Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1

Go down 
+10
Tankcsapda
sneco7
virracocha
tjunior
bombahoppa
s4tch
Malloy
LeRoi10
Krisz
CsT
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-05, 14:06

s4tch írta:
illetve ne felejtsük a belső védőinket sem: chiellini nélkül egyszerűen ez egy lyukas, gyenge védelem. kivétel nélkül bizonytalan a csapat hátul, amikor chiellini nincs a pályán. ezért van rettenetesen szar érzésem a következő szezonnal kapcsolatban.

Én ezt mondom már jó ideje. Ha ő kiöregszik vagy csak hirtelen/látványosan elkezd kopni, nagy pácban leszünk. Sokkal nagyobb gondnak látom ezt a középpályánál, még ha furán is hangzik. 

A védelembe nem fiatal reménységet, közepes megoldást, elfogadható játékost kell venni, hanem olyat, aki gyakorlatilag fixen garanciát jelent, és ez az illető vezér alkat is legyen. Ilyenből mondjuk van egy. Tudjuk ki az, és Barcelonaba igazol.
Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 16:25

Malloy írta:

Szerintem meg nem lehet egy lapra tenni azt, hogy Rugani az Empoliban eltöltött évében:
38 meccs, 3 gól, 0 sárga, 0 piros. Jah és bekerült a Seria A év csapatába...20évesen...
Vagy azt, hogy Bernardeschi a Fiorentinából lógott ki bőven felfelé (utolsó évében 32 meccsen 11 gól 4 gólpassz) és már olasz felnőtt válogatott volt mikor leigazoltuk. 

Szerintem Te írsz baromságot, mikor ezeket a játékosokat hasonlítod 16 éves seria c-s kapusokhoz, meg az ifiben ügyesnek kinéző gyerekekhez akikből aztán semmi nem lett. Érzed a különbséget?

Volpato csak régebbről ugrott be, tehetségnek volt kikiáltva. De Lealit Buffon-utódnak igazoltuk le, Marronet meg a felnőtt csapatban ki is próbáltuk, csak nem volt elég jó. De nem hasonlítgatni akartam, csak velük is akartam érzékeltetni, hogy a tehetség önmagában nem elég ide. Mi van akkor, ha Rugani az Empoliban kiemelkedő szezont játszott? Az arra volt jó, hogy leigazoljuk, ahogy Bernardeschi teljesítménye a Fiorentinaban is csak az idehozatalát eredményezte. De ezzel kész, vége, azt az időszakot nem is érdemes felhozni semmilyen szempontból, mert ez egy teljesen más szint, itt folyamatos eredménykényszer van, a játékosoknál pedig teljesítménykényszer. Ruganinál csak van valami oka annak, hogy Benatiat favorizálta Allegri előző szezonban. Akkor bekerülhetett volna a kezdőbe, most már csoda kellene ehhez. Hozzátenném, hogy legalább 16-17 Serie A-s csapat kezdőjében ott lenne a helye, de ez egy teljesen más szint, látjuk a különbségeket. Ez nemcsak a csapatok között igaz, hanem a játékosok felé támasztott elvárásokban is megmutatkozik. Rugani Empolis szezonja csak belépő volt a magasabb szintre, ezt a megítélésénél el kell felejteni. Bernardeschi ellenben folyamatosan gürizett, hajtott azért egész szezonban, hogy a kezdőbe verekedje magát, kiszorítsa az egyébként jobb képességű, de fejben sokkal gyengébb Dybalat. Nem a Fiorentinas szezonja miatt lett kezdő, hanem mert megugrotta a szintet, és teljesen mindegy, hogy ott mit produkált, abból ő már tovább nem fog profitálni. Ahonnan számít a teljesítményük, az az első Juves edzés.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 13:22

Bernátot hagyom, szerintem soha nem voltak meg a képességei ahhoz, hogy egy európai szintű topcsapat meghatározó támadója legyen. Ruganiban valóban benne volt ez, de a lehető legrosszabbkor ültettük le a padra: egy középső védőnél fontos az állandóság, hogy folyamatosan játsszon, ezt mi nem tudtuk neki garantálni, és ezért soha nem erősödött meg igazán a feladatra (sem fizikálisan, sem mentálisan). A tökéletes ellenpélda Varane, őt szépen felépítették Ramos mellé, mi ugyanezt megtehettük volna Ruganival, de inkább az 50 éves Barza, a legtöbbször hibát hibára halmozó Benatia, vagy a visszatérés után a fogalmatlan csicska volt Cselló párja. Elbasztuk, de most már mindegy, szerintem késő Ruganival bármit kezdeni.

Én Allegrit elküldeném. Tök jogos feltevés, hogy az erőnléti és orvosi stábbal is gond lehet, de az edzőnek is jól kell belőnie a terhelést. Nálunk ez úgy látszik nem megy rendesen, ez a vezetőedző hibája. Amúgy meg értem én, hogy van 10 sérült, de ettől függetlenül annyi volt a játékunk tavasszal, hogy belőjük középre és Ronaldo majd befejeli. Annál azért értékesebb játékosok alkotják ezt a keretet, hogy ebben merüljön ki egy Juventus támadójátéka (és itt most nem a Toro elleni meccsen van a hangsúly, ezt toljuk fél éve már).

Idén látványosan megtört valami. Továbbra is ajánlom mindenkinek, hogy nézzétek meg valamelyik szeptemberi meccsünket, ég és föld a különbség a tavaszi vergődéshez képest.

Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 13:09

_Tyler írta:
a klubvezetés helyében én választás elé állítanám Allegrit: vagy azonnal megszabadul a fizikai felkészítésért felelős stáb minden tagjától, vagy mehet ő is, amerre lát. egyszerűen elfogadhatatlan ez a rengeteg sérülés, gondoljatok bele, hogy ha továbbmentünk volna a BL-ben, akkor a Tottenham ellen alig tudtunk volna kiállni. mivel Conte alatt sokkal jobb volt a helyzet a sérülésekkel kapcsolatban, így megdőlt az a korábbi elmélet, miszerint Vinovóval lenne valami baj. ráadásul igazi idióta módjára nem is tanulnak a felelősök a saját hibáikból, évről-évre ugyanaz a helyzet
Nyár óta már Continessa központban edzünk a stadion mellett, nem Vinovoban.  Szóval ez már megdőlt, vagy ez a talaj még rosszabb Very Happy
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 12:33

Tankcsapda írta:
Ne azt nézzük már, hogy mit vártak Ruganitól vagy Bernardeschitől, hanem hogy tényleges teljesítmény alapján honnan indult. Tudod, te hány játékostól várnak el hasonló magaslatokat, és mégsem jön össze neki? Hány új Messi született már, stb., hány olasz ígéret volt az elmúlt években (annyira mondjuk nem sok) és van jelenleg, ne haragudj, de szerintem ez baromság. Nicola Leali, Luca Marrone, Rey Volpato pl., akik tehetségek voltak nálunk, aztán mégsem vált belőlük tényező. Ruganit megint csak ne varrjuk már Allegri nyakába, évről évre bizonyítja, hogy a kispadnál előrébb nincs hely számára. Jó játékos, lehet rá számítani, de nem tud rendszeresen jól játszani. Bernardeschiről még két dolog: lehet meghatározó kezdő attól, hogy nem ő lesz a legnagyobb húzóembere a csapatnak, de odateszi magát, és a mentalitásával sokat kompenzál. A másik pedig az, hogy ő eleve nem az a típus, tehát illúzió tőle olyat várni, hogy sorban hozza a meccseinket, plusz nincs elég erős marketingje, pláne, hogy van egy Ronaldo mellette, meg nyomattuk Dybalat előtte.

Szerintem meg nem lehet egy lapra tenni azt, hogy Rugani az Empoliban eltöltött évében:
38 meccs, 3 gól, 0 sárga, 0 piros. Jah és bekerült a Seria A év csapatába...20évesen...
Vagy azt, hogy Bernardeschi a Fiorentinából lógott ki bőven felfelé (utolsó évében 32 meccsen 11 gól 4 gólpassz) és már olasz felnőtt válogatott volt mikor leigazoltuk. 

Szerintem Te írsz baromságot, mikor ezeket a játékosokat hasonlítod 16 éves seria c-s kapusokhoz, meg az ifiben ügyesnek kinéző gyerekekhez akikből aztán semmi nem lett. Érzed a különbséget?
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 12:10

a klubvezetés helyében én választás elé állítanám Allegrit: vagy azonnal megszabadul a fizikai felkészítésért felelős stáb minden tagjától, vagy mehet ő is, amerre lát. egyszerűen elfogadhatatlan ez a rengeteg sérülés, gondoljatok bele, hogy ha továbbmentünk volna a BL-ben, akkor a Tottenham ellen alig tudtunk volna kiállni. mivel Conte alatt sokkal jobb volt a helyzet a sérülésekkel kapcsolatban, így megdőlt az a korábbi elmélet, miszerint Vinovóval lenne valami baj. ráadásul igazi idióta módjára nem is tanulnak a felelősök a saját hibáikból, évről-évre ugyanaz a helyzet
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 09:24

Malloy írta:

Ne haragudj, tudom néha elég sarkosan fejezem ki magam. De én nem azt mondom, hogy Allegri out, meg takarodjon (bár azt őszintén megmondom, hogy vártam tegnap egy olyan videót, amin Nedved Can sérülésének híre hallatán a hajánál húzva bassza ki az edzőközpontból az erőnléti edzőt.) Én tisztelem amit Allegri elért! Biztos vagyok benne, hogy más edzővel a Juventus nem jutott volna be 2 BL döntőbe. De mint mondtam, és ezt továbbra is tartom, ez a kapcsolat elfáradt. A legnagyobb tisztelet mellett kell elválni tőle. Ez azért nem ugyanaz, mint az Allegri out, szerintem.

A felsorolásra áttérve! Igen, adott meccsekből alakítom ki a véleményem, mégpedig az adott 2 év meccseinek alapján. Ha Te tényleg úgy látod, hogy egyedül Sandro fejlődött visszafelé akkor nem tudom mennyi meccset néztél?! 
Dybala olyan gyenge már, hogy szerintem a cipőfűzőjét sem tudja egyedül megkötni. Szenved, vergődik, hisztizik. 
Pjanic totál homály, ahogy Bonucci is.
Ruganit teljesen tönkretette szerintem. Már nem fogja befutni azt a karriert amit az egész világ várt tőle. 
Cancelo olyan őszt tolt, hogy könnyes szemmel néztem, aztán Allegri addig tanítgatta védekezni, míg végül támadni is elfelejtett. 
Costa valóban a külső tényezők és a saját ostobasága áldozata volt idén! De rohadtul hiányzik a csapatból. Tavaly ő volt a legjobb játékos a keretben.
Bernardeschit írod, hogy fejlődött mióta idejött. Van benne igazság, de én ahhoz mérten nézem a dolgot, hogy mit mondott róla mindenki mikor idejött. Hogy Ő az olasz foci nagy ígérete, adjuk rá a 10-es mezt stb.. Ehhez képest, hát finoman szólva sem nyűgözött le. Az ATMA ellen tényleg úgy játszott amit mindenki vár tőle 2 éve, de azon kívül max 1-2 meccs volt ahol ki tudott emelkedni a csapatból. Inkább mondanám hasznos squad playernek mint meghatározó kezdőnek a jövő év Juventusában.

Lehet, jobb lett volna kifejtenem elsőre. Igen, tartom, hogy csak Sandro. Dybala szenvedéséről nem tehet Allegri, igazából 2017 augusztus-szeptemberét leszámítva sosem volt olyan jó, hogy hihetetlen visszaesésről lehessen írni, a mentális nehézségek nem varrhatók más nyakába. Bonuccinál ne felejtsük el, hogy egy évre elment leamortizálódni, vele megvárnám a következő szezont. Canceloval meg azért, mert egy szezon alapján visszafejlődésről írni elég merész. Valószínűleg Allegrivel lehetett egy nagyon komoly nézeteltérésük, ami kihatott a játékára is. Pjanic csak ebben a szezonban gyenge...de őt még esetleg Sandro mellé lehet állítani.

Ne azt nézzük már, hogy mit vártak Ruganitól vagy Bernardeschitől, hanem hogy tényleges teljesítmény alapján honnan indult. Tudod, te hány játékostól várnak el hasonló magaslatokat, és mégsem jön össze neki? Hány új Messi született már, stb., hány olasz ígéret volt az elmúlt években (annyira mondjuk nem sok) és van jelenleg, ne haragudj, de szerintem ez baromság. Nicola Leali, Luca Marrone, Rey Volpato pl., akik tehetségek voltak nálunk, aztán mégsem vált belőlük tényező. Ruganit megint csak ne varrjuk már Allegri nyakába, évről évre bizonyítja, hogy a kispadnál előrébb nincs hely számára. Jó játékos, lehet rá számítani, de nem tud rendszeresen jól játszani. Bernardeschiről még két dolog: lehet meghatározó kezdő attól, hogy nem ő lesz a legnagyobb húzóembere a csapatnak, de odateszi magát, és a mentalitásával sokat kompenzál. A másik pedig az, hogy ő eleve nem az a típus, tehát illúzió tőle olyat várni, hogy sorban hozza a meccseinket, plusz nincs elég erős marketingje, pláne, hogy van egy Ronaldo mellette, meg nyomattuk Dybalat előtte.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 08:23

illetve ne felejtsük a belső védőinket sem: chiellini nélkül egyszerűen ez egy lyukas, gyenge védelem. kivétel nélkül bizonytalan a csapat hátul, amikor chiellini nincs a pályán. ezért van rettenetesen szar érzésem a következő szezonnal kapcsolatban.
http://bianconeri.taccs.hu
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 07:49

Nyilván mindenkinek elege van a fospermet szerű játékból, de azt kár volt várni, hogy ez majd mostanában fog változni amikor 10 ember sérült és tét nélküli meccsek vannak. Mellesleg így is 2 darab vereségünk van a szezonban, az, hogy az ellenfeleink szarok nem a mi hibánk (azt azért nem mondhatjuk, hogy milánóiak nem költenének/erősítenének évről évre), ők a fél veséjüket odaadnák 1 scudettóért nemhogy sorozatban nyolcért. A BL kudarcért én is ostoroztam a halat, de még mindig azt mondom adjunk neki egy használható kp-t és ha akkor sem lesz játékunk én leszek az első aki habzó szájjal ki akarja majd baszni. De amíg van egy Matyink akit zavar a labda, egy Csanunk akit láthatóan minden körülmény zavar meg egy Kebab akiről akkor se tudnék jót írni ha véresre kaparnám magam....addig Pjancsitól kb nincs értelme klasszis játékot várni, majd ha lesz mellette 2 olyan spíler akik mondjuk a védekezés 90%-át megoldják akkor majd igen.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 06:09

Tankcsapda írta:

De zavar, és én is a megújulást tartom jó ötletnek, viszont nem fogom fennhangon ismételni, hogy Allegri takarodjon, mert egyrészt unalmas, másrészt öt bajnoki címet csak szállított még akkor is, ha egyébként nem nagyon volt ellenfél, csak a Napoli kb. 2 szezonban szorongatott minket valamennyire.

Ez a felsorolás meg...nem tudom, te adott meccsekből alakítod ki az általános véleményedet? Kb. Sandroról mondható el egyedül minden további mellékkörülmény nélkül, hogy visszaesett, a többieknél azért közrejátszott külső körülmény is. Ki fejlődött? Bentancur, Kean, Bernardeschi.

Ne haragudj, tudom néha elég sarkosan fejezem ki magam. De én nem azt mondom, hogy Allegri out, meg takarodjon (bár azt őszintén megmondom, hogy vártam tegnap egy olyan videót, amin Nedved Can sérülésének híre hallatán a hajánál húzva bassza ki az edzőközpontból az erőnléti edzőt.) Én tisztelem amit Allegri elért! Biztos vagyok benne, hogy más edzővel a Juventus nem jutott volna be 2 BL döntőbe. De mint mondtam, és ezt továbbra is tartom, ez a kapcsolat elfáradt. A legnagyobb tisztelet mellett kell elválni tőle. Ez azért nem ugyanaz, mint az Allegri out, szerintem.

A felsorolásra áttérve! Igen, adott meccsekből alakítom ki a véleményem, mégpedig az adott 2 év meccseinek alapján. Ha Te tényleg úgy látod, hogy egyedül Sandro fejlődött visszafelé akkor nem tudom mennyi meccset néztél?! 
Dybala olyan gyenge már, hogy szerintem a cipőfűzőjét sem tudja egyedül megkötni. Szenved, vergődik, hisztizik. 
Pjanic totál homály, ahogy Bonucci is.
Ruganit teljesen tönkretette szerintem. Már nem fogja befutni azt a karriert amit az egész világ várt tőle. 
Cancelo olyan őszt tolt, hogy könnyes szemmel néztem, aztán Allegri addig tanítgatta védekezni, míg végül támadni is elfelejtett. 
Costa valóban a külső tényezők és a saját ostobasága áldozata volt idén! De rohadtul hiányzik a csapatból. Tavaly ő volt a legjobb játékos a keretben.
Bernardeschit írod, hogy fejlődött mióta idejött. Van benne igazság, de én ahhoz mérten nézem a dolgot, hogy mit mondott róla mindenki mikor idejött. Hogy Ő az olasz foci nagy ígérete, adjuk rá a 10-es mezt stb.. Ehhez képest, hát finoman szólva sem nyűgözött le. Az ATMA ellen tényleg úgy játszott amit mindenki vár tőle 2 éve, de azon kívül max 1-2 meccs volt ahol ki tudott emelkedni a csapatból. Inkább mondanám hasznos squad playernek mint meghatározó kezdőnek a jövő év Juventusában.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 00:16

Malloy írta:
Titeket komolyan nem zavar ez a kilátástalan szar amit a pályára raknak 2 éve? Jó nyerjük a bajnokságot, ami nyilván nagy szó lenne, ha lenne legalább 1db potens kihívó.
A másik dolog, hogy nézzük meg kik fejlődtek/fejlődnek visszafelé: Dybala, Pjanic, Bernát, Cuadrado, Cancelo, Alex Sandro, Bonucci, Costa, Rugani. Ők mind folyamatosan romlanak.
És ki az aki fejlődött? Őszintén! Mondjatok pár nevet!

De zavar, és én is a megújulást tartom jó ötletnek, viszont nem fogom fennhangon ismételni, hogy Allegri takarodjon, mert egyrészt unalmas, másrészt öt bajnoki címet csak szállított még akkor is, ha egyébként nem nagyon volt ellenfél, csak a Napoli kb. 2 szezonban szorongatott minket valamennyire.

Ez a felsorolás meg...nem tudom, te adott meccsekből alakítod ki az általános véleményedet? Kb. Sandroról mondható el egyedül minden további mellékkörülmény nélkül, hogy visszaesett, a többieknél azért közrejátszott külső körülmény is. Ki fejlődött? Bentancur, Kean, Bernardeschi.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-04, 00:13

Az Allegri takarodj mantránál csak az elmúlt 2 év reménytelensége unalmasabb. Összeszedtétek előttem szépen. Sérültek, leépülő játékosok, teljesen fogalmatlan támadójáték. 2 éve folyamatosan.

Ma amúgy Kean és Pjanic értékelhetetlen volt, Cuadrado meg konkrétan hátráltató tényező. Elég komolyan ki is fütyülték, amikor lejött (ami nem túl szimpatikus gesztus az ultráktól).

Amúgy pont leszarom ezt a Toro meccset. Szerintem senkit nem ez a tét nélküli meccs frusztrál. Hanem a hanyatlás, amit látunk.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 23:57

Ha csak ezen a meccsen játszottunk volna kilátástalanul, nem lenne probléma, de hol vannak már a BL-döntős csapataink... nem véletlenül üres a stadion egy torinói derbin, én sem adnék pénzt azért, hogy ezt a gyalázatot nézzem, tök mindegy, hogy mekkora a tét.

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 23:29

Titeket komolyan nem zavar ez a kilátástalan szar amit a pályára raknak 2 éve? Jó nyerjük a bajnokságot, ami nyilván nagy szó lenne, ha lenne legalább 1db potens kihívó.
A másik dolog, hogy nézzük meg kik fejlődtek/fejlődnek visszafelé: Dybala, Pjanic, Bernát, Cuadrado, Cancelo, Alex Sandro, Bonucci, Costa, Rugani. Ők mind folyamatosan romlanak.
És ki az aki fejlődött? Őszintén! Mondjatok pár nevet!
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 23:18

Malloy írta:
Tök mindegy, hogy bajnokok vagyunk. Ki nem szarja le.
Ja, hogy Ronaldo például nem. Vajon miért? Neki nem degradál futni, hajtani? A nézők ezért a fostengerért utaznak több ezer km-t, és fizetnek egy csomó pénzt. Szerintem nem.
Arra meg, hogy ki jöjjön ne én mondjam már meg bocsáss meg, nem ez a szakmám, nem ismerem az edzőket olyan szinten. Erre van ott a vezetőség. De azt én is látom 1100 km-ről, hogy ez a kapcsolat elfáradt, nem működik.
Ja, hogy 11 ép játékos van?? Erről én tehetek vagy azok a kóklerek akik “felkészítik” őket????

Tökmindegy hogy hogy játszunk, bajnokok vagyunk, akármit jatszunk nem számít.
Csak addig a te szakmád az edző kérdés, amíg az edzőt kell elküldeni?
Most komolyan, nagyon unalmas már ez az Allegri takarodjon mantra...
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:57

Az zavar, hogy ezt a játékot a nézők miatt játszák sok helyen.
Nálunk meg le van szarva a néző. Ide ne szórakozni járjanak.
Ne lengessenek zászlókat, ne énekeljenek.
Tudom, hogy a csapat számára már nincs tétje, de ha már ki kell menni a gyepre, akkor kicsit megeroltetem magam ha már az a pár 10.000 ember vette a fáradtságot és jó részük utazott buszon 20 órát, hogy engem lásson a gyepen.
Emellett még az a bajom, hogy 2 éve ezt a fost nézem. Nem azóta, hogy megnyertük a bajnokságot...
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:51

Malloy írta:
Ja, hogy Ronaldo például nem. Vajon miért? Neki nem degradál futni, hajtani? A nézők ezért a fostengerért utaznak több ezer km-t, és fizetnek egy csomó pénzt. Szerintem nem.
Arra meg, hogy ki jöjjön ne én mondjam már meg bocsáss meg, nem ez a szakmám, nem ismerem az edzőket olyan szinten. Erre van ott a vezetőség. De azt én is látom 1100 km-ről, hogy ez a kapcsolat elfáradt, nem működik.
Ja, hogy 11 ép játékos van?? Erről én tehetek vagy azok a kóklerek akik “felkészítik” őket????

Neked mi bajod van? Ronaldo még lehet gólkirály, azzal motiválja magát. Szerintem az, hogy a játékosok nem koncentrálnak egy sörmeccsen, ne rójuk már fel nekik. Ez a szezon számunkra befejeződött, nincs értelme bármin is felidegesíteni magad. A keret jelentős része kifacsart, ez van.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:32

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:27

Malloy írta:
Hát ez gyászkeret baszki. Mindenki mélyen tudása alatt teljesít.
Aki továbbra is azt mondja, hogy maradjon Allegri és csoda stábja, annak nem értem mi jár a fejében. Vagy mazochista, és szereti ezt a sz@r szenvedést nézni.

2 hete bajnokok vagyunk, most komolyan, annyi értelme sincs mint a nyári hakni meccseknek...
De akkor 27jére is mondjad ki jöjjön a helyére.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:26

bombahoppa írta:
Ikárdinét mutogatta a kamera többször is?

moratti
Nem, az Nedved volt! Very Happy
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:26

MoM: Spina

Peggiore: (megosztott) Pjanic & Cuadrado

Én az ilyen meccsek miatt nem tudom elővenni a halat, 11 ép játékos volt, semmi tét....

DE legalább nem kaptunk ki, mert sört kérni kurvára utálok! Smile Smile
sneco7
Gyúró
Gyúró

Nem Claudia Schiffer volt?😁
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:24

Ikárdinét mutogatta a kamera többször is?

moratti

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:24

Mint egy kib@szott skót középcsapat. Ívelgetünk. Nagy taktika 300 milliós támadósorral. Gratulálok.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:05

Hát ez gyászkeret baszki. Mindenki mélyen tudása alatt teljesít.
Aki továbbra is azt mondja, hogy maradjon Allegri és csoda stábja, annak nem értem mi jár a fejében. Vagy mazochista, és szereti ezt a sz@r szenvedést nézni.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 22:04

Cuadrado takarodjonn már le a pályáról de komolyan. 10 emberrwl is jobb lenne mint vele.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 21:50

Puli és Bernát beadásai olyanok, hogy az ember visszasírja Lichtsteinert. Ken nagyon eltűnt, jöhetne egy akári-Pjanics csere, a második félidő eddig kuka! Sad
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 21:36

Na jó, akkor nézem! De ha kikapunk jössz egy sörrel!! Very Happy
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 21:36

Malloy írta:
Most értem haza. Bekapcsoljam a TV-t?

A Jocky TV-n most megy a Walker a texasi kopó!

A hozzászólást virracocha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-05-03, 21:36-kor.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime2019-05-03, 21:31

Malloy írta:
Most értem haza. Bekapcsoljam a TV-t?
Hát ha van valami ital otthon akkor igen! Very Happy Bár szopásra állunk szerintem több helyzetünk volt az első félidőben mint az előző meccseken! Smile

Igazából az várható volt, hogy a Matyi,Pajncsi kp nem lesz túl acélos, de inkább Puli és Bernát nem tud pluszt hozzátenni a széleken.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1   Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1 I_icon_minitime

Juventus - Torino 2019.05.03 20:30 Digi1
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Torino - Juventus 2018.12.15 20:30 Digi1
» Torino - Juventus 2021.04.03 18:00 Digi1
» Juventus - Torino 2020.12.05 18:00 Digi1
» [Coppa] Juventus - Torino, 2018.01.03. 20:45 Digi1
» Genoa - Juventus, 2019.03.17. 12:30 Digi1

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: