Érdekes, nekem pont fordítva. Mindig rettegek, ha ő véd. Aztán mindig meglep. Nagyon sok labda pattan ki róla már, a sebessége is megkopott. De a rutinja egészen elképesztő. Még 1-2 év van benne!
Én azért megriadok amikor kapunk róla egy közelit, hogy jesszus de öreg már. Aztán eszembe jut, hogy csak 5 évvel idősebb mint én és megint megriadok!!
Érdekes, nekem pont fordítva. Mindig rettegek, ha ő véd. Aztán mindig meglep. Nagyon sok labda pattan ki róla már, a sebessége is megkopott. De a rutinja egészen elképesztő. Még 1-2 év van benne!
Ha nem is rettegek Gigivel a kapuban, de Csecs jelenlétében én is lényegesen nyugodtabb vagyok.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Egyébként stabilan miénk a legkevesebb bekapott gól idén, ami nálam egyébként kb annyira a csapat identitását képzi, mint a grinta meg a győzelem mindenek felett. Ránéztem a csapat teljesítményére Sarri alatt az első 12 meccsen, akkor 9 kapott gólnál jártunk (meg novembernél tartottunk), után szakadt el a gyeplő. Az erőltetett menet most jön majd a menetrendben - Milan, Sassol, férgek - ez kb előrevetíti majd hogy mire is érdemes reálisan számítani a szezon végén.
Gigi lehet 50 éves lassan de bassza meg ha ő véd 10.00x nyugodtabb vagyok.
Nálam Mormota is hatalmasat ment. 2 gólpassz es gól. Egész jó remelem Dybala nézte hogy kellene ezt csinálni.
Egész sok pozitívum volt ma, Morci,Bekúr és De Ligt (aki szerintem pár éven belül egy kibaszott nagy vezér lesz). Én Remzyt se láttam olyan kutyaszarnak, bár a szél nem az ő világa és néhányszor elég lackó megoldásai voltak. Amitől nagyon fázok, hogy támadásban a két "szélső" belső védőnk is nagyon magasan felmegy és labdavesztésnél vagy megkontráznak vagy egy sárga lapba kerül a dolog. KuluKulu-nál látszik, hogy a szélen van a helye viszont nem a mai wingback pozícióban, mert a mögötte játszó belső védőnek vért kell hugyozni miatta.
A Toro elleni meccs megint pozitív irányba lökheti a szezont, szerintem az a fordítás generálta már a Barca elleni produkciót is. Alakul ez a csapat, most kifejezetten jól játszunk, kivéve Ramseyt. Big Mac nagyon adja meccsek óta, standard kezdő lesz belőle, most Bentancuron is látok javulást, Morata szerencsére megint jó, alakul ez a csapat. Ez simán lehetne több is, ha Ramsey nem bénázik vagy kétszer az elején, vagy Bonucci az ajtó-ablak helyzetet berúgja. Rúgjunk még legalább egyet, és utána Frabottat és Dragusint cserélje be Pirlo.
Na ez meg is történt, Ronci megint betalált, a két fiatal a 65. perc körül jöhetne is.