Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 | |
|
+14vektra Petike007 simoon tjunior zetterberg40 Malloy Krisz _DREAM_ EsztéNégy s4tch bombahoppa Tankcsapda CsT LeRoi10 18 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 2018-04-22, 07:02 | |
| https://www.transfermarkt.com/juventus-fc/leistungsdaten/verein/506/reldata/%262017/plus/1
ppm oszlop | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 2018-04-21, 23:57 | |
| létezik olyan stat hogy pontok kebabbal, ill. nélküle? esetleg eszerinti rangsor a játékosok között? |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 2018-04-21, 22:18 | |
| Bianka posztulátum lesz-e? Én már nagyon rákészültem! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 2018-04-21, 21:05 | |
| A keret a holnapi meccsre: Buffon, Szczesny, Pinsoglio Chiellini, Benatia, Höwedes, Barzagli, Asamoah, Rugani, Lichtsteiner, Alex Sandro Pjanic, Khedira, Matuidi, Bentancur Cuadrado, Costa, Bernardeschi, Mandzukic, Dybala, Higuaín Marchisio és Sturaro is kiesett még De Sciglio mellett. A jósolt kezdők alapján két kérdés van: Sandro vagy Asamoah, illetve Costa és Higuaín mellett ki fog játszani. Mandzukicot és Dybalat írják, bár én nem tartom elvetendőnek Cuadradot sem, én legalábbis most biztosan őt kezdetném, a két futógéppel tuti lekontráznánk őket. Höwedes a jobbon fix, a többi egyértelmű. Én nem tartok annyira ettől a meccstől. Persze talán pont ezért lehet rettentő veszélyes meccs, de egyszerűen semmi nem mutat arra, hogy ne mi nyerjünk. A csapat nem rogyott össze a Real-meccs traumájától, Khedira játszani fog , nálunk szélesebbek a variációs lehetőségek (majdhogynem úgy kellene mondani, hogy nekünk van egyáltalán ilyen), és a középpályát leszámítva egyértelműen jobbak vagyunk minden szekcióban. Kicsit lebecsüljük mi egyébként ezt a részt is, közel olyan erős, mint a Napolié...bár a cserepadot is hozzávéve azért az a szakadék szélesedik. Allegri szerintem már az elején el akarja dönteni a meccset, semmit nem bízna a véletlenre, és csak a vezető gól tudatában fogunk visszahúzódni - vagy 25 perc után tartunk egy pihenőt. Khedira-gólt várok, illetve bárkit is fog kezdetni Maxi harmadik támadóként, be fog találni, Höwitől jó teljesítményt láthatunk, aztán kiderül, mi jön be ebből. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 2018-04-20, 23:18 | |
| Leginkább a nagy számok törvényétől fosok. Az elmúlt 7 egymás elleni bajnoki meccs így nézett ki Juventusban: 3:1,2:1,1:0,3:1,3:0,2:0,3:0 utoljára 2011-ben szereztek ezek a senkiháziak itt pontot, nyugodtan kijelenthetjük, hogy mélytorkozni járnak ide, ennyi meccsből előbb utóbb a Benevento is vinne innen 1 pontot. Ja, úgy tűnik jöhetnek a csőcselék szutyok szurkolóik is, szóval ha valaki készül a meccsre kolera és lepra ellen mindenképp oltassa be magát. Szerintem ez egy történelmi jelentőségű meccs lehet, évek óta a nyakunkban lihegnek (persze igazából mi lihegünk a nyakukba ), de úgy vélem idén van a csúcsévük, mindent beáldoztak BL-t, EL-t, Coppát... Ha most (is) megtörjük őket, szerintem jövőre szétszélednek Sarristól, Koulibalistól, Mertensestől. A Juvéről nem is tudom mit gondoljak, volt egy kiábrándító és egy reménykeltő meccs a rejállal, pontot hagytunk viszont Krotony-ban meg SPÁL-ban. Amiben bízok az Khedira Maxi, semmi más. 3 fős kp kell, mert ott lehetnek fölényben máshol nem. Ha valakibe bele kell kötnöm az legyen a disznó, aki 7(!!!) meccs óta nem tudott gólt szerezni, bár az egykori kannibál csapattársai ellen rendszeresen bebasz egyet, szóval verjen kettőt vagy fizesse vissza a 90 millát. Rocchi idén még nem vezetett meccset nekünk, szóval biztosan jól meg kell majd fizetni, hiszen amúgy is Fiorentina szurkoló. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 2018-04-20, 22:05 | |
| Szerintem ez egy méltó kép a topic nyitásához. Ennyi szép ritkán van egy képen, amin Chiellini is szerepel. Egyébként, ilyen szempontból köszönjük a Crotonei töketlenséget, mert ritka az olyan bajnoki, amire napokig készül az ember. Úgy néz ki Pjanic és Mandzikic is játszhat, ellenben DS-sel aki úgy néz ki tényleg megsérült a Real ellen (bár én nem is értettem azokat akik szerint kamu az egész. én nem láttam miért kellett volna őt lehozni ilyen korán. Nem is Allegrire vall a dolog). Korai még a kezdőről beszélni, de több forrás szerint is Dybala a padon kezd és 4-3-3-mal megyünk neki a kukásoknak. A Napolinál se eltiltott, se sérül. Valószínűleg az ő köbe vésett kezdőjük lesz a vasárnapi is. A sípot jóbarátunk, Gianluca Rocchi fújja. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 | |
| |
| | | | Juventus - Napoli 2018.04.22. 20:45 Digi1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|