Hihetetlen az inda vergődése a hétvége után. Hivatalos vizsgálatot kérnek a szövetségtől, ahol kifogásolnak: 1. Két elmaradt tizenegyest (Mandzu-fIcardi és Lichti-D'ambro), 2. volt valami közvetett szabadrúgás a tizenhatosunk előtt amit Chiellini haza akart gurítani, lecsapott rá fIcardi ziccerben mehetett volna, erre Rizs Zoli visszafújta arra hivatkozva, hogy mozgott a labda. 3. Szerintük a gól előtt Chiello ellökte a védőt, ezért nem ért ki Pulira időben, le kellett volna fújni 4. Perisics és fIcardi eltiltását vonják vissza, mert semmi csúnyát nem tettek
Szánalom a köbön
Mi a zöld gyepen vagyunk erősek, ők a zöld asztalnál. Mindig is így volt, és így is lesz. Aki győztes volt, győztes is marad. Aki rinya, sosem lesz bajnok. És ezen a kínai pénz sem fog változtatni.
Hihetetlen az inda vergődése a hétvége után. Hivatalos vizsgálatot kérnek a szövetségtől, ahol kifogásolnak: 1. Két elmaradt tizenegyest (Mandzu-fIcardi és Lichti-D'ambro), 2. volt valami közvetett szabadrúgás a tizenhatosunk előtt amit Chiellini haza akart gurítani, lecsapott rá fIcardi ziccerben mehetett volna, erre Rizs Zoli visszafújta arra hivatkozva, hogy mozgott a labda. 3. Szerintük a gól előtt Chiello ellökte a védőt, ezért nem ért ki Pulira időben, le kellett volna fújni 4. Perisics és fIcardi eltiltását vonják vissza, mert semmi csúnyát nem tettek
Szánalom a köbön
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
erről jut eszembe, hogy láttam egy ilyet a 'tuzon:
minimum érdekes, hogy khedira a leggyorsabb emberünk, ha sprintről van szó.
Könnyű elsőnek lennie, a többieknél labda is szokott lenni!
A statisztika szerintem csalóka, mert a végsebességet nézik. Anno Bobo Vieri volt a leggyorsabb 100-on, még az olimpiai szintidőt is megfutotta. Ezzel szemben nem úgy emlékszünk rá, mint a villámléptű Bobo-ra.
A gyorsulás ami inkább meghatározó a rövid sprintek miatt.
Khedira feljavult ennek nagyon örülök. De attól még néha azt érzem úgy fordul, mint a csuklós busz.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8536 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
pontosan. nem is értem, hogy gondolják, hogy pariban voltak. hátrányban asszem egyszer találták el a kaput, nulla kidolgozott helyzetük volt, menjenek a picsába.
Alles zusammen találták el kétszer a kaput, kb Buffon ölébe fejelték a labdát mindkétszer. Volt kb 2 igazán veszélyes lövés az első félidőben (köztük Joao Marioe amire Buffon is fújtatott egyet) ami mellé ment, a többi csak maszatolás. A második félidőben mi már semmi komolyat nem akartunk csak tartottuk az eredményt, úgy hogy totál veszélytelenek voltak. Tőlük elvárt lúzerséggel kezelték a vereséget. Egyébként Rizzoli is gyökér volt kicsit - csak a szokásos - nem tudom hogy a fél csapatunk mire kapott sárgát míg Gagliardini megmagyarázhatatlan módon miért nem, egyébként Candreva is nagyon a piros határán volt. Gagliardini szerintem már most is kurvajó spíler és fog még bőven fejlődni, kár hogy ebben koszos putriban játszik. Az azért látszott, hogy miután lenyomtunk pár meccset 4231ben, összegyűlt elég anyag hogy jól kielemezzenem minket, közel sem voltunk olyan lehengerlőek mint az előző meccseken. Dybalatol várnék főleg többet, Lichtitol meg kevesebb kezdőcsapatot (bántóan ügyetlen támadásban, szinte minde szépen kidolgozott kombinációt ő rontott el). Mandzukic - aki meg kulcs ebben a felállásban, mivel ő hozza egyensúlyba a csapatot a mezonymunkajaval - egyszer csak kevés lesz támadásban. Szélen nem eleg gyors, a sarkazasok meg nem fognak mindig bejönni, olyan dolgokra ő pedig nem képes mint Cuadrado. Allegrinek minél előbb meg kell tanítani Pjacat melózni.
Ami mellett nem mennék el, hogy Pjanic és Kebab hatalmas mezőnymunkát végzett. 4 szerelés per fő. Kebab jobb statokat produkált ezen a meccsen, mint eddig egy fél szezon alatt összesen. (a másik megjegyzésem vele szemben, hogy ő a középpálya Pippo Inzaghi-ja egyszerűen valahogy mindig ott van lassú körülményes stb, de hihetetlen amit csinál a maga nemében).
Marcinak fel kell kötnie a gatyeszt, ha kezdő akar lenni.
Pulika mezőnyben is nagyon ott van, sokat dolgozik szerel, rúg csíp harap (fetreng). És előre játékban is nagyon ott van.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8536 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
sima meccs volt, handanovic megmentette őket az alázástól
pontosan. nem is értem, hogy gondolják, hogy pariban voltak. hátrányban asszem egyszer találták el a kaput, nulla kidolgozott helyzetük volt, menjenek a picsába.
Alles zusammen találták el kétszer a kaput, kb Buffon ölébe fejelték a labdát mindkétszer. Volt kb 2 igazán veszélyes lövés az első félidőben (köztük Joao Marioe amire Buffon is fújtatott egyet) ami mellé ment, a többi csak maszatolás. A második félidőben mi már semmi komolyat nem akartunk csak tartottuk az eredményt, úgy hogy totál veszélytelenek voltak. Tőlük elvárt lúzerséggel kezelték a vereséget. Egyébként Rizzoli is gyökér volt kicsit - csak a szokásos - nem tudom hogy a fél csapatunk mire kapott sárgát míg Gagliardini megmagyarázhatatlan módon miért nem, egyébként Candreva is nagyon a piros határán volt. Gagliardini szerintem már most is kurvajó spíler és fog még bőven fejlődni, kár hogy ebben koszos putriban játszik. Az azért látszott, hogy miután lenyomtunk pár meccset 4231ben, összegyűlt elég anyag hogy jól kielemezzenem minket, közel sem voltunk olyan lehengerlőek mint az előző meccseken. Dybalatol várnék főleg többet, Lichtitol meg kevesebb kezdőcsapatot (bántóan ügyetlen támadásban, szinte minde szépen kidolgozott kombinációt ő rontott el). Mandzukic - aki meg kulcs ebben a felállásban, mivel ő hozza egyensúlyba a csapatot a mezonymunkajaval - egyszer csak kevés lesz támadásban. Szélen nem eleg gyors, a sarkazasok meg nem fognak mindig bejönni, olyan dolgokra ő pedig nem képes mint Cuadrado. Allegrinek minél előbb meg kell tanítani Pjacat melózni.
sima meccs volt, handanovic megmentette őket az alázástól
a második félidőt szépen lemanageltük, az internek helyzete sem nagyon volt, ha bepakoljuk a másodikat nincs ez a béna hiszti a végén, viszont így meg egy kék patkányt kiszórtak 24 szerelés, pjanic-khedira 4-4, Chiello 6!, bolond ez az ember, de nagy harcos. Khdeira a végére nagyon elfogyott ez a bozótharc nem az ő terepe.
Szép munka!!! Kebap és a Lufifej sokat melózott, még ha az első félidőben volt rajtuk nyomás bőven. Puli dugója meg gyönyörű volt
Licht viszont menjen a fenébe, kritikán aluli volt az a jelenet a lecserélésekor. Dybalanak sem tetszett, hogy megint lehozza, de legalább visszavett magából.
Ja és nálam Chiellini a meccs embere. Főnök üzemmódban nyomta.