Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-15, 15:09
Krisz írta:
Gólkiralyt meg ilyeneket hol kell tippelni?
A bajnok és a gólkirály opciót kikapcsoltam mert úgy gondoltam arra nem lesz igény De ha szeretnétek visszakapcsolhatom, kérdés hány pontot érjen? Alapból 100 pontot hoz mindkettőre.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-15, 14:47
CsT írta:
Itt szerintem le lehet tippelni az egész szezont is
Amúgy meg gyertek már legyünk legalább 8-an
Gólkiralyt meg ilyeneket hol kell tippelni?
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-15, 13:21
CsT írta:
regiztem én is!
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 22:18
DartagnanX írta:
Én nem fogok részt venni, mert kb a harmadik fordulóban felejtenék el tippelni először. Viszont eszembe jutott egy NAGYON VICCES történet. Volt valami oldal (talán most is van), ahol a Premier League meccseire lehetett tippelni. Pontot kaptál a kimenetre, a gólarányra és ha telibe találtad a gólok számát, akkor valahogy úgy volt ,hogy annyi pontot kaptál, ahány gól esett. Vagy valami ilyesmi. És úgy nyertem meg az egész idényt, hogy az utolsó fordulóban telibe találtam egy 5-3-as meccset, és kaptam érte egycsilliárd pontot. Amin azóta is röhögök.
laac likes this post
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 21:20
CsT írta:
Na nevezzük nevén a gyereket, hogy tippjáték címen mire gondoltam.
Aki részt venne annak az első dolga az lenne, hogy regizzen a https://tipper.io/hu/ oldalon. Egyszerű e-mail címmel, fészbukkal is lehet.
Ha megvan a regi, akkor már el tudja érni az általam létrehozott zárt csoportot ezen a linken: https://tipper.io/hu/bianconeri-habochfn?join=hmxhgp1vwachdhcr Itt katt képre amin Puli ráélvez Maxi hajára.
Itt kellene tippelni a serie A meccseire, csak be kell írni a tippet, nem kell menteni és meccs kezdésig bármikor, bármennyiszer módosítható.
A pontozásnál én egy egyszerű formulát választottam: Kimenetel 3 pont, gólarány eltalálása (tehát pl 3-1 lett és te 4-2-őt tippeltél) 5 pont, telitalálat 10 pont. Ha valaki tud jobbat írja nyugodtan de szerintem a fordított gólkülönbség és az összes gól eltalálása már túl sok opció.
Lehetne még végső győztesre és gólkirályra tippelni, de ennek megint nem sok értelmét látom (gólkirályét esetleg ).
Amint 1 tippet is leadtál, a következő belépésnél már látni fogod magad az eredmény listában.
Gyertek!
Én nem fogok részt venni, mert kb a harmadik fordulóban felejtenék el tippelni először. Viszont eszembe jutott egy NAGYON VICCES történet. Volt valami oldal (talán most is van), ahol a Premier League meccseire lehetett tippelni. Pontot kaptál a kimenetre, a gólarányra és ha telibe találtad a gólok számát, akkor valahogy úgy volt ,hogy annyi pontot kaptál, ahány gól esett. Vagy valami ilyesmi. És úgy nyertem meg az egész idényt, hogy az utolsó fordulóban telibe találtam egy 5-3-as meccset, és kaptam érte egycsilliárd pontot. Amin azóta is röhögök.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 16:32
laac írta:
csatlakoztam!!Túl sokan sem jó,ha leszünk!! A telitalálatnak a 10pont,nem lesz sok ??Nagyon el tudok akkor húzni már az elején!
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy 8 v 10 pont legyen-e...?
laac likes this post
laac Labdaszedő
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 14:25
CsT írta:
Aki részt venne annak az első dolga az lenne, hogy regizzen a https://tipper.io/hu/ oldalon. Egyszerű e-mail címmel, fészbukkal is lehet.
Ha megvan a regi, akkor már el tudja érni az általam létrehozott zárt csoportot ezen a linken: https://tipper.io/hu/bianconeri-habochfn?join=hmxhgp1vwachdhcr Itt katt képre amin Puli ráélvez Maxi hajára.
Itt kellene tippelni a serie A meccseire, csak be kell írni a tippet, nem kell menteni és meccs kezdésig bármikor, bármennyiszer módosítható.
A pontozásnál én egy egyszerű formulát választottam: Kimenetel 3 pont, gólarány eltalálása (tehát pl 3-1 lett és te 4-2-őt tippeltél) 5 pont, telitalálat 10 pont. Ha valaki tud jobbat írja nyugodtan de szerintem a fordított gólkülönbség és az összes gól eltalálása már túl sok opció.
Lehetne még végső győztesre és gólkirályra tippelni, de ennek megint nem sok értelmét látom (gólkirályét esetleg ).
Amint 1 tippet is leadtál, a következő belépésnél már látni fogod magad az eredmény listában.
Gyertek!
csatlakoztam!!Túl sokan sem jó,ha leszünk!! A telitalálatnak a 10pont,nem lesz sok ??Nagyon el tudok akkor húzni már az elején!
_________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
CsT likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 12:34
Na, ez jó munka volt, első vagyok jelenleg.
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 10:55
Gyertek!
laac likes this post
laac Labdaszedő
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 09:17
CsT írta:
Én egyszer nyertem egy másik juvés oldal tippjátékán (második hellyel) egy eredeti eb labdát, ezen kívül mindig a alsó harmadban végeztem.
Szóval akkor te nem vennél részt?
Torrent oldalon nyertem focis tippjátékban,szart sem kaptam!!
_________________ Forza JUVE&Heja SVERIGE!!!!
CsT and bombahoppa like this post
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-14, 00:18
CsT írta:
Na akkor már ketten vagyunk! Eddig az ezüstérem biztos.
De ha a szezonban meghág mindenkit a csapat -ami elkerülhetetlen, ezt mind tudjuk- akkor jövő nyáron a tippversenyen mindenki holtversenyben végez? Jó nagy dobogó kell majd, hogy mind odaférjünk az orgiárakarommondani.. ünneplésre
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-13, 23:26
bombahoppa írta:
Dehogynem!
Na akkor már ketten vagyunk! Eddig az ezüstérem biztos.
bombahoppa likes this post
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-13, 23:13
CsT írta:
Én egyszer nyertem egy másik juvés oldal tippjátékán (második hellyel) egy eredeti eb labdát, ezen kívül mindig a alsó harmadban végeztem.
Dehogynem!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-13, 23:13
bombahoppa írta:
Szerintem faszság, de online céges EB tippen német-magyar-tunéz-török kollegák között kb. 100 indulóból második lettem. Nyereményem egy originál magyar EB mez lett vala.
Titkos receptem a csapatok Juve játékos indexe volt. Itt nem működne...
Példa: Bajnok: JUVE Gólkirály: CR Edző: Max Mentor: Moggi MVP: Chiesa Szurkoló: bombaboppa Koktél: Daiquiri Ellenség: Nem, nem, soha!
CsT likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-13, 23:11
bombahoppa írta:
Szerintem faszság, de online céges EB tippen német-magyar-tunéz-török kollegák között kb. 100 indulóból második lettem. Nyereményem egy originál magyar EB mez lett vala.
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-13, 23:06
CsT írta:
Lenne egy kérdésem: Mit szólnátok egy Serie A tippjátékhoz?
Ha lenne 8-10 ember akkor már lenne értelme...a győztes nyereménye lehetne az, hogy nem utal tagdíjat 1 évig
Aki részt venne az lájkolja már ezt a bejegyzést vagy írjon rá valamit. Igazából akartam egy szavazást kiírni, régebben lehetett, de fogalmam sincs hogy kell (a 3 Gösser se segített)
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-08-13, 21:50
Lenne egy kérdésem: Mit szólnátok egy Serie A tippjátékhoz?
Ha lenne 8-10 ember akkor már lenne értelme...a győztes nyereménye lehetne az, hogy nem utal tagdíjat 1 évig
Aki részt venne az lájkolja már ezt a bejegyzést vagy írjon rá valamit. Igazából akartam egy szavazást kiírni, régebben lehetett, de fogalmam sincs hogy kell (a 3 Gösser se segített)
laac, bombahoppa and Malloy like this post
simoon Segédedző
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-05-28, 18:19
_Tyler írta:
azért maradt Sarri, mert mindig a klub aktuális edzője szerepel ott, és jelenleg ilyen nincs, így maradt az utolsó ilyen ember neve. remélhetőleg hamarosan lesz ok Sarri nevének lecserélésére
ok van edzőnk, sári taka van
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-04-28, 13:26
CsT írta:
Vagy Lapo orrlyuka!
Lapo minden lyuka tartogat meglepiket.
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-04-28, 07:51
simoon írta:
cicuskák
cserélné valaki a profilnál Sarrit Pirlora? több okból i lennék inkább az Ő jobb keze
csókok
azért maradt Sarri, mert mindig a klub aktuális edzője szerepel ott, és jelenleg ilyen nincs, így maradt az utolsó ilyen ember neve. remélhetőleg hamarosan lesz ok Sarri nevének lecserélésére
_DREAM_ and Petike007 like this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-04-27, 09:51
Krisz írta:
Esetleg Lapo jobb keze még egy érdekes opció lehetne.
Vagy Lapo orrlyuka!
virracocha likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-04-27, 09:46
Petike007 írta:
Nyuszitappancs most is inkább Pirlo? Vagy jobb szundival egy El mint Bagossal egy Bl?
Esetleg Lapo jobb keze még egy érdekes opció lehetne.
Malloy likes this post
Petike007 Segédedző
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-04-26, 22:35
simoon írta:
cicuskák
cserélné valaki a profilnál Sarrit Pirlora? több okból i lennék inkább az Ő jobb keze
csókok
Nyuszitappancs most is inkább Pirlo? Vagy jobb szundival egy El mint Bagossal egy Bl?
simoon Segédedző
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2021-02-06, 18:52
cicuskák
csókok
CsT and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2020-10-04, 00:02
A german - brazil no player videon lehaltam, de a kommenteken még jobban.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2019-04-21, 10:35
Mehet FB borítóképnek
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2018-12-03, 11:42
Látom sikerült a tripletta bulival összekötött éves szezonzáró blog gyűlésre, előzenekarnak lekötni a Slayert. lehet mégis befizetem a decemberi tagdíjat is.
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2018-07-13, 18:54
137,45 Euró névvel ellátott mez
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2018-07-13, 17:34
A hivatalos bejelentést követő 24 órában több mint fél millió Rinyáldó mezt adtak el.
Nem tudom mennyit kap ebből a klub és mennyit az adidas, de mondjuk 100 eurós mezárrál és mondjuk 20%-os résszel számolva is:
500.000 x 100 euro = 50.000.000 * 0,2 = 10.000.000 euró Gyakorlatilag 1 nap alatt bejött az éves fizuja amit a klubtól kap.
Mindent bele divatok! Nyomjátok! $$$$
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2018-07-13, 12:57
Ja, ja, meg a Balatonalatt-átúszás is ütött!
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: A világ legjobb blogja 2018-07-13, 12:40
Oké, az utolsó két kommenten konkrétan elpusztultam