Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 | |
|
+7Malloy simoon s4tch bombahoppa zetterberg40 LeRoi10 CsT 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 09:33 | |
| - Malloy írta:
Előző szezon megvan? Ha ebben a szezonban is olyan lesz a tavaszi forma, akkor kiesünk a picsába a Bl első körében, mert nem lesz még egyszer olyan szerencsénk mint a Tottenham ellen. Allegri két meccsen taktikázta el magát. A Real elleni első meccsen hiba volt felvállalni a szép focit. Mert ott próbált egy kreatívabb csapatot a Real elé rakni, a helyzetek megvoltak, de kihagyták őket, a Real viszont értékesített a sajátjai közül hármat. Ettől függetlenül visszajöttünk a párharcba, a többit most hagyjuk... A másik a Napoli elleni volt, ahol ugye 0-0-ra mentünk, és tényleg, nem tudom, hogy Allegri négy és fél szezonja alatt volt-e még ekkora taktikai kudarc. 6 nap múlva vert helyzetből nyertünk Milánóban. És rossz tavaszi formára meg ne utaljunk már akkor, amikor 2017. november 19. és 2018. március 31. között nem kaptunk gólt. Vagy a szezon második fele: 15 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség. Csak tényleg, azt nem értem, hogy miért kell fölöslegesen elégedetlenkedni féltávnál. 16 meccsen veszítettünk 2(!) pontot a bajnokságban. A BL-ben kikaptunk a Young Boystól, ezért valószínűleg Allegritől kaptak is fejmosást, a ManU ellen viszont szépen fociztunk, azt kell mondjam. A lényeg, hogy önmagában szépen játszani nem elegendő, lehet, hogy a siker érdekében ezt fel kell áldozni. Szerencsének nem mondanám a győzelmi szériát, mert lehet, hogy voltak körülmények, amik alapján akár a Zinter vagy a Toro elleni meccs másként alakulhatott volna, egyszerűen az egyik csapat képes volt meglőni azt a gólt, ami kellett a győzelemhez, a másik nem. Allegri fejben nagyon rendben tudja tartani a játékosokat, ezt már a Milannál is láthattuk, ahol egyszerre 7-8 rettenetesen nehéz természetű játékossal is együtt kellett dolgoznia. Ezért is tudjuk nyerni ezeket a necces meccseket. A Spurs ellen marha gyengék voltunk játékban, ott az egyéni villanások döntöttek (elsősorban Higuaín), de mi jutottunk tovább, a többi nem igazán fontos. És most Ronaldo érkezésével a játékosok magabiztosabbak lettek, látni többeken, mennyire jó hatással van rá, hogy egy győztes típus mentalitását lesheti el. Ha ezt a csapat képes lesz továbbra is kamatoztatni, akkor a BL-re jó esélyeink lesznek. Ilyen félév után a mutatott játékba belekötni szerintem hiba, de inkább most játsszon ilyen hitvány módon a csapat, mint később. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 09:12 | |
| krisszel vagyok ebben.
persze vannak problémák, mint mindenhol. nálunk: - pjanic túl sokat játszik, és nincs helyettese, ami a sérüléseknek köszönhető - szélső védő fronton szarul állunk, most épp 2 egészséges emberünk van, gyakorlatilag csere nélkül (lásd még: sérülések) - berna és costa személyében 80 milla ül a padon, és ők sincsenek játékban (sérülések)
a játék "minőségét" decemberben pont leszarom. manchesterben, vagy a napoli ellen hátrányban úgy játszottunk, mint az istenek. sebesség, agresszió, direkt játék, minden megvolt, és még gólokat is lőttünk. a potenciál ott van, allegri már megmutatta, hogy ki is tudja hozni a keretből. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 08:48 | |
| Hitetlenek!
X éve ugyanaz a lemez. Nincs játékunk, nem állt össze a csapat, "szerencsések vagyunk", stb. Aztán tavasszal az összes BL meccsen Allegri taktikailag lesimáz mindenkit - egyebként minden kiesésünkhöz orbitális bírói tévedések kapcsolódnak. A bajnoksághoz az kell hogy ne legyenek hosszan tartó hullámvölgyek. A Lóma, Nápolyi, ínter stb mindig ott hasal el, hogy egyszer becsúszik egy pofon aztán hosszú meccseken keresztül nem térnek magukhoz. Nálunk a pofon az kb 1 meccs és utána sebességet váltunk. A BLben meg tényleg csak egy pár meccsen kell jól játszani, a végső győzelemhez meg mindig hiányzott egy igazi nyerőember, aki most megvan. Egyébként azt is érdemes megemlíteni, hogy a többi menő csapattal ellentétben nálunk minden évben felfordul a keret. Idén Roncit, Benőt, Kancellárt, illetve félig meddig Csecst és Bonuccit kellett a kezdőbe építeni. Zidane kb annyit csinált, hogy berakta Casemirot a kezdőbe, aztán 3 évig nem változtatott a csapaton, a Barca sikerei a stabil MSNhez kapcsolódtak, a Bayern detto stb stb. Na most Allegri kb minden évben újraépíti a csapatot és minden évben BL döntőt játszunk ha épp nem gyökér bírót kapunk a negyeddöntőben. Én egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy pl Zidane erre alkalmas, Guardiola se tudott sokat felmutatni miután otthagyta a Barcat. Talán innentől eljött az az idő, hogy posztra igazolunk, nem pedig kukázunk (Ronci is kukázás tulajdonképpen) jó játékosokat, Allegri meg majd kitalálja hogyan tudnak együtt játszani, pl tegyük fel hogy Allegrinek kell valami elit labdaszerző, mi meg leigazoljuk az aktuálisan berobbant legjobb spílert a poszton vagy pl leigazoljuk Kantét. Ameddig az eredmény mindenek felett áll, addig nem lesz szép játék, amíg nincs összerakva a csapat.
Idén kb faszra húztunk mindenkit aki szembe jött, rekordpontok, BL csoportelsőség. Szóval most azon agonizálunk hogy nincs játék meg hogy elbízzuk magunkat. Én attól nem tartok, hogy ha amikor beleszaladunk egy pofonba abból ínter méretű gödör lesz, épp ellenkezőleg szerintem egyből felpattanunk majd és csak a fejeket teszi rendbe, ahogy az előző szezonokban is. Az egyetlen rizikó talán az, ha valami egyenes kieséses meccsen jön a pofon. | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 05:22 | |
| - Tankcsapda írta:
- de Allegri eddig mindig tavaszra hozta formába őket, ez most sem lesz másképp.
Előző szezon megvan? Ha ebben a szezonban is olyan lesz a tavaszi forma, akkor kiesünk a picsába a Bl első körében, mert nem lesz még egyszer olyan szerencsénk mint a Tottenham ellen. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 05:04 | |
| Az egyébként megvan, hogy a fostenger ellenére az elmúlt 5 bajnokin nem kaptunk gólt sem, pedig előtte/közben volt 3 BL meccsünk is ? És ebben a sorozatban megvolt a Milány, a Fior, Inda és a Toro (valamint a SPAL).
Valamint 16 forduló után Allegri kezdő idénye óta nem volt ilyen kevés kapott gólunk? Akkor 7 kapott gólunk volt (kövi években: 12, 14, 14). Akkoriban volt egy 4 évvel fiatalabb BBBC-nk a védelemben, egy több mint jó Evránk, a középpályán élt még az MVPP 4-es és a Tevez-Morci páros sem volt rest védekezni. Allegri előtt Capello volt képes 10-nél kevesebb kapott góllal kezdeni az idényt 16 forduló után. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 05:03 | |
| Nyilván Allegri is hibázik, tökéletes munkát nem lehet végezni, de mi a franc ez a "vele biztosan nem nyerünk BL-t" mentalitás? Nem elértünk két döntőt minőségileg hiányosabb keretekkel? 2015-ben 4-3-1-2-vel operált Allegri, ahol kb. így nézett ki a cseresor: Storari, Barzagli, Cáceres, Sturaro, Pereyra, Llorente, Coman. 2017-ben vállalt egy merészet, és 4-2-3-1-et játszatott, a Cuadrado-Dybala-Mandzukic-Higuaín négyes úgy volt egyszerre pályán, hogy az egyetlen értelmes alternatíva, Pjaca kiesett tavaszra. A középpályára ott volt Pjanic, Khedira és Marchisio, valamint Sturaro és Lemina még talonban, de őket fel-feldobta egy sorral feljebb. Ezekkel a csapatokkal jutott BL-döntőbe Allegri. Most ezek mellett mondja már azt valaki, hogy ebből a keretből egy Allegri ne tudná kihozni a végső győzelmet. Nem tökéletes a csapat, mert vannak hiányosságok, de Allegri eddig mindig tavaszra hozta formába őket, ez most sem lesz másképp. Ha most ezzel a játékstílussal a bajnokságban ilyen előnyre tettünk szert, akkor mi lesz akkor, amikor még elkezdünk focizni is? Ha a következő két szezonban nem nyerünk BL-t, akkor meg lehet köszönni a munkáját, mert akkor tényleg nem lesz képes új szintre emelni a csapatot (és saját magát), de talán most van az első olyan szezon, amikor olyan keret áll a rendelkezésére, amivel reális esélyünk nyílt a BL-serleg elhódítására.
Élvezetes foci? A Real Zidanenal élvezetes focival nyert BL-t? Kb. ilyen unalmas volt az ő játékuk is, Realos mondta nekem, mennyire idegesítő, hogy a beadásokra apellálnak. Az igaz, hogy szépségben jelenleg őket is alulmúljuk.
Ami biztos, hogy elől jobban kellene rotálni. Ronaldo mellett Mandzukic is túl van terhelve, jó lenne, ha a három meccsből egyet ő is pihenne, egyet Dybala is, mert ha ott van a padon egy Costa vagy Bernardeschi, akkor ezt meg lehet tenni. Arra viszont nem lesz sok példa, hogy Ronaldot egy meccsen lecserélje Maxi, egyszerűen a portugálnak ilyen a természete, az önérzetét sértőnek gondolja, ha lecserélik. Azt meg lehet értetni vele, hogy minden meccsen nem játszhat, de ne kockáztassa meg Maxi a hisztijét egy cserével. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-16, 04:11 | |
| Mazzari szerint egyértelműen csaltunk mert nem kaptak meg 2 tizit, sőt ha Belottir nem lökjük el, akkor az gól is lett volna mert az "olyat" mindig befejeli! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 23:21 | |
| Annyiban védeném meg a csapatot, hogy igen szar minőségű pályán játszottunk ráadásul az a két ember hiányzott akik az elmúlt meccseken a legjobbak voltak (Kanca,Bekúr). Nem az a baj, hogy 2 derbyt is ugyanilyen hulladék játékkal nyerünk meg hanem, hogy minden meccsen ilyen játék van.
Ami baj (még):
Ronaldo (lassan tényleg Penaldo lesz) kezdi visszanyerni a reáli(o)s önmagát, Dibcsi kétszer volt tisztán a kapuval szemben erre ő mindkétszer inkább belebassza a 3 előtte álló védő egyikébe, ahogy a szabikat is (kivéve ha taccsra rúgja) kb 50 szabiból ver be egyet, ennyi valszeg Chiellónak (de lehet még nekem is) menne, és bár Maxi mondta, hogy nem neki kellene rúgni, csak ő rúgja.
A másik, ha már neki állunk buzizni, akkor mi a tökömért nem lehet az utolsó 10 percre lehozni Roncit és beküldeni valaki olyat aki mondjuk vissza fog futni?
Aztán a presszing, amit egyedül Matyika csinál (kérdés mindezt önszorgalomból teszi vagy a hal kéri rá? Mert egyedül kb annyit ér mint halottnak a csók.
Az is durva, hogy kb 5-6. meccsünket játszottuk le folyamatosan úgy, hogy annyi kp van amennyi a kezdőbe kell....de mivel a téli szünetre mind felépül szerintem nem fogunk igazolni oda. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 22:52 | |
| Ami aggasztó:
Allegri eddig látványosan nem tud mit kezdeni a sok klasszis támadóval. A Hal játékfelfogása reaktív, mi viszont ennyi támadóval nem ezt kéne hogy játszuk. Dybusz és Ronci játékkapcsolata finoman szólva sem működik jelenleg.
Rotációt a csapat nyomokban sem tartalmaz. Ronci mindig IS játszik, ok elhiszem, hogy feszes 20 éves a teste meg minden, de 33 éves, némi pihenő mégiscsak rá férne. Mandzsu dettó, plusz ő még végigtolt egy egész VB-t.
Costa és Bernát ha 100%-os fizikálisan, akkor merőben más a játékunk. Szerintem jelenleg a legnagyobb gond, hogy mindketten sérültek voltak.
A középpályánk látványosan ki van purcanva. Pjancsika ember emlékezet óta nem játszott ennyire szarul, remélem a karácsonyi bejgli jó hatással lesz rá. Matyika is szét van hajtva. Can formán kívül van mióta visszatért a műtét után.
Khedira van, de csak, hogy ki legyen a létszám, Bekúr kikúrt jó. Ha mindenki egészséges, akkor A Hal tud rotálni, ha akar. És szerintem nála inkább ez a kulcs.
Szélső védőkből sem állunk tipp-topp módon. Kancellárt műtötték kétséges mire épül fel, és milyen formában. Sándor hosszabbít, nem hosszabbít, most éppen Pogba cserealapja lenne. Egy biztos, nem nyugodt a levegő körülötte.
Így aki biztos az Decsijjó, aki minden fikázás ellenére, szerintem mostanában kezd jó teljesítményt nyújtani. Nem egy támadó szélő védó, de a párharcait magabiztosan hozza.
Spina ellenben egy talány. Még mindig nem épült fel, nem is igazán van posztja, statok alapján nem egy klasszis. Kétséges, hogy valaha lesz e Juve mezben.
Puli ellenben szintén használható szélső védőként de csak ideiglenes megoldásként.
Középen hátul megvagyunk ott nincsen gond, kivéve, ha Cselló nem játszik, akkor viszont gond van.
És ami a legnagyobb gond:
Idén a magabiztos csoport elsőség és a bajnokság vezetése könnyen magabiztossá tehet minket.
Viszont nem látom mögötte, hogy mit akarunk játszani. A skót focit játszó csapatunknak jelenleg a legtöbbször szerencséje volt. A bajnokságban is.
A BL-ben kellett, hogy egy nyomorult MoU legyen a csoportban. De a fiatal fiúkák és a MoU elleni pofon is mutatja, hogy korántsem annyira nagy a bré, mint ahogy mi hisszük.
Múlt évben sem volt igazán játékunk egyedül kiemelkedő meccsünk a Real ellen volt Madridban. És kb ennyi.
Várjuk a tavaszi hadjáratot, de sokkla inkább tűnik úgy, hogy idén elmarad. Allegri az egyik legjobb taktikus, de nincs meg benne ami a BL győzelemhez kell. Sacci mondta, hogy amíg itthon félgőzzel buziskodunk, addig soha nem nyerünk BL-t ott végig nyomni kell. Ő egyedül több BL-t nyert, mint mi összesen. Lehet van valami abban amit mond.
A játékunk a lövünk egy gólt és agyon verünk mindenkit 1-0-ra hosszú távon nem tartható. Nincsen meg hozzá a középpályánk. Ha tippelni kellen a bajnokságot behúzzuk, de a BL negyedöntőben viszlát lesz. Zizou felkészül a nyáron. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 22:27 | |
| Hát na, jelenleg elég nehéz elhinni, hogy a világ legjobb csapatát nézi az ember, amikor leül Juve meccset nézni. Egyénileg is csapatként is okéska a játék amúgy, csak mindenhol pont annyit akadozik a gépezet, hogy sohasem jön ki egy tényleg jó eredmény. Tudom, a Calcio más, mint a többi bajnokság, de az utóbbi pár év BL győztesei szerintem sokkal tudatosabb, élvezetesebb játékot játszottak, főleg az MSN fémjelezte Bárka. Mikor lesz egyszer olyan, hogy egy alsóházi csapatot egy négyessel küldünk haza úgy, hogy végig dominálunk és esélyük sincs a gólszerzésre?
Szerintem a Hal taktikailag kiváló edző, de egyszerűen nem működik nálunk a fizikai felkészítés. Évek óta probléma ez, és most is látható: rengeteg a sérült, miközben akik játszanak már most teljesen készen vannak. Az elmúlt három év Realjából mikor láttuk Modricot, Kroost, Casemirot olyan elgyötörtnek, mint Jancsit már november végén? Valami nem klappol nálunk, egy harminc fős keretet is simán lelakunk egy szezonban, más csapatoknak meg elég 15-16 ember egy egész évre... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 21:21 | |
| - Krisz írta:
- A Gazzetta totál bedrogozva értékelt. Ronci lett a MoM, illetve a 20 percet játszó Sirigu a másik oldalon. Azon kívül hogy belőtte a tizit jó megmozdulása nem volt, kihagyott helyzetek, les Mario gólja előtt, a teljesen felesleges sárgája (az ilyen buziságok miatt rühelltem a margitban), a sorfalba baszott szabikat már nem is kalkulálom bele.
3 pont, Desci monokliján kívül senki sem sérült meg (úgy látszik nálunk ez edzésen vagy a válogatottban szokás). Egyedül arra lennék kíváncsi, hogy Allegri miért toporzékolt a végén vagy negyed órát, én mintha úgy láttam volna, hogy Ronaldonak ordibált, hogy lépjen vissza. Szerintem Ronci jövőhéten pihen, ha véletlenszerűen levetítenék Ronci juvés meccseit én azt mondanám a tegnapi volt az első a Juventusban és bassza meg ezt a "reálos" hozzáállást, mert ez így kurvára nem fog működni. Nem is tudom mit mondjak. december közepén 8 tiszta ponttal vezetünk, 1 döntetlennel, megvan a BL-csoportelsőség, erre meg itt sírunk, mintha nem tudnánk, hogy februárig nálunk minden csak a számokról szólnak. De szerencsére úgy néz ki, hogy ez már Allegrinek is sok. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 19:02 | |
| A Gazzetta totál bedrogozva értékelt. Ronci lett a MoM, illetve a 20 percet játszó Sirigu a másik oldalon. Azon kívül hogy belőtte a tizit jó megmozdulása nem volt, kihagyott helyzetek, les Mario gólja előtt, a teljesen felesleges sárgája (az ilyen buziságok miatt rühelltem a margitban), a sorfalba baszott szabikat már nem is kalkulálom bele. 3 pont, Desci monokliján kívül senki sem sérült meg (úgy látszik nálunk ez edzésen vagy a válogatottban szokás). Egyedül arra lennék kíváncsi, hogy Allegri miért toporzékolt a végén vagy negyed órát, én mintha úgy láttam volna, hogy Ronaldonak ordibált, hogy lépjen vissza. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 09. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:39 | |
| - s4tch írta:
- meccs embere? egyáltalán játszott valaki kifejezetten jól?
A hal úgy vergődött a hosszabbításban, mintha edzőt akarnának buktatni. Még sosem láttam ilyennek. Megérdemel egy szavazatot. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:38 | |
| - EsztéNégy írta:
Kislány Nálam Szandi. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:38 | |
| jaja, meg chiellini sem volt rossz
az megvan, hogy allegri nem cserélt? vajon a padon ülők ilyenkor mit gondolnak? | |
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:35 | |
| - s4tch írta:
- meccs embere? egyáltalán játszott valaki kifejezetten jól?
Kislány _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:33 | |
| meccs embere? egyáltalán játszott valaki kifejezetten jól? | |
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:32 | |
| És bazmeg megint nyerünk, ilyen nincs _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:25 | |
| - Malloy írta:
- F@szomat ronaldoba mostmár komolyan.
Ja amúgy rúghattunk volna még kettőt ha akarna passzolni... | |
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:14 | |
| - s4tch írta:
20 perce még egyetértettem, erre ki harcol ki egy tizit... Ebben azért Bonuccinak is nem kevés szerepe van, hibába kergette Zazat, szerintem szép volt tőle is. Lassan azért jó lenne egy csere is, vannak azért a padon is, akik ezt a 13-15 percet kicsit tempósabban is tudnák játszani. | |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:08 | |
| F@szomat ronaldoba mostmár komolyan. | |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 09. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:07 | |
| volt feszkó a hetesünkön, hogy sárgába vezette le lehet buzizni. végre _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:07 | |
| - CsT írta:
Plusz előtte adott egy gólpasszt Dybalának, csak ő elfelejtette berúgni. és most szerez egy gólt ja, nem, elvették | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:06 | |
| - s4tch írta:
20 perce még egyetértettem, erre ki harcol ki egy tizit... Plusz előtte adott egy gólpasszt Dybalának, csak ő elfelejtette berúgni. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:05 | |
| Zaza good agent! | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:03 | |
| - Malloy írta:
- Mandzukic kész van fizikailag. Minden párharcot elveszít. Nem fut. Lehet cserélni kellene
20 perce még egyetértettem, erre ki harcol ki egy tizit... | |
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:02 | |
| Kellene egy csere, Costa vagy Berna igazán jöhetne. Berna azért egy városi derbin jó lett volna kezdőként is, jobban átérzi a súlyát. | |
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 10:01 | |
| Jelentem bepácoltam a tarját. Újra itt vagyok. Tök jól telt az elmúlt negyedóra, Ti nyomtátok a live BDSM-et, vagy jobb lett a játékunk? _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 09:51 | |
| Mandzukic kész van fizikailag. Minden párharcot elveszít. Nem fut. Lehet cserélni kellene | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 2018-12-15, 09:46 | |
| Bonucsicska megfogadta, hogy idén nem ugrik fel? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 | |
| |
| | | | Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|