Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Sorsolás előtt | |
|
+9farturo AndreasMatri juve 1974 zetterberg40 exchaby baggiofan cortamelasombra Krisz s4tch 13 posters | |
Ki jöjjön? | Arsenal | | 35% | [ 7 ] | Celtic | | 15% | [ 3 ] | Galatasaray | | 20% | [ 4 ] | Porto | | 0% | [ 0 ] | Real Madrid | | 15% | [ 3 ] | Valencia | | 10% | [ 2 ] | nekem8 | | 5% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 20 | | |
| Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 21:45 | |
| Ez csak egy megérzés, de szerintem az Arsenal/Real duó egyike jön. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 21:20 | |
| - baggiofan írta:
- s4tch írta:
- Húzás december 20-án, közép-európai idő szerint 11:30-kor.
December 14.-én lesz a sorsolás, csak a rend kedvéért mióta? http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1827397.html 11.30CET, 20/12/12 Nyon Round of 16 _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 20:50 | |
| - s4tch írta:
- Húzás december 20-án, közép-európai idő szerint 11:30-kor.
December 14.-én lesz a sorsolás, csak a rend kedvéért | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 18:28 | |
| - s4tch írta:
- Lehet, hogy máshogy látjátok (sőt, lehet, hogy holnap már én is máshogy gondolom), de most a Celticet szeretném leginkább elkerülni. Olyanok, mint egy speedet uzsonnázó Bologna, gyűlöletes lehet ellenük játszani.
Bár ahogy elnézem, a többi csapat sem épp almáspite. A Milan lenne a legjobb, kurvagyenge csoportból kurvagyenge játékkal, a továbbjutók közül legkevesebb ponttal, legkevesebb győzelemmel, legkevesebb rúgott góllal, leggyengébb gólkülönbséggel mentek tovább, a Kolozsvár és a Chelsea is erősebb csoportból estek ki jobb mutatókkal. Igazságtalanság, hogy nem kaphatjuk őket. pontosan énis igy érzek ahogy azt már a másik topikba kifejtettem. Sokkal inkább a margit vagy bárki más mint a Celtic. Pedig azt a meccset élőben nézhetném meg, de mégis azt mondom lemondok róla, mert hogy a Celtic Parkból nemhozunk 3 pontot az tuti, idegenbe meg leparkolkják a buszt és az se lesz könnyű. Arról nem is beszélve hogy a szurkolók miatt idegenbe is hazai atmoszférát csinálnak és egész Torino-t megfogják tölteni akkor is ha nem jutnak be a meccsre :DD ezek már csak ilyenek _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 14:40 | |
| Lehet, hogy máshogy látjátok (sőt, lehet, hogy holnap már én is máshogy gondolom), de most a Celticet szeretném leginkább elkerülni. Olyanok, mint egy speedet uzsonnázó Bologna, gyűlöletes lehet ellenük játszani.
Bár ahogy elnézem, a többi csapat sem épp almáspite. A Milan lenne a legjobb, kurvagyenge csoportból kurvagyenge játékkal, a továbbjutók közül legkevesebb ponttal, legkevesebb győzelemmel, legkevesebb rúgott góllal, leggyengébb gólkülönbséggel mentek tovább, a Kolozsvár és a Chelsea is erősebb csoportból estek ki jobb mutatókkal. Igazságtalanság, hogy nem kaphatjuk őket. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 14:32 | |
| Nekem lényegében mind1, a Portotól fázom egy kicsit, azokat szívesen elkerülném. Az Arsenalra szavaztam, jó lenne egy Bendő bosszú, meg amúgy is elég szedett-vedett most a csapatuk. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt 2012-12-06, 13:49 | |
| - s4tch írta:
- A kérdés adott, tessetek szavazni, nyuszikák.
Egyelőre annyi biztos, hogy kiemeltként idegenben kezdünk. Az odavágókat február 12-20., a visszavágókat március 5-13. között játsszák. Húzás december 20-án, közép-európai idő szerint 11:30-kor. csak a reál mert madridban februárban sem fogunk megfázni |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Sorsolás előtt 2012-12-06, 13:45 | |
| A kérdés adott, tessetek szavazni, nyuszikák. Egyelőre annyi biztos, hogy kiemeltként idegenben kezdünk. Az odavágókat február 12-20., a visszavágókat március 5-13. között játsszák. Húzás december 20-án, közép-európai idő szerint 11:30-kor. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sorsolás előtt | |
| |
| | | | Sorsolás előtt | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|