Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1

Go down 
+11
Tankcsapda
Krisz
Joe111
LeRoi10
Téjlor89
fktgbr
Malloy
EsztéNégy
_DREAM_
CsT
bombahoppa
15 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-13, 12:59

A Bl kiesést (ha nem a Lione ellen lesz) még túlélheti Sarolta, a scudettó elbukást viszont biztosan nem. A kupa ebből a szempontból nem hiszem, hogy számít, a másik két sorozat dönti majd el a bagós sorsát. Viszont 2 hét alatt 3 vereség már nagyon kínos lenne...
Vissza az elejére Go down
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-13, 11:54

Krisz írta:

Ha a Napolitól ki tudtunk kapni a bajnokságban, akkor a Milan ellene a kupában nem hiszem, hogy több esélyünk lenne. Ha pedig sikerül helyrerakni játékot és az embereket fejben akkor meg nem egy kupagyőzelemre kell aspirálni, hanem egy triplázásra.
Sarri biztos nyerni akar valamit, és a kupát könnyebb behúzni, mint a bajnokságot. Két meccsen jobbak vagyunk a Milannál, utána meg már csak a döntő van! 
Most, hogy megtörtént az a bizonyos vacsora, talán a csapat is és Sarri is bizonyítani akar, és este odateszik magukat.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-12, 14:47

vektra írta:

A kupagyőzelmet reálisabbnak látom, mint a bajnokságot. Ott A Milan-t két meccsen kiejthetjük, és a döntőben meg bármi lehet. A bajnokságban április elejére látszani fog, hogy körülbelül mi lesz a vége. A BL lutri, de azért a Lyont illene ütni a két meccs alapján!

Ha a Napolitól ki tudtunk kapni a bajnokságban, akkor a Milan ellene a kupában nem hiszem, hogy több esélyünk lenne. Ha pedig sikerül helyrerakni játékot és az embereket fejben akkor meg nem egy kupagyőzelemre kell aspirálni, hanem egy triplázásra.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-11, 10:47

vektra írta:

A kupagyőzelmet reálisabbnak látom, mint a bajnokságot. Ott A Milan-t két meccsen kiejthetjük, és a döntőben meg bármi lehet. A bajnokságban április elejére látszani fog, hogy körülbelül mi lesz a vége. A BL lutri, de azért a Lyont illene ütni a két meccs alapján!
Én attól félek ha a bajnokságban jól van lakva a csapat akkor a kupában még jobban jól lesz, ráadásul nekünk ott muszáj lesz valamennyire rotálni is, a Milannak meg ez egy sorozata van ahol még elérhet valamit.
vektra
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-11, 10:22

CsT írta:

Én most simán aláírnám csak a scudettot, na jó a Lyonon még menjünk túl.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-11, 10:16

Én Allegri menesztésével még el voltam, de Sarri kinevezésével már kevésbé. Igazából két dologban reménykedtem vele kapcsolatban, hogy nézhetőbb lesz a játékunk és kevesebb a sérültünk, hát egyik se jött be. Az eredményeink még nem rosszak mert állunk mindenhol, de az indának csak ide kell koncentrálni, nekünk még ugye a BL lenne az elsődleges, de ezzel a hozzáállással és ilyen vékony kerettel úgyis lesz 1 szar meccsünk amin kiesünk. Rossz belegondolni, hogy védelembe Ruganit, Ds-t, Danilot tudjuk hozni ha baj, előre meg a folyton sérült Costa/Ramsey és a legalja formában lévő Bernáthoz tudunk nyúlni.

Én most simán aláírnám csak a scudettot, na jó a Lyonon még menjünk túl.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 23:07

Én inkább abban kezdek hinni, hogy teljesen mindegy, hogy Szaros vagy a Hal ül a padon, az elmúlt két évünk eddig kottára ugyanaz: parádés szezonkezdet, mindenkit megbaszunk mentalitás, aztán márciusra lecsökken a meccsenkénti kapuralövésünk 20-ról 5-re, és imádkozunk hogy abból négy Roncira jöjjön ki, egy-kettő csak bemegy. Nem tudom, hogy mentális és/vagy fizikai fáradtság ez, de iszonyú szembetűnő, hogy mennyire elfogyunk a szezon második felére.

Persze cáfoljon rám a bagós, pörögjünk fel a BL meccsekre és húzzuk be a bajnokságot is, de erre nem látok túl sok esélyt jelenleg.

Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 22:17

Én mellette voltam, hogy lecseréljük Maxit mert látszott, hogy elfáradt a kapcsolat közte és a csapat között. Kezdem látni, hogy megint neki volt igaza, és nem őt, hanem a csapatot kellett volna lecserélni. Nem sokat várok ettől az évtől...
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 21:06

bombahoppa írta:
Miközben ekézzük Paraticit és a klubvezetést CR kinek a biznisze volt? Én tényleg nem tudom már, de így utólag az évszázad biznisze volt.
Agnellié, Beppe ezért is orrolhatott meg és menekült egészen a trágyadombig.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 20:48

Miközben ekézzük Paraticit és a klubvezetést CR kinek a biznisze volt? Én tényleg nem tudom már, de így utólag az évszázad biznisze volt.

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 20:36

Krisz írta:

Pjanicnál az is ott van, hogy kb akkor pihen amikor sérült. Az utóbbi két cidánknál pont az egyik leggyengébb volt és a hibái egyenesen gólt eredményeztek, de alapvetően szerintem kurvajól csinálja ezt a védelem előtti sallangmentes teszem-veszem játékot. Az inkább Sarri sara nálam, hogy az extrém pressingre és emberfogásra nem tud reagálni (holott minden csapat első megfontolásból Pjanicra próbál ráülni).
Emellett a pontvesztések nagy százalékban köthetőek De Ligt kreténségeihez is, ami egy 20 éves játékosnál benne van a pakliban és be is kell vállalnia illetve el is kell bírnia a csapatnak (különben ne sírjunk az átlagéletkor miatt). 

A sérülteket adom, viszont ha Costaból kiszállunk akkor kell valaki az ő sebességével, technikájával, amit egészségesen ő hozzátesz a csapat játékához az esszenciális ahhoz a focihoz amit játszani akarunk.

Azt szerintem fontos megemlíteni, hogy az év eleji szerencsétlenkedés után elég jól kipattintottuk magunkat a szögleteknél - láttam múltkor valami statot ahol mi voltunk a leghatékonyabb szöglet végzők, és ha jól emlékszem a szögletgólok se annyira jellemzőek már.
Összességében el kell fogadni, hogy bármennyire erős is a keretünk, ez egy transitional year, ezért az idén tapasztalt problémák elkerülhetetlenek. Nem hiszem, hogy ennyire világvége hangulat lenne, ha az ellenfelek a tavalyi erőviszonyoknak megfelelően szerepelnek mellettünk.

Én max csalódott vagyok egy kicsit ha a táblázatra nézek (vagy Khedirara/Matuidire a kezdőben), meg szomorú leszek, ha pofára esünk a BLben illetve a férgek behúzzák a scudettot, de azon a vonalon amit nyáron kijelöltünk egyelőre semmit nem változtatnék. 
Az olaszosítás evidens kell, hogy legyen, nemcsak a tradíciók miatt, hanem azért is, mert az olaszokat sokkal nehezebb elveszteni az olajklubokkal szemben. Az rendben van, hogy a most kifutóban lévő olasz generáció szintje kevés, de az újban bőven van potenciál. A hazai gazdasági fölényünk mellett ezért evidenciának kell lennie, hogy az olasz tehetségeket leraboljuk, gondolok itt elsősorban Tonalira, de én leigazolnám mellé Pellegrinit is ha már Zaniolo letkzta a térdét, és Donnában is lenne ráció.

Szerintem Pjaniccsal is meg lehetne azt csinálni, amit Ronaldoval, el kellene kezdeni lecserélni, ha rosszul játszik, mert ő az, akinek a középpályán bérelt helye van a kezdőben. A gond az, hogy jelenleg túl sok egészséges középpályásunk nincs, plusz Costa kiesésével vagy kimaxoljuk a tridentet a következő meccseken, vagy négy középpályással játszunk, így Pjanic pihentetésére is kisebb esély nyílik. Most jól jönne Khedira, mert Bentancur be tudna húzódni középre irányítani. Valahogy Allegrinél kevésbé aggódtunk, ha kiestek a játékosok, mert mindig tudta igazítani a rendelkezésre álló állományhoz a megfelelő formációt, Sarrinál meg van két opció.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 17:59

_Tyler írta:
Cancelo amilyen jó volt az első pár hónapban, annyira használhatatlan, sőt káros volt tavasszal. A BL és az olasz kupa kiesésben is vastagon benne volt, egy nagyon buta, felelőtlen játékos, nem véletlen, hogy mindenütt megbukott. Danilo szar, ez igaz, az az üzlet másik fele, ami sajnos nem a legsikeresebb, de az, hogy Cancelót úgy adtuk el, hogy papíron még nyertünk is vele, az siker. Kean eladása szerintem is hiba volt: mindegy, hogy mit művel Angliában (egy erősebb bajnokságban, tegyük hozzá), mert nálunk jó volt, gólerős - Higuain statjait vélhetően ő is hozná. És ahogy korábban is elhangzott, saját nevelésként nem számított volna a 21 főbe, viszont növelte volna a variációs lehetőséget. Persze, nem az új Messit vesztettük el vele, de a plusvalenzáért (= hogy fizethessük a teljesen haszontalan Cant, Ramseyt, Khedirát, Matuidit, Bernardeschit) el kellett adni egy hasznos kiegészítő játékost.
Azzal is egyetértek, hogy elég a kórház a város szélén helyzetből: Costát, Khedirát, De Scigliót és Ramseyt el kell takarítani a csapattól. Chiellini egyike a kevés tökös játékosunknak, ő a sérülései ellenére is maradjon, amíg bír. De Costa pl. kabaré: hiába a legdinamikusabb, legjobban cselező és talán leglabdabiztosabb játékosunk, az idény nagy részében bevethetetlen. Én bizony komoly változásokat kezdeményeznék a nyáron, pl. Pjanicsról kezdek lemondani, ha jó összegért el lehet adni, akkor akár meg is válnék tőle, Khedira és Matuidi lejáró szerződését nem hosszabbítanám meg, és Bernardeschiben is jobban látom a középcsapat local heroját, mint a Juve stabil játékosát. És örök mantrám: az ősbűn Higuain leigazolása volt; 90 milliós vételárért, 7,5 milliós fizetéssel lőtt 5 bajnoki gólt, eladhatatlan, és hát hiába aranyos, meg hajt, mint az ökör, ez nagyon kevés tőle. Persze irreális a fél csapat lecserélése, elégedett leszek, ha az állandó sérülteket sikerül kipaterolni, és ha még bevétel is érkezik valamelyikért, az csak bónusz.

Pjanicnál az is ott van, hogy kb akkor pihen amikor sérült. Az utóbbi két cidánknál pont az egyik leggyengébb volt és a hibái egyenesen gólt eredményeztek, de alapvetően szerintem kurvajól csinálja ezt a védelem előtti sallangmentes teszem-veszem játékot. Az inkább Sarri sara nálam, hogy az extrém pressingre és emberfogásra nem tud reagálni (holott minden csapat első megfontolásból Pjanicra próbál ráülni).
Emellett a pontvesztések nagy százalékban köthetőek De Ligt kreténségeihez is, ami egy 20 éves játékosnál benne van a pakliban és be is kell vállalnia illetve el is kell bírnia a csapatnak (különben ne sírjunk az átlagéletkor miatt). 

A sérülteket adom, viszont ha Costaból kiszállunk akkor kell valaki az ő sebességével, technikájával, amit egészségesen ő hozzátesz a csapat játékához az esszenciális ahhoz a focihoz amit játszani akarunk.

Azt szerintem fontos megemlíteni, hogy az év eleji szerencsétlenkedés után elég jól kipattintottuk magunkat a szögleteknél - láttam múltkor valami statot ahol mi voltunk a leghatékonyabb szöglet végzők, és ha jól emlékszem a szögletgólok se annyira jellemzőek már.
Összességében el kell fogadni, hogy bármennyire erős is a keretünk, ez egy transitional year, ezért az idén tapasztalt problémák elkerülhetetlenek. Nem hiszem, hogy ennyire világvége hangulat lenne, ha az ellenfelek a tavalyi erőviszonyoknak megfelelően szerepelnek mellettünk.

Én max csalódott vagyok egy kicsit ha a táblázatra nézek (vagy Khedirara/Matuidire a kezdőben), meg szomorú leszek, ha pofára esünk a BLben illetve a férgek behúzzák a scudettot, de azon a vonalon amit nyáron kijelöltünk egyelőre semmit nem változtatnék. 
Az olaszosítás evidens kell, hogy legyen, nemcsak a tradíciók miatt, hanem azért is, mert az olaszokat sokkal nehezebb elveszteni az olajklubokkal szemben. Az rendben van, hogy a most kifutóban lévő olasz generáció szintje kevés, de az újban bőven van potenciál. A hazai gazdasági fölényünk mellett ezért evidenciának kell lennie, hogy az olasz tehetségeket leraboljuk, gondolok itt elsősorban Tonalira, de én leigazolnám mellé Pellegrinit is ha már Zaniolo letkzta a térdét, és Donnában is lenne ráció.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 15:42

Petike007 írta:

Akkor viszont ezzel a lendülettel mehet a vezetőség is? Totál Csubakka lenne ha ezt meglépjük, amellett, hogy MAxit a világ legjobb edzőjének tartom.
Ez olyan igazi indás lépés lenne Very Happy Végül is eléggé haladunk az ő útjuk felé, szóval akár még valóra is válhat, hiszen az elmúlt években mindig a legnagyobb faszságok váltak valóra: Pogesz vissza MU, Bonu ->Milan, Ronci idejön, Bonu visszajön, Malac el- malac vissza. Most jön a Pogesz és Allegri vissza? Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 15:13

CsT írta:

Közben a La Republica szerint Agnelli Sarri out/Allegri In-ben gondolkozik Very Happy Very Happy (Oké, hogy kamu de akkor is jó lenne Very Happy)

Akkor viszont ezzel a lendülettel mehet a vezetőség is? Totál Csubakka lenne ha ezt meglépjük, amellett, hogy MAxit a világ legjobb edzőjének tartom.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 14:43

Téjlor89 írta:

Cancelo ügyben akkor biztos nem értünk egyet. Egy életveszély volt hátul az ember. Ha holnap BL döntőt játszanánk és Danilo, De Sciglio és Cancelo lenne a három opció jobbhátvédben, akkor Cancelo nálam utolsó lenne a sorban a tavalyi Juvés performansza alapján. Cuadrado meg konkrétan egy klasszissal jobb.

A Kean ügy megint azért nehéz, mert belőle kijött 20+ milla plusvalenza, Kebab és Matyi meg valószínűleg senkinek nem kellett ilyen fizu mellett.

Én egyébként a téli kapkodásban sem hiszek. Ilyenkor nagyon ritkán mozdíthatóak minőségi játékosok. Abban annál inkább hiszek, hogy az örök sérülteket el kell takarítani a csapattól: Chiellini már kifelé megy, meg ő mozdíthatatlan persze és ez jól is van így, de a többiek mehetnek felőlem isten hírével, teljesen fölöslegesen vannak a keretben.
Voltak faszságai Kancának, de kábé feleannyi mint pl de Ligtnek eddig Smile Én vele vagyok úgy, hogy előbb tenném be fontos meccsen Ruganit mint őt! Very Happy 

Kean ügy valóban nehéz, mert nehéz megítélni, hogy arra a plusvalenzára csak "jóüzleti" okból volt-e szükség vagy esetleg necces lett volna a dolog az FFP miatt és azért kellett mindenáron eladni.

Azért Eriksen most a piacon volt, ő nálam megfelelt volna a klasszis/hiányposztra jön kritériumoknak.

Közben a La Republica szerint Agnelli Sarri out/Allegri In-ben gondolkozik Very Happy Very Happy (Oké, hogy kamu de akkor is jó lenne Very Happy)
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 14:40

Cancelo amilyen jó volt az első pár hónapban, annyira használhatatlan, sőt káros volt tavasszal. A BL és az olasz kupa kiesésben is vastagon benne volt, egy nagyon buta, felelőtlen játékos, nem véletlen, hogy mindenütt megbukott. Danilo szar, ez igaz, az az üzlet másik fele, ami sajnos nem a legsikeresebb, de az, hogy Cancelót úgy adtuk el, hogy papíron még nyertünk is vele, az siker. Kean eladása szerintem is hiba volt: mindegy, hogy mit művel Angliában (egy erősebb bajnokságban, tegyük hozzá), mert nálunk jó volt, gólerős - Higuain statjait vélhetően ő is hozná. És ahogy korábban is elhangzott, saját nevelésként nem számított volna a 21 főbe, viszont növelte volna a variációs lehetőséget. Persze, nem az új Messit vesztettük el vele, de a plusvalenzáért (= hogy fizethessük a teljesen haszontalan Cant, Ramseyt, Khedirát, Matuidit, Bernardeschit) el kellett adni egy hasznos kiegészítő játékost.
Azzal is egyetértek, hogy elég a kórház a város szélén helyzetből: Costát, Khedirát, De Scigliót és Ramseyt el kell takarítani a csapattól. Chiellini egyike a kevés tökös játékosunknak, ő a sérülései ellenére is maradjon, amíg bír. De Costa pl. kabaré: hiába a legdinamikusabb, legjobban cselező és talán leglabdabiztosabb játékosunk, az idény nagy részében bevethetetlen. Én bizony komoly változásokat kezdeményeznék a nyáron, pl. Pjanicsról kezdek lemondani, ha jó összegért el lehet adni, akkor akár meg is válnék tőle, Khedira és Matuidi lejáró szerződését nem hosszabbítanám meg, és Bernardeschiben is jobban látom a középcsapat local heroját, mint a Juve stabil játékosát. És örök mantrám: az ősbűn Higuain leigazolása volt; 90 milliós vételárért, 7,5 milliós fizetéssel lőtt 5 bajnoki gólt, eladhatatlan, és hát hiába aranyos, meg hajt, mint az ökör, ez nagyon kevés tőle. Persze irreális a fél csapat lecserélése, elégedett leszek, ha az állandó sérülteket sikerül kipaterolni, és ha még bevétel is érkezik valamelyikért, az csak bónusz.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 14:00

CsT írta:

Engem Kanszeló citys szezonja nem igazán érdekel, nálunk jóval jobb volt mint a használhatatlan Danilo, a Sarris fociba pedig még jobb lehetett volna. Cant már nyáron el kellett volna adni, egyébként őt akkor sem fogom sajnálni ha dortmundba aranylabdát nyert, mert engem az érdekel, hogy nálunk mit mutatott az pedig kb a semmivel volt egyenlő. Very Happy

Kean nálunk azért verdeste a gólokat, padra amolyan bónuszként (mivel nem foglal extra helyet) simán jó lehetett volna és helyette elmehetett volna a két csúcsfizus középszer (Kebab,Matyi) egyike.

Gyakorlatilag a leggyakoribb felállásunkhoz a 4-3-1-2-höz nincs egy valamirevaló cserénk se, mert Remzy sérült/szar, Bernát totál megbukott trequartistaként, Koszta meg nem kompatibilis bele.

Mivel a sérültünk is van dögivel, télen azért elkelt volna 1-2 tűzoltó igazolás (akár csak kölcsönbe) de ugye ze is elmaradt.

Cancelo ügyben akkor biztos nem értünk egyet. Egy életveszély volt hátul az ember. Ha holnap BL döntőt játszanánk és Danilo, De Sciglio és Cancelo lenne a három opció jobbhátvédben, akkor Cancelo nálam utolsó lenne a sorban a tavalyi Juvés performansza alapján. Cuadrado meg konkrétan egy klasszissal jobb.

A Kean ügy megint azért nehéz, mert belőle kijött 20+ milla plusvalenza, Kebab és Matyi meg valószínűleg senkinek nem kellett ilyen fizu mellett.

Én egyébként a téli kapkodásban sem hiszek. Ilyenkor nagyon ritkán mozdíthatóak minőségi játékosok. Abban annál inkább hiszek, hogy az örök sérülteket el kell takarítani a csapattól: Chiellini már kifelé megy, meg ő mozdíthatatlan persze és ez jól is van így, de a többiek mehetnek felőlem isten hírével, teljesen fölöslegesen vannak a keretben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 13:50

Téjlor89 írta:

Cancelo és Kean eddigi szezonja szerintem eléggé igazolja Paraticit. Cancelo szerintem egy teljesen használhatatlan jobbhátvéd, én kifejezetten örülök, hogy eltakarítottuk. Kean fájt, amikor eladtuk, de lehet, hogy Paraticiék láttak valamit, amit mi nem. Eddig jó döntésnek tűnik. 

Spinazzolat szintén sajnáltam és sajnálom a mai napig. Szeretném azt hinni, hogy ő a könyvek áldozata lett.

Sztem Mandzutól nagyon meg akartunk szabadulni már nyáron, de egyszerűen nem ment. Cant pedig kifejezetten jó feltételek mellett passzoltuk el.
Engem Kanszeló citys szezonja nem igazán érdekel, nálunk jóval jobb volt mint a használhatatlan Danilo, a Sarris fociba pedig még jobb lehetett volna. Cant már nyáron el kellett volna adni, egyébként őt akkor sem fogom sajnálni ha dortmundba aranylabdát nyert, mert engem az érdekel, hogy nálunk mit mutatott az pedig kb a semmivel volt egyenlő. Very Happy

Kean nálunk azért verdeste a gólokat, padra amolyan bónuszként (mivel nem foglal extra helyet) simán jó lehetett volna és helyette elmehetett volna a két csúcsfizus középszer (Kebab,Matyi) egyike.

Gyakorlatilag a leggyakoribb felállásunkhoz a 4-3-1-2-höz nincs egy valamirevaló cserénk se, mert Remzy sérült/szar, Bernát totál megbukott trequartistaként, Koszta meg nem kompatibilis bele.

Mivel a sérültünk is van dögivel, télen azért elkelt volna 1-2 tűzoltó igazolás (akár csak kölcsönbe) de ugye ze is elmaradt.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 13:23

CsT írta:
Azért Paraticinek Beppe hordalékán kívül is vannak "elbaszott" bizniszei (legalábbis nálam). A Kanca-Danilo cserével lófaszt se értünk, kaptunk pénzt meg egy gyakorlatilag használhatatlan játékost, mert vagy sérült vagy gyenge, Remzi egyértelműen az ő lieblingje és vele sem vagyunk előrébb (mert vagy sérült vagy gyenge Very Happy), Spina szerintem hasznosabb lenne akár Danilonál akár DS-nél, Kean is elfért volna és legalább lenne a tridentének egy cseréje. Persze azt nehéz megítélni, hogy mennyire volt szükség a plusvalenzára, de nekem inkább az jön le, hogy a magas fizuk okozzák a nagyobb problémát és bizony Can és Manzsut is túlfizettük egy féléven át, a nyári eladás/elengedés helyett.

Cancelo és Kean eddigi szezonja szerintem eléggé igazolja Paraticit. Cancelo szerintem egy teljesen használhatatlan jobbhátvéd, én kifejezetten örülök, hogy eltakarítottuk. Kean fájt, amikor eladtuk, de lehet, hogy Paraticiék láttak valamit, amit mi nem. Eddig jó döntésnek tűnik. 

Spinazzolat szintén sajnáltam és sajnálom a mai napig. Szeretném azt hinni, hogy ő a könyvek áldozata lett.

Sztem Mandzutól nagyon meg akartunk szabadulni már nyáron, de egyszerűen nem ment. Cant pedig kifejezetten jó feltételek mellett passzoltuk el.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 13:06

Azért Paraticinek Beppe hordalékán kívül is vannak "elbaszott" bizniszei (legalábbis nálam). A Kanca-Danilo cserével lófaszt se értünk, kaptunk pénzt meg egy gyakorlatilag használhatatlan játékost, mert vagy sérült vagy gyenge, Remzi egyértelműen az ő lieblingje és vele sem vagyunk előrébb (mert vagy sérült vagy gyenge Very Happy), Spina szerintem hasznosabb lenne akár Danilonál akár DS-nél, Kean is elfért volna és legalább lenne a tridentének egy cseréje. Persze azt nehéz megítélni, hogy mennyire volt szükség a plusvalenzára, de nekem inkább az jön le, hogy a magas fizuk okozzák a nagyobb problémát és bizony Can és Manzsut is túlfizettük egy féléven át, a nyári eladás/elengedés helyett.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 11:35

Téjlor89 írta:
Én nem hinném, hogy nyáron bárkit el kellene küldeni (Khedirat, Matuidit, Ruganit, Perint, Pjacat és Costat kivéve). Paraticinek az első nyara azzal telt, hogy Marotta szarát próbálta lapátolni, több-kevesebb sikerrel. Meg azért ne felejtsük el, hogy idehozta De Ligtet, akiért egész Európa sorba állt, plusz Demiralt, aki brutális fogásnak tűnik nagyon kevés pénzért. Paraticinek még legalább egy nyár jár.

Sarrit sem gondolom, hogy ki kéne rúgni. Ha behúzza a bajnokságot, akkor biztos nem szabad szerintem elküldeni. Ha bajnokok lennénk és semmi több, akkor az annyit jelent, hogy sikerült replikálni Allegri utolsó évét. És egy ilyen szintű váltáshoz, mint Allegri à Sarri, türelem kell. Teljesen más a filozófiájuk, megközelítésük. Guardiola első évében mit nyert a Cityvel? Klopp évekig semmit a Poolal. Hagyjuk dolgozni az embert, ha már megkapta a bizalmat.

Amit nagyon nehéz védeni, az Pjanics idei teljesítménye és szerintem ez a szenvedésünk egyik fő oka. Egyszerűen teljesen értetlenül állok előtte. Lassan khedirai “magasságokba” süllyed az emberünk. Pedig nagyon kedvelem őt. Miért nem próbáljuk meg Ramseyt a helyén?

Az egész szezonban azt látjuk, hogy egyet léptünk előre, aztán egyet hátra. Ugyanott vagyunk összességében, mint az előző két szezonban, csak sokkal rapszodikusabb a teljesítményünk. Ezt tetézi az is, hogy idén vannak kihívóink is Olaszországban. Emlegettétek az augusztusi/szeptemberi tetszetős, dinamikus játékot. Szerintem nem az történt, hogy kiismerték az ellenfelek (erre három meccsük lett volna kb…), hanem egyszerűen az, hogy amellett a játékfelfogás mellett nem volt meg a támadás/védekezés közti egyensúly és Sarri tudatosan váltott. A védekezés valamelyest javult, de még mindig nagyon messze van az igazitól, a pörgős támadójáték meg csak ritkán jön ki a csapatból.
én Paraticinek simán adom a bizalmat, olyan szerződéseket örökölt amivel nehéz mit kezdeni, Mandzsu szerelmem a legjobb példa, Kebabot szereti Sarri (mindenki szereti aki edző, csak Mi nem)
Sarri már más tészta egyszerűen olyan a gondolkodása a fociról ami szerintem nem illik a Juventushoz, itt a győzelem az első, a második és a szép játék csak huszadrangú
Allegri ennek tökéletes mestere volt, az meg pláne amikor valami nem ment, tudott változtatni. nna ez az amit a bagósunk nagyon nem mutat (s szerintem csak ez ami miatt nem nyert min. egy bajnokságot a nápolyival)
természetesen én idénre ezzel a középpályával semmit nem várok, ha valamit mégis behúzunk azt kb az vakszerencsének köszönhetjük, meg annak, h a csapatok nagy része még azt hiszi nem focizhat ellenünk mert olyan gyilkosok vagyunk
Ronci meg bár nagyon nem kedvelem de a győzniakarása példamutató, ha csak kicsi is ragadna a csapatra nem lennénk ennyire lassan labdatoszogató higfos
meg kellene számolni meccsenként hány esetben mosog üresbe csa épp a labda nem megy felé, plusz mikor vertünk húszméteres gólt?
Pogba, SMS tudjafene ki, de nagyon kellene min. két klasszis középre (per pill. egy sincs) 
ez az év nekem egy szenvedős várakozás, hátha mégis kikerekedik valami értelmezhető belőle
hja és olaszok kellenek, A Juventus nem az izé
http://windholz.wix.com/windholz
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-10, 11:10

Én nem hinném, hogy nyáron bárkit el kellene küldeni (Khedirat, Matuidit, Ruganit, Perint, Pjacat és Costat kivéve). Paraticinek az első nyara azzal telt, hogy Marotta szarát próbálta lapátolni, több-kevesebb sikerrel. Meg azért ne felejtsük el, hogy idehozta De Ligtet, akiért egész Európa sorba állt, plusz Demiralt, aki brutális fogásnak tűnik nagyon kevés pénzért. Paraticinek még legalább egy nyár jár.

Sarrit sem gondolom, hogy ki kéne rúgni. Ha behúzza a bajnokságot, akkor biztos nem szabad szerintem elküldeni. Ha bajnokok lennénk és semmi több, akkor az annyit jelent, hogy sikerült replikálni Allegri utolsó évét. És egy ilyen szintű váltáshoz, mint Allegri à Sarri, türelem kell. Teljesen más a filozófiájuk, megközelítésük. Guardiola első évében mit nyert a Cityvel? Klopp évekig semmit a Poolal. Hagyjuk dolgozni az embert, ha már megkapta a bizalmat.

Amit nagyon nehéz védeni, az Pjanics idei teljesítménye és szerintem ez a szenvedésünk egyik fő oka. Egyszerűen teljesen értetlenül állok előtte. Lassan khedirai “magasságokba” süllyed az emberünk. Pedig nagyon kedvelem őt. Miért nem próbáljuk meg Ramseyt a helyén?

Az egész szezonban azt látjuk, hogy egyet léptünk előre, aztán egyet hátra. Ugyanott vagyunk összességében, mint az előző két szezonban, csak sokkal rapszodikusabb a teljesítményünk. Ezt tetézi az is, hogy idén vannak kihívóink is Olaszországban. Emlegettétek az augusztusi/szeptemberi tetszetős, dinamikus játékot. Szerintem nem az történt, hogy kiismerték az ellenfelek (erre három meccsük lett volna kb…), hanem egyszerűen az, hogy amellett a játékfelfogás mellett nem volt meg a támadás/védekezés közti egyensúly és Sarri tudatosan váltott. A védekezés valamelyest javult, de még mindig nagyon messze van az igazitól, a pörgős támadójáték meg csak ritkán jön ki a csapatból.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 17:06

Tankcsapda írta:

Állásáért játszana? Azért ez durva. Vezetjük a bajnokságot, a BL-ben jól teljesít a csapat, és az a baj, hogy szar focit játszunk? 

Erről a La Haine c. remekmű jutott eszembe.
https://youtu.be/o9NVaDR5SFQ

Azt ismered, hogy egy pasi kiesett egy felhőkarcolóból. Miközben zuhan azt mondogatja, hogy nyugtassa magát: eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben. Nem a zuhanás számít, hanem a leérkezés.”

Mondogatjuk ezt (én is), hogy vezetjük a bajnokságot, a férgek és a láció kipukkannak, majd csak összeáll a csapat, de lehet hogy a járdán kenődünk szét. A jó foci nem garancia a győzelemre ahogy a rossz foci sem a vereségre, viszont a legutóbb amikor januárra nem állt össze a játékunk (tavaly) annak elég nagy lebőgés lett a vége (ugye BLt terveztünk nyerni) és az idei férgek ellen lehet a bajnokságot se húztuk volna be. Volt most két nagy pofon, a Nápolyi és a Verona ellen, azt hiszem a következő meccseken (és a március 1-i férgek elleni meccsen) el fog szépen dőlni, hogy mi lesz ezzel a szezonnal. Több Verona nem fér bele.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 13:33

_Tyler írta:
én ugyanazt az elképzeléstelenséget látom a csapaton, mint Delneri, Ferrara vagy Zaccheroni alatt, azzal a különbséggel, hogy most sokkal jobb keretünk van, és az egyéni villanások (elsősorban Ronaldótól) elfedik azt, hogy semmilyen játékunk nincs. nálam Sarri a hétközi kupameccsen az állásért játszana. ha ott is ez a szarpasszírozás megy, akkor azonnal megszabadulnék tőle

Állásáért játszana? Azért ez durva. Vezetjük a bajnokságot, a BL-ben jól teljesít a csapat, és az a baj, hogy szar focit játszunk? Nem mondom, a bajnokságban eléggé döcögős az utóbbi időszak, de amit a Liverpool művel a PL-ben, az nagyon ritka, ne várjuk, hogy hozzájuk hasonlóan hullámvölgyek nélkül tudunk le egy bajnokságot. Őszintén szólva szerintem sokkal jobb lenne, ha szar focit játszva kezdenénk el nyerni, mert azt marha nehéz kiismerni. Viszont ehhez az kellene, hogy dobjunk vissza egy plusz középpályást. Tetszik vagy sem, mióta visszatértünk a háromtámadós szisztémához, háromból két meccset elbuktunk, előtte meg ötöt behúztunk (jó, ebből egyet a tridentevel). De a lényeg, hogy a középpályánk nem bírja el, hogy elől a Costa-Dybala-Higuaín-Ronaldo négyesből három egyszerre pályán legyen. A Pool azért más, mert ott Henderson, Fabinho és Keita is elég sokat hozzá tud tenni a védekezéshez, és általában kettő pályán is van közülük. Nálunk nincs ilyen játékos, Matuidi lehetne, de őt a kezdőből el kellene felejteni. Ez a nagy probléma, hogy a középpályánk átjátszható. Az egyéni villanások elfedik? A Realnál is elsősorban Ronaldo befejezőkészségére alapoztak, annyi különbséggel, hogy volt nekik egy Casemiro nevű takarító a középpályára téve, ettől függetlenül tavaszra Isco rendre fel lett pakolva a támadók mögé. Zidane unalmas focit játszatott velük, de összehoztak három BL-t. Nincs azzal baj, ha szemre nem tetszetős a játék, viszont ha eredmény is járul hozzá, akkor semmi gond. Mondjuk ez a veronai bukó az első a szezonba szerintem, amit nehéz lenne bármivel magyarázni, mindenesetre csattanós választ kell adni, és nagyon gyorsan.
Amúgy Krisz írta lentebb, hogy jóllakott a csapat, a BL-ben viszont nem, ami talán mégis magyarázat a gyengébb bajnoki teljesítményre.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 12:36

én ugyanazt az elképzeléstelenséget látom a csapaton, mint Delneri, Ferrara vagy Zaccheroni alatt, azzal a különbséggel, hogy most sokkal jobb keretünk van, és az egyéni villanások (elsősorban Ronaldótól) elfedik azt, hogy semmilyen játékunk nincs. nálam Sarri a hétközi kupameccsen az állásért játszana. ha ott is ez a szarpasszírozás megy, akkor azonnal megszabadulnék tőle
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 11:35

Juve's League goals in 2020 as of 9 February:

Criatiano Ronaldo

Criatiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
De Ligt

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Demiral
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Higuain
Cristiano Ronaldo
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 11:19

EsztéNégy írta:
A pontvesztés egy középcsapat ellen akkor fér bele szerintem, ha amúgy irányítjuk a játékot, de semmi nem jön össze. Voltak ilyen meccseink Conte meg a Hal alatt, hogy 25 kapuralövésből sem volt gólunk, az pech. Na de tegnap egy fáradt Verona kerekedett fölénk technikailag, taktikailag és erőnlétileg egyaránt. Konkrétan 10 jó percünk volt a második félidőben, akkor azt hittem tényleg kifutották magukat (szerintem a srácok a pályán is így kalkuláltak), aztán ahelyett hogy továbbra is támadtunk volna, jött a szokásos buzizás. Nálam nem az a kérdés, hogy lehet-e bajnokságot nyerni egy-két szar meccsel (nyilván lehet), hanem hogy ilyen hozzáállással meddig lehet ezt csinálni. Megint csak a Poolt tudom felhozni, akik a 26. bajnokira is úgy fognak nekimenni megnyert bajnokság mellett, mint akik vért ittak. Ugyanez igaz a férgekre is, nyilván hatszor olyan jó a keretünk, de a győzni akarás hiányzik No

Adom, és Sarri is adja. A különbség köztünk és a Pool között (meg a férgek között), hogy mi a sorozatban 9. scudettonkért megyünk ők meg 50 éve voltak utoljára bajnokok. Valamilyen szinten törvényszerű ez a jóllakottság és nagyon jót tenne egy második hely ebből a szempontból. Én alá is írnám ha nem a férgek húznák be helyettünk.
Az is nyilvánvaló és ett támasztja alá, hogy a BLben ennek nyoma nincs.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 10:41

Persze a pontvesztés benne van a pakliban, de itt az elmúlt két hónapban volt 3 vereségünk (+1 a szuperkupában) ahol konkrétan le lettünk focizva a pályáról, oké a Lazionak jó idénye van, de a hulladék nápoly és középcsapat Verona ellen ez nagyon erős (plusz a Lóma ellen is úgy nyertünk, hogy adtak nekünk 2 ajándékgólt az elején aztán végigbekkeltük a meccset és valami 16-3 volt a kapura lövések aránya.)

A legnagyobb baj, hogy a vereségek után nem látok változást sem a játékban sem a hozzáállásban, nyilván a keret összetétele is szar, mert egy része mindig sérült(Bernát,Koszta,Ramsey,Kebab...stb), néhányan nem ütik meg a szintet (Ds,Danilo,Matyi) néhányan pedig nem illeszthetők bizonyos szisztémába (pl Dibcsi a 4-3-3-ba vagy Koszta a 4-3-1-2-be) ebből a szempontból nehéz Sarri dolga, mert ez a formációváltogatás nem az ő focija.

Tegnap Pjancsi iszonyú szarnak tűnt, legalábbis támadásban, gólt kaptunk az eladott labdájából, 75%-al passzolt (ami nála kb olyan mintha Ronaldó két tizit hagyna ki egy meccsen,) csak DS volt nála ebben szarabb. Védekezésben viszont volt 4 labdaszerzése és 3 megnyert fejpárbaja, ami nyilván nem az ő feladata lenne, de ebből is látszik, hogy kibaszottul kellene valami tacklemachine a kp-re, igazából már buzividal távozása óta kellene, de a vadszemű meg Paratici is inkább ráment a leárazott/ingyen fogasokra.

Ja és könyörgöm ne nyilatkozzon már inkább semmit...azt mondja számítottunk rá, hogy a Verona benyom majd minket az félórában! Very Happy Basszus ők a Verona nem a Barcelona mi meg a Juventus vagyunk nem a Lecce.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 10:05

A pontvesztés egy középcsapat ellen akkor fér bele szerintem, ha amúgy irányítjuk a játékot, de semmi nem jön össze. Voltak ilyen meccseink Conte meg a Hal alatt, hogy 25 kapuralövésből sem volt gólunk, az pech. Na de tegnap egy fáradt Verona kerekedett fölénk technikailag, taktikailag és erőnlétileg egyaránt. Konkrétan 10 jó percünk volt a második félidőben, akkor azt hittem tényleg kifutották magukat (szerintem a srácok a pályán is így kalkuláltak), aztán ahelyett hogy továbbra is támadtunk volna, jött a szokásos buzizás. Nálam nem az a kérdés, hogy lehet-e bajnokságot nyerni egy-két szar meccsel (nyilván lehet), hanem hogy ilyen hozzáállással meddig lehet ezt csinálni. Megint csak a Poolt tudom felhozni, akik a 26. bajnokira is úgy fognak nekimenni megnyert bajnokság mellett, mint akik vért ittak. Ugyanez igaz a férgekre is, nyilván hatszor olyan jó a keretünk, de a győzni akarás hiányzik No

Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime2020-02-09, 09:43

CsT írta:

Szerintem a sorsolásnak nagy jelentősége nincs, mivel most is a tizediktől kaptunk ki, 2 hete meg a tizenkettediktől.
Szerintem meg de, ahogy a beharangban írtam, vagy a Lazio vagy az Ellenség nem fog hat pontot szerezni a következő két meccsen. Persze azt is írtam, hogy akkor jövő héten nekünk elég a döntetlen is a Brescia ellen. Hát nem elég, de ha a Bresciát nem verjük meg, akkor... nincs akkor.

Most tényleg belefért a pontvesztés, de nem ettől a csapattól. Még ha értem is, hogy nagyot futnak.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1   Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1 I_icon_minitime

Verona - Juventus 2020.02.08 20:45 Digi1
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Juventus - Hellas Verona 2020.10.25 20:45 Digi2
» Verona - Juventus 2021.02.27 20:45 Digi1
» Juventus - Verona 2019.09.21 18:00 Digi1
» Hellas Verona - Juventus 2017.12.30 20:45 Digi1
» Juventus - Izé 2020.03.08 20:45 Digi1

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: