Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 | |
|
+9rakkenroll Tankcsapda _DREAM_ LeRoi10 zetterberg40 Krisz bombahoppa CsT s4tch 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 7:01 pm | |
| - rakkenroll írta:
Remélem, az utolsó fordulóban... amen |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 6:21 pm | |
| - jackie_d írta:
pont erre gondoltam én is, csak elfelejtettem leírni: mikor és hogyan fogunk így előzni? Remélem, az utolsó fordulóban... | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 5:33 pm | |
| Szerintem az elmúlt heti játékkal simán meg is lesz a több pont, mint amit a riválisok szereznek még. Lesznek nehéz meccseink még, de összeérni látszik a keret, leginkább a védekezést lehetne kiemelni. Nem hiszem, hogy most is kapnánk egy hármast a Samptól, vagy lenne 5 perces rövidzárlat a Lazio ellen. Halkan még azt is hozzáteszem, hogy eddig 3 pontot buktunk Dybcsi két kihagyott tizijén, ha kicsit jobb formába lendül a támadó szekció és önbizalommal is felvérteződnek a srácok, nem lesz itt gond. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 3:10 pm | |
| - jackie_d írta:
és mi meg nem fogunk? Komolyan nem már, 2 nyomorult pont a különbség a 2 csapat között nem 12, 22 forduló van még a bajnokságból...nehogy már behozhatatlan legyen, 1 vereséggel kell kevesebbet összeszednünk a maradék fordulók alatt mint az internek és bajnokok vagyunk. Nem mondanám mission impossibelének még ha nehéz is. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 2:26 pm | |
| - s4tch írta:
- akkor, amikor az izé - ahogy a toro és a bologna ellen is tette - leikszel valami középcsapattal.
és mi meg nem fogunk? |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 2:12 pm | |
| akkor, amikor az izé - ahogy a toro és a bologna ellen is tette - leikszel valami középcsapattal. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 11:40 am | |
| - zetterberg40 írta:
- Én nem mondom, hogy tutifix nyeri az izé a bajnokságot, viszont az szerintem is nagy baj, hogy nem törtük meg őket. A kopasszal nagyon simán darálják a kicsiket, mikor fogunk így előzni, ha az egymás ellenin nem sikerült? Ha netán karácsony előestéjén is ugyanilyen eredményt hozunk a Roma ellen, akkor nyakig ér a fos.
pont erre gondoltam én is, csak elfelejtettem leírni: mikor és hogyan fogunk így előzni? |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Hétf. Dec. 11, 2017 11:29 am | |
| Én nem mondom, hogy tutifix nyeri az izé a bajnokságot, viszont az szerintem is nagy baj, hogy nem törtük meg őket. A kopasszal nagyon simán darálják a kicsiket, mikor fogunk így előzni, ha az egymás ellenin nem sikerült? Ha netán karácsony előestéjén is ugyanilyen eredményt hozunk a Roma ellen, akkor nyakig ér a fos. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 3:51 pm | |
| - Petike007 írta:
Sokkal kevésbé nem értem, hogy Kebab mit keres a pályán állandóan. Marci jól mozgott, amikor játszott, Benkúr is. Kebab azért van, hogy ki legyen a létszám. Nem értem. NEm szerel nem lő gólt, nem nyer párharcokat, de legalább lassú.
Asa annyira nem volt szar mint írjátok. A lövése is biztató volt. Nem rajta múlott. Leszedte Candrevat, ennél többet mit várunk tőle? Sandro olyan, mint egy lankadt kolbász. Ezzel a felfogásával ne legyen már kezdő. Jogos a jegelése.
Ezt a gondolatot folytatva, a 90 milliós sráctól is többet várnék, minthogy kapjon egy jó labdát, ha nem kap nem történik semmi. Eddig is azt vallottam, hogy eszement baromság volt egy 30 éves befejező csatárt venni ennyiért. Ez azóta sem változott.
Dybcsi pedig mint kiderült. Szakított a barátnőjével, beperelte a volt ügynöke (mert szerződést szegett a kis lengyel, így úgy néz ki bukó) plusz a Puma is megorrolt rá, miután aláírt egy 10 éves szerződést (amit szintén elfelejtett betartani). Mintha fejben nem lenne mostanában itt, hát vélhetően ezért. Sokkal jobban zavar, hogy mind a 3 pont mindegyike valamilyen formában lojalitás kérdése. Innentől mit várhatunk el a kis-csávótól? Örök szerelem a Juve iránt mi?
Tehát ott tartunk, hogy van két fejben totál nem itt lévő, amúgy klasszis teljesítményre képes uruguayi Sándor és Dybcsi személyében, egy totál alibire hajlamos sztárcsatár, és egy láthatatlan de kezdő török.
A védelem legalább rendben van, a beduin jó formája és Csello miatt, de kikúrt nehéz dolga lesz a Hal-nak ebből csapatot csinálni tavaszra. Hát nem hiszem, hogy Khedira úgy futna mint Salah, de Marcsinál tuti gyorsabb (volt az a felmérés ami szerint ő a legrobbanékonyabb játékosunk), ha egy funkciója van ebben a formában, akkor az a pressingnél való mozgás. Ebben az esetben viszont nincs logika Marcsit rá cserélni. Az már más kérdés hogy miért éri meg csupán ennyiért a pályán tartani Khedirat - nem éri meg. Ha tavaly rohamnéger nélkül meg tudta oldani Maxi a csapat egyensúlyát, akkor most hiába nincs Alves és Bonucci mennie kellene Matuidivel. Egyébként a 4231 Matuidivel simán ment azon a két meccsen ahol próbálkoztunk vele, igaz akkor Dybala jobb állapotban volt. Én Higanyt most pont nem bántanám, ha visszalép labdákért, kioszt pár kulcspasszt az csak bónusz, tőle pont azt várom el ami Mandzukicból hiányzik, hogy 1-2 kisebb-nagyobb helyzet elég legyen neki a gólhoz, ha ezt nem hozza akkor jogos az elégedetlenség. Tegnap pont az volt a gond, hogy elől nem volt senki aki szervezzen, mert #1 Khedira pályán volt #2 Dybala nincs formában. De talán lehetett volna Bernáttal vagy Costaval próbálkozni, viszont szerintem egyértelműen úgy mentünk neki a meccsnék hogy az X tutira meglegyen a többi csak plusz | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 11:43 am | |
| - CsT írta:
- Úgy érzem Maxi kicsit befosott az izétől. Nem a saját játékunkat akartuk játszani, hanem az övéket kinyírni, ami egyébként 100%-ig sikerült, csak közben támadójátékunk nem volt. Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy mivel már a 20. percben látszott, hogy ezt a meccset Chievoként akarják kibekkelni, Dybala már nyugodtan jöhetett volna a félidőben a semmirekellő török helyére. Sőt amikor Kanrépát levitték azzal totál feladva a szélt, akkor meg már nyugodtan Koszta és/vagy Bernát is akik talán ésszel megoldották volna azt amit az egyébként jól játszó Puli & Mandzu párosnak erőből nem sikerült, de ha már mindenáron erőből akarta megoldani Maxi (ami nagyrészt mindenhonnan rúgjuk Mandzu fejére játék volt) akkor talán szandi behozása is ildomos lett volna, mert bár langyos húgy szezonja van eddig, de a beadásai 2 fokkal jobbak mint a nigériai csillagunknak. A Pjanics-Bekúr cserét (hacsak nem sérülés miatt volt) totál nem értettem, Pjancsi rúgótechnikájába mindig benne van a gól, Benitől meg nem tudom mit várt a mester 5 perc alatt. Mindenesetre luxusnak érzem, hogy egy derbyn csak kettőt cserélünk.
Nyilván nem dől még el a bajnokság, de az biztos, hogy ettől, hogy itt sem szoptak ki olyan önbizalomlöketet kapnak ami sajnos sokat érhet. Sokkal kevésbé nem értem, hogy Kebab mit keres a pályán állandóan. Marci jól mozgott, amikor játszott, Benkúr is. Kebab azért van, hogy ki legyen a létszám. Nem értem. NEm szerel nem lő gólt, nem nyer párharcokat, de legalább lassú. Asa annyira nem volt szar mint írjátok. A lövése is biztató volt. Nem rajta múlott. Leszedte Candrevat, ennél többet mit várunk tőle? Sandro olyan, mint egy lankadt kolbász. Ezzel a felfogásával ne legyen már kezdő. Jogos a jegelése. Ezt a gondolatot folytatva, a 90 milliós sráctól is többet várnék, minthogy kapjon egy jó labdát, ha nem kap nem történik semmi. Eddig is azt vallottam, hogy eszement baromság volt egy 30 éves befejező csatárt venni ennyiért. Ez azóta sem változott. Dybcsi pedig mint kiderült. Szakított a barátnőjével, beperelte a volt ügynöke (mert szerződést szegett a kis lengyel, így úgy néz ki bukó) plusz a Puma is megorrolt rá, miután aláírt egy 10 éves szerződést (amit szintén elfelejtett betartani). Mintha fejben nem lenne mostanában itt, hát vélhetően ezért. Sokkal jobban zavar, hogy mind a 3 pont mindegyike valamilyen formában lojalitás kérdése. Innentől mit várhatunk el a kis-csávótól? Örök szerelem a Juve iránt mi? Tehát ott tartunk, hogy van két fejben totál nem itt lévő, amúgy klasszis teljesítményre képes uruguayi Sándor és Dybcsi személyében, egy totál alibire hajlamos sztárcsatár, és egy láthatatlan de kezdő török. A védelem legalább rendben van, a beduin jó formája és Csello miatt, de kikúrt nehéz dolga lesz a Hal-nak ebből csapatot csinálni tavaszra. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 11:03 am | |
| - Krisz írta:
Pjanic a meccs utáni interjún elmondta, hogy ő kérte a cserét. Ez esetben felmentem Maxit! | |
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 10:39 am | |
| - CsT írta:
- Úgy érzem Maxi kicsit befosott az izétől. Nem a saját játékunkat akartuk játszani, hanem az övéket kinyírni, ami egyébként 100%-ig sikerült, csak közben támadójátékunk nem volt. Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy mivel már a 20. percben látszott, hogy ezt a meccset Chievoként akarják kibekkelni, Dybala már nyugodtan jöhetett volna a félidőben a semmirekellő török helyére. Sőt amikor Kanrépát levitték azzal totál feladva a szélt, akkor meg már nyugodtan Koszta és/vagy Bernát is akik talán ésszel megoldották volna azt amit az egyébként jól játszó Puli & Mandzu párosnak erőből nem sikerült, de ha már mindenáron erőből akarta megoldani Maxi (ami nagyrészt mindenhonnan rúgjuk Mandzu fejére játék volt) akkor talán szandi behozása is ildomos lett volna, mert bár langyos húgy szezonja van eddig, de a beadásai 2 fokkal jobbak mint a nigériai csillagunknak. A Pjanics-Bekúr cserét (hacsak nem sérülés miatt volt) totál nem értettem, Pjancsi rúgótechnikájába mindig benne van a gól, Benitől meg nem tudom mit várt a mester 5 perc alatt. Mindenesetre luxusnak érzem, hogy egy derbyn csak kettőt cserélünk.
Nyilván nem dől még el a bajnokság, de az biztos, hogy ettől, hogy itt sem szoptak ki olyan önbizalomlöketet kapnak ami sajnos sokat érhet. Pjanic a meccs utáni interjún elmondta, hogy ő kérte a cserét. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 10:27 am | |
| Úgy érzem Maxi kicsit befosott az izétől. Nem a saját játékunkat akartuk játszani, hanem az övéket kinyírni, ami egyébként 100%-ig sikerült, csak közben támadójátékunk nem volt. Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy mivel már a 20. percben látszott, hogy ezt a meccset Chievoként akarják kibekkelni, Dybala már nyugodtan jöhetett volna a félidőben a semmirekellő török helyére. Sőt amikor Kanrépát levitték azzal totál feladva a szélt, akkor meg már nyugodtan Koszta és/vagy Bernát is akik talán ésszel megoldották volna azt amit az egyébként jól játszó Puli & Mandzu párosnak erőből nem sikerült, de ha már mindenáron erőből akarta megoldani Maxi (ami nagyrészt mindenhonnan rúgjuk Mandzu fejére játék volt) akkor talán szandi behozása is ildomos lett volna, mert bár langyos húgy szezonja van eddig, de a beadásai 2 fokkal jobbak mint a nigériai csillagunknak. A Pjanics-Bekúr cserét (hacsak nem sérülés miatt volt) totál nem értettem, Pjancsi rúgótechnikájába mindig benne van a gól, Benitől meg nem tudom mit várt a mester 5 perc alatt. Mindenesetre luxusnak érzem, hogy egy derbyn csak kettőt cserélünk. Nyilván nem dől még el a bajnokság, de az biztos, hogy ettől, hogy itt sem szoptak ki olyan önbizalomlöketet kapnak ami sajnos sokat érhet. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 8:11 am | |
| Én is optimista vagyok még, de.
Azt a Samptdorinit nem tudtuk megverni, akik az elmúlt egy hónapban úgy szereztek 4 pontot, hogy a bolonyai, lációi és calgari asszókon összesen EGY pontot szereztek. Nem az ő formaidőzitésük zavar(arról eresztettem egy hosszú kifakadást a szampdorinniai- blog felhőbe) hanem a mienk.
Nagyon fog hiányozni az a három pont, azzal már most el lenne kenve az udvari bolondok és a kegyencek szája. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 5:40 am | |
| - s4tch írta:
- hagyjuk már khedirát meg azt, hogy nem szerel. egy pontosabb kwadcsival, és/vagy egy pontosabb marióval, és/vagy bernardeschivel a pályán, és/vagy hangyafasznyi mákkal simán nyertünk volna. ez a meccs a középpályán megvolt, a kapu előtti határozottság hiányzott.
Pontosan ez az, talán plusz egy támadóval sikerült volna áttörni azt a határt. Mert pl Dybala az előrejáték mellett azt a szaladgálást védekezésben, ami Khedira egyetlen értékelhető teljesítménye is simán lehozta volna - ez támadásban +1 ember és akkor elbírtuk volna Asamoaht meg Mandzukic töketlenségét elől. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 1:21 am | |
| - LeRoi10 írta:
Szerintem sem dőlt el semmi, de aggasztó az Ellenség. Nem azt mondom, hogy ők lesznek a bajnokok, de Spallettivel most április is kihúzhatják. Az Internek csak olyan gondjai vannak, amelyek januárban orvosolhatóak. Ha kulcsemberek nem sérülnek meg, és sikerül keretet mélyíteniük akkor szerintem igenis esélyes csapat.
-Cancelo egész ősszel sérült volt, D'Ambrosio nem helyettesítette rosszul
- Dalbert szintén sérülésekkel bajlódott, és még nincs meg a helye a csapatban, ezért "szenvednek" Santonnal
-Gagliardini, Gnoukuari, Vecino, Joao Mario, Valero, Brozovic középpályán nincs mit erősíteni
- Szélre Karamoh-t sem sikerült még beépíteni, talán nem is tudják nyárig, de ha igen, nagyot fog szólni
- Arda Turan a hírek szerint nagy eséllyel januárban kölcsönbe keül az Interbe, Icardi mögötti három posztra megoldást jelenthet, filléres, jó megoldás
- Sebastian Haller a másik kiszemelt Frankfurtból. Ő Icardi tehermentesítésére érkezne. 23 éves, 190 centis középcsatár, 17 meccsen 8 góllal és 4 assziszttal
-Védelembe a Contéval összekapó David Luiz, szintén chelseas Christensen, az arsenalos Mustafi és a dortmundi Subotic van terítéken. Ez a névsor kicsit nehezebben elképzelhető mint az előbbiek, de ha hasonló kaliberre lecsapnának lenne forgatható 17-18 jó játékosuk. 40 meccset ennyivel bőven le lehet nyomni (sérülések nélkül).
Egyébként én csak akkor izgulok ha márciusra 6 pontnál nagyobb lesz a hátrányunk. Allegri építi a csapatot, védelemmel kezdte, most már 5 meccse nem kaptunk gól (Barca, Crotone, Napoli, Olympiacos, Ellenség). Az 5 meccsen -ha a kapusokat is nézzük- 5 különböző védelemmel játszottunk. Benatia november MVP-je lett, DS játéka bíztató. Alakunk, alakunk. nyugi srácok! Valóban nem érdemes őket leírni. Spal összekapta őket, vezetik a bajnokságot, mert csak az eredményre mennek rá. Gyengébb a kezdőjük, cseresoruk szinte nincs is, de van bennük lehetőség tavaszra is. Ettől függetlenül én nem érzem tragikusnak a helyzetet. A Napolinak lehet 3 pont előnye a forduló végén, de már kezd összeérni a csapatjáték, vagy legalábbis egy része, így kár ezzel foglalkozni. A védekezés elég stabilnak tűnik, Benatia szerencsére megcáfolja a kritikusait, és a védelem stabil tagja lett, Ruganinak így legfeljebb a 3. hely jut, de az is talán csak Höwedes sérülései miatt. DS egyre megbízhatóbb teljesítményt nyújt, még a végén jó választásnak bizonyul. (bár én azért valakit szerződtetnék mellé nyáron) A középpálya rendben lenne, ha nem Khedira lenne a harmadik fő. Matuidi harcos játéka nekem bejött, bár tartom magam ahhoz, hogy lehetett volna jobb középpályást is szerződtetni. De akkor sem problémás eleme a kezdőnek, ellentétben Khediraval. Nagyon sajnálom, hogy nem igazoltunk még egy középpályást, mert ráfért volna a csapatra, főleg, ha tudjuk, hogy a három középpályásos rendszer visszakerül a palettára. Illetve Costat javuló formája miatt hiba volt kihagyni. Jelenleg őt tartom előre a legbiztatóbb pontnak, neki mindenképpen játszania kell egy ehhez hasonlóan fontos meccsen. Én Higuaín mögé a Berna-Costa párost tettem volna, bár Cuad most jól játszott. Ha sikerül a középpálya és a támadósor kapcsolatát megerősíteni, akkor most is erős szezon elé nézhetünk. Jó lett volna Khedira helyén egy Milinkovic-Savic/Tolisso/Goretzka, és azzal plusz egy fővel gördülékenyebben tudnánk támadásokat építeni. Mindenesetre remélem, hogy a szerb nyártól nálunk fog játszani, hatalmas fogás lenne. De 1-2 kérdés van csak ebben a csapatban, amit meg lehet oldani tavaszra. Előre a 2+1 főre vannak jelentkezők bőséggel, oda nehéz lesz megtalálni a megfelelő triót. Szerintem a Napoli elleni hármas lehetne nyerő opció, esetleg Piggy helyett Berna. vagy Mandzu. Khedira helyettesítését viszont sürgősen rendezni kellene, én sem tudom, miért biztos pont. Marchisio is sokkal több terhet barna el. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 1:15 am | |
| Nem értelek titeket srácok, momentuma nem volt a csürhének a meccsen, rohadék nagy mákkal elvittek egy pontot. Nincs itt gond, baromira rendben vagyunk, a maradék meccsen simán több pontot fogunk szerezni, mint bármelyik riválisunk. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Vas. Dec. 10, 2017 12:05 am | |
| - Idézet :
- s4tch
ezek úgy nyertek rómában, hogy nem kapott meg a roma egy tök jogos tizit, lőttek 3 kapufát, majd kibekkelték itt és nápolyban is, a támadás esélye nélkül. két belső védőjük van a két helyre, meg ranocchia. nincs normális szélső védőjük, hiába vásároltak be belőlük. candrevának nincs cseréje, és a heti 1 meccstől is gecire kész van a csávó.
basszátok meg, december alig kezdődött el, ti meg odaadjátok az izének a bajnoki címet? :DDD ha trollkodás, akkor zseniálisan csináljátok. Szerintem sem dőlt el semmi, de aggasztó az Ellenség. Nem azt mondom, hogy ők lesznek a bajnokok, de Spallettivel most április is kihúzhatják. Az Internek csak olyan gondjai vannak, amelyek januárban orvosolhatóak. Ha kulcsemberek nem sérülnek meg, és sikerül keretet mélyíteniük akkor szerintem igenis esélyes csapat. - Cancelo egész ősszel sérült volt, D'Ambrosio nem helyettesítette rosszul - Dalbert szintén sérülésekkel bajlódott, és még nincs meg a helye a csapatban, ezért "szenvednek" Santonnal -Gagliardini, Gnoukuari, Vecino, Joao Mario, Valero, Brozovic középpályán nincs mit erősíteni - Szélre Karamoh-t sem sikerült még beépíteni, talán nem is tudják nyárig, de ha igen, nagyot fog szólni - Arda Turan a hírek szerint nagy eséllyel januárban kölcsönbe keül az Interbe, Icardi mögötti három posztra megoldást jelenthet, filléres, jó megoldás - Sebastian Haller a másik kiszemelt Frankfurtból. Ő Icardi tehermentesítésére érkezne. 23 éves, 190 centis középcsatár, 17 meccsen 8 góllal és 4 assziszttal -Védelembe a Contéval összekapó David Luiz, szintén chelseas Christensen, az arsenalos Mustafi és a dortmundi Subotic van terítéken. Ez a névsor kicsit nehezebben elképzelhető mint az előbbiek, de ha hasonló kaliberre lecsapnának lenne forgatható 17-18 jó játékosuk. 40 meccset ennyivel bőven le lehet nyomni (sérülések nélkül). Egyébként én csak akkor izgulok ha márciusra 6 pontnál nagyobb lesz a hátrányunk. Allegri építi a csapatot, védelemmel kezdte, most már 5 meccse nem kaptunk gól (Barca, Crotone, Napoli, Olympiacos, Ellenség). Az 5 meccsen -ha a kapusokat is nézzük- 5 különböző védelemmel játszottunk. Benatia november MVP-je lett, DS játéka bíztató. Alakunk, alakunk. nyugi srácok! | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:56 pm | |
| - s4tch írta:
- ezek úgy nyertek rómában, hogy nem kapott meg a roma egy tök jogos tizit, lőttek 3 kapufát, majd kibekkelték itt és nápolyban is, a támadás esélye nélkül. két belső védőjük van a két helyre, meg ranocchia. nincs normális szélső védőjük, hiába vásároltak be belőlük. candrevának nincs cseréje, és a heti 1 meccstől is gecire kész van a csávó.
basszátok meg, december alig kezdődött el, ti meg odaadjátok az izének a bajnoki címet? :DDD ha trollkodás, akkor zseniálisan csináljátok. imádom az optimizmusod cicus mikor mi bekkeltük ki a nápolyt, vagy mondjuk otthon a barcát úgy, hogy 3-szor mentünk át a térfelükre (igaz, nagy mákkal mindhárom gól), akkor (sokunknak) mi voltunk a világ legjobb csapata, amikor az izé csinálja ezt sorozatban, akkor szimplán mázlisták. nanemá’ a saját keretünkkel kapcsolatban legalább ugyanekkora a sírás, nem érzem hogy ez döntő lenne ha nem lesz fordulat, akkor nyerni fognak, mert ugye most is vezetnek ha ilyen balfaszok maradunk mint pl. ma, akkor viszont nem lesz fordulat nem’tom, szerintem nem törtük meg őket és ez vissza fog ütni |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:38 pm | |
| - s4tch írta:
- hagyjuk már khedirát meg azt, hogy nem szerel. egy pontosabb kwadcsival, és/vagy egy pontosabb marióval, és/vagy bernardeschivel a pályán, és/vagy hangyafasznyi mákkal simán nyertünk volna. ez a meccs a középpályán megvolt, a kapu előtti határozottság hiányzott.
Pont ez a lényeg, a hasztalan helyett nyugdtan játszhatna egy hasznos is, akkor talán eljutott volna 1 értelmes labda a 90 milláshoz. Sajna az izének nagyon ad a gép és az mindennél többet ér...Mindegy kibaszott bús panda lettem most. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:37 pm | |
| ezek úgy nyertek rómában, hogy nem kapott meg a roma egy tök jogos tizit, lőttek 3 kapufát, majd kibekkelték itt és nápolyban is, a támadás esélye nélkül. két belső védőjük van a két helyre, meg ranocchia. nincs normális szélső védőjük, hiába vásároltak be belőlük. candrevának nincs cseréje, és a heti 1 meccstől is gecire kész van a csávó.
basszátok meg, december alig kezdődött el, ti meg odaadjátok az izének a bajnoki címet? :DDD ha trollkodás, akkor zseniálisan csináljátok. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:32 pm | |
| - s4tch írta:
hát ez rendkívül szomorú kifejtem: nem törtük meg az izét (más sem fogja), a görcs meg bennünk maradt |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:30 pm | |
| - CsT írta:
- Az a baj ha mi sem pofoztuk le az izét akkor ki fogja? Nápolyban, Rómában is voltak és még mindig veretlenek. Heti egy meccsel simán hozni fogják a kis csapatok elleni meccseket....
exactly |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:28 pm | |
| - jackie_d írta:
- most ment el a bajnokság
hát ez rendkívül szomorú | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:18 pm | |
| hagyjuk már khedirát meg azt, hogy nem szerel. egy pontosabb kwadcsival, és/vagy egy pontosabb marióval, és/vagy bernardeschivel a pályán, és/vagy hangyafasznyi mákkal simán nyertünk volna. ez a meccs a középpályán megvolt, a kapu előtti határozottság hiányzott. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:14 pm | |
| Az a baj ha mi sem pofoztuk le az izét akkor ki fogja? Nápolyban, Rómában is voltak és még mindig veretlenek. Heti egy meccsel simán hozni fogják a kis csapatok elleni meccseket.... Hogy még egy kicsit kebabozzak, a szokásos 0 tackle-je mellé ma is csak a malac passzolt nála rosszabbul és csak Csecsnyi kevesebbet....egyetlen komoly rangadót nem tudnék felidézni ahol ő jelentette volna a különbséget, kár, hogy Maxi szerelmes belé. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:09 pm | |
| - simoon írta:
szerintem meg most jött vissza mester a káoszból megint csapatot épített pláne: afrika török túra után mi voltunk a fittek nem a szuper egyfrontosak jó lesz ez, összerakta a csapatot, most jöhet a támadás Összerakott egy masszív csapatot, de így nincs előrejátékunk, ez így nem megoldás. Mondjuk Dybalaval egy dekát nem voltunk előrébb, de pl Costa remek formában van, Bermát is többnyire jól nyomja ha játszik, mi mégis Khedirával bohóckodunk. Ha Allegri megoldja hogy legyen fent Khedira helyett Dybala/Costa/Bernát és megmaradjon a stabilitásunk akkor azt mondom hogy összerakta a csapatot - tekintve hogy Khedira szart se csinál egész meccsen ez nem lehet túl nehéz. A mai meccsen amúgy hiányoltam a váltást, Mandzukic helyett nyugodtan jöhetett volna Costa a 60. perc környékén, a mezőnymunkát leszámítva semmi nem jött ma össze neki. Az ínter ekkorra elfáradt, belefért volna, ha kicsit tökösebb és valóban meg akarja nyerni a meccset, erre az első csere a 75. percben jött... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:00 pm | |
| Engem semennyire sem boldogít, hogy megettük őket szélen. Kezd elegem lenni abból, hogy akármilyen felállásban kezdünk abban 1 stabil pont van és az a lassú, alibiző Kebab.... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 11:00 pm | |
| higuain nulla használható labdát kapott, és két védő lógott végig a nyakán.
mandzu meccshiányos volt, és kwadcsi is csak 1-1 jó beadást mutatott. ha bármelyikük pontosabb, még közelebb álltunk volna a győzelemhez.
annak viszont nagyon örülök, hogy támadásban chievót csináltunk az izéből. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 Szomb. Dec. 09, 2017 10:57 pm | |
| - bombahoppa írta:
Nem osztom. 2 hete még védelmünk sem volt. Most megmutattuk a többieknek, hogyan kell a izélt széleket lekapni.
Szerk: apropó Buffon...? Ami tetszett: -Higyan. Na jó ez vicc volt -Asa stabil, jó kiegészítőnek kellene lenni, de ehhez Sándornak értékelhető momentumokat kéne mutatnia. -Pjancsika hatalmasat játszott. Kár, hogy levette a Hal. -Benátia és Csello elkezdettt oktatni, a beudin feltámadása külön öröm. Ruganynak most még inkább tököket kell növeszteni. -Decsijjó levette Perisicset a pályáról. Nem gondoltam volna. -Pumukli geci jó volt, nem rajta múlott, hogy nem nyertünk. Ami nem tetszett -Higany irritáló, már régóta, azóta sem lett jobb. Érthetetlen, hogy miért nem kapta le a mester. -Dybcsi körül valami nem oké (ügynök perelte, Puma perelte). Valahogy nem érzem benne a tüzet. -Khedira. Szintén nem értem, hogy mi a bánatot keres a kezdőben. Nem szerel, de cserébe kihagyja a ziccereket. Marcsi és Benkr is ezerszer jobb lett volna. -Mandzsu helyzetkihasználása. Katasztrófa volt. Lehet Higany a szobatársa tőle tanulta. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 | |
| |
| | | | Juventus - Izé, 2017.12.09. szombat, 20:45 Digi1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|