Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 | |
|
+7tjunior s4tch zetterberg40 CsT bombahoppa Krisz Tankcsapda 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 18:28 | |
| Még változhat, de most ezt írja a TJ:
Csecs-Cancellár, Beduin, Cselló, Szandi-Imre, Pjancsi, Matyi-Pumukli, Dybab, Ronci | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 13:32 | |
| - CsT írta:
- Jobban tetszik az a kezdő amelyben Ruga szerepel, Bekúrnak is kijár végre a játék, ha már a legnagyobb klasszis lesérült középről!
Nyögvenyelős, buzizós, megpattanó szabadrúgásgóllal megnyert szenvedős 1-0-ás győzelemre számítok! Nekem ettől a kezdőtől instant feláll. Szerintem 6-7 góllal nyerünk. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 11:35 | |
| Jobban tetszik az a kezdő amelyben Ruga szerepel, Bekúrnak is kijár végre a játék, ha már a legnagyobb klasszis lesérült középről! Nyögvenyelős, buzizós, megpattanó szabadrúgásgóllal megnyert szenvedős 1-0-ás győzelemre számítok! | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 11:11 | |
| - Tankcsapda írta:
Perin a Bologna ellen fog kezdeni Maxi elmondása szerint.
Én viszont abszolút racionálisnak érzem Berna kezdetését a szezon elején. Egyedül ő nem volt ott a támadóink közül a VB-n (+ Kean), végigcsinálta a felkészülést, szerencsére bizonyít is. Pont ezért lenne alapvetően érthetetlen Can mellőzése, de új igazolásként Allegri hónapokig dolgozik a felépítésén. Kényszerből lesz lehetősége többet bizonyítani, ahogyan Cancelo már meg is tette, biztos vagyok benne, hogy nem lenne ennyire foglalkoztatott, ha De Sciglio egészséges lenne. Ronaldo más kategória, az ő padoztatása Allegri módszerével nem magyarázható.
Pont a rotáció miatt lett volna jó még Marci. Az ilyen meccseken ő is elég lenne, és a többiek pár meccsel többet pihenhetnének. A keret minőségileg mély, mennyiségre talán megfelelő (plusz egy középpályás kellene azért), a sérülésekkel meg nem lehet mit kezdeni. Spinazzola mikor lesz hadra fogható? A VB meg a felkészülés egy dolog, a formája és teljesítménye alapján simán a kezdőben lett volna a helye. Az elején amúgy Bernát azért nem villogott annyira, de fenn tudja tartani a valencias teljesítményt akkor nem nagyon lehet kihagyni. Mivel egy embert tudunk rotálni amiatt, hogy Cuadradonak a szélen kell tehermentesítenie, elől meg Koszta sérült/eltiltott, most igazából ez nem is releváns kérdés. A mai Gazzetta amúgy ezt a kezdőt írja: | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 11:09 | |
| - Tankcsapda írta:
- A várható kezdő ma estére:
Szczesny - Cuadrado, Benatia, Chiellini, Cancelo - Emre Can, Pjanic, Bentancur - Bernardeschi, Ronaldo, Dybala.
Allegri nem zárja ki a háromvédős rendszer alkalmazását sem, a sérülések miatt egyébként logikus is lenne, de a lehetőségek és a rotáció alapján ez egy elég jó kezdő. Bernardeschi a szezon elején elkezdte bejátszani magát a kezdőbe, jelenleg egyértelműen alapember. Jó, hogy van esély egy újabb olasz klasszisra, mert lassan elkezd kikopni az előző hét szezon sikercsapatának olasz állománya. Évek alatt a BBC helyett CBCC lett. További szép napot kívánok! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 10:56 | |
| - Krisz írta:
Nem azt nyilatkozta hogy Perin kezd? Amúgy a szezon elején kicsit összehúztam a szemöldököm, hogy miért nem Koszta játszik Bernát helyett, de a teljesítménye a Valencia ellen Maxit igazolja. Egyébként nyilvánvaló, hogy orrba szájba kell rotálni, egyrészt mert baromi mély (és minőségi) a keret, másrészt mert már 5 meccs után 4en ülnek a lelátón. Én azt se bánnám, ha Keant bedobnánk Mandzukic helyett, nyilvánvaló, hogy nogood alapember Maxinál, de pl egy Frosinone ellen nyugodtan lehetne pihentetni. Sajna a szélsővédőkkel kényszerpályán mozgunk, csak remélni tudom hogy Szandi és Kanca nem döglenek ki. Perin a Bologna ellen fog kezdeni Maxi elmondása szerint. Én viszont abszolút racionálisnak érzem Berna kezdetését a szezon elején. Egyedül ő nem volt ott a támadóink közül a VB-n (+ Kean), végigcsinálta a felkészülést, szerencsére bizonyít is. Pont ezért lenne alapvetően érthetetlen Can mellőzése, de új igazolásként Allegri hónapokig dolgozik a felépítésén. Kényszerből lesz lehetősége többet bizonyítani, ahogyan Cancelo már meg is tette, biztos vagyok benne, hogy nem lenne ennyire foglalkoztatott, ha De Sciglio egészséges lenne. Ronaldo más kategória, az ő padoztatása Allegri módszerével nem magyarázható. Pont a rotáció miatt lett volna jó még Marci. Az ilyen meccseken ő is elég lenne, és a többiek pár meccsel többet pihenhetnének. A keret minőségileg mély, mennyiségre talán megfelelő (plusz egy középpályás kellene azért), a sérülésekkel meg nem lehet mit kezdeni. Spinazzola mikor lesz hadra fogható? | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 10:27 | |
| - Tankcsapda írta:
- A várható kezdő ma estére:
Szczesny - Cuadrado, Benatia, Chiellini, Cancelo - Emre Can, Pjanic, Bentancur - Bernardeschi, Ronaldo, Dybala.
Allegri nem zárja ki a háromvédős rendszer alkalmazását sem, a sérülések miatt egyébként logikus is lenne, de a lehetőségek és a rotáció alapján ez egy elég jó kezdő. Bernardeschi a szezon elején elkezdte bejátszani magát a kezdőbe, jelenleg egyértelműen alapember. Jó, hogy van esély egy újabb olasz klasszisra, mert lassan elkezd kikopni az előző hét szezon sikercsapatának olasz állománya. Nem azt nyilatkozta hogy Perin kezd? Amúgy a szezon elején kicsit összehúztam a szemöldököm, hogy miért nem Koszta játszik Bernát helyett, de a teljesítménye a Valencia ellen Maxit igazolja. Egyébként nyilvánvaló, hogy orrba szájba kell rotálni, egyrészt mert baromi mély (és minőségi) a keret, másrészt mert már 5 meccs után 4en ülnek a lelátón. Én azt se bánnám, ha Keant bedobnánk Mandzukic helyett, nyilvánvaló, hogy nogood alapember Maxinál, de pl egy Frosinone ellen nyugodtan lehetne pihentetni. Sajna a szélsővédőkkel kényszerpályán mozgunk, csak remélni tudom hogy Szandi és Kanca nem döglenek ki. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 2018-09-23, 09:24 | |
| A várható kezdő ma estére:
Allegri nem zárja ki a háromvédős rendszer alkalmazását sem, a sérülések miatt egyébként logikus is lenne, de a lehetőségek és a rotáció alapján ez egy elég jó kezdő. Bernardeschi a szezon elején elkezdte bejátszani magát a kezdőbe, jelenleg egyértelműen alapember. Jó, hogy van esély egy újabb olasz klasszisra, mert lassan elkezd kikopni az előző hét szezon sikercsapatának olasz állománya. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 | |
| |
| | | | Frosinone - Juventus 2018.09.23. 20:30 Digi Sport 1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|