Bernátnak ez a fake-winger&fake-mezzala pozicíó papíron még tökéletes is lenne, kíváncsi vagyok mire lesz képes, a Cuadrado-Chiesa Command&Conquer jobbszél viszont mindenképp finom lesz. Chiesa statjai a Spezia ellen nagyon brutál volt, 8 key pass, 6 tackle, 5 dribble, gól, ha ezt vagy ennek a picit kevésbé kiemelkedő verzióját tudná hozni egyenletesen meccsről meccsre, akkor ő lesz az a high impact kulcsember akinek CRnek kellett volna lennie az utóbbi 3 évben.
Pulika egyelőre az öltözőben maradt!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ez is a hivatalos kezdő. Kíváncsi leszek Perinre, ill. a Bernát Bekúr középpályára.
Bernátnak ez a fake-winger&fake-mezzala pozicíó papíron még tökéletes is lenne, kíváncsi vagyok mire lesz képes, a Cuadrado-Chiesa Command&Conquer jobbszél viszont mindenképp finom lesz. Chiesa statjai a Spezia ellen nagyon brutál volt, 8 key pass, 6 tackle, 5 dribble, gól, ha ezt vagy ennek a picit kevésbé kiemelkedő verzióját tudná hozni egyenletesen meccsről meccsre, akkor ő lesz az a high impact kulcsember akinek CRnek kellett volna lennie az utóbbi 3 évben.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én szerencsére családi rendezvényen leszek, csak az első 20 percet látom, így ma a vérnyomásom max a pálinkától megy fel.
Mennyire rühellem ezeket a déli meccseket, főleg hogy a vasárnap munkanap nekem, ráadásul sutyiban se tudom nézni mert meetingjeim vannak össze-vissza délután...