Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Milan - Juventus 2012.11.25.

Go down 
+19
kaley29
leitnor
Trollfogó
Juve=scudetto
enzogigi
_DREAM_
buktar
kilopo
simoon
.bb.
balazs91
cortamelasombra
DartagnanX
CsT
virracocha
juve 1974
zetterberg40
EsztéNégy
s4tch
23 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Guest
Vendég

Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 14:49

s4tch írta:
_Tyler írta:
azért tegyük hozzá, hogy ezt csupán a gazzetta dello sport írja, akik lassan a 20. ellenfeleink a bajnokságban

Ezért is írtam, hogy "állítólag" - erre nézd meg:
http://www.calciomercato.it/news/186114/Milan-Juventus-Marchisio-e-Bonucci-sul-presunto-litigio-su-Twitter.html

(A hozzám hasonlóan az olaszt messziről ugatóknak: Marcsi és Bonu üzentek egymásnak a twitteren. Marcsi: "Leo, hallottál az állítólagos balhénkról?" Bonu: "Aha, engem is meglepett. Találkozunk a pályán...")

A gazzetta tényleg egyre mélyebbre süllyed.

köszi a fordítást, isten tartsa meg a jó szokásodat! Smile
Vissza az elejére Go down
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 14:48

s4tch írta:
_Tyler írta:
azért tegyük hozzá, hogy ezt csupán a gazzetta dello sport írja, akik lassan a 20. ellenfeleink a bajnokságban

http://www.calciomercato.it/news/186114/Milan-Juventus-Marchisio-e-Bonucci-sul-presunto-litigio-su-Twitter.html

(A hozzám hasonlóan az olaszt messziről ugatóknak: Marcsi és Bonu üzentek egymásnak a twitteren. Marcsi: "Leo, hallottál az állítólagos balhénkról?" Bonu: "Aha, engem is meglepett. Találkozunk a pályán...")

Kurvajó egyébként az io non compro la gazzetta della sport facebook oldal, amit belinkeltetek nemrég.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 14:04

_Tyler írta:

http://bianconeri.taccs.hu
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 12:57

jackie_d írta:

ha már itt tartunk: szerintem nem szerencsés ha a kapus a csk
márcsak azért sem mert elvileg (csak) a csk kommunikál a bíróval és nem túl szerencsés ha ezért mindig el kell rohangálnia a kaputól. Smile

Buffon megy magától is a biróhoz, elbeszélgetni meg úgy általába kedélyesen csevegni az ellenfél bármelyik játékosával :DD ő márcsak ilyen.
eskü még soha nem volt olyan 'vágókép' ahol nem azt láttam h éppen vmi ellenfél fejét simogatja a játékoskijáróba vagy röhög vkivel a szünetbe miközbe szop a csapat a potya góljával :DD imádom az embert, nah, az digó vér a csapatba az biztos

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 12:31

DartagnanX írta:
Berlusconi: "It feels even better to beat Juventus with a dubious penalty"

Nagy arc az öreg.

hehe, mintha magamat hallanám
kíváncsi vagyok ezzel vége lesz-e ennek a műsorszámnak
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 12:30

s4tch írta:
Ja, értem. A tizit valóban mindenki helyén kezeli, ez valóban pozitív.

Buffon a cséká.

tényleg...
még mindig a parma meccs hatása alatt vagyok, ahol gondolom gigi hiánya miatt kapta ő a szalagot

ha már itt tartunk: szerintem nem szerencsés ha a kapus a csk
márcsak azért sem mert elvileg (csak) a csk kommunikál a bíróval és nem túl szerencsés ha ezért mindig el kell rohangálnia a kaputól. Smile
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 11:56

Én meg úgy,hogy állandóan Marci a segítség,és ebbe bizony bele lehet fáradni,fásulni.A csatár kérdés megoldatlansága vissza üt a középpályánkra,nem nekik kéne a gólok nagy többségét szállítani hosszútávon. Silvionak is vissza jött a humorérzéke,most olvasom.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 11:52

Berlusconi: "It feels even better to beat Juventus with a dubious penalty"

Nagy arc az öreg.

cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 11:44

Én Marcsival egy kicsit elnézőbb vagyok, bár tény hogy magához képest szar volt és a nevét nem hallottam a 30. percig kb (pedig olasz közvetités volt és ott nem a faszcibálás megy hanem korrekten közvetitik az eseményeket :DD)
Én azt mondom ő ledolgoztam amit mindig ledolgozik, talán fáradt volt ez simán elképzelhető de a középpálya inkább Vidalnál és a szélek támogatásának hiányába borult fel.
Jó játékos Marcsi nagyon de kell nekia support, egymaga nem egy 'jelenség' a pályán. Akkor jó ha mások is dolgoznak mellette illetve segitik. Legalábbis én igy látom.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 11:05

Ja, értem. A tizit valóban mindenki helyén kezeli, ez valóban pozitív.

Buffon a cséká.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 10:10

s4tch írta:
jackie_d írta:
edit2: a többi nyilatkozatot is olvasva úgy látszik azért rend van a fejekben

A meccs után valóban lehiggadtak a srácok, de sem a szinte teljes csapat hozzáállása, sem Q csere utáni magánszáma nem azt mutatta, hogy itt aztán hatalmas csapategység van. A calciomercatón van egy kis színes, ami ezt a képet erősíti: Marcsi állítólag nekidőlt a szünetben Bonuccinak, mondván, "miattad állunk vesztésre". Bonuccinak, érted, aki az egyik épkézláb ember volt.

Szétestünk tegnap is, meg az Ellenség ellen is. Hiányzik Conte a partvonalról.

én nem erről beszélek, hanem arról hogy mindenki elsősorban a saját teljesítményünkkel foglalkozik és épphogycsak le nem szarjuk a tizit
kurvanagy csapategység mellett is vannak zrikák, ha marcsi szól leonak az oké (ő a csk, vagy nem?)
nem tudjuk q mit mondott, de tartalomtól függően akár még ez is beleférhet
(pl. "baszki, nemá csatárt hozol le mikor hátrányban vagyuk", etc.)
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 09:58

_Tyler írta:
juve 1974 írta:
Alapvetően azért szurkoltam,hogy a 2. félidőben csak felvesszük a kesztyűt,de nem.Lehet,hogy a kékek ellen így elfáradtunk,mentálisan,fizikálisan?A szélről erőltetett beadásoktól teljesen kész voltam.(Isla and Assamoah)Lehet Mirkot fikázni,de a meccs a csapat hibájából ment el,mint ha nem a Siro-ba mentek volna,hanem valami megye 2 küzdelemre.Most már nagyon érezhető Conte hiánya. Mad

a magam részéről lezárnám a Vucsinics témát a következőkkel: szerintem senki nem varrja az ő nyakába a vereséget, csupán ő az egyetlen, akiről eltérnek a vélemények. Isla katasztrofális teljesítményét mindenki kiemeli, és a többi középpályás is kap hideget-meleget. ott ment el a meccs, hogy a szélsőink az izé elleni vereség után ismét elbukták azokat a párharcokat, amelyeket papíron simán nyerniük kellett volna, és hogy Marchisio és Vidal elkeserítően körülményes, lassú és pontatlan volt. ha én osztályoztam volna, akkor Marci és Asamoah 4-est, Isla kettest, Vidal hármast lap a tízes skálán (Vucsinics négyest vagy ötöst, hogy összehasonlítható legyen)

korrekt
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 09:38

10-es skálán tényleg 5 volt a csapat átlaga.Én Marci játékában a fásultságot láttam,persze ez igaz volt a teljes középpályánkra.Na mindegy, emlékszem én még ennél siralmasabb meccsekre is,szóval ki a gödörből. Forza Juve! Exclamation
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 09:30

s4tch írta:
jackie_d írta:

A meccs után valóban lehiggadtak a srácok, de sem a szinte teljes csapat hozzáállása, sem Q csere utáni magánszáma nem azt mutatta, hogy itt aztán hatalmas csapategység van. A calciomercatón van egy kis színes, ami ezt a képet erősíti: Marcsi állítólag nekidőlt a szünetben Bonuccinak, mondván, "miattad állunk vesztésre". Bonuccinak, érted, aki az egyik épkézláb ember volt.

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 09:28

juve 1974 írta:
Alapvetően azért szurkoltam,hogy a 2. félidőben csak felvesszük a kesztyűt,de nem.Lehet,hogy a kékek ellen így elfáradtunk,mentálisan,fizikálisan?A szélről erőltetett beadásoktól teljesen kész voltam.(Isla and Assamoah)Lehet Mirkot fikázni,de a meccs a csapat hibájából ment el,mint ha nem a Siro-ba mentek volna,hanem valami megye 2 küzdelemre.Most már nagyon érezhető Conte hiánya. Mad

a magam részéről lezárnám a Vucsinics témát a következőkkel: szerintem senki nem varrja az ő nyakába a vereséget, csupán ő az egyetlen, akiről eltérnek a vélemények. Isla katasztrofális teljesítményét mindenki kiemeli, és a többi középpályás is kap hideget-meleget. ott ment el a meccs, hogy a szélsőink az izé elleni vereség után ismét elbukták azokat a párharcokat, amelyeket papíron simán nyerniük kellett volna, és hogy Marchisio és Vidal elkeserítően körülményes, lassú és pontatlan volt. ha én osztályoztam volna, akkor Marci és Asamoah 4-est, Isla kettest, Vidal hármast lap a tízes skálán (Vucsinics négyest vagy ötöst, hogy összehasonlítható legyen)
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 09:26

jackie_d írta:

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 08:56

marotta bölcs (és talán mellette kicsit gúnyos is Smile ): "a bírói hibák hosszú távon kiegyenlítik egymást" (szabad fordításban)...

edit: alessio is korrekt de azért ő is odaszúr: előfordul, ellenünk és a javunkra is tévednek, bár nem'tom mi történt volna ha mi nyerünk ilyen büntetővel.

juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 08:34

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 07:10

_Tyler írta:
azért kurva nagy Gio haternek kell lenni ahhoz, hogy valaki az ő nyakába varrja a mai szégyent...
amúgy ha DC játszik ma úgy, ahogy Asamoah tette, mindenki elküldené az anyjába. egyetértek azzal, hogy Isla, Marci, Vidal és Asamoah között nem sok különbség volt, bár Isla azért mindenkit alulmúlt. továbbra is tartom, hogy akár már a télen mehet vissza Udinébe. de Vidal csak egy fokkal volt jobb, olyan homály labdái voltak, mintha részeg lenne. Islával együtt már a félidő előtt le lehetett volna őket hozni
egyedül a védelmet lehet dicsérni, szerintem mind a hárman rendben voltak, ellentétben a tizit bevédő és az ellenféllel majdnem gólt rúgató Buffonnal
azt én sem értem, mit akarunk a milan ellen egy Padoinnal? Pepe nem lett volna jobb megoldás? vagy Cacerest feltolni, és behozni Luciot?

utólag olybá tűnik, mintha "akkor sincs semmi, ha kikapunk" lett volna az edzői hozzáállás, bár nem túl valószínű
az nem lehet, hogy mindenki influenzás volt?

A hozzászólást jackie_d összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-11-26, 08:45-kor.
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 02:20

_Tyler írta:

azt én sem értem, mit akarunk a milan ellen egy Padoinnal? Pepe nem lett volna jobb megoldás? vagy Cacerest feltolni, és behozni Luciot?

a többi csere is homály volt egyszerűen. remélem ma Alessio húzta a lapokat mert nemtudom Conte rábizta v valami mert el nem tudom képzelni hogy ezek a Mester döntései voltak...
az egy dolog hogy arról hires hogy szünetbe elővette a Fergie féle hajszáritót de én még jobban emlékszem arra hogy milyen jó cseréket húzott mindig.

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 00:13

azért kurva nagy Gio haternek kell lenni ahhoz, hogy valaki az ő nyakába varrja a mai szégyent...
amúgy ha DC játszik ma úgy, ahogy Asamoah tette, mindenki elküldené az anyjába. egyetértek azzal, hogy Isla, Marci, Vidal és Asamoah között nem sok különbség volt, bár Isla azért mindenkit alulmúlt. továbbra is tartom, hogy akár már a télen mehet vissza Udinébe. de Vidal csak egy fokkal volt jobb, olyan homály labdái voltak, mintha részeg lenne. Islával együtt már a félidő előtt le lehetett volna őket hozni
egyedül a védelmet lehet dicsérni, szerintem mind a hárman rendben voltak, ellentétben a tizit bevédő és az ellenféllel majdnem gólt rúgató Buffonnal
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-26, 00:11

el_ceRebr0 írta:
Tudod ezzel csak az a baj, hogy Matri, vagy Bendi negyed annyi játékidő után van elítélve, és szar játékosnak kikiáltva mint a Montenegrói... Sőt, mint a Te példád is mutatja, még így is vannak akik védik, és mellette állnak. Sokáig én is mellete voltam, de amit az elmúlt 4-5 meccsén mutatott számomra teljességgel elfogadhatatlan... Lehet szarul játszani (Matri), lehet meccshiány miatt helyzeteket kihagyni (Bendtner), lehet fizikai hiányosságok miatt párharcokat veszízeni (Gio), lehet szar napokat kifogni, de sokszor bizonyítani (Q), de mind ezt egyszerre, az alázat, és küzdeni akarás, egy halvány szikrájának felvillantása nélkül egy egész meccset végigjátszani, NEM (Vucsi)! És nem erről az egy meccsről van szó, hanem az összes eddigi idei meccsén ezt láthattuk! Komolyan, nekem egy az egybe Amaurira emlékeztet a játéka, és szerintem senki nem szeretné, hogy egy ilyentől várjuk a megváltást. Ha rajtam múlna, Torino közelébe se látná többet senki!

Ez a meccs nem 1 emberen ment el....ne csak Vucsinics legyen már a hibás, mégha ma tényleg szar is volt, mert ha ő nincs akkor nem 1 pontért kellene Donyeckbe menni.....
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:45

Tudod ezzel csak az a baj, hogy Matri, vagy Bendi negyed annyi játékidő után van elítélve, és szar játékosnak kikiáltva mint a Montenegrói... Sőt, mint a Te példád is mutatja, még így is vannak akik védik, és mellette állnak. Sokáig én is mellete voltam, de amit az elmúlt 4-5 meccsén mutatott számomra teljességgel elfogadhatatlan... Lehet szarul játszani (Matri), lehet meccshiány miatt helyzeteket kihagyni (Bendtner), lehet fizikai hiányosságok miatt párharcokat veszízeni (Gio), lehet szar napokat kifogni, de sokszor bizonyítani (Q), de mind ezt egyszerre, az alázat, és küzdeni akarás, egy halvány szikrájának felvillantása nélkül egy egész meccset végigjátszani, NEM (Vucsi)! És nem erről az egy meccsről van szó, hanem az összes eddigi idei meccsén ezt láthattuk! Komolyan, nekem egy az egybe Amaurira emlékeztet a játéka, és szerintem senki nem szeretné, hogy egy ilyentől várjuk a megváltást. Ha rajtam múlna, Torino közelébe se látná többet senki!
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:38

el_ceRebr0 írta:
cortamelasombra írta:

na azért ezzel óvatosan. lehet hogy a keretük jobb volt de elvertük őket a bajnokságba otthon illetve idegenbe ledöntetleneztünk aztán meg a kupából is kivertük őket.
ráadásul amig mi a kis csapatok ellen szenvedtünk a góllövéssel addig ők pl otthon nyelték le mélytorkosan pl a Fiorentinát és igazából ezen ment el a bajnokságuk.

Haggyál már a faszsággal... Nem ezt mondtam... Jöttél azzal, hogy a Juve a legerősebb csapat az országban.. És?? Akkor nem lehet kikapni?? Nem lehet szarul játszani? A Real is kikapott? Sőt a MU is kapott már ki szar játékkal, a Barca is... Ne feszítsünk már keresztre senkit egy szar meccs után, ráadásul azért, mert egyértelműen a fejekben volt valami gond, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKIVEL! amit én teljes mértékben Vucsinics hozzáállásával tudok azonosítani. munkahelyemen

Ebben teljes mértékbe egyetértek. Persze, ki lehet kapni, nem vár itt el senki se 2035ig tartó veretlenségi sorozatot. És igen, rangadón nyilván nagyobb esélye van a zakóbak és kevésbé fáj mintha mondjuk a Pescara ellen buknánk a 3 pontot...
az szomorú amit te is irtál, a fejekben volt a gond.

de nincs keresztre feszités, valóban a csapat hibája, ha jól játszunk teljesen mind1 hogy egy-egy embernek szar napja van. de Mirko nálam ma akkor is kiverte a biztositékot. ha nem lő gólt de legalább úgy érzem hogy próbálkozik egy rossz szavam se lenne.

Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:31

CsT írta:
Érdekes a legtöbb juvés fórumon szkás szerint Gio meg Vucsi a hibás.....pedig ezt a meccset nagyrészt a középpálya bukta el.
Kezdeném azzal, hogy ilyen hozzáállással Conte alatt talán soha nem léptünk pályára. Pirlo aludt, egyetlen szokásos mélységi passza sem volt.
A Vidal,Marci szűrőrendszeren úgy ment át a Milan mint fos a libán....a támadásokhoz pedig semmit nem tudtak hozzátenni.
A két szélünknek még ezt is sikerült alilmúlni. Asamoah alibizett, jött a szokásos csele amit a nem túl rutinos Desíjjó is olvasott.
Isla meg konkrétan egy vicc volt. 5 beadásból hármat az előtte álló védőbe rúgott kettőt meg a kapu mögé. A cseréinket nem értettem, mert egy bekkelő
csapat ellen ahol nagyrészt íveléssel próbálkozunk oda minek hozzuk Giot? Miért nem Matri vagy Bendőt? Padoin?? Padoin????? Eddig csak kiscsapatok
ellen kapott epizódszerepeket, most tőle vártuk a megváltást? A végén Pogba-Asa helyett....így nem volt balszélünk...

megynyugtató, hogy nem egyedül vagyok hülye:)
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:29

s4tch írta:
jackie_d írta:
na pont ezért nem értem, hogy miért mirkót találjátok meg, aki szerintem a szokásost játszotta (volna, ha lett volna kivel)

A hozzáállása és a szerintem ebből is adódó gyenge helyzetkihasználása miatt. Egy flegma pöcs volt ma is, pl. Gio visszagurított labdáját akár be is verhette volna ahelyett, hogy egy szinte laza gurítást választ. Most nem néztem statisztikát, de a Chelsea ellen Q 5-ből 5x találta el a kaput, Vucsi meg 5/1-es lőlapot produkált. Nem vitatom a képességeit, messze a legtehetségesebb támadónk, viszont nehéz elfogadni, hogy nála 1 brilliáns meccsre jut 4 gyatra.

Van egy hetünk pihenni, aztán meg kell baszni a Torinót.

nemtom, szerintem pont azt az egyet nem lehetert volna simán beverni, odaért a védő
én nem érzetem ma flegmának (máskor igen)...
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:28

cortamelasombra írta:
el_ceRebr0 írta:
Aki meg azt mondja, hogy a szezon már nem olyan, mert nem nyertünk meg, a nagy meccseket, meg, hogy mindenki tudja, hogy a Juve a legerősebb az országban, annak üzenem, hogy tavaly a Milan volt ez a csapat. És mit értek el vele??

na azért ezzel óvatosan. lehet hogy a keretük jobb volt de elvertük őket a bajnokságba otthon illetve idegenbe ledöntetleneztünk aztán meg a kupából is kivertük őket.
ráadásul amig mi a kis csapatok ellen szenvedtünk a góllövéssel addig ők pl otthon nyelték le mélytorkosan pl a Fiorentinát és igazából ezen ment el a bajnokságuk.

Haggyál már a faszsággal... Nem ezt mondtam... Jöttél azzal, hogy a Juve a legerősebb csapat az országban.. És?? Akkor nem lehet kikapni?? Nem lehet szarul játszani? A Real is kikapott? Sőt a MU is kapott már ki szar játékkal, a Barca is... Ne feszítsünk már keresztre senkit egy szar meccs után, ráadásul azért, mert egyértelműen a fejekben volt valami gond, KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKIVEL! amit én teljes mértékben Vucsinics hozzáállásával tudok azonosítani. munkahelyemen
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:25

cortamelasombra írta:
jackie_d írta:

na pont ezért nem értem, hogy miért mirkót találjátok meg, aki szerintem a szokásost játszotta (volna, ha lett volna kivel)

én páldául nem tudom elfogadni a 'telibeszarom' pofáját és az állandó sétálását amit nem egy Pescara ellen művel hanem legutóbb az Ellenség ellen otthon és most a Milán ellen idegenben adott elő.
birom a fejét és szerintem jelenleg a legjobb csatár a keretbe, erről nincs vita, és valóban nem rajta múlott a mai meccs ebben igazad van....de
miért van az hogy Q mindig kűzd és harcol akkor is ha nem kap értelmes labdát? Vagy hogy a Mátri gyerek már a padon összeszarja magát annyira szeretne lőni már vmit?

ma teljesen leirta magát nálam, felőlem mehet télen ahová akar. igazából az sem érdekel találunk e helyette valakit. fel lehet hivni embereket a Primaverából, illetve biztos van vmi 5-6 milliós olasz csatár a másodosztályból vagy a tabella aljáról aki ájulásig fut majd csakhogy a Juve mezbe focizhasson és talán még lő is majd 4-5 gólt a szezonba. az már bőven megérné.

(Gio-t meg nem is merem neked felemlegetni :DD ő bármilyen meccsen mint egy energia labda úgy rohangál. most attól függetlenül hogy szerinted idevaló focista e vagy nem, a hozzállására nem lehet szavad)

figyu, ez a foci alapszabálya (sarkítva): aki tud focizni, az kevesebbet fut, aki meg nem az többet, hogy úgy tűnjön hogy tud.
vuc nem csak azzal hasznos, hogy helyzetbe kerül, hanem azzal is hogy visszateszi a rálőtt labdákat, leköti a védőket és ezzel helyet csinál a többieknek
q-t, matrit soha nem kell két embernek fognia, a kicsit is csak akkor ha nagyon szarok a védők
nézzétek már egy kicsit az egyérintőit és a labda nélküli mozgását is, a foci nem csak abból áll, hogy rohanunk oszt gólt lövünk
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:24

jackie_d írta:

A hozzáállása és a szerintem ebből is adódó gyenge helyzetkihasználása miatt. Egy flegma pöcs volt ma is, pl. Gio visszagurított labdáját akár be is verhette volna ahelyett, hogy egy szinte laza gurítást választ. Most nem néztem statisztikát, de a Chelsea ellen Q 5-ből 5x találta el a kaput, Vucsi meg 5/1-es lőlapot produkált. Nem vitatom a képességeit, messze a legtehetségesebb támadónk, viszont nehéz elfogadni, hogy nála 1 brilliáns meccsre jut 4 gyatra.

Van egy hetünk pihenni, aztán meg kell baszni a Torinót.
balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:21

amúgy faszán elbaszta most ez a kedvemet, főleg azután, hogy délután Alonso se lett bajnok :/ most még ahhoz sincs erőm, hogy bealudjak. scheiße
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime2012-11-25, 23:18

Érdekes a legtöbb juvés fórumon szkás szerint Gio meg Vucsi a hibás.....pedig ezt a meccset nagyrészt a középpálya bukta el.
Kezdeném azzal, hogy ilyen hozzáállással Conte alatt talán soha nem léptünk pályára. Pirlo aludt, egyetlen szokásos mélységi passza sem volt.
A Vidal,Marci szűrőrendszeren úgy ment át a Milan mint fos a libán....a támadásokhoz pedig semmit nem tudtak hozzátenni.
A két szélünknek még ezt is sikerült alilmúlni. Asamoah alibizett, jött a szokásos csele amit a nem túl rutinos Desíjjó is olvasott.
Isla meg konkrétan egy vicc volt. 5 beadásból hármat az előtte álló védőbe rúgott kettőt meg a kapu mögé. A cseréinket nem értettem, mert egy bekkelő
csapat ellen ahol nagyrészt íveléssel próbálkozunk oda minek hozzuk Giot? Miért nem Matri vagy Bendőt? Padoin?? Padoin????? Eddig csak kiscsapatok
ellen kapott epizódszerepeket, most tőle vártuk a megváltást? A végén Pogba-Asa helyett....így nem volt balszélünk...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Milan - Juventus 2012.11.25.   Milan - Juventus 2012.11.25. - Page 2 I_icon_minitime

Milan - Juventus 2012.11.25.
Vissza az elejére 
2 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Juventus-Milan
» Milan - Juventus 2021.01.06 20:45
» Juventus - Milan - 2024.04.27 - 18:00
» Milan - Juventus 2023.10.22. 20:45
» Palermo - Juventus 2012.12.09.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: