Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+15Petike007 zetterberg40 LeRoi10 _Tyler CsT EsztéNégy Téjlor89 bombahoppa Tankcsapda fktgbr Malloy s4tch Krisz exchaby tjunior 19 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 20:34 | |
| Mandzukicnak elvileg volt valami elhúzódó sérülése, amivel játszott tavasszal valamennyi ideig, most ezért pihen, azért az ő eladását pont egy hosszabbítás után esélytelennek érzem.
Simán benne van a pakliban, hogy nem igazolunk a középpályára, oda úgyis jön már Ramsey. Mivel a labdakihozatal a defenzív, lassú középpálya miatt eleve nehézkes szokott lenni, szerintem érdemes lenne kipróbálni Bernardeschit hátravontabban. Nem lő túl sok gólt, neki sokkal inkább a mezőnymunkája és az agilitása az erőssége. A középszerű azért erős túlzás esetében, hullámzó kissé a teljesítménye, de a jobbak közé tartozott a csapatból ebben a szezonban, beverekedte magát a kezdőbe. Viszont szerintem jobb volt, amikor középre keveredett és onnan indult meg, és talán érdemes lenne kipróbálni a középpályán. Védekezésben is hozzá tudja tenni a részét, még ha egy standard középpályáshoz képest el is marad. Viszont a labdakihozatal jelentősen felgyorsulna egy labdaügyes, lendületes játékossal. Jelenleg a középpályásaink között van... 0 ilyen. Can rendben van, de csak a védelem előtt. Neki a fizikai ereje szükséges lesz majd, azt vagy közvetlenül a védők előtt, vagy háromvédős rendszer elemeként tudja kamatoztatni. Szóval igazából nem hiszek abban, hogy olyan nagy erősítés érkezne a középpályára, persze nyilván szeretném, hogy ide érkezzen a legnagyobb durranás. Pjaniccsal nem tudom, mi volt egész szezonban, de ez marha kevés tőle. Nem mondom, hogy feltétlenül adjuk el, de azt a fizikális erőt, ami szükséges lenne, nem tudja odatenni sajnos, és ha menni akar, nem kell tartóztatni, kivéve, ha Allegri - vagy bárki is követi őt - ragaszkodik hozzá.
Tartom továbbra is, hogy 3-4-3-mal kellene próbálkozni a következő szezonban, de négyvédős szisztémában a 4-3-3 lehet célravezető Cannal a védelem előtt amolyan Casemiro szerepkörben funkcionálva, csak a felálláshoz kell a gyorsaság és a dominancia a középpályára, azt viszont Khediraval, Pjaniccsal nem fogjuk tudni megvalósítani. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 20:30 | |
| Az megvan, hogy az AtMában Rodri (22) kivásárlási ára "csak" 70 millió?!?! nem mondom, hogy kihagyhatatlan üzlet, de csodálom, hogy még nem került szóba. A mai árakon egyáltalán nem rossz. (Dybala+Costa+Khedira <--> Rodri + Ndombele) | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 20:20 | |
| - Téjlor89 írta:
- A sokoldalúság csak akkor nagy hátrány, ha egyben azt is jelenti, hogy semmit sem tudunk igazán magas szinten játszani. Nálunk Európa elit csapataival szemben ez a helyzet. A Real alapvetően mindenkire igyekezett ráerőszakolni az akaratát. Ezt lehet alapvetően védekező, illetve támadó megközelítéssel is és mindkettőre volt példa sikeresen, ez oké. Viszont olyan szinten nagyon ritkán csúszott ki a kezükből a kontroll, mint nekünk tavaly a Tottenham ellen, vagy idén az Ajax ellen.
A Real pont ellenünk vesztette el a kontrollt és csak a gyökér bírón múlt hogy továbbjutottak. A formációnak mi köze a kontrollhoz? Illetve az miért nem kontroll hogy futtatjuk az ellent? Egyébként kp nélkül semmit nem lehet kontrollálni, leültetheted Kloppot, Zidanet, akárkit Allegri helyére, attól még nem lesz stabil kpnk. Stabil kpnk klasszis kpkkal lesz. Onnantól pedig minél kiszámíthatatlanabb vagy annál jobb. Azt várod hogy papíron gyengébb kerettel erőből verjünk mindenkit, de mégis hogyan? A gazdasági lemaradásunkkal illetve az olasz gazdaság állapota mellett belátható időn belül nem lesz erősebb keretünk az elitnél. Tehát marad az alkalmazkodás, trükközés, aminek kulcsa a sokoldalúság. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 20:07 | |
| A saját magam és minden fotelszakértő társam nevében szeretnék elnézést kérni, hogy Max-ellenes véleményt fogalmaztunk meg. Mindannyian tudjuk, hogy az igazi, valóban szakavatott professzionális szaktekintélyek Max maradását szeretnék kivétel nélkül.
Amúgy nagyon szép, hogy felhoztad a Real elleni madridi és az Atletico elleni torinói meccset. Az a közös bennük, hogy az odavágón összeszedtünk 2-3 gól hátrányt. Max csakis és kizárólag ilyen esetekben hajlandó bármiféle támadó szándékot mutatni. Amúgy bármiféle koncepció nélkül az 1-0-t védjük. Pont ez a probléma. Nem a BL-ből való kieséssel van bajom, hanem annak a módjával. Sosem gondoltam, hogy Ronaldo garancia a BL sikerre. Ha elköltenénk 500 millát, az sem lenne az. Nincs garancia rá. De Cardiff óta csak visszafele fejlődtünk úgy, hogy közben a keretünk javult és azóta max 10 meccsen fociztunk összesen. Megtört az a fejlődés, ami Conte érkezése óta töretlen volt. Viszont tele vagyunk sérült és formán kívüli játékosokkal.
Egyébként valahol igazad van. Bajnokok vagyunk folyamatosan, agyba-főbe verjük az olasz mezőnyt. Azt az olasz mezőnyt, akinek a Juventuson kívül csak azért állt egy csapata nemzetközi kupák negyeddöntőiben, mert a Napoli kiesett a BL csoportkörből. Ha történelmi kontextusba helyezzük, hogy hol voltunk 8 éve, akkor egy szavunk sem lehet. Én örülök ennek is, ami van. Csak be kéne látni, hogy ezzel, amit csinálunk a pályán, nem fogunk előre lépni és nem lehetnek BL aspirációink (kivéve, ha úgy dob a gép, mint a Chelseanek anno). Nincs ezzel sem probléma. Csak akkor ne hülyítsük magunkat, hogy a BL reális célkitűzés, mert nem az. Lehet, hogy a játékoskeret minősége jelentette eddig a szűk keresztmetszetet. Ezt meg kell próbálni lehetőségeinkhez mérten orvosolni a nyáron. De az biztos, hogy taktikai szemléletváltás nélkül szart sem fog érni. Az elmúlt két BL idényben egyedül az Atletico ellen jutottunk tovább megérdemelten az egyenes kieséses szakaszban.
Persze ez csak egy fotelszakértő véleménye! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 19:36 | |
| Dybalánál szerintem az ára a lényeg, ha tényleg lesz olyan hülye csapat aki az idei szezonja után 100M körüli ajánlatot tesz érte, azt szemrebbenés nélkül el kell fogadni, ami valószínűbb, hogy ő akar menni és valaki ad érte 50-60M-át....ami már nem akkora biznisz, mert akkor valaki mást is el kell adni, aki lehet:
1.Pjanics, az egyetlen klasszis matéria a középpályánkon. 2. Sandro, aki lehet, hogy hulla gyenge 2 éve de igazából vagy többért lehetne igazolni a helyére (Grimaldo) vagy jóval gyengébbet (Darmian) 3. Koszta, aki csak szélen jó, viszont kb az egyetlen játékosunk aki le tud futni egy komolyabb védőt....
Pedig igazából a komoly erősítések azok lennének ha lecserélnénk:
1.Bonuccit....mert idén egy hulladék volt, több gólt kaptunk róla mint az összes többi védőnkről együttvéve. De nem akar külföldre menni, itáliában pedig nincs esély, hogy máshol ezért a teljesítményért ilyen fizut kapjon.
2. (Sírva írom le mert imádom) de Mandzukicot (kurvára remélem, hogy ebben tévedek, de úgy érzem mint Barzamacinál, hogy egyik napról a másikra megöregedett....küzd, harcol, hozza a defensive skilleket, de támadásban kb Matri szint tavasszal).
3.Matuidit, aki kb arra jó, hogy annyival fut többet, amennyivel Pjanicsnak kevesebbet kell....
4.Can-t, aki eddig egyetlen komolyabb teljesítményét védőként hozta, a középpályán viszont darabosnak, butának, testidegennek tűnik.
Most pedig mindenki tegye a szívére a kezét és gondoljon bele, hogy fél éve tudta-e ki az a Joao Felix, akiért most kb Pajnics + Szandi árát kellene kifizetni.... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 19:13 | |
| - Téjlor89 írta:
- Nekünk a leghalványabb ötletünk sincs két éve.
De azért tavaly vertünk 3-mat madridban meg idén meg 0-2-ről vertük ki a világ talán legjobban védekező csapatát....a scudettókat, szuperkupákat röhögve nyerjük. Némely ember tényleg kurva nagy tévúton jár...A real meg van baszva mert 1 klasszisát elveszítette, mi átlagosan 3-mat vesztettünk el évente. A citybe, a párizsba tripla annyi pénzt pumpálnak mégsem tartanak sehol nemzetközi szinten (sőt a bajnokságaikban sem). Varane előrelépés, Alderweireld szinten tartás, Manolasz szerintem visszalépés lenne, lassú mint a dög, ráadásul kb olyan faszságokat csinál mint a ebben az évben. Bár túl sok Róma meccset nem nézek van 2 rómás haverom, akik szerint Zaniolo egyáltalán nem nagy szám, sokszor van jókor jó helyen ( ) de a fontos meccseken pont nem jön ki belőle a klasszis, de játszatják, mert ha nem jön össze a BL hely, akkor ő lehet a nyári csúcseladás, akinek az árából pótolják a kieső BL pénzt. Chiesa nálam egy "fehér" Duglaszkoszta, gyors, kontrákhoz jó, de elég ostoba, Bernát jóval jobban kitűnt anno a Fiorból, nálunk eddig mégis középszer....szóval érte adni 50-60 millát nevetséges lenne. Nekem csak 1 kívánságom van a mercatót illetően, hogy maradjon a hal, hogy a sok fotelszakértőt megüsse a guta!
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-04-23, 19:37-kor. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 18:56 | |
| Én alapvetően egyáltalán nem költenék a támadósorra, sőt inkább visszavennék a számukból. Én szemrebbenés nélkül eladnám Dybalát, hogyha 110+-os ajánlatot kapnánk érte. Álom kategória lenne, de én még megválnék Khedirától, DC-től, Matuiditől és Bonuccitól is. Khedira, DC és Bonucci szerintem érthető (kor, teljesítmény, fizetés, láma). Matuidi pedig szerintem egy olyan pozíciót foglal, ami hátráltathat minket. Világbajnok, sokat fut, szerel akár, de súlytalan, labdával nulla. Amíg rá alapemberként tekintünk, az szerintem kevés. Reális célpontok: - Milenkovic (~40 millió) - Zaniolo (~50 millió) - Ndombele (~75 millió) - Tonali (~20 millió) - Dr. House Nálam Can, Ndombele és Be'kúr lennének a verőemberek a középpályán, Zaniolo, Pjanic és Ramsey pedig az ész. Persze igazából Bonucci és Matuidi is maradni fog, ezalapján pedig az én jövő évi 23 fős dreamteamem Juventusom : Csecsny, Perin, PinsoglipMilenkovic (RB, CB), Rugani (CB), Chiellini (CB), Bonucci (CB), Cáceres (CB,RB, LB) Cuadrado (CM, RM, RW, RB), Spinazzola (LB, LM, LW), Alex Sandro (LB, LM, LW), DS (RB, LB), Kancellár (RB, LB, RW, RM) Zaniolo (CM, CAM, RW), Pjanic (CM, CAM), Emre (CDM, CM, CB), Ndombele (CDM, CM), Be'kúr (CDM, CM), Ramsey (CM), Matuidi (CM, CDM) Bernicica (RW, LW, CAM), Ronaldo (LW, ST), Kean (CF, ?LW?), Mandzukic (LW, CF) Így lenne egy jól variálható, megfiatalított csapat.
- Milenkovicban én kurvára bírom azt a szerb cigányságot és magabiztosságot, amit nem lehet tanítani (és pont hiányzik Ruganiból).
- Ndombelét nem kell magyrázni.
- Zanioloban leginkább a teste és az ahhoz párosuló technika fogott meg. Valamint az, hogy a Primaverából bedobva 19 évesen képes volt erre. Van töke a srácnak. Anyuci is jól mutatna Torinóban. Nedved szerint ráadásul Mezzala a srác és idáig félrekezelték. KELL és kész!
- Cuadrado és Cáceres lenne nálam a két vésztartalék, ha úgy tetszik: Jolly Joker. Nem sírnak ha nem játszanak, sokoldalú játékosok, nem vészes a fizetésük. Én az indiánnak adnék egy egy éves szerződést simán.
- Tonalit egy évre még a Serie A-s Bresciában hagynám.
Ahogy mondtam én a csatárokat békénhagynám. Ha 3 csatároshoz szélsők kellenek ott van Kancellár, Bernicica, Ronci, Mandzukic, Spinazzola, Cuadrado és talán még Sándor és ?Zaniolo? is. Illetve Kean sem volt a válogatottban szélről indulva haszontalan. Na szóval, a csatárokat hagynám, Keant versenyeztetném Mandzuval. És jövőre, amikor már jól áll a csapat többi része- Mandzukic pedig még öregebb- akkor raknám bele a teljes büdzsét egy fiatal sztárcsatárba (Pl.: Rashford ?Mbappe? ). | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 15:27 | |
| A sokoldalúság csak akkor nagy hátrány, ha egyben azt is jelenti, hogy semmit sem tudunk igazán magas szinten játszani. Nálunk Európa elit csapataival szemben ez a helyzet. A Real alapvetően mindenkire igyekezett ráerőszakolni az akaratát. Ezt lehet alapvetően védekező, illetve támadó megközelítéssel is és mindkettőre volt példa sikeresen, ez oké. Viszont olyan szinten nagyon ritkán csúszott ki a kezükből a kontroll, mint nekünk tavaly a Tottenham ellen, vagy idén az Ajax ellen. Vagy ott volt a BL győztes inda. Defenzívek voltak, de amikor nem volt náluk a labda, akkor is ők kontrollálták a meccset a Barca szintű csapatok ellen is. Nagyon egyértelmű volt, hogy mi a tervük támadójátékban, ha náluk van a labda. Nekünk a leghalványabb ötletünk sincs két éve. Ezt 100%-ban a keret összetételére és 0%-ban Allegri számlájára írni erősen véleményes, de ezt a vitát pont pár napja végig toltuk. Főleg azért, mert az Atletico ellen nagyon szépen megoldotta a feladatot Max ezzel a kerettel is, vagy tavaly a Real ellen. A nagy érv ebben a vitában, hogy Allegrinek muszáj kapkodnia, mert annyira rossz a keret. Én ezt nem írom alá, de a vita kedvéért most elfogadnom. Ebben az esetben viszont csak akkor lehet ezt a problémát áthidalni, ha állandóságot keresünk koncecpció és a hozzá alakított keret szintjén. Persze azon belül tök jó bizonyos fokú taktikai rugalmasság, de nem olyan szinten, ahogy mi toljuk két éve. A potenciális igazolásokat tekintve, nekem nagyon tetszik, amit s4tch írt:
- Zaniolo 19 évesen hátán viszi a Romat. A srác gyorsan mozog, gyorsan gondolkodik, nagyon keményen hajt és kifejezetten kreatív előrefelé. Szerintem ő mezzala, Ramsey mellett.
- Ndombele lenne nekem a #1 célpont, tehát ezt nem is részletezném.
- Egy Ndombele, Zaniolo, Can, Ramsey, Bekúr, Matuidi középpályát én aláírnék jövőre. Ha Pjanic is maradna, akkor meg főleg… De a Zaniolo + Ndombele páros benne lenne 100-120 millában, úgyhogy meglepődnék, ha maradna.
- Chiesát az előző hozzászólásomban fejtettem ki.
- Manolast én jó játékosnak tartom, nem lenne drága és még csak 26.
- Azért jobb lenne egy kicsit magasabb szint, mondjuk Romagnoli, Koulibaly, vagy ilyesmi.
- Alderwrwerw már 30, őt hagyjuk szerintem.
- Varane lenne az álom kategória, de nem látom realitását. A Madrid nem fogja elengedni akkor sem, ha menni akar.
Nagyon izgalmas less ez a mercato, remélem nem basszuk el. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 15:11 | |
| - tjunior írta:
- -ebből úgy is manolasz lesz, Raiola az ügynöke, szerintem egyértelmű a dolog
-zaniolot hova szánjhatjuk? Fiatal még a srác, majd Maxi kikupálja? A kétségeimet elhomályosítja az a tény hogy vérbeli Juvés a srác, biztos a lelkét kitenné a pályára. manolaszt én nem bánnám, rendben van a csávó, bonuccinál kiegyensúlyozottabb zaniolo posztját ugyanúgy keresik, mint anno marchisióét... ha ranieri marad rómában, akkor onnan menekülni fog a gyerek. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 14:45 | |
| - Téjlor89 írta:
- Szerintem meg pont ezt kell megszüntetni. Ha Max nem képes rá, akkor máshol bontakoztassa ki zsenialitását szerény véleményem szerint. De Európában a legnagyobb kerékkötőnk lett az, hogy nem tudjuk senkire rákényszeríteni az akartunkat. Nem gondolom, hogy ez változni fog, ha minden második meccsen formációt váltunk. Nem azt mutatja az elmúlt évek tapasztalata, hogy a reaktív csapatok lennének sikeresek. Ez a kapkodás, a formációk és a taktika meccsenkénti újra- és újrafeltalálása kiveszi a rendszerből a magabiztosságot és az állandóságot. Max lehet, hogy taktikailag ennyire zseni, hogy átlátja a káoszt, de a játékosai valószínűleg nem. A gyakorlat nem igazán tamasztja alá azt, hogy ez működne. Vagy akkor maradjunk a meccsenkénti rögtönzésnél, csak akkor ne nyilatkozza le senki, hogy a BL a cél, mert így esélytelen. Nálam a nagy kérdés az, hogy Max azért rögtönöz, mert nem ítéli megfelelőnek az emberanyagot, vagy azért, mert ő csak így tud/akar?
A sokoldalúság sosem hátrány. A BL triplázó Real is tudott proaktív és reaktív focit is játszani. Itt megint csak nem Allegri a probléma, az a Real keret kiegyensúlyozott volt szerkezetileg és elit minőségileg. Amíg nekünk nincs ilyen keretünk addig nem Allegri a mi kerékkötőnk még akkor se ha tonnára halmozza a sérülteket. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 14:45 | |
| - s4tch írta:
- agresti:
- minden jel arra mutat, hogy allegri marad - minden csapatrészt szeretne megerősíteni a klub - védelem: alderweireld és varane a célpontok, umtiti és boateng kuka, manolaszról nem tesz említést (pedig már az olasz sajtó pár napja azt írta, vele minden le van zsírozva, kifizetnénk a kivásárlási árát, szevasz) - középpályára zaniolo és ndombélé; zaniolo mamájával még nem történt meg a kapcsolatfelvétel - támadó posztra chiesa jöhet; joao felix túl drága, főleg, ha a benfica ragaszkodik a 120 millás kivásárlási árhoz (chiesa ennek a fele lenne) - dybala és costa távozhatnak; dybala a kezdőbe vágyik csatárként, costa meg baszott sokat sérült - pjanicnak tetszik a real érdeklődése, szandit a psg hívja
pjanicot és szandit én kurvára megtartanám, costa nyilván mehet, dybala meg a szükséges nagy áldozat lehet idén. chiesát nem ússzuk meg - de legalább szó sincs icardiról, hehe. -ebből úgy is manolasz lesz, Raiola az ügynöke, szerintem egyértelmű a dolog -zaniolot hova szánjhatjuk? Fiatal még a srác, majd Maxi kikupálja? A kétségeimet elhomályosítja az a tény hogy vérbeli Juvés a srác, biztos a lelkét kitenné a pályára. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 14:28 | |
| - CsT írta:
Szerintem Maxi pont azért zseniális edző, mert ilyen nála nincs, nyilván lehet egy gyakoribb alapformáció, de ettől általában 2-3 meccsenként eltér, vagy egy pici formációváltással vagy pedig azzal, hogy más típusú játékost használ egy adott poszton.
Franc se tudja ebben mennyi része van annak hogy keresi a felállást. De a szezon végére azért le szokott tisztulni, hogy mi a domináns formációnk. Egyébként a bajnokságban ahol mindenkit farokra húzunk nincs szükség ezzel machinálni. Simán le kell gyűrnünk mindenkit a saját játékunkkal. Egyedül a BL egyenes kiesésben kerül ez képbe, esetleg 1-2 húzósabb csoport meccsnél. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 14:27 | |
| agresti: - minden jel arra mutat, hogy allegri marad - minden csapatrészt szeretne megerősíteni a klub - védelem: alderweireld és varane a célpontok, umtiti és boateng kuka, manolaszról nem tesz említést (pedig már az olasz sajtó pár napja azt írta, vele minden le van zsírozva, kifizetnénk a kivásárlási árát, szevasz) - középpályára zaniolo és ndombélé; zaniolo mamájával még nem történt meg a kapcsolatfelvétel - támadó posztra chiesa jöhet; joao felix túl drága, főleg, ha a benfica ragaszkodik a 120 millás kivásárlási árhoz (chiesa ennek a fele lenne) - dybala és costa távozhatnak; dybala a kezdőbe vágyik csatárként, costa meg baszott sokat sérült - pjanicnak tetszik a real érdeklődése, szandit a psg hívja
pjanicot és szandit én kurvára megtartanám, costa nyilván mehet, dybala meg a szükséges nagy áldozat lehet idén. chiesát nem ússzuk meg - de legalább szó sincs icardiról, hehe. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 14:25 | |
| Szerintem meg pont ezt kell megszüntetni. Ha Max nem képes rá, akkor máshol bontakoztassa ki zsenialitását szerény véleményem szerint. De Európában a legnagyobb kerékkötőnk lett az, hogy nem tudjuk senkire rákényszeríteni az akartunkat. Nem gondolom, hogy ez változni fog, ha minden második meccsen formációt váltunk. Nem azt mutatja az elmúlt évek tapasztalata, hogy a reaktív csapatok lennének sikeresek. Ez a kapkodás, a formációk és a taktika meccsenkénti újra- és újrafeltalálása kiveszi a rendszerből a magabiztosságot és az állandóságot. Max lehet, hogy taktikailag ennyire zseni, hogy átlátja a káoszt, de a játékosai valószínűleg nem. A gyakorlat nem igazán tamasztja alá azt, hogy ez működne. Vagy akkor maradjunk a meccsenkénti rögtönzésnél, csak akkor ne nyilatkozza le senki, hogy a BL a cél, mert így esélytelen. Nálam a nagy kérdés az, hogy Max azért rögtönöz, mert nem ítéli megfelelőnek az emberanyagot, vagy azért, mert ő csak így tud/akar? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 14:09 | |
| - Téjlor89 írta:
1.) egy formáció, stílus, játékfelfogás melletti elköteleződés Szerintem Maxi pont azért zseniális edző, mert ilyen nála nincs, nyilván lehet egy gyakoribb alapformáció, de ettől általában 2-3 meccsenként eltér, vagy egy pici formációváltással vagy pedig azzal, hogy más típusú játékost használ egy adott poszton.
| |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 13:48 | |
| Közben Vandácska azt mondta, hogy tuti Olaszországban maradnak jövőre... Ez jelentősen leszűkíti a kört. Rossz vége lesz ennek. Akkor inkább fizessünk Felixért 200 millát, mint, hogy idehozzuk ezt a senkiházi patkányt... | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 11:51 | |
| - tjunior írta:
... Teljesen adom a Joao Felixre vonatkozó véleményed. Ekkora rizikót bevállalni úgy, hogy hatalmas lyukak tátonganak a keretben (CM, CB), óriási kreténség lenne. Stílusváltás mindenképp kell és a logikai sorrend a következő:1.) egy formáció, stílus, játékfelfogás melletti elköteleződés (Paratici/Allegri/Pavel koprodukció)2.) a keret hozzáigazítása ehhez a koncepcióhoz (Paratici)3.) ennek a pályán való leképezése (Allegri, vagy aki lesz jövőre) Az biztos, hogy a Juventusnak kell játéka és stílusa legyen, bármi is történik. Ez a legfontosabb. Cardiff óta nincs, de ha tényleg a BL a cél, akkor ezen változtatni kell, ezt az elmúlt két év megmutatta. Ha Dybala, vagy Pjanics elpasszolása árán, akkor úgy. Legyen meg ez és akkor még adhatunk Maxnak egy évet. Nézzük meg, hogy tud-e egyet alakítani a szemléletmódján, át tud-e lépni saját korlátain. Ha viszont nincs meg mindez, akkor szerintem edzőt kell váltani nyáron, ha továbbra is a BL a cél, mert kell egy új impulzus. Dybala halott a 4-3-3-ban. Itt Pjanic működhet registaként, de akár mezzalaként is érdemes lehet kipróbálni egy Ndombele-féle szűrő előtt. Ha erre szavazunk, el kell adni Dybit. Ha Costa marad, akkor meg is vagyunk elől. Ha nem marad Costa, akkor kell Dybi helyére valaki. Chiesat én bírom. Kell fejlődnie, de nagy potenciál van benne (nem butaság a Bernáthoz való hasonlítás). Alternatívaként nem tudom, ki jöhetne még, de olyan kaliberű játékos kell, hogy döngesse a kezdő kapuját, mert Bernáttal kapcsolatban vannak kételyeim annak ellenére, hogy imádom. Dybivel a legjobb alternatíva szerintem a 4-3-1-2 lenne. Előre játszani is képes szűrő (Ndombele ismét), előtte két mezzala (Ramsey + Pjanic/Bekúr/Zaniolo), előttük Dybi, előtte két támadó (Roni és Mandzukic/Kean). Ez az, amit a Real csinált. Mandzukic/Kean az igaz prima punta, Roni kimozoghat balra, ahogy szereti, Dybire épül a támadójátékunk. Dybi alternatívája Bernát lehet: ő ebben a szerepkörben volt a legjobb az Atletico ellen. Viszont akkor a klasszikus szélsőknek kell menniük (Cuadrado, Costa). Aztán ott van még a 4-2-3-1. Ott meg lehet, hogy egyiküknek sincs hely | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-23, 10:38 | |
| - zetterberg40 írta:
úgyhogy most már hajlok afelé, hogy elcserélném Joao Félixre . Nem tudom ez a Joao Felix gyerek biztos óriási tehetség. A helyzet az, hogy 3 hónap teljesítménye miatt van ennyire (túl)hypeolva. Láttunk már 1-2 ilyen portugál srácot, pl. Renato Sanchez. Szóval én fázok ettől az egésztől. Kiadni a csatársorra megint 100 milliót amikor máshol kellene foltozni a lyukakat. Chiesa detto, baromi jó a srác ha kontrázni kell, meg ha van területe és lendülte, csak nekünk nem ez a stílusunk Berna 2.0. Írtam már ezt, Ronci, Dybala és Pjanic egyszerűen nem integrálható egy rendszerbe. Ha Allegri nem találta ki eddig akkor ki? Ronci nyilván marad, így a Dybala-Pjanic párosból valakinek menni kell. A lényeg az lenne, hogy Maxinak végre egyszer ne évközben kellene kitalálnia valami újat. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-22, 20:18 | |
| Szerintem azért több út van. A spanyol gazdaság is hasonló utat járt be a közelmúltban, mint az olasz, mégis mindent visznek mostmár hosszú évek óta a csapataik a nemzetközi porondon. Ott az állam alakította úgy a szabályozást, hogy ekkora anyagiakban megmutatkozó versenyelőnye legyen európai szinten a RealBarcanak, ami nagyon jól leképeződik a pályán is. Anglia meg a marketingre és a külföldi tőkére szavazott. Van valami persze a cikkben, de nem gondolom, hogy ez önmagában ellehetetleníti a Serie A-t. A fos infrastruktúra, az szja szabályok, az alacsony marketing érték már annál nagyobb problémák. Ha meg 4-5 csapat olyan szinten lenne menedzselve, mint a Juve, akkor nem itt tartana az olasz foci. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-22, 10:02 | |
| Italy has entered a "perma-recession"
Mielőtt ilyen 200 millás mercatoról beszélnénk ezt az "olasz recessziót görög mintára" témát érdemes bevonni az egyenletbe.
"In the 1980s and 1990s, Italians were richer, on a purchasing power parity basis, than Americans."
A gazdasági pozíció egybeesik az olasz foci európai dominanciajával is, illetve az utóbbi 20 év gazdasági lejtmenete is az olasz foci süllyedésével.
Persze olyan ez a makroökonómia mint az időjárás, senki se tudja igazából mi lesz, csak találgatnak, de a trendeket azért nagyjából el szokták találni. Nem vagyok egy nagy közgazdász, viszont pont a mutyizó korrupt olaszokból simán kinézem ezt.
Aligha lesz itt nagy költekezés, szerintem ha lesz értelmes ajánlat Dybalat simán eladjuk és nem fog minden visszafolyni a mercatonkba. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-22, 09:30 | |
| - s4tch írta:
- mindenképp ezt kellett mondania, akkor is, ha épp áruljuk a fiút.
Én ugyanazt mondtam Dybalaval kapcsolatban mint te, hogy csak Mbappera cserélném. Most már azt gondolom, hogy válaszút előtt állunk vele kapcsolatban. Én nagyon csípem, népszerű és jó a reklámja ezzel a maszkozással, de csak akkor van értelme tovább tartani, ha köré építik a csapatot és neki rendelnek alá mindent. Ez egyrészt Maxival és az eredményorientált felfogásával szerintem nem igazán fog menni (vagy fogalmazzunk úgy, hogy a kettő nem összeegyeztethető), másrészt Dybcsi teljesítménye 25-26 évesen még mindig annyira hullámzó/végletes, hogy nem vagyok benne biztos, hogy érdemes ezt meglépni. A padon túl nagy luxus Ronci után második legmagasabb fizuval, úgyhogy most már hajlok afelé, hogy elcserélném Joao Félixre (róla azt gondolom, amit Krisz ír), Maxival pedig hosszabbítanék. Persze ugyanakkor fájó lenne a távozása, pláne hogy azt érzem, valamelyik milánói csürhében kötne ki. Olvasom Agrestit és Nerozzit (nálam ők ketten a legmegbízhatóbb források). Előbbi szerint Paratici csapatrészenként olyan játékosokat figyel, akik sokoldalúak, fiatalok és egyben azért garanciát is jelentenének (védelem: Varane/Alderweireld, kp: Zaniolo/Ndombele, cs: Chiesa/Joao Félix). Eközben Pjanicsot a Real, PSG kettős vinné, ezen felül mindketten azt mondják, Dybab és Costa lehet a csapat erősítésének vezéráldozata. Nerozzi véleménye szerint amúgy nem implementálható az angol kultúra az olaszba, szóval nem hisz túlzottan hosszú Allegri-Juve együttműködésben Ferguson mintára (nyilván nem 20+ évre céloz, de 8-10 évet sem tud elképzelni). Allegrit nagyszerű edzőnek tartja, idén a formaidőzítést látta a legnagyobb problémának, amellett hogy áprilisra kidolgozott felállás/taktika/identitás nélkül érkezett meg a csapat. 50% esélyt lát Maxi maradására. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-21, 21:03 | |
| mindenképp ezt kellett mondania, akkor is, ha épp áruljuk a fiút. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-21, 19:09 | |
| Paratici szerint Dybala maradni fog. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-21, 16:02 | |
| - LeRoi10 írta:
Azért én az Ajax-szal óvatos lennék. Jó csapat, király fiatalok, 1-2 rutinosabb squad player (és most jön a de), DE... Az ajax mögött egy brutális akadémiai rendszer van, ami 12-15 éves korukra Hollandia és 1-2 környékbeli ország legjobbjait beszippantja, méghozzá nagyon hatékony módon. Ezt csinálják már évtizedek óta.
A totaalvoetbal-t sem kell szerintem bemutatni, szintén az ajax örökség része. A csillagok jó állása, egy kivételes generáció és a hatékony rendszer náluk nagyságrendileg 10-15 évente összeáll, amivel Európában is sokáig elmenetelnek, majd eladják szó szerint a fél csapatot és kezdik elölről. Ezt a rendszert ne hasonlítsuk azért a miénkhez. Itt minden évben eredményt kell produkálni, nincs olyan, hogy 1-2 vagy akár 5 év is kieshet a BL playoffból, mert majd egyszer összeáll, megmutatjuk magunkat, aztán lerabolnak, amiből évekig eléldegélünk nemzetközi eredmény nélkül.
Félreértés ne essék. Nem azt mondom, hogy a véletlen műve az, ahol most tartanak. Kőkemény munka van a csapatban és legalább ennyi a háttérmunkálatokban de ne keverjük a szezont a fazonnal. (Lásd: Tavalyi szezon, pedig akkor már Ten Hag volt az edző. Se bajnoki cím, se holland kupa, kizúgtak a BL selejtezőkből, majd kiestek az EL selejtezőkből is a Rosenborg ellen. Így európai kupában sem szerepeltek. Ez azzal bőven felérne, hogy Allegri utolsóként kiesne BL csoportból. Hagynának neki még egy évet itt szerinted? ) Engem igazából a játékstílus fogott meg, különösen a visszavágón, és ez nem elsősorban az akadémia, hanem ten Hag érdeme, azt a fajta dominanciát szeretném látni a mi csapatunktól is. Különben nem is hiszem, hogy valaha is a mi edzőnk lenne, nem illene az olasz közegbe, láthattuk, de Boer is szépen elbukott a Zinternél, pedig nyert 5,5 év alatt 4 bajnoki címet az Ajaxszal. Én nem őt látnám szívesen Allegri utódjaként, de az a játékstílus, amit ez az Ajax képvisel, nagyon is tetszetős. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 20:18 | |
| - Tankcsapda írta:
Gasperini kapott egyszer egy esély a Zinternél, nem bírta valami sokáig. Neki az Atalanta a tökéletes csapat, felfuttat egy csomó fiatalt, kiépít egy szimpatikus csapatot, erőn felül teljesít évről évre, de nem nyertes típus. Igazából Giampaolo sem tűnik annak, ő esetleg a Lazioig még felküzdheti magát, de afelett szerintem már megbukna.
Én sem bánnám, ha ten Hag jönne, de szinte esélytelen, ő szerintem most vagy jövő nyáron váltani fogja Valverdet. Azért én az Ajax-szal óvatos lennék. Jó csapat, király fiatalok, 1-2 rutinosabb squad player (és most jön a de), DE... Az ajax mögött egy brutális akadémiai rendszer van, ami 12-15 éves korukra Hollandia és 1-2 környékbeli ország legjobbjait beszippantja, méghozzá nagyon hatékony módon. Ezt csinálják már évtizedek óta. A totaalvoetbal-t sem kell szerintem bemutatni, szintén az ajax örökség része. A csillagok jó állása, egy kivételes generáció és a hatékony rendszer náluk nagyságrendileg 10-15 évente összeáll, amivel Európában is sokáig elmenetelnek, majd eladják szó szerint a fél csapatot és kezdik elölről. Ezt a rendszert ne hasonlítsuk azért a miénkhez. Itt minden évben eredményt kell produkálni, nincs olyan, hogy 1-2 vagy akár 5 év is kieshet a BL playoffból, mert majd egyszer összeáll, megmutatjuk magunkat, aztán lerabolnak, amiből évekig eléldegélünk nemzetközi eredmény nélkül. Félreértés ne essék. Nem azt mondom, hogy a véletlen műve az, ahol most tartanak. Kőkemény munka van a csapatban és legalább ennyi a háttérmunkálatokban de ne keverjük a szezont a fazonnal. (Lásd: Tavalyi szezon, pedig akkor már Ten Hag volt az edző. Se bajnoki cím, se holland kupa, kizúgtak a BL selejtezőkből, majd kiestek az EL selejtezőkből is a Rosenborg ellen. Így európai kupában sem szerepeltek. Ez azzal bőven felérne, hogy Allegri utolsóként kiesne BL csoportból. Hagynának neki még egy évet itt szerinted? ) | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 16:58 | |
| - EsztéNégy írta:
- Tegye fel a kezét, aki örült anno Allegri kispadra ültetésének nálunk. Emlékszem még, mekkora gyűlölethullám fogadta, legtöbbünk a klub hanyatlását vizionálta. Szegény Juve FB adminoknak ezrével kellett gyártani a kamu accountokat, hogy itt-ott kivehető legyen egy-egy Forza Max
A lényeg: szerintem mindegy ki jön, friss szemlélet kell még annak a kockázatnak a vállalása mellett is, hogy akár visszaesés is bekövetkezhet. Próbálkozni kell, a legrosszabb esetben elbukjuk a kilencedik scudettót, na bumm, senkit sem érdekel. Én közéjük tartoztam, most meg Allegrit védem (egy bizonyos pontig). Én adom a szemléletváltást is, viszont. Azt nagyjából úgy látom te is beismerted, hogy nem nagyon van jobb alternatíva, de szólj ha tévedek. Ha hozunk valakit aki ezt a modern, pressinges megyünk előre nem állunk le az 1-0nal focit nyomja akkor megvan a szemléletváltás, de mitől vagyunk vele előrébb? Ha mondjuk kinevezzük Zemant (egy kis túlzás hogy kiemeljem a mellékhatásokat) és jön a szép foci meg az 5-0k, attól még ő nem fogja hozni az eredményeket akár rövid akár hosszú távon és akkor megint ott tartunk, hogy kell egy új edző, aki a modern szemléletet képviseli és jobb mint Allegri. Akkor meg miért ne hagyjuk Allegrit a helyén, aki legalább a mostani eredményeket hozza, aztán ha akad majd valaki jobb nála le lehet cserélni? Illetve hiába ültetjük le Kloppot a padra, ha nem vesznek neki vagy 3 olyan középpályást akivel lehet ezt a játékot nyomni akkor ő is ugyanott van. Felteszem a kérdést: miért nem veszünk Allegrinek 3 olyan kpt? Ha valóban nincs beleszólása az igazolásokba akkor kénytelen lesz olyan játékot játszatni a csapattal, amire az új keret alkalmas. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 16:26 | |
| - s4tch írta:
ez már nem a duplahetedik csapat, nem fér bele a kísérletezgetés, az eredménynél semmi nem fontosabb.
egyébként gasperini vagy giampaolo sem lenne rossz ötlet, és nyilván most mindenki ten hagot szeretné a saját csapata padjára, de allegri olyan szinten garancia az eredményességre, ami tényleg nem terem minden bokorban. Gasperini kapott egyszer egy esély a Zinternél, nem bírta valami sokáig. Neki az Atalanta a tökéletes csapat, felfuttat egy csomó fiatalt, kiépít egy szimpatikus csapatot, erőn felül teljesít évről évre, de nem nyertes típus. Igazából Giampaolo sem tűnik annak, ő esetleg a Lazioig még felküzdheti magát, de afelett szerintem már megbukna. Én sem bánnám, ha ten Hag jönne, de szinte esélytelen, ő szerintem most vagy jövő nyáron váltani fogja Valverdet. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 16:04 | |
| - EsztéNégy írta:
- ....Próbálkozni kell, a legrosszabb esetben elbukjuk a kilencedik scudettót, na bumm, senkit sem érdekel.
ez már nem a duplahetedik csapat, nem fér bele a kísérletezgetés, az eredménynél semmi nem fontosabb. egyébként gasperini vagy giampaolo sem lenne rossz ötlet, és nyilván most mindenki ten hagot szeretné a saját csapata padjára, de allegri olyan szinten garancia az eredményességre, ami tényleg nem terem minden bokorban. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 15:49 | |
| Jobb opciót nehezen lehet találni, Allegri top 5 kategória. Viszont több körülmény is azt mutatja, itt az ideje a leváltásának. 1. Van úgy, hogy elfárad a kapcsolat az edző és a játékosok között, és akár egy gyengébb új edző is hozhat előrelépést. Ezt gondolták sokan a Conte-Allegri cserénél is, aztán láss csodát, Maxi gyorsan elhallgattatta a kritikus hangokat. Én speciel örültem az ő kinevezésének abból a szempontból, hogy már bizonyított a Milanban, és láthattuk, hogy amikor egy Ibra-Robinho-Boateng-Mexes-Cassano-van Bommel fémjelezte gárdát kell összetartani, állta a sarat, és azért amikor hozzánk érkezett, volt 1-2 problémás alak a keretben. 2. Allegri defenzív, precíziós taktikája feküdne a keretnek, de a támadósorban - és különösen Ronaldoban - rejlő lehetőségeket ellehetetleníti. Ezt nyilván a középpálya lassúsága is akadályozza, de Allegri korábban sem a gyors futballt erőltette. Sem a kezdeményezésre, sem a hatékony kontratámadásokra nem fektetünk elég hangsúlyt, leginkább azért, mert nincs meg hozzá a megfelelő tempó. 3. Nem tud megújulni Maxi. Legutóbb 2017-ben volt egy zseniális húzása, amikor felpakolta a csapatot 4-2-3-1-ben, ami fél szezon alatt elfáradt, mert az nonszensz, hogy Pjaca kiesésével előre nem volt értékelhető cserénk. Allegri váltott háromvédős rendszerre, ami nem is volt olyan hatékony. Azóta meg leginkább 4-3-3, ami alapvetően jó lenne, de gyenge hozzá a középpályánk. Nem lenne semmi gond az elképzeléssel, de a játékosállomány kevés hozzá, én most csak a 3-4-3-ban látnék fantáziát. 4. Van 5 középpályásunk. Ezt mégis hogy gondolta a vezetőség? Marchisiot csak úgy lett volna szabad elengedni, ha hozunk a helyére valakit, és levesz bizonyos játékperceket Pjanicról és Matuidiről. Mindketten 3000 perc közelében járnak, és csak nálunk, a válogatott nincs benne. Bentancur 2500 fölött, Can ősszel volt sokat sérült, Khedira egész szezonban az, Marchisio öregen is hasznos lett volna. Úgyhogy vagy formációváltás, vagy eggyel több középpályásra lenne szükség. 5. Azt nem értem, hogy Allegri az első három - de igazából négy - szezonjában a tavaszra helyezte a hangsúlyt, annyi, hogy a negyedik szezonban ez a Real elleni kiesés miatt nem lett kimaxolva. Most viszont olyan, mintha december óta behúztuk volna a kéziféket, és csak 1-2 meccsen villogunk. 6. Kevés a vezéregyéniség a keretben. Ebben a szezonban, mióta Contet kinevezték, állunk talán a legrosszabbul ezen a téren. Chiellini, Bonucci, Mandzukic, Ronaldo, ennyi jelenleg. Bernardeschi esetleg az lesz, de jelenleg van négy. Buffon távozásával komoly veszteség ért minket e téren, de akár Marchisio is sorolható ebbe a körbe. Bonucci a milánói kitérője miatt kétes megítélésű, ez megint csak rontja az összképet. Pirlo, Vidal, Pogba, Tevez, Dani Alves, Evra, mind-mind olyan játékosok voltak, akik a játéktudásuk és/vagy a személyiségük miatt ebbe a körbe sorolhatók. Persze ez utóbbi és a 4. pont nem igazán Allegri hibája, úgyhogy ez nem is igazán az ő lecserélése, hanem a szemléletváltás kellene, de én nem hiszem, ha szólt volna kicsit erélyesebben egy 6. középpályásért, ne szereztek volna egyet. A lényeg, hogy kell a csere, és szerintem nem még egy szezont várva. Jövőre be kell húzni a BL-t, de azt csak egy erős középpályával és támadóbb focival lehet elérni, viszont nem biztos, hogy ezt Allegri meg tudja valósítani. 7. És ezt ki is hagytam: a sérülésektől már retteghetünk, mióta Allegri az edző, szerintem nem volt egy épkézláb szezonunk e tekintetben. Szeretné ő rotálni a játékosokat, de ilyen sérüléshullámokkal esélytelen. Én nem hiszem, hogy kizárólag az orvosi stáb hibája, az edzésmódszerekben is van hiba, a Milanban is ugyanez volt a helyzet, amikor ő volt az edző. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 14:55 | |
| Engem is rohadtul felbaszna ha valamelyik moslék milánói vagy afrikai brigád nyerné a scudettót. Mellesleg szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz, az Ajax egy lófasz bajnokságból jön ahol fej-fej mellett haladnak a PSV-vel, a Tottenham,Pool egy brutálisan erősből, A Barca meg gyakorlatilag bajnokként....tavaly mi is tűzben voltunk tartva a bajnokságban, idén láb lógatva jöhettünk, a végeredmény ugyanaz lett... Ami ki lehetne még próbálni, hogy végre Maxi kapjon egy BL esélyeshez méltó középpályát + a sérülésekkel csinálni valamit. Amiről elég keveset olvasni, pedig kizárt, hogy ez még senkinek nem szúrja a szemét a klubnál/sajtónál. Bevallom Contét imádtam és anno én se örültem Maxinak, de azóta mindkettőről sokat változott a véleményem. Conte max spiritóban tehet hozzá a csapathoz, de nem hiszem, hogy azzal lehetne BL-t nyerni. Közben egy firenzei(?) újság szerint (La Nazione) ma egyeztetés lehet a két klub között Chiesáról és Milenkovicról, utóbbi szerintem kifejezetten jó fogás lehet, előbbit én meghagynám az internek, ő még a Fio-ban is igen hullámzó ahhoz képest amennyit kérnének érte. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-04-20, 14:04 | |
| - LeRoi10 írta:
Tudom, hogy nem számítok, de engem érdekel. Szar a mezőny, de úgy csinálni mintha egy scudetto semmit sem érni szerintem baromság. A győzelmek sosem jönnek maguktól, még ha kívülről így is gondolják. Az olasz kupa sem érdekelt szart sem egészen addig, amíg 4 győztes év után ki nem estünk. Allegri nyilván védeni is akarja magát, amikor ilyeneket mond, de én nagyrészt egyetértek vele: Ez a BL őrület hosszútávon nem segít a csapaton. Meg kell célozni, rá kell menni, de nem szabad, hogy megszállott legyen a szurkolótábor és a csapat.
Túl kellett volna menni az Ajaxon, de ez a csapat messze nem tart ott, ahol mondjuk a Barcelona. Menedzsmenti szinten kéne egy kis szemléletváltás, hogy betömjük a réseket és ne kukázzunk folyton. De ez már lerágott csont itt a fórumon, nem szeretném magam folyton ismételgetni. Így van, a bajnokság igenis fontos. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|