Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok

Go down 
+20
LeRoi10
CsT
sneco7
s4tch
.bb.
rakkenroll
simoon
exchaby
mbence
EsztéNégy
tjunior
Krisz
kilopo
Tuszek
baggiofan
cortamelasombra
DartagnanX
_Tyler
zetterberg40
juve 1974
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
.bb.
Vízhordó
Vízhordó

Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 19:52

Krisz írta:
Basszus, Mattiello....
https://m.youtube.com/watch?v=o7528ZOS788

brutál. Sad
Vissza az elejére Go down
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 19:51

Azért is írtam, hogy nagyon zárójeles, mert nem szándékosan csinálta.
Sosem jön jól egy ilyen sérülés, de szegénynek ez tényleg elég rosszkor ütött be. Végre elért a nagyok közé, kezdő volt, erre tessék. Ezzel ugrik kb a következő idénye is, mert a nyári felkészülés most ki lett húzva a naptárából és nem fogja senki sem kikölcsönözni így.

Indián elvileg nincs holnap, mert az edzésen megint összeszedett egy boka sérülést.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 19:39

s4tch írta:
peches volt, nem nainggolan tehet róla.

az viszont priceless, ahogy paredes nekiugrott a törött lábbal földön fekvő gyereknek.
majdnem rálépett a széttört lábára, egy Juve meccsen Chiellini-Bonuci beleépíti a gyepbe ezért...
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 19:33

Szerencsétlen ütközet volt, mindketten elég szarul mentek a lasztiért, ez lett belőle. Sajnálom nagyon, remélhetőleg lesz még belőle focista, annak is örülnék, ha nálunk Smile

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 18:32

peches volt, nem nainggolan tehet róla.

az viszont priceless, ahogy paredes nekiugrott a törött lábbal földön fekvő gyereknek.
http://bianconeri.taccs.hu
kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 16:18

hú paszmeg. szegény srác No
(nagyon zárójeles megjegyzés, de vajon kivel ütközött..)
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-08, 15:36

Basszus, Mattiello....
https://m.youtube.com/watch?v=o7528ZOS788
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-05, 16:26

tjunior írta:
A 25 meccsen 0 sárga az nagyon durva stat, Barzaglinak volt valami hasonló komoly statja amikor idekerült. Ruganit egy szobába kell tenni majd Berardival, hátha jó hatással lesz rá.

Smile
Vagy Berardi Cassanot csinál Ruganiból pig
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-05, 16:00

A 25 meccsen 0 sárga az nagyon durva stat, Barzaglinak volt valami hasonló komoly statja amikor idekerült. Ruganit egy szobába kell tenni majd Berardival, hátha jó hatással lesz rá.
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-05, 14:54

szeressük ruganit, ő lesz az új zebra maldini

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-05, 14:42

cheers

viszem fb-ra
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-05, 14:20

Rugani méltatás

Playing with the poise and confidence of a veteran defender, he committed just one foul which took his tally for 2014-15 to just nineteen. Never rashly going to ground and displaying a wonderful ability to read the game, the most eye-opening statistic may well be the fact that Rugani has yet to receive a single yellow card this term. What makes that even more surprising is that he is the only outfield player in Serie A to have played every minute of the season to date, starting and finishing all 25 games of the campaign.

Ez a nem semmi.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-02, 11:55

s4tch írta:
az index ilyesmivel foglalkozik?

amúgy itt is azt tippelik, hogy a költségeket a klubnak megfelelően osztották el:
http://www.canalejuve.it/news/lassurdo-caso-di-jorge-martinez-144223

azt nem értem, martinez ebbe miért ment bele. neki nem volt érdeke egy hosszabbítás, inkább az lett volna számára a jobb, ha kifut a szerződés júniusban, és megkapja a csávó a jussát.
Nyilván a fórumon egy hozzászóló Cool . Lehet Martinez, egy rendes gyerek,belement, ha már ekkora flop volt. Nem tudom mennyi volt a fizetése, de minimum 5 milliót tisztán biztos legombolt a klubtól a semmiért, amit ez után kereshet az már csak aprópénz ehhez képest.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-02, 11:45

az index ilyesmivel foglalkozik?

amúgy itt is azt tippelik, hogy a költségeket a klubnak megfelelően osztották el:
http://www.canalejuve.it/news/lassurdo-caso-di-jorge-martinez-144223

azt nem értem, martinez ebbe miért ment bele. neki nem volt érdeke egy hosszabbítás, inkább az lett volna számára a jobb, ha kifut a szerződés júniusban, és megkapja a csávó a jussát.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-02, 11:34

s4tch írta:
és emellett az empoli védelme egész jó: 27 gólt kaptak, annyit, mint a lazio. csak a toro, fior, roma, juve négyes kapott kevesebbet. óriási teljesítmény egy újonctól.

viszont az év wtf sztorija: szerződést hosszabbítottunk martinezzel. pig második oldal, utolsó bekezdés:
http://www.juventus.com/juve/it/news/il+cda+approva+i+dati+al+primo+semestre+2014+2015

a nyáron lejárt volna a szerződése, erre kapott egy újat, 2016. júniusig. cheers már rég elfelejtettem a csávót. idén 4 meccsen játszott csereként az uruguayi bajnokság egyik középcsapatában, tavaly egész szezonban fél órát (!!!) kapott a novarában, előtte volt egy so-so éve a cesenában. ennyire jó üzlet lenne kölcsönadni?
Az indexen azt írják, könyvelési trükközgetés. Más oka nem nagyon lehet.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-03-02, 09:51

és emellett az empoli védelme egész jó: 27 gólt kaptak, annyit, mint a lazio. csak a toro, fior, roma, juve négyes kapott kevesebbet. óriási teljesítmény egy újonctól.

viszont az év wtf sztorija: szerződést hosszabbítottunk martinezzel. pig második oldal, utolsó bekezdés:
http://www.juventus.com/juve/it/news/il+cda+approva+i+dati+al+primo+semestre+2014+2015

a nyáron lejárt volna a szerződése, erre kapott egy újat, 2016. júniusig. cheers már rég elfelejtettem a csávót. idén 4 meccsen játszott csereként az uruguayi bajnokság egyik középcsapatában, tavaly egész szezonban fél órát (!!!) kapott a novarában, előtte volt egy so-so éve a cesenában. ennyire jó üzlet lenne kölcsönadni?
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-22, 15:33

Rugani már a szezonbeli harmadik gólját szerezte most a Chievo ellen. 20 évesen középhátvédként az jó ajánlólevél, sőt!
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-16, 11:22

vászkesz elég nagyon játszott a hétvégén (megint és megint). nagy talány számomra ez a srác, mert az idei statjai baromira meggyőzőek. úgy értem, hogy az udinei allan és ő a pereyra - romulo (ő nálunk játszik, vaze?!) kettős helyett bármikor aláirandó. részemről

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-15, 19:25

mattiello most állt be a chievóba. sportklub adja a samp elleni meccsüket.
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 11:09

Szerintem is inkább kemény, mint tapló, nem tartom sunyinak, ingyen a padra remek választás lenne 2-3 évre, és persze ha enged a fizuból... már csak a Milan szurkerekre gyakorolt hatása miatt is tetszene.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 10:52

+ 30 éves, és nem keres keveset. egyébként az ilyen taplókat szeretni szokták a szurkerek, ahogy mi is imádjuk chiellinit. ez a de jong-féle férfias taplóság azért más, mint lichti tényleg idegesítő hisztijei, vagy diego costa kocsmai arroganciája.

de jongra amúgy nincs égető szükségünk, a kezdőbe nem férne be. viszont 2 év ezen a szinten van benne, és gyakorlatilag a milan egyetlen olyan középpályása, aki bármelyik bajnokságban megállná a helyét. mókás lenne, ha nem tudnák megtartani, attól függetlenül, hogy hol köt ki.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 09:22

mbence írta:
kilopo írta:
Ő felfele szokott kilógni, ugye?

igen. de nekem ettol fuggetlenul nem hianyzik.
+1
Ő a védekező skillek mellett remekül is passzol, kb olyan mint Felipe Melo hasonloan taplo-kevesbe zakkant valtozata csak a megszerzett labdát nagy pontossággal (~90%) tudja leosztani. Viszont akkora ipari tuskó, hogy nehezen tudnam elviselni a csapatban. Ez a mértékű taplosag kb csak a Zlatan szinten vállalható.
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 09:08

kilopo írta:

igen. de nekem ettol fuggetlenul nem hianyzik.

kilopo
Gyúró
Gyúró
kilopo

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 09:06

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 09:03

az milyen lenne, ha pirlo után de jongot is ingyen hoznánk el a milantól?
mbence
Vízhordó
Vízhordó
mbence

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-12, 07:01

rakkenroll írta:
Kellenek az ilyen bohócok, én többek között ezért is csípem a szerieát, tele van őrült karakterekkel.

+1

rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-11, 20:25

Kellenek az ilyen bohócok, én többek között ezért is csípem a szerieát, tele van őrült karakterekkel.
exchaby
Gyúró
Gyúró
exchaby

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-11, 19:23

az a pénzsóvár kurafi?

Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-11, 18:40

s4tch írta:
mbence írta:
sőt, baromi jó lenne. olvastam valahol, hogy zamparini visszanyerte a realitásérzékének a felét, és megelégednek 23 millióval. az is hatalmas kockázat lenne monnyuk

a mai tuttosport közöl vele egy interjút; még nem olvastam, de abban állítólag azt mondja, hogy marotta már érdeklődött a csávó iránt, és 40 milláért nyugodtan vihető. pirat

megnéztem, az utóbbi 20 évben hány palermói játékosért adtunk pénzt: egyedül amaurival rántotta le az ütődött seccót zamparini. úgy látszik, moggi és marotta is úgy gondolja, nem szabad zamparini közelébe menni.
Dybalának 2016ig van szerződése, ha nem Zamparinivel állnánk szembe azt mondanám, hogy a vén marha kényszerhelyzetben van, el kell adnia nyáron. Zampariniból kinézem, hogy ha a kis argentin nem hosszabbít (vagy nem kapja meg érte a remélt pénzt, márpedig nem hiszem, hogy 20 milliókat fizetnek egy kölyöknek amikor hónapokkal később ingyen aláírhat) inkább jegeli 1 évig és bukik milliókat de nem enged.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-11, 17:48

No igen, egy kapust tönkretehet az, ha fiatalon olyan "védelmet" raknak elé, hogy tehetetlen a legtöbb gólnál. Amúgy a Zaza kontra Berardi párharcban én egyértelműen előbbit érzem jobbnak, és szerintem az ő karrierje fog szebben alakulni, de nyilván nem bánnám, ha mindketten világklasszis futballistákká érnének nálunk.

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime2015-02-11, 12:59

mbence írta:
Legyen neked igazad Krisz Lealival kapcsi. Én bevallom nem is láttam túl sokszor védeni, a Perin-golycikat sokkal inkább nyálaznám. de mondom, legyen neked igazad

Jövőre valami értelmesebb csapatot kellene neki keresni. Én azóta csípem, hogy feltűnt a Bresciaban, persze a tehetség kiteljesedése korántsem evidens, nyilván ennyi idősen bármi lehet belőle. Viszont az tény, hogy azon a faktoron kívül ami sajat magán múlik (tehetség, gyakorlás, mentális faktor) nagy szerepe van a menedzsmentnek is. Nem akarok direkt párhuzamot vonni, de Buffon egy olyan Parmaban védett takony kölyökként, amelyik minimum masszív kozepcsapat volt olyan vedokkel mint Thuram és Cannavaro.

Fingers crossed.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok   Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok - Page 5 I_icon_minitime

Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok
Vissza az elejére 
5 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Korábbi játékosok
» Közös merch rendelések
» Őszi közös vitaindító
» Juventus-Bologna közös meccsnézés 2023.08.27. 17:30 Budapest, Jégkert

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bevásárlóközpont-
Ugrás: