Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport | |
|
+16_DREAM_ tjunior sneco7 EsztéNégy Petike007 bombahoppa buktar simoon LeRoi10 _Tyler zetterberg40 Krisz virracocha s4tch CsT Tankcsapda 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-14, 22:29 | |
| Oké, mondhatjuk, hogy Tevez megkapta a supportot a középpályásoktól (mármint gólok szintjén), de Piggy mellett meg rúgja őket Dybala, Mandzu, Cuadrado, Flash, Bernát... csak azt akarom kihozni ebből, hogy egy alapvetően sok fegyverrel operáló támadó gépezet élén lövöldözi szarásig a gólokat a malac úgy, hogy szintet lépett közben a védőmunkája és az összjátékhoz való kontribúciója. A kukásoknál egyértelműen az volt a lényeg, hogy etetve legyen labdákkal, nálunk meg nagyjából egy a három (vagy négy) támadó közül, mégis ő rúgja a gólokat. Balotelli elképesztően megosztja a szurkereket is, amennyire én látom, de én is simán elhoznám a padra. Nulla eurós vételárral bukunk rajta nagyon max 10-15 millát, az az adottságaihoz és potenciáljához képest még akkor is aprópénz, ha három edzés után felülteted a lelátóra. Alapvetően azért nehéz erősíteni, mert kevés keret van igazán kimaxolva minőségileg (én a Real-Barca-Bayern trió mellé a PSG-t venném még talán ide), a többiek mind fel akarnak zárkózni, ahhoz meg a gyors út a jobb játékosok vétele. Mivel az angolok szarásig vannak pénzzel, nem valószínű, hogy egy SMS-t el tudunk hozni, pedig ha Can sem jön össze a szappanopera után, mindenképpen kell hoznunk valami ütős nevet középre. Beppe, ha olvasod, Fabinhot és/vagy SMS-t hozd, köszi _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-14, 21:47 | |
| - EsztéNégy írta:
- Szerintem vitán felül áll, hogy Higany a világ legjobb 10 csatárában benne van, szubjektív szempontokat is figyelembe véve nálam pl. top 5 jelenleg. Kiveszi a részét a mezőnymunkából, emellett leköti a védőket, gólokat rúg, gólpasszokat ad. A sonkások elleni továbbjutást neki köszönhetjük, gyakorlatilag az összes Nápoly elleni meccsünket ő hozza, mióta itt van, és amúgy is lőtt jó pár fontos gólt (pl. a Milan ellen is többször), nyilvánvalóan a kevésbé fontosak mellett. Utoljára valami nagyon csúnya, Carlos nevű csávó volt hasonlóan jó mezőnyben, de szerintem ő kevesebb gólt szórt (bár erre nem mernék megesküdni), meg hát ugye Trezegól, de az még egy más sportág volt.
A legnagyobb gond az, hogy egyszerűen nincs top szintű alternatíva a fiataloknál. Ez nem csak nálunk jelent gondot, az elkövetkezendő pár évben több nagycsapat gólfelelőse is erősen kiöregszik, és egyszerűen hiányzik a 25 év körüli generációból az igazi gólvágó. Nálam ez még mindig amúgy Balotelli, de megértem, ha őt nem akarjuk. Marad két út, vagy valami fiatal gyereket beépítünk, vagy valami lepattanót megpróbálunk bezsákolni. Igazi nagyágyú nem fog jönni, mert ha lesz is valaki mozdítható a piacon (Griezmann, Kane), csillagászati összegért fog klubot váltani. Griezmannak csak akkor van értelme, ha Dybala távozik, őt pletykálták is múlt héten. Nekünk még mindig olyan játékosok jutnak, akik vagy lepattannak egy komoly klub keretéből, vagy magasan az adott csapat előtt járunk. Higuaín top 10, szó se róla, de egyszerűen számolni kell azzal, hogy ő Real-Bayern-Barca elleni meccseken 90 százalék eséllyel nem fog betalálni, és tetszik/nem tetszik, az ára miatt (is) ez nála nem megengedhető. Balotellit el kellene hozni, nála jobb elérhető játékos nincs a támadók közül, olasz, és nem majrés gyerek, így egy Real ellen nyugodt szívvel kezdetném, mert 2-3 helyzetből szinte biztosan betalálna. Tévezzel érdekes az összehasonlítás, de nem teljesen egyértelmű. Akkor azért a középpályánkon ott volt egy Vidal, egy Pogba, akik azért több gólt szereztek, mint a jelenlegi középpályásaink, jobban eloszlottak a gólok a társak között. Most van Khedira, Pjanic és Matuidi, akik eleve nem olyan gólerősek (kivéve Pjanic szabadrúgásai), bár Khedira 7 gólt lőtt a bajnokságban, az mondjuk nem rossz. De a lényeg, hogy Tévez idejében a középpályások jobban megtámogatták a csapatot gólokkal. Nézegetve a transfermarkt értékeit, nem sok mozdítható játékos van legalább 50 millió €-s értékkel. Griezmann, Milinkovic-Savic, Eriksen, Lemar, Martial, Morata, Werner, Fekir, Mahrez, Rakitic (?) azok, akiket talán meg tudnánk szerezni, bár Rakitic is csak nehezen fér bele ebbe a körbe. Ez nem valami sok, és örülhetünk, ha közülük egyvalakit meg tudnánk szerezni. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-14, 17:47 | |
| Szerintem vitán felül áll, hogy Higany a világ legjobb 10 csatárában benne van, szubjektív szempontokat is figyelembe véve nálam pl. top 5 jelenleg. Kiveszi a részét a mezőnymunkából, emellett leköti a védőket, gólokat rúg, gólpasszokat ad. A sonkások elleni továbbjutást neki köszönhetjük, gyakorlatilag az összes Nápoly elleni meccsünket ő hozza, mióta itt van, és amúgy is lőtt jó pár fontos gólt (pl. a Milan ellen is többször), nyilvánvalóan a kevésbé fontosak mellett. Utoljára valami nagyon csúnya, Carlos nevű csávó volt hasonlóan jó mezőnyben, de szerintem ő kevesebb gólt szórt (bár erre nem mernék megesküdni), meg hát ugye Trezegól, de az még egy más sportág volt.
A legnagyobb gond az, hogy egyszerűen nincs top szintű alternatíva a fiataloknál. Ez nem csak nálunk jelent gondot, az elkövetkezendő pár évben több nagycsapat gólfelelőse is erősen kiöregszik, és egyszerűen hiányzik a 25 év körüli generációból az igazi gólvágó. Nálam ez még mindig amúgy Balotelli, de megértem, ha őt nem akarjuk. Marad két út, vagy valami fiatal gyereket beépítünk, vagy valami lepattanót megpróbálunk bezsákolni. Igazi nagyágyú nem fog jönni, mert ha lesz is valaki mozdítható a piacon (Griezmann, Kane), csillagászati összegért fog klubot váltani. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-14, 15:22 | |
| - LeRoi10 írta:
Lehet rajta vitatkozni, hogy van-e nála jobb a piacon, de egy kicsit lehetne "a dobozon kívül" is gondolkozni. Higanyt padoztatni nem lehet, Allegri nem is sokszor élt ezzel a lehetőséggel. De mi van ha Dybala lépne fel eggyel feljebb és ne adj Isten Allegri kapna egy igazi trequartistát, mondjuk összekukázzuk Pastorét Párizsból? Vagy esetleg Martialból ismét középcsatárt csinálunk. Szerintem bőven van rá esély, hogy hatékonyabbak lehetnénk nélküle is. (Balotellit mint keretmélyítőt már meg sem merem említeni). Persze a realitás valóban az, hogy Higany 2-3 évig még biztosan marad és ezidő alatt legalább még 1 évig biztosan ő lesz a sztárcsatárunk. ÉS mégegyszer ismétlem magam, le a kalappal Higany előtt, amiért megváltozott és a mezőnyben végzett melójáért, de szerintem innentől már csak lefele van neki. Dobozon kivul ugy ertettem, jobbat mint o, nem kapnank helyette nyaron, vagy csak boven 100 misi felett... sajnos ilyen lett a piac. Szerintem is van meg benne 1-2 jo szezon, addig megtartanam... mondjuk Dibuszt mar nem feltetlenul, nekem csalodas picit, pedig birom a gauccsokat. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-14, 13:24 | |
| - rakkenroll írta:
- Szerintem is engedjük már el ezt a 90 millát. A BEK sajnos nem rajta ment el - bár kétségtelenül hozzátehetett volna többet is-, sokkal inkább a védelmen, pl Benatián, vagy a középpályán az első meccsen. Nem adnám el Higanyt, sokat nem adnának már érte -hacsak nem Kínából-, jobbat meg úgysem kapnánk helyette, még 90 milláért sem.
Lehet rajta vitatkozni, hogy van-e nála jobb a piacon, de egy kicsit lehetne "a dobozon kívül" is gondolkozni. Higanyt padoztatni nem lehet, Allegri nem is sokszor élt ezzel a lehetőséggel. De mi van ha Dybala lépne fel eggyel feljebb és ne adj Isten Allegri kapna egy igazi trequartistát, mondjuk összekukázzuk Pastorét Párizsból? Vagy esetleg Martialból ismét középcsatárt csinálunk. Szerintem bőven van rá esély, hogy hatékonyabbak lehetnénk nélküle is. (Balotellit mint keretmélyítőt már meg sem merem említeni). Persze a realitás valóban az, hogy Higany 2-3 évig még biztosan marad és ezidő alatt legalább még 1 évig biztosan ő lesz a sztárcsatárunk. ÉS mégegyszer ismétlem magam, le a kalappal Higany előtt, amiért megváltozott és a mezőnyben végzett melójáért, de szerintem innentől már csak lefele van neki. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 14:55 | |
| Szerintem is engedjük már el ezt a 90 millát. A BEK sajnos nem rajta ment el - bár kétségtelenül hozzátehetett volna többet is-, sokkal inkább a védelmen, pl Benatián, vagy a középpályán az első meccsen. Nem adnám el Higanyt, sokat nem adnának már érte -hacsak nem Kínából-, jobbat meg úgysem kapnánk helyette, még 90 milláért sem. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 13:30 | |
| - s4tch írta:
- hát gyerekek, roppantul szercsizlek benneteket, de sajnos nincs igazatok piggyvel kapcsolatban. a fickó hosszú ideje fossa a 20+ gólos szezonokat, mégis kutyázzuk, mintha egy matriba oltott crouch lenne, ronda és kövér kiadásban. piggy masszívan alulértékelt errefelé.
Senkinek egy szava nem lenne, ha a 20+ gólt nem(csak) a Beneventok meg a Crotonek ellen hozná össze vagy a 3-4. gólt rúgná egy agyonnyert meccsen, hanem fél helyzeteket (neadjisten 11eseket) gólra váltana a BL egyenes kiesésben. De amúgy csak a 90 milla zavar be. Ha azt kivesszük az egyenletből akkor van egy jó csatárunk, aki azért nem ér fel a Lewandowski, Cavani, CR, Messi, stb vonalhoz, viszont a 90 milláért mi pont ezt a vonalat várnánk. Allegrinél nincs rá kihegyezve a játék, ahogy igazán senkire sincs, szóval én nem vonom kérdőre hogy miért csak 15-20 gólt lő a korábbi 30+ helyett. Melózik ahogy kell, de erre a szerepkörre nem kell 90 millás csatár, arra a szerepkörre viszont igen, hogy a meló és a rutingólok mellett jönnek a Tottenhamhez hasonló gólok, vagy hogy idegenben többgólos hátrányban játszva bever egy fél helyzetet vagy ha senkinek nem megy akkor viszi a hátán a csapatot. Egyébként szerintem tök feleslegesen jártatom a szám, mert szerintem ezt te is így gondolod. A helyzet az, hogy nem nagyon tudunk nála jobbat igazolni perpillanat, szóval felesleges rajta meg a 90 millán rugózni. Ellenben a középpályára bőven lenne alternatíva, remélem lesz is mozgás nyáron. A szélsővédő kérdés meg egy külön bejegyzést igényel... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 13:14 | |
| - s4tch írta:
- hát gyerekek, roppantul szercsizlek benneteket, de sajnos nincs igazatok piggyvel kapcsolatban. a fickó hosszú ideje fossa a 20+ gólos szezonokat, mégis kutyázzuk, mintha egy matriba oltott crouch lenne, ronda és kövér kiadásban. piggy masszívan alulértékelt errefelé.
a teljesítmény önmagában nem határozza meg a piaci értéket ha jól emlékszem valamelyik főbuzi marketinges, majd magyaráztasd el vele a legközelebbi szaunaparti alatt fordítsuk meg a játék kedvéért: te most mennyit adnál egy öregedő, kiszámíthatatlan csatárért, aki kevest tesz hozzá a bl-ben, valamint bérfeszültséget fog kelteni a csapaton belül? egyáltalán igazolnál-e egy ilyet, vagy csak zs-terv lenne? |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 12:42 | |
| - zetterberg40 írta:
- ...
morci játékát én is szerettem, de az meglehetősen pakány dolog volt ahogy eljátszotta itt a szépjófiút, oszt' az első szóra húzott vissza madridba (a "muszály volt" rizsát most hagyjuk, ha lehet) a játéka hasznos, sz'al ha visszajön ingyen játszani, akkor tőlem jöhet, egyébként megdögölhet ott ahol van |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 12:41 | |
| hát gyerekek, roppantul szercsizlek benneteket, de sajnos nincs igazatok piggyvel kapcsolatban. a fickó hosszú ideje fossa a 20+ gólos szezonokat, mégis kutyázzuk, mintha egy matriba oltott crouch lenne, ronda és kövér kiadásban. piggy masszívan alulértékelt errefelé. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 11:37 | |
| - zetterberg40 írta:
- Amúgy:
https://www.football-italia.net/119851/buffon-risks-domestic-ban Én a helyében, ha eddig gondolkodtam volna a folytatáson, most tutira beintenék mindenkinek, teleokádnám még egyszer a buzi bírót, a korrupt UEFAt és fetrengős ribanc Realt. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 11:18 | |
| Amúgy:
https://www.football-italia.net/119851/buffon-risks-domestic-ban | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-13, 11:12 | |
| - jackie_d írta:
piacképes egyáltalán?
a másodlagos piacokon (kína, usa) mindenképp, de európában?!? a magas fizu lefelé nyomja az értékét, ráadásul öreg is, szeszélyes is szerintem kb. ingyen elvinnék, sz’al a piaci értéke nagyjából €0 tudom, hülye vagyok Szerintem jól beszélsz cicus, hasonlóan gondolom én is. Tegyük félre a 90 millát (tudom h nem lehet, de kivásárlási ár volt, ami a legtöbb esetben szándékosan túltolt összeg), a leigazolása sokkal inkább a bajnoki dominancia fenntartásának szólt és egyben a rivális meggyengítését célozta, mintsem a bl-t. Veled ellentétben én imádom Morcit, ugyanakkor s4tchy jól leírta a helyzetet Higany-Morci összevetésben. A magas téttel bíró meccseken és a kontrákra építve Morci > Higany, minden másban Piggy magasabb szint. Másrészt annak ellenére, hogy szerintem mi volt a célja Piggy megszerzésének, Dybalaval együtt kicsit 22-es csapdája szitu. Ők ketten ütik egymást. Alapvetően teljesen más típusú játékosok, mégis mindkettő a kapu közvetlen közelébe való. Egyszerre ketten nem lehetnek fent ugyanabban a pozícióban/szerepkörben, másrészt hosszútávon a Juven belüli státuszuknál fogva a padra sem kerülhet egyikük sem, így marad az, hogy Dybcsi jobb híján középpályást/trequartistat játszik (másrészt a középpálya lyukassága miatt is). Fontos meccseken mindkettő kevésnek tűnik, de talán leginkább az lenne a helyes út, (amennyiben ténylegesen hajlandó évekig itt maradni) hogy Dybalát helyezzük a projekt középpontjába és aládolgozva játszik a csapat, kimaxolva az ő erényeit. A 30+ gól úgy simán benne lenne a kicsiben szezononként. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 22:59 | |
| - jackie_d írta:
piacképes egyáltalán?
a másodlagos piacokon (kína, usa) mindenképp, de európában?!? a magas fizu lefelé nyomja az értékét, ráadásul öreg is, szeszélyes is szerintem kb. ingyen elvinnék, sz’al a piaci értéke nagyjából €0 tudom, hülye vagyok Szerintem ő olyan mint a 15 éves octáviám, hogy nem adnak érte annyit, hogy megérje eladni, pedig semmi baja | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 21:13 | |
| - s4tch írta:
- piggynek szerintetek mennyi lehet a piaci értéke?
piacképes egyáltalán? a másodlagos piacokon (kína, usa) mindenképp, de európában?!? a magas fizu lefelé nyomja az értékét, ráadásul öreg is, szeszélyes is szerintem kb. ingyen elvinnék, sz’al a piaci értéke nagyjából €0 tudom, hülye vagyok |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 20:49 | |
| piggynek szerintetek mennyi lehet a piaci értéke? | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 20:47 | |
| Az az igazság, hogy amiről szó volt itt, mind Higuaín, mind Dybala mentálisan nem tud ráhangolódni a legeslegkiélezettebb meccsekre. Piggy ezt hosszú évek óta bizonyítja, Dybalanál most kezd erőteljesen érni ez a tézis. Jó, Higu nyerőember volt a Spurs ellen, Dybala pedig befejezte a meccset, illetve a bajnokságban bőven lehet rájuk számítani, annyira nem bánnám, ha egy mentálisan erősebb játékost sikerülne idehozni. A tegnapi meccs megmutatta, hogy bármennyire is akarjuk építeni Dybala köré a csapatot, nem az a nélkülözhetetlen játékos, mint Messi vagy Ronaldo, de elég, ha Neymart mondom. Az ő kiesésük alapjaiban változtat meg mindent, félkarú óriások a csapataik a hiányukban. Én azt veszem észre, hogy Dybala nélkül nem lett rosszabb a támadásépítésünk, nem lett gyengébb a kontrajátékunk, de nélküle sikerült megverni a Realt. Mivel Piggyt valószínűleg nem fogjuk tudni eladni, így ha Dybalat elengedjük, nem mondom, hogy telesírnám miatta a párnám. A Costa-Bernardeschi duóban több fantáziát látok, gyorsak, technikásak, Costa láthatóan nem retten meg a téttől, Bernardeschi pedig egész ígéretes e téren. A másik, hogy témába is vágjon a dolog: egyszerre jó és rossz érzés Juve-szurkolónak lenni. A rossz az nyilvánvaló, így kiesni... Ha már Allegri sem fogja vissza magát teljes mértékben, akkor abban azért lehet valami. Viszont ezt nem sok csapat csinálná utánunk. Lehet, hogy Ramos hiányzott (tiltsák el az elődöntőről is), de egy Real ellen így nem nyernek az ellenfelek a Bernabeuban. Tulajdonképpen simán, a Real-győzelem veszélye szinte nem is állt fenn. Írtátok többen, hogy tisztes játék, esetleg győzelem legyen meg. A minimum bőven túlteljesítve, Allegri elérte, hogy a Khedira-Pjanic-Matuidi trió a középpályán felvegye a harcot a Reallal, Khedira konkrétan baromi jó volt, ami azért nem kis dolog tőle. Szerintem Buffon nyáron befejezi, ilyen heves reakciót tőle nem nagyon láthattunk, hallhattunk, most egyenesen nekiesett a bírónak, a BL-remény elvesztése fokozott reakciót válthatott ki belőle. Lichti hihetetlen. Vénségére még néhány meccsre összekapta magát, és jó teljesítményt nyújt, ismét tud beadni. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:50 | |
| Én jobban haragszok a védőinkre, mint a bíróra, sajnos a tizi fújható volt. De már csak kicsit dühít a dolog, mert azért ez szép volt a srácoktól, és ismét kaptam egy baszott emlékezetes meccset. Ezért szeretem a Juvét, az ilyen felejthetetlen élményekért. Buffit persze sajnálom, tegnap remekül védett, végre ismét volt jelenléte, végig meccsben tartotta a csapatot... de az az utolsó perc?! | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:45 | |
| - CsT írta:
Akkor hozzuk el Martial és Dibcsit tegyük fel prima puntába! Dibcsi összes előnye elvész, ha nem a kapu közvetlen közelében játszik. Ez a gond Malackával, hogy annyira nem jó, hogy megérje beáldozni Dibcsit. Sajna együtt meg nem lesznek fent, mert nem fogunk két ékkel játszani. Ahhoz nem Pjancsika szerű kp-s kismókusok kellenek, hanem Vidal-Pogesz szintű vadállatok. Amit látok, hogy nem egy koncepció szintjén lett összevásárolva a keret, pedig kibaszott sokat költöttek rá, hanem a jó áron van megvesszük, oszt majd lesz valami elv mentén. Ez hosszú távon nem mindig szerencsés. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:31 | |
| - s4tch írta:
értelek, csak beszélgetünk potenciális piggy-pótlékokról.
zazának talán még jobb számai voltak. a cserejátékos sokszor előnnyel indul: fizikailag friss, és néha egy megtört ellenféllel szemben kell villognia.
martial egyébként óriási tehetség, de ő inkább szélső, mint csatár. ha leigazoljuk, akkor szerintem mandzu és/vagy pjaca helyére jön. Akkor hozzuk el Martial és Dibcsit tegyük fel prima puntába! | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:21 | |
| - s4tch írta:
ez szóba került a listán is. allegrivel háromszor játszottunk qrvajól top ellenfél ellen: bayern visszavágó, real visszavágó, barcelona első meccs. mondjuk az utóbbit ki is húzhatjuk a listáról, a barcelona idegenben nem túl combos. a másik két meccsen viszont dybala sérült, illetve eltiltott volt, és egyáltalán nem hiányzott. sőt én Bernából próbálnék ikont gyártani, talán itt is maradna | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:13 | |
| - CsT írta:
Ja és ugye angol bíró....PL-ben ilyen kontaktokat szerintem az U7-ben sem fújnak le. naja... |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:11 | |
| - tjunior írta:
- Mielőtt félreértjük egymást, én nem akarom eladni Pigit.
Ha szimplán a számokat nézzük, akkor Higu a Juvéban 146 percenként lő gólt, Morata meg 173 lőtt. Ha viszont a gólpasszokat is belevesszük 121 vs 102. Nem egyértelmű a sztori, ha padozott Morata ha nem. A Chelesea floppkhoz annyit, hogy Sándorral csere, ha kell nekik, ha nem akkor nincs biznisz. Mondjuk ebből jelen állás szerint, ha lehet hinni (nem) a zugfirkászoknak úgy is Martial lesz. értelek, csak beszélgetünk potenciális piggy-pótlékokról. zazának talán még jobb számai voltak. a cserejátékos sokszor előnnyel indul: fizikailag friss, és néha egy megtört ellenféllel szemben kell villognia. martial egyébként óriási tehetség, de ő inkább szélső, mint csatár. ha leigazoljuk, akkor szerintem mandzu és/vagy pjaca helyére jön. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 15:07 | |
| - tjunior írta:
- Azon gondolkodom, hogy mi lett volna a meccsen ha Dibcsi nincs eltiltva. Ezen a szinten ő nem nagyobb kerékkötéje a csapatnak mint Higu?
ez szóba került a listán is. allegrivel háromszor játszottunk qrvajól top ellenfél ellen: bayern visszavágó, real visszavágó, barcelona első meccs. mondjuk az utóbbit ki is húzhatjuk a listáról, a barcelona idegenben nem túl combos. a másik két meccsen viszont dybala sérült, illetve eltiltott volt, és egyáltalán nem hiányzott. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 14:55 | |
| Azon gondolkodom, hogy mi lett volna a meccsen ha Dibcsi nincs eltiltva. Ezen a szinten ő nem nagyobb kerékkötéje a csapatnak mint Higu? | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 14:53 | |
| - s4tch írta:
szóval eddig morata - akinek 25 évesen egyetlen 20 gólos szezon jött össze, és a legjobb szezonjában is csak a real padjára fért oda, illetve nálunk is csak padozott, akkor még nem is piggy, hanem mandzukic, llorente meg néha zaza (...) mögött. én imádom moratát, kontracsapatba sosem kérnék más csatárt, de összességében sajnos kanyarban sincs piggyhez képest. ráadásul a chelsea a flopjaiból is őrületes áron tud kiszállni (az atletit is hogy lerántották costáért), kötve hiszem, hogy 70m alatt elengednék moratát.
amúgy griezmann kivásárlási ára ~100 milla körül van, de szerintem őt ennek ellenére nem tudjuk megfizetni. ennyi pénzt bármelyik angol klub megadna érte, és magasabb fizetést, szebb nőket, jobb kaját, jobb időjárást is tudnak mellé ajánlani. Mielőtt félreértjük egymást, én nem akarom eladni Pigit. Ha szimplán a számokat nézzük, akkor Higu a Juvéban 146 percenként lő gólt, Morata meg 173 lőtt. Ha viszont a gólpasszokat is belevesszük 121 vs 102. Nem egyértelmű a sztori, ha padozott Morata ha nem. A Chelesea floppkhoz annyit, hogy Sándorral csere, ha kell nekik, ha nem akkor nincs biznisz. Mondjuk ebből jelen állás szerint, ha lehet hinni (nem) a zugfirkászoknak úgy is Martial lesz. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 14:50 | |
| - jackie_d írta:
szerintem csak az elején engedte a normális játékot, egy idő után átkapcsolt hülyébe és minden szar színészkedést elkezdett lefújni Ja és ugye angol bíró....PL-ben ilyen kontaktokat szerintem az U7-ben sem fújnak le. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 14:49 | |
| - s4tch írta:
az izé által megvásárolt lautaro martinez qrvajó lett volna dybala helyére. hát, róla lemaradtunk, és ismerve az izé karrierromboló erejét, azt hiszem, ő is lemaradt arról, hogy valaha klasszis legyen. Őt nem nagyon vágom, csak remélem, hogy Gabigól szintű tehetség válik belőle az indánál. Amúgy a fizimiskája nem tetszik, olyan mint egy idióta hajú Matri | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 14:47 | |
| - boric írta:
- Na ezt már én sem állhatom meg szó nélkül, bár én még nem tartok annál, hogy kit kellene hozni. Mint a mexikói határon a bevándorlók a szögesdróton, úgy akadtam fent ezen a tizin.
Fújható volt? Jah, amúgy igen, bár minimum véleményes akkor is. De miért nem lehet az, hogy egyszer az életbe a reálnak ezt nem fújják be? Vagy hogy mondjuk CR megkapja a sárgáját a dobálózásért, amit hozzáteszem az egész (!!) spanyol csapat csinált. Fiaink agresszívan és fizikálisan mentek bele a párharcokba, ami nagyon nem ízlett a madridiaknak, de ha már jött a lehetőség szinte mindegyikre rájátszottak. Pont ezért éreztem azt, hogy a spori amúgy jól fújta a meccset, sokszor engedte a kemény játékot, integetett, hogy felkelni stb. Pont ezért volt nagy csalódás, hogy ezt a lófaszt meg befújja, amit mezőnyben egész meccsen le se szart. Ha a hosszabbításban fújja le, akkor azt mondom, hogy jólvan bazdmeg, nyilván megadjátok nekik, de 30 mp-vel a vége előtt max az orrát fújja már a spori ilyenkor faszom.
Viszont az a jó hírem, hogy jövőre meg fogjuk nyerni. szerintem csak az elején engedte a normális játékot, egy idő után átkapcsolt hülyébe és minden szar színészkedést elkezdett lefújni |
| | | boric
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport 2018-04-12, 14:41 | |
| Na ezt már én sem állhatom meg szó nélkül, bár én még nem tartok annál, hogy kit kellene hozni. Mint a mexikói határon a bevándorlók a szögesdróton, úgy akadtam fent ezen a tizin.
Fújható volt? Jah, amúgy igen, bár minimum véleményes akkor is. De miért nem lehet az, hogy egyszer az életbe a reálnak ezt nem fújják be? Vagy hogy mondjuk CR megkapja a sárgáját a dobálózásért, amit hozzáteszem az egész (!!) spanyol csapat csinált. Fiaink agresszívan és fizikálisan mentek bele a párharcokba, ami nagyon nem ízlett a madridiaknak, de ha már jött a lehetőség szinte mindegyikre rájátszottak. Pont ezért éreztem azt, hogy a spori amúgy jól fújta a meccset, sokszor engedte a kemény játékot, integetett, hogy felkelni stb. Pont ezért volt nagy csalódás, hogy ezt a lófaszt meg befújja, amit mezőnyben egész meccsen le se szart. Ha a hosszabbításban fújja le, akkor azt mondom, hogy jólvan bazdmeg, nyilván megadjátok nekik, de 30 mp-vel a vége előtt max az orrát fújja már a spori ilyenkor faszom.
Viszont az a jó hírem, hogy jövőre meg fogjuk nyerni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport | |
| |
| | | | Juventus - Real Madrid 2018.04.03. 20:45, M4 Sport | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|