BufiBarziBonuCselló legszebb éveinek a gólátlagját hozzuk 0,1111111111111111111111111........ 11111111111111111111@@@111111111+11111111-es gólátlaggal, Pogesz helyett kebabbal, ha tegnap Pogba játszott volna Kebab helyett, akkor 2-0 lett volna hiszen a négusgólt elvették volna les miatt, de Caceres se tudott volna láb nélkül gólt rúgni
Jobban belegondolva Polippal lett volna plusz egy frizuránk, de decemberben jobb ha marad a melóhelyen plusz egy fizu ránk!
Lóvét meg CSECS jobban termel, ohne marketing, mint Dellarumba.
dybala egyébként retek formában van továbbra is, csak a hellas belső védőit könnyű volt megetetni.
nekem lichti volt kellemes meglepetés, illetve úgy tűnik, szandi lassan visszatalál egy stabil, erősebb formához. bernardeschit játszatni kellene ezerrel, iszonyú energia van benne.
ja, a hellas egyszer találta el a kaput... volt idő, amikor mindig benyaltuk az első kapura tartó lövést, miközben körbelőttük az ellenfél kapuját. ez a meccs sokáig arra az időszakra emlékeztetett.
közben láttam a gólokat, lichti túlélte a másodiknál a beadást? szczesny milyen volt?
dybala egyébként retek formában van továbbra is, csak a hellas belső védőit könnyű volt megetetni.
nekem lichti volt kellemes meglepetés, illetve úgy tűnik, szandi lassan visszatalál egy stabil, erősebb formához. bernardeschit játszatni kellene ezerrel, iszonyú energia van benne.
ja, a hellas egyszer találta el a kaput... volt idő, amikor mindig benyaltuk az első kapura tartó lövést, miközben körbelőttük az ellenfél kapuját. ez a meccs sokáig arra az időszakra emlékeztetett.
caceres ünneplése engem nem zavart túlzottan. egyrészt kibasztuk a picsába (oké, marotta hagyta kifutni a szerződését, de tutira nem jó szájízzel vált el a klubtól), másrészt olyan mélyre került, hogy sokak mellett én is azt hittem, teljesen vége a srácnak. simán örülhet, miért ne.
kean más tészta. a kis buzit a juve fizeti, és csak azért ismeri bárki a nevét, mert allegri esélyt adott neki.
egyetértek, ez akkora faszság már hogy nem örülünk a gólnak... a volt csapata felé mutasson tiszteletet, a jelenlegivel meg legyen tiszteletlen?!?
egyáltalán mi jelenti a csapatot egy profi játékos számára? a mez? a csapattársak? az edző? melyik felé mutasson tiszteletet és kivel lehet tiszteletlen? ááá, faszom, megyek iszom tovább...
caceres ünneplése engem nem zavart túlzottan. egyrészt kibasztuk a picsába (oké, marotta hagyta kifutni a szerződését, de tutira nem jó szájízzel vált el a klubtól), másrészt olyan mélyre került, hogy sokak mellett én is azt hittem, teljesen vége a srácnak. simán örülhet, miért ne.
kean más tészta. a kis buzit a juve fizeti, és csak azért ismeri bárki a nevét, mert allegri esélyt adott neki.
Azért ebbe a kínlódásba a gyatra játékosteljesítmények mellé Allegri is hozzátette a részét. Nem nagyon értem Ben Hurt miért hozta le, annyira nem volt rossz, de a lényeg inkább az, hogy lehozott egy kpt, amikor a támadóhármas közül Dibusz és Mandzu is elöl-hátul alibizett. Teljesen homály lett a 2.félidőben az addig sem brillírozó csapat, szerencsére Dibcsi megvillant kétszer. Mindent megtettünk, hogy leépítsük a decemberben felépített eredményt. Kaszereszről meg annyit, nem kell minden játékosnak visszafognia a gólörömét az ellenfél ellen ha játszott náluk 2 meccset, de egy játékos aki 5 bajnokságot nyert itt az igenis mutasson tiszteletet. Elmehet a picsába. Ugyanez vonatkozik a kis taknyosra aki szintén elég látványosan ünnepelt az a klubbal szemben ahol 10 éves kora óta játszott.
OFF: Ne igyatok annyit! Engem már a második budweisi barna is megcsapott. A titok nyitja a kicsi panyolain kívül, hogy csak négy és fél órát aludtam. Csütörtök éjjel meg előszilveszter okán csak három órát.