Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 | |
|
+5_DREAM_ Tankcsapda LeRoi10 bombahoppa CsT 9 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-30, 11:09 | |
| - Petike007 írta:
Conte azon kívül, hogy egy fanatikus ordibátor, taktikailag kifújják az orrát. Ezt bizonyítja a sok nemzetközi buktája. Egy bajnokságra jó lehet , de benne ennyi van. Ha csapatot kell építeni a szarkupacból arra a legjobb a világon. JElenleg nekünk nem tudott volna új impulzust adni.
Mentalitásban nem nőnek fölénk azért CR simán van akkora bajnok, hogy gravitációs tere van. Azért ez így elég erős, nem gondolod? Akkor nem csinált volna veretlen szezont, pontrekordos scudettot, vagy a Chelseavel nem nyert volna bajnoki címet. A hullagyenge olasz válogatottjával negyeddöntőt ért el úgy, hogy bár "taktilailag kifújják az orrát", a belgákat és a spanyolokat is tanári módon lemeccselték. Kíváncsi lennék, ezzel az olasz csapattal mire lenne képes... CR meg nem minden meccsen garancia a mentalitásbeli többletre, erre ne akarjunk alapozni. Ha ellenük győzni akar a csapat, akkor az egyéniségeknek kell megvillannia. Nekik nincs túl sok, és a talán legnagyobb egyéniségük ki is esett pont a mi meccsünkre, nálunk viszont van néhány, ebben jobbak vagyunk, erre kell alapozni. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-30, 10:19 | |
| - CsT írta:
- Nyilván lenézték a Slaviát (ahogy kb mindenki) azon az 1 meccsen voltak lúzerek, a többin nem. Igazából az inda sokkal inkább tűnik már Contés-nak mint a Juve Sarris-nak. Sarri elmondása szerint még nem látott idén Ellenség meccset (abban biztos vagyok, hogy Conte minden meccsünket látta már kétszer ) , én igazából attól félek, hogy mentalitásban nőnek majd fölénk, ebben Conte magasan veri Sarrit, ráadásul az igazi harcosaink mint Cselló és Mandzu nem lesznek pályán.
Conte azon kívül, hogy egy fanatikus ordibátor, taktikailag kifújják az orrát. Ezt bizonyítja a sok nemzetközi buktája. Egy bajnokságra jó lehet , de benne ennyi van. Ha csapatot kell építeni a szarkupacból arra a legjobb a világon. JElenleg nekünk nem tudott volna új impulzust adni. Mentalitásban nem nőnek fölénk azért CR simán van akkora bajnok, hogy gravitációs tere van. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-29, 21:00 | |
| Nyilván lenézték a Slaviát (ahogy kb mindenki) azon az 1 meccsen voltak lúzerek, a többin nem. Igazából az inda sokkal inkább tűnik már Contés-nak mint a Juve Sarris-nak. Sarri elmondása szerint még nem látott idén Ellenség meccset (abban biztos vagyok, hogy Conte minden meccsünket látta már kétszer ) , én igazából attól félek, hogy mentalitásban nőnek majd fölénk, ebben Conte magasan veri Sarrit, ráadásul az igazi harcosaink mint Cselló és Mandzu nem lesznek pályán. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-29, 20:51 | |
| - Krisz írta:
Szerintem semmi gond nincs azzal ha a sérülésből adódó változtatások mellett csak 1-2 embert pihentet meccsenként. Én nem vagyok alapvetően a sor csere híve, az hogy kupa kezdővel megyünk neki a legalja csapatoknak az egészen más dolog, inkább a kivétel, mint meghatározó jellemzője a rotációs stratégiának. A bal herémet teszem rá, hogy a csürhénél se sok ilyen lesz. A másik dolog pedig, hogy első körben az alap kezdővel kéne belőni a játékunkat, az, hogy állandóan felforgatott sorral állunk ki egész biztosan nem segítené ezt a folyamatot. De amúgy megint csak a 'van sapka nincs sapka' témát súroljuk ezzel.
A csürhét nagyon meg kell csapni, mert a végén elhiszik, hogy van keresnivalójuk (igazából minden évben nyári bajnokként indulnak, csak általában már az első körökben pofára esnek párszor, ami eddig elmaradt). Alexis jó hogy kiesett, mert a csatárjaik közül egyedül ő képes összjátékra. A mostani 4312ben szépen fel kell osztani, hogy ki gyötri folyamatosan Sensit és Brozovicot, a többi már gyerekjáték kell hogy legyen. Ha a Slavia Praha majdnem elverte őket akkor nekünk alap kell hogy legyen. Milyen egyszerűen hangzik. Azért Conte a BL-be nem tudja átvinni azt a mentalitást, amivel a bajnokságokban sikereket ér el, én nem reménykedem abban, hogy ugyanolyan hitványak lesznek, mint a Slavia ellen. Az, hogy a középpályát megszálljuk, lehet egy nyerő húzás, de a széljátékot is erőltetni kell, a pálya közepét nagyobb eséllyel védik le. Talán Higuaín jobb lenne Ronaldo mellé, mint Dybala, és Ronaldo mélyebbről érkezve veszélyesebb lehet. Számíthatunk arra is akár, hogy őt, de még inkább Pjanicot emberfogással akarják hatástalanítani. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-29, 16:31 | |
| - CsT írta:
- Szerintem ez volt a legkevésbé "Sarri"-s meccsünk, kevesebb volt a pressing és több a hosszú labda.
A rotációt még mindig inkább a sérülések irányítják nem Sarri! Ma (is) gyakorlatilag a malacot leszámítva a legerősebb kezdőt tette fel. A legutóbbi kezdőhöz képest nem volt Szandi, Ronaldo felépült az egyetlen változás Gigi volt (az indánál 6 helyen változott a kezdő az előző meccshez képest úgy, hogy 0 sérült van, az rotáció a miénk nem )
Legyünk őszinték jelenleg (formát és játékoskeretet tekintve) ez a Spal talán a bajnokság leggyengébb csapata.
Az igazi teszt jövő vasárnap lesz, amit ha elbukunk az komoly baj lesz. Szerintem semmi gond nincs azzal ha a sérülésből adódó változtatások mellett csak 1-2 embert pihentet meccsenként. Én nem vagyok alapvetően a sor csere híve, az hogy kupa kezdővel megyünk neki a legalja csapatoknak az egészen más dolog, inkább a kivétel, mint meghatározó jellemzője a rotációs stratégiának. A bal herémet teszem rá, hogy a csürhénél se sok ilyen lesz. A másik dolog pedig, hogy első körben az alap kezdővel kéne belőni a játékunkat, az, hogy állandóan felforgatott sorral állunk ki egész biztosan nem segítené ezt a folyamatot. De amúgy megint csak a 'van sapka nincs sapka' témát súroljuk ezzel. A csürhét nagyon meg kell csapni, mert a végén elhiszik, hogy van keresnivalójuk (igazából minden évben nyári bajnokként indulnak, csak általában már az első körökben pofára esnek párszor, ami eddig elmaradt). Alexis jó hogy kiesett, mert a csatárjaik közül egyedül ő képes összjátékra. A mostani 4312ben szépen fel kell osztani, hogy ki gyötri folyamatosan Sensit és Brozovicot, a többi már gyerekjáték kell hogy legyen. Ha a Slavia Praha majdnem elverte őket akkor nekünk alap kell hogy legyen. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-29, 13:06 | |
| Igaz, hogy Berisha mindent IS megfogott, de az első félidő szerintem eléggé borzalmas volt a sok pontatlan passzal és a lassú labdajáratással. A második félidő már jobb volt, de még mindig sok a meló, másrészt a szélső védőinket érintő dögrovás egészen elképesztő. De Ligt-nek jó meccse volt, alakul a srác, és Ramsey is fain. Kondíciót tekintve még nincs ideális állapotban, de szerintem teljesen olyan típus stilisztikailag, ami nekünk hiánycikk a középpályán. Összességében pedig nálam Pulika eddig a legstabilabb emberünk. Bárhova teszi a bagós, a kis mikrofonfejű megoldja a leosztott feladatot. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 18:37 | |
| Szerintem ez volt a legkevésbé "Sarri"-s meccsünk, kevesebb volt a pressing és több a hosszú labda. A rotációt még mindig inkább a sérülések irányítják nem Sarri! Ma (is) gyakorlatilag a malacot leszámítva a legerősebb kezdőt tette fel. A legutóbbi kezdőhöz képest nem volt Szandi, Ronaldo felépült az egyetlen változás Gigi volt (az indánál 6 helyen változott a kezdő az előző meccshez képest úgy, hogy 0 sérült van, az rotáció a miénk nem ) Legyünk őszinték jelenleg (formát és játékoskeretet tekintve) ez a Spal talán a bajnokság leggyengébb csapata. Az igazi teszt jövő vasárnap lesz, amit ha elbukunk az komoly baj lesz. | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 18:06 | |
| - CsT írta:
3 pont, 2 gólos győzelem, clean sheet, nem sérült meg senki! Perfekt! Lehet ki is verem.
Nyomtuk a sarriballt, helyzetek alapján lehetett több is, Berisha sok nagyot fogott, ellenben Gigi mezét lehet ki sem kell mosni.
Esküszöm Matyi LB-ben jobban tetszett mint kp-n és végre de Ligt is tökösnek tűnt, Puli is faszán nyomta, Rabió ha lassan is de javul. Ahogy én láttam a meccset: A csapatot egyre jobban Sarri a maga képére formálja. A játék számomra nagyon tetszetős volt. Fura, hogy nem kellett eret vágnom magamon, sőt még józanul is szórakoztató volt. Ezt meg is szokhatnám. Ez a formáció közelebb áll a játékoskeret adta lehetőségekhez, mint a 4-3-3 amihez csak a szélsők hiányoznak elől. Buffon helyett én is pályán lehettem volna. Pont annyi értelme lett volna, cserébe nekem lenne egy örök emlékem. Matyika. Jobb védő mint kp. Eskü ez volt az egyik legjobb meccse. LEhet rossz poszton játszatták eddig. Pumukli nagyon jó kis playa. Ma sem játszott rosszul. Lájtika megjöttek a tökei Belgiumból végre. Bonu, mióta a hajléktalan bagós az edzőnk kezd magára találni. Pjancsi. Baszott egy hatalmas dugót, jól szervezte a játékot, így tovább. Rabit Kell még neki jó pár játékperc, mire magára talál, jobb volt, de annyira jó még mindig nem. . Lement és nem kaptunk gólt mi kel még? Gordon Remzi jól mozog, ha nem sérül le nagy kincse lesz a csapatnak. Dybusz. Ha az albán pék és vagy maffiózó nem élete meccsét játsza, hatalmas szólógóllal lettünk volna általa gazdagabbak. Amit megfigyeltem Dybusznak a 2 csatáros felállásban van helye. 3 és 1 támadó esetén súlytalan így meg félisten. CR gól és megannyi albán mentés miatt nem mesterhármas. Jó volt ma. Összeségébe véve fasza kis meccs volt senki nem sérült (még) meg. Ja és aki azt mondta előre Sarri nem rotál tévedett. Jobban belegondolva annak az Afrikának a cserepadja Genoa szintű volt. Alakulunk jó lesz ez. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 16:55 | |
| - Krisz írta:
- Nem látom a meccset, de statok alapján elég pöpecek vagyunk. Valaki esetleg össze tudná foglalni? Milyen Matuidi?
3 pont, 2 gólos győzelem, clean sheet, nem sérült meg senki! Perfekt! Lehet ki is verem. Nyomtuk a sarriballt, helyzetek alapján lehetett több is, Berisha sok nagyot fogott, ellenben Gigi mezét lehet ki sem kell mosni. Esküszöm Matyi LB-ben jobban tetszett mint kp-n és végre de Ligt is tökösnek tűnt, Puli is faszán nyomta, Rabió ha lassan is de javul. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 16:51 | |
| Nem látom a meccset, de statok alapján elég pöpecek vagyunk. Valaki esetleg össze tudná foglalni? Milyen Matuidi? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 16:35 | |
| - CsT írta:
- Rúgjunk már egy kibaszott lezáró gólt bazze!
Köszönöm! | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 16:33 | |
| Rúgjunk már egy kibaszott lezáró gólt bazze! | |
| | | Joe111 Labdaszedő
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 16:24 | |
| Nem lehet betelni ezzel a sarriball-al | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 15:47 | |
| Jancsi gól, Kebcsi assziszt (újabb 1 hónaig stabil kezdő ). | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 15:29 | |
| Ír kávé lett belőle! | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 15:26 | |
| A snooker izgalmasabb... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 15:23 | |
| - bombahoppa írta:
Egészségedre! Estig száraz maradok. Addig Haribo gumimaci (cikibb, mint Sarri cigirágós megoldása) és koffein kotyogós módra a görcsoldó Egy kávé nekem is kellene, mert eddig elég altatós a meccs. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 15:06 | |
| - CsT írta:
- Na akkor igyunk! Forza Juve!
Egészségedre! Estig száraz maradok. Addig Haribo gumimaci (cikibb, mint Sarri cigirágós megoldása) és koffein kotyogós módra a görcsoldó _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 15:03 | |
| Na akkor igyunk! Forza Juve! | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 13:23 | |
| - LeRoi10 írta:
- Remélem Beruattot azért bedobjuk holnap. Már Allegrinél is a felnőttekkel készült és az előszezonokban is játszott rendszeresen. U18, U19, U20-as válogatottsága is van.
Mikor ha nem ilyenkor kéne kipróbálni? A jövőre nézve sem lenne rossz, valljuk be, bármikor előfordulhat, hogy DS, Danilo és Cuadrado egyszerre sérült. Egyikük sem szikla. Ha a 80. percben vezetünk hárommal, lesz még cserénk, és az egyik középpályást tervezi lehozni Sarri (Matuidit is nyilván ideértve), akkor esetleg van rá sansz, de túlzottan ne reménykedjünk ebben. Amúgy a 4-3-1-2 jobban illik a kerethez, kb. csak Costat kivéve, ő meg most sérült. Én több potenciált látok ebben, mint a standard Sarri-alapban, a középpálya megszállásával az ott keletkező hiányosságokat lehet pótolni. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-28, 10:15 | |
| Remélem Beruattot azért bedobjuk holnap. Már Allegrinél is a felnőttekkel készült és az előszezonokban is játszott rendszeresen. U18, U19, U20-as válogatottsága is van. Mikor ha nem ilyenkor kéne kipróbálni? A jövőre nézve sem lenne rossz, valljuk be, bármikor előfordulhat, hogy DS, Danilo és Cuadrado egyszerre sérült. Egyikük sem szikla. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-27, 21:48 | |
| Holnap nem ihatok, mert köszönteni megyek oda-vissza a meccs után kocsival. Ma egy Bak és egy száraz 17es szekszárdi a vigaszom.
Kiírtam magamból bánatom.
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/2019/09/aaa-anonim-alkoholistak-ajkan.html?m=1 _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 2019-09-27, 21:13 | |
| Keret: - Az eddigi hiányzókhoz csatlakozott Szandi, Ramsey vállalja, Beruatto keretben. Sarri: - Kizárt, hogy 3 védős rendszer lesz - Rugani fontossá válhat, de nem a védelem szélén - Jó lenne már ha nem kerülnénk hátrányba - Barzamaci a védekezést fogja oktatni a stábban. Várható kezdő: Várható ital: Budapest Lager, Erdinger búza, opcionálisan maradék Jameson. Ja, és mekkora ász már a gazzetta, hogy de Ligtet lerövidítette D. Ligt-re. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 | |
| |
| | | | Juventus - Spal 2019.09.28 15:00 Digi2 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|