Rendkívül unalmas meccs volt. Mindenfajta megeröltetés nélkül hoztuk a kötelezőt. Aránylag gyors vezetés, a 2.félidő elején bebiztosítva a győzelem, az ellenfélnek helyzete se volt. Még 11 ilyet kérnék. Ja amúgy 751 perce nem kaptunk gólt a bajnokságban. Utolsó 14 meccs 13-1-0 28-1 gólarány, elég komoly.
Íme egy érdekes kis statisztika a profi karrier során értékesített büntetőkről:
Higuain: 19 su 26 (73%) Dybala: 17 su 20 (85%) Bernardeschi: 10 su 11 (91%) Pjanic: 7 su 8 (87,5%) Mandzukic: 5 su 8 (62,5%) Costa: 4 su 4 (100%) Marchisio: 3 su 3 (100%) Cuadrado: 3 su 3 (100%) Higany elég nagy mintából is elég gyengén teljesít. Egyébként csak azért biggyesztettem ide, mert a számok olyan szexik.
Barzamaci meg 1 su 1 (100%). Én mindig vele lövetném!
Az a két nagy nulla, az ellenség-szemétdomb cicaparádén, na az a szexi.
Remélem, így is marad. Egyébként szar meccs, a sör se csúszik mellé...
Szar volt. Benne volt végig, hogy az Ellenség talál egy gólt, de közben meg hátul voltak néha olyan buták, hogy rossz volt nézni... 0-0, Szerdán elmehetünk 4 ponttal... És hát Torinóban lesz a Napoli elleni meccs is, de csak szép sorban....
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Íme egy érdekes kis statisztika a profi karrier során értékesített büntetőkről:
Higuain: 19 su 26 (73%) Dybala: 17 su 20 (85%) Bernardeschi: 10 su 11 (91%) Pjanic: 7 su 8 (87,5%) Mandzukic: 5 su 8 (62,5%) Costa: 4 su 4 (100%) Marchisio: 3 su 3 (100%) Cuadrado: 3 su 3 (100%) Higany elég nagy mintából is elég gyengén teljesít. Egyébként csak azért biggyesztettem ide, mert a számok olyan szexik.
Szerintem Marcsi pont az ilyen meccsekre való már, ahol nincs akkora iram. Az Udinese annyira nem volt nagy falat, hogy még Stuani is focistának tűnt mellettük. Imádom amúgy előbbit, de lehet, hogy már inkább Bentancurt játszatnám ezeken a meccseken, az év elején voltak jó meccsei, aztán kissé eltűnt az uru :/
Azért ez az Allegri nem semmi. Nyomta a sódert, hogy Dybala mennyi ideig lehet pályán a sérülése után, majd nem sokkal a felépülése után az utóbbi két meccset végigjátszotta, és sorozatban a harmadik meccsen szerez vezetést jelentő gólt. Ahhoz képest, hogy december körül még a kihagyását is nyugodtan lehetett fontolgatni, most sorra lövi a fontos gólokat. Higuaínt meg bedobja sérülése után a BL-ben, és kulcsszerepet vállalt a továbbjutásban. Nagyon jó látni, hogy a két argentin hozza a klasszisát, ha ez a szezon végéig így marad, reménykedhetünk a sikeres szezonban.
Ráadásul látszik, hogy érzik és bírják egymást a pályán kívül is. Az ember óhatatlanul is bizonyos Dávid és Sándor házasságára gondol rájuk nézve. Jó a buli, Allegri egy félisten.
Azért ez az Allegri nem semmi. Nyomta a sódert, hogy Dybala mennyi ideig lehet pályán a sérülése után, majd nem sokkal a felépülése után az utóbbi két meccset végigjátszotta, és sorozatban a harmadik meccsen szerez vezetést jelentő gólt. Ahhoz képest, hogy december körül még a kihagyását is nyugodtan lehetett fontolgatni, most sorra lövi a fontos gólokat. Higuaínt meg bedobja sérülése után a BL-ben, és kulcsszerepet vállalt a továbbjutásban. Nagyon jó látni, hogy a két argentin hozza a klasszisát, ha ez a szezon végéig így marad, reménykedhetünk a sikeres szezonban.
Tőlük a két cseh játékosra lesz érdemes figyelni, már csak abból a szempontból is, hogy ha valamelyikük jól fog játszani, akkor be fogják dobni a sajtóban. Nedvednél meg simán el tudom képzelni, hogy ide akarja hozatni mondjuk Janktot.