A Fradinál Dvali kurva gyenge pont. A mi kezdőnkben Artúrt nem igazán értem és azt sem hinném, hogy 4-3-3-ban tolnánk, hacsak Pirlo nem akarja a létező összes felállást kipróbálni!
Azért a Botka - Ronaldo párharc is sok jóval kecsegtet a Juvera nézve! Szerintem ő nagyon gyenge pont, amiket eddig láttam meccseket az alapján.
Én is meglepődtem hogy 433-at rajzoltak fel, meglepődnék rajta.
A Fradinál Dvali kurva gyenge pont. A mi kezdőnkben Artúrt nem igazán értem és azt sem hinném, hogy 4-3-3-ban tolnánk, hacsak Pirlo nem akarja a létező összes felállást kipróbálni!
Amit láttam eddig a Fagyi BL produkciójából, az alapján kb a Crotone szintjét kepviselik, Európában viszont nem várja a bírói kar habzó szájjal, hogy szétfújhassák a meccsünket. Ha nincs meg a 6 pont, akkor mi vagyunk az igazi bohócok nem pedig Conte meg a férgek.
Én elfogult vagyok, de a barca elleni első félórájuk igencsak fasza volt, volt egy 2 centis lesgóljuk és egy ziccerig játszott kapufájuk, kis túlzással a Juvénak se volt több lehetősége csak a Fradi ellen szinte az összes helyzetét belőtte a Barca. Ráadásul a negyedik kalaposok ellen párszor megégtünk az elmúlt években (Young Boys, Nordsjelland...vagy mi).
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Hát nekem életem meccse jön, a két kedvenc csapatom egymás ellen. Sokszor beszélgettünk haverokkal, hogyha lenne egy ilyen meccs kinek szurkolnék. Eddig fikció volt, holnap valóság lesz. Annyira izgulok, hogy már most felbontottam egy pezsgőt. Nekem holnap nincs rossz eredmény!
Nekem is életem meccse. Fradi Baráti Kör tag nagyfater nyáron ment el és a már előre megvett nyugdíjas bérletével néztem az első szezonom az üllőin. A Juve később jött. Ma Hajrá Fradi!
Minden Fradi gólnak úgy örülök majd, mint ha az Újpest kapná, és minden Juve gólt az Ellenség kapujában látok majd.
_________________ a televizenyős düggönypakli
rakkenroll likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Amit láttam eddig a Fagyi BL produkciójából, az alapján kb a Crotone szintjét kepviselik, Európában viszont nem várja a bírói kar habzó szájjal, hogy szétfújhassák a meccsünket. Ha nincs meg a 6 pont, akkor mi vagyunk az igazi bohócok nem pedig Conte meg a férgek.
Én ma annyi eltérést olvastam ehhez a kezdőhöz képest, hogy McKennie játszik Kulu helyett.
Nekem csak annyi kívánságom van, hogy jó meccs legyen. Nyilván tudjuk, hogy a 3 pont csak egy csapat részére létfontosságú, ha az erőviszonyokat nézzük, de a Fradi nem úgy fog kimenni a pályára, hogy csak tisztes helytállás legyen, a Barca ellen is bekóstoltak az elején, aztán kis híján össze is jött a vezetés, szerintem ezt most is megpróbálják.
Nekem csak annyi kívánságom van hogy nyerjünk... Mármint mi, a Juventus! nem bánom ha a fradi lő egy gólt mert az hoz egy kis pénzt a konyhára, csak nyerjünk, muszáj bezsákolni a 6 pontot ellenük.
Hát nekem életem meccse jön, a két kedvenc csapatom egymás ellen. Sokszor beszélgettünk haverokkal, hogyha lenne egy ilyen meccs kinek szurkolnék. Eddig fikció volt, holnap valóság lesz. Annyira izgulok, hogy már most felbontottam egy pezsgőt. Nekem holnap nincs rossz eredmény!
Pirlo nagyjából annyit mondott, hogy kevés változás lesz a kezdőben, szereti Budapestet és kibaszottul örül, hogy végre lesznek szurkolók. Apropó sikerült valakinek jegyet szopnia vennie??
Én ma annyi eltérést olvastam ehhez a kezdőhöz képest, hogy McKennie játszik Kulu helyett.
Nekem csak annyi kívánságom van, hogy jó meccs legyen. Nyilván tudjuk, hogy a 3 pont csak egy csapat részére létfontosságú, ha az erőviszonyokat nézzük, de a Fradi nem úgy fog kimenni a pályára, hogy csak tisztes helytállás legyen, a Barca ellen is bekóstoltak az elején, aztán kis híján össze is jött a vezetés, szerintem ezt most is megpróbálják.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Ferencváros - Juventus 2020.11.04. 21:00 M4 Sport 2020-11-03, 20:47
Pirlo nagyjából annyit mondott, hogy kevés változás lesz a kezdőben, szereti Budapestet és kibaszottul örül, hogy végre lesznek szurkolók. Apropó sikerült valakinek jegyet szopnia vennie??