Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+19Krisz bombahoppa LeRoi10 s4tch Tankcsapda sneco7 torinojuve virracocha Petike007 laac rcb3n21 rakkenroll simoon EsztéNégy exchaby _Tyler kilopo Malloy _DREAM_ 23 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-19, 23:22 | |
| - LeRoi10 írta:
Én nem tudom felfogni, hogy miért dolgozik az egész Bundesliga a Bayern keze alá. Pedig őket is elvileg utálják arra. Minket meg folyamatosan szopatnak a Lazio, Fior, Samp-féle felső középcsapatok. Az élmezőnyről nem is beszélve.
edit: Agresti szerint 4 csapat tett ajánlatot Sturaroért (Newcastle, Valencia, Genoa, SPAL), illetve a Newcastle Liroláért. De mindet visszautasítottuk, egyikőjük sem eladó. Itt a Schalke nem nagyon szólhatott bele a dolgokba a lejáró szerződés miatt...ettől függetlenül amit írtál, az tény. De Németországban a Bayernnek nagyobb hatalma van, minden német játékos oda akar igazolni, és biztos vagyok benne, ha Goretzkanak a következő évre is lett volna egy szerződése, akkor is a Bayern szerződtette volna nyáron. Plusz a németeken kívül is, aki a Bundesligaban edződik, annak a Bayern a csúcs, lásd Vidal vagy Lewandowski esetét például. Jobb is, hogy nem adjuk el most Sturarot. Cristante vagy Barella most télen biztosan elérhetetlen lenne, az olasz játékosok számát meg azért jó lenne tartani. Habár a Newcastle-Valencia duó ajánlataira kíváncsi lennék. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-19, 18:57 | |
| - CsT írta:
- A nap meglepetése: Goretzka a Bayernben folytatja.
Én nem tudom felfogni, hogy miért dolgozik az egész Bundesliga a Bayern keze alá. Pedig őket is elvileg utálják arra. Minket meg folyamatosan szopatnak a Lazio, Fior, Samp-féle felső középcsapatok. Az élmezőnyről nem is beszélve. edit: Agresti szerint 4 csapat tett ajánlatot Sturaroért (Newcastle, Valencia, Genoa, SPAL), illetve a Newcastle Liroláért. De mindet visszautasítottuk, egyikőjük sem eladó. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-19, 12:00 | |
| A nap meglepetése: Goretzka a Bayernben folytatja. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-19, 08:21 | |
| Marotta szólott a néphez: -Tiszteljük a Liverpoolt, de tiszteljük a szabályokat, így a szabályosság határáig nyomulunk Imréért. (Moggi egy telefonnal elintézte volna lsd.: Giannichedda) - Az észak-koreai srácért megkezdtük a tárgyalásokat a Cagliarival. - Barellara azt mondta, hogy mindig is érdekelni fog minket minden érdekes olasz tehetség, de semmi konkrét. Praet egy interjúban elmondta, hogy volt párbeszéd a Juvéval, de semmi konkrét. Nedved is megszolalá vala: - szívesen hozna cseh játékost, de nem csak azért, hogy legyen hanem szerinte Barak és Jankto is elég jó, ahhoz, hogy a Serie A legmagasabb szintjén játszon. Bár azt is elmondta, hogy a Juvéban más a nyomás, szóval figyelik még őket. Marchisioról elterjedt Itáliában, hogy eligazolna. A szurkolók gyorsan reagltak: drapik Vinovóban, ellepték a Facebook és instagram oldalát. Remélem marad és megküzd a helyéért. Faszom, ha Khedira már 1,5 éve egészséges, Marcinak is összejöhet még. Agresti szerint 2 héten belül hosszabbíthatunk Asamoahval, Chiellinivel és Barzamacival is. A mértékadó SportBible szerint pedig a nyáron megy: Dybala, Manzdukic; jön: Lewandowski, Erikson. Jó, mi? | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-17, 08:31 | |
| - Tankcsapda írta:
Úgy értettem, hogy nálunk. Csak emlékezzünk Giovincora, ő is nagyon tehetséges volt anno, rohadt jól teljesített két kisebb csapatban is, aztán mi lett a vége... Alapnak szükséges volt az Empoliban jól teljesíteni, de ezt tovább kell fejleszteni. Fejlődött ő, mióta ideérkezett, csak ennél többet várna el az ember. Az sokat sejtető, hogy kevesebb szerelésbe állt bele a bajnokságban, mint Khedira...többől jött ki győztesen, de ez német barátunk stílusából adódóan nem meglepő. A fejpárbajokban Benatia és Chiellini is hozza a szintjét, de a legtöbb játékelemben alulmarad velük szemben. Bátortalan, fizikailag nem elég jó, ezen Allegri nem tud segíteni, csak rajta múlik. Ha fizikálisan rendben lenne, akkor nem tartanánk az olyan ellenfelektől, akiknek van egy erős befejezőjük.
Bonucci esete részben hasonló, de jó, hogy felhoztad. Ő akkor került ide, amikor elkezdtük felépíteni a csapatot. Akkor kevesebb posztriválisa volt, bár így is formációt kellett váltani miatta. De a lényeg, hogy akkor bőven megtehette Conte, hogy kísérletezik vele, hiszen a scudetto előzetesen nem volt célkitűzés, BL nem volt, és utána sem volt reális cél. Most riválisok vannak a bajnokságban (már csak a Napoli), a BL-esély szerintem simán megvan, és azt nem vitatom, Allegri rotálhatná úgy a védelmet, hogy több szerepet kapjon, ez egyértelmű, de ennél neki sokkal többet kellene nyújtania. Harmadik szezonját húzza a csapatnál, de eljutottunk egy olyan szintre, ahol a kísérletezgetés már nem fér bele mindenáron...és ez az lenne. Biztos vagyok benne, hogy Allegri be akarta őt építeni erre a szezonra, mert nem azért játszott végig az első 13 fordulóból tízet, hogy aztán padozzon. Ezt azért még véletlenül sem lehet annak mondani, hogy nem kapott lehetőséget. Annyi biztatót azért mellette megjegyeznék, hogy a Barca elleni és a két kupameccsen gól nélküli volt a védelem, amin szintén játszott, de a Barca elleni megint csak három védős volt.
De bevállalnám, csak nem mindenáron. Az lenne a legjobb, ha lenne esély 4-5 év múlva egy Rugani-Caldara párosra, Lirola lenne DS cseréje, Bentancur klasszissá válik minél hamarabb, Mandragora a keretbe kerülne ősztől, Romagnat mondjuk 2019-ben visszahoznánk és így tovább. Viszont az utánpótláshoz jó esetben hozzá tudunk nyúlni 3-4 év múlva, feltéve persze, ha elkezdjük fejleszteni.
Lehet, hogy tavasszal Rugani valami nagyot fog alkotni, nem tartom kizártnak, ennek örülnék a legjobban, csak harmadik éve van itt, most megnyílt az út előtte, erre a tulajdonképpeni egyetlen riválisa kiszorítja. Ha Bonucci maradt volna vagy Barzagli három évvel fiatalabb lenne, szerintem senki nem türelmetlenkedne, de a körülmények magasabb elvárást indukáltak vele szemben, amit egyelőre nem tud elérni. Giovinco végigtolt 1-2 szezont nálunk gyakorlatilag végig kezdőként és nem váltotta meg a világot, nem tudta kezelni a mentális terhet leginkább. Mi pedig elpasszoltuk. Ez próbáltam magyarázni az utóbbi 4-5 hszemben, hogy ezt a lehetőséget Rugani még nem kapta meg. Ha pedig eladjuk még azelőtt hogy igazán megadnánk neki a bizalmat az szerintem alapvetően hibás döntés és rossz szemlélet (lásd olasz utánpótlás). - Tankcsapda írta:
- Bonucci [...]
De a lényeg, hogy akkor bőven megtehette Conte, hogy kísérletezik vele Illetve még ezt magyaráztam. Miért ne tehetné meg ezt Ruganival Allegri? Miért kell a Bologna meg a Crotone ellen minden áron Barzanak vagy Benatianak játszani? De most hogy nagyjából stabil a csapat játéka miért ne játszhatna akár komolyabb ellenfelek ellen is? Ha játékos keltetésből jön a bevételünk nagy része (lásd Morata, Szandi és társai), akkor pont hogy belepasszol a stratégiába és a kockázati profilba (nyilván nem kell átmenni Arsenalba). Ezt olyan csapatok is megteszik mint a Bayern vagy a Real. Ha él a lehetőséggel akkor van 10 évre egy stabil kezdőnk, ha nem akkor nyugodt szívvel el lehet adni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-17, 08:25 | |
| Oké, hogy angol lapoknak nem hiszünk de szerintük akár az is lehet, hogy Imre hosszabbít a Pool-al.... | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-16, 20:26 | |
| - Krisz írta:
Na lássuk csak.
Ruganinak 20 évesen volt egy olyan hibátlan szezonja az Empolival, mint most Caldaranak az Atalantával. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy előzőleg kiválóan játszott.
Rugani 3 éve küzd a kezdőért sikertelenül? Ez alapból nem igaz, mert nem a kezdőbe igazoltuk, fél évig az volt a kérdés vele kapcsolatban, hogy a padon vagy a lelátón foglaljon-e helyet. Allegri amikor a mellőzéséről beszélt, nem azt mondta, hogy gyenge a srác, hanem hogy még nem jött el az ideje, de ő a Juve jövője. Ezt persze sokféleképpen lehet értelmezni, a magam részéről úgy gondolom, hogy legalább félig ebben benne van az olasz edzők fiataloktól való félelme is.
Köszi, a felfogásommal semmi gond nincs, értem én hogy mit mondasz, csak nem értek vele egyet. Szerintem fizikálisan nem túl gyenge a poszthoz (i.e. CB a Juveban), pl fejpárbajokban neki vannak a legjobb statjai, nyilván elfér rajta 10 kiló izom, de az már más kérdés. Az hogy a lusta rohadék nem volt még erre képes 23 évesen totál nonsense - izmot pakolni egy tipikusan ektomorf felépítéssel baromi nehéz, főleg úgy, hogy minden nap több 10 kilométereket kell lefutni. Mentálisan lehetnek gondok, tipikusan jófiú személyiség, egyszerűen nem lép úgy oda, nem veri le a veséjét a csatárnak by default mint Giorgio, DE tökmindegy melyik, mert játszania kell, csak akkor lehet belőle bármi is ha kap annyi bizalmat hogy akkor is játszik amikor hulladék (lásd Pogba, Dybala de mondhatom Bonuccit vagy Molinarot is) - játéklehetőség nélkül nem fog fejlődni. Tehetségtől függetlenül még senki nem lett klasszis a padon ülve. Na, ezt a lehetőséget még soha nem kapta meg. Szerinted azért mert gyenge, szerintem meg azért mert fiatal és olasz, és az olasz edzők főleg ezen a poszton nem szeretnek kockáztatni. Azon lehet vitatkozni, hogy belefér-e ez nekünk, mert Benatiaval vagy Barzaval kevesebb a rizikó, de ők nem a jövő játékosai. Igazából nekem úgy tűnik, hogy Allegri úgy kezeli őt, mint akinek van még bőven ideje erre. Ahhoz hogy valaki megbukjon előbb meg kell kapnia a lehetőséget. Bonucci annak idején ennél sokkal gyengébb teljesítményt nyújtott, mégis végigtolt 1 szezont aztán istenné vált. Ha Verrattit mi halásszuk ki az ifiből, de annyit játszik mint Rugani, akkor nem itt tartana. Ha a PSGben 2-3 gyenge meccs után (garantálom hogy volt neki) Matuidi meg Motta tolja végig a szezont, akkor most sehol nem lenne. A potenciálja megvan, be kell vállalni hogy elmegy rajta pár meccs. Te úgy akarsz saját nevelésű meg olasz játékosokat a nagyon gyenge ifinkből (Ruganihoz hasonló kalibert - nála ráadásul konkrét kézzel fogható teljesítményről beszélünk az Empolinál - távolról se láttam Keanen kívül), hogy ezt a dolgot közben nem vállalnád be...
Ha egy végigtolt szezon végén nem látszik rajta semmi, akkor el lehet adni a Lazionak vagy az Udinesenek, de itt még egyáltalán nem tartunk. Úgy értettem, hogy nálunk. Csak emlékezzünk Giovincora, ő is nagyon tehetséges volt anno, rohadt jól teljesített két kisebb csapatban is, aztán mi lett a vége... Alapnak szükséges volt az Empoliban jól teljesíteni, de ezt tovább kell fejleszteni. Fejlődött ő, mióta ideérkezett, csak ennél többet várna el az ember. Az sokat sejtető, hogy kevesebb szerelésbe állt bele a bajnokságban, mint Khedira...többől jött ki győztesen, de ez német barátunk stílusából adódóan nem meglepő. A fejpárbajokban Benatia és Chiellini is hozza a szintjét, de a legtöbb játékelemben alulmarad velük szemben. Bátortalan, fizikailag nem elég jó, ezen Allegri nem tud segíteni, csak rajta múlik. Ha fizikálisan rendben lenne, akkor nem tartanánk az olyan ellenfelektől, akiknek van egy erős befejezőjük. Bonucci esete részben hasonló, de jó, hogy felhoztad. Ő akkor került ide, amikor elkezdtük felépíteni a csapatot. Akkor kevesebb posztriválisa volt, bár így is formációt kellett váltani miatta. De a lényeg, hogy akkor bőven megtehette Conte, hogy kísérletezik vele, hiszen a scudetto előzetesen nem volt célkitűzés, BL nem volt, és utána sem volt reális cél. Most riválisok vannak a bajnokságban (már csak a Napoli), a BL-esély szerintem simán megvan, és azt nem vitatom, Allegri rotálhatná úgy a védelmet, hogy több szerepet kapjon, ez egyértelmű, de ennél neki sokkal többet kellene nyújtania. Harmadik szezonját húzza a csapatnál, de eljutottunk egy olyan szintre, ahol a kísérletezgetés már nem fér bele mindenáron...és ez az lenne. Biztos vagyok benne, hogy Allegri be akarta őt építeni erre a szezonra, mert nem azért játszott végig az első 13 fordulóból tízet, hogy aztán padozzon. Ezt azért még véletlenül sem lehet annak mondani, hogy nem kapott lehetőséget. Annyi biztatót azért mellette megjegyeznék, hogy a Barca elleni és a két kupameccsen gól nélküli volt a védelem, amin szintén játszott, de a Barca elleni megint csak három védős volt. De bevállalnám, csak nem mindenáron. Az lenne a legjobb, ha lenne esély 4-5 év múlva egy Rugani-Caldara párosra, Lirola lenne DS cseréje, Bentancur klasszissá válik minél hamarabb, Mandragora a keretbe kerülne ősztől, Romagnat mondjuk 2019-ben visszahoznánk és így tovább. Viszont az utánpótláshoz jó esetben hozzá tudunk nyúlni 3-4 év múlva, feltéve persze, ha elkezdjük fejleszteni. Lehet, hogy tavasszal Rugani valami nagyot fog alkotni, nem tartom kizártnak, ennek örülnék a legjobban, csak harmadik éve van itt, most megnyílt az út előtte, erre a tulajdonképpeni egyetlen riválisa kiszorítja. Ha Bonucci maradt volna vagy Barzagli három évvel fiatalabb lenne, szerintem senki nem türelmetlenkedne, de a körülmények magasabb elvárást indukáltak vele szemben, amit egyelőre nem tud elérni. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-16, 18:13 | |
| - s4tch írta:
- szerintem sincs vele sok gond, emberfogóként kell fejlődnie. érdekes módon az empoliban ez ment neki.
Szerintem pont azért, amit írtál is: az Empoli alapvetően egy elég mélyen védekező csapat volt, a csatároknak nem nagyon volt területük rá, hogy megverjék Ruganit. A Juve egy egészen más kávéház, itt néha csak az a megoldás marad, hogy Cselló módjára pusztítasz vagy Benit követve megelőzöl, bár utóbbiban is van rengeteg rizikó. Múltkor az egyik meccsen kínomban mosolyogtam, amikor abból lett gólhelyzete az ellenfelünknek, hogy egy kapuskirúgást követően Rugany képtelen volt felvenni az emberét... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-16, 13:44 | |
| szerintem sincs vele sok gond, emberfogóként kell fejlődnie. érdekes módon az empoliban ez ment neki. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-16, 11:29 | |
| - s4tch írta:
- annyi szól a mostani caldara mellett az empoliból frissen érkező ruganival szemben, hogy míg az empoli egy létéért küzdő kiscsapat volt, addig az atalanta az el-ben is stabilan építhet caldarára, illetve az empoli bekkelős játéka sokkal kevésbé hasonlít a juve stílusára, mint a támadó, sok passzra építő, dinamikus atalantáé.
Az a csapat annyira nem a létéért küzdött, szinte végig középmezőny volt ha jól emlékszem. Természetesen ettől függetlenül más stílus volt. Nem is annyira a stílus itt a döntő szerintem, hanem a mentális teher. Ha passzjátéka maradna amilyen de magabiztosabb lenne szerintem senki nem akarná itt eladni. Elsősorban azon kell dolgozni, remélem hamarosan eljutunk oda hogy megkapja a feltétlen bizalmat és kitörhet. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 23:01 | |
| annyi szól a mostani caldara mellett az empoliból frissen érkező ruganival szemben, hogy míg az empoli egy létéért küzdő kiscsapat volt, addig az atalanta az el-ben is stabilan építhet caldarára, illetve az empoli bekkelős játéka sokkal kevésbé hasonlít a juve stílusára, mint a támadó, sok passzra építő, dinamikus atalantáé. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 22:25 | |
| Összességben én is inkább Rugani mellett vagyok mint ellene, azért az első 2 évében a BBC-t (talán a világ legjobb védelmét) kellett volna szétbasznia ahhoz, hogy kezdő legyen. Ha nem lesz belőle stabil kezdő az sem baj, mert padra is kell valaki, aki inkább legyen ő mint egy 30 éves légiós ugyanannyi fizuért. Az sem feltétlen baj, ha nem érez késztetést arra, hogy leverjen egy vesét vagy szétkönyököljön egy szemöldököt lásd Nesta is egész jól elvolt nélküle. Rugani biztató volt, Caldara is az, de kurvára más egy Empoliban/Atalantában CB-t játszani mint egy Juvéban itt elbaszol 1-2 meccset van helyetted 2-3 ugyanolyan és lehet, hogy hónapig csak edzésen rúgsz labdába. egy kis csapatban ha fölbaszod a labdát a tribünre a csatár elől akkor hős vagy, a nagy csapatnál meg favágó. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 21:13 | |
| azt se felejtsük el, hogy chiellini, benatia és még a 36 éves barza is a kezdő közelében lenne a liga összes csapatában. nem szégyen mögöttük lenni a rangsorban. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 20:16 | |
| - Krisz írta:
Na lássuk csak.
Ruganinak 20 évesen volt egy olyan hibátlan szezonja az Empolival, mint most Caldaranak az Atalantával. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy előzőleg kiválóan játszott.
Rugani 3 éve küzd a kezdőért sikertelenül? Ez alapból nem igaz, mert nem a kezdőbe igazoltuk, fél évig az volt a kérdés vele kapcsolatban, hogy a padon vagy a lelátón foglaljon-e helyet. Allegri amikor a mellőzéséről beszélt, nem azt mondta, hogy gyenge a srác, hanem hogy még nem jött el az ideje, de ő a Juve jövője. Ezt persze sokféleképpen lehet értelmezni, a magam részéről úgy gondolom, hogy legalább félig ebben benne van az olasz edzők fiataloktól való félelme is.
Köszi, a felfogásommal semmi gond nincs, értem én hogy mit mondasz, csak nem értek vele egyet. Szerintem fizikálisan nem túl gyenge a poszthoz (i.e. CB a Juveban), pl fejpárbajokban neki vannak a legjobb statjai, nyilván elfér rajta 10 kiló izom, de az már más kérdés. Az hogy a lusta rohadék nem volt még erre képes 23 évesen totál nonsense - izmot pakolni egy tipikusan ektomorf felépítéssel baromi nehéz, főleg úgy, hogy minden nap több 10 kilométereket kell lefutni. Mentálisan lehetnek gondok, tipikusan jófiú személyiség, egyszerűen nem lép úgy oda, nem veri le a veséjét a csatárnak by default mint Giorgio, DE tökmindegy melyik, mert játszania kell, csak akkor lehet belőle bármi is ha kap annyi bizalmat hogy akkor is játszik amikor hulladék (lásd Pogba, Dybala de mondhatom Bonuccit vagy Molinarot is) - játéklehetőség nélkül nem fog fejlődni. Tehetségtől függetlenül még senki nem lett klasszis a padon ülve. Na, ezt a lehetőséget még soha nem kapta meg. Szerinted azért mert gyenge, szerintem meg azért mert fiatal és olasz, és az olasz edzők főleg ezen a poszton nem szeretnek kockáztatni. Azon lehet vitatkozni, hogy belefér-e ez nekünk, mert Benatiaval vagy Barzaval kevesebb a rizikó, de ők nem a jövő játékosai. Igazából nekem úgy tűnik, hogy Allegri úgy kezeli őt, mint akinek van még bőven ideje erre. Ahhoz hogy valaki megbukjon előbb meg kell kapnia a lehetőséget. Bonucci annak idején ennél sokkal gyengébb teljesítményt nyújtott, mégis végigtolt 1 szezont aztán istenné vált. Ha Verrattit mi halásszuk ki az ifiből, de annyit játszik mint Rugani, akkor nem itt tartana. Ha a PSGben 2-3 gyenge meccs után (garantálom hogy volt neki) Matuidi meg Motta tolja végig a szezont, akkor most sehol nem lenne. A potenciálja megvan, be kell vállalni hogy elmegy rajta pár meccs. Te úgy akarsz saját nevelésű meg olasz játékosokat a nagyon gyenge ifinkből (Ruganihoz hasonló kalibert - nála ráadásul konkrét kézzel fogható teljesítményről beszélünk az Empolinál - távolról se láttam Keanen kívül), hogy ezt a dolgot közben nem vállalnád be...
Ha egy végigtolt szezon végén nem látszik rajta semmi, akkor el lehet adni a Lazionak vagy az Udinesenek, de itt még egyáltalán nem tartunk. Igen volt, egy fantasztikus szezonja az Empoliban, de anno Legrotaglie is tolt egy hasonlót a Chievo-ban. Ettől még nem történik semmi. Nem gondolnám, hogy Allegri jegelné a fiatalokat, inkább szisztematikusan építi őket fel. Viszont, amit mi nem látunk, hogy miként teljesítenek hét közben edzésen stb. Így maximum csak találgathatjuk, hogy ki játszik, és miért. A fizikai hiányosságait, azzal védeni, hogy milyen testalkat, inkább cuki, mint tény. Ott van Dybala, vagy Pogesz. Egyik sem volt egy vasgyúró. Pogesz kifejezetten egy nyúlánk kis gizda mókus volt. Azért szépen rápattintottak egy pár kiló izmot. Torinóban valahogy mindig erősebb volt a húsleves. Rugani, "jófiú" mentalitása is szuper, hogy van, de 3 éve? Sem fejben, sem fizikálisan nem látom rajta a fejlődést, és ezt nem lehet vitatni. Ehhez képest nem játszott keveset. Az, hogy Beni meg a többiek megelőzik, nem Allegri sara. Nem arról van szó, hogy bakizgat, mert az benne van, hanem hogy konkrétan fizikálisan pusztítja szét, bármelyik csatár. Terrorizálják, pl a Calgary bengája képzeld el mit csinált volna Rugannyal. Az a mészárlás nem Rocco. Akkor is azon az lven vagyok, hogy vagy fejlődjön, vagy menjen ahová akar. Fejben és testben is. Mindene megvan ahhoz, hogy fejlődjön, akkor hajrá. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 18:49 | |
| Rugani sztorihoz vélemény: a foci nem FM, a valóságban konkrétan teszek rá, hogy ki mennyi idős, a legjobb embereknek kell játszani, mert ez biztosítja, hogy meccseket, aztán pedig trófeákat nyer egy csapat. Azon a véleményen vagyok, hogy Benatia feljavulása óta teljesen érthetően van jegelve a srác, de neki egyébként nem is feltétlenül kell jelenleg a kezdőért harcolnia. Már nincs messze az, hogy kimegy a Cselló-Barza-Benatia vonal, szerintem akkorra kell teljesen készen lennie, és ehhez bőven elég az a mennyiség, amit jelenleg játszik. Ha bajnokságot akarunk nyerni, idén nem lehet betenni stabil kezdőnek, ez van. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 15:30 | |
| - Tankcsapda írta:
Igen, csak Dybala és Pogba, valamint Rugani között az a nagy különbség, hogy előbbi kettő előzőleg kiválóan játszott, Dybala ráadásul küzd is a kezdőért. Rugani ellenben harmadik éve próbálkozik a kezdőbe kerülni, pedig viszonylag tiszta volt előtte az út. De úgy látom, hiába írjuk többen, nem érted meg, hogy azért nem tud megfelelően teljesíteni, mert gyenge. Nem mentálisan (az is, de ezt a problémát Allegri tudja kezelni a játékosainál), hanem fizikálisan kevés. Neki az lenne a jó, ha visszaállnánk egy háromvédős rendszerre, de az meg a csapatot vetné vissza elég erősen. És lehet, hogy Allegrinek fiatal, de ennél könnyebb dolga nem lesz bekerülni a kezdőbe, annyi biztos. Igen, megkaphatja a lehetőséget, és a szezon elején meg is kapta a bajnokságban, csak nem jött össze neki. Fél éve még biztosan van bizonyítani, a többit pedig meglátjuk.
Kicsit más megközelítésből is nézzük a helyzetet. Isco kb. az egyetlen játékos, akinek sikerült hosszas mellőzés után kitörni, ráadásul ő Jamest meg Balet szorította ki a Real kezdőjéből. Ritka, hogy valaki 2-3 szezon után kerüljön be egy csapat kezdőjébe, ő megtette, de előtte nem kevés ajánlatra mondott nemet, többek között a miénkre is, holott tudta, másik csapatban vélhetően alapember lesz. Ha Ruganiért elkezdenek érdeklődni (már tulajdonképpen elkezdtek), és ő visszautasítja a csapatokat, mert itt akar maradni, akkor legyen, az annak a jele, hogy harcolni akar a kezdőért. De ha nyáron váltani akar, akkor őt tényleg nem érdemes megtartani, és ugyanazért, amiért Iscora megérte várni: Ruganiban nem lesz meg az a kitartás, amiért számoljunk vele a jövőre nézve.
És de, rohadt szomorú, hogy nincsenek saját neveléseink. Borzalmas, mennyire mellőzzük az utánpótlásunkat. A Barca korszakalkotó csapatot csinált a sajátjaiból, a Real Zidane révén beépítette a kezdőbe vagy a keretbe a fiataljait, a Bayernben is van 1-2 játékos mutatóban. De ha egy klasszisjelöltről van szó, akkor az üresedésre rápályázik függetlenül attól, hogy 23 éves, Rugani pedig eddig szépen megbukott. Nem mondom, hogy végleg, de ez csak rajta múlik, valamit nagyon is változtatnia kell, ha őt a Juventus kezdőjében akarjuk látni. A döntést a kezébe kell adni, ha menni akar, nincs értelme megtartani, mert nem elég elhivatott, ha meg maradni akar, akkor nincs miről beszélni, dolgozzon meg a kezdőért. Úgyhogy fogadja csak el a vezetőség a zsíros ajánlatokat, mert Rugani esetében kivételesen az eladáspolitikánk hasznos lehet ("a játékos kezében a döntés"). Na lássuk csak. Ruganinak 20 évesen volt egy olyan hibátlan szezonja az Empolival, mint most Caldaranak az Atalantával. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy előzőleg kiválóan játszott. Rugani 3 éve küzd a kezdőért sikertelenül? Ez alapból nem igaz, mert nem a kezdőbe igazoltuk, fél évig az volt a kérdés vele kapcsolatban, hogy a padon vagy a lelátón foglaljon-e helyet. Allegri amikor a mellőzéséről beszélt, nem azt mondta, hogy gyenge a srác, hanem hogy még nem jött el az ideje, de ő a Juve jövője. Ezt persze sokféleképpen lehet értelmezni, a magam részéről úgy gondolom, hogy legalább félig ebben benne van az olasz edzők fiataloktól való félelme is. Köszi, a felfogásommal semmi gond nincs, értem én hogy mit mondasz, csak nem értek vele egyet. Szerintem fizikálisan nem túl gyenge a poszthoz (i.e. CB a Juveban), pl fejpárbajokban neki vannak a legjobb statjai, nyilván elfér rajta 10 kiló izom, de az már más kérdés. Az hogy a lusta rohadék nem volt még erre képes 23 évesen totál nonsense - izmot pakolni egy tipikusan ektomorf felépítéssel baromi nehéz, főleg úgy, hogy minden nap több 10 kilométereket kell lefutni. Mentálisan lehetnek gondok, tipikusan jófiú személyiség, egyszerűen nem lép úgy oda, nem veri le a veséjét a csatárnak by default mint Giorgio, DE tökmindegy melyik, mert játszania kell, csak akkor lehet belőle bármi is ha kap annyi bizalmat hogy akkor is játszik amikor hulladék (lásd Pogba, Dybala de mondhatom Bonuccit vagy Molinarot is) - játéklehetőség nélkül nem fog fejlődni. Tehetségtől függetlenül még senki nem lett klasszis a padon ülve. Na, ezt a lehetőséget még soha nem kapta meg. Szerinted azért mert gyenge, szerintem meg azért mert fiatal és olasz, és az olasz edzők főleg ezen a poszton nem szeretnek kockáztatni. Azon lehet vitatkozni, hogy belefér-e ez nekünk, mert Benatiaval vagy Barzaval kevesebb a rizikó, de ők nem a jövő játékosai. Igazából nekem úgy tűnik, hogy Allegri úgy kezeli őt, mint akinek van még bőven ideje erre. Ahhoz hogy valaki megbukjon előbb meg kell kapnia a lehetőséget. Bonucci annak idején ennél sokkal gyengébb teljesítményt nyújtott, mégis végigtolt 1 szezont aztán istenné vált. Ha Verrattit mi halásszuk ki az ifiből, de annyit játszik mint Rugani, akkor nem itt tartana. Ha a PSGben 2-3 gyenge meccs után (garantálom hogy volt neki) Matuidi meg Motta tolja végig a szezont, akkor most sehol nem lenne. A potenciálja megvan, be kell vállalni hogy elmegy rajta pár meccs. Te úgy akarsz saját nevelésű meg olasz játékosokat a nagyon gyenge ifinkből (Ruganihoz hasonló kalibert - nála ráadásul konkrét kézzel fogható teljesítményről beszélünk az Empolinál - távolról se láttam Keanen kívül), hogy ezt a dolgot közben nem vállalnád be... Ha egy végigtolt szezon végén nem látszik rajta semmi, akkor el lehet adni a Lazionak vagy az Udinesenek, de itt még egyáltalán nem tartunk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 14:43 | |
| - s4tch írta:
- nálam nem is kérdéses, hogy ruganinak maradni kell. ha "csak" 26 évesen játssza be magát a kezdőbe (amivel még mindig bőven időben lenne), akkor addig is van 3 éve.
engem sokkal jobban aggaszt a két szélső védő poszt. dani alves után még egy klasszist el fogunk veszíteni, és jövőre úgy néz ki, de sciglio, valamint spinazzola mellé/elé kereshetünk nívós megoldásokat. ami kurvára nem lesz egyszerű. Szélső védőből nagyon kevés klasszis van. A múlt évben megismert Sándor, ilyen volt. Az idén, Asamoah is kiszorítja. Ebben ott látom a problémát, hogy van egy szerződése, amiben vállalja, hogy 100%-át adja a tudásának. Cserébe fizetést kap. Ez független attól a körülménytől, hogy ki, vagy mi jelentkezett e be érte. Az ilyen játékos nem profi. Mehet Isten hírével. Emellett természetesen nagyon sajnálom, mert csúcsformában az egyik legjobb a posztján a világon. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 14:39 | |
| nálam nem is kérdéses, hogy ruganinak maradni kell. ha "csak" 26 évesen játssza be magát a kezdőbe (amivel még mindig bőven időben lenne), akkor addig is van 3 éve.
engem sokkal jobban aggaszt a két szélső védő poszt. dani alves után még egy klasszist el fogunk veszíteni, és jövőre úgy néz ki, de sciglio, valamint spinazzola mellé/elé kereshetünk nívós megoldásokat. ami kurvára nem lesz egyszerű. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-15, 11:07 | |
| - LeRoi10 írta:
- Rummenigge szerint Goretzka jövője még nyitott kérdés. Szerinte a jövőhét kulcsfontosságú lesz az ügyben. Elmondása szerint rajtuk kívül a Real, a United és mi is környékezzük a srácot. Számomra elégg hihetetlen lenne, hogy egyszerre jön Can és Goretzka is. Talán ezért húzódik Can ügye?
Szarul hazudik az öreg. Nekem az a véleményem, hogy egy fiatal német játékos nem igazolhat máshova, csak a Bayern-be. Le van ez már zsírozva, csak a duma megy. Ruganival kapcsolatban Krisszel vagyok. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-14, 17:54 | |
| Rummenigge szerint Goretzka jövője még nyitott kérdés. Szerinte a jövőhét kulcsfontosságú lesz az ügyben. Elmondása szerint rajtuk kívül a Real, a United és mi is környékezzük a srácot. Számomra elégg hihetetlen lenne, hogy egyszerre jön Can és Goretzka is. Talán ezért húzódik Can ügye? | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-14, 14:29 | |
| - Krisz írta:
Ha a Bayern vagy a Barca megengedheti magának, hogy huzamosabb ideig 1-2 kölyök bohóckodjon néha a kezdőben, akkor mi is (ha a keltető bizniszben vagyunk, mint az Arsenal, akkor meg főleg). Allegrinek Rugani még mindig túl fiatal, aki ráér még, hogy alapember legyen. De add el nyugodtan, aztán egy topiccal arrébb meg panaszkodj, hogy nincs saját nevelésű/olasz játékos a csapatban. Így kallódnak el a tehetségek, Zidane nélkül Isco is megrohad a padon vagy arrébb áll - egy őstehetségből is ki kell hozni az állatot, ahhoz meg játszani kell, hibázni, tanulni a hibából és fejlődni. Na most Rugani esetében benne van a pakliban hogy mentálisan kevés lesz ehhez a szinthez, de ezt csak akkor lehet felmérni, ha megadod neki a lehetőséget. Dybala vergődését hónapok óta nézzük, Pogba az utolsó szezonyja felében egy kalap szar volt, mégis rendületlenül kezdtek minden meccsen, Rugani meg 2-3 szar meccs után leves? Szerintem ez így nagyon torz. Igen, csak Dybala és Pogba, valamint Rugani között az a nagy különbség, hogy előbbi kettő előzőleg kiválóan játszott, Dybala ráadásul küzd is a kezdőért. Rugani ellenben harmadik éve próbálkozik a kezdőbe kerülni, pedig viszonylag tiszta volt előtte az út. De úgy látom, hiába írjuk többen, nem érted meg, hogy azért nem tud megfelelően teljesíteni, mert gyenge. Nem mentálisan (az is, de ezt a problémát Allegri tudja kezelni a játékosainál), hanem fizikálisan kevés. Neki az lenne a jó, ha visszaállnánk egy háromvédős rendszerre, de az meg a csapatot vetné vissza elég erősen. És lehet, hogy Allegrinek fiatal, de ennél könnyebb dolga nem lesz bekerülni a kezdőbe, annyi biztos. Igen, megkaphatja a lehetőséget, és a szezon elején meg is kapta a bajnokságban, csak nem jött össze neki. Fél éve még biztosan van bizonyítani, a többit pedig meglátjuk. Kicsit más megközelítésből is nézzük a helyzetet. Isco kb. az egyetlen játékos, akinek sikerült hosszas mellőzés után kitörni, ráadásul ő Jamest meg Balet szorította ki a Real kezdőjéből. Ritka, hogy valaki 2-3 szezon után kerüljön be egy csapat kezdőjébe, ő megtette, de előtte nem kevés ajánlatra mondott nemet, többek között a miénkre is, holott tudta, másik csapatban vélhetően alapember lesz. Ha Ruganiért elkezdenek érdeklődni (már tulajdonképpen elkezdtek), és ő visszautasítja a csapatokat, mert itt akar maradni, akkor legyen, az annak a jele, hogy harcolni akar a kezdőért. De ha nyáron váltani akar, akkor őt tényleg nem érdemes megtartani, és ugyanazért, amiért Iscora megérte várni: Ruganiban nem lesz meg az a kitartás, amiért számoljunk vele a jövőre nézve. És de, rohadt szomorú, hogy nincsenek saját neveléseink. Borzalmas, mennyire mellőzzük az utánpótlásunkat. A Barca korszakalkotó csapatot csinált a sajátjaiból, a Real Zidane révén beépítette a kezdőbe vagy a keretbe a fiataljait, a Bayernben is van 1-2 játékos mutatóban. De ha egy klasszisjelöltről van szó, akkor az üresedésre rápályázik függetlenül attól, hogy 23 éves, Rugani pedig eddig szépen megbukott. Nem mondom, hogy végleg, de ez csak rajta múlik, valamit nagyon is változtatnia kell, ha őt a Juventus kezdőjében akarjuk látni. A döntést a kezébe kell adni, ha menni akar, nincs értelme megtartani, mert nem elég elhivatott, ha meg maradni akar, akkor nincs miről beszélni, dolgozzon meg a kezdőért. Úgyhogy fogadja csak el a vezetőség a zsíros ajánlatokat, mert Rugani esetében kivételesen az eladáspolitikánk hasznos lehet ("a játékos kezében a döntés"). | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-14, 13:48 | |
| - Krisz írta:
Ha a Bayern vagy a Barca megengedheti magának, hogy huzamosabb ideig 1-2 kölyök bohóckodjon néha a kezdőben, akkor mi is (ha a keltető bizniszben vagyunk, mint az Arsenal, akkor meg főleg). Allegrinek Rugani még mindig túl fiatal, aki ráér még, hogy alapember legyen. De add el nyugodtan, aztán egy topiccal arrébb meg panaszkodj, hogy nincs saját nevelésű/olasz játékos a csapatban. Így kallódnak el a tehetségek, Zidane nélkül Isco is megrohad a padon vagy arrébb áll - egy őstehetségből is ki kell hozni az állatot, ahhoz meg játszani kell, hibázni, tanulni a hibából és fejlődni. Na most Rugani esetében benne van a pakliban hogy mentálisan kevés lesz ehhez a szinthez, de ezt csak akkor lehet felmérni, ha megadod neki a lehetőséget. Dybala vergődését hónapok óta nézzük, Pogba az utolsó szezonyja felében egy kalap szar volt, mégis rendületlenül kezdtek minden meccsen, Rugani meg 2-3 szar meccs után leves? Szerintem ez így nagyon torz. Ráadásul volt 2-3 kifejezetten jó meccse is már... én sem adnám el (még), hisz' ahogy ti is írtátok: fiatal, tehetséges, olasz!!!... Bonu szarabbul indított, mégis kikupálódott szép lassan. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-14, 12:23 | |
| - Tankcsapda írta:
- ...
Ha a Bayern vagy a Barca megengedheti magának, hogy huzamosabb ideig 1-2 kölyök bohóckodjon néha a kezdőben, akkor mi is (ha a keltető bizniszben vagyunk, mint az Arsenal, akkor meg főleg). Allegrinek Rugani még mindig túl fiatal, aki ráér még, hogy alapember legyen. De add el nyugodtan, aztán egy topiccal arrébb meg panaszkodj, hogy nincs saját nevelésű/olasz játékos a csapatban. Így kallódnak el a tehetségek, Zidane nélkül Isco is megrohad a padon vagy arrébb áll - egy őstehetségből is ki kell hozni az állatot, ahhoz meg játszani kell, hibázni, tanulni a hibából és fejlődni. Na most Rugani esetében benne van a pakliban hogy mentálisan kevés lesz ehhez a szinthez, de ezt csak akkor lehet felmérni, ha megadod neki a lehetőséget. Dybala vergődését hónapok óta nézzük, Pogba az utolsó szezonyja felében egy kalap szar volt, mégis rendületlenül kezdtek minden meccsen, Rugani meg 2-3 szar meccs után leves? Szerintem ez így nagyon torz. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-14, 11:38 | |
| - Krisz írta:
- Amíg Rugani nem kapja meg 23 évesen azt, hogy akkor is játszik ha pontokat vesztünk miatta addig nincs miről beszélnünk. Könyörgöm, hogy a francba fejlődjön, ha nem játszik?
Ja, hogy a szezon elején a nyár bajnokaival faszt méregetve ez nem fért bele? Rendben van, akkor kapjon több lehetőséget tavasszal, de a 33+ átlagéletkorú védelmünkből pont őt eladni úgy, hogy igazán lehetőséget sem kapott pontosan az a mentalitás ami miatt egy topiccal arrébb sírtok - nincs olasz utánpótlás.
Ez a statisztika meg nagyon elferdíti a valóságot. Rugani akkor játszott amikor még a szétesett csapatot kalapálta össze Allegri, és bár ehhez feltétlenül kellett Benatia (illetve lehet nem ment volna úgy Ruganival), ugyanannyira fontos volt, hogy Matuidinek helye legyen a Pjanic-Khedira mellett (egyébként amíg Maxinak nem tisztult le a formula, Benatia ugyanolyan fogalmatlan meccseket hozott le mint esetleg Rugani). Arról nem is beszélve, hogy jobbhátvédben Alves kurvanagy űrt hagyott, akinek nagyon összetett feladatköre volt és egy az egyben nem is lehetett pótolni, ráadásul egy felépítendő Desci és egy leépülő Lichti (+Sturaro hahaha) volt az anyag. Én 23 évesen egy Nesta-Cannavaro-Maldini alientől se várnám el, hogy ezt hiba nélkül azonnal megoldja miközben a posztján 28-30 éves korukra teljesednek ki a játékosok.
Rugani eladása nekem egy fordított Barza dealnek felel meg. Tetszik, nem tetszik, egy fiatalabb játékosnak is záros határidőn belül olyan teljesítményt kell nyújtani, amire lehet alapozni. Szerinted véletlen, hogy Allegritől nem kapja meg a lehetőséget? Illetve kap ő bizonyos mennyiségű lehetőséget, csak éppen nem él vele kellőképpen. A körülmények most nagyon is neki kedvezhettek volna. Bonuccit eladtuk, Höwedes folyamatosan sérült, Barzagli évi 25 meccsre van beállítva, míg Benatia valóban nyújtott hitvány teljesítményeket ősszel, de így sem került be Chiello mellé. És lehet arra hivatkozni, hogy egy védő a harminchoz közel érik be, de mutatni kell olyat már az elején is, ami miatt a türelem elvárható. Nézzünk más élklubokat. Varane iszonyatosan jól kezdett fiatalon a Realban, mégis csak előző évben sikerült felépíteni, de azért kapott korábban lehetőséget, mert már az elején megmutatta, van benne tehetség. Kimmich egy szezon után összeszedte magát, Ancelotti kikupálta, azóta kirobbanthatatlan a Bayernből. Nálunk anno Pogba szinte azonnal jelezte tehetségét, Dybalanak fél szezon kellett, hogy belejöjjön, Moratanak szintén, úgy tűnik, Bernardeschinek is összeáll a játéka, De Sciglio is egyre összeszedettebb, de Rugani még mindig nem tud felnőni a feladathoz. A formációváltás óta keveset játszik, nem tud bizonyítani? Lehet, de ennyi erővel Sturaronak is járjon még idő, mert be kell érnie. Nem hiba nélkül kell játszania (jó lenne), hanem egy biztosnak tűnő pontnak kellene lennie. Ehhez képest fizikálisan nem veszi fel a versenyt a posztriválisaival, sem az erősebb támadókkal. A tavaszt még biztosan megkapja bizonyításnak, de ha nem fogja tudni megmutatni, hogy többre képes, mint amit eddig produkált, akkor szerintem kár lenne cserének megtartani, és Caldaraval tegyünk egy próbát. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 16:53 | |
| - s4tch írta:
- az a baj, hogy ezt nem lehet csak gazdasági vonalon lerendezni. rugani a bajnokságban saját nevelésnek számít, ha eladjuk, nem szabadít fel egy helyet sem. emellett tényleg fiatal még, caldara és közte csak pár hónap van, őt hívjuk az új nestának, pedig rugani előrébb tart a karrierjében. chiellini sem lesz itt örökké. én simán megtartanám ruganit.
egyébként érdekes, hogy az olaszoknál is beszédtéma lett ugyanez, és a vs-en is hasonló érvek jönnek-mennek, mint nálunk: https://www.vecchiasignora.com/topic/323540-gds-difesa-a-due-facce-benatia-ruggisce-e-rugani-latita-due-anni-dopo-e-senza-bonucci-a-fargli-ombra-la-situazione-non-%C3%A8-poi-cos%C3%AC-migliorata/ Valóban, nézzük reálisan Rugany eddigi érdemeit. Érkezett, mint megváltó, és a legnagyobb olasz védőtehetség. A Juve következő 10 évének az egyik alapja. Ezzel szemben, mára ott tartunk, hogy az egyik legnagyobb csalódás az idényben. Nem feltétlen a nyújtott teljesítményével, hanem pusztán egy ok miatt. Egy fizikálisan gyenge játékos, aki mellesleg a világ egyik legjobb csapatában játszik, elképesztő, hogy nem tudott magára több mint két év alatt használható izomtömeget felpattintani. Ezzel szemben Dybcsi és Pogesz is jelentősen erősödött. Hősünk nem. Mára eljutottunk oda, hogy nem lehet berakni egy nagyobb meccsen, mert nem biztos pont, de a kisebb csapatok ellen sem, mert bármelyik kis és középcsapat erőcsatára széttöri. Az, hogy Insignie is lassan fizikálisan elpusztítja, tehetség (?) ide, vagy oda, de teljesen nonszensz. Főleg egy középső védő esetén. Attól, hogy olasz, nem fogom a lábát csókolgatni, ha saját nevelés, ha nem. Semmit nem fejlődött és semmit nem bizonyított. Profi játékosként egy dolga van, horror fizetés mellett, hogy fejben és testben is toppon legyen. Minden feltétel adott hozzá. Két ok van, hogy miért nem tarthat ott, ahol kéne. Az egyik, hogy lusta, a másik, hogy egy gyökér. Nincs más lehetőség. Egy dolgot bizonyított eddig, hogy nagy rá a mez amit visel. Még a nagyon Slim Fit is lifeg rajta. Vagy növesszen tököket, vagy menjen vissza a balettba ugrálni. Mi a Juventus vagyunk, itt most kell eredményeket elérni, és ha pályára megy, igenis elvárható, hogy 2 kilós brével menjen ki, ne pedig mint egy félős kislány. Ha erre nem képes, irány a Roma, vagy a Silány, vagy Anglia (ahol a foci még fizikálisabb, úgyhogy kíváncsi lennék az úrfi produkciójára). | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 15:30 | |
| az a baj, hogy ezt nem lehet csak gazdasági vonalon lerendezni. rugani a bajnokságban saját nevelésnek számít, ha eladjuk, nem szabadít fel egy helyet sem. emellett tényleg fiatal még, caldara és közte csak pár hónap van, őt hívjuk az új nestának, pedig rugani előrébb tart a karrierjében. chiellini sem lesz itt örökké. én simán megtartanám ruganit.
egyébként érdekes, hogy az olaszoknál is beszédtéma lett ugyanez, és a vs-en is hasonló érvek jönnek-mennek, mint nálunk: https://www.vecchiasignora.com/topic/323540-gds-difesa-a-due-facce-benatia-ruggisce-e-rugani-latita-due-anni-dopo-e-senza-bonucci-a-fargli-ombra-la-situazione-non-%C3%A8-poi-cos%C3%AC-migliorata/ | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 14:25 | |
| Ha gazdasági szálon nézzük a dolgot, szó nélkül el kellene adni akár máe 25 milláért, főleg ha ingyé (nagyon olcsón) meg tudnánk szerezni a Lazio belgáját. Ha érzelmi szálon nézzük, akkor fiatal/olasz/szerény/juve kötődésű (mai világban akár saját nevelésűnek is mondhatnánk)/valszeg soha nem fog fizetésemelést sem kérni...stb. Az ilyen játékost megbecsülni kell nem eladni. Valóban fiatal még, beérhet...de tényleg "szarik-hugyozik" ha felé megy a labda (Desijjó is ilyen volt a Milánban, aztán pár légyott Maxival és ezt le is küzdötte), anno bonuccsicska pont az ellentéte volt, nála pont túlzott magabiztosság miatt kaptunk róla igen sok gólt amikor hasonló idős volt. Kérdés mit akar ő, ha elfogadja, hogy lehet egész életében csak 3-4. számú védő lesz itt akkor felőlem maradhat is.
Praet neve elég sok helyről köszön vissza, nekem színtelen-szagatalan a srác... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 12:23 | |
| rugani nincs 24 éves. barza ennyi idősen a chievo kiegészítő embere volt. jókat írtok amúgy, lehet, hogy posztot faragok belőle, úgyhogy akinek nem tudom a számlaszámát, küldje át. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 09:25 | |
| Rugani, nehéz dolog. Én ahányszor láttam játszani, szinte mindig azt éreztem, az jár a fejében, úristen csak el ne rontsam. Hát így nem megy. "Csak" fejben van a sráccal probléma. Allegri remekül építi be az embereket a csapatba, szépen fokozatosan, de Ruganit 2 és fél szezon alatt sem tudta. Sőt egyre hátrébb kerül a rotációban, Barzamacit talán nincs előtte de csak azért mert a mester jobboldalt is játszatja az öreget. Vannak olyan játékosok akik nagy csapatba nem valók mert a tét agyonnyomja őket, Rugani jelenleg Legrottaglie 2.0. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 09:14 | |
| - Tankcsapda írta:
Azért a Moggi-féle időkben az eladott játékosokat úgy pótoltuk, ahogyan azt illik. Zidane helyett Nedved, Inzaghi helyett Trezeguet már egy évvel korábban, Peruzzi helyett van der Sar átmenetileg, majd Buffon, Ferrara-Montero páros helyett Thuram-Cannavaro kettős, bár itt ugye Thuram már jóval korábban érkezett. De a lényeg, hogy Moggiék olyan játékosokat igazoltak a távozók helyére, akiknél jobbat nehezen lehetett volna. Jelenleg viszont Allegri zsenije mutatkozik meg leginkább, mivel sem Vidal, sem Pogba, sem Dani Alves, sem Bonucci helyére nem érkezett olyan helyettes, aki nem jelent alapvetően visszaesést. Ettől függetlenül azért az általad vázoltakon túl: az olasz bajnokság továbbra sem elég vonzó. Nyilván a védekezőbb felfogás nem segít túl sokat a helyzeten, de ha lenne elég pénz, sem biztos, hogy egy Mbappé, egy Neymar, egy Gabriel Jesus vagy mondjuk egy Lukaku hozzánk igazolt volna.
Ami viszont nagyon pozitív: ha a valószínűsíthető középpályásokat sikerül leigazolni, akkor a legutóbbi nyárt követően megerősíthető, hogy nem gyengén fiatalításba kezdtünk. Berna, DS, Caldara, Benta is belefér ebbe a kategóriába, akiknek komolyabb szerepet szánhat a vezetőség a csapatnál, még ha hozzácsapjuk a Can-Praet duót, akkor láthatjuk, hogy hosszabb távra terveznek Marrottaék. Jó lenne, ha Allegrivel, de előbb-utóbb ő is menni fog. Remélem, nem nyáron, és kitart 2020-ig, viszont az esetleges nyári távozása esetén Zidanet szerezné meg Agnelli, az alternatívák Simone Inzaghi (nagy kedvenc) és sajnos Mancini. Azon mondjuk nem csodálkoznék, ha ebben az esetben Pochettinot is bedobnák, amilyen körbeudvarlós nyilatkozatot tett nemrég. A pótlás az megint egy más dolog. Ne feledjük, hogy Moggi idejében anyagilag TOP3 volt a csapat. Kis túlzással azt igazoltunk le akit akartunk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2018-01-13, 09:13 | |
| Amíg Rugani nem kapja meg 23 évesen azt, hogy akkor is játszik ha pontokat vesztünk miatta addig nincs miről beszélnünk. Könyörgöm, hogy a francba fejlődjön, ha nem játszik?
Ja, hogy a szezon elején a nyár bajnokaival faszt méregetve ez nem fért bele? Rendben van, akkor kapjon több lehetőséget tavasszal, de a 33+ átlagéletkorú védelmünkből pont őt eladni úgy, hogy igazán lehetőséget sem kapott pontosan az a mentalitás ami miatt egy topiccal arrébb sírtok - nincs olasz utánpótlás.
Ez a statisztika meg nagyon elferdíti a valóságot. Rugani akkor játszott amikor még a szétesett csapatot kalapálta össze Allegri, és bár ehhez feltétlenül kellett Benatia (illetve lehet nem ment volna úgy Ruganival), ugyanannyira fontos volt, hogy Matuidinek helye legyen a Pjanic-Khedira mellett (egyébként amíg Maxinak nem tisztult le a formula, Benatia ugyanolyan fogalmatlan meccseket hozott le mint esetleg Rugani). Arról nem is beszélve, hogy jobbhátvédben Alves kurvanagy űrt hagyott, akinek nagyon összetett feladatköre volt és egy az egyben nem is lehetett pótolni, ráadásul egy felépítendő Desci és egy leépülő Lichti (+Sturaro hahaha) volt az anyag. Én 23 évesen egy Nesta-Cannavaro-Maldini alientől se várnám el, hogy ezt hiba nélkül azonnal megoldja miközben a posztján 28-30 éves korukra teljesednek ki a játékosok.
Rugani eladása nekem egy fordított Barza dealnek felel meg.
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-01-13, 09:16-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|