Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Minden ami nem Juve meccs

Go down 
+35
LeRoi10
Tankcsapda
sneco7
bombahoppa
rcb3n21
juventute
rakkenroll
tjunior
neuropa
mbence
boric
.bb.
exchaby
kilopo
simoon
balazs91
_DREAM_
buktar
farturo
Krisz
Joseph Ducreux
leitnor
laac
Juve=scudetto
_Tyler
s4tch
juve 1974
EsztéNégy
tcs19
DartagnanX
pietro10
zetterberg40
virracocha
cortamelasombra
baggiofan
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
mbence
Vízhordó
Vízhordó

Minden ami nem Juve meccs - Page 27 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2014-01-09, 22:53

ahh, az izé hozta a kötelezőt
Vissza az elejére Go down
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2014-01-09, 20:49

ahogy sejteni lehetett, a roma jön a kupában.

a helyszín még kérdéses:
http://www.tuttomercatoweb.com/roma/?action=read&idnet=dm9jZWdpYWxsb3Jvc3NhLml0LTY0NjQ4
ha a lazio kiveri a kupából a parmát, az atalanta pedig a napolit, akkor a lazio-atalanta lesz rómában, a roma-juve pedig torinóban. ha a lazio a napolival játszik, akkor a kukások lesznek a pályaválasztók, mi meg megyünk a rugdosódós mimózákhoz.
http://bianconeri.taccs.hu
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2014-01-05, 16:41

s4tch írta:
nézi valaki ezt a chievo-cagliarit? mindkét csapat végig esztétikai lesen tartózkodik Sad

Smile
én az elchét nézem, boakye csapatott egy igen veretes kapufát

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2014-01-05, 16:12

nézi valaki ezt a chievo-cagliarit? mindkét csapat végig esztétikai lesen tartózkodik Sad
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-26, 10:19

mikor alex megszerezte a vezetést a sidneynek a 11. percben, azt hittem szebben fog alakulni a mérkőzés, most 1-3 a brisbanenek

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-22, 22:45

palacio nem viccelt ezzel a góllal  afro 
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 23:05

exchaby írta:

egy cikk szerint ez volt a roma 87-ik büntetője ebben az évszázadban, ennél többje csak a milannak van:100

Én az elmúlt 10 évről olvastam (ha jól emlékszem).
Ott fölényesen vezetett a Roma.
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 23:03

Atalantát verni kell és akkor januárban +5-tel várjuk a Rómát.
Na, és akkor KELL nyerni.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 23:03

csak hogy érezd a törődést

nem jártam utána, egy cikk szerint ez volt a roma 87-ik büntetője ebben az évszázadban, ennél többje csak a milannak van:100

Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:43

exchaby írta:
nem, a rigó nekem is gyanús(és nem a tizi miatt, maicont pl naon szereti...)
közben kiegyeblitettek a milanoi gyikok, mbence, kik vettek részt az előkészitésében? Very Happy

igen-igen, zsigerből éreztem, hogy valaki meg fog találni.
izgis volt a vége. +5

Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:42

A Roma játéka kis aggodalomra ad okot, de az eredménnyel elégedett vagyok.
Ha a bíró nem fúj ennyire a Rómának, akkor simán elveszthették volna a veretlenségüket is.
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:39

Balotelli, te szerencsétlen...
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:34

milan kapus kritikán aluli

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:31

Amúgy mentálisan kritikán aluli ez a Milan. Még Kakát is ki lehetne ma szórni, amennyit ugat...

Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:29

Nem bánnám, ha kihúzná a Milan, de még mindig a Romára tenném a pénzem.
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:28

EsztéNégy írta:
Amúgy nem értem, ellenünk általában nem szoktak óriási kapushibák lenni. Tegnap is néztem este a rangadót, meg ma is, már minden csapat kapott ajándékba gólt a portástól.

Ellenünk mindenki élete meccsét védi  Mad 
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:25

Amúgy nem értem, ellenünk általában nem szoktak óriási kapushibák lenni. Tegnap is néztem este a rangadót, meg ma is, már minden csapat kapott ajándékba gólt a portástól.

Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:24

nem, a rigó nekem is gyanús(és nem a tizi miatt, maicont pl naon szereti...)
közben kiegyeblitettek a milanoi gyikok, mbence, kik vettek részt az előkészitésében? Very Happy

Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:20

Csak nekem tűnik úgy, hogy a bíró azt hiszi, hogy a Roma játszik "erősen" hazai pályán?
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:19

exchaby írta:
montolivo mekkora emberhátrány

meg kaka és balotelli.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 22:14

montolivo mekkora emberhátrány

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-16, 21:30

drukkolok ennek a gyenge milannak, de úgyis kikapnak...
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-08, 22:56

laac írta:
ég a szeméthegy!!!!Fernandes gólja nem kicsit pazar!!!!
Úgy látszik, kicsit elfogyott a motivációjuk a 3-0 után cyclops 
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-08, 21:52

qrvanagyon röhögtem handa hibáján. kár, hogy ilyen ritkán csinálja.
laac
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: nincs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-07, 23:06

ég a szeméthegy!!!!Fernandes gólja nem kicsit pazar!!!!

Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-02, 20:49

A Fio-Hellas milyen meccs már...
neuropa

neuropa

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-02, 01:38

Hali mindenkinek! Már nem tudom melyik kacsarovatban olvastam, de állítólag Berardit valami 15-16 évesen látta először edző, addig csak hobbiból rúgta a bőrt és a testvérénél tett látogatása során fedezték fel, amikor lefocizta a nála idősebb, helyi klub játékosait. Valami ilyesmi rémlik, de ahogy olvastam, ha csak a fele is igaz, Del Piero nem volt szűkmarkú, amikor a tálentumot osztogatta a kis Domeniconak.. Kicsit beteg statjai vannak így első Serie A szezonjában, egy kiesőjelölt klubban.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-01, 22:24

zetterberg40 írta:
s4tch írta:
igazából az van, hogy amióta nándi beilleszkedett, vucsi - sérülés ide vagy oda - nincs a kezdőben, q meg conte alatt végig peremember volt, bár annak elég jó. szerintem berardit simán vissza fogjuk hozni az első csapathoz, és azon se lepődnék meg, ha a másik két fiatal visszatérne. marrone pl. idén simán jobb lenne, mint marchisio.
Akár igazad is lehet, amit nem elleneznék. Conte a nyáron nyilatkozta, hogy a motiválatlanság, amitől a leginkább tart. Gondolom nem ellenezne itt két tehetséges, motivált gyereket.
contének (edzőként) is új volt a szitu, most kellett először agyonnyert csapattal dolgoznia
szerintem saját magától is tartott, az idei bl győzelem után sem fog már ezen parázni jövőre
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-01, 18:07

s4tch írta:
igazából az van, hogy amióta nándi beilleszkedett, vucsi - sérülés ide vagy oda - nincs a kezdőben, q meg conte alatt végig peremember volt, bár annak elég jó. szerintem berardit simán vissza fogjuk hozni az első csapathoz, és azon se lepődnék meg, ha a másik két fiatal visszatérne. marrone pl. idén simán jobb lenne, mint marchisio.
Akár igazad is lehet, amit nem elleneznék. Conte a nyáron nyilatkozta, hogy a motiválatlanság, amitől a leginkább tart. Gondolom nem ellenezne itt két tehetséges, motivált gyereket.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-01, 18:05

exchaby írta:
az se biztos hogy lesz jövőre Smile
Minden ami nem Juve meccs - Page 27 <a href=Minden ami nem Juve meccs - Page 27 Ok12" />

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime2013-12-01, 17:56

zetterberg40 írta:
Meglepne, ha Conte 2 fiatallal pótolná az esetleges távozókat. Bár Pogba esete mutatja, hogy ha valaki gusztustalanul tehetséges és jó, akkor azt be meri dobni a csapatba.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 27 I_icon_minitime

Minden ami nem Juve meccs
Vissza az elejére 
27 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Minden ami nem Juve meccs
» Minden ami nem Juve meccs
» Juve - Verona 2013.09.22
» Izé - Juve 2013.09.14., 18:00 SportKlub
» Pescara - Juve 2012.11.10

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: