Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 | |
|
+10bombahoppa simoon _DREAM_ EsztéNégy zetterberg40 Krisz laac CsT Petike007 s4tch 14 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 17:59 | |
| Rugany biztos csinált valamit, amiről mi nem tudunk. A szezon elején játszott, szerintem nem is rosszul, kapitális hibájára sem nagyon emlékszem, egyszerűen érthetetlen, miért a hihetetlenül belassult Barza és az életveszély Benatia játszik helyette folyamatosan. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 17:57 | |
| - zetterberg40 írta:
- Nem lepődnék meg, ha Rugani beleunna a jelenlegi helyzetbe és menni szeretne. Felfoghatatlan, miért utolsó a középhátvédeink rangsorában.
Ha nem játszik, nem fejlődik. Hallgatjuk, hogy hosszú a szezon stb, de ez így nem patent. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 17:57 | |
| Buffon - Licht Barza Chiellini Asamoah - Matyi Bentancur Khedira - Costa Malac Mandzu
Eléggé tartalékos kezdő, szerintem nem lesz egyszerű dolgunk, pedig be kéne előzni még az este előtt Afrikát. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 17:24 | |
| Nem lepődnék meg, ha Rugani beleunna a jelenlegi helyzetbe és menni szeretne. Felfoghatatlan, miért utolsó a középhátvédeink rangsorában. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 14:38 | |
| - jackie_d írta:
- megtörtem a mezátkot, az idei mezre nem került játékos neve
Tetesd rá Khedirát | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 12:42 | |
| - s4tch írta:
ezért nem csodálkozom, hogy a figc odabaszott. azt meg már csak remélem, hogy ha ez más kluboknál is gyakorlat, akkor előbb-utóbb azokat is megfingatják. általános a gyakorlat és nem csak a sport, de pl. koncertjegyek esetében is... az elsődleges oldalakról azonnal eltűnnek a jegyek az árusítás kezdetekor és a resale oldalakra kerülnek át min. dupla áron a resale elvileg ugye azért van, hogy később eladdhasd a jegyedet ha meggondoltad magad, itt viszont gyakorlatilag elsődleges kereskedőként működik mert összejátszanak a rendezvényszervezőkkel névre szóló jegyeket kapsz, gyakran székfoglalási lehetőséggel egy RESALE oldalon, döbbenet... úgy hallottam, hogy az adóhatóság ráállt a dologra, de ezek szerint még nem ért el mindenhová a kezük na mindegy, ha találkozom agnelli-vel, majd lebaszom hogy jó hír is legyen: megtörtem a mezátkot, az idei mezre nem került játékos neve |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 08:57 | |
| - jackie_d írta:
- remélem ma azért megembereljük magunkat, ha már dupla áron kellett vennem a jegyeket..
baszott nagy mafia ez az egész jegybiznisz, mindeki monnyon le! ezért nem csodálkozom, hogy a figc odabaszott. azt meg már csak remélem, hogy ha ez más kluboknál is gyakorlat, akkor előbb-utóbb azokat is megfingatják. | |
| | | laac Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 08:33 | |
| - s4tch írta:
- olvasgattam olasz sajtót és magyar fórumokat, fb csoportokat, ezek alapján: a napoli lesz a bajnok, az inda a második, mi meg harcolunk a dobogóért a romával és a lazióval. higuain használhatatlan, kár volt nem eladni a nyáron 50 milláért az arsenalnak. barzagli öreg és lassú, szandi nincs formában, a védelmünk béna, túl sok gólt kapunk. a napoli játssza a legszebb focit, a napoli lesz a bajnok, végre, mindenki örömére. sarri jobb edző, mint allegri. a napoli bajnok lesz, erősebbek higuain nélkül, gyönyörű focit játszanak. a var bebizonyította, hogy a juventusnak örökké csalnak.
Akkor akár itt be is fejeződhetne a szezon!!! Éljenek a jövőbe látok!! _________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-14, 00:03 | |
| köszi! remélem ma azért megembereljük magunkat, ha már dupla áron kellett vennem a jegyeket.. baszott nagy mafia ez az egész jegybiznisz, mindeki monnyon le! |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-13, 13:18 | |
| - jackie_d írta:
- összefoglalná valaki egy mondatban, hogy mi történt eddig?
olvasgattam olasz sajtót és magyar fórumokat, fb csoportokat, ezek alapján: a napoli lesz a bajnok, az inda a második, mi meg harcolunk a dobogóért a romával és a lazióval. higuain használhatatlan, kár volt nem eladni a nyáron 50 milláért az arsenalnak. barzagli öreg és lassú, szandi nincs formában, a védelmünk béna, túl sok gólt kapunk. a napoli játssza a legszebb focit, a napoli lesz a bajnok, végre, mindenki örömére. sarri jobb edző, mint allegri. a napoli bajnok lesz, erősebbek higuain nélkül, gyönyörű focit játszanak. a var bebizonyította, hogy a juventusnak örökké csalnak. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-13, 13:00 | |
| - jackie_d írta:
- eddig sajnos kb. csak 5 percnyi összefoglalót láttam a szezonból, de a hétvégén irány torino!
összefoglalná valaki egy mondatban, hogy mi történt eddig? Hátul picit érezzük a patkány hiányát, a két új szélsőnk nem túl veretes eddig, a két új belső kp-k viszont nagyon pöpec, a malac nem nagyon fossa a gólokat, Dybcsi GOD módban nyomja, kurva sok a sérült (ehhez nem kell meccset nézni elég tudni a tényt, hogy Allegri az edző). | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-13, 12:12 | |
| eddig sajnos kb. csak 5 percnyi összefoglalót láttam a szezonból, de a hétvégén irány torino! összefoglalná valaki egy mondatban, hogy mi történt eddig? |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-12, 20:52 | |
| Reggel ránéztem a "probabili formazioni"-ra és fel is basztam az agyam, éppen írni akartam egy oldalas "Mi a faszomért Benácia játszik már megint" monológot, de valamiért most újra ránéztem és már Rugani neve szerepelt a kezdőben. Most picit félek, hogy nálam működik a gondolatátvitel Őszintén szólva nekem Kebab egyáltalán nem hiányzott, mióta Bekúr meg itt van, azt is elfelejtettem, hogy még nálunk van Szóval én nem bánnám ha nem kezdene és nem szerezne 0 labdát és nem lassítaná le az összes támadásunkat azzal, hogy négyszer beleér a labdába mielőtt tovább teszi, de cáfoljon rám, most úgyis morcos, mert a Fifa18-ban hosszú hajjal szerepeltetik. Ja vissza kell vágni az egyébként érdektelen zuperkupa vereségért. Kicsit most hiányzik Montero, akkor biztos lennék benne, hogy Immobilének már a 3.percben kibaszottul fájna valamije. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-12, 15:36 | |
| - s4tch írta:
- hey, buzik, holnapután meccs.
pár napja darti ezt írta a listára: "A hírek szerint csak ennyien sérültek a Lazio ellen: Marchisio, Pjanic, Khedira, Mandzukic, Barzagli, Howedes, Pjaca, De Sciglio."
ahogy most állunk: - marcsi labdás edzéseket végez, - pjanic vélhetően kihagyja a találkozót, a sporting ellen viszont játszhat, - khedira szintén a többiekkel edz, - mandzu ma külön edzett, de rendben lesz szombaton, - barza szintén felépül, - höwedes sérült, - pjaca a héten elkezdte a teljes edzésmunkát, - ds nincs még egy darabig.
várható kezdő: buffon - licht, benatia, chiellini, szandi - khedira, matuidi - costa, dybala, berna - piggy
mazzoleni lesz a bíró. az utolsó hazai zakónkat (udinese 0-1, két éve) ő fújta.
a gds szerint a laziónál basta, wallace és felipe anderson nem bevethetőek. eddig is anderson nélkül tolták, szóval a szuperkupához képest két emberrel nem számolhatnak. illetve a gazzetta szerint jordan lukaku felépülhet, más lapok őt sérültnek írják. én picit fosok tőlük, fizikailag, sebességben és összeszokottságban is ott vannak a szeren, a napoli mellett szerintem most ők a legerősebb olasz csapat.
ja, és kis buzi immobile, milyen formában van már. Észrevételek: -október közepe van, és Höwedes még egy percet nem játszott. Oké tudom sérült volt meg hosszú a szezon stb. De így egy nagy csubakka eddig. -aggasztó, hogy Ruga megint nem kezd. -szandi idén adós a jó játékkal -ds nagyon hiányzik, Lichti agyatlan -khedira akkor votl a legnagyobb erősítés, amikor nem játszott -ezzel a csapattal kinéz egy zakó | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 2017-10-12, 14:35 | |
| hey, buzik, holnapután meccs.
pár napja darti ezt írta a listára: "A hírek szerint csak ennyien sérültek a Lazio ellen: Marchisio, Pjanic, Khedira, Mandzukic, Barzagli, Howedes, Pjaca, De Sciglio."
ahogy most állunk: - marcsi labdás edzéseket végez, - pjanic vélhetően kihagyja a találkozót, a sporting ellen viszont játszhat, - khedira szintén a többiekkel edz, - mandzu ma külön edzett, de rendben lesz szombaton, - barza szintén felépül, - höwedes sérült, - pjaca a héten elkezdte a teljes edzésmunkát, - ds nincs még egy darabig.
várható kezdő: buffon - licht, benatia, chiellini, szandi - khedira, matuidi - costa, dybala, berna - piggy
mazzoleni lesz a bíró. az utolsó hazai zakónkat (udinese 0-1, két éve) ő fújta.
a gds szerint a laziónál basta, wallace és felipe anderson nem bevethetőek. eddig is anderson nélkül tolták, szóval a szuperkupához képest két emberrel nem számolhatnak. illetve a gazzetta szerint jordan lukaku felépülhet, más lapok őt sérültnek írják. én picit fosok tőlük, fizikailag, sebességben és összeszokottságban is ott vannak a szeren, a napoli mellett szerintem most ők a legerősebb olasz csapat.
ja, és kis buzi immobile, milyen formában van már. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 | |
| |
| | | | Juventus - Lazio, 2017.10.14. 18:00, Digi1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|