nincs náluk olyan játékos, mint volt Zanetti, aki képes volt a korábbi időkben vezérré válni. Nem gólokban mutatkozott ez meg, hanem hogy a jelenlétük extrát jelentett. Nálunk van 1-2 ilyen játékos, a Napoliban Hamsik, a Romaban Totti vagy De Rossi ilyenek. Icardi nem a csapatot összekovácsoló vezéregyéniség, de ez eleve érzékeny kérdés számukra, elvégre az utóbbi három évben majdnem teljesen lecserélték a keretet. De Boer egyébként nem egy rossz edző, és megpróbált valami eltérőt, más kérdés, hogy az olasz bajnokság nem minden játékstílusra alkalmas.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-01, 19:55
_DREAM_ írta:
LeRoi10 írta:
Lényegében Pioli az Ellenség új edzője. Valószínűleg az EL-ről teljesen lemond az Ellenség. Úgy hírlik nem mernek szezon közepén külföldi edzőt bevállalni De Boer után.
Pioli jó edző de azért nem egy megváltó. Reálisan nézve azzal a kerettel egy 5. helynek ki kell jönnie legalább de szívemből kívánok jó küzdelmet a Bolognával a 10-ért.
Szezon előtt én az Intert vártam a 2. helyre. A keret teljesen rendben van de ekkora hátrányból, Piolival szerintem nem néz ki több nekik az 5. helynél. A Juve-Roma-Napoli trió egyértelmű és talán a Milan-LAzio-Fior hármas egyike is előttük végez. Egy jó edzővel, jó felkészüléssel ennek a Sinternek illett volna idén dobogósnak lennie.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-01, 16:55
LeRoi10 írta:
_DREAM_ írta:
Szegény Ellenség,még a végén kiesnek...
Lényegében Pioli az Ellenség új edzője. Valószínűleg az EL-ről teljesen lemond az Ellenség. Úgy hírlik nem mernek szezon közepén külföldi edzőt bevállalni De Boer után.
Pioli jó edző de azért nem egy megváltó. Reálisan nézve azzal a kerettel egy 5. helynek ki kell jönnie legalább de szívemből kívánok jó küzdelmet a Bolognával a 10-ért.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-01, 14:38
Nyomorult Lichtenstein elleni meccsre mindenképp be kell hívnia az éppen felépült Marcsit ennek a buzi Venturanak...
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-11-01, 12:17
Az Ellenség 65 millát áldozna Verrattira! Nem ér nevetni!
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-31, 21:27
LeRoi10 írta:
_DREAM_ írta:
Nemcsak ő van a kalapban. Blanc az elsődleges, bár elvileg ő már nem is opció. Villas-Boas és Bielsa a külföldi jelöltek, Pioli és Guidolin pedig a honi riválisok. A nevek alapján meglepő, hogy jó eséllyel olasz lesz a következő edző. Persze az is lehet, hogy odavisznek egy ideiglenes megoldást, hogy aztán Simeone legyen következő szezontól, már kezdik pedzegetni a távozását az Atleticotól.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-31, 19:35
_DREAM_ írta:
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-30, 22:42
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-17, 18:31
Tankcsapda írta:
Mi sem azért lettünk bajnokok, mert a rizikós meccseket hoztuk, az csak könnyebbé tette esetenként, hanem mert magabiztosan hoztuk a kisebb ellenfelek ellen a 3 pontokat. A Milan ellen azért nem szoktak simán menni a dolgok, én a pontvesztést sem tartom elképzelhetetlennek, de egy nagyon szoros, kínkeserves győzelmet tippelek. Az meg egy másik dolog, hogy Montella elég jól tudott eddig ellenünk meccselni. Ettől függetlenül igazad van abban, hogy a keretük siralmas, nem véletlen, hogy az eddig csak kevés lehetőséget kapó fiataloknak is bizalmat szavaz. Ha ezt a fiatal állományt sikerül megtartaniuk, és bejön a külföldi tőke, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 3-4 szezont követően komoly ellenfelek legyenek.
A mostani Juventussal kár összehasonlítani egy felfelé aspiráló középmezőnyből induló Milant. Amikor meg mi indultunk 7. helyről (és lettünk bajnokok veretlenül) akkor igenis a nagy meccseket hoztuk és pont a kicsik ellen hagytunk ott pontokat. Nyilván alapesetben igaz a feltevés, hogy a kis csapatokat elverve lehet bajnokságot nyerni (amiben természetesen benne van, hogy azért a nagyok zömét is hozni kell). Ami a keretüket illeti én pont az ellenkezőjét mondtam a siralmasnak, van egy középszer keretük rengeteg (értsd olasz szinten sok =5-6) igen tehetséges fiatallal. Természetesen az hogy valaki fiatal alapvetően nem számszerűsíthető skillben/teljesítményben, de ezek a fiatalok minőségi játékot hoznak és rengeteg a potenciál bennük. Ezért általánosságban kijelenthető, hogy a Milannak van egy átlagnál jobb kerete, erős potenciállal és talán egy megfelelő vízióval/projekttel és egy (jó?) edzővel. A mai mezőnyben ezzel meg kis szerencsével akár dobogóra is lehet érni. Ettől függetlenül, a mi csapatunknak simán (értsd >2-0) verni kell egy ilyen erősségű csapatot (nyilván persze kellőképp komolyan kell venni őket, nem lesajnálva), azaz ha megfelelő hozzáállással nem végletekig tartalékolva hozzuk a saját játékunkat akkor a Milan a mostani összetételével bárhogy áll ki gólokkal kell kikapnia - ez az én feltevésem.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-17, 13:35
Krisz írta:
A nagyobb csapatok közül a Napolitol kikaptak, a kínlódó Fiorral ikszeltek, a kis/közép csapatokat tudták eddig sikerrel legyűrni (szorosan), persze ide is becsúszott pl egy Udinese elleni vereség. Ez azért eddig semmi különös. Én inkább úgy látom, hogy a többi csapat hullámzik a tavalyi szezonhoz képest rapszodikusabban. Ami nekem egyedül meglepő, hogy milyen ügyesen sikerült takony fiatalokat csapatba építeni - nem is a Romagnoli, De Sciglio vonalra értem, hanem az egy korosztallyal fiatalabbakra: Calabria, Locatelli, (Donna), mind remek teljesitmenyt hoznak hétről hétre. Még ha maga a keret olyan is mint a koldus szar, van a csapatban perspektíva. Ettől függetlenül szerintem leverjük őket, mint vak a poharat. Én minimum 3-0ra számítok.
Mi sem azért lettünk bajnokok, mert a rizikós meccseket hoztuk, az csak könnyebbé tette esetenként, hanem mert magabiztosan hoztuk a kisebb ellenfelek ellen a 3 pontokat. A Milan ellen azért nem szoktak simán menni a dolgok, én a pontvesztést sem tartom elképzelhetetlennek, de egy nagyon szoros, kínkeserves győzelmet tippelek. Az meg egy másik dolog, hogy Montella elég jól tudott eddig ellenünk meccselni. Ettől függetlenül igazad van abban, hogy a keretük siralmas, nem véletlen, hogy az eddig csak kevés lehetőséget kapó fiataloknak is bizalmat szavaz. Ha ezt a fiatal állományt sikerül megtartaniuk, és bejön a külföldi tőke, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 3-4 szezont követően komoly ellenfelek legyenek.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-17, 08:41
zetterberg40 írta:
Ellenben Montella meglepően jól szerepel a Milannal, szóval a hétvégi meccs semmiképpen sem lesz sétagalopp.
A nagyobb csapatok közül a Napolitol kikaptak, a kínlódó Fiorral ikszeltek, a kis/közép csapatokat tudták eddig sikerrel legyűrni (szorosan), persze ide is becsúszott pl egy Udinese elleni vereség. Ez azért eddig semmi különös. Én inkább úgy látom, hogy a többi csapat hullámzik a tavalyi szezonhoz képest rapszodikusabban. Ami nekem egyedül meglepő, hogy milyen ügyesen sikerült takony fiatalokat csapatba építeni - nem is a Romagnoli, De Sciglio vonalra értem, hanem az egy korosztallyal fiatalabbakra: Calabria, Locatelli, (Donna), mind remek teljesitmenyt hoznak hétről hétre. Még ha maga a keret olyan is mint a koldus szar, van a csapatban perspektíva. Ettől függetlenül szerintem leverjük őket, mint vak a poharat. Én minimum 3-0ra számítok.
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2016-10-17, 08:19
Ellenben Montella meglepően jól szerepel a Milannal, szóval a hétvégi meccs semmiképpen sem lesz sétagalopp.