Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-16, 22:21
kilopo írta:
A Lazio elleni meccset eladjuk, ha azzal beelőzik a Lómát?
Nehéz kérdés, mert jó lenne bömbölni látni a sok fogyatékost, ugyanakkor ez a Lazio nem a BL-be való.
Bármennyire nem érdekli itt a fórumon senkit a többi olasz csapat vagy hogy közvetve ez ránk is hatással van, ha az érdekeket nézzük akkor a Rómának kell másodiknak lenni, a Napolinak meg harmadiknak. Remélhetőleg a kukás költ nyáron a csapatra, esetleg hoz egy jobban passzoló stábot a csapathoz. Jó pár évig ők lehetnek a 2. vonal, mert nem úgy tűnik, hogy a Milan meg a zinter egyhamar visszaküzdené magát mögénk.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-16, 21:47
opta twitter: 21 - AC Milan have wasted 21 points from leading situation in this Serie A, more than any other team. Black-out.
(a sportban nincs olyan, hogy) ha ebből a 21-ből mondjuk 15-öt meg tudtak volna őrizni (ami egy stabil csapattól nem nagy elvárás), ugyanannyi pontjuk lenne, mint a romának.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-16, 20:58
A Lazio elleni meccset eladjuk, ha azzal beelőzik a Lómát?
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-15, 21:18
és az izé is vadászost játszik épp
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-15, 19:16
Azért jól esik látni ha torokra engedi a nápolyi
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-01, 20:15
elég lúzer csapat ez az izé. pedig ránézésre jók az aktuális igazolásaik (brozovic nálunk is elférne, sakira nyilván fasza játékos, santon szintén nem rossz a posztján), mancini a balfaszságai mellett legalább tapasztalt és össze tud tartani egy keretet, oszt' mégis szarok. nyernek 3 meccset zsinórban, már a jövő évi bajnoki címről beszélnek, majd simán kikapnak egy tartalékos, a végén cserélni sem tudó, a meccset 9 emberrel befejező fiorentinától. tetszik a műsor.
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-03-01, 13:12
Nézve mostanában Toni, Di Natale, Totti játékát, még mindig fáj Alex kiebrudalása...
Jó a Pool-City meccs!
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-23, 11:30
exchaby írta:
zetterberg40 írta:
A Roma ismételten ikszelt, így 9 pontos előnnyel mehetünk Rómába.
jol szamolom hogy az 10-et jelent, de a romai meccs utan akar 5-re is apadhat?
Ja-ja. Egy győzelemmel meg gyakorlatilag 13 pont előnyünk lenne 13 fordulóval a vége előtt. Innen még Allegri sem baszhatja el.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-23, 09:55
zetterberg40 írta:
jol szamolom hogy az 10-et jelent, de a romai meccs utan akar 5-re is apadhat?
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-23, 08:43
nem kell a bl-re tartalékolni, a visszavágó csak bő 2 hét múlva lesz. egy hetünk lesz felkészülni a római meccsre, meg kell próbálni megnyerni.
viszont palermo-juve fix 1-es. arra most aláírnám a döntetlent.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-23, 08:28
virracocha írta:
zetterberg40 írta:
Jövő héten el lehet dönteni a scudetto sorsát.
Két BL meccs között egy X-szel is elégedett lennék. Persze nyilván a legnagyobb szopás az lenne ha a BL-re tartalekolva kikapnánk a Lómától és végül nem jutnank tovább.
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-23, 07:40
zetterberg40 írta:
Jövő héten el lehet dönteni a scudetto sorsát.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-22, 16:53
exchaby Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-15, 17:49
meg vagyok elégedve a parmaval
kilopo Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-15, 16:58
Így van, ezzel még fontosabb lett a 3 pont megszerzése. Amúgy ha rómában 1 pontot sikerül szerezni, akkor az lényegében 2-vel ér fel. Legalábbis tavaly is azt írtátok, hogy pontegyenlőség esetén egymás ellenit néznek, ami eddig nem nekik kedvez.
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-15, 16:55
A Roma elkövette a bravúrt, leikszelt otthon a sonkásokkal. Meg kell verni a Crotonét este, nehéz hetek elé nézünk...
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-14, 21:08
5letes megoldás
mbence Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-08, 16:00
igazából ennyi. valamelyik jómadár belecsapott kézzel, kipattant lómai játékoshoz és mehet tovább
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-08, 15:47
nem néztem. mi volt?
mbence Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-08, 15:21
ugye tudjátok, hogy a roma tizenhatosán belüli egyértelmű kezezés nem ér tizit? legalábbis az új szabályok és tagliavento szerint
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-07, 19:31
Az, hogy a rézfaszú Conte hogyan és mikor lett ekkora hisztis/fürdős kurva, rinyapina az kb akkora rejtély, mint az idei Dortmund.
A csúnya Juve és Milan vezetők nem engedik ki a játszótérre a válogatott játékosaikat. brühühü
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 15:27
boric írta:
mbence írta:
ne írd le a kis csapatunkat. ha allegri bevállalja, hogy nem erővel operál, hanem betolja a buszt, bármi elképzelhető. akármi is az oka annak, hogy európában felmennek a golyóink a hasunkba, a keretünk igenis bötyáros.
Teljesen egyetértek. A Dortmundot jelen állapotában fogható ellenfélnek tartom. Két párosítás továbbjutója ellen pedig szintén nem lennénk esélytelenek, sőt. Nem nagyon volt még szerencsénk a BL-ben, hátha most lesz.
Így van, épp itt az ideje, hogy Fortuna végre ismét homlokon csókoljon minket. Kell ehhez még persze a bitangerős, Szundimentes kp-nk is (Vidal miatt aggódok), no és egy jó edző (meglátjuk mennyit ér Ő Európában).
exchaby Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 15:04
in padoin we trust
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 13:36
boric írta:
Teljesen egyetértek. A Dortmundot jelen állapotában fogható ellenfélnek tartom. Két párosítás továbbjutója ellen pedig szintén nem lennénk esélytelenek, sőt. Nem nagyon volt még szerencsénk a BL-ben, hátha most lesz.
Én nem írom le a csapatot, szerintem a Dortmundot leverjük, de utána sokkal nagyobb eséllyel kapunk egy nemPortot. A csoportkör szarakodasai csökkentették az elvarasaimat, azt latom a párosításokból, hogy kb 50% hogy jóval erosebb ellenfelet kapunk a következő körben, ill. van a Porto akivel szemben mi vagyunk az eselyesebbek, a maradék csapat eselyesebb, de kiejthető. Az elődöntőn viszont nincs realis esélyünk atvergodni, tehát BLt nem fogunk nyerni.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 11:57
a barcelonának rettenetes a védelme (piqué egy vicc), nem olyan gyors a tempójuk, mint néhány éve, ráadásul allegri egy gyengébb milannal is szorongatott már egy jóval erősebb barcát. szerintem őket le tudnánk gyűrni.
boric
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 11:52
s4tch írta:
szerintem a real, az atletico, a bayern egyértelműen erősebb csapatok, a chelsea és a psg határeset, a többi ellen inkább a juve lenne az esélyes.
Hát azért a Barca ellen nem gondolom, hogy esélyes lenne a Juve. Pláne, hogy tavasszal csak elkezdték aprítani az Atleticot is, de egy igazi buszozással meglehetnének. A Chelsea-t pedig José miatt erősebbnek tartom.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 11:29
szerintem a real, az atletico, a bayern egyértelműen erősebb csapatok, a chelsea és a psg határeset, a többi ellen inkább a juve lenne az esélyes.
boric
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 11:12
mbence írta:
ne írd le a kis csapatunkat. ha allegri bevállalja, hogy nem erővel operál, hanem betolja a buszt, bármi elképzelhető. akármi is az oka annak, hogy európában felmennek a golyóink a hasunkba, a keretünk igenis bötyáros.
kilopo Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 10:43
Krisz írta:
Engem személy szerint ebben a szezonban nagyobb megelegedettseggel töltene el a kupagyozelem mint a bajnoki.
Habár én nagy "rajongója" vagyok a kupának és minden Conte évben leírtam a nem tetszésem, hogy nem nyertük meg, azért a bajnokságot nem cserélném el. Hogy van-e jelentősége az ezüstcsillagnak? Az, hogy mi lehetünk az elsők, akiknek meglesz. Aztán utána tőlem másnak is lehet..
mbence Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 09:39
Krisz írta:
EsztéNégy írta:
Ami szerintem fontosabb: a lóma nem szerez idén ezüstcsillagot. Sajnos az a realitás, hogy mi sem, lévén van két előrébbvaló sorozatunk.
Most már csak két csapatot kell legyűrni, tehát 3 plusz meccs, BLt aligha fogunk nyerni, a bajnokságban, stabil elonyünk van, továbbá nekünk van a legmélyebb keretünk. Bele kell férnie még ennek a 3 meccsnek, ha akarjuk, ha egyáltalán számít valamit az ezüst csillag. Csupán egy 4. bajnoki cím valószínűleg nem jelentene sokat a szurkolóknak, a BL győzelem nyilván utópia, de ha besöpörjük a bajnokit ÉS a kupát, az már mindenképp sikeres szezont jelenetene és elégedettek lehetnénk. Ami szörnyű, hogy ezt a csekély erőfeszítést sem vagyunk hajlandóak megtenni a kupagyozelemert. Engem személy szerint ebben a szezonban nagyobb megelegedettseggel töltene el a kupagyozelem mint a bajnoki.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2015-02-04, 09:22
EsztéNégy írta:
Ami szerintem fontosabb: a lóma nem szerez idén ezüstcsillagot. Sajnos az a realitás, hogy mi sem, lévén van két előrébbvaló sorozatunk.
Most már csak két csapatot kell legyűrni, tehát 3 plusz meccs, BLt aligha fogunk nyerni, a bajnokságban, stabil elonyünk van, továbbá nekünk van a legmélyebb keretünk. Bele kell férnie még ennek a 3 meccsnek, ha akarjuk, ha egyáltalán számít valamit az ezüst csillag. Csupán egy 4. bajnoki cím valószínűleg nem jelentene sokat a szurkolóknak, a BL győzelem nyilván utópia, de ha besöpörjük a bajnokit ÉS a kupát, az már mindenképp sikeres szezont jelenetene és elégedettek lehetnénk. Ami szörnyű, hogy ezt a csekély erőfeszítést sem vagyunk hajlandóak megtenni a kupagyozelemert. Engem személy szerint ebben a szezonban nagyobb megelegedettseggel töltene el a kupagyozelem mint a bajnoki.