Masszívak vagyunk, de ennyi. Ez elég egy Xhez, de fogalmam nincs hogy fogunk így gólt lőni. Ez a 3 kps rendszer egy zsákutca: kell egy 3. kp mert Khedira nem ér labdához, na most inkább beáldozzuk Dybalat (vagy egy tetszőleges támadót), csak azért hogy ez a nyomorult alibizhessen - well done.
Valéria meg nem tudom mire szórta nekünk a sárgákat, száradjon el a fán.
Ennél defenzívebb kezdőt elképzelni nem lehet ebben a felállásban, Allegri nagyon ráment arra, hogy fizikai fölényt teremtsünk, kíváncsi vagyok, mire megyünk.
Labda nem nagyon van nalunk, kihozni se nagyon tudjuk.
Ennél defenzívebb kezdőt elképzelni nem lehet ebben a felállásban, Allegri nagyon ráment arra, hogy fizikai fölényt teremtsünk, kíváncsi vagyok, mire megyünk.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Köszönöm a videót! Tacchinardi látványa után biztos nagyon kis szépet fogok álmodni. <3 De jó őt is látni, nem is tudtam, hogy nekiállt sebőkviliskedni. Oh cunci, most már tényleg perfektre kéne nyomnom valamikor az olaszt. Jobb műsornak tűnik mint a digis (persze a Benito nélküli adásokra gondolok )
Il tempo passa, ma tu hai sempre la possibilita per migliorarti. Non farti prendere dal panico! Puoi cominciare il proggetto giá oggi!
Még nem hivatalos, de az első szilvát megittam. (Gyulai Pálinka Manufaktúra)
Én beteg vagyok egész nap gyömbér teát szopkodtam, de most bebaszok 2 sört a fagyasztóba majd lesz valami. Délután volt itt egy ismerősöm, hozott valami kerítésszaggatót,de olyan illata(?) van, hogy abból max egy Khedira gólnál iszom!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Várjuk ki azért a végét, Costat egyes helyeken a kezdőbe írják. Nem is ártana ő oda, Pjanic egymaga nem elég kreatív játékosnak, de ha beállunk kontrázni, akkor is kellene a brazil.
Lehet, meglássuk. A piálással viszont ne várjunk, egészségetekre!
Dybcsi nincs a kezdoben, de DC se. kérdés ki fogja csinalni a jatekot. Mandzu viszont van. Kuzdelmes meccsre szamitok.
Várjuk ki azért a végét, Costat egyes helyeken a kezdőbe írják. Nem is ártana ő oda, Pjanic egymaga nem elég kreatív játékosnak, de ha beállunk kontrázni, akkor is kellene a brazil.
Köszönöm a videót! Tacchinardi látványa után biztos nagyon kis szépet fogok álmodni. <3 De jó őt is látni, nem is tudtam, hogy nekiállt sebőkviliskedni. Oh cunci, most már tényleg perfektre kéne nyomnom valamikor az olaszt. Jobb műsornak tűnik mint a digis (persze a Benito nélküli adásokra gondolok )
A formája alapján mindenképpen a padon a helye Dibcsinek, viszont ez valszeg megint feszkót generálhat Maxival. Végülis mindegy, fél év múlva úgyis elhúz innen. Ha Kebab kimaradna az meg tényleg csodás lenne, bár ebben egyáltalán nem hiszek!
Furcsa lenne. Cuadradot szerintem kezdetni fogja Max, mert Perisic oldalára akarhat majd egy jobban védekező játékost. Piggy mostanában jól játszik, Costa javuló tendenciát mutat, és jó eséllyel berak egy harmadik középpályást is, aki akár Marchisio is lehet a hírek szerint.
vagy nem: irrati kezeli majd a var rendszert. ezt pl ő nézte be:
és kb ennyin (is) múlik a bajnokság: itt a roma 1-0-ra vezetett, nem kaptak tizit, lőttek 3 kapufát, majd kikaptak.