Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Bevásárlóközpont | |
|
+18sneco7 simoon Petike007 _Tyler DartagnanX bombahoppa Malloy exchaby tjunior Tankcsapda s4tch Téjlor89 _DREAM_ zetterberg40 LeRoi10 EsztéNégy CsT Krisz 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 21:15 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ez egy februári interjú, nem?
A jövő hét folyamán most már tényleg jöhetne a hivatalos bejelentés. nem tudom, ki kezdte el ezt terjeszteni. mindenesetre a bajnoki címről és kompany góljáról is beszélgetnek benne, szóval túl régi nem lehet. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 20:53 | |
| - zetterberg40 írta:
- Ez egy februári interjú, nem?
A jövő hét folyamán most már tényleg jöhetne a hivatalos bejelentés. Ma töltötte fel a City a saját youtube csatornájára | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 20:51 | |
| Ez egy februári interjú, nem?
A jövő hét folyamán most már tényleg jöhetne a hivatalos bejelentés. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 20:43 | |
| Jön majd a semmiből Klopp.
Amúgy ha nagyon akarták volna, és tutibiztos, hogy Guardiola marad a Citynél, akkor ezt az interjút kezdhették volna úgy is, hogy "Hölgyeim és Uraim, én leszek a City edzője jövőre." Ehelyett volt egy rakás utalás erre de semmi ilyen kategórikus kijelentés. Szóval nem vehetjük biztosra, viszont a házat, nyaralót nem tolnám fel rá. A másik dolog pedig, hogy ha választani kell, hogy Sarri jövő héten vagy Guardiola augusztusban akkor én a sutyerákot választanám. Guardiolat be kell vonni a mercatonkba különben ordenáré bukta lesz a vége. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 19:35 | |
| - EsztéNégy írta:
- Az elég fura hogy ennyiszer és ennyire kategorikusan tagadja, hogy a mi edzőnk lenne jövőre. Persze a city tv-nek nem nyilatkozhat mást, de következetesen zárja be a kiskapukat folyamatosan. Még mindig inkább neki örülnék, de kezd alábbhagyni a hitem...
Pontosan. Pep folyamatosan kategorikusan tagad. Nem a szokásos ködösítésről van szó, hanem kategorikus tagadásról. Sarri folyamatosan mosdatja magát és az árulás fogalmáról elmélkedik. Lehet, hogy nem Sarri lesz az edzőnk, de hogy semmi ésszerű jel nem mutat Pepre jelenleg, az tuti. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 19:19 | |
| Az elég fura hogy ennyiszer és ennyire kategorikusan tagadja, hogy a mi edzőnk lenne jövőre. Persze a city tv-nek nem nyilatkozhat mást, de következetesen zárja be a kiskapukat folyamatosan. Még mindig inkább neki örülnék, de kezd alábbhagyni a hitem... _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 18:44 | |
| Ha Guardiola már le van zsírozva, akkor ez kicsit érdekes... Guardiola a tegnapi City videoban beszél arról, hogy mennyire király hely Anglia és hogy Olaszország semmivel nem lenne különb környezet szempontjából, mint Spanyolország
Ezek után ha mégis nálunk köt ki, akkor úgy kell majd kimenekíteni Manchesterből... Nyilván, talán az a sanszosabb, hogy Sarri lesz ebből. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 17:44 | |
| - s4tch írta:
- alapvetően egyetértek, de:
ez nem így működik. a haszon a könyvekben kell, hogy jelentkezzen, máshol értelmezhetetlen. cancelót 39.694 ezer eurós értéken jegyeztük be a könyvekbe, tavaly nyáron 5 éves szerződést kötött. a mostani éves jelentés még nincs kint, de vélhetően 31.755 ezer lesz a könyv szerinti értéke. a hasznot ehhez kell mérni. ha 50 milláért eladjuk, az 20 millás plusvalenza.
azzal egyetértek, hogy a cityből ki kell préselni a szart is. másra nem tudok gondolni, mint arra, hogy a 60-70 körüli piaci ár és az 50 milla közötti különbség lehet guardiola "kivásárlási ára". ha nem jön a filozófus, és eladjuk cancelót áron alul, az paratici sara lesz. Persze a könyveket meg a plusvalenzát értem, csak ennek így nem sok értelme van, mert alig keresünk rajta, ráadásul venni kell valakit a helyére aki kb ugyanennyibe fog fájni. Kicsit olyan ez mint amikor felveszel egy hitelt, hogy kifizesd belőle az előző hitelt! Apropó könyvek, tényleg nem vágom, hogy pl a Milan hogy a faszomba tud nuku BL és lófasz szponzori pénzekből télen 70 millát eltapsolni....kicsir megint az az érzésem, hogy ez a FFP csak ránk vonatkozik. A mai kedvenc pletykám, hogy Benácia vissza akar térni | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 10:46 | |
| - tjunior írta:
- Szerintem meg csak simán most kezdi éreztetni igazán a hatását a Ronaldo transzfer ( plusz a malac) aminek a bérköltsége és az amortizációja hazavágja a költségvetést. El kell adni valaki. A Citynél szerintettek ezzel nincsennek teljesen tisztában? A dákó rossz végén vagyunk.
A post-calciopoli éra messze legrosszabb döntése volt ez a Piggy-transzfer... De ha Ronaldo ennyire gúzsba köti a kezünket most évekre, akkor az ő leigazolását is lehet, hogy többször át kellett volna gondolni. Én töretlenül bízok Agnelliben. Az mondjuk kemény, hogy a Cityre épp készül lecsapni az UEFA, ők pedig 50 milláért készülnek jobbhátvédet igazolni, amikor már van a keretben egy jobbhátvéd, akiért 50+ millát fizettek | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 10:39 | |
| Szerintem meg csak simán most kezdi éreztetni igazán a hatását a Ronaldo transzfer ( plusz a malac) aminek a bérköltsége és az amortizációja hazavágja a költségvetést. El kell adni valaki. A Citynél szerintettek ezzel nincsennek teljesen tisztában? A dákó rossz végén vagyunk. | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 09:51 | |
| Azon nagyon meglepődnék ha a kezdőből bárkit is eladnánk még az edző kinevezése előtt. Játékos transzfer híreket kb felesleges addig olvasni. Nem mondom, hogy nem dolgoznak rajta Paraticiék, de az tuti hogy a média totál vakon van, semmi konkrétat nem tudnak. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 08:35 | |
| alapvetően egyetértek, de: - CsT írta:
- ...ha az 40-hez hozzácsapjuk az idei bérköltségét gyakorlatilag haszon nélkül adjuk tovább...
ez nem így működik. a haszon a könyvekben kell, hogy jelentkezzen, máshol értelmezhetetlen. cancelót 39.694 ezer eurós értéken jegyeztük be a könyvekbe, tavaly nyáron 5 éves szerződést kötött. a mostani éves jelentés még nincs kint, de vélhetően 31.755 ezer lesz a könyv szerinti értéke. a hasznot ehhez kell mérni. ha 50 milláért eladjuk, az 20 millás plusvalenza. azzal egyetértek, hogy a cityből ki kell préselni a szart is. másra nem tudok gondolni, mint arra, hogy a 60-70 körüli piaci ár és az 50 milla közötti különbség lehet guardiola "kivásárlási ára". ha nem jön a filozófus, és eladjuk cancelót áron alul, az paratici sara lesz. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 08:06 | |
| Kanszelóba sok helyen bele lehet kötni, tavasszal hulladék volt, viselkedési problémák. Viszont ezzel folytatnánk az elmúlt évek faszságait, hogy olyat adunk el aki azért szintet képvisel és jó korban van, ráadásul igazolni kell a posztjára.
Ráadásul anyagilag se üdvözítő a dolog, ha az 40-hez hozzácsapjuk az idei bérköltségét gyakorlatilag haszon nélkül adjuk tovább egy olyan citynek aki gyengébben jegyzett játékosokért is fizetett már jóval többet.
Nekem ez az azért megy, mert Pep idejön dolog kurvára nem áll össze. A pulcsisnál nagyon fontosak a szélső védők (ha nem tévedek Walker,Mendy,Danilo is a Pep érában érkezett + Zinchenkóból is ő csinált bekket) tehát, hogy pont egy olyan menne el a leendő csapatából aki nagyon is illene a játékfelfogásához...ez egy csubakka védelem.
Az olasz sajtó sztorija a következő: Hysaj bejelentette, hogy távozni akar nápolyból mivel Ancelottinál nem igazán volt meghatározó, viszont ő Sarri nagy kedvence, akit idehozna a Juvéhoz ha ő lesz edző. (A másik ilyen sztori, hogy a malac vissza fog jönni, mert nem kell sehova így lehet, hogy Marionétól válik meg a klub)
Agyrém ez az egész, kíváncsi leszek mi lesz az edző sztori vége, de vagy a "bulvár" vagy Momblanóék hatalmas bakot fognak lőni... | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 06:41 | |
| A PFF egyenlegünk a Malac miatt van mínuszban. Pontosabban azzal számoltak a klubnál, hogy őt valaki megfogja venni a szezon végén. Ezt nem tette meg sem a Milan és a Chelsea sem fogja. Így mást kell feláldozni. Mégegyszer kösz Kancsal. Életed igazolása... | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 00:28 | |
| - EsztéNégy írta:
- Ha Cancelot eladjuk, az biztos a viselkedés miatt lesz. A teljesítményére szerintem nem igazán lehet panasz, szóval az alapján óriási öngól lenne elengedni, még akkor is, ha 50 millió ojró nem kevés egy szélsővédőért.
Taktikailag borzasztó fegyelmetlen az ember. Bőven kaptunk róla kellemetlen gólokat idén sajnos. De szerintem ezt a részét rendbe lehetne tenni a játékának. Alapvetően én is viselkedésre gondolok. Az 50 milla amúgy meg sok pénz, csak a baj az, hogy 40 milláért vettük, tehát nem nyerünk rajta túl sokat sajnos. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-07, 00:25 | |
| Ha Cancelot eladjuk, az biztos a viselkedés miatt lesz. A teljesítményére szerintem nem igazán lehet panasz, szóval az alapján óriási öngól lenne elengedni, még akkor is, ha 50 millió ojró nem kevés egy szélsővédőért. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 23:47 | |
| - zetterberg40 írta:
- Szerintem eladjuk. Ő az egyik vezéráldozat Guardiolaért. Vagy nevezzük kárpótlásnak. Másrészt azt gondolom, a klub sem elégedett vele.
Én nem tudom elképzelni azt a forgatókönyvet, hogy Guardiola elengedésért való "kárpótlás" lenne az áron alul való eladása. Guardiola City edzőként kiválasztotta Cancelot és megveteti attól a csapattól, amelyiknek az edzője lesz? Fura lenne nagyon. Főleg, hogy ő pont Guardiola-féle védő. Azt sem tudom, hogy mennyire lenne bölcs dolog egy edzőért játékos vezéráldozatokat hozni. De Sciglioval még Pep sem fog tudni semmit kezdeni | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 23:42 | |
| - Tankcsapda írta:
- Mennyire lehet hiteles ez a Cancelo-City 50 milliós pletyka? Mert ha igen: 1. tényleg az FFP miatt engedjük el, és olyasvalaki jön a padra, aki nem igazán tűri a játékosok lázongásait, ez meg azért volt a portugálnál. 2. (és tényleg csak Pep miatt vetődik fel bennem) azért adjuk oda nekik kedvezményesen, hogy valakit elhozzunk onnan, és nyilván Pep lenne a kézenfekvő gondolat. Zseniális lenne, de az FFP miatt a tavalyi mercato tükrében lehet, hogy tényleg aggódhatunk. Higuaínt el kellett volna passzolni valahogy, de rajtunk kívül nincs épkézláb klub, aki irreális összeget kifizet érte. Na mindegy, Trippiernek nem örülnék, túl sok lesz a brit a klubnál, így is eggyel több. Ricardo Pereira, Aurier, Semedo sokkal jobb lenne, de Meunier lenne a legjobb pótlás.
A brit sajtó elég magabiztosnak tűnik. Bár a brit sajtó... Szerintem az FFP miatt valakit muszáj volt elsózni június 30 előtt, hogy rendben legyünk. Akkor viszont csak azt nem értem, hogy tavaly miért vettük meg, ha tudtuk, hogy nem fér bele? Vagy akkor még nem terveztünk Ronival, amikor eladtuk? Ha viszont mindez az FFP miatt történt, akkor nem tudom, hogy mennyire várhatunk nagy mercatot... Értem, hogy a következő pénzügyi évre esnek majd az igazolások, meg számolunk a növekedő bevételekkel Roni miatt, de így intuitíve nem tűnik ez pozitív előjelnek. És szerintem azért Cancelo eladására esett a választás, mert nem viselkedett rendesen. Lehet, hogy mégis volt valami azokban az insta poszt lájkolásokban? Ha igen, akkor maximálisan egyetértek a döntéssel. Nekem két nagy bajom van: 1.) Reméltem, hogy Marotta távozásával elkezdjük majd korrekt áron eladni a játékosainkat, de a Benatia és a Cancelo biznisz (ha tényleg 50 milla az ár) nagyon nem ezt támasztaná alá. Ez nagyon nagy probléma és hatalmas versenyhátrány sajnos. Ha a Cityt nem tudjuk lehúzni, akkor kit? 2.) A pótlása. Ha brit védőt hozunk a Juventushoz, az borzasztó baklövés lesz valószínűleg. A belső középpályásaik és a befejező csatáraik tradícionálisan jók, de a brit védők mindennek a legalját jelentik. Túlárazottak és borzasztó rosszak (ma este ismét bizonyították ezt kollektíven). Meg nehogy már eladjuk Cancelot 50-ért és megvegyük Trippiert 40-ért... Meunier lenne nekem is a top választásom. Neki egy év múlva le is jár a szerződése, tehát simán mozdítható lehet. Félek ettől a mercatotól... | |
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 23:38 | |
| Szerintem eladjuk. Ő az egyik vezéráldozat Guardiolaért. Vagy nevezzük kárpótlásnak. Másrészt azt gondolom, a klub sem elégedett vele. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 22:27 | |
| Mennyire lehet hiteles ez a Cancelo-City 50 milliós pletyka? Mert ha igen: 1. tényleg az FFP miatt engedjük el, és olyasvalaki jön a padra, aki nem igazán tűri a játékosok lázongásait, ez meg azért volt a portugálnál. 2. (és tényleg csak Pep miatt vetődik fel bennem) azért adjuk oda nekik kedvezményesen, hogy valakit elhozzunk onnan, és nyilván Pep lenne a kézenfekvő gondolat. Zseniális lenne, de az FFP miatt a tavalyi mercato tükrében lehet, hogy tényleg aggódhatunk. Higuaínt el kellett volna passzolni valahogy, de rajtunk kívül nincs épkézláb klub, aki irreális összeget kifizet érte. Na mindegy, Trippiernek nem örülnék, túl sok lesz a brit a klubnál, így is eggyel több. Ricardo Pereira, Aurier, Semedo sokkal jobb lenne, de Meunier lenne a legjobb pótlás. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 11:51 | |
| - CsT írta:
- Nyilván egy meccsből nem kell/lehet messzemenőket levonni, de Roncinak jobban állt ez a 2 csatáros CF poszt mint az LWF amit általában nálunk játszik, valahogy lendületesebbnek tűnt és többször tudott üres területre futni.
Szerintem főleg a játék lendületessége a kulcs. A Realban Mourinho alatt például ugyanúgy Ronival LWF-ből indulva kontráztak szét mindenkit. Mi alapvetően sajnos nem kontrázunk túl jól és a támadásépítéseink is megfontoltabbak, körülményesebb, így nem sokszor adódott előtte a tegnapihoz hasonló szitu a Juventusban. Plusz ugye az is benne van, hogy a svájciak támadni akartak és ez jól megalapozott ennek. Olaszországban a legtöbb csapat nem nyílik ki annyira, mint a Svájciak tegnap. A portugálok szélsebesen váltanak támadásba és nem kontráznak rosszul, azért jön ki jól Roni két fő erénye közül az egyik (lendületből védőkre ráfutni). Mi a másik erényére építettünk idén elsősorban a fontos meccseken (fejesek). Ha egy kicsit lendületesebbé tudjuk tenni a középpályánkat, akkor szerintem több ilyet láthatunk jövőre a Juventusban is Ronitól. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 11:25 | |
| Nyilván egy meccsből nem kell/lehet messzemenőket levonni, de Roncinak jobban állt ez a 2 csatáros CF poszt mint az LWF amit általában nálunk játszik, valahogy lendületesebbnek tűnt és többször tudott üres területre futni. Persze ehhez kellene, hogy legyen 2 olyan kp-nk aki a védekezést megoldja. Félixet most láttam életemben másodszor egy teljes meccsen...hát...még egy értelmes labdaátvétele sem volt és kifejezetten lassúnak is tűnt (olyan mint egy fiatalabb Dybala? ), szóval befuthat a srác, de azért ilyen 100-120 millákról beszélni talán kicsit korai még Összességében szerintem malacuk volt a luzitánoknak, a védelmük kifejezetten szar volt, ha Svájcnak van egy normálisabb csatára simán verhettek volna 2-3 gólt. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-06, 10:20 | |
| Néztem tegnap a Portugália-Svájc meccset. Néhány észrevétel:
- Ronaldo a kecske, kérdés nem férhet hozzá. 88 válogatott gól :O Ráadásul mindhárom zseniális volt és teljesen más skillek kellettek mindegyikhez. Azért jár a faszkorbács, hogy csíkosban csak a sorfalat tudja kivégezni szabiból... - Felix teljesen erőtlen és bátortalan volt. Persze első válogatott meccse volt, meg nem izagzán domináltak a portugálok, de a Frankfurt elleni visszavágón is ugyanezt láttam rajta. Szerintem ha valakiért 120 milliót kérnek 19 évesen, az mutassa azt, mint amit Ronaldo, Messi, meg Mbappé mutatott ennyi idősen. Semmiképp nem fizetném ki érte ezt. Hagyjuk egy évet még ott ahol van. A kivásárlási ára nem fog változni, a 120-at meg szerintem senki nem fogja most letenni érte (bár a Cityt rebesgetik). - Ruben Dias most jobb benyomást tett rám, mint a korábbiakban, összeszedett volt Pepe mellett, nem hibázott annak ellenére, hogy bőven volt nyomás rajtuk. Bár szerintem ő így Demiral / Romero mellett már nincs képben. - Aki viszont nagyon képben kellene legyen backupként, az Ruben Neves. Egy kibaszott pitbull, nagyon tud hajtani és intelligens előrejátékban is. Nekem nagyon tetszik. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| | | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| | | | Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-05, 13:33 | |
| Egy kis humorsarok: Napoli icon Diego Maradona believes ‘I’m the man’ to coach Manchester United but warns Juventus that Paul Pogba ‘doesn’t work hard enough’. Nonetheless, the Dorados boss told FourFourTwo: “If Manchester [United] need a Coach, I’m the man to do it. “I know they sell lots of shirts around the world, but they need to win trophies, too. I can do that for them. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-04, 21:04 | |
| Para nagyon terel az edző témáről, tanítania kellene a semmitmondást. Nem hiszem, hogy a héten lesz bejelentés, szerintem valami egyeztetés folyhat a leendő Allegri-utóddal. Ha Momblano tippje beválik...behalok. A B-terv hozzászokott a kék mezhez, annyiba ment csak bele, hogy fekete is legyen benne, így elvileg Pepitanak kellene érkeznie. Nagyon az az érzésem, hogy várnak még Guardiola végső válaszára, arra az esetre, ha nemet mond, Sarrit már erősen melegítik.
Jöjjön egy középpályás, Dybalatól vegyenek fájó búcsút, amit szebbé tesz egy bitang nagy summa, a hézagokat az első kívánságon túl töltsék ki, aztán uzsgyi neki a szezonnak. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-04, 14:49 | |
| - Téjlor89 írta:
- ...Tisztában vagyok vele, hogy hazudni kell az átigazolási időszakban ilyen ügyekben...
igen, kb. ennyit kell belelátni az összes létező nyilatkozatba. onnan indult az utóbbi 2-3 hozzászólás, hogy kijelentetted, ennyi volt, egyértelműnek tűnik, hogy sarri lesz az edzőnk. hát, szerintem meg ezt a vanity fairen nyilatkozatából kurvára nem lehet leszűrni, legfeljebb a football italia torzította már megint az információt. a média hitelességével kapcsolatban pedig ezt ajánlom: https://www.tuttojuve.com/altre-notizie/criscitiello-paratici-comunque-andra-avra-creato-una-spaccatura-questa-volta-non-si-scappa-cazzari-da-una-parte-e-giornalisti-dall-altra-472575 criscitiello, a sportitalia fizetett guruja szó szerint könyörög paraticinek, hogy zárja le ezt a cirkuszt, és jelentse be a klub sarrit. mindezt azért, mert az a mainstream média győzelme lenne a guardiola nevét szajkózó momblano-félék fölött. ha valaki ennyire kétségbeesett, úgy, hogy korábban már több alkalommal is megégette magát*, az nekem két üzenettel bír: egyrészt ezek most sem tudnak semmit, másrészt pedig nem a valós információra kíváncsiak, hanem egyszerűen a saját seggüket féltik. ebből nem következik sem sarri, sem más edző, egyszerűen annyi következik, hogy nincs hiteles információ. *pl. itt esett pofára a mainstream média: https://twitter.com/SJP1897/status/1005002893144059904 (a hashtaget is érdemes követni) https://twitter.com/SJP1897/status/1135521730628325376 illetve pl. gdm ronaldo leigazolását addig nem hozta, amíg az meg nem történt. mindeközben momblano más vonalon tájékozódva az elsők között dobta fel a sztorit. és ezzel nem azt mondom, hogy momblano tévedhetetlen, hanem azt, hogy mindenki a sötétben tapogatózik. a guardiola-sztori sem a klubok oldaláról érkezett, hanem az adidas, illetve a pénzügyi befektetők felől, és a sky/mediaset/sportitalia/gds vonulat elintézte azzal, hogy lófasz igaz belőle, mi sarriról tudunk, guardiola amúgy is lenyilatkozta, hogy marad, a city is cáfolta, nedved is cáfolta, nincs itt semmiféle látnivaló. nem mondanám oknyomozói alaposságnak. na, ezek féltik a seggüket, és ezekre bíztuk magunkat azóta, hogy létezik az internet. | |
| | | Téjlor89 Vízhordó
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-04, 14:23 | |
| - s4tch írta:
a vanity fair még csak rá sem kérdezett arra, hogy a juventushoz jön-e, egyszerűen utólag a szerkesztő belebaszta a klub nevét a cikkbe. a football italia meg ennél messzebb ment, ahogy már rengetegszer is megtették. leírom egyértelműen, ha nem lenne világos: a football italia testületileg imád csúsztatni.
illetve ezt figyeld, ha szeretsz jelekből olvasni: Sarri se la prende con «il concetto di vittoria a ogni costo. Un’estremizzazione che annebbia le menti dei tifosi e di alcuni dirigenti – cosa che mi preoccupa di più. È sport, non ha senso. Non si può essere scontenti di un secondo posto».
ez vajon mire utal? jUvEnTuS? De ha elvetjük a közvetett infókat és csak a nyilatkozatokra hagyatkozunk, akkor Paratici, egy City board tag és Pep maga tagadta kategorikusan a távozását, kifejezetten a Juventusra kihegyezve a dolgot. Sarri meg folyamatosan ködösít, hazatérésről beszél és mosdatja magát előre. Tisztában vagyok vele, hogy hazudni kell az átigazolási időszakban ilyen ügyekben, de ha ezek után Pep idejön, akkor szerintem fölöslegesen feléget egy csomó hidat maga mögött. Két napja is arról beszélt, hogy miként kezdi majd az új szezont a City. Amit bemásoltál, abban pedig Sarri elsősorban mosdatja magát, hogy egy trófeát nyert eddigi karrierje során. Ennyi a sztori. Teljesen érthető szerintem. Persze mindenki maga dönti el, hogy mit lát bele. Egyébként nem ezt csináljuk mind? Jelekből olvasunk az átigazolási időszak alatt. Egyikőnknenk sincs direkt kontaktja senkivel a székházban, maximum azt lehet megválasztani, hogy ki melyik forrásoknak hisz és mennyi ideig hajlandó figyelmen kívül hagyni az ellnkező irányba mutató jeleket. Egy idő után mondjuk az optimizmus átcsap "denial"-ba. Az akkor már necces. Fingom sincs mit gondoljak a forrásokról, szerintem nagyon kevés infó jut el hozzájuk és mindegyik "jelekből" épít fel egy sztorit és azt szajkózza. Elég könnyű lyukra futni. Persze vannak minőségbeli különbségek források között, de aránylag azért nagy hibaszázalékkal dolgoznak. De ahogy írtam, a nyilatkozatok egy irányba mutatnak. Vagy akkora elterelő manővert vág le a kedves vezetőségünk, hogy ahhoz képes Rommel kutyafasza. Legyen az utóbbi és jöjjön Pep, de engem mostmár meglepne. | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont 2019-06-04, 14:06 | |
| - s4tch írta:
igen, a juventus.com is hozta
marotta távozása óta kb. annyi történt, hogy eladtunk pár snecit kurvajó áron, illetve benatiát bagóért. a racionalitás hiányát egyelőre nem látom, csak azt, hogy a mainstream sajtó (sky, sportitalia, mediaset, gds, stb) teljesen vakon van a juventusszal kapcsolatban. azt már korábban is pedzegették többen, hogy marotta lehetett az, aki a sajtót etette a hírekkel, ez mostanra nagyjából egyértelmű.
én akkor értékelném a mostani vezetést, ha érdemben történik valami. a sajtóhírekre tavaly nyár óta, amikor di marzio és a többiek csak röhögtek a cr-pletykákon, képtelenség alapozni. Lehet, hogy tévedek, de egyedül Sturarot adtuk el jó áron Marotta távozása után, amit lehet majd visszafizetünk nekik Romeroval kapcsolatban. Orsolini, Cerri, Audero megállapodások meg még bőven Marotta ittléte alatt kötettek. A racionalitás hanyatlását nekem már Allegri ellengedése is mutatja ez már bőven az érdemben történik valami kategória. Amúgy nyilván szeptemberben kellene értékelni a helyzetet de fenntartom hogy megváltoztak a dolgok és rossz irányba indultun el a vezetőség. Lehet vészmadárkodásnak tűnik de én tényleg ezt érzem. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Bevásárlóközpont | |
| |
| | | | Bevásárlóközpont | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|