Fú, hát ehhez nehéz mit hozzáfűzni. Konkrétan dominál a Hellas. Ez most kemény ok-okozati terpesz lesz, de az idei játékunkkal maximum úgy nyerünk BL-t idén, mint ahogy azt a Chelsea tette annak idején.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Két kapufánk van egyéni teljesítményekből, egyébként meg durván lefociznak megint. Tök jó, hogy felraktuk ezt a középpályát, annyira megyünk velük, hogy néha felrugdosnak egy-egy veronait. A pressing ellen még mindig nem tudunk semmit sem csinálni, pedig nem a Liverpool az ellenfél...
A szezonban kb 6 ilyen gólt vettek el tőlünk. Ideje volt valamit visszakapni a VAR-tol. Egyébként botrányos szarok vagyunk. Mind fizikálisan mind fejben tetű lassú az egész csapat.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Érdekes csapat ez a vergona, a keretük alapján kb a 21-22. helyre várná őket az ember, de ott vannak a tizedik helyen, 7 meccs óta veretlenek, a legutóbb 3 nap alatt hoztak pontok Milánból és Lázióból.
Megint Dibcsi maradt ki pedig a malac az elmúlt két meccsen retek szar volt, igaz előtte meg csúcskirály.
Érdekes csapat ez a vergona, a keretük alapján kb a 21-22. helyre várná őket az ember, de ott vannak a tizedik helyen, 7 meccs óta veretlenek, a legutóbb 3 nap alatt hoztak pontok Milánból és Lázióból.
Megint Dibcsi maradt ki pedig a malac az elmúlt két meccsen retek szar volt, igaz előtte meg csúcskirály.
1988 napja Veronában ébredtem. Szombat reggel volt, sütött a nap, augusztus, colazione e capuccino. Akkor családi okok miatt nem mentünk ki a meccsre, mert 6 órával később kezdődött, mint ahogy nekünk el kellett hagyni a várost. Még át kellett kelnünk az Alpokon hogy hazaérjünk, mert hétfőn szokás szerint számolnom kellett a manit. A szabadság véget ért, na. Azóta lóg nekem a feleségem a család egy Juventus meccsel. Szerintem jó üzletet csináltam, mert egy bűnrossz meccsen egy korai öngóllal nyertünk. Biraghi
Felbukkan a videóbevágáson többek között Caceres, Tevez, Pogba, Bonu, Koman és sokan mások.
Ma megint Veronába megyünk és Digi1 haverommal közösen nézem majd a meccset, de nem az eredmény a fő kérdés ma este. A Roma összeesett tegnap (ahogy a múlt héten is), és végleg kiírta magát a versenyből. Ez sem kérdés. Az sem kérdés, hogy a köcsögfalva-csóró koldusok mérkőzést holnap dupla mínusz három pontos büntetéssel kellene lefújni, de mivel az olasz szövetség elfogult ez sem lesz pálya. A vendéglátóknak önös érdekekből soha, de a vendégek ellen szurkolunk. Ha a bugyikékeknek megfexi a gyomrát holnap a pármai sonka, akkor a meccs után Limoncello-Campari kombóval fogom a koronavírus okozta krákogásom csillapítani.
A kérdés a jövő hét lesz. Ha minden szépen alakul ezen a hétvégén, akkor akár hat pontos előnnyel fogadhatjuk a Bresciát. Mivel a kis Inzaghi jövő héten a nagyfaszú Contével találkozik, minden esély megadatik arra, hogy ha a Bresciának leadjuk a pontot, akkor az üldözők döntetlenjével maradjon a hat pontos előny. A kettős rangadókon a dupla döntetetlen minden fogadóirodánál szuperbruttóban hozza a lóvét, tehát a kérdés csak az, hogy az Országházat is feltesszük-e, vagy csak a Margitszigetet. Még én sem tudom.
Addig is ma este nem lépnek pályára:
Nem lép pályára
Salcedo Mora E. (Térdsérülés)
Danilo (Combsérülés)
Demiral M. (Térdsérülés)
Khedira S. (Térdsérülés)
Kérdéses
Bernardeschi F. (Vádlisérülés)
Chiellini G. (Térdsérülés)
Kérdéses Kilincsorr! Allelujah!
Játékvezető Felipe Massa, gyors meccs lesz, kevés boxutcával.