Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Minden ami nem Juve meccs

Go down 
+35
LeRoi10
Tankcsapda
sneco7
bombahoppa
rcb3n21
juventute
rakkenroll
tjunior
neuropa
mbence
boric
.bb.
exchaby
kilopo
simoon
balazs91
_DREAM_
buktar
farturo
Krisz
Joseph Ducreux
leitnor
laac
Juve=scudetto
_Tyler
s4tch
juve 1974
EsztéNégy
tcs19
DartagnanX
pietro10
zetterberg40
virracocha
cortamelasombra
baggiofan
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
simoon
Segédedző
Segédedző

Minden ami nem Juve meccs - Page 31 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-12, 14:15

a piros
Vissza az elejére Go down
http://windholz.wix.com/windholz
balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-11, 17:30

farturo írta:
cortamelasombra írta:

Ha tényleg ez lesz akkor nem bánom.
A kivágás egészen menő, látni fogunk sok kicsapott mellszört meccsek közben. ahogy ismerem a társoságot, senki se takarná el a szemét mert félti a lelki üdvét :DD

De nekem még mindig a tavalyi rózsaszin csillagos volt a kedvencem.

nekem pedig az arany színű, amiben Alex kivégezte a Madridot a Bernabeuban

nekem a 2002-3 körüli sima fehér, még a fastweb-szponzorálásával, sima fehéren
farturo

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-11, 17:26

cortamelasombra írta:
balazs91 írta:
ehhez mit szóltok? http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/07/Sargalaz/
alig várom, hogy idegenben Vucsi és Pirlo férfi tertnedvektöl áztatott mellszörzete félidei levonuláskor akamerák kereszttüzének rivaldafényében tündököljön. vagy csak simán kikandikáljon

A kivágás egészen menő, látni fogunk sok kicsapott mellszört meccsek közben. ahogy ismerem a társoságot, senki se takarná el a szemét mert félti a lelki üdvét :DD

nekem pedig az arany színű, amiben Alex kivégezte a Madridot a Bernabeuban
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-10, 22:02

Chievo, én így szeretlek!
http://www.chievoverona.it/en/news/great-2-0-chievo-win-over-napoli
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-08, 14:27

balazs91 írta:
alig várom, hogy idegenben Vucsi és Pirlo férfi tertnedvektöl áztatott mellszörzete félidei levonuláskor akamerák kereszttüzének rivaldafényében tündököljön. vagy csak simán kikandikáljon

balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-08, 14:21

alig várom, hogy idegenben Vucsi és Pirlo férfi tertnedvektöl áztatott mellszörzete félidei levonuláskor a kamerák kereszttüzének rivaldafényében tündököljön. vagy csak simán kikandikáljon
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-04, 12:42

DartagnanX írta:
Nekem Totti gólját nézve az jutott eszembe, hogy normális bíráskodás mellett nem lőhette volna meg a gólt, hiszen még eltiltását töltené, amit a Pirlo lemészárlásáért kapott piros lappal érdemelt ki.
És vajon Cavani hány gólt fog lőni a következő 3 meccsen, ahelyett, hogy a lelátón ücsörögne.

Így van, mindkettő jogos. Utóbbit meg is írta egy goal.com-os firkász.
http://bianconeri.taccs.hu
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-04, 11:57

DartagnanX írta:
cortamelasombra írta:

faszom lebuktam, részegen mindig összekeverem a 'cortamelasombra'-t meg a 'merdejuve91-et' :DDD

de egyébként ide akartam irni. nem szeretni kell az embert, hanem elismerni.

Nekem Totti gólját nézve az jutott eszembe, hogy normális bíráskodás mellett nem lőhette volna meg a gólt, hiszen még eltiltását töltené, amit a Pirlo lemészárlásáért kapott piros lappal érdemelt ki.
És vajon Cavani hány gólt fog lőni a következő 3 meccsen, ahelyett, hogy a lelátón ücsörögne.

egyet tudok érteni, amúgy sem bírtam sose a ló fejét...
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-04, 11:38

cortamelasombra írta:
jackie_d írta:

ezt biztosan a másik nickeddel akartad a roma fórumba írni
ha iszol ne fórumozz! pirat

faszom lebuktam, részegen mindig összekeverem a 'cortamelasombra'-t meg a 'merdejuve91-et' :DDD

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-03, 23:10

jackie_d írta:
cortamelasombra írta:
Max respect Tottinak, ma zárkózott fel a 2. helyre az örökranglistán.
Azért elég kemény hogy ennyi gólt képes volt termelni, főleg itt, Olaszországban.

Szomorú hogy neki is max 1, talán +1 szenvedős éve van hátra.
Ő az utolsó a 'nagyok' közül akik még akkor kergették itt a labdát amikor elkezdtem nézni ezt a valamit amiről anno körübelül annyit tudtam hogy focinak hivják és a reálmargit a legjobb.
Nem tartott sokáig hogy meggyőzzenek ennek az ellenkezőjéről, és azóta is állitom hogy a legjobb focit itt játszák.
És ebben nagy szerepe van Totti-nak, Vieri-nek, Baggio-nak, Cannavaro-nak, Inzaghi-nak, Maldini-nek. De ide sorolhatom Di Natale-t is aki szerencsére még mindig játszik. Ha az utóbbi és Totti is is abbahagyja azt hiszem kijelenthetjük hogy tényleg véget ért egy korszak. Persze a szentimentalizmust kicsit beárnyékolja hogy a egyedül a drágalátos vezetőségünk érdeme az hogy mindannyiuk közül a legnagyobb most éppen Ausztráliában lövi a gólokat. Még legalább 2 évig kihúzhatta volna ezt az aranykorszakot ha marad.
Innen is üzenem a döntéshozónak hogy SZLAMB Twisted Evil

tl;dr: Totti egy ász, az egyik utolsó és ez szomorú baszki

inb4: Buffont kihagytam, Giorgo-t is (ő még fiatal ehez...Very Happy) és a külföldieket is. direkt.

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-03, 22:27

cortamelasombra írta:
Azért elég kemény hogy ennyi gólt képes volt termelni, főleg itt, Olaszországban.

Ő az utolsó a 'nagyok' közül akik még akkor kergették itt a labdát amikor elkezdtem nézni ezt a valamit amiről anno körübelül annyit tudtam hogy focinak hivják és a reálmargit a legjobb.
Nem tartott sokáig hogy meggyőzzenek ennek az ellenkezőjéről, és azóta is állitom hogy a legjobb focit itt játszák.
És ebben nagy szerepe van Totti-nak, Vieri-nek, Baggio-nak, Cannavaro-nak, Inzaghi-nak, Maldini-nek. De ide sorolhatom Di Natale-t is aki szerencsére még mindig játszik. Ha az utóbbi és Totti is is abbahagyja azt hiszem kijelenthetjük hogy tényleg véget ért egy korszak. Persze a szentimentalizmust kicsit beárnyékolja hogy a egyedül a drágalátos vezetőségünk érdeme az hogy mindannyiuk közül a legnagyobb most éppen Ausztráliában lövi a gólokat. Még legalább 2 évig kihúzhatta volna ezt az aranykorszakot ha marad.

inb4: Buffont kihagytam, Giorgo-t is (ő még fiatal ehez...Very Happy) és a külföldieket is. direkt.

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-03, 22:02

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-03-02, 11:40

"A tekintélyes olasz sportlap, a Gazzetta dello Sport információi szerint az Ellenség tegnapi edzését követően összeverekedett Andrea Stramaccioni vezetőedző és Antonio Cassano. ...Állítólag szó szót követett, míg végül tettlegességig fajult a szóváltás, majd Stankovic és Cordoba vezetésével sikerült szétválasztani a feleket."

Most komolyan, milyen egy elb.ott beteg világ az, ahol egy Stankovicnak és egy Cordobanak kell szétválasztani a feleket?
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-26, 13:29

Valószínűleg erre a meccsre készülnek egész évben,állítólag az isteni Diego is Nápolyban lesz.Egyszóval a tegnapi formájukból az ég egy adta világon semmire nem lehet következtetni.
Juve=scudetto
Gyúró
Gyúró
Juve=scudetto

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-26, 09:24

buktar írta:
Ha ettől az impotens Napolitól kikapunk...

Ellenünk azért nem "ez" a Napoli fog játszani, ne legyen kétségünk...
Nekünk egy fontos meccs lesz, de nekik életük meccse.
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-26, 09:19

Ha ettől az impotens Napolitól kikapunk...
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-19, 15:53

Ha mi is tudnánk beadni!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IkukqZXIHnw
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-19, 09:04

cortamelasombra írta:
Ha valaki most megkérdezi tőlem melyik a legmasszivabb csapat amitől jelenleg a Juvénak tartania kéne azt mondanám a Siena.

Megesszük őket! Nincs mese!
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-18, 22:12

Ha valaki most megkérdezi tőlem melyik a legmasszivabb csapat amitől jelenleg a Juvénak tartania kéne azt mondanám a Siena.

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-10, 18:47

Egyszerűen bicskanyitogató a Milan szurkolók viselkedése. Nem láttam a Cagliari meccset, de bőven hiszek Estinek vagy a nem milanszurkolóknak. A milanosok persze mindent megmagyaráznak, meg vitatható volt, nem volt semmi durva, meg persze a bírói tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást... Borzasztó. Ezek az emberek verik gusztustalanul a nyálukat egy-egy apróbb nekünk kedvező bírói tévedésnél, itt meg megmagyarázzák a magyarázhatatlant. Remélem a Lazio viszi a 3. BL helyet, nem érdemli meg ez a csaló banda. Az NST fórumon nem akartam feleslegesen szítani a tüzet, viszont muszáj volt kiírnom magamból.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 21:04

Az mekkora már hogy Allegri beismerte hogy kamu volt a tizi ? :DD
biztos küldött neki Buffon egy üveget a nagyija Limoncellojából, nem tudom elképzelni hogy emberünk józanul ilyet nyilatkozna :DD

Joseph Ducreux

Joseph Ducreux

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 18:39

jackie_d írta:

nemtom, nekem elsőre is nyilvánvaló volt, hogy labda volt (megpattan és fel is gyorsul ahogy a védő hozzáér), de persze ahol a bíró állt onnan nem biztos hogy így látszott
azért nekünk is befújhatnának ilyesneket

Én is így voltam vele. Már "élőben" is egyértelmű volt számomra, hogy szabályos szerelés történt. A Gazzetta címlapon ugyan megemlítették, hogy kamutizi volt, de azért az első oldalon Balotelli feszített, betöltve az egészet. Ha mi lettünk volna a Milan helyében, akkor a címlapon a reklamáló udineiek vannak (a kép alsó sarkában egy kis képen kimerevítve, ahogy az Udinese védője a labdát rúgja el) és kibaszott nagy betűkkel az lett volna a főcím, hogy VERGOGNA!, vagy valami ilyesmi...
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 11:50

Így működik a szurkolói lélektan:

https://www.facebook.com/questions/534014359963627/
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 11:39

DartagnanX írta:
zetterberg40 írta:

Még Allegri szerint is kamutizi, de a lényeg, hogy G666 szerint jogos:)
Na de tényleg hagyjuk.

Ezen szerintem sem érdemes rugózni. Nem volt 11-es, de el lehetett nézni, vitt mindent a védő. Visszajátszásból persze fasza, de azért visszanéztük mi is párszor, mire kimondtuk a verdiktet.
Ha nekünk fújnak be ilyet, mi sem szégyellnénk magunkat emiatt. A Serie A-ban egy Milannak befújják ezt.

nemtom, nekem elsőre is nyilvánvaló volt, hogy labda volt (megpattan és fel is gyorsul ahogy a védő hozzáér), de persze ahol a bíró állt onnan nem biztos hogy így látszott
azért nekünk is befújhatnának ilyesneket
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 11:19

zetterberg40 írta:
jackie_d írta:
ez a tizi tényleg durva...

Na de tényleg hagyjuk.

Ezen szerintem sem érdemes rugózni. Nem volt 11-es, de el lehetett nézni, vitt mindent a védő. Visszajátszásból persze fasza, de azért visszanéztük mi is párszor, mire kimondtuk a verdiktet.
Ha nekünk fújnak be ilyet, mi sem szégyellnénk magunkat emiatt. A Serie A-ban egy Milannak befújják ezt.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 10:35

Ha valaki esetleg nem látta. Természetesen nem volt tizi. Mondjuk szerintem ezt simán el lehetett nézni, nekem kellett hozzá két visszajátszás, mire úgy gondoltam, hogy először a labdát érte el a védő.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 10:26

jackie_d írta:

Na de tényleg hagyjuk.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-04, 00:11

Joseph Ducreux írta:
Már az is elég durva, hogy mikor és milyen kamutizit kapott a Milan (minket ilyenért idény közben visszabasznának a Serie B-be), de az, hogy sok Milan-szurkoló szerint teljesen jogos volt a rigore, már megakasztja az agyam.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-03, 23:02

Joseph Ducreux írta:
Már az is elég durva, hogy mikor és milyen kamutizit kapott a Milan (minket ilyenért idény közben visszabasznának a Serie B-be), de az, hogy sok Milan-szurkoló szerint teljesen jogos volt a rigore, már megakasztja az agyam.

Ne foglalkozz velük, nem érdemes. Az egész Serie A topik egy vicc. Összegyűltek az Ellenség, milan, nápoly szurkolók és közösen csalóznak, mert úgy bátrabbak. Röhögj egy jót és lapozz.
Joseph Ducreux

Joseph Ducreux

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-03, 22:58

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime2013-02-02, 22:56

Minden ami nem Juve meccs - Page 31 537215_435771766491345_1694468028_n

Nem volt szíve befújni, van ilyen.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden ami nem Juve meccs   Minden ami nem Juve meccs - Page 31 I_icon_minitime

Minden ami nem Juve meccs
Vissza az elejére 
31 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Minden ami nem Juve meccs
» Minden ami nem Juve meccs
» Juve - Verona 2013.09.22
» Izé - Juve 2013.09.14., 18:00 SportKlub
» Pescara - Juve 2012.11.10

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: