Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Minden ami nem Juve meccs

Go down 
+35
LeRoi10
Tankcsapda
sneco7
bombahoppa
rcb3n21
juventute
rakkenroll
tjunior
neuropa
mbence
boric
.bb.
exchaby
kilopo
simoon
balazs91
_DREAM_
buktar
farturo
Krisz
Joseph Ducreux
leitnor
laac
Juve=scudetto
_Tyler
s4tch
juve 1974
EsztéNégy
tcs19
DartagnanX
pietro10
zetterberg40
virracocha
cortamelasombra
baggiofan
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
.bb.
Vízhordó
Vízhordó

Minden ami nem Juve meccs - Page 20 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-10-04, 22:30

és akkor Kucka helyett bejön Poli. lol!
Vissza az elejére Go down
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-10-04, 22:29

az egy dolog, hogy ezt a Kucka-Montolivo-Bertolacci-Bonaventura középpályát megölték, de a mi középpályásainknak sem hagytak egy lélegzetvételnyi időt sem, olyan jól alkalmazták a letámadást.

nehéz lesz az a BL indulás. Sad

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-10-04, 22:20

s4tch írta:
elég erős ez a napoli, simán jobbak, mint az izé.

Egyelőre örülhetnek, hogy Mihajlovics helyett Sarrit kapták. Mondjuk az öreg már az Empoli padján is jófélének tűnt.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-10-04, 22:17

elég erős ez a napoli, simán jobbak, mint az izé.
http://bianconeri.taccs.hu
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-10-04, 22:16

A kukások kiütik a milant a San Siroban.
Sarri alatt Insignének igencsak megy a játék...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-09-27, 22:55

Ez a tabella úgy néz ki, mintha valami gyépés hülyegyerek össze-vissza rakosgatta volna a csapatokat. Ha így megy tovább és rövid időn belül sikerül kikötni egy felállás mellett, illetve nem folytatódnak a sérülések, akkor még lazán vissza lehet jönni a versenybe.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-09-27, 22:41

s4tch írta:
sousa kurvajó edző, simán el tudnám képzelni a padunkon. minden csapatának van tartása és stílusa.

Ezt adom, Montella is jó kis edző, de Sousa lassan készen áll majd a legmagasabb szintre is.

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-09-27, 22:35

sousa kurvajó edző, simán el tudnám képzelni a padunkon. minden csapatának van tartása és stílusa.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-09-27, 21:51

s4tch írta:
undorító egy mocskos csürhe ez az izé, úgy viselik a vereséget, mint egy kislány

Felipe Melo és Guarín különösen élenjáró ebben. Elképesztő, hogy előbbit még bírtam is anno.

Szerk: lehet hogy szentségtörés, de Sousa miatt idén kicsit szurkolok majd a Fionak. Szerintem fasza edző, aki évről-évre szintet lép. Már csak az idióta Várhidi/kaszinós kettős miatt is mutassa meg, akik habzó szájjal szidták, mondván semmivel sem jobb a magyar edzőknél. LOL
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-09-27, 21:48

undorító egy mocskos csürhe ez az izé, úgy viselik a vereséget, mint egy kislány
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-09-27, 21:36

Végre legalább az izét helyre rakják. Nehogy elhiggyék, hogy a kerítés is kolbászból van. Eddig amúgy is volt mákjuk bőven.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-06-07, 10:55

zetterberg40 írta:
Sarri pedig lemondott az Empolinál.

...hogy a Nápoly edzője lehessen. Ez is eldőlt.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-06-04, 19:01

Nem esett róla szó, de egyébként az észak-afrikaiak hétvégi veresége igazán priceless volt. Gondolok a meccs alakulására: 0-2, 1-2, Parolo kiállítása, 2-2, Ghoulam kiállítása, kamutizi amit Higuaín kihagy, utána pedig Onazi és Klose kegyelemdöfése. Hát parádés Twisted Evil Laughing

Közben a ligában eléggé rendesen beindult az edzőkeringő:

Samp - Zenga
Udinese - Colantuono
milan - Mihajlovics (már csak a hivatalos bejelentés hiányzik)

Sarri pedig lemondott az Empolinál.

kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-26, 09:30

totti
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-26, 09:02

Minden ami nem Juve meccs - Page 20 De_rossi_beint

mission impossible: serie a köcsögválogatott legalább 3 roma-játékos nélkül.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-25, 21:06

komoly csalódást okozott ma a lazio.
egyrészt szurkolni akartam nekik a ma, erre lejátszották a meccsüket még valamikor délután. másrészt meg kikaptak és ezzel a totti-féle csürhe biztos bl résztvevő

Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-24, 18:58

Toni megelőzte az Apacsot a góllövőlistán Mad
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-24, 13:54

Ez az Empoli szimpatikus és szervezett csapat. Sarri jó edző.
Rugani is megint ott van a szeren.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-17, 15:33

exchaby írta:
nemtom. pár sass meccset megnéztem idén hogy lássam játszani, nem voltam elájulva. voltak villanásai, de nem jött le a csodagyerek mivolta. mondjuk akár pogba meccseiből is lehetne csinálni egy ilyen csokrot és mégis...

Én ugyanezt Dybalaról is el tudnám mondani, közben a fél Serie A őt akarta. Nekem nagyon tetszett a mezőnymunka is amit ellenünk hozott, a gól/assist statot meg sorozatban kétszer szállította a Serie A-ban.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-17, 15:24

nemtom. pár sass meccset megnéztem idén hogy lássam játszani, nem voltam elájulva. voltak villanásai, de nem jött le a csodagyerek mivolta. mondjuk akár pogba meccseiből is lehetne csinálni egy ilyen csokrot és mégis...

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-17, 15:15

Idén 14(6) gól 8 assist. Csak viszonyítási alapként: Dybala 13(3) gól 10 assist. Nagy kár lenne lemondani róla nyáron.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-17, 15:03

berardi sincs formában, csak 3at rúgott ma a milan ellen

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-10, 21:33

s4tch írta:
http://www.football-italia.net/66298/donadoni-shameful-napoli

még egy ilyen rusnya csürhét, mint a kukások: nekimentek a parmának, hogy mé' nem hagyták nyerni a napolit, ha már úgyis kiestek flower

a lazio meg fossá verné az izét, erre kapnak egy könnyű síppal befújt pirosat. pedig de szép lenne, ha a roma lemaradna a direkt bl-helyről, az izé meg az el-ről...

Nekik kéne egy külön liga, nem nekünk Smile
Holnap munkában szentelek egy kis időt hogy összerakjak egy összeurópai lúzerligát. Most így elsőre:
zinter, Roma, Napoli, City, Liverpool

Edit: Akkor a nap kérdése. Kettős emberelőnyben képes lesz ez a szarkupac megverni a Laziot?
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-05-10, 21:11

http://www.football-italia.net/66298/donadoni-shameful-napoli

még egy ilyen rusnya csürhét, mint a kukások: nekimentek a parmának, hogy mé' nem hagyták nyerni a napolit, ha már úgyis kiestek flower

a lazio meg fossá verné az izét, erre kapnak egy könnyű síppal befújt pirosat. pedig de szép lenne, ha a roma lemaradna a direkt bl-helyről, az izé meg az el-ről...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-30, 22:22

s4tch írta:
empoli baromi jól keni. érthetetlen, ez a saponara miért nem kellett a milannak, lazán kezdőnek kéne ott lennie.

rugani továbbra is tanár. le kéne igazolni a real-meccsig.

Egyébként lehetne kukázni a Milanból mielőtt Berlusconi eladja. Szerintem De Sciglioban és Sáriban továbbra is van fantázia, Saponara se rossz.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-30, 21:32

empoli baromi jól keni. érthetetlen, ez a saponara miért nem kellett a milannak, lazán kezdőnek kéne ott lennie.

rugani továbbra is tanár. le kéne igazolni a real-meccsig.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-29, 22:23

azért nem gyenge gólok ezek.

mexes:
https://www.dailymotion.com/embed/video/x2ogs0m_philippe-mexes-fantastic-goal-ac-milan-vs-genoa-1-2-serie-a-2015_sport

florenzi:
http://gfycat.com/FlawlessDentalEagle
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-25, 23:11

s4tch írta:
micsoda fospermet lett ebből a rómából cyclops

A 3-2es győzelemmel a Juventus által pénzelt bírók megtörték a szegény csapat lelkét, ezért elfogytak a szezon végére. Mellesleg tavaly is ugyanez volt, nincs tartása ennek a csapatnak, egy jó kis vért hugyozós Conte uralom kellene nekik.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-25, 22:48

micsoda fospermet lett ebből a rómából cyclops
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-20, 13:51

Krisz írta:
jackie_d írta:
ja, én meg a hülye fejemmel pont erre a meccsre vettem jegyet  pig

A masodik helyert van csak verseny igazabol mar 3 éve. Kb mint Schumacher tökéletesre hangolt Ferraris korszakában. Csak nekem hianyzik egy erős Milan és egy erős de totál balfasz lúzer _inter? Smile
Hetek óta pangás van, egyre kevesbe erdekes egy meccs, mindenkit bucira verünk, nincs semmi izgalom. A retek sivatag miatt alapvetően túl sokat nosztalgiazom, de a 10-15 évvel ezelőtti bajnokságot jobban szerettem.

nekem addig nem hiányoznak, amíg nem nyerünk bl-t, utána jöhetnek
te meg igyál ha unatkozol drunken (okok, tudom...)
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime2015-04-20, 13:00

jackie_d írta:
ja, én meg a hülye fejemmel pont erre a meccsre vettem jegyet pig

A masodik helyert van csak verseny igazabol mar 3 éve. Kb mint Schumacher tökéletesre hangolt Ferraris korszakában. Csak nekem hianyzik egy erős Milan és egy erős de totál balfasz lúzer _inter? Smile
Hetek óta pangás van, egyre kevesbe erdekes egy meccs, mindenkit bucira verünk, nincs semmi izgalom. A retek sivatag miatt alapvetően túl sokat nosztalgiazom, de a 10-15 évvel ezelőtti bajnokságot jobban szerettem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 20 I_icon_minitime

Minden ami nem Juve meccs
Vissza az elejére 
20 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Minden ami nem Juve meccs
» Minden ami nem Juve meccs
» Juve - Verona 2013.09.22
» Izé - Juve 2013.09.14., 18:00 SportKlub
» Pescara - Juve 2012.11.10

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: