De Ligt - 3 Khedira, Bentancur, Bernardeschi, Douglas Costa, Matuidi, Rabiot - 0
Érdekes gondolatmenet, megnéztem a whoscoredon a többi védőt. Bonu - 3, Cselló, Daniló, Puli, Demiral 1-1, a középről Pjancsi 3. CR 23, Dybcsi 9, Hg 6, és a szakács is főzött háromszor.
Azért megnéznék már végre egy olyan bajnokit ahol nem kiállítás vagy büntető miatt kerülünk előnybe. Szerintem ha nincs a piros, akkor sanszosan 0-0 lett volna a meccs. Az is vicces, hogy szezon elején 4-3 a Napoli ellen, lendületes, szép támadásépítés, pressing, instabil védekezés, most meg visszatértünk az Allegri féle masszív csapathoz esetleges támadójátékkal. Semmilyen magyarázatot nem tudok rá mondani.
Azért van egy kis különbség: most nem lehetünk biztosak abban, hogy gólt szerzünk. Allegrinél tudtuk, hogy legalább eggyel nyerni fogunk a meccsek legalább 90 százalékában, ez a biztonságérzet eltűnt. Amúgy Sarri már a Chelseanél sem igazán játszatott szórakoztató focit, kb. erre számíthattunk. Ő Kantéval a fedélzeten is 4-3-3-mal próbálkozott, mindent alárendelt a saját elképzeléseinek, pedig köztudott, hogy a franciának az nem fekszik. Nekem a projekttel kapcsolatban egyedül a Liverpool példája ad okot bizakodásra, Kloppnak is évekbe telt, mire idáig juttatta a csapatát. Persze Sarri erre valószínűleg képtelen lenne.
Ahogy arra is képtelen lesz, hogy a Dybala-Higuaín-Ronaldo triót sikerrel játszassa egyszerre. Piggy szépen tért vissza, nagyon agilis volt, láthatóan Ronaldoval könnyen megértik egymást, viszont Dybala a mai meccsen volt szerintem a legrosszabb a visszatérés óta, de lőtt azért egy gólt. Nagyon kíváncsi vagyok, Sarri mit fog csinálni ezzel a helyzettel.
Na pont ez a Reálnál kurvára nem szokott számítani.
Azért nem csodálkoznék azon, ha a szerződésbe belecsempésznek egy 50, max. 60 milliós buy back pricet. Ha jó, akkor két év múlva visszaveszik, ha nem, akkor kaptak 40 milliót egy kereten kívüli játékosért. Moratara csak emlékszünk még...nem kapott lehetőséget, nem is akart náluk maradni, hát megkapta az engedélyt a távozásra, aztán szépen visszavették. Így lehet a játékos akarata. De komolyan bmeg, Marrotta megint megalázóan zseniális, ha létrejön ez a transzfer, akkor számomra végérvényessé válik (nem mintha nagyon kérdéses lett volna), hogy rohadt nagy hiba volt Agnellitől őt elküldeni.
Azért megnéznék már végre egy olyan bajnokit ahol nem kiállítás vagy büntető miatt kerülünk előnybe. Szerintem ha nincs a piros, akkor sanszosan 0-0 lett volna a meccs. Az is vicces, hogy szezon elején 4-3 a Napoli ellen, lendületes, szép támadásépítés, pressing, instabil védekezés, most meg visszatértünk az Allegri féle masszív csapathoz esetleges támadójátékkal. Semmilyen magyarázatot nem tudok rá mondani.
Szerintem is top5-ös a posztján, de a nagy kérdés, hogy miért nem kell se a Dortmundnak se a Margitnak?
Valószínűleg a játékos akarata ez.
Dortmundból elég volt neki, Madridba meg majd 2-3 év múlva visszamegy, amikor már felépítette magát. Vidal is idejött anno, ahogy Pogba is. Ugródeszka. GDM szerint:
There was fierce competition between Ellenség, Bayern Munich, and Manchester City, who were prepared to offer €60m to Real Madrid and significantly higher wages than the €5m after tax wages he will earn at Ellenség. But Hakimi considered Ellenség to be the right project to sign on to both in terms of club ambitions and personal growth. His commitment to Ellenség was sealed nearly a month and a half ago.
Dybab szépen betekerte, és Ronci is lehozta góllal + két gólpasszal a meccset.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Bernardeschi a ziccer ellenére a jobbak között van. Dybala ma 0, neki kellett volna a pihenő, Pjanic helyett játszhatna akár Buffon is a középpályán, Cuadrado is elég homály, de őt ugye nem lehet pihentetni. De Ligt látványosan kétlábas játékos, ballal ugyanolyan a passzjátéka, mint jobbal, ráadásul konkrétan rá is erősít erre. Ő jó, Bentancur is, és elől van Ronaldo, aki már elkezdett önzőzni, mert rá van kényszerülve. Az mindent elmondott a meccsünkről, hogy Ronaldo egyszer egymagában hét védőre vezette rá a labdát kb. 35 méterre a kaputól...
Az a baj, hogy szerintem már semmi hatása nincs a csapatra. Kb. Bonuccinak vagy Chiellininek kéne az asztalra csapnia, hogy mindenki összeszarja magát. Van baj...
Remélem Sarri a félidőben kivágja az öltözőasztalra a petyhüdt, ráncos faszát mert kábé azzal lehetne jellemezni ezt a játékot.
Az a baj, hogy szerintem már semmi hatása nincs a csapatra. Kb. Bonuccinak vagy Chiellininek kéne az asztalra csapnia, hogy mindenki összeszarja magát. Van baj...
Ez kezd ahhoz hasonlítani, mint amikor két éve a VB-n az argentin válogatott már meg sem hallgatta Sampaolit és minden elképzelés nélkül játszottak. Ezzel a félidővel embereket lehet kínozni. Egrit régen láttam ilyen boldognak.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest