| Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok | |
|
+20LeRoi10 CsT sneco7 s4tch .bb. rakkenroll simoon exchaby mbence EsztéNégy tjunior Krisz kilopo Tuszek baggiofan cortamelasombra DartagnanX _Tyler zetterberg40 juve 1974 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
.bb. Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 19:52 | |
| - Krisz írta:
- Basszus, Mattiello....
https://m.youtube.com/watch?v=o7528ZOS788 brutál. | |
|
| |
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 19:51 | |
| Azért is írtam, hogy nagyon zárójeles, mert nem szándékosan csinálta. Sosem jön jól egy ilyen sérülés, de szegénynek ez tényleg elég rosszkor ütött be. Végre elért a nagyok közé, kezdő volt, erre tessék. Ezzel ugrik kb a következő idénye is, mert a nyári felkészülés most ki lett húzva a naptárából és nem fogja senki sem kikölcsönözni így.
Indián elvileg nincs holnap, mert az edzésen megint összeszedett egy boka sérülést. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 19:39 | |
| - s4tch írta:
- peches volt, nem nainggolan tehet róla.
az viszont priceless, ahogy paredes nekiugrott a törött lábbal földön fekvő gyereknek. majdnem rálépett a széttört lábára, egy Juve meccsen Chiellini-Bonuci beleépíti a gyepbe ezért... | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 19:33 | |
| Szerencsétlen ütközet volt, mindketten elég szarul mentek a lasztiért, ez lett belőle. Sajnálom nagyon, remélhetőleg lesz még belőle focista, annak is örülnék, ha nálunk _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 18:32 | |
| peches volt, nem nainggolan tehet róla.
az viszont priceless, ahogy paredes nekiugrott a törött lábbal földön fekvő gyereknek. | |
|
| |
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 16:18 | |
| hú paszmeg. szegény srác (nagyon zárójeles megjegyzés, de vajon kivel ütközött..) | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-08, 15:36 | |
| Basszus, Mattiello.... https://m.youtube.com/watch?v=o7528ZOS788 | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| |
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-05, 16:00 | |
| A 25 meccsen 0 sárga az nagyon durva stat, Barzaglinak volt valami hasonló komoly statja amikor idekerült. Ruganit egy szobába kell tenni majd Berardival, hátha jó hatással lesz rá. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-05, 14:54 | |
| szeressük ruganit, ő lesz az új zebra maldini _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-05, 14:42 | |
| viszem fb-ra | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-05, 14:20 | |
| Rugani méltatás
Playing with the poise and confidence of a veteran defender, he committed just one foul which took his tally for 2014-15 to just nineteen. Never rashly going to ground and displaying a wonderful ability to read the game, the most eye-opening statistic may well be the fact that Rugani has yet to receive a single yellow card this term. What makes that even more surprising is that he is the only outfield player in Serie A to have played every minute of the season to date, starting and finishing all 25 games of the campaign.
Ez a nem semmi. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-02, 11:55 | |
| - s4tch írta:
- az index ilyesmivel foglalkozik?
amúgy itt is azt tippelik, hogy a költségeket a klubnak megfelelően osztották el: http://www.canalejuve.it/news/lassurdo-caso-di-jorge-martinez-144223
azt nem értem, martinez ebbe miért ment bele. neki nem volt érdeke egy hosszabbítás, inkább az lett volna számára a jobb, ha kifut a szerződés júniusban, és megkapja a csávó a jussát. Nyilván a fórumon egy hozzászóló . Lehet Martinez, egy rendes gyerek,belement, ha már ekkora flop volt. Nem tudom mennyi volt a fizetése, de minimum 5 milliót tisztán biztos legombolt a klubtól a semmiért, amit ez után kereshet az már csak aprópénz ehhez képest. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-02, 11:45 | |
| az index ilyesmivel foglalkozik?
amúgy itt is azt tippelik, hogy a költségeket a klubnak megfelelően osztották el: http://www.canalejuve.it/news/lassurdo-caso-di-jorge-martinez-144223
azt nem értem, martinez ebbe miért ment bele. neki nem volt érdeke egy hosszabbítás, inkább az lett volna számára a jobb, ha kifut a szerződés júniusban, és megkapja a csávó a jussát. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-02, 11:34 | |
| - s4tch írta:
- és emellett az empoli védelme egész jó: 27 gólt kaptak, annyit, mint a lazio. csak a toro, fior, roma, juve négyes kapott kevesebbet. óriási teljesítmény egy újonctól.
viszont az év wtf sztorija: szerződést hosszabbítottunk martinezzel. második oldal, utolsó bekezdés: http://www.juventus.com/juve/it/news/il+cda+approva+i+dati+al+primo+semestre+2014+2015
a nyáron lejárt volna a szerződése, erre kapott egy újat, 2016. júniusig. már rég elfelejtettem a csávót. idén 4 meccsen játszott csereként az uruguayi bajnokság egyik középcsapatában, tavaly egész szezonban fél órát (!!!) kapott a novarában, előtte volt egy so-so éve a cesenában. ennyire jó üzlet lenne kölcsönadni? Az indexen azt írják, könyvelési trükközgetés. Más oka nem nagyon lehet. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-03-02, 09:51 | |
| és emellett az empoli védelme egész jó: 27 gólt kaptak, annyit, mint a lazio. csak a toro, fior, roma, juve négyes kapott kevesebbet. óriási teljesítmény egy újonctól. viszont az év wtf sztorija: szerződést hosszabbítottunk martinezzel. második oldal, utolsó bekezdés: http://www.juventus.com/juve/it/news/il+cda+approva+i+dati+al+primo+semestre+2014+2015 a nyáron lejárt volna a szerződése, erre kapott egy újat, 2016. júniusig. már rég elfelejtettem a csávót. idén 4 meccsen játszott csereként az uruguayi bajnokság egyik középcsapatában, tavaly egész szezonban fél órát (!!!) kapott a novarában, előtte volt egy so-so éve a cesenában. ennyire jó üzlet lenne kölcsönadni? | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-22, 15:33 | |
| Rugani már a szezonbeli harmadik gólját szerezte most a Chievo ellen. 20 évesen középhátvédként az jó ajánlólevél, sőt! | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-16, 11:22 | |
| vászkesz elég nagyon játszott a hétvégén (megint és megint). nagy talány számomra ez a srác, mert az idei statjai baromira meggyőzőek. úgy értem, hogy az udinei allan és ő a pereyra - romulo (ő nálunk játszik, vaze?!) kettős helyett bármikor aláirandó. részemről _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-15, 19:25 | |
| mattiello most állt be a chievóba. sportklub adja a samp elleni meccsüket. | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 11:09 | |
| Szerintem is inkább kemény, mint tapló, nem tartom sunyinak, ingyen a padra remek választás lenne 2-3 évre, és persze ha enged a fizuból... már csak a Milan szurkerekre gyakorolt hatása miatt is tetszene. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 10:52 | |
| + 30 éves, és nem keres keveset. egyébként az ilyen taplókat szeretni szokták a szurkerek, ahogy mi is imádjuk chiellinit. ez a de jong-féle férfias taplóság azért más, mint lichti tényleg idegesítő hisztijei, vagy diego costa kocsmai arroganciája.
de jongra amúgy nincs égető szükségünk, a kezdőbe nem férne be. viszont 2 év ezen a szinten van benne, és gyakorlatilag a milan egyetlen olyan középpályása, aki bármelyik bajnokságban megállná a helyét. mókás lenne, ha nem tudnák megtartani, attól függetlenül, hogy hol köt ki. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 09:22 | |
| - mbence írta:
- kilopo írta:
- Ő felfele szokott kilógni, ugye?
igen. de nekem ettol fuggetlenul nem hianyzik. +1 Ő a védekező skillek mellett remekül is passzol, kb olyan mint Felipe Melo hasonloan taplo-kevesbe zakkant valtozata csak a megszerzett labdát nagy pontossággal (~90%) tudja leosztani. Viszont akkora ipari tuskó, hogy nehezen tudnam elviselni a csapatban. Ez a mértékű taplosag kb csak a Zlatan szinten vállalható. | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 09:08 | |
| - kilopo írta:
- Ő felfele szokott kilógni, ugye?
igen. de nekem ettol fuggetlenul nem hianyzik. _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 09:06 | |
| Ő felfele szokott kilógni, ugye? | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 09:03 | |
| az milyen lenne, ha pirlo után de jongot is ingyen hoznánk el a milantól? | |
|
| |
mbence Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-12, 07:01 | |
| - rakkenroll írta:
- Kellenek az ilyen bohócok, én többek között ezért is csípem a szerieát, tele van őrült karakterekkel.
+1 _________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
| |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 20:25 | |
| Kellenek az ilyen bohócok, én többek között ezért is csípem a szerieát, tele van őrült karakterekkel. | |
|
| |
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 19:23 | |
| az a pénzsóvár kurafi? _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 18:40 | |
| - s4tch írta:
- mbence írta:
- sőt, baromi jó lenne. olvastam valahol, hogy zamparini visszanyerte a realitásérzékének a felét, és megelégednek 23 millióval. az is hatalmas kockázat lenne monnyuk
a mai tuttosport közöl vele egy interjút; még nem olvastam, de abban állítólag azt mondja, hogy marotta már érdeklődött a csávó iránt, és 40 milláért nyugodtan vihető.
megnéztem, az utóbbi 20 évben hány palermói játékosért adtunk pénzt: egyedül amaurival rántotta le az ütődött seccót zamparini. úgy látszik, moggi és marotta is úgy gondolja, nem szabad zamparini közelébe menni. Dybalának 2016ig van szerződése, ha nem Zamparinivel állnánk szembe azt mondanám, hogy a vén marha kényszerhelyzetben van, el kell adnia nyáron. Zampariniból kinézem, hogy ha a kis argentin nem hosszabbít (vagy nem kapja meg érte a remélt pénzt, márpedig nem hiszem, hogy 20 milliókat fizetnek egy kölyöknek amikor hónapokkal később ingyen aláírhat) inkább jegeli 1 évig és bukik milliókat de nem enged. | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 17:48 | |
| No igen, egy kapust tönkretehet az, ha fiatalon olyan "védelmet" raknak elé, hogy tehetetlen a legtöbb gólnál. Amúgy a Zaza kontra Berardi párharcban én egyértelműen előbbit érzem jobbnak, és szerintem az ő karrierje fog szebben alakulni, de nyilván nem bánnám, ha mindketten világklasszis futballistákká érnének nálunk. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok 2015-02-11, 12:59 | |
| - mbence írta:
- Legyen neked igazad Krisz Lealival kapcsi. Én bevallom nem is láttam túl sokszor védeni, a Perin-golycikat sokkal inkább nyálaznám. de mondom, legyen neked igazad
Jövőre valami értelmesebb csapatot kellene neki keresni. Én azóta csípem, hogy feltűnt a Bresciaban, persze a tehetség kiteljesedése korántsem evidens, nyilván ennyi idősen bármi lehet belőle. Viszont az tény, hogy azon a faktoron kívül ami sajat magán múlik (tehetség, gyakorlás, mentális faktor) nagy szerepe van a menedzsmentnek is. Nem akarok direkt párhuzamot vonni, de Buffon egy olyan Parmaban védett takony kölyökként, amelyik minimum masszív kozepcsapat volt olyan vedokkel mint Thuram és Cannavaro. Fingers crossed. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok | |
| |
|
| |
| Kölcsönbe adott, közös tulajdonú játékosok | |
|