Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-12, 14:15
a piros
balazs91
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-11, 17:30
farturo írta:
cortamelasombra írta:
Ha tényleg ez lesz akkor nem bánom. A kivágás egészen menő, látni fogunk sok kicsapott mellszört meccsek közben. ahogy ismerem a társoságot, senki se takarná el a szemét mert félti a lelki üdvét :DD
De nekem még mindig a tavalyi rózsaszin csillagos volt a kedvencem.
nekem pedig az arany színű, amiben Alex kivégezte a Madridot a Bernabeuban
nekem a 2002-3 körüli sima fehér, még a fastweb-szponzorálásával, sima fehéren
farturo
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-11, 17:26
cortamelasombra írta:
balazs91 írta:
ehhez mit szóltok? http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/07/Sargalaz/ alig várom, hogy idegenben Vucsi és Pirlo férfi tertnedvektöl áztatott mellszörzete félidei levonuláskor akamerák kereszttüzének rivaldafényében tündököljön. vagy csak simán kikandikáljon
Ha tényleg ez lesz akkor nem bánom. A kivágás egészen menő, látni fogunk sok kicsapott mellszört meccsek közben. ahogy ismerem a társoságot, senki se takarná el a szemét mert félti a lelki üdvét :DD
nekem pedig az arany színű, amiben Alex kivégezte a Madridot a Bernabeuban
buktar Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-10, 22:02
Chievo, én így szeretlek! http://www.chievoverona.it/en/news/great-2-0-chievo-win-over-napoli
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-08, 14:27
balazs91 írta:
ehhez mit szóltok? http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/07/Sargalaz/ alig várom, hogy idegenben Vucsi és Pirlo férfi tertnedvektöl áztatott mellszörzete félidei levonuláskor akamerák kereszttüzének rivaldafényében tündököljön. vagy csak simán kikandikáljon
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-08, 14:21
ehhez mit szóltok? http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/07/Sargalaz/ alig várom, hogy idegenben Vucsi és Pirlo férfi tertnedvektöl áztatott mellszörzete félidei levonuláskor a kamerák kereszttüzének rivaldafényében tündököljön. vagy csak simán kikandikáljon
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-04, 12:42
DartagnanX írta:
Nekem Totti gólját nézve az jutott eszembe, hogy normális bíráskodás mellett nem lőhette volna meg a gólt, hiszen még eltiltását töltené, amit a Pirlo lemészárlásáért kapott piros lappal érdemelt ki. És vajon Cavani hány gólt fog lőni a következő 3 meccsen, ahelyett, hogy a lelátón ücsörögne.
Így van, mindkettő jogos. Utóbbit meg is írta egy goal.com-os firkász.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-04, 11:57
DartagnanX írta:
cortamelasombra írta:
faszom lebuktam, részegen mindig összekeverem a 'cortamelasombra'-t meg a 'merdejuve91-et' :DDD
de egyébként ide akartam irni. nem szeretni kell az embert, hanem elismerni.
Nekem Totti gólját nézve az jutott eszembe, hogy normális bíráskodás mellett nem lőhette volna meg a gólt, hiszen még eltiltását töltené, amit a Pirlo lemészárlásáért kapott piros lappal érdemelt ki. És vajon Cavani hány gólt fog lőni a következő 3 meccsen, ahelyett, hogy a lelátón ücsörögne.
egyet tudok érteni, amúgy sem bírtam sose a ló fejét...
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-04, 11:38
cortamelasombra írta:
jackie_d írta:
ezt biztosan a másik nickeddel akartad a roma fórumba írni ha iszol ne fórumozz!
faszom lebuktam, részegen mindig összekeverem a 'cortamelasombra'-t meg a 'merdejuve91-et' :DDD
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-03, 23:10
jackie_d írta:
cortamelasombra írta:
Max respect Tottinak, ma zárkózott fel a 2. helyre az örökranglistán. Azért elég kemény hogy ennyi gólt képes volt termelni, főleg itt, Olaszországban.
Szomorú hogy neki is max 1, talán +1 szenvedős éve van hátra. Ő az utolsó a 'nagyok' közül akik még akkor kergették itt a labdát amikor elkezdtem nézni ezt a valamit amiről anno körübelül annyit tudtam hogy focinak hivják és a reálmargit a legjobb. Nem tartott sokáig hogy meggyőzzenek ennek az ellenkezőjéről, és azóta is állitom hogy a legjobb focit itt játszák. És ebben nagy szerepe van Totti-nak, Vieri-nek, Baggio-nak, Cannavaro-nak, Inzaghi-nak, Maldini-nek. De ide sorolhatom Di Natale-t is aki szerencsére még mindig játszik. Ha az utóbbi és Totti is is abbahagyja azt hiszem kijelenthetjük hogy tényleg véget ért egy korszak. Persze a szentimentalizmust kicsit beárnyékolja hogy a egyedül a drágalátos vezetőségünk érdeme az hogy mindannyiuk közül a legnagyobb most éppen Ausztráliában lövi a gólokat. Még legalább 2 évig kihúzhatta volna ezt az aranykorszakot ha marad. Innen is üzenem a döntéshozónak hogy SZLAMB
tl;dr: Totti egy ász, az egyik utolsó és ez szomorú baszki
inb4: Buffont kihagytam, Giorgo-t is (ő még fiatal ehez...) és a külföldieket is. direkt.
ezt biztosan a másik nickeddel akartad a roma fórumba írni ha iszol ne fórumozz!
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-03, 22:27
cortamelasombra írta:
Max respect Tottinak, ma zárkózott fel a 2. helyre az örökranglistán. Azért elég kemény hogy ennyi gólt képes volt termelni, főleg itt, Olaszországban.
Szomorú hogy neki is max 1, talán +1 szenvedős éve van hátra. Ő az utolsó a 'nagyok' közül akik még akkor kergették itt a labdát amikor elkezdtem nézni ezt a valamit amiről anno körübelül annyit tudtam hogy focinak hivják és a reálmargit a legjobb. Nem tartott sokáig hogy meggyőzzenek ennek az ellenkezőjéről, és azóta is állitom hogy a legjobb focit itt játszák. És ebben nagy szerepe van Totti-nak, Vieri-nek, Baggio-nak, Cannavaro-nak, Inzaghi-nak, Maldini-nek. De ide sorolhatom Di Natale-t is aki szerencsére még mindig játszik. Ha az utóbbi és Totti is is abbahagyja azt hiszem kijelenthetjük hogy tényleg véget ért egy korszak. Persze a szentimentalizmust kicsit beárnyékolja hogy a egyedül a drágalátos vezetőségünk érdeme az hogy mindannyiuk közül a legnagyobb most éppen Ausztráliában lövi a gólokat. Még legalább 2 évig kihúzhatta volna ezt az aranykorszakot ha marad. Innen is üzenem a döntéshozónak hogy SZLAMB
inb4: Buffont kihagytam, Giorgo-t is (ő még fiatal ehez...) és a külföldieket is. direkt.
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-03, 22:02
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-03-02, 11:40
"A tekintélyes olasz sportlap, a Gazzetta dello Sport információi szerint az Ellenség tegnapi edzését követően összeverekedett Andrea Stramaccioni vezetőedző és Antonio Cassano. ...Állítólag szó szót követett, míg végül tettlegességig fajult a szóváltás, majd Stankovic és Cordoba vezetésével sikerült szétválasztani a feleket."
Most komolyan, milyen egy elb.ott beteg világ az, ahol egy Stankovicnak és egy Cordobanak kell szétválasztani a feleket?
juve 1974 Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-26, 13:29
Valószínűleg erre a meccsre készülnek egész évben,állítólag az isteni Diego is Nápolyban lesz.Egyszóval a tegnapi formájukból az ég egy adta világon semmire nem lehet következtetni.
Juve=scudetto Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-26, 09:24
buktar írta:
Ha ettől az impotens Napolitól kikapunk...
Ellenünk azért nem "ez" a Napoli fog játszani, ne legyen kétségünk... Nekünk egy fontos meccs lesz, de nekik életük meccse.
buktar Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-26, 09:19
Ha ettől az impotens Napolitól kikapunk...
buktar Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-19, 15:53
Ha mi is tudnánk beadni! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IkukqZXIHnw
buktar Vízhordó
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-19, 09:04
cortamelasombra írta:
Ha valaki most megkérdezi tőlem melyik a legmasszivabb csapat amitől jelenleg a Juvénak tartania kéne azt mondanám a Siena.
Megesszük őket! Nincs mese!
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-18, 22:12
Ha valaki most megkérdezi tőlem melyik a legmasszivabb csapat amitől jelenleg a Juvénak tartania kéne azt mondanám a Siena.
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-10, 18:47
Egyszerűen bicskanyitogató a Milan szurkolók viselkedése. Nem láttam a Cagliari meccset, de bőven hiszek Estinek vagy a nem milanszurkolóknak. A milanosok persze mindent megmagyaráznak, meg vitatható volt, nem volt semmi durva, meg persze a bírói tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást... Borzasztó. Ezek az emberek verik gusztustalanul a nyálukat egy-egy apróbb nekünk kedvező bírói tévedésnél, itt meg megmagyarázzák a magyarázhatatlant. Remélem a Lazio viszi a 3. BL helyet, nem érdemli meg ez a csaló banda. Az NST fórumon nem akartam feleslegesen szítani a tüzet, viszont muszáj volt kiírnom magamból.
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 21:04
Az mekkora már hogy Allegri beismerte hogy kamu volt a tizi ? :DD biztos küldött neki Buffon egy üveget a nagyija Limoncellojából, nem tudom elképzelni hogy emberünk józanul ilyet nyilatkozna :DD
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 18:39
jackie_d írta:
nemtom, nekem elsőre is nyilvánvaló volt, hogy labda volt (megpattan és fel is gyorsul ahogy a védő hozzáér), de persze ahol a bíró állt onnan nem biztos hogy így látszott azért nekünk is befújhatnának ilyesneket
Én is így voltam vele. Már "élőben" is egyértelmű volt számomra, hogy szabályos szerelés történt. A Gazzetta címlapon ugyan megemlítették, hogy kamutizi volt, de azért az első oldalon Balotelli feszített, betöltve az egészet. Ha mi lettünk volna a Milan helyében, akkor a címlapon a reklamáló udineiek vannak (a kép alsó sarkában egy kis képen kimerevítve, ahogy az Udinese védője a labdát rúgja el) és kibaszott nagy betűkkel az lett volna a főcím, hogy VERGOGNA!, vagy valami ilyesmi...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 11:50
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 11:39
DartagnanX írta:
zetterberg40 írta:
Még Allegri szerint is kamutizi, de a lényeg, hogy G666 szerint jogos:) Na de tényleg hagyjuk.
Ezen szerintem sem érdemes rugózni. Nem volt 11-es, de el lehetett nézni, vitt mindent a védő. Visszajátszásból persze fasza, de azért visszanéztük mi is párszor, mire kimondtuk a verdiktet. Ha nekünk fújnak be ilyet, mi sem szégyellnénk magunkat emiatt. A Serie A-ban egy Milannak befújják ezt.
nemtom, nekem elsőre is nyilvánvaló volt, hogy labda volt (megpattan és fel is gyorsul ahogy a védő hozzáér), de persze ahol a bíró állt onnan nem biztos hogy így látszott azért nekünk is befújhatnának ilyesneket
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 11:19
zetterberg40 írta:
jackie_d írta:
ez a tizi tényleg durva...
Még Allegri szerint is kamutizi, de a lényeg, hogy G666 szerint jogos:) Na de tényleg hagyjuk.
Ezen szerintem sem érdemes rugózni. Nem volt 11-es, de el lehetett nézni, vitt mindent a védő. Visszajátszásból persze fasza, de azért visszanéztük mi is párszor, mire kimondtuk a verdiktet. Ha nekünk fújnak be ilyet, mi sem szégyellnénk magunkat emiatt. A Serie A-ban egy Milannak befújják ezt.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 10:35
Ha valaki esetleg nem látta. Természetesen nem volt tizi. Mondjuk szerintem ezt simán el lehetett nézni, nekem kellett hozzá két visszajátszás, mire úgy gondoltam, hogy először a labdát érte el a védő.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 10:26
jackie_d írta:
Guest Vendég
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-04, 00:11
Joseph Ducreux írta:
Már az is elég durva, hogy mikor és milyen kamutizit kapott a Milan (minket ilyenért idény közben visszabasznának a Serie B-be), de az, hogy sok Milan-szurkoló szerint teljesen jogos volt a rigore, már megakasztja az agyam.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-03, 23:02
Joseph Ducreux írta:
Már az is elég durva, hogy mikor és milyen kamutizit kapott a Milan (minket ilyenért idény közben visszabasznának a Serie B-be), de az, hogy sok Milan-szurkoló szerint teljesen jogos volt a rigore, már megakasztja az agyam.
Ne foglalkozz velük, nem érdemes. Az egész Serie A topik egy vicc. Összegyűltek az Ellenség, milan, nápoly szurkolók és közösen csalóznak, mert úgy bátrabbak. Röhögj egy jót és lapozz.
Joseph Ducreux
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-03, 22:58
s4tch Admin
Tárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs 2013-02-02, 22:56