Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 | |
|
+13EsztéNégy simoon LeRoi10 bombahoppa buktar tjunior Téjlor89 Krisz Tankcsapda _DREAM_ CsT Malloy s4tch 17 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 14:29 | |
| - juventute írta:
- Megint a Juventus kezdjen el magyarázkodni, mégis, milyen okból kifolyólag? Közleményt kéne kiadni?? Kiderült, hogy Nedved meg Paratici huhogott a lelátóról? Édes istenem...
Allegri elmondta a megoldást, pont.
Az pedig aggasztó, hogy egy 19 éves gyerek megváltóként mutogat magára a harmadik gólja után (Empoli). Mi lesz 20 után? Tudjuk...
Ez a sztori túlmutat Keanen, csak most ő van előtérben. Matuidi is kiakadt, de ott van Sándor, Pumukli és Koszta is. A klubnak nem azért kellene valamilyen módon reagálnia erre az egészre mert magyarázkodnia kellene, hanem mert a játékosait undorító módón betámadták, ki kell állniuk mellettük. | |
| | | juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 13:31 | |
| A csapatkapitány és a vezetőedző is kiállt Kean mellett - utóbbi ma is, Bonucci szavaira is reagálva. Akik ezt nem akarják meghallani, azok már úgyis ítéletet hoztak, nekik minden további csak magyarázkodás.
Nem látom Keant a mindennapokban, de süt Allegri nyilatkozataiból, hogy épp próbálja a földön tartani, miközben 3-4 meccsen van túl. Reméljük, sikerül. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 13:03 | |
| Én sem véltem sztárallűröket felfedezni eddig Keannél. Persze ez változhat. Eddig amit láttam, az annyi, hogy alázatosan, szorgalmasan teszi a dolgát, van benne egy egészséges önbizalom és az anyukájával együtt nagyon hálás a Juventusnak. Az egesz meccses huhogást is példaértékűen kezelte. Tudomást sem vett róla egészen a góljáig. A gólöröm meg a minimum volt. Minimálisan volt provokatív és egy reakció volt. Neki is kijárt ennyi elégtétel, a Cagliari szurkolók meg megérdemeltek ennyi baszogatást.
Azzal teljesítené be szépen Bonu az elmúlt két eves tevékenységét, ha közvetetten miatta menne el Kean. Gyűlölöm ezt a suttyót, az én szememben már menthetetlen. Szerintem Melo óta nem gyűlöltem Juve játékost, de most ez a helyzet. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 12:47 | |
| - juventute írta:
- Megint a Juventus kezdjen el magyarázkodni, mégis, milyen okból kifolyólag? Közleményt kéne kiadni?? Kiderült, hogy Nedved meg Paratici huhogott a lelátóról? Édes istenem...
Az pedig aggasztó, hogy egy 19 éves gyerek megváltóként mutogat magára a harmadik gólja után (Empoli). Mi lesz 20 után? Tudjuk...
1. senki nem írta, hogy a klubnak magyarázkodnia kellene, hanem csak annyit, hogy jobban ki kellene állnia Kean mellett. ezzel pedig én nem tudok vitatkozni. az lehet, hogy a színfalak mögött a klub lebaszta Bonuccit, de én nyilánosan is elmondtam volna, hogy a Patkány faszságot mondott, és kikérjük magunknak, hogy az ellenfél játékosaival így viselkedjenek, mint ahogy azt Matuidivel és Keannal tették Cagliariban 2. Kean gólöröme a szokásos volt az Empoli ellen (legalábbis a Bolgna ellen ugyanígy örült), és nehogy már szerénykednie kelljen, ha gólt rúg 19 évesen (vagy hogy egyáltalán gólt rúg valaki). egy csomóan félnek attól, hogy olyan lesz, mint Balotelli, mert állítólag ő a kedvence, a példaképe (de van olyan forrás is, ami szerint Obafemi Martins volt a példaképe). nos, szerintem azon kívül, hogy Balotelli a kedvence, nem sok jel utal rá, hogy követné a példáját a kreténségben. Balotelli 17 évesen már egy ősbunkóként durváskodott a pályán, durcáskodott, játszotta az eszét. Kean eddig egyket sem csinálta. Kean gólöröme legyen a legdurvább dolog, amit egy játékos művel, és akkor sokkal kevesebb faszkalapot látnánk a pályákon, engem Benatia vagy éppen Piatek gólöröme sokkal jobban zavar. | |
| | | juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 11:12 | |
| Megint a Juventus kezdjen el magyarázkodni, mégis, milyen okból kifolyólag? Közleményt kéne kiadni?? Kiderült, hogy Nedved meg Paratici huhogott a lelátóról? Édes istenem...
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 10:23 | |
| Szerintem Raiola hozzáállása pont ellenkező lesz, mint amit sokan várnak, inkább tippelnék egy "elviszem innen a rasszizmus miatt" vonalra mint a "szövetség megtámadására".....neki az a jó ha Keant el tudja adni mert abból csepeg neki a legtöbb. Bonucci meg agyhalott, szerintem se akart rosszat, csak rosszkor, rossz helyen nyilvánult meg. Bár legalább lesz egy ütőkártyának vele szemben ha el akarjuk adni! | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 10:09 | |
| Bonucci több szempontból is hülye volt. Közdjük ott, hogy Bonuccinak (vagy éppen nekem) fogalma nincs milyen lehet amikor valakit a bőrszíne miatt csesztetnek. Aztán ott van az a dolog, hogy Kean provokált. Tény és való, hogy a gólörömét lehet annak tekinteni. Kean is lehetett volna okosabb, nem szabad felülni minden IQ ninja provokációjának (persze itt megint mejön, én könnyen pofázom, sosem diszkrimináltak semmiért). DE, és ez fontos, előtte is huhogott a sok bagoly ergo Kean sokkal inkább reagált mint szándékosan provokált, A másik, szerintem ez a legrosszabb az egészben, a csapattársamért ha csak valami nagy baromságot csinál, kiállok. Majd az öltözőben elmondom, neki, hogy szerintem mit csinált rosszul de nem a sajtónak okoskodom. Bonuccinak annyit kellett volna mondania, hogy kapják be a huhohóg, egymás közt Keannak meg annyit, hogy ne ülj fel a provokációnak tesó, neked is jobb lesz. Éppen ezért kellene Bonunak egy kis fejmosás a klubtól a színfalak mögött, meg egy közlemény amiben elítélik a rasszizmust. Pont egy ilyen sztori kell ahhoz, hogy Raiola nyeregben érezhesse magát és elvigye Keant. Pedig már éppen kinevelt a klub egy játékost a kezdő(közelé)be egy évtized után.... | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 09:14 | |
| Pl. ott van Allegri, letolta Keant a provokálása miatt, de közben a maga stílusával nekiment a rasszista szurkolóknak is. Ez az ember taníthatná a focistákat a nyilatkozattételre, Bonucci meg az első sorból figyelhetné az oktatást. Én majdnem biztos vagyok abban, hogy Bonucci hasonlóan vélekedik, mint Maxi, csak amíg Allegri okos ember, addig Bonucci nem képes ilyen helyzetekre reagálni, ez a nagy differencia. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-05, 09:08 | |
| - Téjlor89 írta:
- Nagyon rossz irányba halad ez az egész Kean dolog. Bonucci egy pöcs, de azt nem értem, hogy miképp lehetséges az, hogy továbbra sem tett semmit a klub. Nagyon kellett volna egy Agnelli nyilatkozat, amiben leteszi a nagyesküt, hogy ő lesz az antirasszista törekvések úttörője az olasz fociban. Napok óta Kean és a Juve a téma a nemzetközi sajtóban és mostmár így, hogy látványosan semmit nem tett a klub, lassan nem is a Cagliari szurkolók tűnnek fel negatív főszerepben, hanem a Juve, aki teljesen cserben hagyta a 19 éves játékosát. Őszintén szólva, kb. helyes is ez a gondolatmenet sajnos. Nem tesz túl jót a brandnek, meg Kean szerződéshosszabbításának ügyét sem feltétlenül lendíti előre. Nem értem, Agnelli miért nem látja ezt...
Engem inkább ez zavar, hogy a klub nem állt ki teljes mellszélességgel Kean mellett. A rasszista szurkolók hosszú évek óta problémát jelentenek, és addig, amíg én kívülállóként letudom azzal, hogy ezek az emberek érzelmileg és értelmileg sérültek, addig aki kapja ezeket a támadásokat, az nem fogja tudni egy pillanat alatt maga mögött hagyni a dolgot. Abszolút elítélem a dolgot, mert az előítéletek rohadt sok probléma forrását jelentik, a rasszizmus pedig ennek az egyik csúcsa. Bonucci pedig egyszerűen nem számol el háromig, mielőtt nyilatkozik. Egyfelől valószínűleg az ő megszólalása miatt nem adott ki a vezetőség hivatalos közleményt, mert két játékos közül az egyiket úgyis támadják vele. Másfelől pedig ha egy kicsit másképpen fogalmazza meg a mondandóját, már nem lenne ennyire negatív. Azzal semmi hülyeséget nem mondott, hogy példát kell mutatniuk, hiszen a legnépszerűbb sportág elitjéhez tartozik a klub. De ha hozzáteszi, hogy egyébként megérti a reakcióját, akkor ennek a nyilatkozatnak az égvilágon nem lett volna semmilyen visszhangja, így meg... nos, látjuk. Nem is véletlen, hogy sokan Bonuccira ráförmedtek (Thuramnál különösen nem lepődtem meg), én azt remélem, hogy Keannek személyesen másképp fogalmazta meg a tanácsait. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-04, 19:54 | |
| Nagyon rossz irányba halad ez az egész Kean dolog. Bonucci egy pöcs, de azt nem értem, hogy miképp lehetséges az, hogy továbbra sem tett semmit a klub. Nagyon kellett volna egy Agnelli nyilatkozat, amiben leteszi a nagyesküt, hogy ő lesz az antirasszista törekvések úttörője az olasz fociban. Napok óta Kean és a Juve a téma a nemzetközi sajtóban és mostmár így, hogy látványosan semmit nem tett a klub, lassan nem is a Cagliari szurkolók tűnnek fel negatív főszerepben, hanem a Juve, aki teljesen cserben hagyta a 19 éves játékosát. Őszintén szólva, kb. helyes is ez a gondolatmenet sajnos. Nem tesz túl jót a brandnek, meg Kean szerződéshosszabbításának ügyét sem feltétlenül lendíti előre. Nem értem, Agnelli miért nem látja ezt... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-04, 13:43 | |
| - Krisz írta:
- Azt a 40-50 szurkolót tehát kitiltják a stadionból? Remélem tőlünk valaki (nem Ken) majd jól beleáll a szövetségbe. Raiola tutira fog pofázni (ez a dolga) abban biztos vagyok.
ááá, ez olaszország, egy másik, következmények nélküli shithole country. forza mino, most tényleg szükség van a nagy pofájára. viszont az milyen érdekes lenne, ha bonbonnak a city és sterling ellen kéne az elődöntőben játszania. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-04, 13:37 | |
| - s4tch írta:
- a cagliari megúszta a stadion- és/vagy szektorbezárást. indoklás: csak 40-50 szurkoló huhogott, ez aránytalanul kevés, ennyi miatt csak büntetést kap a klub.
vicc bazmeg. még az hiányzik, hogy kean kapjon egy pénzbüntetést a provokatív ünneplésért, és úgy kerek lenne a történet. Azt a 40-50 szurkolót tehát kitiltják a stadionból? Remélem tőlünk valaki (nem Ken) majd jól beleáll a szövetségbe. Raiola tutira fog pofázni (ez a dolga) abban biztos vagyok. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-04, 13:31 | |
| - s4tch írta:
- a cagliari megúszta a stadion- és/vagy szektorbezárást. indoklás: csak 40-50 szurkoló huhogott, ez aránytalanul kevés, ennyi miatt csak büntetést kap a klub.
vicc bazmeg. még az hiányzik, hogy kean kapjon egy pénzbüntetést a provokatív ünneplésért, és úgy kerek lenne a történet. bravó | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-04, 12:56 | |
| a cagliari megúszta a stadion- és/vagy szektorbezárást. indoklás: csak 40-50 szurkoló huhogott, ez aránytalanul kevés, ennyi miatt csak büntetést kap a klub.
vicc bazmeg. még az hiányzik, hogy kean kapjon egy pénzbüntetést a provokatív ünneplésért, és úgy kerek lenne a történet. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 15:20 | |
| - virracocha írta:
"Kean deve però evitare alcune esultanze e qualche gesto lezioso di troppo. Bisogna avere rispetto dell'avversario"
Én erre a részre gondoltam. Van benne egy kis nevelő célzat. Félreértés ne essék, én is azt gondolom, hogy Ken és Matuidi reakciója teljesen érthető és jogos volt. Csak próbálom megfejteni a Bonucci nyilatkozata mögötti értelmet, mert ez így nagyon gáz. Bonucci sosem volt egy lángelme, ez különösen retardált volt tőle. Még ha igaza is van és nevelni is akar, akkor sem állhat bele egy csapattársba, illetve foglalhat állást a huhogók mellett egy ilyen kényes témában. Nem várom el tőle, hogy egy sakknagymester stratégiai gondolkodásával cselekedjen, de reflexből tudnia kéne, hogy ilyen helyzetekben vagy kussoljon vagy álljon ki teljes vállszélességgel Ken mellett elítélve a rasszizmust. | |
| | | virracocha Labdaszedő
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 12:02 | |
| - s4tch írta:
abban viszont megdicsérte keant, hogy - matuidivel együtt - okosan viselkedtek. "Kean deve però evitare alcune esultanze e qualche gesto lezioso di troppo. Bisogna avere rispetto dell'avversario" Én erre a részre gondoltam. Van benne egy kis nevelő célzat. Félreértés ne essék, én is azt gondolom, hogy Ken és Matuidi reakciója teljesen érthető és jogos volt. Csak próbálom megfejteni a Bonucci nyilatkozata mögötti értelmet, mert ez így nagyon gáz. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 11:28 | |
| - virracocha írta:
- Én csak olaszul olvastam a nyilatkozatot.
abban viszont megdicsérte keant, hogy - matuidivel együtt - okosan viselkedtek. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 11:10 | |
| - simoon írta:
OK felcsutba Deal | |
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:57 | |
| - s4tch írta:
- allegri nyilatkozatát a football italia erősen félrefordította.
Én csak olaszul olvastam a nyilatkozatot. A másikban viszont egyértelmű a megoldás. Ki lehet szűrni a rendbontókat, csak akarni kell. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:52 | |
| - CsT írta:
Isten ments, menjen a lilákhoz vagy vidibe! OK felcsutba | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:40 | |
| - CsT írta:
- Nehéz ebben a témában okosat írni, de szerintem mindkét oldalnak van igazsága, persze pont a csicska szájából elég nevetségesen hangzik. Szerintem Kent csak visszafogni akarják, hogy ne üljön fel az ilyesfajta provokációnak és ne váljon Balotellivé.
A tegnapi eset durva volt, de néha tényleg túl van húzva ez a rasszizmus dolog mint kellene (illetve olyan dolgot állítanak be annak ami nem az), persze a legnagyobb gond, hogy megoldás nincs rá, a szektor/stadion bezárás, pontlevonás...stb mindenkivel kibaszik nem csak azokkal akikkel tényleg ki kellene...persze az sem megoldás ha elfordulunk. allegri elmondta a megoldást: a nézőtér ezer éve be van kamerázva, így azonosíthatóak a huhogók. ki kell őket tiltani örökre a stadionokból, és kész. kurva egyszerű ez. az angolok ugyanezt csinálták az erőszakos szurkolókkal heysel után. mindkét oldal igazságát valahogy nem látom. egyébként keanből nem lesz balotelli: tegnap az egyébként jogos sárgáját követően folyamatosan huhogtak neki, ő meg végigmelózta a meccset, és lőtt egy gólt. ilyet balotelli sosem tett, ő a hisztit választotta. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:26 | |
| - simoon írta:
igazán elmehetne a fradiba Isten ments, menjen a lilákhoz vagy vidibe! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:23 | |
| Nehéz ebben a témában okosat írni, de szerintem mindkét oldalnak van igazsága, persze pont a csicska szájából elég nevetségesen hangzik. Szerintem Kent csak visszafogni akarják, hogy ne üljön fel az ilyesfajta provokációnak és ne váljon Balotellivé.
A tegnapi eset durva volt, de néha tényleg túl van húzva ez a rasszizmus dolog mint kellene (illetve olyan dolgot állítanak be annak ami nem az), persze a legnagyobb gond, hogy megoldás nincs rá, a szektor/stadion bezárás, pontlevonás...stb mindenkivel kibaszik nem csak azokkal akikkel tényleg ki kellene...persze az sem megoldás ha elfordulunk. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:21 | |
| - s4tch írta:
- bonucci mekkora fasz, te jó ég.
igazán elmehetne a fradiba | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 10:07 | |
| allegri nyilatkozatát a football italia erősen félrefordította. | |
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 09:25 | |
| Valami hasonlót mondott Allegri is, csak finomabban. Nyilván meg akarják tanítani a kissrácnak, hogy ne üljön fel a provokációnak, hanem csak csinálja a dolgát. Vagyis csak gondolom, de az biztos, hogy elég nagy kreténségnek tűnik ez a nyilatkozat Bonutól. Az olasz stadionokban nem ismeretlen dolog ez, és sajnos a jelenlegi politikai közbeszéd még inkább bátorítja ezeket az idiótákat. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 09:18 | |
| A fejembe nem fér, hogy miként mondhatta ezt ez a köcsög. Agnellitól kéne valami erős anti-rasstista gesztus, mert ez így Kean felé sem korrekt, meg a Juve imázsának is ártalmas. Bonuban az a jó, hogy egyszerre kártékony a pályán belül és azon kívül... | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 00:18 | |
| - s4tch írta:
- bonucci mekkora fasz, te jó ég.
Mutassa már meg neki ezt valaki tavalyról: https://mobile.twitter.com/juvefcdotcom/status/1113200200217190400Idióta. Meg a Cagliari elnöke is. Le kellett volna jönnünk a pályáról. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-03, 00:00 | |
| bonucci mekkora fasz, te jó ég. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 2019-04-02, 22:55 | |
| Én ezt a Ken gyereket már most bátran bent hagynám a kezdőben Mandzsu helyén. Oké, ma azért hagyott ki nagy helyzetet is, de az utóbbi hónapokban a horvát helyzetbe se került, ez a töki meg nagyon érzi a leshatárról indulást A Catania meg no komment, rendkívül szimpatikus volt ahogy 70 percig védték a szűk vereséget és szarrárúgtak mindig mindenkit... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 | |
| |
| | | | Cagliari - Juventus, 2019.04.02. 21:00 Digi1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|