Egyelőre az MRI eredményre, kiértékelésre várok, közben még reménykedek, de nem fest túl jól a dolog.
Fel a fejjel, én tavaly a kulcscsonton törtem ripityára, igaz 2szer műtöttek és fél évbe belekerült, de 99%osra összeraktak. A mindennapi életben hibátlan, annyi maradt ha a baloldalom alszom el, ami mondjuk a legritkább esetben fordul el akkor felkelésnél érzem a csontot. Nyilván a kettő nem ugyanaz, csak annyit akarok mondani, hogy az elején én is nagyon paráztam, de jó kezekbe kerültem és én is, úgy érzem mindent megtettem a felépülésért. Jó orvos kell és gyógytornász akkor nem lesz gond.
óbazz, sajnálom, részvét... ha kell jó doki, írj. öcsémnek is szakadt anno, megműtötték, és bírja a térde a közepesen jelentős túlsúlyt is (az enyémnek is lőttek, ez már vélhetően így is marad.)
Egyelőre az MRI eredményre, kiértékelésre várok, közben még reménykedek, de nem fest túl jól a dolog.
Egyrészt zseniális volt a tegnapi nap, történelmi siker, tényleg legendás ez a csapat, amit leírhatatlanul jó látni, átélni. Másrészt követem Pjaca példáját, a keresztszalagomnak annyi, pedig csak egy rossz lépés volt...
Egyrészt zseniális volt a tegnapi nap, történelmi siker, tényleg legendás ez a csapat, amit leírhatatlanul jó látni, átélni. Másrészt követem Pjaca példáját, a keresztszalagomnak annyi, pedig csak egy rossz lépés volt...
óbazz, sajnálom, részvét... ha kell jó doki, írj. öcsémnek is szakadt anno, megműtötték, és bírja a térde a közepesen jelentős túlsúlyt is (az enyémnek is lőttek, ez már vélhetően így is marad.)
semmilyen konkrét specifikáció nem volt róla elérhető amikor bevezették, csak egy homályos marketing maszlag, továbbá az akkor elérhető kalibrációs eljárás arra engedett következtetni, hogy van bizony kb. egy fél labdányi tűrése. a'sszem ki is fejtettem a fórumon anno sz'al a mérnöki énemet nem győzte meg, a sportfogadási manipulátort annál inkább
Tökmindegy. A videóbírót is meg lehet majd venni! Ha a sport igazságos lenne, fele ennyien sem beszélnének róla!
A gólvonal technológia tuti kamu, ez sehogy sem lehetett bent...
2/3 megvan, már csak a Lisszabont kell megrakni és tökéletes a szezon
semmilyen konkrét specifikáció nem volt róla elérhető amikor bevezették, csak egy homályos marketing maszlag, továbbá az akkor elérhető kalibrációs eljárás arra engedett következtetni, hogy van bizony kb. egy fél labdányi tűrése. a'sszem ki is fejtettem a fórumon anno sz'al a mérnöki énemet nem győzte meg, a sportfogadási manipulátort annál inkább
De bent volt. Sima meccs, scudetto is bezsebelve, szép munka. Allegri cseréit nem értem, most nyugodtan hozhatta volna Keant vagy más alig játszatott játékosát, persze ez csak szőrszálhasogatás részemről.
A gólvonal technológia tuti kamu, ez sehogy sem lehetett bent...
2/3 megvan, már csak a Lisszabont kell megrakni és tökéletes a szezon
inkább rúgjunk a földön fekvőbe, ha már itt tartunk, bővítsük a stadiont, és áruljunk bérleteket a Meazzában, ott úgy sem vesz már senki szezonbérletet, lerabolható szabad piac
szerk: és persze hintsük be sóval azt a gumiszobát
De bent volt. Sima meccs, scudetto is bezsebelve, szép munka. Allegri cseréit nem értem, most nyugodtan hozhatta volna Keant vagy más alig játszatott játékosát, persze ez csak szőrszálhasogatás részemről.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere