Nem felmentve Pirlót, mert megvan az ő felelőssége is bőven, ez az utóbbi 8-9 év legszarabb kerete. Persze, vannak benne hibák a Kobra által is, mert Bernát az ő bűne (és Allegrié), de azért nekem úgy tűnik, hogy Paraticire is nagyon nagy a kabát. A kérdés az, hogy ez mikor kerül kimondásra és sikerül-e egy jobbat hozni helyette.
Ez a két fős kp Rabbival meg Artúrral egy fasz nélkül baszás. Bernátnak ha van is egy vállaható meccse, a következő biztosan atomszar. Ami új az előző meccsekhez képest, hogy most kiéza is halovány. Annyiban bízhatunk, hogy a kecske bebasz egyet a semmiből.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Itt vagyok, de eddig csak hallgattam, ésszel játszunk?
Persze, kivéve ha nálunk a labda, meg amikor nincs. Kifejezetten kulturáltak vagyunk amikor áll a játék, pl még senki sem szart a gyepre, szóval minden ok.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Bonucci nem tud 4 védős rendszerben játszani. Szart sem ér. Nem nyer párharcot, elnyomják.
Bernát nem szélsővédő. A középpályán is életveszély a “jelenléte” , nem értem miért gondolja azt mindenki, hogy majd védőnek jó lesz? Támadásban évek óta szar, védekezni meg sose tudott.
Kulusevski nem szélső középpályás, és ostoba is szegény.
Minden héten ülünk a tv előtt és azt várjuk, hogy majd összeáll ez. Hát nem fog.
Ez az év a vírus nélkül se lett volna egyszerű,de így konkrétan kuka. Gyakorlatilag az játszik aki nem sérült vagy nem vírusos, így nehéz csapatot építeni,ha mindig kényszermegoldásokban kell gondolkodni.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
A hivatalos oldal Csecst írja kezdőbe. Kulának amúgy szerintem baromira nem tesz jót, hogy 26. pozícióban kell játszania idén és az egész meccsen megy a kuluzela mert fogalmatlanul kering a pályán össze-vissza.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel