Lesz némi hátszelük, de a PSG nem csak amiatt bukott akkorát, én úgy érzem sima lesz.
ez érdekes kérdés. vajon hogy alakult volna a továbbjutás kérdése, ha 3-1-nél a psg megkapja a jogos tizit? és akkor, ha 4-1-nél, a 91. percben nem kap a barcelona egy kamutizit?
ez a baj a modern, szinte a követhetetlenségig felgyorsult focival: egy balfasz ítélet simán megváltoztathatja egy párharc kimenetelét. a psg egyrészt a saját bénaságuk miatt bukott, másrészt vélhetően a saját bénaságuk sem lett volna elég ahhoz, hogy kiessenek, ha megkapják a jogos tizit, vagy nem fújják be suarez műesését. a barca-psg bírója, aytekin 38 éves, ez volt asszem a 6. bl-meccse, nem is kell megvenni ahhoz egy rutintalan bírót, hogy meghajoljon a 90-100 ezer ember által okozott nyomás alatt.
egyébként kuipersről azt írja a spanyol 'as', hogy 2010-ben ő vezette azt az ajax-psv-t, amelyiken suarez megharapta bakkalt. a bíró orra előtt történt az eset, és semmilyen következménye nem volt a pályán:
Hihetetlen, hogy a berliniek hogy telesírják a sajtót meg a közösségi médiát, bezzeg tavaly Lewa szabálytalansága utáni gólnál, meg Morci téves lesénél kussoltak. Főleg buzividal picsog nagyon, pedig ha valaki tett a kiesésért az pont ő. Hehe #buzividal
Lesz némi hátszelük, de a PSG nem csak amiatt bukott akkorát, én úgy érzem sima lesz.
ezzel nem értek egyet: ha csak egy gól is esett a hátszél miatt, akkor már az volt az oka a PSG bukásának, anélkül tökéletes lett volna a stratégiájuk sőt, nem is kell bírói hiba miatti gól, elég egy elmaradt/felesleges sárga hogy eldöntse a meccset
Ha Enrique 8 csatárral áll ki, ahogyan azt nemrég állította, akkor annak akár nagyon csúnya vége is lehet katalán részről, tippem ez esetre: 6-1, de nekünk.
szerintem úgy értette, hogy a 8 csatárból 5 az bíró lesz... amúgy én is fosok, de inkább a szembeszél miatt
- egyrészt láttam a hétvégi Sociedad elleni vergődést, amiből messzemenő következtetést azért nem kell levonni, de az látszik hogy nagy bajok vannak a katalánoknál, örülhetnek hogy nem kaptak ki, botrányosan szarok voltak főleg hátul. - mi viszont k. jók vagyunk és sokkal szebb férfiak játszanak a mi csapatunkban - aki kiesik 3:0-ról az bekaphatja a f.szt és nem érdemeljük meg hogy ott legyünk a legjobb 4 között.
Szerintem nyerünk, Piggy pedig gólt fog lőni.
Dettó!
Ha Enrique 8 csatárral áll ki, ahogyan azt nemrég állította, akkor annak akár nagyon csúnya vége is lehet katalán részről, tippem ez esetre: 6-1, de nekünk.
Mi baj van vele? Allegrinek rossz ómen lehet, de azért az a Barca-Milan nem rajta ment el. Nekem egy meccs sem ugrik be ránézésre, amelyiken rosszul fújt volna. Kassai jobb lett volna, az mondjuk igaz.
Kassai még a mostani igen gyenge nemzetközi mezőnyben is az egyik legnagyobb fasz, ezt ma is igazolta, ráadásul amellett, hogy ostobaságokat fújkál, egy hihetetlen arrogáns seggfej
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
- egyrészt láttam a hétvégi Sociedad elleni vergődést, amiből messzemenő következtetést azért nem kell levonni, de az látszik hogy nagy bajok vannak a katalánoknál, örülhetnek hogy nem kaptak ki, botrányosan szarok voltak főleg hátul. - mi viszont k. jók vagyunk és sokkal szebb férfiak játszanak a mi csapatunkban - aki kiesik 3:0-ról az bekaphatja a f.szt és nem érdemeljük meg hogy ott legyünk a legjobb 4 között.
Mi baj van vele? Allegrinek rossz ómen lehet, de azért az a Barca-Milan nem rajta ment el. Nekem egy meccs sem ugrik be ránézésre, amelyiken rosszul fújt volna. Kassai jobb lett volna, az mondjuk igaz.
Nekem a magyar-svájci vb selejtező egyből beugrik, ahol istenként tisztelte a magasabban jegyzett csapatot....meg ami beugrik még vele kapcsolatban az a Fulham elleni 4-1-es zakó.
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-04-18, 11:54-kor.
Vidal anno akkora juventino volt amikor a lejáró szerződését egy évvel hosszabbította, ehhez képest Dybala maxot hosszabbított (igaz ez is csak 2 év), szerintem ez a lényeg.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
néztem a videót a bejelentésről, néhány mondatnál az orrát piszkálta, rángatta a vállát, stb.
lehet, hogy túl sok lie to me-t néztem, de nekem nem tűnt őszintének. a nyáron szerintem őt adjuk el.
Túl sok lie to met neztel szerintem Az orr baszogatas szokasa, meg eddig nem lattam olyan sajtotajekoztaton ahol ne izzadt volna mont a lo. Engem az lepne meg ha egy 5 eves hosszabbitas utan 2 hobappal eladnank. Mellesleg szerintem a vilagra toro marketing terveinkbe se ferne bele. A brand management mar elindult a Dybala maszkkal, uj weblapja is van (eleg benacska mondjuk), szerintem o lesz a mi arcunk.
Tegnap voltam olyan mazochista, hogy inkább néztem az Atleti meccset. Erős megérzésem, hogy fogunk mi még velük játszani. A tegnap látottak alapján pedig nagyon jó is lenne őket kapni ha továbbmegyünk.
Azért ez az Atleti se a régi, a bajnokságban sem annyira meggyőzőek. Godín, Juanfran, Gabi, Torres erősen öregednek, a Torres- Griezmann páros nem tud presszingelni, fizikálisan gyengék. Koke nem tud felnőni a világklasszis potenciáljához. Saúl és Carrasco se az a világklasszis egyelőre.
Persze sosem szabad leírni Simeone csapatát de ez az Atleti egy már befásult, öreg oroszlán látszatát kelti. A keménység megvan de a játékosok már nem tudják olyan átütőerővel a pályára tenni amit elvárnak tőlük. Gaitán és Gameiro a két nagy hiányzójuk, velük persze más lenne, de nincs mitől félni az Atletivel kapcsolatban. Mondjuk Gaitan 1400 perc alatt elér 4 gólja és 3 asszisztja sem egy világrengető szezon.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Meg lennék lepve, ha nem a Juve-Real-Atletico-Monaco négyes alkotná az elődöntő mezőnyét. Persze egyik párharc sem lefutott, de az odavágók alapján jó esély van erre.
Real - Bayern: én itt eleve a Bayernnek örültem volna jobban, a Real stílusa egyszerűen megfoghatatlannak tűnik számomra. Sokszor a nagy semmit mutatják, mégis behúzzák a meccset, lásd például a nápolyi vizitjüket. A Bayern erős, de abszolút megoldható a játékuk semlegesítése számunkra. Fordíthat a Bayern, de ehhez Ancelottinak olyat kell lépnie, amire nem lehet számítani. Alonso és Ribéry kihagyása ebbe beleférhet.
Monaco - Dortmund: a Dortmund teljesítményét beárnyékolta a robbantás az első félidőben, így a Monaco elsöprő teljesítménye abban a 45 percben relatívan kezelendő. A másodikban leginkább a szerencsének köszönhették, hogy 1-2-nél nem egyenlítettek. Ettől függetlenül a hercegségbeliek igencsak szép dolgot vittek véghez ezzel. Ha a dortmundiak összeszedik magukat, akkor a második félidő alapján talán lehet esélyük.
Atletico - Leicester: ebből semmit nem láttam, de jó eséllyel ez elég lesz az Atleticonak őket ismerve. Angol csapat egyébként se legyen már a négyben.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest