Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Sahtar - Juventus 2012.12.05. | |
|
+15EsztéNégy mateka juventute Trollfogó spectator cortamelasombra balazs91 _Tyler .bb. DartagnanX baggiofan zetterberg40 enzogigi juve 1974 s4tch 19 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 16:43 | |
| - jackie_d írta:
- olyat tudsz csinálni, hogy hány perc kell a gólhoz (a csapatnak) amikor vuc a pályán van és hány perc kell amikor nincs?
Csak olyat tudok, hogy hány centi pénisz van a pályán Vucsiniccsel és nélküle, ill. hány pinabajusz, hasonló bontásban. Amúgy anno megcsináltam a Milánra, hogy milyenek Pirlóval és nélküle: az átlagosan szerzett pontok tekintetében komoly különbség volt. Az alapján (is) mondtam, hogy semmi szükségünk Pirlóra. Aztán meg ládde'. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 16:28 | |
| Szerintem meg fog szűnni Mirko kétarcúsága ha vissza jön Conte.Meg kell rángatni az egoját,a zsenit meghagyni,a lusta lezsert pedig eltüntetni.(no,de a személyisége?) | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 16:15 | |
| - s4tch írta:
- Na jó, de a helyzetkihasználás szóban a kihasználás azt feltételezi, hogy a helyzetből gól születik. Kinek hány játékperc kell egy gólhoz:
olyat tudsz csinálni, hogy hány perc kell a gólhoz (a csapatnak) amikor vuc a pályán van és hány perc kell amikor nincs? |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 16:10 | |
| Na ez már rideg statisztika. Kell egy aki belövi-természetesen meglévő támadóink mellé.(esetleg Vincenzo-nak is szólni kéne ) | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 15:32 | |
| Na jó, de a helyzetkihasználás szóban a kihasználás azt feltételezi, hogy a helyzetből gól születik. Kinek hány játékperc kell egy gólhoz: | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 14:47 | |
| _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 14:33 | |
| | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 14:12 | |
| - cortamelasombra írta:
- Akkor mond már el sensei, nem akarok életem végégi tudatlanságba élni :DD
hülye |
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 14:06 | |
| Akkor mond már el sensei, nem akarok életem végégi tudatlanságba élni :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 13:56 | |
| [quote="cortamelasombra"] - jackie_d írta:
szerintem is fasza lett!
vucs-ról még annyit, hogy szerintem két embernek van igazán esze a focihoz a csapatban, és nem biztos hogy pirlónak van több[/quote
öhm azért a védőket se felejtsd ki mert Barzagli-Chiellino (és néha Bonucci is) azért a maguk posztján 100x jobban olvassák a játékot mint Mirko bármikor is fogja. Vidalt még meg kéne emliteni, ha nem lenne olyan energiabomba és nem forrna a látin vére hanem kicsit higgadtabb fejjel simán ő is ottlenne. Marcsi szintén.
de tény azzal sose volt gond hogy Mirko fejben nem jó focista, sőt helyezkedésben, tecnikában, még helyzetkihasználásban is elsőrangú....de ugyebár.... szerintem nem érted, de sebaj |
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 13:49 | |
| [quote="jackie_d"] - juve 1974 írta:
- A poszt kurva jó lett,benne van minden.
szerintem is fasza lett! vucs-ról még annyit, hogy szerintem két embernek van igazán esze a focihoz a csapatban, és nem biztos hogy pirlónak van több[/quote öhm azért a védőket se felejtsd ki mert Barzagli-Chiellino (és néha Bonucci is) azért a maguk posztján 100x jobban olvassák a játékot mint Mirko bármikor is fogja. Vidalt még meg kéne emliteni, ha nem lenne olyan energiabomba és nem forrna a látin vére hanem kicsit higgadtabb fejjel simán ő is ottlenne. Marcsi szintén. de tény azzal sose volt gond hogy Mirko fejben nem jó focista, sőt helyezkedésben, tecnikában, még helyzetkihasználásban is elsőrangú....de ugyebár.... _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 13:41 | |
| - juve 1974 írta:
- A poszt kurva jó lett,benne van minden.
szerintem is fasza lett! vucs-ról még annyit, hogy szerintem két embernek van igazán esze a focihoz a csapatban, és nem biztos hogy pirlónak van több |
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 13:10 | |
| Azért a Lippi -érában voltak olyan srácok akik tudtak gólt is lőni...:DD nekem már tényleg csak ez az apróság hiányzik a tökéletességhez _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 12:18 | |
| A poszt kurva jó lett,benne van minden. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 10:55 | |
| Hasonló optimizmussal látom én is a csapat fejlődését,de időnként azért én is parázok.Szerintem ez rendjén van így,szurkolótól függ.Néha én is azt álmodom,hogy újra mi leszünk Európa urai,de még várni kell egy kicsit.Most viszont büszke vagyok a srácokra,és együtt örülök miden bianconerivel. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 09:58 | |
| a kicsi legalább őszinte, még a végén megkedvelem: http://www.football-italia.net/28097/giovinco-i-contributed-goal ez a csapat amúgy kurva jó, kezd olyan feelingem lenni, mint az első lippi érában van itt minden ami kell: három zseni, a legjobb kapus, stabil védő, futóbolond, saját nevelés, harcos, óriás, néger és törpe, egyéniség mind ha nem történik tragédia (mondjuk már történt, de nem éreztük meg ) hamarosan újra mi lehetünk európa urai |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 09:37 | |
| - juventute írta:
- Máskor is megtettem már, szerintem ismersz annyira.
Máskor sem feltétlenül értem. A para a szurkolói magatartás természetes része, ugyanúgy, mint a határnagy arc győzelem után, a bírózás vesztes meccs után. Van, aki örökös optimista, és van, aki egy kurvaerős és sikeres csapatot is folyamatosan kritizál, na bumm. - jackie_d írta:
- öröm volt látni, hogy az edzői stáb mennyit tanult az első meccsből
Bizony. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 09:20 | |
| - s4tch írta:
- jackie_d írta:
- kíváncsi vagyok mennyi idő kell neki, hogy bundával vádoljanak minket
Bár nem ezt mondta konkrétan, de Lucescu bírózott egy jót. http://www.football-italia.net/28095/lucescu-juve-were-hungrier
Amúgy a Cselszki csak magának köszönheti a kiesést. 2:0-ról adták le ellenünk a meccset (igaz, az egyik gól mázli volt, és a végén Q még rúghatott volna egyet, szóval van az a nézőpont, ahonnan örülhetnek a pontnak), a Sahtar ellen és Juventusban is esélytelenek voltak idegenben, így nem érdemelnek lankadt lófaszt sem, nemhogy továbbjutást. Sőt, az ukránok ellen meg hiába nyertek otthon, azt a meccset tulajdonképp a Sahtar bénázta el a kapushibával és az utolsó perces figyelmetlenséggel.
Annak azért örülök, hogy tanultunk a dánok elleni idegenbeli töketlenkedésből. azt külön szeretem, amikor a megadott/meg nem adott sárgákat meg sem említik, pedig ezek legalább annyira befolyásolhatják a meccset, mint egy tizi. pl. a vidal-nak a 7-ik percben könnyen adott sárga, vagy az előtte pár perccel elmaradt ukrán sárga (vucs lerántásáért), ami után már a másodikat kapta volna ugyanaz a játéko a második félidőben... öröm volt látni, hogy az edzői stáb mennyit tanult az első meccsből |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 09:00 | |
| - jackie_d írta:
- kíváncsi vagyok mennyi idő kell neki, hogy bundával vádoljanak minket
Bár nem ezt mondta konkrétan, de Lucescu bírózott egy jót. http://www.football-italia.net/28095/lucescu-juve-were-hungrier Amúgy a Cselszki csak magának köszönheti a kiesést. 2:0-ról adták le ellenünk a meccset (igaz, az egyik gól mázli volt, és a végén Q még rúghatott volna egyet, szóval van az a nézőpont, ahonnan örülhetnek a pontnak), a Sahtar ellen és Juventusban is esélytelenek voltak idegenben, így nem érdemelnek lankadt lófaszt sem, nemhogy továbbjutást. Sőt, az ukránok ellen meg hiába nyertek otthon, azt a meccset tulajdonképp a Sahtar bénázta el a kapushibával és az utolsó perces figyelmetlenséggel. Annak azért örülök, hogy tanultunk a dánok elleni idegenbeli töketlenkedésből. | |
| | | Guest Vendég
| | | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 07:57 | |
| A Chelsea a BL csoportkörének történetének legjobb harmadik helyezettje (10 pont, 16-10-es gólarány). | |
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 02:23 | |
| - EsztéNégy írta:
- Az a baj a spanyolokkal, hogy szinte már most eldőlt, hogy idén a BL-re kell koncentrálniuk, a bajnokságban már akkora a hátrányuk. Nálunk meg ugye a Serie A megnyerése alapvető elvárás... bár ki tudja, most hogy lejön a kettős terhelés súlya a játékosainkról, én elképzelhetőnek tartom, hogy február közepére masszívabb pontelőnnyel vezetjük a táblázatot - főleg a sorsolásunkat tekintve.
azért a kupát se felejtsük el. nyilván az itt mindenki álltal imádott Digóland-ról beszélünk, ahol telibeszarják a sorozatot egésszen a negyeddöntőig, de annyira nem mély a keret hogy teljsen B csapattal, vagy primaverás srácokkal nyomjuk végig odáig, tehát ott is majd rotálni kell, de azért nyilván nem BL szint. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-06, 02:10 | |
| Az a baj a spanyolokkal, hogy szinte már most eldőlt, hogy idén a BL-re kell koncentrálniuk, a bajnokságban már akkora a hátrányuk. Nálunk meg ugye a Serie A megnyerése alapvető elvárás... bár ki tudja, most hogy lejön a kettős terhelés súlya a játékosainkról, én elképzelhetőnek tartom, hogy február közepére masszívabb pontelőnnyel vezetjük a táblázatot - főleg a sorsolásunkat tekintve. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:57 | |
| Korai lenne még a Margit,de ez a lehetőség belőlem is heves érzelmeket váltott ki.Szép volt ez így, Conte nélkül minden fronton remekül tartottuk magunkat.Teljes tisztelet a csapatnak. | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:47 | |
| | |
| | | juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:47 | |
| - s4tch írta:
- juventute írta:
- Remélhetőleg a csapat újfent bizonyította, hogy érdemes bízni benne, és nem kell három forduló után kiesőnek kiáltani. Tavasszal meg az első nehezebb ellenféllel kapcsolatban nem kell azt a röhejes rettegést bemutatni, amit sokan megtettek a mai meccs előtt.
És ha a Palermo ellen szenvedni fogunk a fáradtság miatt, az sem azt jelenti, hogy onnantól majd mindenki felnyársal bennünket.
Vagy ezek a dolgok csak engem irritálnak? Egy nyertes meccs után elég biztonsági játék lebaszni a meccs előtt parázókat.
---------------
Kaptunk egy félidő előnyt a Sahtartól, a szünetig el lehetett volna dönteni a meccset. Azért nem gyenge 3 iksz, főleg a dán nyűglődés után behúzni 3 győzelmet, a 3 meccsen 8:0-ás gólkülönbséggel. Ez egy qrvaerős csoport volt, egy épülő csapatnak még nagy falat úgy lehozni egy ilyet, hogy ne menjen a bajnoki eredmények rovására a BL-re hegyezett forma. Máskor is megtettem már, szerintem ismersz annyira. Bonny nem aprózná el: “I want Real Madrid in the next round, as I have never played at the Bernabeu." | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:41 | |
| - juventute írta:
- Remélhetőleg a csapat újfent bizonyította, hogy érdemes bízni benne, és nem kell három forduló után kiesőnek kiáltani. Tavasszal meg az első nehezebb ellenféllel kapcsolatban nem kell azt a röhejes rettegést bemutatni, amit sokan megtettek a mai meccs előtt.
És ha a Palermo ellen szenvedni fogunk a fáradtság miatt, az sem azt jelenti, hogy onnantól majd mindenki felnyársal bennünket.
Vagy ezek a dolgok csak engem irritálnak? Egy nyertes meccs után elég biztonsági játék lebaszni a meccs előtt parázókat. --------------- Kaptunk egy félidő előnyt a Sahtartól, a szünetig el lehetett volna dönteni a meccset. Azért nem gyenge 3 iksz, főleg a dán nyűglődés után behúzni 3 győzelmet, a 3 meccsen 8:0-ás gólkülönbséggel. Ez egy qrvaerős csoport volt, egy épülő csapatnak még nagy falat úgy lehozni egy ilyet, hogy ne menjen a bajnoki eredmények rovására a BL-re hegyezett forma. | |
| | | Guest Vendég
| | | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:18 | |
| - juventute írta:
Vagy ezek a dolgok csak engem irritálnak? a szurkolók szeretik túlaggódni az épp aktuális helyzetet, szerintem ez normális, kár idegeskedni miatta |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:17 | |
| Most gondoltam végig,az Arsenal-mostani formáját nézve verhető,csak sok idő van még a sorsolásig.De mindegy örüljünk a mának. | |
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. 2012-12-05, 23:16 | |
| - jackie_d írta:
- cortamelasombra írta:
Ha igy mondod nincs sziveg azt mondani hogy ne :DDD de egyébként tényleg ne. otthon verhetettlenek, vmelyik nagy csapat szivhat velük. tipikusan az a csapat ami vért izzad 90+ percig, és a meccs uccsó percébe egyenlit meg húzza be a találkozókat, 100 éve minden alkalommal. pont az ellentéte annak amit mi játszunk, hogy szerzünk 1-2 gólt aztán 75. perctől ráülünk az eredményre. nagyon veszélyes párositás lenne. van rá egy söröm, hogy nem jutnak tovább a következő körbe szerintem se de attól függetlenül ne mi szenvedjünk velük. eskü, inkább a margit _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sahtar - Juventus 2012.12.05. | |
| |
| | | | Sahtar - Juventus 2012.12.05. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|